duminică, 3 iunie 2018

ROMÂNIA ŢARA LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA , LOCUL IN CARE FIECARE SUFLET , VA VENI CA SA SE INCHINE !


                  Image result for STEAGUL ROMANIEI         
                          Image result for STEAGUL ROMANIEI

                         23  Iunie 2017,ora 6,30 dimineata ! 

                                      Dragii mei,

Astazi dimineata m-au trezit mai multe glasuri, care rămâneau uimite de ceea ce vedeau.
Vedeam dragilor, autocare după autocare care circulau pe strazile ROMÂNIEI, iar PELERINII din AUTOCARE priveau din mers prin geamurile autocarului ,priveau cu multa bucurie la TROITELE de pe o parte si de alta a strazilor.
Dragii mei,asa cum casele sunt una langa alta,tot la fel erau asezate TROITELE una langa alta, si la fiecare TROITĂ existau SFINTE ICOANE,exista SFANTA CRUCE a Lui Hristos ,la radacina careia ardeau mai multe sfinte Candele.

Image result for troiteImage result for troite..

Image result for candeleImage result for candele

Image result for troiteImage result for troiteImage result for troite..

Pelerinii s-au ridicat de pe scaunele lor, si erau toti atenti la geamurile Autocarului.
Fiecare vorbea cu cel de langa el, si era impresionat de tot ce vedea.
La un moment dat, aud glas care spune asa:

                    "De-acum ar trebui ,să ne închinăm la nişte fum! 
Iar un alt glas,se grabeste cu bucurie ca sa confirme:
                    
                    Daaaaaaaaa!!!  
               Este Fumul Ortodoxiei !"

Dragii mei, acest Fum al Ortodoxiei se referă la Fumul Tămâiei care se aprinde in SFANTA BISERICĂ,in SFANTUL ALTAR, in TROITE si oriunde exista Credinta si Dragoste.
Chiar acum cand scriu dragilor,aud un glas care spuine asa:

                "ROMÂNIA  ,Ţara  Lui Dumnezeu !"

Dragii mei, cu adevărat trebuie sa fim ferm convinsi că ,Romania este Ţara Lui Dumnezeu.
Orice ni s-ar intâmpla, oricât de greu ne-ar fi in aceasta viata grabnic trecatoare, sa nu renuntam la CREDINTA noastra Crestin Orotodoxă,sa nu ne lepădăm de Hristos si de SFANTA SA CRUCE pe care a fost chinuit si rastignit.
Prieteni dragi,daca acest articol a fost spre bucuria noastra a tuturor,urmatorul articol ne va ingrijora,dar nu ne vom da bătuti. Ci vom lupta chiar cu propria noastra viata,ca sa apăram ORTODOXIA ,ca sa apărăm BISERICA LUI HRISTOS si a MAICII SALE PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Căreia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !

SFANTA  CRUCE  A LUI HRISTOS !


Iata cum a fost înaltată SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS,acum 1700 de ani in urmă:                                                                                                                    

               Noapte de 12 - 13 Septembrie 2014, ora 1,20 !

                                         Dragii mei, 

Încă nu adormisem dragilor ; stăteam în pat cu ochii închişi şi priveam Cerul noptii albastre şi catifelate.
Cerul nu avea nici stele si nici Lună, ci era doar albastru violet, de noapte.
Jos pe pâmânt fratilor, cu faţa spre Răsărit stătea în picioare, viu în carne şi oase, un Împărat în armură :

 Asa ca si in aceasta poză, în care este chiar statuia Împăratului Constantin.                        

Statuia lui Constantin cel Mare, la York, oraș unde a fost proclamat    împărat, în iulie 306.
                                                         
                              

                           ...

În carne şi oase, îmbrăcat în armură ca un soldat, ÎMPĂRATUL  CONSTANTIN, este cu faţa spre Răsărit, şi ţine în mâinile Sale O  SFÂNTĂ  CRUCE.
Aşa în armură cum era îmbrăcat, Împăratul  Constantin ridică Sfanta Cruce ,cum o ţinea în mâinile Sale în faţă, o ridică pentru început, uşor până peste capul Său, şi o ţine aşa cu amândouă mâinile sale.
O ţine aşa câteva secunde ,după care ,Împăratul Constantin , ridică mâinile Sale si mai sus, şi ţine Sfanta Cruce chiar de jos, iar acum observ ca era foarte inalta ,de circa 3 metri.
          
 Armura  Sfântului Împărat Constantin Cel mare, arăta cu aprox. precum în poza cu statuia care înalţă Sfânta Cruce.

                               ......

Împăratul Constantin era singur pe acel câmp, şi ridica Sfânta Cruce deasupra capului său .
Dragilor, să credeţi în Sfinţii Lui Dumnezeu, căci ei au trait cu adevărat şi au fost oameni obisnuiţi ca şi noi.Dar Dumnezeu i-a ales dintre oameni, ca să ne fie noua Dovezi grăitoare şi ajutători la Dumnezeu şi la Maica Domnului.
Era uimitor dragilor, ceea ce vedeam! Cu totul uimitor ! 
Împăratul Constantin în armură ,având Coroana pe cap, cu semnul Sfintei Cruci pe ea, ridică de jos în sus chiar de la rădăcină Sfanta Cruce.
Şi o ţine aşa ridicată, înaltă de vrei 3 metri, O ţine şi priveste adânc spre rasărit.
Fratilor, să ne închinăm si noi Sfintei Cruci a Lui Hristos, să cerem iertare pentru gresalele noastre, şi să fim buni şi milostivi cu Aproapele nostru.
Să nu ne pierdem Credinţa, Nădejdea şi Dragostea în Dumnezeu şi-n Maica  Domnului!
Iar Sfanta Cruce dragilor, s-o purtam cu noi oriunde am fi şi să nu ne lipsească din casele noastre ! 
Pe Sfanta Cruce  a fost răstignit Iisus ,iar Sângele Său s-a vărsat pentru mântuirea noastra.
                                       Cu dragoste, Maria. 


