sâmbătă, 16 iunie 2018

MUNTII CARPATI CU FOC ?


                                                15  Iunie 2018 ,ora 6,54 !

                                          Dragii mei,

În aceatsta dimineata treaza fiind, vad stand cu ochii inchisi in pat un Cer de noapte la rasarit, iar sub Cer vad HARTA ROMANIEI cu lantul Muntilor Carpati .



                        Image result for harta romaniei lantul muntilor carpati.

Deci ,vedeam la inceput HARTA ROMANIEI cu Lantul Muntilor Carpati asa cum îi cunoastem cu totii.
Brusc ,vad cum de la mijlocul Carpatilor Orientali si pana aproape de capătul Carpatilor Meridionali ,se formase un şant rosu ca de foc pe toata latimea si pe aproape toata lungimea muntilor.


Image result for harta romaniei lantul muntilor carpati.

Asa arata Lantul Mnutilor Orientali si Meridionali , ca in imaginea de mai jos:


Image result for vulcani imagini.

Lantul Muntilor nostri era portocaliu la culoare si luase forma unui şant; parea ca se imbracase in carbuni aprinsi,iar din loc in loc, in "focul" ce-i acoperise era cate o liniuta neagra la vertical,ca niste soldatei . 
Daca era foc sau viituri care formaseră acest şanţ pe lantul muntilor, eu nu stiu cu certitudine a va spune.
Ceea ce va pot spune cu fermitate este faptul ca,aratau precum vulcanii care erup in mod neasteptat.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere cu Mila si cu Dragostea Sa, si sa ne faca vrednici de cea de-a doua Venire a Mantuitorului Hristos, in Romania Viitorului al Doilea Nou Ierusalim.
                                        Cu dragoste,Maria.

 P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.        


                      



44 de comentarii:

  1. Pare a fii un incendiu provocat in urma unui razboi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va suparati ca va spun doamna Maria dar dumneavostra aveti un sac de ani de cand spuneti ca vine Iisus si vedeti ca nu mai vine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru tine nu mai vine, fiindca nu l-ai primit in inima ta. Daca l-ai avea in inima ta nu ai mai intreba cand vine Iisus. Pentru multi crestini a venit de multa vreme, si-l au pe Iisus in inima lor, au o conduita crestina, ccea ce aduce mult folos sufletului lor. Ei nu intreaba cand va veni Iisus fiindca stiu ca Iisus va veni sa judece lumea pentru faptele ei.

      Ștergere
  3. De ce esti contrariat anonim10.18?Nu este important momentul cand vine, important e cum ne gaseste . Pentru asta suntem avertizati mereu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria Ghiorghiu preda-te cat mai poti inchina-te Lui Dumnezeu dar slujeste-mi mie.nu te impotrivi ca vin la tine si nu va fi rugaciune sa ma opreasca.va fi vai si amar de zilele tale.preda-te mie eu sunt salvatorul tau singura poarta de iertare a greselilor tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. ''Satana''16 iunie 2018, 15:44

      Ti/am publicat Comentariul ca sa te gaseasca AUTORITATILE ROMANE mai usor si sa -ti primesti pedeapsa pentru amenintari.
      Asadar ,piei inapoia mea "satano ".

      Ștergere
    2. 15:44 Mai tata ,ai gresit vorbind asa.
      Repede cumpara TAMAIE,si tamaiaza-ti casa de trei ori pe zi
      Repede ia si bea aghiazma cat poti de multa.
      Cere-ti iertare..
      Noi nu credem in vorbele tale,(ptr ca nu exista satana -sunteti influentati negativ).
      Aceste vorbe le-ai spus ptr ce esti:
      ratacit,bolnav,speriat,debusolat.

      Ștergere
    3. Satana există si are o putere f.mare chiar dacă este duh si nu se vede.El se află peste tot.Caută ßă atragă cât mai multe suflete si reuseste.Vai de cei ce-i cad in plasă.Necăjeste tare pe cei ce au credintă mare.Restul oricum sunt ai lui de aceea nici nu-i supără deloc.Dar in cele din urmă este invins îi este strivit capul!

      Ștergere
    4. Smintitule, nici satana/diavolul nu si-ar permite asemenea vorbe catre un crestin ce-l iubeste pe Dumnezeu. Esti teribilist dar vai sufletului tau la vremea cand vei da seama pentru faptele tale.

