sâmbătă, 9 iunie 2018

SI S - A ADEVERIT ! INUNDATII GRAVE ÎNSPRE NORD SI NORD - VEST !


                                                Dragii mei, 

Scriam inca din luna martie 2018,un articol cu titlul din linkul de mai jos :

INUNDATII GRAVE ÎNSPRE NORD SI NORD - VEST

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../inundatii-grave-inspre-nord-si-nor...

Mar 11, 2018 - INUNDATII GRAVE ÎNSPRE NORD SI NORD - VEST ! 9 Martie 2018,ora 22,34 ! Dragii mei, În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe BLOG, ...

In acest articol scriam ca ,vom auzi de INUNDATII grave inspre Nord si Nord -Vest.
Si  cum toate se adeveresc in timp, iata ce se intampla astazi in MARAMURES :

Dezastru în Maramureș din cauza ploilor. Turiști blocați într-o rulotă în parcarea Mănăstirii Bârsana – VIDEO

A fost prăpăd vineri după-amiaza în Maramureș, o ploaie torențială de câteva zeci de minute provocând inundații în mai multe zone. În parcarea Mănăstirii Bârsana a domnit haosul, iar două persoane au rămas blocate într-o rulotă în mijlocul apelor.

Din fericire, intervenția autorităților locale a fost una promptă, iar persoanele blocate de viitură au fost salvate în condiții de siguranță.

Șuvoaiele de apă au inundat carosabilul, apa ajungând în unele zone chiar și peste genunchi. Podețul din zona Mănăstirii Bârsana nu a mai făcut față torentelor, iar mâlul, pietrișul și copacii rupți de viitură au ajuns pe șosea.
Din fericire, puhoaiele au provocat doar pagube materiale, nefiind înregistrate persoane rănite.
COD PORTOCALIU
Potrivit meteorologilor, vremea rea va continua să facă ravagii în zona Maramureș.
Orașul Seini este sub avertizare de cod portocaliu de vreme severă imediată, în orele următoare fiind anunțate frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, averse care vor cumula 30…35 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului.
Societatea Drumuri și Poduri a intervenit pentru degajarea drumului în Oarța și în Bârsana
Ploile torențiale din ultimele 24 de ore au afectat localitățile Oarța, Strâmți și Bârsana, iar Societatea Drumuri și Poduri S.A., aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș a intervenit, în cursul zilei de vineri, pentru degajarea drumului.
Potrivit reprezentantului SC Drumuri și Poduri, Emil Marinescu, la Strâmți problema a fost rezolvată prin intervenția primăriei. ”Am intervenit cu utilaje, vineri dimineața, la Oarța, pentru a degaja drumul județean care face legătura cu comunele Oarța și Bicaz. Vegetația, crengile și copacii pe drum au fost ridicați, urmând ca zona să fie curățată de noroiul aflat pe carosabil. Aici circulația nu a fost întreruptă, deoarece drumul nu a fost blocat în totalitate. Probleme mai mari s-au înregistrat însă la Bârsana, în cursul zilei de vineri, drumul județean fiind blocat de viitură în trei puncte. În zona Mănăstirii Bârsana, balastul și pietrișul aveau aproape un metru înălțime, dar porțiunea a fost de asemenea degajată și redată circulației. Apa traversează drumul județean de pe Valea Izei în trei puncte diferite, porțiunile acoperite fiind între 100 și 300 de metri. Alături de Societatea Drumuri și Poduri a intervenit și poliția, dar și autoritățile locale, iar imediat ce apa se retrage complet vom curăța și aici carosabilul. În acest moment se poate circula în zonă, chiar și în dreptul mănăstirii, unde circulația a fost oprită pentru o perioadă scurtă de timp”, a declarat Emil Marinescu, directorul executiv al SC Drumuri și Poduri.

Inundatii Maramures Barsana - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=j2tNg34nlaI
7 hours ago - Uploaded by Someseanul Dej
Inundatii Maramures Barsana. Someseanul Dej. Loading... Unsubscribe from Someseanul Dej ...

Iata si articolul meu mai pe larg:

                         9 Martie 2018,ora 22,34 !

                                      Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi era cu ochii pe monitor,am o alta imagine vie,si anume:
Ape învolburate vin dinpre Nord ,Nord Vest,cu o viteza uluitoare.


     Image result for INUNDATII    Image result for INUNDATII       .
Apele curgeau la şes ,precum ar curge de pe un varf de munte,atat de infioratoare era imaginea.

   Image result for INUNDATIIImage result for INUNDATII.

Dragii mei, daca pana acum scriam despre INUNDATII ce vin dinspre Sud,din păcate,vom avea si INUNDATII EXTREM de grave dinspre Nord,Nord-Vest !
Trebuie sa fim cu bagare de seama,ca nu cumva valurile mari de apa maloasa sa ne ia prin surprindere.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa fim sanatosi si intariti in Credinta,ca sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Cum se face ca unele ms se adeveresc imediat iar altele dupa ani sau deloc?