                     Inaltarea Sfintei Cruci

Inaltarea Sfintei Cruci este praznuita pe 14 septembrie. Este cea mai veche sarbatoare inchinata cinstirii lemnului sfant.

In aceasta zi sarbatorim amintirea a doua evenimente deosebite din istoria Sfintei Cruci:

- Aflarea Crucii pe care a fost rastignit Mantuitorul si inaltarea ei solemna in fata poporului de catre episcopul Macarie al Ierusalimului, in ziua de 14 septembrie din anul 335;

- Aducerea Sfintei Cruci de la persii pagani, in anul 629, in vremea imparatului bizantin Heraclius, care a depus-o cu mare cinste in biserica Sfantului Mormant (a Sfintei Cruci) din Ierusalim.
Sfanta Cruce a fost aflata din porunca Sfintei imparatese Elena, mama Sfantului Imparat Constantin cel Mare. Datorita acesteia s-au gasit pe Golgota trei cruci. Pentru a afla care a fost crucea pe care a fost rastignit Mantuitorul si care sunt crucile talharilor rastigniti odata cu El, patriarhul Macarie le-a spus sa atinga pe rand crucile de o femeie moarta. Femeia a inviat in momentul in care a fost atinsa de cea de-a treia cruce, cea pe care a fost rastignit Hristos.
Dupa aceasta minune, Patriarhul a poruncit inaltarea Sfintei Cruci la un loc inalt, de unde sa o poata vedea tot poporul.
Cand imparatul persan Hosroe a cucerit Ierusalimul, a luat cu el Crucea Domnului in Persia. Sfanta Cruce a ramas aici timp de paisprezece ani, pana cand Hosroe a fost invins de imparatul Heraclie, care a dus sfanta cruce in Ierusalim.
Inaltarea Sfintei Cruci se serbeaza cu post, pentru ca ea ne aduce aminte de patimile si moartea Mantuitorului.
Tot astazi, facem pomenirea:
- Adormirii in Domnul a Sfantului Ioan Gura de Aur, arhiepiscopul Constantinopolului;
- Imparatesei Plachila;
- Sfintilor Parinti care au participat la Sinodul al VI-lea Ecumenic;
- Sfantului Mucenic Papa;
- Sfantului Mucenic Teoclit;
- Sfantului Valerian, pruncul;
- Sfantului Cuvios Mucenic Macarie de la Manastirea Dionisiu (Muntele Athos).

106 comentarii:

  1. Aveti grija mare voi cei care luati in derâdere CUVANTUL LUI DUMNEZEU; GRAIUL DUHULUI SFANT .
    Ulciorul nu merge de multe ori la apă !
    DUMNEZEU vă va da voua (si din păcate si celor dragi voua)după faptele voastre,după cuvintele voastre . Nu sunt vorbe goale! Ci analizati ceea ce vi se intampla zi de zi ,si mai ale de ce vi se intampla .DUMNEZEU sa va ierte si sa va daruiasca voua multa intelepciune si multa dragoste sufleteasca ! Nu uitati! DUMNEZEU rasplateste pe fiecare după inima si sufletul fiecaruia ! Ce doriti voi altora,se va intoarce la voi si la cei dragi voua înzecit! Deci,lasati rautatea, lasati jignirile si nu va mai varsati veninul aici pe Blog si nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un SFÂNT PĂRINTE nu vorbește niciodată așa.De ce aveți atâta răutate,nu vă mai întreb,deoarece știu că ceea ce returnați pe viu grai,nu e de la DUMNEZEU.Păi doamna Maria,DUMNEZEU nu este așa! EL nu pedepsește niciodată un om care cercetează o persoană de se crede cu mare har...și știți de ce?!...pentru că este precaut.Așadar,în încercarea de a părea o persoană,care vorbește în numele DOMNULUI(categorig,vorbiți în numele satanei),vă frustrați singură în răutatea unei posibile răzbunări a DOMNULUI...pentru că ai fost jignită.DUMNEZEU nu este așa,documentează-te din trăirile SFINȚILOR PĂRINȚI!Dumneavoastră treceți peste tot ceea ce înseamnă ORTODOXIE și vă așteptați să plece urechea la aberațiile care le debitați?!😏
      Nu că mă laud,dar dac-aș avea har DUMNEZEIESC(cum insinuați că aveți),păi criticile nu m-ar face niciodată să reacționez cum o faceți dumneavoastră,pentru că atunci DUHUL SFÂNT n-ar avea niciun sens!.

      Ștergere
    2. Atentie oameni cum ganditi! Lasati relele deoparte caci are dreptate Maria, TOTUL SE INTOARCE pe cei care gandesc rele. Totul se primeste in dar inapoi dar cu mult mai mult. Iar aceasta este si va fi intotdeauna asa, caci este o Lege in Univers sub a carei influienta intra toata lumea. Fiti buni, lasa-ti raul din suflet sa dispara si imbratisati in schimb bunatatea, fiti iubire caci doar asa veti putea fi in vesnicie, doar asa veti cunoaste mantuirea. Nu va iludueti ca cineva va scapa la final, caci Iisus va spune: "Plecati de aici ca nu va cunosc"... nu stati in ignoranta caci nu este o gluma aceasta viata. Nimic nu-i la intamplare, sa nu risipim vremurile care ne-au fost date.

      Ștergere
    3. 13:31Departe de a fi soare esti si tu un intunecat ca multi de pe aici majoritate sectanti inraiti pt ca nu au duhul sfant al ci duhul invidiei si rautatii .D-na Maria are dreptul sa se manie pt ca e atacata de multi draci care sunt absolut reali fara gluma .Mania Mariei e ca a Domnului ca a sf.Ioan Botezatorul("pui de vipere" le spunea celor rai) la fel ca a unor sfinti (Petru ,Nicolaie)fata de cei rai
      si mincinosi.Asa ca cuvintele Mariei sunt drepte fata de rautatea demonizatilor.Ea nu-i jigneste dar le spune de pedeapsa care ii asteapta de la Dumnezeu pt rautatile lor cee ce ii face
      sa turbeze.Cine iubeste adevarul va vedea adevarul!

      Ștergere
    4. Ma, cand Mantuitorul Iisus Hristos a vazut ca nu merge cu vorba buna si prin predicarea cuvantului lui Dumnezeu, a luat biciul la ei si i-a scos afara din templu, pentru ca a vazut cat sunt de inchistati in ale lor. Asa face si Maria cand vede ca nu este chip de comunicare in mod civilizat, le raspunde asa cum merita.

      Ștergere
    5. D-na Maria este un crestin convins!De asta dă dovadă!Mă trec fiori când văd cum apără viziunile si credinta.De astfel de oameni are nevoie D-zeu dar din păcate sunt din ce în ce mai putini .Ìn ziua de astăzi dacă mai crede cineva cu adevărat in D-zeu acel om este facut nebun de toti .Mai stiu că aveti această putere de sus si vă intareste mereu.Acolo unde este D-zeu există si diavolul:este inevitabil!Chiar dacă este duh si nu se vade el are o putere f.mare.Fără voia lui prin necredintă omul cade in plasa lui si-i face jocul.Omul care are pe diavol foarte greu mai scapa doar îi face jocul fară să-si de-a seama.Chiar ma bucur pt.dvs.d-na Maria căci nu oricine ar face asta
      .Omul slab ìn credintă ar fi tras in jos.Bunul D-zeu să ne de-a fiecăruia după inima,sufletul si faptele noastre!

      Ștergere
    6. Soare Lumina cu tot respectul dar aberezi... Dumnezeu este omniscient, omnipotent, omniprezent dar nu precaut. Precaut, prevazatori, calculati suntem noi muritorii de rand. Deci cand spui ca stii sursa mesajelor este falsa pentru ca Dumnezeu este precaut doar aberezi cu voiosie. Si da exista si pedeapsa... pentru ca cineva care iti vrea binele si te vrea desavarsit iti va va da semne pentru greselile tale. Iar daca nu vei asculta de buna voie vei primi atentionari din ce in ce mai grele. Ceea ce oferi este ceea ce primesti inapoi.

      Ștergere
    7. Maria dar cand ti-ai expus istoria vietii tale pe blog nu mi-s-a parut a fi una fericita ci din contra, cu multe incercari. Ce concluzie sa tragem de aici, ca Dumnezeu iti da si tie dupa cum gandesti si actionezi?Tu, un calitate de aleasa a divinitatii, ar trebui sa ai o viata lipsita de griji si boli, prospera si infloritoare, ori stii bine ca viata ta nu e asa. Ce poate insemna asta ca Dumnezeu te pedepseste? Unde gresesti daca esti atat de credincioasa si implinesti cuvantul lui Dumnezeu?

      Ștergere
    8. 08.32 „analizati ceea ce vi se intampla zi de zi ,si mai ales de ce vi se intampla”.
      Daca tu imi demostrezi ca ai o viata perfecta si ca iti merge bine, mai mult, ca te-ai vindecat de toate bolile atunci te cred. Pana atunci, ia o pauza cu sfaturile fara argumente reale.

      Ștergere
    9. profetii mincinosi

      6.Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.
      7.Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.
      matei 18

      Ștergere
  2. Bună ziua doamna Maria.Cum va trece Bucureștiul prin al treilea război mondial?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine,stai liniștită că vă apără extratereștrii. Ha,ha,ha,ha !

      Ștergere
  3. Maria, ce premoniții ai avut cu pericolul la scara naționala ce il reprezintă gazul radiant Rodon ? Anual mor mii de oameni din cauza acestui gaz care produce cancer si nimeni nu spune si nu face nimic. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Otilia, pe romanii nu-i sperie Radiațiile si cancerul care in scurt timp va decima aceasta țara, pe ei ii interesează Dragnea, iohanis si compania.

      Ștergere
    2. Gazul nu se numeste Rodon ci Radon. Reportajul respectiv face o corelatie intre pietrele de uraniu si cancer. Problema e ca nu radonul este cauza acestei corelatii ci radioactivitatea pietrelor. Gazul Radon este si el prezent dar ca sa ai o situatie clara trebuie sa faci studii in zone unde nu ai si radioactivitatitate crescute. Apoi ancheta merge la oficialitati si intreaba de Radon iar aia nu stapanesc subiectul si o dau din colt in colt incompetent.

      Nu exista o corelatie intre cancer si concentratia de Radon:
      http://www.forensic-applications.com/radon/radon.html

      Ștergere
  4. România e țara unde oamenii mor pe capete din cauza cancerului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru asta nu e de vina Dumnezeu ci doar oamenii care au un mod haotic de a trai si de a se alimenta.

      Ștergere
    2. De murit vom muri cu totii ìntr-o bună zi este inevitabil dar ce ce va întâmpla cu sufletul nostru trebuie să ne îngrijoreze căci el va avea de suferit pt.vesnicie.Nimeni nu mosteneste pãmântul cu toată inteligenta lui.Trebuie să avem o viată curată un suflet curat .Aceasta este singura comoară de care un crestin are nevoie.

      Ștergere
    3. Mor de cancer dar cu burta plină de produse cancerigene si nu le pasa. Dacă era in străinătate acest genocid cancerigen avea sa fie scandal mondial, in România toata lumea tace si e fericita.

      Ștergere
    4. Eu am doi baieti de 3 si 5 ani, amandoi cu modificari genetice deci cu un anumit handicap. In jurul meu, la Iasi, o mare parte din femeile din generatia mea (80-81-84) au copii cu handicap. Se vorbeste de una de alta insa nimeni nu face referire la vechiul accident de la Cernobil. Nimeni nu vrea sa ia in calcul aceasta ipoteza pentru cancer si modificarile genetice. Il alte tari au fost facute studii insa la noi in Rom nimic. In Franta unde sunt acum se face inca referire la acest accident pentru numeroasele cazuri de leucemie, cancer si malformatii

      Ștergere
  5. 10.52 Super intrebare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La aceasta intrebare nici Dumnezeu nu o sa va raspunda, pentru ca nu vrea ca voi sa stiti cele ce vor veni.

      Ștergere

  6. În premieră. Iradierea României. Va rog sa ascultati cu totii .
    Sa luam aminte ce este cu tara noastra si cu noi romanii . Sa stim de ce anume vor strainii sa ne colonizeze, de vor sa saboteze ultimele resurse ale noastre . Ascultati oameni buni .

    https://www.youtube.com/watch?v=gtC2klGdVUg

    RăspundețiȘtergere
  7. Soare Lumina, BRAVO!!! Foarte bine argumentat punctul tau de vedere! 👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. DUMNEZEU sa te ierte si sa-ti lumineze mintea ta intunecata ! Nu am cuvinte pentru câta rautate ai in sufletul si-n inima ta. Cum iti permiti sa vorbesti asa cu mine ,sau cu orisicare alt om? Sa-ti fie rusine !!!

      Ștergere
    2. Dna Maria acum v-ati convins ca sunt mulți diavoli care intra pe blogul dvs? Eu am simtit de mult cum dvs.de nu?

      Ștergere
    3. Majoritatea sunt sectanti..credeti-ma..acestia ne urăsc de moarte.

      Ștergere
    4. 16:15, cap ai, minte ioc!

      Ștergere
    5. D na,blocatii pe acesti indivizi.Ca nu crezi,ff bine dar,nu mai urmari blogul!Blocatii!

      Ștergere
    6. 16:06In curand vei ajunge la nebuni de atata rautate.Piei satana!

      Ștergere
    7. 16:15Aveti perfecta dreptate!Nu-mi vine sa cred cati oameni indraciti!Acestia ard in interiorul lor alimentati de propia rautate pana se mistiesc de tot!

      Ștergere
    8. Anonim 16:06, dorinta ta s-ar putea ca Dumnezeu sa ti-o intoarca tie si astfel iti va face tie dupa pofta inimii tale. Ce daruiesti, aceea ti se va darui.

      Ștergere
    9. 16:06, nefericitule. Numai mizerii postezi. Te complaci in noroiul tau infect si te-ai manjit de tot. Manjit mai esti la suflet, vai de tine. Cine sa-ti scape sufletul? Cel pe care il slujesti cu atata patos nu-ti poate fi scaparea. Esti pierdut in bratele stapanului tau, Diavolul.

      Ștergere
    10. 16:08D-na Maria va rugam f.mult nu maipublicati sub nicio forma mesajele sectantilor si tuturor celor care nu vor sa comunice civilizat chiar daca au opinii diferite.Site-ul acesta este unul Ortodox si aceptand sa publicati mizeriile si rautatile lor va faceti d-voastra si noua ortodoxilor si celor civilizati grave deservicii.A venit cred timpul sa puneti piciorul in prag caci s-a cam umplut paharul.Nu le mai cititi rautatile si lasati-i sa fiarba in propiul venin!PS.Observati ca multi ortodoxi s-au retras iar site-ul a fost invadat de multi oameni indraciti.Hotarati ce e bine si drept caci nu se poate continua astfel!

      Ștergere
    11. Ai dreptate 21:08 sa publice doar comentariile care au legatura cu tema articolului,restul mesajelor politice si de orice fel sa fie cenzurate..eu asta faceam..nu permiteam asa ceva..

      Ștergere
    12. 18:16Ba are si cap si minte pt ca spune adevarul!

      Ștergere

  9. Anonim3 iunie 2018, 16:06
    Mori catea de diavol.

    Iata Prieteni,
    Acum intelegeti de ce trebuie sa cenzurez totul?
    Dar mai sunt si altele cu caracter obscen care nu pot fi publicate aici.
    Eu nu cred dragilor ca aveti nevoie de asa cuvinte pe acest Blog !
    Ce poti sa spui unui asemenea specimen de om???
    Spuneti voi dragilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria, va rog in numele civilizatiei umane care unora le lipseste cu desavarsire, sa nu mai lasati ca unii sa murdareasca acest blog cu cuvinte injurioase si interventii indecente ale unora care se considera oameni dar sunt primitivi in vorba si fapta.

      Ștergere
    2. Specimen esti tu 16:12! Si inca unul urat.

      Ștergere
    3. 22:08Vezi ca ai sa te inbolnavesti de rautate.Nu-i de gluma ,cere-i iertare d-nei Maria ca sa fuga demonul de la tine!

      Ștergere
    4. 16.12 cine ti-a cerut sa publici injuraturi? Cum poti fi atat de prefacuta? Tu cenzurezi comentarii de bun simt si injuraturile le publici. Ai ceva diavolesc in tine.

      Ștergere
    5. 04:00, mai termina odata cu atitudinea ta la adresa Mariei. Esti deja nesimtit. Tot timpul numai lucruri urate postezi, inclusiv ce ai scris la 16:06. Ar trebui sa ai bun simt si sa termini odata cu aceasta atitudine. Esti jalnic.

      Ștergere
    6. 23.21 gandesti cu partea din dos dupa cum se vede.

