sâmbătă, 30 martie 2019

SFANTA EVANGHELIE DIN DUMINICA A TREIA DE POST !

                   SFÂNTA   EVANGHELIE  ,
            DIN  DUMINICA  SFINTEI  CRUCI!

                                            De la Marcu ( VIII, 34 -38 ; IX ,1.)

                                                      
                                      Image result for IISUS
                                                     
Zis-a Domnul : cel ce voieşte să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia Crucea sa şi să-Mi urmeze Mie. Căci cine va voi să-şi mântuiască sufletul său îl va pierde;dar cine-şi va pierde sufletul său pentru Mine şi Evanghelie , acela îl va mântui . Şi ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi va pierde sufletul său ? 
Sau ce-ar putea să dea omul în schimb pentru sufletul său ? Iar de cel ce se va ruşina de Mine şi de Cuvintele Mele în acest neam desfrânat şi păcătos , şi Fiul Omului se va ruşina de la El când va veni în slava Tatălui Său , cu Sfinţii Îngeri. Apoi a zis către ei : adevărat vă spun vouă că sunt unii din cei ce stau aici care nu vor gusta moarte , până ce nu vor vedea Împărăţia Lui Dumnezeu venind cu putere .
         
                     Slavă Ţie Doamne, slavă Ţie !
                             Amin ! 

                                    Dragii mei, 
Indiferent unde vă aflaţi în acest loc de pe Pământ, dacă aveţi o Sfanta Biserică pe aproape , mergeţi cu toată dragostea la Sfanta şi Dumnezeiasca Liturghie.
Asa cum ne hranim trupul ca sa fim sănătosi trupeste, se cuvine ca mai aprins ,sa ne hranim sufletul . Şi cum am putea altfel ,decât să fim trup şi suflet în Casa Domnului, asistând cu dragoste infinită la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie ?!
Să nu ne rusinăm în veac de Domnul si nici de Cuvintele Sale, ci sa le propovăduim cu iubire si cu dragoste infinită.
                               Şi tot cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Ei asta-i, cum sa fie tras invatamantul in jos ca doar elevii sunt educati de partidul lui dragnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...Dl Florian Colceag a dat un interviu despre invatamantul romanesc si despre genialii care nu pot sa ajunga in "sistem" pentru ca mediocrii au ocupat toate functiile. Daca ar lasa tinerii geniali in sistem, s-ar crea un precedent periculos. Ei ar face treaba, pentru ca geniile sunt precum albinele, stiu sa lucreze impreuna pentru binele comun. Si oamenii s-ar prinde cat de mare este diferenta intre mediocrii si genii. Si nu ar mai vota mediocritati ca Orban, Basescu, Iohannis, Ponta, Dragnea...etc
      Nu-ti face iluzii ca daca nu sunt cu PSD sunt cu liberalii sau alt partid. Toti sunt de o submediocritate de te doare inima si-ti vine sa pleci din Romania.
      Sa va reamintesc despre cum si-a " aranjat" Basescu " pupilele" in posturi bine platite? Desi sunt semianalfabete? Cucii isi plaseaza puii in cuiburile altor pasari, puii de cuc ocupand posturi bine platite. Sa va reamintesc ca Basescu este " tătucul" lui Kovesi si al statului paralel de tip caracatiță? Care e diferenta intre Iohannis si Basescu? Ce au facut bun liberalii romani? Mai ales ca unii dintre ei sunt vopsiti proaspat in culorile liberalismului, dupa ce s-au perindat si prin PSD si prin PDL, apoi prin PMP.
      Tinerii ar putea lucra foarte bine cu oamenii mai in varsta, scoliti pe vremea lui Ceausescu. Nici nu ai tu idee cati oameni in varsta, buni profesionisti avem. Mor si ramane țara pe mana scolitilor de doi bani in invatamantul actual.
      Copiii incep bine. Inca mai exista scoala primara si invatatori pregatiti in liceele pedagocice de odinioara. Problemele apar mai tarziu, cand copiii ar trebui reorientati spre ceea ce li se potriveste. Un copil caruia ii place agricultura sau sa mestereasca la masini nu va fi niciodata un bun medic sau avocat.
      Avem valori autentice in Romania. Pacat ca locul valorilor este ocupat de analfabeti!
      Iar Iohannis a impregnat in mintile celor din # Rezist idei fasciste! E mult mai periculos decat Dragnea care sufera clar de setea de putere, dar nu e fascist.
      Pe ce va certati? Pe o țară jefuita si adusa in stare de dezastru?

      Ștergere
  2. https://beta.dela0.ro/matematicianul-florian-colceag-pot-demonstra-ca-dumnezeu-exista-si-actioneaza/

    Nu sunt o mare fana a dlui Colceag pentru ca e membru in Clubul de la Roma si eu sunt " in razboi" cu masoneria romana. Dar ar fi culmea sa devin si eu exclusivista, impartind oamenii in masoni si nemasoni.Ar fi putut face cu mult mai multe pentru Romania masonii. Daca terminau cu certurile intre loji. Dar nu au vrut. Ei pretind ca nu intra in politica si ca-i intereseaza doar ezoterismul si istoria. Ceea ce nu este adevarat! Sunt in politica pana la varful nasului. Cand adultii se cearta intre ei, copii le imita comportamentul. Copiii sunt oglinda noastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. 23.14, elevii sunt educati de dascali , nu de politicieni. Imediat dupa revolutie a venit tatuca Soros si a finantat introducerea internetului in aproape toate catunele din Romania . Iliescu s-a impotrivit la inceput dar a fost convins de catelusii platiti pentru asta .Urmarile sunt cele pe care le vedem, dar acest lucru nu are legatura cu titlul mesajului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre SFANTA EVANGHELIE,cand vorbiti crestinilor?

    RăspundețiȘtergere