duminică, 3 martie 2019

LIE ,LIE , TE-AI SUIT LA CER SI STAI PE PĂMANT !



                                  3 Martie 2019,ora 5,22 dimineata !

                                    Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune:
                "Lie,Lie,te-ai suit la Cer si stai pe Pămant !
              Teoria Cerului si a Pămantului,Doamne miluieste. 
            De e-nchis spre usă,e inchis !
            La Ceruri ati deschis ."
După doar 2 -3 minute ,aud din nou glas care spune asa:
              Plinirea Bisericii,se da tie !
Dragii mei,mari si de neinteles de noi oamenii obisnuiti ,sunt TAINELE LUI DUMNEZEU.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru tot si pentru toate, pentru faptul ca suntem sanatosi si-i avem pe cei dragi noua,in mijlocul nostru,in inima si-n sufletul nostru.
Sa avem Credinta ,Nadejde si Dragoste  in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI,sa fim buni si milostivi cu cei necajiti si oropsiti, si sa-i iubim ca pe noi insine.
                                
                                   Cu dragoste,Maria.

        P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










                        
             


17 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine ti-a soptit aceste premonitii?cu siguranta satana PE care-l chemi pomenindu-l!!! Cine esti tu sa o critici PE Maria si TV antena 3? Noroc cu antena3 si Romania TV ca mai afla lumea cate una alta. Tu esti unul dintre hastagii rezist ca nici sa scrii nu esti in stare. Roaga-te la Dumnezeu sa te inerte .

      Ștergere
    2. 22:58, gandesti prin ... Ceai de lamaie, iti place!

      Ștergere
  2. Posibil sa fie vorba despre Sf. Ilie, sa fie aici pe pamint printre noi??

    RăspundețiȘtergere
  3. Vine Sf.Ilie da,este aproape de noi.Este timpul lui sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  4. -sf ILIE a mai fost intrupat pt scurt timp-chiar de e greu de inteles-am scris un mesaj acum vreo 2 ani-am sa-l rescriu

    RăspundețiȘtergere
  5. O fi vorba de Maria Ciobanu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarat ce spui, 22:11!!!! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa cred si eu ca este vorba de sf. ILIE si mai este si Ienoh cei doi maslini care vor primi moartea pe pamant si vor invia dupa ce-l de al 3-lea razboi,se vor lupta cu Antihrist si dupa moarte la 3 zile vor invia si vor fi ridicati pe nori in vazul tuturor.
    Multi vor crede atunci in Mantuitorul.
    Se zice ca o ramasita se vor mantui vor crede abia atunci.
    Doamna Maria bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a fie cu noi cu toti.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stergeti-i comentariul , d-na Maria celei de la 22.11. Sa scrie la ea pe blog toate aberatiile cu Romina . Cand va invata sa respecte limba romana si pe dvs. , atunci sa scrie si in alte parti .

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca an 22.11,nu vorbeste cu dvs Maria,ci cu altcineva,pe care dvs nu-l stiti!Stie el ce stie

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria Ciobanu are o varsta si se simte mai rau in ultima vreme-a fost plecata in America pt investigatii