      Nu sunt eu la 16.12. Nu esti in stare sa faci diferenta intre un nivel si altul. Citeste ce au scris fanaticii Mariei si spune-mi unde se ascund adevaratii diavoli?

      Pe tine te reprezinta perfect Viorica Vasilica Dancila. Ca nivel de inteligenta!!!

      Ștergere
    7. 01:20, nu mai minti, caci tu esti acela care postezi mizerii la adresa Mariei. Nu te camufla caci tot esti descoperit.

      Ștergere
    8. 12.49 vai de mintea ta cea strambata de minciunile antenei 3. Si daca ti-as arata negru pe alb si tot n-ai crede din cauza rautatii din inima ta. Eu atata spun, sa-ti primesti rasplata meritata de sus pentru gandul tau nedrept. Amin!

      Ștergere
    9. 21:01, pe unii nu-i poti pacali oricat te straduiesti.
      Iar tu sa primesti dupa cat de de frumos si respectuos ai scris la adresa Mariei. Deci... asa sa-ti ajute Dumnezeu, dupa cat de adevarat graiesti. Bucura-te, daca ai scris lucruri bune, insa daca ai scris mizerii, inima ta stie dar si Dumnezeu deopotriva, caci El pe toate le cunoaste!

      Ștergere
    10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  10. 13.10 Da, ni se ascund multe lucruri , atentia ne este distrasa la gastile din Parlament , la Viorica si Dragnea . Tara moare cu oameni bolnavi de boli grave , cu muntii nostri cheliti de paduri , cu taxe ce ne sufoca , cu analfabetism si emigrare in masa , cu exploatari ale subsolului , cu subminarea economiei cat cuprinde . Au venit din afara sa faca malluri aici ca sa-si vanda marfa expirata si mucegaita . In USA mallurile se inchid, sunt falimentare , ei au comertul acum online , iar la noi 24 /24h se vand toate rebuturile lor .
    Apropo', stiti cum de mai rezista economia romaneasca ????? Datorita diasporei care trimite valuta in tara , altfel eram demult ca Venezuela . Asta e si interesul guvernantilor , sa plece cat mai multi , sa ramana masa manipulabila, batranii , copiii , nu intelectualii, ci smecherii si agramatii care atunci cand nu mai prind locuri prin Parlamentul european , vin sa debiteze ineptii pe banda rulanta .
    Cand tara asta va fi condusa de intelectuali si nu de fripturisti si lipitori de afise, cand copiii nostri olimpici, geniali scoliti in afara vor dori sa se implice , atunci Romania nu va mai fi satul fara caine .
    Pana atunci trebuie sa toleram repetentii , iresponsabilii , imoralii care se dau cocosi la 60. 70 de ani cu concubine de seama copiiilor lor.
    D-na Maria spunea de o viziune avuta cu ,,Parlamentul camp de musetel '' . E chiar perioada musetelului ...mai stii ??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite. Pentru aceea, cel ce se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii lui Dumnezeu."(Romani, 13)

      Ștergere
    2. Subscriu 16:18 !!!!! Ai mare dreptate !!!!

      Ștergere
    3. Mie imi este greu sa ma intorc caci ma imbolnavesc numai cand cand ii aud de aici. Cata injustitie!
      Ei alesi de oameni sa ii reprezinte si isi permit sa minta oamenii? Ma depaseste minciuna, violenta si vulgaritatea lor

      Ma enervez din cauza lor si le mai iau si din pacate!

      Fiecare va raspunde pentru fiecare gand, fapta la momentul oportun!

      Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti - e greu Doamne!

      Ștergere
    4. 16.18 cei de care te plangi sunt reprezentantii celor care ii sustin aici pe blog. Asa votanti, asa guvernanti! Daca Maria spune ca a zis Dumnezeu ca presedintele moare in accident de masina sau sa nu votam cu liberalii atunci e litera de lege ca e „cuvantul lui Dumnezeu!„ Mare parte din fanii Mariei sunt psd-isti si se simt bine condusi. De cand e Dragnea, prospera cu totii. Nu vor altceva, lor asa le place. Poti tu sa te impotrivesti, asta e vointa lui Dumnezeu!

      Ștergere
    5. Dar nu imposibil!Vedeti cum este?Închipuiti-vă cum ne suportă D-zeu pe totì absolut pe toti fiecare cu nelegiuirile lui.Cât suferă ,de aceea ne mai trimite câte un necaz că poate ne vom întoarce fata si çătre el careva.Da de unde.

      Ștergere
    6. Pentru Anonim 3 iunie 2018, 19:01

      "Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri ..." - acest lucru nu trebuie facut mecanic, fara discernamant. Trebuie sa-l ascultam mai intai pe Isus care spune "sa fim intelepti ca serpii" si sa nu cadem in capcana intinsa de Satana care e tatal minciunilor, mai ales in timpul campaniilor electorale. In ultimul timp stapinirile au venit de la diavol, nu de la Dumnezeu ( vezi dictatura carlista si regimul bolsevic si neobolsevic ).
      Din pacate, B.O.R. s-a pus la dispozitia dracilor care au topait pe Romania: la inceputul dictaturii carliste, Carol al II-lea i-a propus patriarhului de trista amintire, Miron Cristea, sa fie prim-ministru si acesta a acceptat. S-au facut destule crime in cele 13 luni, cit timp M.C. a fost la guvern ( din 10 frebruuarie 1938 pina pe 9 martie 1939 ). Dumnezeu nu l-a mai rabdat pe M.C. si i-a scurtat zilele.
      In timpul regimului bolsevic, preotii se rugau in biserica ( citez din memorie ): "... si inca ne mai rugam pentru conducatorii Republicii Socialiste Romania". Credinciosii au "inghitit" acest mesaj. Religia a fost transformata in anestezic social - oamenii nu trebuiau sa se opuna raului, ci chiar sa puna umarul l-a sustinerea acestuia. Noroc cu tinerii din 1898, care nu prea erau dusi pe la biserica si nu au fost anesteziati de mesajul ortodoxiei bolsevice !!!

      Ștergere
    7. Anonim 3 iunie 2018, 19:01

      Mesajul tau e tipic comunistilor care au mai deschis evanghelia si o folosesc in interesul lor.

      E un masaj mai potrivit pe care-l da insusi Isus, atunci cind ajunge in fata Templului si pune mina pe ciomag si le rupe spatele ticalosilor care se adunasera la intrare. Mesajul christic e cit se poate de clar: atunci cind nemernicii dau buzna in locul sfint, nu trebuie sa mai intorci obrazul ci parul !!!

      P.S. Imi amintesc cum preotii spuneau ca Isus a fost primul comunist !!! Sa le fie rusine !!!

      Ștergere
    8. Desigur ca Isus a fost comunist In supercivilizatia lui Dumnezeu(acolo unde trăiește acum Isus-ca a fost ridicat la cer în trup) oamenii trăiesc în comunism-nu exista proprietate,dar fiecare are de toate, fără constringeri

      Ștergere
    9. 14:52 și 14:58
      N-ai înțeles nimic din viața asta. Din păcate ca tine sunt mulți.

      Te plângi că viața îți este grea? Că e vina comuniștilor, bolșevicilor, religiei?
      Care e explicația ta? Că Dumnezeu e neputincios, depășit de situație?

      Cât de greu poate fi să înțelegi că viața pe care o duci e consecința gândurilor și faptelor tale? Este ceea ce meriți. Nu e nimeni vinovat - comuniștii, PSD-iștii, liberalii, etc.
      E simplu să dai vina pe alții. Dar uită-te în adîncul sufletului tău - crezi că meriți tu altceva?

      Ștergere
    10. Anonim 4 iunie 2018, 18:59

      Ce prstii vorbesti ? Cum sa fie Isus comunist ? Cind s-a dus la Zaheu in casa i-a luat ceva cu sila ?
      A facut el vreo nationalizare ?( in fapt, a fost un furt la scara nationala de la cei care au muncit si au strins )
      A bagat in puscarie oameni pt faptul ca nu au fost de acord cu ideile sale ?

      Blestemati sa fie toti bolsevici si toti urmasii lor !!!

      Ștergere
    11. Anonim 4 iunie 2018, 22:01

      Isus n-a venit pe lume ca religia fondata de el sa fie folosita pentru manipulat oamenii in interesul preotilor si a regimului politic cu care acestia se insotesc.

      Ștergere
    12. 10:32
      "Buna ziua - bat pari".
      Care-i problema ta?
      Nu te uita la altii. Respecta religia fara sa te intereseze ce face BOR.
      Fiecare plateste pentru pacatele sale, nu pentru ale altora.

      Ștergere
    13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  11. Si Soare Lumina este înzestrat de puterea întunericului nu-mi place aceasta persoana deloc.Il urmăresc de mult timp pe alte pagini de net si vorbeste foarte urât la adresa dvs..de parca v- ar ura.M-am convins ce-i de el.

    RăspundețiȘtergere
  12. Omul care este omul lui DUMNEZEU , se roaga ca sa i se dea DISCERNAMANT , pt a putea alege ce este de la DUMNEZEU si ce este de de la satana .
    In aceste vremuri , sau inmultit "profetii" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:Da, dar cred ca Maria a facut dovada credintei si rugaciunii mai mult decat unii sfatuitori .Adevaratii profeti sunt cei inspirati de Dumnezeu si ale caror vorbe se implinesc !

      Ștergere
    2. 22.51 dovada o fi pentru tine, nu si pentru ceilalti.

      Ștergere
  13. 16.18 M-ai uns pe suflet .

    RăspundețiȘtergere
  14. eu cred chemtrails este vinovat de aceste cancere

    RăspundețiȘtergere
  15. DOAMNA MARIA DIN SUFLET VA ROG NU MAI POSTATI MIZERIILE PUSE DE OAMENI FARA DUMNEZEU PE ACEST BLOG MINUNAT CARE NE INDEAMNA LA CREDINTA LA LUCRURI CARE NE AJUTA LA MANTUIRE PRIN TOT CE POSTATI.
    AM MAI SPUD SI MAI SPUN DEMONIZATII NU SUPORTA INDEMNUL LA CREDINTA LA IERTARE LA IUBIRE DE APROAPELE NOSTRU.
    VAI DE DE NOI NU POT S-A INTELEG ASEMENEA OAMENI.IN VIATA MEA NU AM PUTUT SA JIGNESC PE CINEVA ASA CUM O FAC UNII DIN SEMENII NOSTRII.
    PACAT MARE PACAT.O S-A VA PRIMITI PLATA DE LA DUMNEZEU SI NU PUTETI SPUNE CA NU ATI STIUT PENTRU CA TOATE VI LE VA ARATA DUMNEZEU ATUNCI CAND VI S-A SPUS.
    CE RASPUNS O SA DATI ATUNCI?
    MA REFER LA CEI CARE NU AU CREZUT CHIAR DACA AU VAZUT SI AUZIT DAR NU AU ADCULTAT.DOAMNA MARIA DIN SUFLET NU LE MAI DATI POSTARILE MIZERABILE MA DOARE SUFLETUL. SA MA CREDETI CA NICI CELUI MAI MARE DUSMAN AL MEU NU IL BLESTEM S-AU S-AL JICNESC CHIAR DACA AM FOST JIGNITA MA ROG PENTRU EL S-AL MILUIASCA BUNUL DUMNEZEU.
    AICI ESTE ALTCEVA DOAMNA MARIA ADUCE TEME DE MANTUIRE DA ZIC ASA.
    CE VA FACUT?NU INTELEG!!
    DOAMNA MARIA BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI PE NOI PE TOTI
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.33 nu mai tipa!