    RăspundețiȘtergere
  2. “Testamentul” unui absolvent de Oxford care emigrează din România: “Mi s-a spus că mi-am vândut ţara pentru că am studiat în străinătate”


    Theo Istrate, în vârstă de 26 de ani, este unul dintre puţinii români care au absolvit prestigioasa Universitate Oxford, acolo unde a studiat ingineria. S-a întors din Anglia şi a muncit trei ani ca programator în România, iar acum se întoarce la Oxford pentru că a primit o ofertă de muncă. Nu plănuieşte să revină în România, ţara pe care a fost acuzat că o “vinde” pentru că a învăţat peste hotare. Theo emigrează în ziua în care PSD, partidul de la guvernare, înghesuie oameni în autocare pentru a-i pune în avangarda luptei cu un fictiv “stat paralel”. Dacă forţa unui partid se măsoară în numărul de simpatizanţi aduşi în Bucureşti, cum se măsoară într-o ţară săracă emigrarea unui absolvent de Oxford?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Statul paralel sau statul adanc cum il numeste Trump exista, a distrus Romania prin slugile lui care s-au perindat din '89 incoace la conducerea tari. Nu impresioneaza PE nimeni cel care a studiat la oxford IAR acum se intoarce pentru Castig nicidecum pentru altceva

      Ștergere
    2. Nu,an.15.59,tanarul NU se mai intoarce in Romania ! Si asta ar cam trebui sa te impresioneze,ca el sunt mii de tineri foarte inteligenti,tineri care ar fi putut sa scoata tara asta din mocirla.Chiar ti se pare normal ce se intampla,chiar nu realizezi ca acestor oameni li s-au pus bete-n roate de catre semidocti care i-au umilit cu infatuarea lor prosteasca,din invidie,de multe ori,si i-au facut sa plece acolo unde oamenii au nevoie de capacitatile lor si sunt respectati la justa valoare ? Chiar nu-ti dai seama ca aceasta ''hemoragie''de oameni capabili,onesti si bine pregatiti profesional,va lasa Romania sa decada ? Chiar nu realizezi ca dispretul la adresa celor plecati din tara ii va face sa nu se mai intoarca intr-un loc in care,culmea !- tot ei sunt invinovatiti ?

      Ștergere
    3. Realizez totul ceia ce tu zici, dar ceia ce eu zic este ca tot ce vedem ca se intampla si s-a intamplat in RO dupa '89 a fost realizat de ce-i care ne vor "binele" cu ajutorul cozilor de topor care au condus si conduc tara din '89 incoace. Doar basescu cand era in functie le-a spus sa plece tinerilor ca n-are ce sa le faca. Este extrem de dureros.

      Ștergere
    4. Da,an.18.55.,ai dreptate...E dureros..( eu am postat la 17.29. si nu am vrut sa te supar,crede-ma...).O zi buna iti doresc.

      Ștergere
  3. diseara e mitingul PSD>
    daca mai e vb de un mesaj, acum e momentul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria am vazut la stiri.
    Ce putem spune mania lui Dumnezeu sunt multi doamna Maria care nu tin nimic,ma refer la sarbatori si la Duminica. Macar daca nu ajungem la Sf. Liturghie cel putin sa nu facem nimic, sa nu lucreze omul dar nu este asa pentru ziua Duminici zi de odihna a Tatalui Ceresc ne va pedepsi pentru ca nu o respecta toata lumea si este tare pacat.
    Sper ca nu supar pe nimeni dar acesta este adevarul. Mai vad si pe aici pe la noi oameni care nu au pic de frica de Dumnezeu si turnau betoane si multe alte lucruri.
    Nu ne mai intrebam de ce? Doamne?
    Cu drag doamna Maria si bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevara ta zi de odihhna a tatalui Ceresc este Sambata,nu Duminica,Duminica este inceputul creatiei,,invierea Domnului Iisus si Pogorarea Duhului Sfant,dar asta nu transforma Duminica In Sabat,sau in odihna,odihna Sambetei nu trebuie desfiintata ci implinita exact asa cum a explicat Iisus ca trebuie implinita in a face Voia Lui Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Si imi cer scuze de la tastatura am tastat Tatalui cu T mic!

      Ștergere
  5. E un loc frumos la Manastire Birsana, dar Este mai mult interes turistic decit spiritual, doar straini care vizita , filmeaza, maninca , dormi si pleaca, si multi dintre si nu cunosc nici limba, ci doar viziteaza, dar au euroi si astazi aceasta Este mai important decit DUMNEZEU, acolo sa Donat mult teren , oameni au facut voluntariat, dar acuma Este mai mult un loc turistic, sint atitia copii orfani in tara, batrina abbandonati per care nui vede nimeni, azi se vede doar luxul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Publicati numai comentarii de blasfemii de diverse persoane..Nu este normal ce faceti.Cine face acest lucru ? Cine controlează acest blog daca nu dvs ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati-i sa spuna ce vor ! Îsi vor lua rasplata lor de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI.
      Le-am publicat pentru ca noi cei care iubim pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI sa le dam replica ! Sa-i convingem ca nu au dreptate! Cu drag,Maria.

      Ștergere
    2. Ok.Multumesc pentru raspuns.Dna Maria.Doamne Ajuta !

      Ștergere
    3. Mincinoaso ce esti! Multe comentarii nu le publici desi nu te jignesc cu nimic doar ca te contrazic. Esti o mincinoasa ordinara! N-am nevoie sa-mi publici comentariul, e suficient ca-l citesti. Tu nu iubesti pe Dumnezeu, stapanul tau e Satana in persoana!

      Ștergere

    4. Anonim9 iunie 2018, 20:28
      Multumesc pentru ura ce mi-o porti !

      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa te binecuvinteze si sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU ,chiar daca te va durea,dar te vei mantui !

      Ștergere
    5. 20.32 ura asta se gaseste in sufletul rau si e raspunsul la ceea ce emani, cuvinte goale, vorbe sforaitoare dar fara substanta. Pacalesti cativa fraieri dar nu poti pacali pe toata lumea. Dumnezeu te vede si iti vede si simpatia pentru niste hoti ordinari cocotati la putere intamplator.

      Ștergere
    6. 23:29, Dumnezeu sa-ti rsplateasca dupa inima ta. Amin!

      Ștergere
  7. O rupere de Nor la Manastire a Birsana, chiar unde Este Manastire se vede video pe internet, se pare ca DOMNUL avertizeaza Ceva.

    RăspundețiȘtergere