miercuri, 5 aprilie 2017

ARMELE CHIMICE SEAMĂNĂ GROAZĂ ,SUFERINŢĂ SI MOARTE ! S - A ADEVERIT CHIAR SI DUPĂ 4 ANI !

                                                 Prieteni dragi, 

Ceea ce s-a intamplat acum in Siria, ATACUL  cu ARME  Chimice ,au dus din nefericire la moartea cumplită a multor oameni nevinovati, prunci si mame.
Despre aceasta cumplita TRAGEDIE,cu lacrimi si cu durere in suflet va spun că, am scris si in anul 2013 ,si chiar vorbeam in articol despre SIRIA si ARME CHIMICE.
Iata dragilor:

1.ARME ! ARME CHIMICE !!! ARME CHIMICE ŞI UN ORDIN TURCESC

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../arme-arme-chimice-arme-chimice...

Translate this page
Aug 30, 2013 - ARME CHIMICE ŞI UN ORDIN TURCESC ! ŞI AR FI FĂCUTE...NU DE ACESTEA......"! Da, fraţilor ! Aceasta este situaţia, în ceea ce priveşte ...
Iar mai jos dragii mei, iata şi celelalte doua articole care fac referire tot la ARME CHIMICE:

2.FUM MULT PESTE MULTIMEA DE OAMENI - Dumnezeu există ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/.../un-posibil-atentat-terorist.ht...


Mar 5, 2017 - Brusc,văd cum multimea de oameni se sperie,se calca in picioare unii pe altii,iar locul se umpluse de un fum alb si dens, ca o ceata alba densa ...   


3.Dumnezeu există - Mărturii.: RACHETĂ SAU AVION CU OTRAVĂ ???

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../racheta-sau-avion-cu-otrava.html

Translate this page
6 days ago - RACHETĂ SAU AVION CU OTRAVĂ ??? 30 Martie 2017,ora 6,15 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata ,treaza fiind , vad stand in pat cu ...

IATA SI  TRISTA STIRE CU ATACUL DIN SIRIA :


UPDATE Atac chimic în Siria: Aviația siriană a bombardat un depozit ...

https://www.agerpres.ro/.../atac-chimic-in-siria-aviatia-siriana-a-bo...


Translate this page
6 hours ago - Aviația siriană a lovit 'un depozit al teroriștilor' ce conținea 'substanțe toxice', a anunțat miercuri Moscova, la o zi după atacul chimic care a ...

UPDATE Atac chimic în Siria: 72 de civili uciși, dintre care 20 de copii ...

https://www.agerpres.ro/.../atac-chimic-in-siria-72-de-civili-ucisi-di...


Translate this page

6 hours ago - Bilanțul atacului chimic împotriva orașului sirian Khan Shaykhun a ajuns la 72 de morți, dintre care 20 de copii, potrivit unor noi date ale ..  

        Atac cu arme ch imice in provincia Idlib din Siria. Bilantul a ajuns la 100 de morti si 400 de raniti.


                                                                              Image result for lumanare          

Idlib, Siria.

UPDATE  Atac chimic în Siria soldat cu 500 de victime Reuniune de urgență la ONU..
..

Iata dragii mei, asa cum spuneam adeseori, toate se vor împlini în timp. 
Nu depinde de noi! Tot ce se hotaraste de Sus,trebuie sa-si urmeze orânduirea.
După aproape 4 ani de zile, si acest articol cu al LUI DUMNEZEU CUVANT ,s-a adeverit din nefericire.
Sa nu mai spuneti ca degeaba scriu,pentru ca nu se adeveresc. 
Acest articol din 2013 este o DOVADA crunta si dureroasa de adeverire in timp,a toate cate scriu de la DUHUL CEL  PREA SFANT.
Mai bine sa ne rugam,sa-L imploram pe BUNUL DUMNEZEU ca sa ne mai păsuiasca,si sa nu lase să se reverse peste Omenire ,suferinta,durerea si moartea prea timpurie.
Iata articolul din 2013:


             NOAPTE  DE  29  AUGUST  2013 , ORA 0, 12 !

     ARMELE  CHIMICE VOR  SCĂPA DE SUB CONTROL !

               Este vorba dragii mei, de aceasta seara când ,fiind singură în camera mea în genunchi şi cu o lumânărică aprinsă, mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI.
Apoi la SFANTUL IOAN BOTEZĂTORUL şi la toţi SFINŢII LUI DUMNEZEU.
La un moment dat parcă nu mai eram în camera mea ,ci vedeam UN CER de noapte transparentă, şi- aud mai multe GLASURI pe care nu le înţeleg, apoi brusc, aud GLAS care spune aşa :

               "ARME  !  ARME  CHIMICE  !
                ARME  CHIMICE  ŞI  UN  ORDIN  TURCESC  !
                ŞI  AR  FI  FĂCUTE...NU DE  ACESTEA......"!

