luni, 15 ianuarie 2018

O PRIMARIE GOALA SI CU FERESTRELE LARG DESCHISE !



                              Noapte  de 11 - 12  Ianuarie 2018,ora 1,17 ,

                                     Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad o cladire cu circa 3-4 etaje pe care scria Primarie.
Era noapte dragii mei, iar ferestrele acestei Primarii erau toate iluminate si toate larg deschise.
Ceva se intamplase. PRIMARIA parca fusese cucerita ca pe timpul Razboiului sau a Revolutiei.
Sus la ultimul etaj,pe mijlocul cladirii si totodata pe pervazul ferestrei , în lumina becurilor aprinse statea un Cal adevarat,precum Calul lui Stefan Cel Mare si Sfant.
Calul statea pe acel pervaz de la ultimul etaj si pe mijlocul cladirii ca un Cuceritor, ca un învingator.
Asa statea calul ,pe acel toc al geamului pe dinauntru:

             Image result for calul lui stefan cel mare imagini.

În toate încaperile cladirii ,nu era nici umbra de vreun om. Doar luminile aprinse in fiecare incapere si toate ferestrele larg deschise.
Ce pot sa spun dragii mei? Nu este un semn bun !
Ceva se va întampla si se va schimba soarta României Duhului Sfant. 
Va intrebati oare ce se va intampla? 
Din pacate,toate semnele duc spre ceea ce scriam cu ceva timp in urmă.
Iata:
         

Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/.../adevarata-mare-revolutie.ht...
Translate this page
Sep 13, 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor. Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ...
You've visited this page 5 times. Last visit: 1/9/18

GREVĂ GENERALĂ ! O ADEVARATA REVOLUTIE - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../greva-generala-o-adevarata-revol...
Translate this page
Aug 13, 2017 - Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/.../adevarata-mare-revolutie.ht... Translate this page. Sep 13, 2016 - Traiască adevărata REVOLUTIE MARE ! ..... D-na Maria, numai sa nu fie o noua revolutie bolsevica ca e destul de clar ca dupa aceea ...
You've visited this page 3 times. Last visit: 11/26/17

Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../adevarata-marea-revolutie-urmeaz...
Translate this page
Sep 9, 2016 - Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste ”O NOUĂREVOLUTIE, REVOLUTIA MARE ”, iată că mai primesc un MESAJ divin, despre aceasta REVOLUTIEcare va avea loc. Deci,aud glas care-mi spune asa: ”REVOLUTIE ! Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba :cum de ...     
Mă rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fie Pace si liniste in Romania Sfanta,ca sa fie Pace si liniste in Lumea intreaga. 
Sa fim pasnici dragii mei , sa nu raspundem raului cu rău.
Sa avem Credinta  tare ,in PREA SFANTA TREIME si-n PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU.
Sa ne iubim Aproapele, ca pe noi însine !
Sa stiti dragilor că pana la urma,ce ne va fi orânduit de Sus,pe toate le vom primi ,fie ele bune sau mai putin bune,si pentru toate vom aduce multumire,cinste,slava si inchinare BUNULUI DUMNEZEU si MAICII PREA CURATE FECIOARA MARIA,Amin.
                                 Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. EU cred ca e un semn bun pt ca in interior era lumina.Apoi calul arata o persoana puternica dar depinde si ce culoare avea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calul troian cu toate semnificatiile lui negative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect , americanii sunt la noi aici calul troian , ei starnesc rusii prin bazele amplasate in Romania.

      Ștergere
  3. Un cal dar si un calaret cu mantie dantelata si demontabili in tronsoane de piatra,statuie de valoare foarte mare si renumita dar cu nume care nu-mi vine acum exista linga primaria Sibiu[care este inalta si cu partea dinspre piata Mare=Revolutiei semirotunda] in curtea interioara a unei biserici evanghelice-germane de linga primarie ascunsa de comunisti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un cal dar si un calaret cu mantie dantelata si demontabili in tronsoane de piatra,statuie de valoare foarte mare si renumita dar cu nume care nu-mi vine acum exista linga primaria Sibiu[care este inalta si cu partea dinspre piata Mare=Revolutiei semirotunda] in curtea interioara a unei biserici evanghelice-germane de linga primarie, ascunsa de comunisti.

