joi, 28 martie 2019

PREGATIRE DE RAZBOI , PE TIMP DE NOAPTE !

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, ochelari de vedere şi interior


                                         27 Martie 2019,ora 15,34 !

                                Dragii mei,

În aceasta după amiaza,desi eram cu ochii pe monitor,vedeam in spatele meu inspre Rasarit,un Cer de noapte si o incapere cu o lumina obscura.
În aceasta incapere vad o masa dreptunghiulara in mijloc, iar la masa sunt asezati circa 4 -5 oameni care tin un mare sfat.
Brusc,acestia se ridica de pe scaune, si ies afara in noapte.
Acum vad dragilor, cum de la sol se ridica Avioane de razboi, mai vad cum Tancuri incep a se deplasa de pe loc, si mai vad cum Masini militare pornesc inspre Sud.


                         Imagini pentru AVIOANE DE RAZBOI           Imagini pentru AVIOANE DE RAZBOI      Imagini pentru TANCURI Imagini pentru TANCURI.
Avioanele prindeau viteza si se indreptau spre Sud, aveau si cateva beculete galbene aprinse pe aripile lor ascutite, iar Masinile militare avea soldati in ele.
Totul se facea pe timp de noapte,dragilor.
Dragii mei, eu am scris adeseori despre Vladimir Putin care se pregateste de Razboi.
Din păcate,iata ca Rusia chiar se pregatesc de Razboi.
Iata :

Ruşii simulează bombardarea bazei de la Deveselu

27 MAR 2019   •   08:27
Ruşii simulează bombardarea bazei de la Deveselu 127
După ce a dislocat în Crimeea bombardiere nucleare tip Tupolev 22, Moscova continuă jocurile de război în zona Mării Negre aducând peste 1.500 de militari care efectuează exerciţii. Practic, este vorba de nişte manevre în care este implicată şi o cantitate mare de tehnică militară, fiind mobilizate sute de avioane şi elicoptere militare, dar şi vehicule amfibii.

Conform datelor deţinute până în prezent se pare că scenariul este unul ofensiv, militarii exersând un desant aerian şi naval într-o zonă  „inamică”. 
Mai mult, surse militare au declarat pentru „Adevărul” că aviaţia militară rusă a trecut la antrenamente dedicate pentru a avea un succes cât mai mare într-o eventuală misiune de atac asupra scutului antirachetă de la Deveselu. Concret, „cazarma care găzduieşte această unitate americană a fost reprodusă la scară 1/1 din materiale uşoare, iar piloţii se pot perfecţiona în condiţii cât mai apropiate de cele reale”, au explicat sursele citate. 
”România este întărită din puncte vedere al apărării și ia foarte în serios amenințările de securitate. Înarmarea irațională a peninsulei Crimeea reprezintă una dintre marile probleme de securitate ale continentului european” a spus Radu Tudor pentru Antena 3.
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul 
Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa 
ne daruiasca pace si liniste in Tara ,pace 
si liniste in lume.
Avem nevoie mai mult ca oricand, de pace

 si buna intelegere intre Tari si popoare, 

avem nevoie de iubirea si ajutorul divin 

,pentru ca sufletul nostru sa nu 

rataceasca printre cele care nu sunt deloc

 bineplacute Lui Dumnezeu.

Sa ne rugam fratilor si sa daruim 

dragoste frateasca Aproapelui nostru si 

niciodata razboi si ură.

                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  

                



36 de comentarii:

  1. Doamna Maria vreau sami raspundeti la o intrebare:de ce anotimp luna parea ziua cand a venit iisus la a doua venire si cam dece ora parea era seara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai ceva la cap draga anonim00. 32 de pui mereu aceasta stupida întrebare și mai aștepți și răspuns. Mai bine te ai ocupa de gramatica ar fi mai util.

      Ștergere
    2. Profeția cu venirea lui Iisus pe Pământ a fost anunțată de o stea luminoasă în Bethleem. A doua venire a lui Iiisus va fi anunțată tot printr-o stea foarte mare și strălucitoare.

      Ștergere
  2. Nu are legătură cu Rusia, pentru început. Președintele american a plantat sămânța războiului declarând înălțimile Golan ca fiind ale Israelului. Desigur totul a fost premeditat Americanii instalând sisteme de rachete pe teritoriul Israelului încă din urmă cu două luni. Imediat după declarația Americană au urmat câteva contre Israelul fiind lovit chiar de o rachetă lansată din Fâșia Gaza, marele scut antirachetă al Israelului se pare că nu este chiar nemaipomenit așa cum îl lăudau apoi câteva raiduri aeriene ale Israelului asupra platoului Golan. Israelul a masat armată și tancuri și se pregătește de o invazie. Consiliul de securitate convocat la cererea Siriei neagă declarația Americană. Întradevăr Israelul va ataca. Israelul oricum nu respectă niciun tratat internațional el făcând ce vrea el continuând campania de anexari și crime bazându-se pe sprijinul american. Profețiile încep să se împlinească cum că din acea zonă va porni un mare război la care vor lua parte multe țări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Judecata incepe cu casa lui Dumnezeu -Israelul asta spune Cuvantul.