Da, fraţilor ! Aceasta este situaţia în ceea ce priveşte Razboiul din SIRIA.
Nu vreau să vă sperii, dar dacă se va interveni dinafară în SIRIA, se vor folosi ARME CHIMICE  fără nicio îndoială. Consecinţele....,vor fi foarte grave pentru oamenii nevinovaţi.
Conducătorii STATELOR...se joacă cu focul, dar din păcate, focul acesta va atinge societatea civilă care este nevinovată de Războiul lor.
Să ne rugăm la DUMNEZEU pentru PACE şi linişte pe PĂMÂNT şi pentru luminarea minţilor a conducătorilor de STATE.
Să mergem mai mult ca niciodată în SFANTA BISERICĂ, şi să aprindem o lumânare pentru PACE şi BUNĂVOIRE între oameni.
                             Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.


    P.S.
    Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 
    pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 
     CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
    Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 
    parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

    Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
    Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

    DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

    https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

    7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


    https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


    Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

20 de comentarii:

  1. Se spune in presa ca acest atentat cu arme chimice ar fi cel mai mare atentat de la începerea războiului din Siria de 6 ani încoace.Si a fost cel mai grav masacru din zilele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum cateva luni ati prezis un cutremur in Iran. S-a adeverit!

    https://www.agerpres.ro/mediu/2017/04/05/cutremur-cu-magnitudinea-6-1-in-iran-12-15-33

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi vine sa plang cand vad ce se intampla cu lumea asta. Mor oameni nevinovati chiar si copii.Cata durere si suferinta este pe pamant.Parca pe zi ce trece este tot Mai rau .Vine ziua cand Dumnezeu va pune capat acestor lucruri .Dumneseu sa ne dea rabdare si multa credinta in suflet sa putem trece aceste incercari care vin peste aceasta lume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti o viziune la sfirsitul anului trecut doamna Maria cu firma pe o cladire Times,a aparut in ziarul NEW YORK TIMES cel mai mare ziar din lume un articol de 3 pagini despre Gigi Becali,ultimul articol mare despre un roman a fost de 1,5 pagini la moartea lui Ceausescu. Se vede ca Becali il iubeste pe Dumnezeu iar Dumnezeu il iubeste pe Becali.

    RăspundețiȘtergere
  5. In data de 8-9 ,martie 2017ore 0,34 Maria face urmatoarea marturie : POPORUL MEU NU MA IUBESTE , LACRIMILE LUI ISUS CRISTOS . DESIGUR ISUS ARE DREPTATE, da noi ne rugam , vorbim cu Isus prin rugaciuni, eu cred ca mai mult I se cere ( Isuse dam , Isuse fam , si vorba rominului Doamne ajuta etc etc....., da cred ff putini zic ISUSE EU TE IUBESC , acest cuvint este ca o alifie pt suflet, sa ne gindim chiar si in familie cind sotii se iubesc uni pe alti si isi vreu bine dar ? .... din exp. mea in general persoanele de dupa o anumita perioada cind nu isi mai spun TE IUBESC desi isi vreau bine , ori cit de frumos se compoarta unul cu altul lipseste ceva acel TE IUBEST deci aceasta declaratie de legatura eterna dintre cei doi, vedeti asa este si ISUS , te rogi, ii ceri dar nu declari nimic deci lipseste acel cuvint TE IUBESC ISUSE , este o rugaciune foarte scurta care poate contine. TOTUL, si aceasta rugaciune se poate zice in ori ce loc, in casa , afara, in gradina, in biserica, intr-o zi am mers la o manastire franciscana SFINTA ANNA ca sa ma spovedesc , iar un calugar batrin de acolo mia zis : sa nu uiti zilnic cind poti sa faci o (chemata - telefonare) la ISUS, iar eu am zis cum ? mia raspuns uite asa ISUSE EU TE IUBESC , ISUSE EU TE ADOR, ISUSE RAMII CU NOI, ISUSE ITI MULTUMESC PT TOT SI PT TOATE AMMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu cu 22.35.Iisus Cristos este în tot.este în tine,este în mine ,este în ei ,este în ele este....este....este.îți mulțumesc pt această postare.Iisus Cristos TE IUBESC.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA.

      Ștergere
    2. Este peste tot si in acelasi timp nu este, este atat imanent cat si transcendent, este in tot si-n toate cele ce sunt, cat si in cele ce nu sunt, este si dincolo de tot ceea ce este !

