vineri, 11 noiembrie 2016

STATELE UNITE , SE SIMT ALARMATE !

                                               

                       Noapte de 10-11 Noiembrie 2016,ora 2,34 !

                                                  Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune alarmant asa:

               ”Statele Unite, alarmate !
           Statele SUA, se simt alarmate !”

După cum vedeti dragii mei, nu este nici pe departe ceea ce credeti majoritatea dintre voi,care ati sarit cu bolovani asupra mea, si ati improscat cu ură si cu venin.
PACEA LUMII intregi este amenintată si cutremurată din temelii.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu noi cu toti, iară vouă celor care ati sarit asupra mea cu vorbe de ocară,sa va daruiasca sanatate, lumină in suflet, ca sa cunoasteti ADEVARUL SĂU si sa-l intelegeti asa cum vine de la DUHUL SFANT, precum si iertare de păcate.
                                     Cu dragoste,Maria.   

49 de comentarii:

  1. Cheia problemelor sta in conflictul din Siria,care poate degenera si generaliza intre combatantii externi cu orgolii mari;Tramp,Putin si Erdogan care toti au un egou prea mare de masculi care desi au natiuni mari vor si mai mult.De aceia cred ca era mai bine cu doamne la conducere,care sint mai pasnice prin natura lor,dar se pare ca doamna Clinton a fost sabotata din interiorul sistemului prin denuntul facut de FBI cu o saptamina inainte de ziua alegerilor,lovitura calculata foarte precis-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciunule, Hillary nu a fost sabotata de nimeni, au ajuns-o din urma pacatele grele pe care tot ea le-a facut. Sti vorba aceea: "dupa fapta si rasplata!" De data asta a fost perfect valabil! Dumnezeu a facut dreptate!:)

      Ștergere
    2. Depinde ce fel de doamne conduc, in nici un caz una ca hylary, lesbiana cu multe alte in carca. Ea a spus clar ca daca iese presedinte incepe razboiul cu rusia. Nu esti deloc informat craciun draga, sau dezinformezi voit?

      Ștergere
    3. Mai craciun tu nu pricepi ca femeile sunt mai rele ca barbatii?si barbatii sunt rai,mai ales aia mai mutalai,ei isi exprima neputinta prin rautate.

      Ștergere
  2. Parintele Staniloaie a spus ca Biblia nu confirma existenta altor civilizatii, dar nici nu o infirma.

    Parintele Galeriu a raspuns intr-o conferinta la intrebarea daca exista viata in Univers cu versetul: "Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini." Matei 24, 31 .
    Aici ar fi un loc din NT care sa ne puna putin pe ganduri relativ la existenta vietii extraterestre.

    Parintele Cleopa a citat din Hronograful lui Gheorge Chedrinos cum ca mentioneaza de un loc din Rai (pe care l-a vizitat Moise rapit fiind in timpul calatoriei pe munte pentru a primi Tablele Legii) unde exista un fel de biblioteca imensa (lunga de 500 de ani de mers pe jos) in care sunt pastrate informatii despre toate lumile care au existat vreodata...Cine a rasfoit cartea, nu a gasit totusi sa scrie asa ceva.

    Tinand cont de enormitatea Universului si a timpului, ar fi absurd sa facem astfel de afirmatii "egoiste", cum ca noi suntem singura civilizatie care a fost si va fi vreodata.
    Si apoi, Dumnezeu este vesnic si este foarte probabil ca "inainte" au existat si alte Universuri sau ca "dupa" vor fi create altele... Din acelasi motiv pentru care noi am fost adusi la existenta, Dumnezeu poate aduce la existenta si alte fiinte: pentru a impartasi de bunavoie dragostea Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul meu !
      Alte civilizatii exista cu siguranta.
      Eu am avut ocazia sa vad cu ochii mei si sa nu mai am dubii asupra existentei lor.
      Cei care nu cred in civilizatii extraterestre inseamna ca nu gandesc . Exista un numar "n" de planete in tot universul. Si din mii sau miliarde de planete unele mai mari,altele mai mici , cum ati putea crede ca doar UNA SINGURA este locuita?
      Trebuie sa fii prea incuiat sa crezi asa ceva. (Nu bat in dumneavoastra).
      Cine e preocupat si interesat de aceste creaturi e imposibil sa nu fi vazut ceva care sa-i demonstreze ca ele intradevar exista.
      ca unele ne vor raul iar altele ne vor binele si asta e adevarat. (Probat)
      Acum....nu stiu daca aceste creaturi is create de Dumnezeu sau nu. Noemal asa ar trebui dar cele care fac rau inseamna ca sunt mai apropiate de rasa umana iar cele care fac bine is mult mai apropiate de Dumnezeu.