      Ștergere
  3. As zice ca nu rusii se pregatesc de razboi-adica nu ei primii. In rest...o multime de fake news

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu ne intereseze a doua venire a DOMNULUI-nu e treaba noastra-iar razboiul a fost prevazut de pr ARSENIE BOCA- sa dea DOMNUL sa nu fie asa

    RăspundețiȘtergere
  5. 00.32 Nu vrei sa stii si cum era imbracat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Implicatiile faptului ca Trump a recunoscut anexarea Golanului de catre Israel vor fii nu numai recunoasterea anexarii Crimeei de catre Rusia ci mult mai mari.
    Putin va avea mina libera sa actioneze precum Hitler,va anexa bucata cu bucata Ucraina pina in mijlocul Europei declansind al treilea razboi mondial si deocamdata folosindu-si armata si discursul ipotriva vecinilor pentru ai hipnotiza si intimida sa nu reactioneze-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria va spun ca mergeam la Fagaras cu mama Dumnezeu s-o odihneasca si erau in tren si 2-3maicute si citeau o carticica. Mama care era insetata de credinta a intrebat despre ce este vorba,iar una dintre ele ia dat cartea mamei si citind am vazut ce scria.
    Am ramas cu acest paragraf din carte
    Va veni razboi fara veste in miez de noapte ne anuntat din Sanktpetesburg.
    Nu stiu daca am pronuntat corect dar nu uit. Acum Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a fie cu noi cu toti.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai ce sa faca si Putin. Stie cum sint americanii, intii trag si apoi discuta, daca mai au cu cine. Omul a precizat clar ca rusii nu vor fi primii care or sa traga DAR ca raspunsul va fi pe masura. Cine are urechi de auzit apai sa auda.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca acest mesaj este legat de pregatirea de razboi Israel-Gaza.Ieri Israel au scos tancurile cu soldati si avioanele de razboi pentru ca in orele si zilele urmatoare vor sa declanseze la scara larga razboiul pe tot teritoriul Gaza. Bombardamente masive sunt acolo de cateva zile. Acum incepe judecata si de unde altundeva decat la casa lui Dumnezeu ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Un comentariu ce nu.si are locu aici. Ridicol...

    RăspundețiȘtergere
  11. 00.23,ceri detalii incercand sa-ti faci o imagine a momentului venirii lui Isus! Imi pare rau sa-ti spun,dar cu aceasta constiinta,nu-l vei recunoaste ,chiar de sta in fata ta!

    Decat sa mori pe dinauntru, de atata asteptare ,mai bine ai privi in ochii,copiilor tai,celor din familia ta, din satul sau orasul tau,sau in ochii tuturor oamenilor pe care-i intalnesti,si vei vedea pe Christos in toata splendoarea sa!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce inseamna "casa lui Dumnezeu?"Aaaa, daca dumnezeu este cel care controleaza Pamantul prin intunecimea sa,da,sunt de acord!

    Isus a venit in cel mai intunecat loc de pe Pamant ,tocmai pentru a aduce iubirea in inima intunecata.Israelul cu evreii sai au controlat aceasta lume cu razboaiele si toate ororile.Stiti, hotul care striga hotii! Ei bine acesti evrei au cel mai puternic sistem de securitate,pentru ca ei sunt atacatorii care fac sa se intample lucruri.

    Ati fost in Israel?Inebunesti de nervi ce controle au pe aeroporturi.Isralul controla America,pana de curand,ca toata lumea sa dea vina pe americani(nu ca astia ar fi mai brezi) ca ei erau considerati "sfinti".Presedintele american,asculta neclintit directivele din Israel.
    Israelul nu este nici pe departe "tara sfanta".Scoateti-va asta din minte.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:03(EU SUNT D), vorbesti prostii mai mari decat tine!

      Ștergere
  13. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/03/28/exista-un-proiect-israel-in-romania-se-incearca-golirea-romaniei-de-romani-prin-migratie-economica-si-recolonizarea-tarii-cu-cetateni-israelieni-ii/

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.lovendal.ro/wp52/ce-ati-face-daca-noaptea-la-ora-11-un-dragon-imens-ar-trece-deasupra-masinii-voastre-cam-asta-a-patit-o-femeie-din-california/

    RăspundețiȘtergere
  15. https://realitateposibila.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. După cum am mai zis, si o sa mai zic in decurs de doi ani am avut 2 vise premonotorii...in primul zburau avioane de război de duduia pământul deasupra Bucureștiului și sirenele urlau....in al doilea vis la câteva luni distanță mi s-a arătat bunica mea din Rusia demult decedata si mi-a zis ca va începe războiul ....si se uita îngrijorată la mine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mai avut vise care sau indeplinit ?

