vineri, 1 iunie 2018

SFANTA IMPARTASANIE S - A TRANSFORMAT IN VIN SI PÂINE , SUB PRIVIRILE OCHILOR MEI !



29  Ianuarie 2017, ora 4,23 zori de zi !

                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba orbitor de stralucitoare si astfel ,nu mai sunt in patul meu, ci sunt in SFANTA BISERICĂ in faţa USILOR SFANTULUI ALTAR,din care iesea o Lumina orbitoare,cât 100 de Sori la un loc. 
Aici, în Sfanta Biserica erau multi credinciosi care stateau frumos la rând,pentru a primi SFANTA ÎMPĂRTASANIE.
Din Sfantul Altar vine o Lumina de Soare, ca un nor de Soare ce inunda USILE larg deschise. 
Aud glas care spune cu multa iubire ,aşa :

                "Cu Trup traieste Maica Sanatatii !"
    
                                    Image result for sfantul altar  .
În aceasta clipă fratilor, eu fiind in faţa sfintelor UŞI, am in faţa mea un barbat care asteapta si el ,ca sa primeasca Sfanta Împărtasanie.
Dar rămân uimită dragii mei, de gestul acestui bărbat care face doi pasi înapoi, pentru a mă lăsa pe mine prima în faţa sfintelor Usi larg deschise,de unde venea Lumina aurie ,Lumină care ,inundase pur si simplu SFANTUL ALTAR.
Aici ,în Lumina aurie din Sfantul Altar, disting o Silueta de femeie in vesmant alb orbitor de stralucitor, care se apropie de mine, stând la doar un pas distanta ,in Sfantul ALTAR.
Aceasta femeie dragilor, avea POTIRUL SFANT cu SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASNIE în Mâinile Sale Prea curate si Prea sfinte.
Era chiar, PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU cu POTIRUL SFANT .
Priveam la Măicuţa Sfanta, priveam la Sfantul Potir din Mâinile Sale, si astfel ,aud un glas Divin,care venea chiar de deasupra Potirului sfant.

Image result for POTIRImage result for maica domnului vesmant alb..

Glasul mă chema si mă îndemna aşa:

            "Hai vino ,vino !"
  Iar eu păsesc cu sfiala,gandindu-ma în acelasi timp la faptul că ,potrivit traditiilor din BOR,barbatii au întâietate.
Dar MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA , îmi spune cu Iubire asa:
               "Hai! Vino si ia de aici !"
(iar eu ,ma gandeam în sinea mea, cum sa iau singura din SFANTUL POTIR),si întreb doar cu gandul meu:

               Am voie să iau singură?

Dar Maica Prea Curata Fecioara Maria ,a cunoscut gandul meu, si mă cheamă din nou:

             Hai vino aici si priveste!

Mă apropii la îndemnul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, privesc în Potirul Sfant, si ce văd?
Vad chiar Trupul din carne al Lui IISUS HRISTOS plutind în mijlocul Sângelui Său ,varsat pe Cruce pentru mantuirea noastra.
Da, in POTIRUL SFANT se afla chiar Iisus Hristos si Sangele Său.
Maica Domnului imi spune ca sa iau lingurita de argint si sa amestec acolo în POTIRUL SFANT,unde se afla Fiul Ei cu Trup si Sangele Său.
În clipa în care mi s-a pus lingurita în mâna mea dreapta, si -am atins Trupul si Sangele Domnului,o mare Minune se petrecuse chiar sub privirile ochilor mei.
În sfantul Potir nu mai era Trupul de carne al Domnului,si nici Sângele Său,ci vedeam numai vin alb.
Amestec cu lingurita ca din argint alb în sfantul Potir,după care, am scos-o din el deoarece ,nu vedeam si pâine în acel vin alb si ma gandeam cum sa iau eu numai vin alb?
La acest gand al meu, o forta nevazută îmi ridica lingurita în aer,chiar deasupra Potirului sfant si chiar o scufunda in sfantul POTIR.
Lingurita se misca singura în Potirul sfant,amesteca singura în vinul alb,iar eu priveam cu uimire la ceea ce se petrecea.
Fratilor, vedeam cum sub vinul alb apărusera firimituri mici de pâine ,ce erau precum cristalele de zahar,atât de mici erau.
Lingurita dragii mei ,se misca singura în Potirul Sfant,apoi se ridica în aer si vine singura spre mine.
Maica Domnului îmi spune ca sa deschid gura mea,iar eu ma supun Voii Sale.
Înainte ca PREA CURATA FECIOARA MARIA să-mi dea SFANTA ÎMPĂRTASANIE din Mânutele-I Sfinte,îmi arata ce contine lingurita.
Dragii mei, în lingurită era atât de puţin din Trup si Sangele Domnului sub chipul vinului si al pâinii din sfantul Potir,doar cât un bob de orez.
Mă gîndeam că ,la o asa mică cantitate nici nu o sa-i simt gustul.
Deschid gura mea si primesc Sfanta Împărtasanie cât bobul de orez, chiar din Mâinile Maicutei noastre.
În aceasta clipă,simt cum gura mea s-a umplut cu SFANTA IMPĂRTASANIE,chiar daca era cât bobul de orez continutul linguritei.
Chiar în acest moment când scriu,un glas divin imi spune sa scriu asa:
          "Şi gura mea, s-a umplut de Duh Sfant!"