    RăspundețiȘtergere
  5. PS ;Mi-am adus aminte calaretul si statuia cu calul originala dar nevalorificata de la Sibiu se numeste Nepermuc,exista si o copie mult mai mica la Praga pe care ei ovalorifica turistic si cu care se mindresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu fie ambasada României din Budapesta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria pot sa spun ca si eu ca si anonimul de mai inainte cal frumos si ca era lucios si nu slab este un semn bun si faptul ca este lumina este bine. Doamna Maria sa ne gandim si sa speram ca este bine. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  8. Primaria Sibiu are marginea dinspre piata,semirotunda si linga un tunel pe sub clopotnita bisericii germane unde se afla statuia de valoare artistica foarte mare care-l reprezinta pe John Nepomuk[Ioan Nepomuc] martir al bisericii catolice,o gasiti usor pe internet,dar am gresit eu ,nu este calare.

    RăspundețiȘtergere
  9. S-ar putea sa fie o statuie viitoare la o primarie mare ca cea din Sibiu care are vizavi casa muzeu a baronului Brukental guvernator al Transilvaniei care avea satul Avrig,presupusul tata biologic al lui Gheorghe Lazar,nascut tot la Avrig-care are statue de bronz in piata Mare si un renumit liceu cu acelasi nume la doar 150 de metri.Cei care trec prin Sibiu pot remarca asemanarea perfecta intre statuile celor doi aflate una in fata ,cealalta in spatele primariei.

    RăspundețiȘtergere
  10. pai,daca este o adevarata mare revolutie ,de ce te rogi ....ca sa nu fie?

    RăspundețiȘtergere
  11. PS;S-ar parea ca iar gresesc,in spatele primariei e alta statuie,dar probabil sasul va dori o noua statue lui Brukental,guvernatorul si adevaratul om caruia Sibiul i-a datorat primul mare muzeu din Europa si titlul de capitala culturala europeana in 2007.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca "Necuratul" isi face planurile si ororile prin oameni,posedandu-i,luandu-le liberul arbitru si mintile,sant oameni care in urma lor "nici iarba nu creste" gen Basescu,Iliescu etc.etc.adio flota,fabrici si uzine,adio spitale,adio speranta.Cred ca <> lucreaza tot prin oameni,lasanudu-le liberul arbitru si ilumindu-i cu intelepciune si har acestia vor fii un far pe timp de noapte si ceata ptr.norod.(gen.Doamna Maria Ghiorghiu) In aceasta uriasa manipulare massmedia din 89' incoace multi foarte multi se se dau profeti,atotstiutori .atotfacatori,atotdistrugatori in esenta. KÁRMA s. f. noțiune a filozofiei budiste care desemnează renașterile și reîncarnările succesive ale sufletelor, migrația acestora după moarte, în funcție de faptele săvârșite pe pământ; fatalitate, destin. (< engl., fr., sancr. karma)Karma personala si Karma colectiva ne va duce exact unde meritam.Am inteles ca ...Al doilea Ierusalim.Sanatate tuturor celor care urmaresc aceasta pagina si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi batalia finala intre PCR si securitate,etapa Dragnea -Tudose.