      Ștergere
    5. Satana è finito.
      "In quel tempo Gesù entrò in una casa e di nuovo si radunò una folla, tanto che non potevano neppure mangiare. Allora i suoi, sentito questo, uscirono per andare a prenderlo; dicevano infatti: "È fuori di sé". Gli scribi, che erano scesi da Gerusalemme, dicevano: "Costui è posseduto da Beelzebùl e scaccia i demòni per mezzo del capo dei demòni". Ma egli li chiamò e con parabole diceva loro: "Come può Satana scacciare Satana? Se un regno è diviso in se stesso, quel regno non potrà restare in piedi; se una casa è divisa in se stessa, quella casa non potrà restare in piedi. Anche Satana, se si ribella contro se stesso ed è diviso, non può restare in piedi, ma è finito. Nessuno può entrare nella casa di un uomo forte e rapire i suoi beni, se prima non lo lega. Soltanto allora potrà saccheggiargli la casa. In verità io vi dico: tutto sarà perdonato ai figli degli uomini, i peccati e anche tutte le bestemmie che diranno; ma chi avrà bestemmiato contro lo Spirito Santo non sarà perdonato in eterno: è reo di colpa eterna". Poiché dicevano: "È posseduto da uno spirito impuro". Giunsero sua madre e i suoi fratelli e, stando fuori, mandarono a chiamarlo. Attorno a lui era seduta una folla, e gli dissero: "Ecco, tua madre, i tuoi fratelli e le tue sorelle stanno fuori e ti cercano". Ma egli rispose loro: "Chi è mia madre e chi sono i miei fratelli?". Girando lo sguardo su quelli che erano seduti attorno a lui, disse: "Ecco mia madre e i miei fratelli! Perché chi fa la volontà di Dio, costui per me è fratello, sorella e madre".

      Buona Domenica, anche a "Satana"!

      Satan sa terminat.
      " În acel moment, Isus a intrat într-o casă și din nou o mulțime a adunat, astfel încât ei nici măcar nu puteau mânca. Apoi, el, auzind acest lucru, a ieșit să meargă și să-l primească; de fapt ei au spus: "Este în afara sine". Cărturarii, care au coborât din Ierusalim, au spus: "El este stăpânit de Beelzebub și scoate demoni de capul demonilor". Dar el le-a numit, și parabole le-a spus:? „Cum poate Satana să scoată afară pe Satana Dacă o împărăție este dezbinată împotriva ei însăși, împărăția aceea nu poate sta în picioare, dacă o casă este dezbinată împotriva ei însăși, casa aceea nu poate sta în picioare . Chiar dacă Satana se revoltă împotriva lui și este împărțit, el nu poate sta în picioare, dar sa terminat. nimeni nu poate intra în casa unui om puternic și jefuiască bunurile sale, cu excepția cazului în el se leagă mai întâi. Numai atunci va saccheggiargli . acasă Adevărat vă spun că, toate vor fi iertate fiilor oamenilor, păcatele și hulele orice le rostesc, dar oricine va huli împotriva Duhului Sfânt nu va fi iertat pentru totdeauna: este vina veșnică vinovat ". Pentru că au spus: "El este posedat de un spirit impur". Mama și frații lui au venit și, afară, au trimis-o pentru el. O mulțime a stat în jurul lui și ia zis: "Iată, mama ta, frații și surorile tale stau afară și te caută". Dar el le-a răspuns: "Cine este mama mea și care sunt frații mei?". Și în căutarea în jurul valorii de pe cei care stăteau în jurul lui, el a spus: „Iată mama mea și frații mei Căci oricine face voia lui Dumnezeu, acest om este pentru mine frate, soră și mamă!“.
      (Mc 3,20-35)

      Duminica bună, chiar și pentru "Satan"!

      Geraldina

      Ștergere
    6. 23.02 acele autoritati te vor gasi si pe tine pentru inselaciune.

      Ștergere
    7. Anonim 00:28 foarte adevărat. Dacă nu crezi în existența satanei a diavolului nu crezi nici în Iisus Hristos. Iisus Hristos la înfruntat pe diavol Iisus a scos demonii din oameni. Întâlnești mulți,, deștepți,, care cred în Iisus Hristos dar nu cred în satana

      Ștergere
    8. 13:17, noi oamenii ii dam putere prin lipsa de credinta si prin fapte neplacute lui Dumnezeu, dar tare placute maleficului diavol. Iar cel autointulat aici "satana" ii este dedicat prin vorbele scrise. Sa-i fie lui dupa sufletul sau.

      Ștergere
    9. 13:17 Opinia ta e strict personala.
      ...multi "destepti"(cum ii numesti tu):NU VOR SA CREADA IN SATANA, tocmai ca sunt destepti NU CRED IN SATANA.
      Este un joc de cuvinte ,o capcana in care TU singura ai cazut. ex:intalnesti multi "destepti"care cred in Iisus Hristos dar nu cred in satana.

      Ștergere
    10. Lasati satana de-o parte, aici e vorba de unul din tinerii aia activi pe internet care injura si umilesc tot ce le sta in cale.

      Ștergere
    11. Anonim 01:27 nu ai înțeles nimic nici nu mă miră. Este de ajuns să citească cineva ce scrii că să își dea seama cine ești. Eu nu m-am referit la ,,ce vrei tu să crezi,, ci la adevărul scripturii. Faptul că 2+2=5 ,, că așa vrei tu,, este treaba ta.