      Ștergere
    2. Da, toate. În 1989 aveam 12 ani când visam puhoaie de oameni pe strazi cu sângele curgea pe străzi și o cladire aredea si un zid imens se prabusea, si plângeam noaptea si le ziceam alor mei ca se va întâmpla ceva de va răsturna toată lumea asta ....si in noiembrie a căzut Zidul berlinului si in decembrie , revoluția. ...plus văd morții, vb cu ei, știu cine si când va muri dintre apropiați....văd totul știu totul. ..cutremurul cel mare nu va veni încă. Știu asta .

      Ștergere
    3. Nu stiu cate avioane vor bombarda bucurestiul . Am vazut o ciuperca imensa deasupra bucurestiului si un praf rosiatic . Mai vad si eu cate ceva din viitor . Dar nu e prea placut sa stii . Sa scris de rusi ca incepe dupa pasti razboiul . Cand ai informatii ca incepe ? Da ceva detalii . Mai cunosc cateva persoane pe care le pot intreba sa controlez informatiile .

      Ștergere
    4. Banned miracles blogspot . E blogul meu . Mi-ar place sa vorbim mai detaliat . Ai email-ul meu acolo .

      Ștergere
    5. An.12.45., e foarte straniu ca am avut un vis foarte asemanator, anul trecut. Dar eu sunt o oarecare, nu am capacitati iesite din comun. Scenariul era asemanator, erau multe avioane pe cer, era ziua, zburau destul de jos. Oamenii de pe strada s-au oprit, toti priveau uimiti , nimeni nu stia ce se intampla. La balcoanele blocurilor iesisera oameni, care priveau si ei. Apoi a inceput grozavia : din avioane au inceput sa se traga focuri automate, ca de mitraliere, o ploaie de gloante, asupra populatiei civile. Vedeam cum cad oamenii secerati, unii cadeau din balcoanele unde stateau , erau sange si tipete peste tot...PS.Doar ca eu nu sunt din Bucuresti, eu locuiesc in inima Ardealului...

      Ștergere
    6. Pai rusii in caz de razboi vor fi ajutati de unguri bulgari moldovenii nostri de dincolo de prut . Posibil si de sarbi . Oricum politicienii de la bucuresti au dus intotdeauna o politica impotriva poporului roman . Poporul roman condus de romani e mai rau ca sub ocupatia rusa . Numai tradatori ajung in fruntea tarii .

      Ștergere
    7. Anonim 12.45 mai esti ?

      Ștergere
  17. Ion Masinca ,s-ar putea asa sa fie iar pregatirile din Crimeea sa fie si o DIVERSIUNE,desi cred ca Ucraina va fi ocupata mai intii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa pasti se pare ca incepe . Vedem daca cuceresc doar ucraina sau se extind .

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragnea acum pe TV a spus ca Iohanis nu va fi suspendat si va trebui sa-l vada toata lumea in rautatea lui pina la sfirsit.
    Bucurati-va iohanistilor, ca noi nu ne bucuram,merita vreo 100 de suspendari,v-o spune unul din SIBIU care nu am votat nicodata PSD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O spune unul care e paralel cu realitatea. Vai,vai, nene vai! Lenesule!