Dragii mei,m-au podidit lacrimile în acest moment cand scriu,constatând pentru a nu mai stiu a câta oara, faptul că, lângă mine ,întru mine, in orele în care scriu aici pe BLOG,o forţă nevazută de mine,dar trimisă de Dumnezeu, îmi stie fiecare cuvintel pe care il astern aici, iar atunci cand trebuie, intervine si ma ajuta sa scriu mai departe.
Nimic nu scriu aici, numai din voia mea ; ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant ,unde toate sunt stiute acolo Sus, la Dumnezeu si la Maica Domnului.
Dar sa continui.
În clipa în care înghitisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtăsanie din Mâinile Prea Curatei Maici, văd SFÂNTUL POTIR în aer în faţa mea, iar deasupra sfantului Potir sta chiar MAICA SFANTA care, ma intreaba cu Iubire asa:

                 " E bun, nu ?"

Iar eu raspund fara cuvinte,doar in gandul meu, raspund asa:

                    Mi-a racorit sufletul si tot trupul pe dinauntru.

În acest moment dragilor,atât sfantul Potir cât si Maica Sfanta cu tot cu LUMINA aurie din SFANTUL ALTAR, au disparut cât am clipi din ochi.
Acum, eram iarasi in faţa sfintelor Usi larg deschise,aveam în faţa mea acel bărbat care facuse doi pasi inapoi,atunci cand se petrecuse MINUNEA.
Bărbatul si toti celilalti credinciosi asteptau ca să iese Părintele din SFANTUL ALTAR ,pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie,în timp ce eu ,tocmai primisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie ,din Mâinile Maicii Prea Curatei Fecioara Maria.
Dragii mei,daca nu aveti pâna în acest moment un Duhovnic,va rog din suflet sa -l cautati si sa mergeti ca sa va spovediti,după care, sa primiti DOCTORIA SUFLETULUI si a trupului. Adica,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,care, pentru noi S-a transformat în Pâine si Vin,deoarece,nimeni nu ar fi putut sa inghita carne si sange,asa cum am vazut eu în Potirul Sfant,asa cum mi-a fost arătat de Prea Curata Fecioara Maria,Căreia I se cuvine, împreună cu al Său Fiu Iisus Hristos Domnul Mântuitorul nostru,toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                 Cu dragoste,Maria.

66 de comentarii:

  1. Adevarat ''Isus'' este aici cu noi...Traiasca Maicuta cea sfanta si Regina si Zeita sa fue facuta peste oameni sa stapaneasca peste toti oameni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un caz clar de delir mistic. Faptul ca petreceti timp in biserica si sunteti credincioasa (nu spun ca este ceva rau) va face sa aveti astfel de ..viziuni.. asta colaborat probabil cu anumite afectiuni. Stiu veti spune ca este adevarat. Puteti demonstra ? Eu va cred la cati pacienti am intalnit toti isi sustineau ..viziunile.. ca adevaruri . Personajele difera de la caz la caz religioase sau unii vorbeau cu Napoleon altii cu neamuri decedate chiar cu mos craciun. Va urez muuulta sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim1 iunie 2018, 16:53

      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNHLUI sa-ti arate si tie,ADEVARUL SĂU despre mine ! Cat despre ETICHETA care mi-ai pus-o, DUMNEZEU ti-o va intoarce cu partea cealalta pe care EL iti va demonstra cate de mult te inseli in privinta mea. Dar ai mare grija ca te va arde CUVANTUL DUHULUI SFANT,ADEVARUL SĂU,căci FOC este pentru necredinciosi,pentru cei care jignesc pe APROAPELE SĂU. Ce fel de demonstratie mai vrei,cand vezi ca toate cate scriu se adeveresc in timp ? Nici daca L-ai vedea in faţa ta pe HRISTOS sau pe MAICA DOMNULUI,tot asa Îi vei spune: "poti demonstra?". Lumea nu se limiteaza doar la ceea ce vedem si la ceea ce auzim. Exista Lumea nevazuta de ochii firesti, exista DUHUL SFANT care graieste celor care-L iubesc si-L asculta. Aici pe Blog,eu nu caut sa demonstrez nimanui,nimic ! Ci fiecare crede ce vrea ,după care,trage concluziile. Intreaba CITITORII adevarati ai BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, pe cei care citesc zi si noapte BLOGUL,si vezi ce părere au? Te-ai grabit sa pui etichete ! DUMNEZEU sa te-ajute si sa te ierte ! "Fericiti cei care nu au vazut si au crezut"!

      Ștergere
    2. Si cand lauzi partidul iubit tot Dumnezeu iti pune cuvintele in gura?

      Ștergere
    3. De implinit nu se implinesc toate asa cum spui. Buletinul meteo se emite cu mult timp inainte pentru o perioada mare de timp, oricine are acces la el cu internetul. Nu e nicio minune la mijloc. Cat despre evenimentele pe care le proprocesti, cutremure, accidente, explozii, avioane care se prabusesc, atentate, inundatii si toate celelalte, sunt la ordinea zilei in lume. Atata timp cat nu precizezi coordonate clare de timp si spatiu, ele se pot atribui oricarui eveniment care, o data cu trecerea timpului tot urmeaza sa se intample si fara sa-l prezici. E simplu! Cineva te inseala!Daca luam tot ce ai prezis pe blog ai sa vezi ca sunt mesaje complet de neinteles care nu se vor dezlega niciodata. Speculatii putem face fiecare dupa propria putere de perceptie si dupa propriile simpatii. Sper ca nu o sa spui iar ca te simti jignita daca nu te cred. E opinia mea si am dreptul la ea asa cum si tu ai spus!

      Ștergere
    4. "Fericiti cei care nu au vazut si au crezut"! Aceasta vorba se refera la Iisus, acum vad ca ti-o atribui si tie! Mi se pare ca e cam mult! Tot Iisus a spus sa avem grija sa nu ne incredem in toti prorocii in vremurile de pe urma ca multi sunt inselatori.

      Ștergere
    5. 16:53Daca sunteti medic va spun ca sunteti im mare confuzie,nu stiti sa faceti distinctie intre un om posedat si un om cu har.Asa cum e lumina si intuneric tot asa este si in aceasta situatie.Aceste puteri au fost nu numai in timpul lui Iisus dar mai ales acum cand multi s-au trezit si perseverand in rugaciune si fapte bune au primit de la Dumnezeu diferite puteri: c larviziunea clarauditia alungarea duhurilor rele darul vindecarii etc. Cei mandrii si rai nu vor primi aceste puteri si vor ramane inchisi intro energie infiormationala ingusta limitata considerand ca aceasta este "stiinta"absoluta.Dumnezeu este Drept si va da fiecaruia ceea ce merita dupa inima si credinta lui!Respect pe medicii credinciosi (fiica mea este un medic tanar f. credincios si f. bine pregatit a terminat cu aproape media 10)care depasesc limitele stiintei medicale prin puterea credintei.

      Ștergere
    6. Maria lasa-i in voia mintii lor ratacite. Cei care scriu rautati o fac cu intentia sa te discrediteze in fata oamenilor, stim si de ce. Sunt platiti sa faca aceasta. Dar ei uita ca raul se va intoarce pe ei. Isi vor lua plata de la Dumnezeu. Caci Dumnezeu nu se lasa batjocorit, sa nu uite ei, cu Dumnezeu nu se joaca. Isi vor primi plata cuvenita de la El.

