vineri, 1 iunie 2018

ACESTA ESTE TRUPUL ŞI SÂNGELE MEU !


                                 Dragii mei, 

Este ora 21,35, iar eu stau singura in camera mea si ma rog cu toata fiinta mea, cu tot sufletul meu la Bunul Dumnezeu si la Măcuta Domnului.
Astfel, aud brusc, cum pur si simplu tot CERUL si tot PAMANTUL cantau impreuna asa:

                  "Aliluia,Aliluia, Aliluia !
                  Tatal nostru, care-le esti in Ceruri,
                   Vie Împărătia Ta...!" 
Clipa in care, vad cu ochii inchisi fiind,vad un CER de noapte albastra-violet iar in CER, intr-o LUMINA alba orbitoare, apare o Cupă (un Potir)ca din aur, stralucitor foarte.
 La partea de sus,Potirul sfant arata ca un pahar din aur masiv usor mai inalt, apoi continua in jos cu un picior din aur, care era arcuit spre stanga, asa precum scriam noi bastonasele (carligasele) la scoala, in clasa intai.
Sau mai bine spus, să presupunem că avem un  J mare din aur, si atasam la partea de sus, un pahar din aur, (o cupă).
POTIRUL SFANT al MANTUITORULUI era deosebit ,fata de cel  pe care- l stim din SFANTA BISERICA. 
Si anume : nu avea piciorul drept, ci se termina cu o cârjă spre stanga, era foarte mare si era plin pe trei sferturi cu un lichid (vin si paine,care simbolizeaza trupul si sangele DOMNULUI ),si care POTIR PREA SFANT, stralucea orbitor de tare.
Deci, in LUMINA albă ca un nor mare, stralucea SFANTUL POTIR, iar o mână nevazuta îl impingea spre in faţă, totodata si spre mine, zicand:

              Beţi dintru acesta toţi !"

Dupa care, totul dispare ca un fulg de nea in palma noastra.
Image result for cina cea de taina
Nici nu va puteti inchipui fratilor ce am simtit cand priveam POTIRUL LUI DUMNEZEU.
Precum privim SOARELE pe CER, si cand am mai auzit si glasul MANTUITORULUI care ,.in mod nevazut ne intindea SFANTUL TRUP si SANGELE SĂU sub chipul vinului si al pâinii , credeti-ma ca am ramas uimita, uluita, fara de grai.
Asadar dragilor, mergeti la SFANTA BISERICA si spovediti-va la PREOT, ca sa primiti din Sfântul POTIR dumnezeiesc ,Prea Sfant si Prea scump Trup si Sângele Domnului nostru Iisus Hristos si sa ne fie noua spre iertarea păcatelor noastre si spre mantuirea sufletului nostru,Amin.

                 Cu dragoste si pretuire aleasa,
                                                                                                                                    Maria !

8 comentarii:

  1. LĂUDAT SA FIE IISUS ȘI PREASFÂNTA SA MĂICUȚĂ MARIA !!!
    Doamna Maria,eu urmăresc de ceva timp postarile dv.
    Va felicit ptr faptul ca aveți încredere în Bunul Dumnezeu și nu va lăsați doborâtă de comentariile răutăcioase .Eu cred tot ce scrieți dvs.
    Eu sunt romano-cotolică ,iar la noi a fost ieri sărbătoare foarte mare,și anume PREASFANTUL TRUP ȘI SÂNGE AL DOMNULUI NOSTRU IISUS CRISTOS.
    De aici concluzia,nimic nu este întâmplător.....DUMNEZEU, nu este ortodox,catolic, protestant,etc....EL este DUMNEZEU și ne iubește pe e toți în aceeași măsură, inclusiv pe cei care fac multe rele și chiar hulesc.
    Viziunea pe care ați avut-o,tocmai asta vrea sa ne arate și nouă catolicilor și dvs. ortodoxilor și lumii întregi ca nu trebuie sa ne separe nimic ci dimpotriva sa ne uneasca DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU.
    CU mult drag și respect Eugemnia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Forte frumos spui Eugemnia, asa este Toti suntem copiii aceluiasi tata Dumnezeu

      Ștergere
  2. Te salut Eugenia.Si eu sunt catolică.Vero

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca suntem crestini. Despartirea bisericii lui Hristos in catolici, ortodocsi, neoprotestanti, etc. au facut-o oamenii nu Dumnezeu. De aceea cand spui crestin, îi cuprinzi pe toti ce cred in Dumnezeu-Treimea divina/sfanta (Tatal, Fiul si Duhul Sfant).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:18Nu ai dreptate.Domnul le-a descoperit adevarul sf.parinti inca de la inceput.Citeste Apocalipsa Cap 1 si vezi ce le spune Domnul celor7 biserici.Bis.Ortodoxa este cea din Pergam la care se vor inchina celelalte bis.

      Ștergere
    2. 10:18Lipseste Maica Domnului si sfintii!E o mare diferenta cum se fac slujbele si cantarile la ortodoxi si cum se fac la catolici nu mai vorbesc de celelalte unde nu simti nimic!Multi s-au botezat ortodoxi pt ca au vazut si simtit diferenta duhului din biserici.

      Ștergere
  4. Da an 10;18 , dar CREDINCIOSI , sunt cei ce cred in Sfanta Treime , Maica Domnului , caci altfel , crestini suntem toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:19Pai asta spuneam si eu adevarata credinta e cea ortodoxa.Acest adevar a fost relevat de Domnul Iisus si lui Sadhu Sundhar Singh ,indianul care a vrut sa se sinucida pt ca nu stia cui sa se inchine .Acesta l-a intrbat pe Domnul ce religie respecta Adevarul lui
      Dumnezeu iar raspunsul a fost -
      religia ortodoxa!

      Ștergere