marți, 10 aprilie 2018

OZN UN OBIECT ZBURATOR DIN CARE CURGEAU MINGI DE FOC !

                                             
        5           Noapte de 8 -9 Aprilie 2018,ora 1,45 !


                                         Dragii mei,


În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre rasarit un Cer ca un amurg,un Cer ceţos, iar în aceasta ceaţă vad un Obiect cilindric dar cu multe colturi.
Acest Obiect cilindric si colturos  lasa sa cadă din el pe Pămant,mingi de foc . 
Sau mai corect spus,lacrimi mari de foc.
Cu aproximatie ,asa arata ceea ce vedeam:

VIDEO-EXCLUSIV Un OZN a survolat Galaţiul.

Pur si simplu,ploua cu mingi de foc din acest OZN:
Image result for mingi de focImage result for mingi de foc..Image result for ozn suspecte imagini

Dragii mei,asa precum curge ceara de la lumânarea aprinsă,tot asa curgeau mingile de foc,lacrimile de foc din acel OZN la vertical.
ozn2.
Prieteni dragi, nu stiu ce as mai putea spune in legatura cu acest (cred eu) OZN !
Statea ascuns in nori, adica in ceaţă,la o inaltime de cativa metri deasupra Pămantului si lasa sa cada pe Pămant, acele mingi de foc,precum cade ploaia torentiala.
Ce se va intampla sau cand se va intampla ceva de acest gen,eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.
Dar stiu ca se va adeveri ceea ce am scris adeseori ,despre INVAZIE de OZN-uri.


Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII ! INVAZIE DE OZN -URI !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-invazie-de-ozn-uri.ht...

Translate this page
Jan 17, 2016 - EXTRATERESTRII ! INVAZIE DE OZN -URI ! 16 Ianuarie 2016,ora 23,35 ! c. Dragii mei, În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, deşi eram cu ochii pe Monitor,văd dragii mei cu Ochiul cel de-al treilea,ochiul interior daruit mie de BUNUL DUMNEZEU, văd cum se ridică dinspre Răsarit o multime de ...

INVAZIE DE EXTRATERESTRI SI OZN - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-invazie-de-extraterestri-si...

Translate this page
Feb 2, 2017 - Anonim 2 februarie 2017, 09:33. Dna. Maria, incep acest comentariu prin a va spune ca eu cred cu tarie in Dumnezeu si in cele sfinte, nu va scriu pentru a va ataca sau a arunca cu pietre in dumneavoatra, in primul rand sunteti o femeie batrana si respect oamenii batrani. Am intrat pe acestblog la indemnul ...
                                               Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Păi ati zis ca ăștia sunt prietenii noștri, acum ne dau foc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trump e gata sa atace Siria. In orce moment putem auzi de "mingile"de foc , ce vor imprastia moarte si groaza. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de razbunarea acelor minti paranoice ce tot umbla cu amenintari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa zici k sunt paranoia președintele Siriei duminică de Paște a bombardat cu arme chimice au murit peste 90 de copii si oameni nevinovați si S.U.A ataca armata siriana ca răspuns la folosirea armelor chimice care sunt interzise. DACĂ NU STI DESPRE CE ESTE VB NU MAI COMENTAȚI.(Putin este aliat cu președintele Siriei si rusia a bombardat copii spitale etc) Așa ca nu vad unde Trump si SUA sunt "paranoia"

      Ștergere
    2. 17-56 tu de unde ai aceste informatii eronate.? ai fost de fata?
      Este o totala dezinformare peste tot.
      Unele posturi de stiri acuza Israelul ptr aceste monstruozitati. FALSE FLAG, informatii false,pisici rupte-n doua si aruncate in curtile vecinilor, ca apoi sa inceapa SHTF

      Ștergere
    3. Siria. De la ce a pornit totul?

      Razboiul din Siria a inceput in 2011, cand oamenii satui de regimul imbecilului de Bashar al-Assad si-au cerut drepturile. In loc sa le dea oamenilor ce ii cereau, nemernicul de Assad a pus armata pe ei. Tara s-a impartit in civili, rebeli, armata, teroristi, forte externe, intr-un cuvant, un calvar care nu se mai termina si care inseamna pierderi de vieti omenesti in fiecare zi, in cele mai inimaginabil de grotesti moduri.

      Din 2011 si pana acum, mai bine de 4 milioane de refugiati au parasit tara spre Grecia, Turcia, Liban, Iordania, Iraq sau Egipt. Pentru ca acolo nu mai sunt posibilitati de primire a acestora si pentru ca batalia continua, Europa era ultima sansa pentru acesti oameni, motiv pentru care au riscat tot si au plecat spre nord.

