duminică, 3 martie 2019

BISERICA SI C.C.R ?


                                                 3 Martie 2019,ora 6,22 !

                                        Dragii mei,

Astazi dimineata m-a trezit un glas care ,spunea ceva despre SFANTA BISERICA.
Glasul spunea asa:
             "BISERICA  a luat o cale de incalcare ,a Curtii Cinstitutionale a Romaniei !"


                          Imagini pentru catedrala mantuirii.

După care,glasul s-a oprit.
Dragii mei, ce conflict va fi intre BISERICA si CCR,eu nu stiu a va spune.
Cea ce stiu fara nicio indoiala, este faptul că,la un moment dat va exista o neintelegere intre BISERICA si CCR.
Ce va fi sau cand va fi,vom afla cu siguranta impreuna.

                          Imagini pentru catedrala mantuirii.

Dragilor, indiferent de cate neintelegeri vor fi intre BISERICA si alte INSTITUTII ale Statului,noi trebuie sa tinem cu SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS,sa mergem la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, sa respectam PREOTII ,chiar daca mai sunt si unii care gresesc (sunt si ei oameni),nu noi îi judecam ,ci HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru îi va judeca atat pe ei ,cat si pe noi toti.
Iata:



În Biserică suntem toţi una, iar Hristos este capul !

                      

ii este Hristos, iar noi oamenii, creştinii, suntem trupul. Spune Apostolul Pavel: El este capul trupului, al Bisericii (Col. 1,18). Biserica şi Hristos sunt una. Trupul Bisericii se hrăneşte, se sfinţeşte, trăieşte cu Hristos. Acesta este Domnul, atotputernicul, atotcunoscătorul, Cel ce pretutindenea este şi pe toate le plineşte, sprijinitorul nostru, prietenul nostru, fratele nostru. Stâlpul şi temelia Bisericii. El este Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul, temelia, totul. Fără Hristos nu există Biserica. Mirele este Hristos, iar mireasă – fiecare suflet.
Hristos a unit trupul Bisericii cu cerul şi cu pământul; cu îngerii, cu oamenii şi cu toate făpturile, cu întreaga zidire a lui Dumnezeu, cu animalele şi cu păsările, cu fiecare floricică sălbatică, cu fiecare insectă. Astfel, Biserica a devenit plinirea Celui ce plineşte toate întru toţi (Efes. 1,23), adică a lui Hristos. Toate în Hristos şi cu Hristos. Aceasta este taina Bisericii
Hristos Se descoperă în unirea dintre noi şi în iubirea Lui, în Biserică. Biserica nu sunt numai eu, ci şi voi împreună. în trupul Bisericii sunt cuprinşi toţi. Suntem toţi una, iar Hristos – capul. Un trup, trupul lui Hristos: Voi sunteţi trupul lui Hristos şi mădulare fiecare în parte (I Cor. 12, 27). Suntem toţi una, pentru că Dumnezeu este Tatăl nostru şi este pretutindeni. Când trăim aceasta, suntem înlăuntrul Bisericii. Aceasta cere Domnul în rugăciunea Sa arhierească, ca toţi să fie una, pentru toate mădularele Bisericii. Ei, aceasta numai prin har o poate înţelege cineva. Trăim bucuria unităţii, a iubirii. Şi devenim una cu toţi ceilalţi. Nu există ceva mai frumos!
Lucrul de căpătâi este să intrăm în Biserică. Să ne unim cu semenii noştri, cu bucuriile şi cu tristeţile tuturor. Să-i simţim ai noştri, să ne rugăm pentru toţi, să ne doară pentru mântuirea lor, să ne uităm pe noi înşine. Să facem totul pentru ei, precum Hristos pentru noi. înlăuntrul Bisericii devenim una cu fiecare nenorocit şi îndurerat şi păcătos.
Nimeni nu trebuie să vrea să se mântuiască de unul singur. Este o greşeală a se ruga cineva pentru sine, ca să se mântuiască el. Pe ceilalţi trebuie să-i iubim, şi să ne rugăm să nu se piardă nimeni, să intre toţi în Biserică. Acest lucru este de preţ. Cu dorirea aceasta trebuie să plece cineva din lume, pentru a merge la mănăstire sau la pustie.
Când ne separăm pe noi înşine, nu suntem creştini. Creştini adevăraţi suntem atunci când simţim adânc că suntem mădulare ale tainicului trup al lui Hristos, ale Bisericii, într-o necurmată legătură a iubirii. Atunci când simţim adânc că suntem mădulare ale tainicului trup al lui Hristos, ale Bisericii, într-o necurmată legătură a iubirii. Atunci când trăim uniţi în Hristos, adică atunci când trăim unitatea înlăuntrul Bisericii Sale, cu simţământul că suntem una. Pentru aceasta, Hristos Se roagă Tatălui ca toţi să fie una. O spune şi o repetă, iar Apostolii stăruie asupra acestui lucru pretutindeni. Este adâncimea cea mai mare, cel mai înalt înţeles pe care îl are Biserica. Aici se află taina: să se unească toţi precum un singur om în Dumnezeu. O altă asemenea religie nu există. Nici o religie nu spune astfel de lucruri. Spun ceva, dar nu această taină, această subţirime a tainei pe care o cere Hristos, zicându-ne că aşa trebuie să devenim, că voieşte să fim ai Lui.
Suntem una chiar şi cu oamenii care nu sunt aproape de Biserică. Ei sunt departe din neştiinţă. Să ne rugăm ca Dumnezeu să-i lumineze şi să-i schimbe, ca să vină şi ei la Hristos. Noi vedem lucrurile omeneşte, ne mişcăm în alt fel şi socotim că Îl iubim pe Hristos. Însă Hristos, Care plouă peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi (Matei 5, 45), ne spune: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri (Matei 5, 44). Să ne rugăm să fim toţi împreună, toţi împreună în Dumnezeu. Atunci, dacă trăim aceasta, vom dobândi roade pe măsură, vom fi toţi în dragoste şi în unire.
Pentru oamenii lui Dumnezeu nu există depărtare, chiar dacă se află la mii de kilometri unii de alţii. Oriunde ne-am afla, suntem toţi împreună. Oricât de departe s-ar aña aproapele nostru, trebuie să-i venim în ajutor. Pe mine mă sună nişte semeni de-ai noştri dintr-o localitate de pe ţărmul Oceanului Indian; localitatea se numeşte Derban – dacă o pronunţ bine – este în Africa de Sud, la două ore depărtare de Johannesburg. Au trecut pe aici chiar zilele acestea; însoţeau un bolnav care trebuia dus în Anglia, şi au venit să le citesc o rugăciune. Am fost foarte mişcat.
Atunci când ne leagă Hristos, nu mai există distanţe. Când voi pleca din această viaţă va fi mai bine. Voi fi mai aproape de voi.
Ne vorbeşte părintele Porfirie – Viaţa şi cuvintele – Traducere din limba greacă de Ieromonah Evloghie Munteanu
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:











                     

16 comentarii:

  1. Biserica ortodoxa este atacata direct de ''curtea 'de la Bruxel de marionetele lui SOROS in insasi esenta ei,ca si Romania pentru Referendumul pentru Familie si Identitate Nationala Crestina.
    Poate ca Biserica ortodoxa Romana atacata, se va hotari totusi sa 'Rupa pisica in doua' si sa sprijine direct pentru alegerile prezidentiale un Bun Cresin Ortodox ,de preferinta Moldovean,care sa reduca Dezbinarea facuta in societatea romaneasca in ultimii 15 ani de cei doi ultimii presedinti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asa sta treaba, atunci inseamna ca se va apela la ajutorul celei mai puternice Patriarhii din lume...

      Ștergere
  2. Daca sfanta biserica sprijina dreptatea nu are a se teme Bunul Dumnezeu le va ajuta.
    Tot ce se poate s-a le impuna noi reguli pe care Biserica va trebui s-a le respinga si aici ma gandesc la preoti care nu pot cununa homosexuali pentru ca ar incalca canoanele bisericesti,atunci sigur acei preoti vor fi sanctionati.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ne apere Sf. BISERICA si pe slujitorii ei. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 21.23 , nu se rezuma totul in lume la bani , poate fi vorba si de legiferarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex , sau despre legiferare abuzurilor asupra minorilor . Si alte astfel de lucruri carora biserica trebuie sa li se opuna. Nu putem fi chiar sat fara caini...poate ne considera unii prosti si ,,neaerisiti " la minte dar noi suntem prosti doar cat vrem noi sa parem , nu atat cat vor altii sa fim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa intelegeti ca nu puteti fi si moderni si traditionali.
      copii abuzati, nr urias de mame minore, abandonuri si avorturi nu s-ar fi intamplat in numarul asta cu educatie sexuala in scoli.
      popor de idioti...

      Ștergere
  4. Va zic u ce.o sa fie; nu.i greu sa.ti imaginezi. O sa puna bir si pe cele sfinte

    RăspundețiȘtergere
  5. dar nici sa cheltui o groaza de bani pe asa partiarhie-stiu ca este pt DUMNEZEU dar prea e grandomanie cand saracii mor de foame si frig!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hristos este in om si omul este UNA CU DUMNEZEU.NU biserica ci Omul este una cu Hristos.Omul,auzi omule,nu te mai injosi,tu esti sfantul prin Prezenta Divina care se afla in tine!!!!
    Biserica este o institutie creata de Cabala controloare ca sa te bage in inchisoarea mintii indoctrinate.Cabala a pus mana pe sufletul tau inrobindu-l,tu slujind acesteia si chiar te bati pentru ea,nestiind ca tu esti sfantul tu esti puterea tu esti binecuvantarea Divinitatii pe acest Pamant.Tu ai venit in aprigul Intuneric sa aduci Lumina,dar ai uitat.TREZESTE-TE OMULE,ca detii in tine puterea de a rasturna o planeta,tu esti forta care nu permite nimanui sa te controleze.ESTI SPIRIT LIBER,AMINTESTE-TI ASTA!!!!
    DOAMNE AI MILA DE NOI UITUCII CA NE-AM FACUT SCLAVI DE BUNA VOIE,si chiar luptam sa ramanem ingenuncheati in fata celor care ne recunosc puterea dar nu vor ca noi sa stim aceasta!!!
    Neluptam cu prostia nestiind ca noi o generam!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, pai daca tu esti trezita, de ce nu rastorni planeta?