    RăspundețiȘtergere
  14. Calul maro,lucios!Un conducator intunecat care are o stralucire luciferica.
    El conduce singur si pustieste totul(primaria e goala)Nu se mai ascunde(geamurile sunt deschise) sta cocotat sus, se arata ca un cucetitor dar...sta pe pervazul ferestrei (gata sa cada!)Acesta dragii mei este Antihristul!Loviti-l cu puterea rugaciunilor voastre caci timpul lui e scurt ,nu va fie frica!Domnul.il va ucide cu rasuflarea gurii Sale!Vedeti sa nu va insele caci se va da,sustinut de demoni,ca este Mantuitorul.Aveti grija ca va face tot felul de "minuni"care vor fi mincinoase!Rugati- va mult !Domnul il va ucide cu rasuflarea gurii Sale!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa cite stiu eu, caii din vis sint ingeri. ( Doamna Maria, nu vreau sa va suparati pe mine, dar dupa cite v-am vazut eu si la televizor si pe blog sinteti o persoana foarte negativista. S-ar putea ca negativismul dumneavoastra sa atraga si vestile sau visele urite, prevestitoare de necazuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. "Înaintea negrei străinătăți care împânzește țara cad codrii nostri seculari și, împreună cu ei, toată istoria, tot caracterul nostru. Moartea, decreșterea populației îndeplinește apoi restul: stârpirea fizică a neamului românesc."

    Mihai Eminescu
    1850 - 1889

    RăspundețiȘtergere
  17. Unele din Viziunile doamnei Maria sint cu' bataie' mai lunga in timp cum este si aceasta.Dar nu cred ca ar avea semnificatii atit de intunecate luciferice,demonice cum crede 13,29.Daca as comenta si eu ceva asemanator as spune ca e vorba de o primarie a carui primar a sau v-a dezlantui spiritul unui cal razboinic,ceea ce eu nu prea cred.

    RăspundețiȘtergere
  18. Victor Orban ca si alti lideri maghiari au obiceiul sa circule pe la primariile din Ardeal calare ca niste razboinici,.Dar poate doamna Maria a vazut mai mult cine ar fii pe acel cal dar nu vrea sau nu poate sa ne spuna mai mult???

    RăspundețiȘtergere
  19. E clar !!!
    Gabriela Vrincioaia-Firea se arunca pe fereastra ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Dupa cum spune Dragnea a fost un conflict intre PSD[PCR] si guvern[TUDOSE cel cu doctorat semnat de Coldea si acum obligat sa-si dea demisia]Ce va spuneam eu continua 'meciul' din 1989

    RăspundețiȘtergere
  21. 17,17 Eminescu prozatorul e mai mare,mai necunoscut si mai actual decit Eminescu poetul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Ziceati mai demult ca urmeaza guvernul GVL

    RăspundețiȘtergere
  23. A fost ziua lui Eminescu,deci si a limbi noastre daco-romana-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Cineva se intreba: Oare daca Statul de Drept, Statul Mafiot si Statul Paralel se vor uni, ne vom numi Statele Unite ale Romaniei? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.09.53.nu stiu cum ne vom numi,dar ultimul care pleaca sa stinga lumina...

      Ștergere
  25. Limba noastra daco-romana ,la dusmani ea nu se-nchina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Bustul baronului sibian Brukenthal a fost desvelit in 2015 la intrarea in palatul muzeu Brukental la distanta de 100 de m de statuia lui Gheorghe Lazar din piata Mare a Sibiului. Bustul lui Avram Iancu mai asteapta gata de 6 ani, desvelirea.

    RăspundețiȘtergere
  27. Visul inainte de moarte al lui Avram Iancu, trecut si in testament, a fost sa-si lase toata averea pentru o facultate romaneasca la Sibiu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. Calaretul, era premierul Japoniei, care a nimerit Intr-o clădire goala...sediul guvernului hi hi

    RăspundețiȘtergere
  29. Mona a venit GUVENUL Liviu Viorica GVL pe care-l invocai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,

      Oare acesta este GUVERNUL GVL ???
      GUVERNUL VIORICA LIVIU???

      Ștergere
  30. Da doamna Maria Guvernul Viorica Liviu=GVL Cel de sus are si umor-craciun

    RăspundețiȘtergere