sâmbătă, 2 noiembrie 2019

ATAC TERORIST IN JUDETUL ALBA ?


                        1 Noiembrie 2019,ora 4,22 zori de zi !

                                   Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata in zori de zi,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                "O Petrecere in saloanele Judetului Alba, in felul jivist-jihadist ."
Prieteni dragi, după cum vedem cu totii, se pare ca Teroristii vor sa se puna pe treaba.
Au stat linistiti pana acum in ceea ce priveste Tara noastra, dar se vede ca sunt nerabdatori ca sa actioneze in felul lor jihadist.Despre care Saloane este vorba, e greu de spus,de ghicit.
Dar eu sunt convinsa de faptul ca,Autoritatile romane vor fi la datorie ca si pana acum,iar răul va fi taiat de la radacina.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi, si sa ne apere pe toti cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa ne rugam cu totii pentru aceasta ,si sa multumim pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.

     





18 comentarii:

  1. Posibile atentate facute de gruparile paramilitare maghiare in preajma 1 decembriecu scopul destabilizarii situatiei si secesiunea de... Romania a Transilvaniei sub protectoratul Ungariei.
    Nu degeaba a fost Putin la Budapesta saptamana aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-si permite Ungaria asa ceva cu o tara NATO. Nu va fi nimic.

      Ștergere
  2. În felul jihadist spune că respectiva petrecere va fi probabil un atentat cu bombă. În felul jihadist nu spune că cei care vor acționa vor fi teroriști jihadiști ci că metoda va fi identică.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://evz.ro/iohannis-mesaj-pentru-armata-ce-a-spus-chiar-inainte-de-alegeri.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa gindesc si eu 00,40,Atac' doar in stil Jihadist 'dar pus la cale de extremismul maghiar cu ocazia centenarului Trianonului.
    Deci fereastra lor de oportunitate ar fi de la 1 Decembrie si pina la jumatatea anului viitor cind e centenarul Trianonului pe care nu vor ei sa-l recunoasca ca Just si probabil pentru asta si-au incercat fortele si la Valea Uzului pentru a marca psihologic momentul.
    Ca un fapt divers saptamina aceasta in JUD Alba a fost inmormintat un luptator de 44 de ani din Mihalt-[satul masacrat in intregime de maghiari in preambulul Revolutiei de la 1848-care in realitate in Transilvania a fost razboi civil intre maghiari pe de o parte si romani si sasi in cealalta parte.]- de la trupele speciale, in urma unui banal accident medical..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ați spus odată că teroriștii sunt in Romania și așteaptă momentul sa sa actioneze.Tot ce e posibil.Doamne fereste- ne de rău.Ei ataca unde sunt oameni mai mulți,la concerte fie în săli sau in aer liber.Vai și amar că trăim vremurile de pe urma.Nu mai ești sigur pe viata ta nicicum ați este frica să ieși pe strada sau sa mergi sa vezi un film la cinema că nu știi dacă te mai întorci viu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Jihad inseamna razboi cu propriul suflet adesori meschin si egoist. Dușmanul ce roade ca viermele sufletul este in interior. Ce bine ar fi daca romanii ar incepe un razboi sfant cu propriile suflete adeseori meschine...
    Ăla ar fi cu adevărat un atac jihadist impotriva intunecaților ce ne vor fricosi, lasi, pitulati sub paturi de frica lui baubau Sfarsitul Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Partidul National Liberal'-este un partid socialist.' -este spusa cadidatului prezidential Catarama-singurul liberal din Romania,ca luxemburghezul Iohannis ,nu este decit oportunist in stare sa calareasca orice partid Mare ca sa-l propulseze in frunte-ca paduchele ca de fapt e nazist urmas prin tribunal al Grupului Etnic German al Baronului nazist Ribbentrop-dezmembratorul Romaniei si al Romanilor,menire care a indeplinit-o si el cu Brio timp de 5 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Atentat sau chiar petrecere festivista nu cred ca din partea jihadistilor ci a cotropitorilor rusi laolalta cu lideri locali romani probabil sa bea in cinstea lipelii cu Rusia odata cu Romexitul asumat dorit si iesire de sub protectia Nato. Lipeala in schimbul aplicarii versiunii originale a tratatului Ribbentrop-Molotov (cedarea si a judetelor moldovenesti de dincoace de Prut) plus despagubiri grase pt timpul cit aceste judete au facut parte din Romania si nu din URSS /Rusia. Despagubiri in suprafete marine cu zacaminte de gaze cu sonde cu tot plus valuta si aur din Tezaurul BNR si alte facilitati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Atentatul va veni prin antenele 5G.
    Facut de serviciile secrete germane si americane care contropesc tara si ii converteste pe toti la politica de globalizare fortata. Cine se opune e dusman al principiilor democratiei. Alternativa la democratie este democratia reala si etica, nu democratia mafioata cu dublu standard, romanii fiind considerati de mana a doua. Noi am lasat sa ne calce in picioare pentru ca ii credem mai destepti decat noi si ne promit din 2007 ca vom avea o Romanie ca afara. Dar Romania ca afara sunt romanii plecati afara. Nu este loc in europa unde sa nu dai de romani si Romania.
    Ataca direct Alba Iulia ca e locul nostru de unire frateasca. Ataca acel loc pentru a ne dezbina mai ales ca orasu e in forma de stea si reprezinta puterea noastra de a ne unii ca fratii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohhanis a fost pe 30 la Alba. Mesajul dumneavoastra v-a fost trimis de duhuri cam tarziu. Ideea era sa sperie lumea cu ocazia vizitei. Se stie ca si presa isi mai baga nasil prin blogul asta, sincer nu vad rostul. Intotdeauna v-am considerat ciudata, sau poate sunteti doar o victima a unor infractori

