sâmbătă, 16 noiembrie 2019

EXPLOZIA LUNII DE PE CER SI BOMBE CARE ZGUDUIE PĂMANTUL !

          15 Noiembrie 2019, ora 4,11 zori de zi !

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte,Lumina ce-mi aduce in faţa ochilor inchisi, un Cer de noapte extrem de stralucitor si de senin.
Luna de pe Cerul noptii era mare si rotunda,avea culoarea alb -galbui, cand ,ceva uluitor se intampla cu ea. Luna se face mai intai cenusie, apoi, puţin cate puţin, Luna pierde din contur si din consistenta, se micsoreaza sub privirea ochilor mei inchisi si rămâne cat un bob de orez rotund.Acest mic bob de "orez"cenusiu,ce reprezenta Luna de pe Cer,dispare si el ca prin topire ,in clipa urmatoare.
Luna disparuse complet,dar din locul unde ea stralucea pâna sa devina cenusie, si-apoi cat un bob de orez care a disparut si el,a inceput sa curga adevarata cenusă.
Luna de pe Cer se transformase in cenusa adevarata ,si curgea din Cer,precum curge apa in cascada acoperind pamantul.Noaptea nu mai era luminoasa,ci vedeam un negru intuneric.
Era infricosator ceea ce vedeam;ceea ce traiam.
Aud un glas care, spune asa:
              "Spitalele care traim,ultimele zile ale veacului!"
Clipă in care,vad cu ochii inchisi fiind (asa vad eu MINUNILE CERESTI ,aproape toate),vad cum cad bombe pe Pămant,bombe ce cadeau precum ploaia torentiala din Cer.
Pămantul era cutremurat de atatea bombe, era zguduit de explozia lor,iar acolo unde bomba cadea,vedeam cum se ridică de pe Pămant spre Cer,Sânge,Apă si Foc!
Fratilor ! Acum , mai mult ca niciodata,avem nevoie de multa si fierbinte Rugaciune catre BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI.
Sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si niciodata sa nu ne lepadam de HRISTOS!
Sa imploram Divinitatea ca sa nu slobozeasca SABIA Mâniei Sale asupra noastra ,a Fiilor Săi care,mult am gresit si gresim cu voie sau fara de voie.
8 nov. 2017 - DUMNEZEU TATĂL SLOBOZESTE SABIA , DIN MÂNA SA DREAPTA ! Noapte de 6 -7 Noiembrie 2017 ,ora 1,05 ! Dragii mei, În aceasta ...
Ați accesat această pagină de 3 ori. Ultima accesare: 16.07.2019

12 mai 2019 - Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa nu-si ... DUMNEZEU TATĂL SLOBOZESTE SABIA , DIN MÂNA SA DREAPTA.
Iata:
 Noapte de 6 -7 Noiembrie 2017 ,ora 1,05 !

                        Dragii mei,


În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor Cerul senin de ziuă care ,se deschide precum o cortina, iar aici, după Cerul nostru firesc ,vad dragii mei un alt CER,un CER in care este TRONUL LUI DUMNEZEU.


                         Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.

DUMNEZEU TATAL era tare trist si privea in jos spre Pămant,la noi Fiii Săi.
Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC tinea in Mâna Sa dreapta, o sabie de lumină alba si stralucitoare foarte, sabie ce era pe jumatate băgată cu varful in jos înspre Pămant,într-un nor alb si stralucitor.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC era in mijlocul unei Lumini albe, orbitor de stralucitoare, si statea asezat ca pe un tron nevazut. 
Avea Chipul precum Îl vedem noi in Sfintele Icoane,si era îmbracat cu vesminte alb- albastre .
Lumina Cerului Lui Dumnezeu alb -albastra ,Îi acoperise si Mâinile SALE. 
DUMNEZEU TATAL fiind tare trist din pricina FIILOR SĂI care au uitat de El ,privea ingandurat spre sabia care statea deasupra noastra.
Inca se gandea daca ,s-o slobozeasca sau nu, pentru ca noi sa ne intoarcem la EL, la CREDINTA cea adevarata.
Aproape jumatate din sabie era prinsa in norul alb care ,statea drept asternut picioarelor TATALUI CERESC.
Prieteni dragi, sa îngenunchem în faţa SFINTELOR ICOANE si sa ne rugam TATALUI CERESC, PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia, si sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare ,sa nu ne lase prada RAZBOIULUI care ne bate la usa.
Sa învatam fratilor ,sa invatam a ridica ochii nostri si inspre CERUL SFANT, si sa multumim in fiecare clipă pentru faptul ca avem viata,ca suntem sanatosi, pentru ca avem familie si pe toti cei dragi langa noi.
Trebuie ca in viata noastra cea de toate zilele,s-avem si momente in care, sa simtim ca ne unim cu BUNUL DUMNEZEU si cu MAICUTA DOMNULUI in timpul Rugaciunii noastre.
Numai prin Rugaciune curata si prin dragoste infinita fata de DUMNEZEU si faţă de Maica Luminii, faţă de Aproapele nostru, vom putea ajunge la INIMA si la MILA LUI DUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de izbeliste si nu va slobozi sabia din Mâna Sa dreapta ,ci ne va ierta, învelindu-ne inima si sufletul cu IUBIRE si cu multa DRAGOSTE Divina.
                                   Cu dragoste,Maria.
                  