      Ștergere
  20. Ce va face Rusia nu are legatura cu razboiul profetit biblic.
    Israelul se va lasa cotropit dintro eroare strategica datorita faptului ca va avea aceeasi tinta ca si jihadistii cu care vor dori sa scoata castanele din foc pe teritoriul israelian. Tinta este Cineva Femeie teofanie. Si va parea ca identitatea Sa poate fi vinata. De aceea scrie ca Israelul va fi de partea Egiptului si ca vor cadea impreuna. Vor cadea prin dezastrul urgiei. Dar grosul trupelor se va aduna in Pakistan pt atacul asupra tarii Femeii Cineva (Duhul Sfint Sfinta Sfintelor cea al carei nume este desavirsire) iar tara Femeii acum este India. Armata Indiei va contrataca fiind si acel . Restul tarilor occidentale se vor coonfrunta cu atentate pe alocuri si incendieri de depozite de gaze etc de care noi vom scapa dar tarile din jurul nostru nu. Vom inchide granitele.
    Putin a anuntat demult ca vor refacerea influentei si controlul asupra tarilor din fostul URSS. Vor invada Ukraina si R.Molrova insa avioane ruse easupra capitalei vor fi doar pt intimidare cind liderii politici se pregatesc de cedarea catre Rusia a restului de Moldova pina la Harghita si Covasna date si ele Ungariei dupa iesirea voita din UE si Nato fara referendum.
    Onu si Nato vor incerca sa intervina in Ukraina dar liderii Moldoveni prorusi vor refuza ajutorul. Restul de Moldova nu va apuca efectiv sa intre pe de.a intregul in mina Rusiei alipita la R.Moldova ci urgia o va prinde in perioada tampon stabilita de Dragnea pt rastimp dat populatiei sa plece desigur care nu vor sa apartina noii tari ruse.
    Harghita si Covasna vor intra in posesia Ungariei teomporar pina la urgie.
    Despre venirea lui Iisus cea vizibila de dupa urgie teoretic doar Tatal ar sti dar Iisus nu trebuia sa divulge inca. Dar la nivel de experti eschatologi se cunoaste data ora si locul dar mai intai trebuie sa asteptam venirea vizibila a teofaniei Cineva Savaot Femeie inainte de urgie.
    Ce batrin de zile din Daniel 7 si Cel Preainalt care il apara pe Iisus din Isaia40 se refera tot la Cineva Savaot Femeie. Dar chiar si ingerul cel mare care anunta judecata tot Ea este care va anunta in mai multe feluri venirea Judecatii in aceeasi si a cintarilor din Sion. Ea va fi tinta hulitorilor majoritari pina la urgie dupa care din ce in ce mai minoritari pina la disparitie. In fata Sa va fi adus Iisus in direct in piata Universitatii si in fata acelei multimi de barbati imbracati si la propriu in alb costume taranesti in doua piese model simplu hindus.
    Dar El prezentat cu un nou nume va veni pe norii cerului aviatic pina la aero Baneasa de unde va fi adus cu o masina.
    Va fi zi de Simbata Pastilor ora 12:00 ora locala. In acea zi incepe a doua secerare cea pt injumatatire care va dura citeva luni pina in ziua 1290 danielica simbolic gematrica. Atunci va ram8ne acea treime care coincide cu ziua inceputului imparatei sfintilor teomeritocrata la sfirsitul perioadei de tranzitie legislativa care va dura pina atunci.
    Daca urgia este in toamna 2019 atunci prezentarea Sa va f de Paste 2020. Atunci i se vor da prerogative politice necesare supervizarii implementarii si continuarea masurilor de dezvoltare si infratire politico-economica si social culturala a lumii. Va fi numit si presedinte UE care va deveni si ea o federatie cu reguli imbunatatite. Peste 1000 de ani nu vor mai exista tari diferite rase diferite sau limbi diferite ..va fi la fel ca in civilizatiile superioare sfinte.
    Exista o revelatie franceza care ii descrie infatisarea. P In general poarta costum negru cu sau fara cravata neagra iar vara pe canicula ramine uneori fara veston dar nu este udat de ploaie nu transpira nici la 60 de grade si nu imbatrineste. Venire teofanica nenascuta occidentala europeana. Are doua doctorate si vreo 3 facultati din care sigur Drept si Macroeconomie. Exista 2 profetii corecte care se refera la numele nou. Din cauza lor acum are momentan numele schimbat.
    Prima este a lui Nostradamus care se refera doar la numele de familie care este Chiren nume francez. A doua e una romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  21. mihai35-de unde ai facut coppy paste-sa stii ca tot vazatorii in duh au proorocit adevaruri care s-au si implinit-SUNT ANONIM 5 si am scris pe blog mai multe viziuni ale acelor vazatori in duh pe care i-am si cunoscut personal va doresc sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  22. 16,59 Ca sa vezi o paralela cu Realitatea.
    In SIBIU sint foarte putini sasi care prin Iohanis a luat pe linga imobilele Grupului Etnic German -nazist infintat de Baronul Ribbentrop cel care a dezmembrat Romania prin pactul cu Stalin de la 23 August 1939.
    Spuneam ca Iohanis in fruntea Forumului Etnic German a luat si circa 180 de imobile apartinind Evreilor pe care acum le exploateaza prin inchiriere si beneficiu financiar al acestui grup restrinsi de SASI-despre care el personal spunea ca sint de influenta franceza si nu germana cum sa declarat prin tribunal urmas legal al mentionatei organizatii naziste.
    Asa se explica si pozitia sa anti-sionista si faptul ca l-a facut pe Orban sa faca delatiune impotriva premierului Viorica pe motiv ca'cine stie ce a hotarit ea cu evreii''.

    RăspundețiȘtergere