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine stie ce se mai pune la cale sa destabilizeze,tara
    Poate autoritățile doamna Maria vor acționa asa cum trebuie
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  12. 18,18 Romanii din Miercurea Sibiului sint suparati pe idolul tau separatistul Iohannis pentru ca i-a deposedat de spatiul scolii unde acum invata separat doar citiva copii sasi care bintue prin cladirea imensa in timp ce copii romanilor sint obligati sa invete inghesuiti intr-o cladire separata prea mica si in pauze copii de pina la clasa a 4-a obligati sa stea cu cei de ciclul doi contrar normelor scolare.
    Si nu este singurul loc unde Iohannis a dus la aceasta situatie de ghetoizare
    Si asta nu e o lucratura a doamnei Maria cum ti se pare tie ci e expresia de separatism etnic de segregare creeat de idolul tau Iohannis care e si ipocrit si vrea sa fie din nou presedintele romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Alta miza a caderii guvernului Dancila al PSD-ului este dat de revendicarea maghiarilor pentru 100 000 hectare padure la Valea Uzului si separatismul mortilor din cimitir dupa criteriul etnic cum a procedat si Iohannis cu copii romani evacuati din scolile a caror spatii au fost dobindite de sasul luxemburghez prin revendicare ca apartinind Grupului Etnic German infintat de nazistul Ribbentrop-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Astazi alegeri locale la fratii basarabeni de peste Prut ,unde prezenta la vot este de 40 la suta iar la Chisinau este mai mica unde candideaza tot europenistul Nastase cel ce cistigase la urne anul trecut dar a fost invalidat de judecatori pe motiv de propaganda in ziua alegerilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Diaconu propune ca padurarii omoriti sa fie decretati de CSAT ca eroi si un memorandum de 10 ani care sa interzica taierile de paduri,dar Iohannis cu procurorul de pe strada lui ajuns director la combinatul de tocat lemnul la Sebes al austriecilor pilotati si de consulul Austriei prieten cu acesta de chefuri la Cisnadioara,se face ca nu AUDE si nu VEDE aceste' MAFII' ale lemnului-cum le spune Diaconu..

    RăspundețiȘtergere
  16. Diaconu propune ca padurarii omoriti sa fie decretati de CSAT ca eroi si un memorandum de 10 ani care sa interzica taierile de paduri,dar Iohannis cu procurorul de pe strada lui ajuns director la combinatul de tocat lemnul la Sebes al austriecilor pilotati si de consulul Austriei prieten cu acesta de chefuri la Cisnadioara,se face ca nu AUDE si nu VEDE aceste' MAFII' ale lemnului-cum le spune Diaconu..

    RăspundețiȘtergere
  17. nu s-ar taia padurile daca din guvern nu porneste aprobarea asa ca-MARII HOTI SUNT CEI DIN GUVERN-totdeauna a fost asa dupa asa zisa revolutie din 1989

    RăspundețiȘtergere