      Ștergere
    4. Anonim 4:41 documentează-te puțin Israel a atacat cu rachetă prima siria k răspuns pt bomba chimică pentru ca Iranul sprijină pe președintele siriei azi președintele Iranului a răspuns cu o mica "amenințare"Israelului si urmează prăpăd SUA Franța si Marea Britanie vs rusia.Rusia nu accepta sa lovească siria.Risc mare de WW3

      Ștergere
    5. 00:00 M-am documentat si toti avem creierii spalati de informatiile fabricate ADICA minciuni, de cine???..Soros a finantat o "grupare" sa produca atac cu bomba chimica ,sa produca haos {{deci a fost mana lui soros}}, HAOS la care lucreaza acest soros din spatele cortinei, ca un papusar dirijaza papusile (MB,FR,ETC)legate pe ata ,iar el da drumul la muzica si le joaca cum vrea creierul lui.
      DAR DUMNEZEU NU DOARME

      Ștergere
    6. Israelul este in stare de alertă 24/7 din cauza Iranului soros asta este un cacat pe lângă ce este acolo. Este foarte complicată problema acolo + ca unele surse spun ca rusia a vrut bomba chimică sa vada reacția SUA si Marea Britanie.P.s nu mai uit la canale de RAHAT a3 rtv etc si te rog sa le lasi si tu k aia mănâncă toți foarte mult rahat.

      Ștergere
  3. Nu a-ti apreciat cit era de mare dar dupa forma pare o nava mama care se spune ca adaposteste multe OZN mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutremur in Italia azi 10 aprilie :
    https://www.dcnews.ro/cutremur-puternic-in-italia-10-aprilie_587325.html

    Cutremur in Romania azi 10 aprilie:
    https://www.dcnews.ro/cutremur-in-romania-mar-i-10-aprilie_587317.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremur in Chile cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter la o adancime de 76 de kilometri, la ora locala 07:19....vezi blacknews.ro

      Ștergere
    2. O gramada de cutremure pe ziua de azi, desi mai sunt si altele mai mici ca si intensitate.

      https://www.snas.ro/

      Ștergere
    3. Aprox. 160 cutremure au fost ieri, 10 aprilie, pe glob.

      Ștergere
  5. Vin extraterestrii in luna Mai.
    http://www.cuvantul-liber.ro/news/101748/61/in-luna-mai-VIN-EXTRATERE-TRII

    RăspundețiȘtergere
  6. O ploaie de foc! Nu pare să fie ceva care sa ne aduca bucurie. Cu siguranță lipsesc detalii importante in acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vin sa prosteasca IGNORANTII , ca i-i va vindeca de boli , le va da si implanturi , cip-uri, si alte alea , alea ........

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos a ínviat! Sa ne rugam fratilor sa ne ocoleasca razboiul si mai ales cel dintre noi! Pace si lumina! Serb ilie-sorinel.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  9. De cand este lumea, extraterestrii nu ne-au facut rau niciodata. Nu am auzit in viata mea ca extraterestrii au facut vreun rau planetei noastre sau noua. Si nici cu gaze toxice nu au dat sau vreun razboi. Poate o fi vreo nava cu defectiune tehnica si are scurgere de combustibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone chiar crezi ca nu ne-au facut rau... dar cat rau nu ne-au facut...
      Nu exclud sa fie si benefici, este normal... dar umanitatea are multe daune facute de anumite rase extraterestre, inclusiv modificare genetica, dar nu in favoarea omului.

      Ștergere
    2. Ai grija mai nene Ciceroane,sa nu vina astia dupa matalica cu bilute de foc,caci de cand îi tot chemi...ai,ai!

      Ștergere
  10. In luna mai este ziua mea,daca vin ,poate imi aduc si mie un cadou,ceva electronic, de al lor!Anul aceasta,trebuie sa apara,s-a zis ca vin,eu cred totusi ca se va intensifica macelul in Siria,ceva de genul,si acolo vor interveni extraterestrii! !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei nu folosesc electronica pt ca nu au nevoie. Ei vorbesc prin telepatie si navele lor le conduc cu puterea mintii lor. Electronica a fost inventata de oameni, nu de extraterestrii. Extraterestrii au nevoie de nave pt a se deplasa. Dar oamenii de pe pamintul acesta nu au nevvvoie de nimic. De ex Pr Arsenie BBoca putea sa vada, sa cunoasca orice si sa se deplaseze in fractiune de secunda oriunde. Cum? Dupa ce a postit si a stat in rugaciuni 40 de zile precum Hristosul cel Viu, a ajuns la Lumina Divina. Toti care au ajuns la Lumina Divina, pot face orice. Pot face calatorii astrale oriunde si oricand asi doresc. Intrati pe YouTube si cautati despre calatorii astrale si vveti intelege. Este putin greu ca trebuie sa stai in pustie, pe dealuri sau munti si sa maninci ceea ce ati da pamintul de acolo. Noi suntem o rasa mai superioara deca toti extraterestri pt ca suntem ultima creatie a Celui Prea Inalt. Lucifer si ingerasii lui trazniar, ne prostesc sa nu ajungem la Lumina Divina. Intrati pebblogul meu si inatati, ca este pe gratis. Si in plus, bblogul meu l-am trecut la "HTTPS" adica site securiza. Nu poate fi virus in site "https". Cititi ca e pe gratis si nu am nici pubblicitate.