      Ștergere
    7. Cu Napoleon se poate vorbi,prin telepatie,pentru ca el inca traieste,e clonat pe planeta elohimilor,creatorii omului de pe Pamint. Si maica Veronica vorbea cu Napoleon( Napoleon spunea ca vrea sa vina pe Pamint,sa faca ordine cu forta,dar nu e si voia lui Dumnezeu)

      Ștergere
    8. 23:05Dar mai cumlita pedeapsa vor lua cei care ii pun sau ii platesc.Vor plange amarnic in vecii vecilor!

      Ștergere
    9. 23:02, omul mai minte, dar nu in halul asta. Crezi ca fii-ta nu ti-a observat devierile de comportament?!

      Ștergere
    10. 17.30 ai impresia ca toata lumea e platita sa faca ceva? La mintea ta si catelul a fost platit sa latre la intrusi.
      Tu si 23.05 cum puteti da sentinte pentru semenii vostri care gandesc altfel? De unde stiti voi ca„Vor plange amarnic in vecii vecilor”??? Si voua v-au spus „vocile”?

      Ștergere
    11. 00:02, Dumnezeu nu se lasa batjocorit pentru ca este Drept. Potoliti-va toti care faceti raul si va place sa batjocoriti.

      Ștergere
    12. 18:49Pt omul prost si needucat ca tine realizarile ,superioritatea altora te irita .Iata de ce trebuie sa vina Judecatorul ca sa scoata neghina din grau.Domnisoara mea doctor te-ar trata mai bine pe tine caci de invidie te poti imbolnavi de diverse boli.Ai grija si stai sub tratament (te sfatuieste fiica mea!)

      Ștergere
    13. Tu zici doar ce spune fii'ta sa zici sau ce iti da voi sa zici, an.02:08????
      Vad ca esti "experta" si in "medicina", contrazici specialisti...doar ai fiica "medic"...iti permiti...sa dai lectii in domeniu...
      Sustii ca Dumnezeu e drept. Sa vezi ce o sa-ti dea Dumnezeu de nu mai stii pe unde sa o apuci...


      Doamne, de ce lasi prostia sa lafaie in barci?!

      Ștergere
  3. d-na Maria de ce sariti sa va sustineti viziunile -an de mai sus este psiholog-nu-i de mirare am cunoscut pe fiica unei prietene care-si ataca propria mama prin ceea ce a invatat in facultate--se tot indeparteaza de DUMNEZEU pretinzand ca le stie pe toate-sunteti putin cam irascibila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce daca e Psiholog ? Este cumva DUMNEZEU ?
      Sigur ca-mi voi apăra toate Viziunile ,la nevoie, chiar cu pretul vietii mele.
      Adica,vrei sa spui ca nu am voie sa-mi apăr toate cate am scris de la DUHUL SFANT si sa plec capul ca e psiholog?
      Fii serioasa ! Niciodata nu voi face asa ceva,nici in faţa PAPEI ! Voi apăra CUVANTUL MANTUITORULUI ; voi apăra ADEVARUL DUHULUI SFANT ! Psihologii care citesc acest Blog, si care nu cred in ceea ce eu scriu de la DUHUL SFANT,sa caute ceea ce au nevoie pentru meseria lor,pentru sufletul lor. Eu nu le-am cerut nici sfatul si nici ajutorul ! Eu scriu,pentru ca asa trebuie sa scriu. Asa am primit PORUNCA de la DUHUL SFANT. Ia priveste in morminte,si spune-mi care sunt oasele IMPARATULUI si care a slugii? Care sunt oasele bogatului si care ale saracului ? Care sunt oasele PSIHOLOGULUI,ale PREOTULUI si care sunt ale oamenilor dde rând? Fii demna de tine si cerceteaza ! Nu la de bun tot ceea ce ti se spune! Ai cap,gandeste si alege ce crezi ca-ti face bine la inima si la suflet. Nu-ti mai pune cenusa in cap !

      Ștergere
    2. Cand te aud spunand ca „ imi voi apăra toate Viziunile ,la nevoie, chiar cu pretul vietii mele” imi suna a vorbe zornaitoare ca niste conserve goale. Pai, Maria, cand ai fost intrebata daca vei accepta cipul, ai spus ca DA, pentru ca nu te poti impotrivi. Cum explici atitudinea asta diferita?