      Ștergere
    2. Am scris si eu undeva cu litere mari, mai demult, nestiind cum se interpreteaza acest gen de-a scrie!(sunt destul de naiva de felul meu si nici "nu le am pe astea cu versatul", in niciun fel...)
      Habar n-aveam si chiar asa mi-a spus cineva: "Nu mai tipa"! :))))
      Pana m-am "datuit" eu "la cate-i ceasu'...", multe "stampile" mi-au fost puse si eu am aflat mult mai tarziu cum am fost(si poate ca mai sunt...) perceputa!
      Bineintles ca m-am lecuit de-a mai scrie vreodata cu litere mari, atunci cand vreau sa scriu pe undeva..., deci este valabila zicala : "In tat raul este si un bine!".

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. 22.30 macar tu ai inteles si ai tras invatamite de aici. De-ar gandi toti asa ca tine, bine ar fi. Felicitari!

      Ștergere
    4. Multumesc frumos, 01:25!

      Ștergere
  16. Viziunea cu imparatul Constantin se va implini in timpul celui de-al III-lea razboi mondial, cind va apare imparatul ortodox care va elibera Constantinopolul: "... imparatul romanilor va supune Egiptul, si isi va intinde mana sa cea dreapta pe mare si va imblanzi pe neamul cel plavit ..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E profetia Sf. Andrei cel Nebun pentru Hristos care vorbeste de cel care va elibera orasul Constantinopol si va fi pus imparat ... Chiar si profetiile catolice vorbesc de aparitia Marelui Monarh ( Ultimul Imparat Roman ) care va elibera mai intai Roma si apoi Bizantul ... Si Nostradamus are citeva profetii legate de aceste evenimente ...

      Ștergere
  17. Dna Maria eu deduc din activitstea dvs. Ca nu consumati deloc alcoolsau bautura fermentata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu niciodata ! Nu am fost si nici nu sunt adepta alcoolului; nici macar in cantitati extrem de mici. Doar o jumatate de pahar de sampanie la mari Sarbatori; si-atat.
      DUMNEZEU sa te binecuvinteze !

      Ștergere
    2. 22:22, e mult. Ar trebui deloc! Crestinul nu pune gura pe alcool.

      Ștergere
    3. 09:41, cred ca glumesti! :))))
      Nu in asta sta Crestinismul, nu in asta sta Mantuirea! Auzi tu acolo, cica "alcoolul" ar impiedica accederea la Mantuire...:))))!

      Ștergere
    4. 09:41, un pahar de vin pe zi este necesar, aduce sanatate.

      Ștergere
    5. 23:57, "pic cu pic" iti ia mintile si treci la fapte marete. Deci nici macar un pahar! Crestinul adevarat nu pune gura pe alcool&tutun. Astea sunt arme de la diavol.

      Ștergere
    6. 06:58, nu dragutza pocaita neoprotestanta... pic cu pic, vinul rosu atat cat intra intr-un pahar, baut zilnic, vindeca probleme mari de sanatate, in special cele cardiace. Nu degeaba vinul este numit "licoarea zeilor".
      Spre stiinta ta, cei care nu consuma alcool deloc traiesc mai putin.

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere

  18. Anonim3 iunie 2018, 20:55

    Deoarece cititorii ma acuza ca nu le dau drumul la Comentarii, am mai lasat cate unul si din acesta plin de mizerie si de rautate. Dar de-acum incolo ,nu le voi mai da curs. COMENTARIILE care contin jigniri ca raspuns la alte persoane,care contin cuvinte ce instiga la ură, (chiar si politic)nu le voi publica.
    COMENTARIILE voastre dragilor, imi doresc ca sa le vad scrise in mod civilizat si de bun simt. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria dar si comentariile celor care va sustin sunt la fel de pline de rautati fata de ceilalti. Pe acelea de ce le publicati, pentru ca sunt pe post de avocati?Dubla masura va e cantarul? N-am crezut ca un om al lui Dumnezeu e atat de razbunator, de rau si de partinitor.

      Ștergere
  19. Maria dragă am o rugăminte la tine nu mai publica asemenea mizerie de mesaje de la satanisti sau alte specimene de creaturi. Eu te admir și țin la tine ești un suflet bun .dăle ignor nu îi mai lăsa să scrie. Nu mai publica asemenea mizerie de mesaje. Lasă mesajele cu bun simț și atât. Har și pace vouă. Dzeu e mare. O admiratoare a blogului tău. Ema lia

    RăspundețiȘtergere
  20. Cum puteti sa sustineti ideea ca Isus este ortofox???? E o aberatie. EL ESTE ENERGIE si nu are teligie. Religia este facuta de om. Ceba nu este in regula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:06DOMNUL IISUS a adus Adevarul despre Dumnezeu Imparatia Cerului si Mantuirea oamenilor ,dar invataturile Sale nu au fost intelese sau respectate de toti crestinii si astfel s-a ajuns la Marea Schisma si biserica crestina s-a departit in doua:ortodoxa(spre rasarit unde este si Raiul )si catolica spre apus care reprezinta Iadul-sfarsitul)Lumina vine de la rasarit si
      si apune la apus!Ortodoxia a pastrat invatatura lui Hristos ca la inceput in timp ce catolicismul a introdus invataturi gresite(mai nou sustine homosexualitatea,eutanasierea si alte invataturi anticrestine )Din catolicism ca rezultat al incorectitudinii bisericii catolice s-au desprins alte ramificatii(protestantii)care asemenea cu bis catolica au inventat dupa capul lor alte reguli alte obiceiuri si acum vazand ca au esuat ca nu au duhul sfant au venit cu ideea ecumenismului(unirea tuturor religiilor cu toate aberatiile lor)vrand sa fure sau sa strice si adevarata invatatura a lui Hristos aflata in ortodoxism.Le e foame de duhul sfant dupa ce au ratacit pe pamant atatea suflete ?Le e rusine sa recunoasca ca l-au tradat in mod constient pe Iisus si s-au inchinat diavolului?Iata Padre Pio chiar catolic fiind dar retras de Vatican a spus:"Daca preotii catololici ar cunoaste un secret pe care i L-a descoperit Domnul ar ingalbeni de groaza"Asa ca nu toate religiile sunt la fel desi toate au pretentia ca slujesc lui Iisus.Ce spune Iisus:"Multi Imi zic mie Doamne Doamne dar nu sunt ai Mei"!