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa explic ce cred ca inseamna fiecare din aceste versuri si contedtul viitor. Ilie si Enoh Mihail din perspectiva venirii lor ca cei doi martori au trait murit inviat si ridicat deja la cer in 1910 in Iraklyon moartea invierea si ridicarea ma refer asta linga fosta troita inchinata Rastignirii din piata centrala a orasului lucru care la acea data incepuse sa se vesteasca in alte porturi de catre echipajele marinarilor dar biserica oficiala a negat vestile si a interzis meriatizarea. Azi cam 90 % din grecii ortodocsi cunosc acest adevar dar Biserica interzice divulgarea fata de straini. si in mass media nationala. O mai cunosc episcopii ortodocsi unii preoti si calugari inclueiv de la Athos.
    Din perspectiva venirii lor alta decit ca cei doi martiri situatia sta conform profetiilor ruse si anume ei sint rusi iarmisiunea legata de Ierusalim a fost deja impl8nita i sa in cadrulnu al mozaismuluinici alcrestinismului 9ticial ci al cetei celor rapiti primii azi noua religie aflata in gesmtatie discreta ascunsa la adapostuli incredbilului si al aparentelor negative. Tronul coborit promis fiind venirea vizibila a lui Dumnezeu insusi Cel preainalt zis si Savaot etc cit si Pasarea din profetia originala care a creat legenda Pasarii Phoenix fiind vb. Asi de o moarte urmata de o revenire teofanica cu un trup identic .
    Celalalt promis este inAsta Biserica Rusa undeva in conducerea ei.
    Asta va fi intelesul primului vers .
    Intelesul versului doi este o mentionwre critica dezwprobatoare la adresa talmacirilor sablonarde lipsite de revelatie personala patrundere intuitiva si empatica existente in dogme canoane doctrine pe tema eschatologica cu privire la identitatea Sa cind va fi confundata cu profetul mincinos. Confuzia va qvea la baza si o.minfinoasa profetie a unui calugar grec care o va prezenta patriarhului grec ortodox greful.danielic care o.va crede ei o va populariza cu toata c9ngingerea sincera inainte ca marele Sinod sa se adune de urgenta si sa voteze in toata cunostinta prin contraverificarifu darul deosebirii 9bligatoriu conform Asezamintelor. Aceasta venire care va si turna urgia pt ca reprezinta cu prioritate partea identitara a Duhului Sfint(Sfinta Sfintelor) este ca si Fecioara (venire partiala a Duhului partea puterilor harice in reciprocutate cu calitatile lui Iisus) de gen fem8n8n fiind asociata Ei identitar profetic vorb8nd (Femeia cea cu cununa).
    Usa de la intrare inchisa reprezinta momentul zilelor urgiei find atmosfera vafi incarcata fu praf vulcanic potential acid (sulfuric) salvarea fiind 8linchiderea etansa in caase. Momentul urgiei este nu doar prima secerare in care va muri prima treime dar si m9m3ntul victoriei religioase impotriva majoritarilor hulitori si a dictaturilor mafiilor etc prin obtinerea majoritatii si cel mai maremoment de convertire. Sinodul BO va vota in unanimitate refunoasterea Sa si convertirea prin absorbtie intro.scurta sedinta la Bufuresti 8n conditii de semiasediu popular furibund fu distrugeri de bunuri pe fiteva bulevarde ..romani si din tarile vefine fu impresia ca le stiu ei deja pe toate si ca episcopii rusi ar fi rai si orhi. Cu wcea ocazie di tro eroare de traducere o persoana isi va pierde viata desi e siea de partea demonstrantilor. Va fi macelarita in strada cu furie.
    Ridicarea popoarelor contra Sa va fi ridicwrea fontra Ierusalimului iar meswjul public din partea Sa care va contine si darea in vileag dar nu numai spus resmativ azi scoase din Scriptura) va avea titlu cuvintul.Avertisment iar acest cuvint va fi cel rastalmacit si zis neavenita din partea babei sau chiar zis a cotoroantei.
    Demonozarea Sa nefiind iertata va avea instant efecte negative in interior necredinta mentala fiind resimtita ca o apasare in cosul pieptului sau alte zone sensibile posibil si osul.Sacrum sediul Duhului Sf. interior fintina din care vom fi invatati sa scoatem apa vietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Femeia cea cu cununa"!? Da-ne mai multe detalii.

      Ștergere
  12. mihai35- verifica la sfarsit ce scrii-nu este corect gramatical si trebuie sa ghicim ce vrei sa spui-DE UNDE AI INFORMATIILE din mesaj ?

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt ANONIM 5-am sa va spun ce am promis despre intruparea in ROMANIA a sf ILIE-acesta a venit pe pamant ca un copil de 5 ani pe un camp din jud Botosani-a fost crescut de lume -i s-a dat numele de NICOLAE-la maturitate a inceput sa-si arate puterea-vedea interiorul fiecarui om dar nu suferea pacatul -era imbracat vesnic cu un cojoc fie vara sau iarna-mergea prin casele oamenilor SI FACEA TAMADUIRI SI MARI MINUNI-la cei credinciosi-se afla intr-o gara si a vazut o femeie pe care o certa aspru pentru avorturi-a fost prins nu odata de fosta militie inchis si batut cu dintii sparti si unghiile scoase avea in jur de 65-70 ani cand o prietena de familie, copil de 10 ani avea febra mare -mama nu stia ce sa-i mai faca-a scos-o pe mama din camera si a intrebat fata-stii sa sari coarda-apoi a vorbit singur o vreme si dupa ceva timp a chemat mama care a constatat ca fata era sanatoasa fara febra-intamplarea a fost prin anul 1960-disparea mult timp si avea o coliba in muntii NEAMTULUI pe la Bicaz-un alt mare preot vazator in DUH a spus lumii ca este sf ILIE caci el singur spunea cand era intrebat de varsta si spunea-am peste 3000 ani sunt inaintea lui HRISTOS-nu este poveste ci realitate spusa de cei care l-au cunoscut-va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere