joi, 6 aprilie 2017

MILUIESTE-NE IISUSE ! CHEIA DE PE BRATUL DREPT AL LUI IISUS !

xx                                                       5  Aprilie 2017,ora  6,23 ! 

                                            Dragii mei, 

În aceasta dimineata, treaza fiind, aud dragilor glasuri multe care se roaga fierbinte Lui Iisus Hristos asa :
               
                   " Milueste-ne Iisuse !
                  Doamne Iisuse Hristoase Te rugăm, miluieste-ne pe noi !"



                                Image result for IISUS HRISTOS..

Clipă în care ,nu mai sunt în camera mea cu sufletul,ci sunt într-o Sfanta Biserică lânga Uşa dreapta a Sfantului Altar,adică ,pe solee.
Mă închin la Sfanta Icoană  ce reprezenta pe MÂNTUITORUL IISUS HRISTOS, îmbracat în vesminte rosii.
Fratilor! În clipa în care, am sarutat Mâna dreapta a Lui Iisus Hristos din Sfanta Icoana,Mâna s-a desprins din Icoana Sfânta,si-a devenit o Mână rozie din carne si oase, întinsă pe lângă trup, înafara Icoanei.
IIsus Hristos avea Mâna dreapta vie, a desprins-o din Sfanta Icoana şi- a indreptat-o in jos,asa încât ,eu  sarutam Braţul SĂU drept ,pe care apăruse o Cheie !
Image result for cheieImage result for IISUS HRISTOS..
În timp ce eu sarutam bratul drept al Lui Iisus Hristos ,chiar acolo unde apăruse Cheia si chiar pe Cheie, vedeam cum Mâna Mântuitorului tremura ,iar de pe degetele tremurânde ale Mântuitorului ,se prelingeau lacrimi amestecate cu sânge adevarat.
Dragii mei,fără nicio îndoială că ,tot asa a tremurat Mâna Prea Sfânta a Lui Iisus Hristos,atunci când I-au fost bătute în palma Sa Piroane (cuie mari de tot).
Iisus suferea fratilor !
Iisus suferea ca OM;braţul Său era însângerat ca atunci când Îşi ducea singur în spate ,Crucea imensa din lemn ud,pe care a  si fost rastignit.
IISUS HRISTOS mi-a incredintat mie roabei SALE ,CHEIA suferintei Lui, iar prin sarutul meu pe bratul Său drept ,Cheia disparuse.
Doar Mâna-I Prea Sfanta (antebratul )Îi mai tremura tare, iar lacrimile mele se prelingeau pe bratul Domnului si ajungeau in palma SA,amestecandu-Se cu Prea Curat si cu Prea Sfant Sângele Său, care curgea din podul Palmei Sale.
IISUS HRISTOS fratilor,a suferit si sufera de fiecare data când se apropie Saptamana Pătimirilor Sale,despre care veti afla sapatamana viitoare.
Veti citit si veti trai cu sufletul si cu inima, Pătimirile Domnului, Rastignirea SA, exact asa cum s-au petrecut acum 2000 de ani, exact asa cum eu am vazut si -am trait alaturi de IISUS HRISTOS ,atunci când era batjocorit si batut, scuipat si biciuit.
Faptul ca DOMNUL a voit sa urc alaturi de El MUNTELE GOLGOTEI si sa vad toate câte pătimeste,este ca si cum le-as fi trait chiar eu personal.
Am plâns si plâng pentru Pătimirile Lui Iisus,pentru Suferinţa sa pentru noi oamenii.
Am plâns si plâng si acum, pentru Semenii nostri care nu au Credinţă,care nu cred că IISUS a existat si a pătimit pentru noi.
Am plâns si plâng si acum ,pentru cei care iau în derâdere Numele Domnului si al Maicii Prea Curate Fecioara Maria.
Am plâns si plâng, si pentru cei care în loc să se abţină de la cuvinte urâte,jignitoare si pline de rautate,continuă sa arunce vorbe care le satisfac orgoliul si mândria,uitând că ,nu sunt nemuritori si ca va veni ZIUA SFÂNTA A JUDECATII,in care ÎMPĂRATUL CEL CERESC,DOMNUL  si MÂNTUITORUL IISUS HRISTOS îi va intreba pe ei, de ce au avut limba slobodă,inima împietrită si sufletul plin de întunericul cel mai dinauntru,unde se afla plangerea si scrâşnirea dintilor?!
Oare ce vor raspunde ,si ce vom raspunde cu totii?
Un lucru este sigur fratilor!
IISUS HRISTOS ne va judeca pe fiecare in parte ,cu JUDECATA LUI CEA DREAPTA.
Ce vom semăna în aceasta viata grabnic trecatoare,acelea le vom primi în viata cea vesnica, adica ,la JUDECATA UNIVERSALA!
             Image result for fecioara maria
Sa-L rugam pe IISUS HRISTOS si pe MAICA SA,ca sa ne ajute sa semănam numai Binele în această viata, iar la Judecata, sa avem raspuns bun si sa fim vrednici de ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU,a DUHULUI SFÂNT.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si PREA CURATA FECIOARA MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

    P.S.
    Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 
    pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 
     CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
    Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 
    parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

    Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
    Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

    DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

    https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

    7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


    https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


    Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


16 comentarii:

  1. La tv.a arătat in seara aceasta cum la mânăstirea Nicula,mânăstirea noua zidita,a apărut sus pe bolta chipul Mântuitorului,biserica inca nu este pictata,acolo urmează sa fie pictat ,,pantocratul,,.Faptul ca a apărut,si faptul ca si dvs,v-a apărut Mântuitorul,si la fel si Maica Domnului,in ipostazele spuse de dvs.este un semn de avertizare ptr.poporul roman,si nu numai ,ptr.întreaga omenire.Cheia întinsă,este cheia împărăției,pe care noi creștinii trebuie sa o folosim daca vrem împărăția veșnică.Cheia înseamnă sfântă împărtășanie,sa nu uitam ca mai sunt zece zile si toată lumea trebuie sa primească sf.sărbători curaseți in suflet.Mana însângerata este ptr.a ne aminti ca noi creștinii sa nu uitam jertfă adusa de Mântuitor in mântuirea omenirii.Lumina aprinsa de Maica Domnului,este a aprinde lumina credinței.Si eu si soțul meu nu putem explica de ce in săptămână mare simțim trupul greu, parca mai ducem inca o persoana invizibila pe spate.Noi in săptămână.mare o petrecem aproape post negru mâncam o data in zi.Eu nu gătesc in săptămână aceasta, prea puțin,parcurgem săptămână greu ,o oboseala teribila in tot corpul.Lacrimile Maicii noastre, a tuturor ,prevestesc zile negre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=lvxtVKpgNAI
      https://www.youtube.com/watch?v=z-j_1e13qlE

      Ștergere
  2. Cu atâtea probleme sociale parca înadins puse la înaintare oamenii uita de împărtășanie si pregătirea sufleului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rugaciunea Sf Efrem Sirul - din Postul Mare


    Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire şi al grairii în deşert nu mi-l da mie.


    Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei, dăruieşte-l mie, robul Tău.
    Aşa Doamne, Împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşalele mele şi să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat eşti în vecii vecilor.
    Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosul!
    Dumnezeule, curăţeşte-mă pe mine, păcătosul!
    Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule, mântuieşte-mă!
    Fără de număr am greşit, Doamne, iartă-mă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria sunt la servici dar nu pot sa nu ma uit aici pe acest blog care pentru mine este o binecuvantare de ls Dumnezeu prin dv. Multumesc din suflet Proniei Divine ca a ales un om ca dv. doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate ati mai primit un dar in plus de la Domnul nostru Iisus Hristos! Acum sa descoperiti care este sau ce taine mai puteti descuia! Dumnezeu sa va lumineze!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iisus este unealta TATALUI de a inmultii credinta in EL.precum un bob de grau ce creste si aduce spicul cu multe boabe.asa sunt si apostolii si de aceea este si pilda cu semanatorul ce a semanat samanta si vrajmasul a venit seara si a aruncat samanta spurcata....asa si noi unu cate unul sa aducem inapoi la credinta precum si IISUS dar si cine vrea sa fie mantuit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iisus este unealta TATALUI de a inmultii credinta in EL.precum un bob de grau ce creste si aduce spicul cu multe boabe.asa sunt si apostolii si de aceea este si pilda cu semanatorul ce a semanat samanta si vrajmasul a venit seara si a aruncat samanta spurcata....asa si noi unu cate unul sa aducem inapoi la credinta precum si IISUS dar si cine vrea sa fie mantuit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, te rog sa ne deschizii inimile,sa ne apropiem cu dragoste de cuvintul tau.
    Doamne te rog deschidele inimile la toti Romanii,din intreaga lume,sa nu mai iubeasca banii,si luxul altor tari,care sunt trecatoare si sa se intoarca in tara, sa o iubeasca asa cum este
    saraca,dar Sfanta.
    Doamne te rog,sa deschizi toate bisericile din tintraga lume,si sa ne unesti intr-o singura religie,cea adevarata.
    Doamne intoarce tot poporul Roman la biserica,ca de buna voie nu merg, ca au alte probleme mai importante decat credinta.
    Doamne iartane pe toti.
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, "Cheia este in Romania"...asa zicea cineva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad aproape duminica de dumnica oamenii isi gasesc tot felul de treburi, in loc sa mearga la Sfanta biserica.
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ce treabă ai sa-i judeci?
      Tu vezi-ți de mântuirea sufletului tău si lasa-l pe Dumnezeu sa-si facă lucrarea la timpul potrivit cu fiecare dintre noi!
      Eu văd bisericile pline ochi duminica de credincioși!

      Ștergere
  11. Lasati Bisericile deschise,ca vine, IMPARATUL MARIRII.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pregatitiva, anti Christul este aici:((( in 2 luni ii se va da toata puterea din lume;( Jared kushner, sa nu luati sistemul cu cip ! Numarul fiarei!!!! Va rog!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tesera sanitare are cip, fara ia nu poti merge la doctor, bancomatul are cip, fara el nu poti ridica salariu, pt ca mai nou nu se da salarul in mina ci il trimite in banca, important ca sanu avem microcip implantat sub piele, deci nu in corpul nostru ci doar pe hirtii (bancomat, tesera), si stati linistiti ca nu se va intimpla nimica, important ca inauntru nostru sa avem pe ISUS si sa nu il abandonam niciodata pentru ca EL este ochi , adica lumina noastra, EL este respirul adica aerul pe care il respiram, EL este apa vietii, deci fara EL sintem morti, ISUSE TE IUBIM, TE ADORAM, ITI MULTUMIM PT TOT SI PT TOATE, iar microcipul crestinului este semnul CRUCI care anuleaza ori ce altul microcip.

    RăspundețiȘtergere