      Ștergere
    2. Anonim12:43 nu s a mai auzit așa o prostie ortodoxia raiul și catolicismul iadul. Dar ai dreptul la opinie la fel că și mine, că în mintea ta se află așa un haos e problema ta. Vezi raiul și iadul la alții dar nu vezi că tu trăiești în întuneric.

      Ștergere
    3. Pope Francis Plan to Take Over the World (2018)
      Papa Francis planuieste sa preia intreaga lume

      https://www.youtube.com/watch?v=Cklq8UQS7TI

      POPE FRANCIS to PROCLAIM LUCIFER as God of One World Religion on September 23 2016?
      papa l/a proclamat pe LUCIFER ca si Dumnezeu AL NOI RELIGII MONDIALE

      https://www.youtube.com/watch?v=sSYafB6NNTY

      Ștergere
    4. Lupta va fi :
      ortodocsi , israeliti , ismaeliti( adevaratii ) impotriva
      catolici , evrei , musulmani ( denaturatii )

      Ștergere
    5. Catolicii(romano si greco) si ortodocsii au multe rugaciuni , multe cantari, inchinate "Imparatesei Cerului si a Pamantului" (Maica Luminii, Maicuta Sfanta, Regina Pacii si cate alte nume sub care este venerata Divina Mama) si asta ii "califica din start", cum se zice, pentru Mntuire. Asta-i foarte clar si aceasta "cheita"(pentru cine intelege cam cum sta treaba...) este esentiala...

      Ștergere
    6. 17:18Sa-mi fie cu iertare dar te rog sa citesti cu atentie caci m-am referit la rasarit-Raiul si la apus-Iadul .Dar nici ce ai inteles nu e gresit pt ca nu ma refer la oameni ci la doctrina care poate duce la Rai sau la Iad..

      Ștergere
    7. 17:18Acolo unde vezi tu"haos"ai ce vedea (lumina )dar acolo unde mintea e prea"limpede"nu sevede mai nimic!

      Ștergere
    8. catolicii dispar in FARDELEGILE LOR ... Maicuta Domnului nu are nici o treaba cu ei DACA NU SE INTORC CU TOTII la ortodoxie ... incapatinarea se plateste si iezuitul de papa ASTA DORESTE pentru LUCIFER celui caruia i se inchina ....
      despre ordinul iezuit
      Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de către un grup de studenți ai Universității din Paris, în frunte cu Ignațiu de Loyola.

      Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de papa Paul al III-lea, prin Bula „Regimini militantis Ecclesiae”.

      Pe lângă cele trei voturi (promisiuni) călugărești obișnuite (ascultare, castitate, sărăcie), iezuiții au introdus un al patrulea vot, anume cel de ascultare necondiționată față de papă
      Călugării iezuiți s-au implicat în punerea în practică a hotărârilor Conciliului Tridentin, care a decis primenirea Bisericii Catolice după șocul Reformei protestante. Iezuiții au fost principalii promotori ai Contrareformei, căutând să restabilească credința catolică în țări cu o veche tradiție catolică devenite între timp protestante, precum Anglia, Germania, Olanda, Elveția, Principatul Transilvaniei. În Ucraina și Transilvania iezuiții au sprijinit afirmarea bisericilor greco-catolice, aducând importante servicii culturii țărilor respective. Universitatea din Cluj este considerată a fi continuatoarea vechiului Colegiu iezuit, înființat prin strădania teologului și diplomatului italian Antonio Possevino, insituție la care a învățat, printre alții și Nicolae Pătrașcu, fiul lui Mihai Viteazul.

      asadar catolicii VOR PIERI cu reformele lor

      Ștergere
    9. 0807, nu-i chiar asa. Maicuta Domnului este buna, dreapta, corecta, iertatoare si ajuta pe toti cei care-i cer ajutorul, pe tot cei care-i canta, care se bucura cand citesc despre Ea, cand Ii vad icoanele, statuietele.

      Ștergere
    10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  21. pt MARIA-si comentariile care te contrazic de ce nu apar?-ca sunt multe documentate

    RăspundețiȘtergere
  22. Materialele din care se fac locuintele acum sunt toate radioactive :


    https://www.youtube.com/watch?v=gtC2klGdVUg

    RăspundețiȘtergere
  23. IISUS E TRUP ortodox
    14.Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.
    Ioan 1

    RăspundețiȘtergere
  24. amintea cineva de accidentul de la CERNOBAL-cele mai multe cancere de tiroida si piele s-au produs dupa anul 1986-nimeni nu are curajul sa declare la jurnalisti-ii paste inchisoarea

    RăspundețiȘtergere
  25. faceti teoria chibritului ca a scrie CU MAJUSCULE SE NUMESTE TIPAT-scrieti corect romaneste si restul nu mai conteaza-doar ce este legat de subiectul propus de viziunile d-nei Maria sau dati mesaje pe alte bloguri

    RăspundețiȘtergere
  26. 01:08, chiar nu-i cazul ca tu sa atragi atentia cuiva ca n-a scris corect romaneste. Uita-te in ograda proprie si corecteaza-te pe tine si apoi sa mai zoco ceva despre altii.:))

    RăspundețiȘtergere