      Poave o sa avem ocazia sa ne elucidam vreodata. Macar in lumea cealalta.
      Bcl777

      Ștergere
    2. 14.38
      Stimabile,

      Eu am postat din sfintii parinti, eu in comparatie cu dvs. nu am vazut aceste fiinte . Ca sa cred , va trebui sa-i vad , nu am ce face in cazul asta , sunt ca Toma cel ne(credincios) . Mai curand accept ideea de ,,foste civilizatii '' , de o Atlantida scufundata . In anii de liceu , am vazut un film cu acest continent disparut si stiu ca atunci am avut o senzatie de durere personala la vederea imaginilor, de dor necuprins , de identificare cu acel albastru .
      Dar totul a ramas in acel cliseu de timp .
      Stiu ca unii din noi avem rar acces la falii spatio -temporale , cu cat faci efortul de a scoate la suprafata amintiri, cu atat ele se estompeaza , e ca si cum ti-ar lipsi ochelarii de vedere .

      Ștergere
  3. Eu am spus ca nu a ieșit Hillary, însă vom vedea ce ne rezervă viitorul.Sper să fie bine si mai ales pace .....💗💗💗💗💗

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Maria, am rugamintea sa nu cenzurezi acest mesaj deoarece e deosebit de important!

    In august 2016 aveam urmatoarele stiri prin care vedeam ca SUA se opune unirii Rep Moldova cu Romania:
    http://www.mediafax.ro/externe/ambasadorul-sua-la-chisinau-unirea-republicii-moldova-cu-romania-nu-este-o-alegere-practica-si-nu-este-o-alegere-care-va-face-lucrurile-mai-bune-video-15622630
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/08/29/moldova-nu-e-romania-ambasadorul-sua-din-chisinau-reia-tezele-staliniste-despre-istoria-limba-si-poporul-moldovenesc-ce-interese-are-sua-in-basarabia/

    ... pentru ca , nu-i asa? ... in lume exista echilibru :) si pentru ca uneori roata Istoriei e facuta sa fie luata de manere si sa fie intoarsa cu forta....
    acum avem aceste stiri cu posibilitatea Californiei de iesire din SUA si in curand veti vedea posibilitatea iesirii Texas-ului din SUA. In plus, aveti la pachet violente de strada care vor creste, nu vor scadea (e o promisiune asta!).

    http://www.businessinsider.com/california-secession-calexit-2016-11
    http://adevarul.ro/international/statele-unite/mii-oameni-iesit-strada-doua-zi-consecutiv-protesta-fata-trump-fara-ura-frica-imigrantii-bineveniti-aici-1_582558d55ab6550cb86735d3/index.html

    La final de mesaj o intrebare adresata in engleza amicilor aliati americani care nu au inteles dorinta romanilor si care s-au pus impotriva celor puternici ce le sunt prieteni, care le sunt aliati lor : ati inteles mesajul sau e nevoie sa urcam intensitatea evenimentelor?
    Ziceati ca nu e momentul sa fie unite Rep Moldova si Romania ?
    Chiar asa ziceati ?
    Eu astept sa se razgandeasca printr-o declaratie publica explicita pe aceasta tema: sa zica cu subiect si predicat ca SUA sustin PRIN TOATE MIJLOACELE unirea iminenta si imediata a Romaniei cu Rep Moldova !
    In caz contrar, intensitatea evenimentelor va fi urcata pana la nivelul maxim - fapt care poate conduce la ruperea si disparitia SUA.
    Nu bat campii si sunt extrem de serios cand zic aceste lucruri. In vara SUA a avut o pozitie gresita fata de Romania. Greselile trebuie rectificate intr-o forma prieteneasca si amicala pentru ca aliantele sa creasca !
    Cine se pune impotriva Romaniei se pune impotriva propriei existente. Nu ar fi pacat sa se intample acest lucru ? :) ...

    Cu prietenie si drag,

    Valeriu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valeriu,bati campii ! Nu va fi nimic din ce spui tu si crede-ma ca stiu ce spun.

      Ștergere
    2. Stimate domn Valeriu, fii te rog mai explicit, nu numai pt mine si pt majoritatea celor care acceseaza acest blog al dnei Maria f.interesant. Ce ai vrut sa transmiti in respectivul mesaj, sunt forte sau entitati care s ar putea sa faca rau SUA, daca se opune unirii Ramaniei cu R.Moldova, explica, stii ceva in plus fata de noi? Multumesc anticipat!