      Ștergere
  7. 10.10
    Ai inceput sa postezi si sub anonimat, D ! Mare ti-e gradina .
    Ii dai cu trezirile inainte ca Ivan cu fluierul si ai ce ai cu bisericile . Esti indoctrinata cu new age-ul si budismul , cati adepti crezi ca iti faci pe aici ?????

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil se va inversa si la noi situata cu parintele 1 si parintele 2, in loc de mama si tata. CCR va trebui sa spuna daca e constitutional si biserica e foarte clar ce va spune. Iata de ce era nevoie de referendum pentru a schimba constitutia din acest punct de vedere. Vom regreta la momentul acela neprezentarea la vot. Asa se produce distrugerea unui popor.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=byGROqmXNis
    67-RO Ovidiu, Jocul cu extratereștrii si învațătorul de pe Pluto - Hipnoza Regresiva Ana Oprea

    "Ovidiu a venit pe Terra pentru a experimenta existenta ca om, a interactiona cu alti oameni, a le transmite informatii si a ajuta la transformarea energiilor lor, însa misiunea lui ca suflet, “a fost invadata, furata si manipulata”. In deschiderea sesiunii, el ne prezinta o scena in care alege anumite suflete pe care le grupeaza si ulterior le faciliteaza interferenta cu un anumit tip de umanoizi. El isi aminteste momentul acordului pentru colaborarea cu acesti extraterestri de pe Pluto, insa spune ca atunci cand a constientizat consecintele si a vrut sa renunte la colaborare, a constatat ca nu reuseste, datorita relatiilor cu alte doua suflete. Unul dintre aceste suflete, i-a fost fiica intr-o “ #ViataAnterioara ”. Descoperim la ea un puternic #ControlMental si prin intermediul ei avem multiple interferente in conexiunea la reteaua internet. Ea ne vorbeste despre educatia pe care a primit-o pe Pluto de la “invatatorul” ei. Aproximativ 2700 de persoane interferate se ocupa de educatia altor umani, astfel incat s-a ajuns la 3 milioane de persoane interferate. Celor interferati li se instaleaza in creier, inca din perioada intrauterina, un implant de tip cip, prin intermediul caruia sunt controlati. Pentru ca ofera prea multe informatii, “invatatorul “ ei intervine in timpul sesiunii, intensifica controlul mental, o blocheaza si o izoleaza. In fata lui Ovidiu, acest invatator se prezinta cu imaginea unui “Iisus rastignit” iar un alt umanoid se prezinta cu imaginea unei “femei fecioara”. Ovidiu ne spune ca au ales aceaste imagini pentru a-l provoca. El alege insa, sa transforme energiile de joasa frecventa inclusiv cele transmise prin intermediul ADN-ului si ne vorbeste despre semnificatia acestor imagini cu scene religioase. “E o iluzie, o pacaleala,...cat de usor poate fi mintea umana indusa in eroare, pacalita, printr-o singura holograma sau paradigma...”

    RăspundețiȘtergere
  10. STII DE CE NU RASTORN PLANETA!!! FIINDCA ACEASTA NU ESTE PERMIS NICI-UNUI SUFLET CARE SE TREZESTE SI DEVINE TOTAL CONSTIENT DE PUTEREA SA,ACEASTA SE POATE INTAMPLA. Daca exista posibilitatea de trezire a intregii constiinte care se afla in om atunci acesta este luat imediat de pe planeta fiindca acesta ar vrea sa schimbe imediat toate lucrurile negative mergand pana la distrugerea multor lucruri, ori asta nu-i permis,planeta avand Spirit,Constiinta cu Liber Arbitru si nu ar permite aceasta.

    NI SE PERMITE TREZIREA DAR NU IN TOTALITATE,FIINDCA AM FACE PROSTII MAI MARI DECAT AM FACUT PANA ACUM,CU TOATA CONSTIINTA NOASTRA DIVINA,DEOARECE AVEM O MINTE DOMINATA DE EGO,care ar face prapad.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai cine se trezeste nu intelege rolul lucrurilor negative?
    Cum sa mai fie dominat de ego?
    Ori te trezesti, ori te prefaci.
    O cam aburesti, Didona.
    Cand o sustii pe Maria (si incerci sa deslusesti mesajele), cand spui ca ii soptesc extraterestrii rai.

    Cred ca nici tu nu esti pe deplin convinsa de teoria ta si din cand in cand, vazand ca nu se intampla nimic, mai scrii ca sa te mai incurajezi.

    RăspundețiȘtergere