      Ștergere
    3. "...cu pretul vietii"?? Fanatism curat!

      Ștergere
    4. Dar si tu ai cap 19:30, dar din pacate nu gandeste. O fi pentru a nu ploua in gat?!

      Ștergere
    5. 19:30BRAVO D-na Maria imi place mult curajul si demnitatea d-voastra!Iata ca astazi mai mult ca oricand oamenii posedati de duhul mandriei rai maniosi ies la suprafata.Pe ei fiind posedati (fara sa -si dea seama) ii irita cel mai mult faptul ca vorbiti de Dumnezeu cu mare putere si nu va plecati in fata unor ignoranti ca si unii psihologi inganfati care se dau atotcunoscatori dar nu au duhul lui Dumnezeu si doar teorie(stiu acest lucru pt ca am studiat si psihologia)Fara Dumnezeu nu pot face nimic decat castig material si multa aroganta(pe care o vedem si psihologii invitati la Tv )D-na Maria vorbiti mai departe de Dumnezeu ca satana va fi biruit!Slava Sfintei Treimi in vecii vecilor!Amin!PS.Cine Il are pe Dumnezeu nu se infurie, jigneste , sau ameninta asa cunoastem pe cei
      indiavoliti.

      Ștergere
    6. 18:47Ai auzit de mania lui Dumnezeu
      ?Iisus a pus mana pe bici si ia altoit pe vanzatorii din templu.Maria altoieste prin cuvant.

      Ștergere
    7. Draga Maria Ghiorghiu, destul de ciudata postarea de la 19:30...! Hmm...

      Ștergere
    8. Cipul e bun,de ca sa-l refuze cu pretul vietii? Daca,acum 1000 ani,cineva care ar fi avut viziuni despre viitor ar fi spus ca vede o masinarie cu elice,inseamna ca elicopterul e cauza nenorocirilor din viitor?

      Ștergere
    9. 11:33Sa si-l puna cei care l-au facut!

      Ștergere
  4. dati drumul la mesajul urmator va vad logata

    RăspundețiȘtergere
  5. Psihologii ca psihologii , dar preotii chiar nu sunt de acord cu ce este pe acest blog .

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/311/fecioara-maria-rugati-va-pentru-tinerii-care-nu-stiu-ce-fac/ http://profetieavertisment.ro/mesaje/47/mesajul-duhului-sfant/ ase cifre am vazut azi pe cer .

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm , vocile eshtea ti-au aratat tocmai invers fata de cum a procedat MANTUITORUL.

    RăspundețiȘtergere
  8. 19:44, o, da! Asa este!

    RăspundețiȘtergere
  9. 16:53, bravooo! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. 19:30, propriile tale convingeri sunt in afara realitatii. Argumentarile logice nu sunt pe placul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:28Realitatea aceasta e relativa si trecatoare ,realitatea lui Dumnezeu este adevarata si multi vor fi surprinsi cand vor vedea ca lumea aceasta este modelata de diavol si ca raul de pe pamant este lucrarea diavolului asociat cu oamenii pacatosi care nu disting intre adevar si minciuna intre bine si rau etc.PS.Logica omeneasca este tot o inselaciune a diavolului.Aceasta l-rastignit pe Iisus("S-a facut pe Sine Fiul Lui Dumnezeu ,Rastigneste-L"au zis iudeii iar acum voi!)si i-a ucis pe prooroci apostoli mucenici.Iata cum a fost acum 2000 de ani se intampla si acum.Voi sunteti dusmanii lui Iisus razratiti contra adevarului.Domul v-pune sub picioarele sale pe satana si va birui!Amin!

      Ștergere
  11. pt MARIA 1 IUNIE 19:30-SUNTETI O BALANTA IRASCIBILA-si folositi uneori un vocabular care nu va face cinste-va repet parintii cunoscuti de mine nu dadeau drumul la cuvinte ironice-CE ESTE AIA-AI CAP-FII DEMN-A ETC-CINE VA CREDETI? DEJA PE INTERNET CURG MESAJELE DE LA CEI CARE VA CONTRAZIC-SUNT INTREBARI LA CARE NU VRETI SA RASPUNDETI DIN CERBICIE-faceti-va o analiza a constiintei mai amanuntita -eu cunosc familii care traiesc in curtenie fara sa puna piciorul in prag numai din partea femeii atentie mare-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:23Stiai ca cifra 23 este cifra diavolului?