      Ștergere
    3. Dle Valeriu,dvs. si multi romani vorbesc despre ünire", dar toti uitati un lucru simplu dar esential: Locuitorii Moldovei vor sa se uneasca? Nu mai sunt de mult majoritari proromani,si cei care au radacini romanesti au uitat sau nu vor sa se uneasca. Chiar si unii romani se intreaba: Odata cu romanii din Moldova cati rusi, transnistreni sau antiromani( Fara sa mai vorbim de armele pe care unii le detin si de care au facut uz in Romania si fara sa fi fost uniti)?Cand noi ne distrugem singuri tot ce s-a facut inainte de 89, mai avem nevoie si de alte probleme sau violente?Orice lucru are un timp al sau si daca am avea conducatori patrioti , chiar si cu granita tot ne-am putea sprijini, fara sa strigam, vara sa facem declaratii belicoase, care sa ne transforme in tinte.

      Ștergere
    4. Valeriu draga!!! cine se pune impotriva Romaniei mai tare decat iohanis, ciolos si ong-urile lui soros in care sunt tot romani.Te intreb pe tine: acesti draguti mizerabili cand vor plati ?

      Ștergere
    5. @ Silvia Danilov, Anonimi :

      Eu nu negociez. Eu nu discut. Eu cer ce e al Romaniei si ce a fost smuls cu forta de catre Rusia.

      In vara SUA a dat un semn exceptional de toxic: ca nu e de acord - cel putin acum - cu unirea Rep Moldova cu Romania.
      Va dati seama ca atata a asteptat Rusia.
      Asa ceva nu trebuia sa se intample cu un aliat ESENTIAL SI CREDINCIOS, DE BAZA al SUA (avand in vedere ca fata de SUA Bulgaria oscileaza, Ungaria e de-a dreptul vanduta Rusiei, Polonia e periculos de nationalista ...ramanea Romania, Romania care e pilon de baza al SUA in Europa, are rol pivotal in intreaga Europa fata de SUA!).

      Semnalul dat in august 2016 de SUA a fost toxic.

      Era necesar un raspuns.
      Conducatorii Romaniei sunt prea carpe si prea talhari sa faca ceva explicit pentru Romania - a carei conditie (impusa din Vest) de ''colonie'' ei au acceptat-o (!). Asa cum le spune stapanul de la Vest, asa stau! Sluj sau drepti!

      Eh, atunci e probabil ca cineva sa fi considerat ca e nevoie sa ia situatia in maini si a luat-o!
      Acum SUA gusta din situatie si vor afla cum e sa fie granite asezate in una si aceeasi tara cu unul si acelasi popor. Si vor intelege dorinta de unire a romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului!

      p.s. cand se va termina explicatia pe larg, factuala, oferita SUA, urmeaz explicatia pe larg, mult mai factuala :D oferita Rusiei.
      Nu e pacat cand ai gasit o noua metoda de impactare a realitatii sa nu o folosesti ?!?! Mai ales cand aliatii si dusmanii Romaniei considera aceasta tara o gluma de mana a 2-a? Poate de mana a 3-a ?!?
      Ei lasa, acum are loc un proces prin care vor reinvata pozitia Romaniei. Dupa cum am zis-o: prin fapte, factual, deci! :)

      Sper ca m-am facut inteles! E evident si clar ce am zis.

      Valeriu

      Ștergere
    6. Anonim 11 noiembrie 2016, 21:26, deja tremura nemernicii si tradatorii pe care i-ai enumerat, caci nu mai au sustinere din SUA odata cu alegerea lui Trump! Tremura foarte tare! Excelent!!! Le doresc sa dea socoteala pentru faptele lor mizere de inalta tradare!

      Ștergere
    7. http://www.romaniatv.net/mobi/igor-dodon-ii-cere-romaniei-sa-stimeze-independenta-si-integritatea-teritoriala-a-republicii-moldova_325035.html

      Ștergere
    8. http://meritocratia.ro/2016/11/americanii-cer-arestarea-lui-george-soros-pentru-protestele-anti-donald-trump/

      Ștergere
    9. Foarte bine!La inchisoare cu Soros!Acolo este locul lui.