      Ștergere
  11. Fostul SRI-st Colonelul Dragomir in seara asta pe B1 TV a spus ca DNA-ul a devenit serviciu secret prin secretizarea de procurorul sef a modului de achizitie din bani publici a instalatiilor sale de ascultare

    RăspundețiȘtergere
  12. Da 20,40 tocmai a cumparat DNA-ul instalatii electronice de ascultare prin achizitii secretizate 'devenind serviciu secret' dupa spusele fostului SRI-st Colonelul Dragomir acum citeva minute pe B1 TV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Colonelul" Dragomir a lucrat in SRI pana l-au prins luand mita si tradand, a stat si la parnae si acum o face pe deontologul.
      Un infractor care si-a facut de ras meseria si acum se razbuna, trecand cu arme si bagaje in tabara infractorilor.
      Spune verzi si uscate la televiziunile unor interesati sa demoleze DNA si fraierii il cred. ICatinca

      Ștergere
    2. Eu consider ca cei din SRI, de la revolutie si pana in prezent, si-au facut datoria fata de Romania. Chiar daca unii nu mai sunt in SRI, din diverse motive, cum ar fi colonelul Dragomir si generalul Coldea, ca tot ii aduceti in discutie, chiar daca au circulat fel de fel de "informatii" distorsionate si era sa cad intr-o capcana, neintelegand in toatalitate despre ce era vorba, va spun foarte clar ca io am avut incredere si am, in continuare, ca fiecare si-a facut treaba in interesul national al poporului si natiunii romanesti.
      Cat despre DNA, imi pare rau ca nu au aparut in timp optim, ca in alte parti, demisiile de onoare!
      Majoritatea membrilor institutiilor de conducere a Statului sunt credinciosi si sunt printre acestia care au incredere in Dumnezeu, in Maica Sfanta, in Mantuitorul Iisus Hristos si vreau sa spun ca rugaciunile lor ajung intotdeauna, in timp optim, acolo unde trebuie sa ajunga, ca si ale noastre...

      Este in ordine !

      Ștergere
  13. Iar incepe sa ne asculte, ca pe vremea lui raposatul, mai bine sa urmaresc a oare ce fac in momentul actual, refugiatii veniti la noi,de noi nu trebuie sa aibe frica!Noi sintem ocupati cu traiul asta bun,toata ziua!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru cei ce au citit si comentat articolul.
    Ar fi interesant sa urmariti acest clip.
    https://www.youtube.com/watch?v=xEmNLadC144

    RăspundețiȘtergere
  15. 22,56 Una-i una si alta-i alta.Altfel spus Gura pacatosului adevar graeste,sau e vorba de statutul DNA-ului si nu de cel al celor mai multi fosti SRI-sti care-l contesta aratind PROBLEMELE.A schimba accentul si vorba in alta parte de la aceste PROBLEME ,e doar o DIVERSIUNE,dupa parerea mea, Ordinara.

    RăspundețiȘtergere
  16. Premierul Viorica a cerut secretariatului General al Guvernului publicarea listei cu cladirile acordata SRI-ului cit si a protocoalelor.Ce va spuneam eu sa va puneti caschetele ca se va umbla si la fonduri.

    RăspundețiȘtergere
  17. La 19:39
    Se poate observa foarte clar cum mingiile de foc se anihileaza reciproc. Sursa acestor atacuri ramane invizibila, dar lasa impresia existentei unei nave al carei scut de protectie reactioneaza respingand atacul.
    Tehnologia folosita pare sa fie mult peste tehnica militara folosita pe Terra.
    Daca extraterestrii sunt in conflict pe Terra este foarte probabil ca acest lucru sa fie deja cunoscut de anumite guverne care ascund acest pericol pentru rasa umana.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=zjjUldMA-dg&t=75s
    Ascultati ce are de zis copilul asta despre cel de-al 3-lea razboi mondial si despre invazia extraterestra si poate n-o sa-i mai ridicati atata in slavi pe "fratii" dvs., extratarestrii! Copilul a fost in moarte clinica, s-a intalnit cu Iisus si a vazut viitorul omenirii.
    Stiu deja ca n-o sa publicati mesajul ca nu e prima data cand nu publicati ce scriu pentru ca nu va convine, dar macar ascultati relatarea copilului. Mai aveti de lucrat muuult la ego.

    RăspundețiȘtergere
  19. 22,56daca tot ai deschis vorba pe vremea lui Ceausescu cind Rominia raporta cresteri economice peste cele a Japoniei,venise la noi o delegatie de japonezi carora li se lua un interviu si la remarca de mai sus japonezii au fost de acord cu o simpla mentiune-Da dar ne deplasam in directii opuse.De aceia a cazut comunismul iar romanii au ramas saracii Europei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Pot fi rachetele care au fost lansate in Siria.

    RăspundețiȘtergere