      Ștergere
  5. Doamne fereste de izbucnirea unui vulcan doamna Maria s-au cine stie ce mai pregatesc dusmanii Romaniei.
    Orice ar fi Bunul Dumnezeu s-a ne pazeasca. Cu drah Doamna Maria si cred ca trebuie sa ne pregatim sufleteste mai mult ca oricand cu rugaciune si cu post. DOAMNE APARA POPORUL ROMAN.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 10;18 isus va veni dar mai inti se curata tara noastra de pacate si pe urma va veni doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  7. Sar putea sa fie si vulcani.Despre muntii tibles si calimani am invatat la scoala ca sunt munti vulcanici.cine stie???

    RăspundețiȘtergere
  8. Partea de vest a carpatilor orientali (Calimani, Harghitei, etc) sunt lant vulcanic considerat adormit - poate nu chiar asa de adormit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. de la seceta e posibil incendii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Icendiile nu se propaga sub forma unui sant rosu.

      Ștergere
  10. Nu e sigur nici aia,ca vine in viata asta a noastra,important e ca vine si ne va reinvia atunci din morti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine stie poate vreun fanatic se răzbună ca tot fura lemnul Neamțul asta cu firma lui si Guvernanții.Ce spune in sinea lui mai bine arde lemnul decat sa l fure?!!Se gasesc din acestia multi.des ii mi as dori i sa Nu fie adevarat ...sau poate cutremur dar cum spune ti cu foc ,nu prea e plauzibil.Doamne Fereste.Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cat te-ai gandit pana ai scris aceste prostii?.

      Ștergere
    2. Mai mari prostii ca tine cine spune? Ce vina are Iohanis cand imputitii din guvern aprobă taierile masive de lemn .toate nelegiuirile ei le fac .poate candva va va afecta si pe voi direct si personal si sa aflati cine este vinovatul .Ce poate face Iohanis cand PSD poate?si ce este asa greu de crezut in Portugalia anul trecut pompierii au dat foc la paduri ptr bani.esti cu ochelari de cal nu vezi nu auzi nimic.vai steaua ta.

      Ștergere
    3. 21:47, citeste ce scrie mai sus despre Iohannis. Este in cardasie cu austriacul care taie padurile Romaniei.

      Ștergere
    4. 23:21, tu esti in cardasie cu austriecii. Rusine sa iti fie! Mama voastra de oameni fara nimic in cap!

      Ștergere
    5. 21:24, dar ce ai? Ce vrei daca asa este. Schimba-l tu pe Iohannis, ca asta numai dupa confort umbla si dupa slugarnicie la Madam Merkel. Un executant si atat este. Ce ii spune Madam Merkel aceea face. Nu stie altfel. Nu are profilul unui presedinte cu adevarat. Se pare ca ii plac banii. Dar multi.

      Ștergere
    6. 23:40, daca stii atat de multe despre Presedintele Romaniei, poti proba cele spuse de tin in fata unui procuror?

      Ștergere
    7. 08:04, umbli cu intimidari pe aici? Nu-ti iese!
      Faptele lui il probeaza. Ai priceput? El ne arata zi de zi, pas cu pas cine este. Ne-am saturat de asemenea "presedinte".

      Ștergere
    8. 12:43, te-am intrebat foarte serios! Vrei invitatie?!

      Ștergere
    9. Dar tu vrei invitatie?!

      Ștergere
    10. http://www.justitiarul.ro/ion-cristoiu-plantat-de-nemti-in-fruntea-tarii-si-gratie-bnd-klaus-iohannis-s-a-manifestat-ca-o-sluga-neconditionata-a-lui-merkel/

      Ștergere
  12. 8.04 protejatul vostru a modificat intorcind legea padurilor in parlament in favoarea austriecilor iar voi care executati cu el ordinele de afara o sa ajungeti cum spui tu,'in fata unui procuror',mai devreme sau mai tirziu,dar SIGUR...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:35, ai dreptate!

      Ștergere
    2. 17:35, a mai intors si alte legi. Iata:

      http://www.justitiarul.ro/pe-cine-reprezentat%CC%A6i-dumneavoastra-domnule-iohannis/

      Ștergere
  13. 17:35,veti primi invitatia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:57, tu ai vreo problema? De ce te deranjeaza adevarul? Dovedesti ca esti un disperat.

      Ștergere
  14. Craciune, craciune! Ai batut la poarta.... 17:35.

    RăspundețiȘtergere
  15. 22,58 deci am avut dreptate vorbind la plural.,asa dau cu subsemnatul acum Iliescienii dar si iohanistii la parchet la Curtea de Apel Alba Iulia

    RăspundețiȘtergere
  16. Apropo,el continua procesul pentru casa minune si prin interpusii Basta din America.

    RăspundețiȘtergere
  17. oricine are liceul si stie ceva geografie stie si ca muntii orientali sunt munti vulcanici eocamdata adormiti -nu si la curbura Carpatilor -vulcanii noroiosi etc

    RăspundețiȘtergere