      Ștergere
  5. Maria,nu cred,copii mei traiesc in SUA si au votat cu Tramp,nu se simte nici o alarma,au iesit in strada homosexuali,lezbiencele si gaozari. Stiu ca multi plang dupa Clinton,dar Dumnezeu a vrut o schimbare majora la nivel planetar,va fi cat de curand si in Romania. Vom trece in sfera de influienta rusa.Primul pas va fi in R.Moldova cu Igor Dodon presedinte,apoi PSDul va castiga alegerile cu 70%. W.M.W.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria zice că Hillary era mult mai bună iar Trump e raul cel mai mare pt omenire .eu nu o mai înțeleg deloc :(

      Ștergere
    2. Anonim11 noiembrie 2016, 18:54, dar gandeste-te un pic: Hillary este cea care are legatura cu Oculta Mondiala si cu Soros.Este unealta Ocultei Mondiale.

      Ștergere
    3. Anonim 12:24, intradevar, Igor Dodon va fi ales Presedintele Rep. Moldova.
      In toate tarile vor fi schimbari mari, deoarece va cadea intregul sistem care-a existat. Va cadea asa cum cad piesele de la domino. Startul a fost dat si chiar se intampla si este foarte bine ceea ce se intampla, ca se curata omenirea , planeta si universul(vazut si nevazut).

      Ștergere
    4. Sa ai gura aurita anonim 12.24 !!!!

      Ștergere
    5. ''Vom trece in sfera de influienta rusa.''

      nu, va fi altfel.

      Valeriu

      Ștergere
  6. Da, "se simt alarmate", deoarece "Statuia Libertatii" este vie si tocmai le-a demonstrat ca, asa cum au vrut cei de la conducerea USA nu se mai poate, de-asta si a fost ales Trump. Se zice ca "Statuia Libertatii" ar reprezenta-o (si) pe Imparateasa Atlantilor !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba,tu esti mai nebun ca mine!
    Pe de alta parte deja cu acest presedinte acele declaratii nu mai au valoare;
    dar e posibil si noi fara Nato versus rusii... drept urmare spun eu, ar trebui s-o lasi mai moale...
    Publicați, doamna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim11 noiembrie 2016, 12:52 :
      "dar e posibil si noi fara Nato versus rusii... drept urmare spun eu, ar trebui s-o lasi mai moale..."

      Nu supraestima rusii, sunt mai slabi decat americanii ! Si pe terenul mijloacelor neconventionale sunt semnificativ mai slabi ca americanii!

      p.s. Ai uitat sa fii puternic si de prim nivel ca cetatean la nivel global, romanule?

      Valeriu

      Ștergere
    2. @Anonim11 noiembrie 2016, 12:52 :

      in orice caz :)) ... daca sunt un idiotel care zice multe si marunte si de fapt bate campii in imaginatia lui ... de ce si-ar face griji cineva, nu-i asa?

      E doar imaginatie, nu impacteaza realitatea, nu-i asa ? :)))))))))

      Valeriu

      Ștergere
    3. @ Anonim11 noiembrie 2016, 12:52:

      ce trebuie sa inteleaga Rusia sau SUA e ca Romania e egala lor, nu vreo tara de mana a 2-a sau a 3-a. Asta trebuie sa le intre bine si adanc de tot in cap!


      Valeriu

      Ștergere
    4. Problema e Valeriu ca din anumite cauze poti fi luat in serios!
      Nato,in acest moment e semisuspendata asa ca nu trebuie sa fii obraznic cu marele popor rus,cel care printre alții l a dat pe Rasputin; Rusa si Sua stiu mult mai bine decat tine,cred,care-i treaba cu Romania,-tocmai d asta au pus acum un presedinte cu adevarat patriot,antisatanist,antiaraboi,caruia nu-i e foame...au simțit toti astăia ca au un sprijin sa schimbe lumea !
      Si asta-i doar inceputul...

      Ștergere
  8. http://www.stiripesurse.ro/isis-prima-reactie-dupa-alegerea-lui-donald-trump-un-dezastru_1162980.html

    Foarte interesanta reacție. Ce concluzie se poate trage ca ISIS era finanțată de killary clinton iar acum odată cu alegerea lui Trump ei nu vor mai pupa finanțarea. Nu mai are cine sa.i susțină financiar.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://bn24.ro/video-america-rupta-in-doua-de-proteste-trump-ii-injura-ieri-pe-protestatari-azi-ii-lauda/

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce mai spuneti acum?Tot mai credeti in Noul Salvator Donald Trump?
    Pentagon: Statele Unite continuă întărirea prezenţei militare în Europa pe baza planurilor existente, indiferent de intenţiile lui Donald Trump

    http://www.mediafax.ro/externe/pentagon-statele-unite-continua-intarirea-prezentei-militare-in-europa-pe-baza-planurilor-existente-indiferent-de-intentiile-lui-donald-trump-15943891

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11 noiembrie 2016, 15:07, presedinte in exercitiu este Obama. El este raspunzator de orice actiune pe aceasta linie, deocamdata.