      Ștergere
  6. http://ortodoxinfo.ro/2017/04/05/se-implineste-profetia-din-siria-va-incepe-al-treilea-razboi-mondial-rugati-va-neincetat/

    RăspundețiȘtergere
  7. prea multa suferinta,pentru ce oare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Armele chimice si mai ales gaz muştar este folosit de jihadişti încă de la începutul războiului din Siria.mai ales împotriva luptătorilor peshmerga.se fac publice numai atacurile care îi interesează pe occidentali pt al indeparta pe assad.au murit mii de oameni fatirita acestora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce majoritatea liderilor lumii sustin ca regimul lui Assad ar fi vinovat de atacul cu armele chimice, cand unii sustin ca nu ar detine arme chimice?! Cine a lansat totusi atacul cu arme chimice?! Chiar nu se stie acest lucru?! Chiar nu se stie cine detine aceste arme?! Cum este posibil ca cineva sa apeleze la aceste arme chimice?! Ce minte diabolica ii conduce pe cei care ataca cu arme chimice?! Este inadmisibil si asa ceva nu trebuie sa se mai intample.

      Ștergere
    2. Aviația siriană a bombardat un depozit de armament al opozitiei moderate în care aceştia depozitau şi substanțe chimice (gaz sarin).doar nu erau atât de proşti să atace cu bombe chimice folosind aviația atrăgându-şi riposta ....probabil dacă dețineau informații despre faptul ca sunt şi arme chimice in depozit nu o făceau.e doar o părere.dacă era prost assad era doborât de mult de la putere.

      Ștergere
    3. Trist, ceea ce se-ntampla pe planeta Pamant! Zicea cineva ca "se intinde coarda prea tare" si ca va fi, cat de curand , o interventie a "extraterestrilor", altii spun ca a "intraterestrilor". Se pare ca ceva va fi....

      Ștergere
    4. Așa e Madus au murit oamenii nevinovați,dar pe occidentali nu-i interesează.Din păcate acolo sunt și foarte multe românce căsătorite cu sirieni.Nu le înțeleg de ce nu se întorc în țară cu familiile lor,dacă acolo nu au siguranță.DS

      Ștergere
  9. Azi noapte SUA a raspuns la atacul sirian cu gaz sarin bombardind din Mediterana cu 59 rachete baza siriana de unde a pornit atacul cu arma chimica de distrugere in masa.,s-a raportat 4 morti si distrugerea instalatiilor militare de pe aeroportul militar atacat.

    RăspundețiȘtergere
  10. S a spus la TV ca se pare ca armele chimice au fost fabricate in Turcia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 apr 11:14 este o diversiune,Turcia este în relații bune cu Siria și nu are niciun interes să le facă rău.Eu am discutat cu jurnalistul arab Ahmed Jaber și îmi spunea că în Siria,americanii au același interes pe care l-au avut și în Irak,adică petrolul și gazele.Siria este locul în care se intersectează trei gazoducte destul de importante din punct de vedere geostrategic.Siria urma să transporte petrol și gaze în Turcia pentru a fi distribuite în Europa,iar acest lucru nu le-a căzut deloc bine americanilor.Ei care au fost obișnuiți să-l obțină mereu gratis prin războaie sîngeroase. Se vede cu ochiul liber că Siria și Irakul au fost distruse din acest motiv(aurul negru).Americanii nu au scrupule cînd vor să obțină ceva pentru că bătălia nu se dă pe teritoriul țării lor și întotdeauna pe teritoriul aliaților și a tărilor țintă.Nici nu vreau să mă gîndesc ce ne așteaptă din moment ce Rusia a trimis cîteva fregate în zona maritimă.Atacul cu gaz sarin nu a fost dat de sirienii lui Bashar,dar asta s-a dorit să pară,pentru că trebuia o scînteie de unde să înceapă conflictul.Americanii sunt specialiști în diversiune și nu-i întrece nimeni la spălatul creierelor.Din păcate noi vom fi victime colaterale,așa cum se întîmplă de fiecare dată.DS

      Ștergere
  11. https://www.antena3.ro/externe/rusia-a-trimis-o-fregata-in-mediterana-catre-navele-sua-care-au-lansat-atacul-in-siria-407434.html

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.gandul.info/international/rusia-acuza-sua-de-incalcarea-suveranitatii-siriei-16224907

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.gandul.info/international/gest-provocator-de-la-moscova-rusia-trimite-o-fregata-in-apropierea-navelor-sua-care-au-atacat-siria-16225896

    RăspundețiȘtergere