       

10 comentarii:

  1. Am citit candva ca luna nu ar fi un satelit natural al pamantului asa cum invatam in scoala, ci un satelit artificial... poate nu le mai e de folos celor care au construit acest satelit si acum il spulbera.
    Cu regret o spun dar sa -L mai lasam pe Dumnezeu sa curete lumea asta de nebunii care si-au vandut sufletul diavolului cu buna stiinta . La restul sa le mai dea o sansa . Eu cam asa ma rog...

    RăspundețiȘtergere
  2. O criza mondiala de care nebunii ce ne conduc vor sa dea vina pe altii si cred ca o rezolva prin bombe,Pretexte.
    S-a mai intimplat in doua razboie mondiale in Europa.
    De data asta se pare ca va incepe in Asia Mica,dar unde se termina si cum nu prea stie nimeni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. RAZBOI ATOMIC: SUA VA FI ATACATA DIN INTERIOR DE CATRE IUDEO-MASONII AMERICANI CARE VIR DA VINA PE RUSIA /CHINA/COREEA DE NORD SI IRAN.
    Vor pieri Millioane de americani...

    RăspundețiȘtergere
  4. Citesc pe net cum toate marile puteri ale lumii vor pe luna sa faca si sa dreaga. Dumnezeu cu mila lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Disparitia lunii ca satelit al pamintului cred ca poate fi o problema foarte serioasa. Este adevarat ca ea este de vina de o serie de neplaceri din viata noastra DAR fara luna este foarte posibil ca tot ce este fiinta in mari si oceane sa moara datorita scaderii oxigenarii apei prin maree. Eu cred ca este o problema foarte foarte serioasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate fi o explozie?
    Doamna Maria ma cutremur la cea ce vedeti, ne apropiem cu pasi repezi de cea ce vrea Dumnezeu.
    Am nădejde si credința,ce vrea Domnul Dumnezeul Nostru.
    Cu mult drag si BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere
  7. daca luna nu este satelit natural intreb- cum se produce fluxul si refluxul pe mari si oceane?!-ca are si ea un rol ex. de luminator al noptii

    RăspundețiȘtergere
  8. Explozia lunii este metaforica Luna poate reprezenta partea emotionala si partea feminina mama inclusiv Duhul Sfint care este mama sufletului nostru.
    Razboiul biblic este jihadist contra Duhului Sfint Cineva iar urgia care aduce cenusa vulcanica potential acida in contact cu apa datorita trioxidului de sulf este turnata in primul rind contra jibadistilor dar si al restului hulitorilor dictatorilor pacatosilor cei mai periculosi si mai antagonici. Deci este turnata in toiul razboiului lucru exprimat biblic prin expresia din contextul Ez.38 si 39 "in mijocul furtunii de cai si calareti".
    Dar Luna facuta mica si disparuta poate simboliza atit atacarea imaginii lui Cineva demonizarea mediatica dar daca reprezinta iubirea lui Dumnezeu catre toti oamenii chiar si daca mai pacatuim iertabil acum odata declansata urgia Judecatii prin semnul facut cu pravalirea bratului de catre Domnia Sa ei bine simultan inclusiv din vocea Sa manioasa vom putea simti o lipsa a unei iubiri pina atunci presente xar nesesizate decit dupa retragere. Incit ne va pica si in acest fel fisa ca de fapt aceea nu era o vrajitoare demonica profetul mincinos care l.ar promite pe falsul Iisus pt dupa urgie ci chiar Dumnezeu care ne iubea nerecunoscut de noi orbii si dusi in ratacire de alti orbi prin minciuni vechi si noi rastalmaciri si presupuneri credibile pe moment.
    Urgia nu e nici primul nici ultimul lucru destinat sa ne dam seama ca este Dumnezeu expresia "atunci ve-ti sti ca Eu sint Domnul" se regaseste in mai multe contexte profetice biblice legate de vremurile Judecatii cu sensul ca ne vom da seama ca acea persoana chiar era Dumnezeu. In Ioil e o adresare chiar catre evrei catre Israel caruia i se spune ca implini du.se cele bune care vor aduce fericire prosperitate ca astfel isi va da sea.a ca Domnul este in minlocul lui Israel si altul nu este Si astfel Israel nu se va mai face de rusine intre neamuri intrind astfel (in noua religie curtea interioara a Cortului coborit) dupa ce toate neamurile vor fi intrat. Chiar daca procesul convertirii mozaismului pare ca incepe primul prin acei oameni care vor alerga catre Sion unde va locui Cineva ca sa fie botezati totusi procesul se va incheia dupa convertirea restului religiilor si a ateilor cei scrisi.
    Luna nu va dispare existind promisiunea catre Israel ca nici neamul lor nu va dispare cita vreme Soarele si Luna vor straluci. Si mai sint inca lucruri de implinit promise evfeilor inclusiv acea infratire tip federatie intre Israel Egipt si Asiria despre care Domnul a adaugat "Lucrul mainilor Mele".

    RăspundețiȘtergere
  9. MIHAI 35-MARIA vorbeste la obiect-de luna ca astru, nu metaforic

    RăspundețiȘtergere
  10. daca va cadea un asteroid mare e posibil sa ajunga resturi si pe pamant

    RăspundețiȘtergere