      Ștergere
    2. Diavolul striga diavol! Asta esti tu 10:24! Un diavol! Sa te arda focurile iadului!

      Ștergere
    3. 10.24 unde ai sa ajungi cu acest gen de gandire si interpretare?

      Ștergere
    4. 18:47Pe fii luminii nu poate sa-i arda focul iadului!Toti razvratitii puneti capul la pamant ca sa fuga de la voi duhul cel rau .De nu ,rautatea si furia voastra va va chinui mult!Salvati-va caci niciun furios nu va intra in Imparatia cerului!

      Ștergere
  12. si inca ceva D-NA MARIA eu nu-mi pun cenusa pe cap -AM ALES DRUMUL AM AVUT PARTE DE MANGAIERE SI VINDECARI SI SUNT MULT MAI IN VARSTA CA D-STRA SI N-AM TRECUT PRIN VIATA CA UN NESTIUTOR-as dori sa va temperati ca o sa vina vremea sa va cititi singura mesajele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:42S-au ridicat dracii la critica!Ce ti-a facut D-a Maria,ti-a ars duhul mandriei si invidiei?Foarte bine D-na Maria arde-i rau pe draci cu duhul lui Dumnezeu poate se purifica vreunul!

      Ștergere
    2. 23:42, daca ai o varsta inaintata asa cum spui, trebuie sa sti ca ai trait degeaba pana acum.

      Ștergere
    3. Nu iti este rusine 10:30? 23:42, emana credinta pe care tu si cei de teapa ta nu o veti avea nici in al 12-lea ceas! Este cu un bun simti iesit din comun. Toate mesajele lui emana caldura si realitatea. 23:42, scrie din experienta de care a avut parte. Nu ii sta in caracter sa infloreasca, asa cum faceti voi! Ce ti-a facut omul asta, mai? Sa te bata Dumnezeu intr-o zi sfanta. Sa simti pe pielea ta biciul lui! Maria cum poti accepta ca unul din lingusitorii tai sa jigneasca un om cu adevarat credincios? Sa va fie rusine de putorile dracului. Va castigati existenta din minciuni si inselari.

      Ștergere
    4. 10.30 daca vezi numai draci peste tot ar trebui sa te ingrijorezi, ai o mare problema. Pur si simplu a publicat comentariile pe care inainte le cenzura, asta-i misterul! Pricepusi, minte luminata?

      Ștergere
    5. 21:45Bine zici "minte luminata" caci nu e mintea mea ci a lui Dumnezeu.Asa ca toti ofensatii sa stie:cat e Angel pe aici sa fie linistiti si corecti altfel va pun iar pe jaratec si iar o sa intrati in trepidatii verbale care nu va sunt favorabile.!

      Ștergere
    6. 03:44 egoul tau e cat casa de mare..mintea ta este departe de Dumnezeu.

      Ștergere
    7. 03:44, tu??????? Am crezut ca ai ceva in capul ala, dar tu il ti pentru depozitare tarata. Vai, si chiar admiram postarile tale. Poftim, cat de inselatoare sunt aparentele. Auzi, "angel".. Suntem la carnaval. Numai asa poti fi utila, costumata in angel???

      Ștergere
  13. 2 iunie10:30-nu-i nevoie de mesajul d-stra nici nu ati citit despre ce e vorba , nici vorba de mandrie-daca eram demon sf parinti pe care i-am cunoscut nu ma ajutau--ma refer la tendinta d-nei MARIA de a pune la punct persoane pe care nu le cunoaste in nici un fel si emite judecati gratuite-scoateti-va din vocabular toti cuvantul drac-DUMNEZEU A CREAT OAMENI CU BUNE SI MAI PUTIN BUNE-d-na MARIA A DECLARAT CA NU FACE TAMADUIRI DECI NU ARE ACEA CAPACITATE DE TAUMATURG-sunt ANONIM 5 si n-o sa mai scriu nimic despre experientele mele si ale multora pe care multi le asteptau -le pastrez pt sufletul, meu nu se merita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei sunt demoni,nu tu 16:46.Ei te ataca .

      Ștergere
    2. Nici o pierdere mesajele tale 16:46.

      Ștergere
  14. pt 02 iunie 10:24-este vorba de ora la care s-a scris mesajul-doar atat-LA DUMNEZEU NU ESTE TIMP -MAI CITESTE-TIMPUL ESTE CREAT DE OM PT A SE INCADRA IN SPATIU-

    RăspundețiȘtergere
  15. An 10;30 , numai din cele cateva cuvinte pe le-ai scris , se vede dracul din tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:01 Tot ce ati scris demonstreaza inca odata ca am avut dreptate.Majoritatea furiosilor(si asta ma face sa si rad dar sa-mi fie si mila de voi)cred ca sunteti sectanti.Iata eu sunt bine merci si nimic nu m-a tulburat din vociferarile voastre dar ma tem pt voi sa nu luati foc.Doamne fereste!

      Ștergere
    2. 03:04,trebuie sa intelegeti odata ca aici pe blog sunt multi demoni.Eu i-am simtit de mult.si nu numai eu.

      Ștergere
    3. 12:32, ochiul maro isi face treaba. Simti de mult, asa cum ai spus. Hartie sau apa cu sapun?!

      Ștergere
  16. ANONIM 5 A DAT UN RASPUNS PT 2 IUNIE 10:30 -DATI-I DRUMUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.31 vezi cum procedeaza Maria? Nu da drumul la replica daca nu-i convine. Aici nici dreptul civilizat la replica nu-l ai. Si mai vorbeste de libertatea de exprimare dar asta e valabila doar pentru ea si fanii ei.

      Ștergere
    2. 17:01Sunteti o gasca demonizata de duhul mandriei si rautatii caci orice om cu duhul lui Dumnezeu nu vede in voi decat manie mandrie si rautate.Puneti capul la pamant ca nu aveti duhul lui Dumnezeu in voi
      Iata eu nu m-am tulburat de galceava voastra sunt cu sufletul linistit si fericit pt ca Domnul e cu mine de la inceput
      dar voi veti primi fiecare un semn prin
      care veti intelege ce este cu voi si unora n-o sa le placa!

      Ștergere
    3. Te-ai dat singura de gol 00:08 ai zis bine "fanii ei",da sunt fanii ei care comenteaza civilizat nu ca tine si ceilalti care nu stiti decat sa atacati si sa fiti acizi.si va mirati de ce nu va publica comentariile.Mai vreti si pretentii..invatati sa vorbiti frumos si emanicipat si ve-ti vedea cum va publica si voua replicile de "bun simt"asa cum spuneti .

      Ștergere
    4. 02:28,ai dreptate.pacat ca nu vad si ei asta.lumea se duce in jos.vad doar raul in jur.

      Ștergere
  17. Minaca-ti-ar casa pustia, an.02:28!!!! AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:13CASA mea plina de iubire sa calce in picioare toata pustia .Sunt fericita si inplinita si voi merge din bine in mai bine iar cei rai din rau in mai rau vor merge dupa sufletul
      lor.Amin!

      Ștergere
  18. Vai , an 14;13 , un crestin al lui Dumnezeu nu foloseste cuvinte[blesteme] ca ale tale , ci se roaga pt indreptarea lui , ........
    aceasta este diferenta intre crestini si credinciosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:26Dar ea nu e crestina Dumnezeunu primeste diavoli in Rai!

      Ștergere
  19. pt 02 iunie 23:15-mesajele mele nu-ti erau adresate-exista persoane care vor sa afle experiente de viata legate de cele sfinte-nu ai morala crestina!?

    RăspundețiȘtergere
  20. exista raspuns pt 2 iunie 23:15 !

    RăspundețiȘtergere
  21. pt 2 iunie 17:59-se spune asa--noi oamenii avem o nastere ,un trai si o moarte-daca eu sunt mai in varsta inseamna ca tu daca vrea DOMNUL vei ajunge in punctul acesta mai devreme sau mai tarziu pace tie si sanatate si luminarea mintii-toti marii savanti ai lumii nu-si explica multe-limitarea mintii

    RăspundețiȘtergere