      Ștergere
    2. Anonim 11nov 15:07 pai e normal sa-și întărească armata,dar este important că nu vor mai fi finanțate grupările teroriste,care au fost susținute ani de zile de Hilary.Poate așa se vor reduce și nr.atentatelor teroriste,iar emigranții nu vor mai veni in Europa.Sper să se așeze liniștea și ordinea peste tot și fiecare țară sa-și vadă de resursele ei și nimeni să nu mai atenteze la bunul altuia.Cu toate că Tramp este miliardar,el a fost votat de oamenii de rînd,cei din clasa de mijloc pentru că ei au dus greul.Politicienii trebuie să înțeleagă că întreaga PLANETĂ trebuie să intre in echilibru că altfel se va scufunda precum TITANICUL,la bordul căruia se aflau numai miliardari.DS

      Ștergere
  11. GEORGE din BACAU.
    Adresa ta este incorecta,la fel si telefonul.
    Revino cu adresa corecta si tel corect,pentru cele 4 CARTI pe care le-ai comandat.Pachetul este facut ,dar sta pe loc.
    Cu drag,Maria Ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca Bernie Sanders, senatorul democrat, care-a declarat ca el si echipa lui "vor fi cosmarul lui Trump"( asa cum a aparut la stiri si cu acea privire care spune totul...) nu-si "baga mintile in cap", atunci el si echipa democratilor si toti cei care-i sustin, o sa fie trasi la raspundere pentru tot dezastrul si degradarea morala,culturala, sociala, politica, nu numai a Americii, ci a intregii lumi.
    http://www.stiripesurse.ro/bernie-sanders-il-ameninta-pe-trump-vom-fi-cel-mai-groaznic-cosmar-al-lui-video_1163058.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa incerce numai! Ce mizerabil. Cine se crede? Biet bolnav la minte ratacit!Un nimeni in comparatie cu Puterea lui Dumnezeu!

      Ștergere
  13. SUFLETE DRAGI,AVETI GRIJA DE VOI SI LASATI-I PE STRAINI SA SE INCHINE 'DUMNEZEILOR'LOR.VOI,IUBITILOR ,INCREDINTATI-VA VIETIE VOASTRE IN MANA DUMNEZEULUI CEL ADEVARAT,AL DUMNEZEUL 'DUMNEZEILOR',AL LUI IISUS ,FIUL HRISTOSULUI,FIUL LUI DUMNEZEU SI AL SFANTULUI DUH,DULCELE AILIN.MAI COPII AI TATALUI CERESC,VOI ATI GUSTAT VREODATA DIN DULCEATA SFANTULUI DUH/CU PARERE DE RAU VA GRAIESC EU VOUA CA N-ATI GUSATAT ,IUBITILOR,CA DE ATI FI GUSTAT NU ERATI ATATA DE PROSTUTI.EU NU SUNT MAI MARE IN VARSTA DECAT VOI,IUBITILOR,INSA AM TRECUT PRIN MULTE SI SA TINETI MINTE ,DRAGII DE VOI,CA NU CONTEAZA POZITIA SOCIALA SI ACUMULARILE DIN ACEASTA VIATA,CI INIMA GATA DE JERTFA PENTRU SEMENII NOSTRI,SI IARASI ,UN LUCRU FOARTE IMPORTANT,MARGARITARELE NU SUNT DESTINATE CELOR CARE NU SUNT IN STAREA DE A LE OURTA SI DE A LE PUNE IN VALOARE.SCRIERILE SFINTE SUNT INTELESE DE CATRE CEI ALESI,CEI CARE SI-AU CASTIGAT ACEST DREPT PRIN VIETILE LOR TRECUTE.ACESTIA DORESC TOTUSI,AAAAAACA TOTI OAMENII SA SE TREZEASCA,NU NUMAI EI,INSA DIN PACATE SUNT LOVITI DE APOSTOLII INTUNERICULUI,INCAT LI SE FACE LEHAMITE SI RENUNTA.VOI,APOSTOLII LUMINII SA NU RENUNTATI NICIODATA,CHIAR DACA DATI UN PAS INAPOI,MAI DATI DOI PASI INAINTE,CACI LUMINA CEA ADEVARATA VA VA CALAUZI PASII.CAUTATI SA VA LIMITATI NEVOILE VOASTRE MATERIALE,ALIMENTATI-VA SUFLETUL VOSTRU IUBITILOR,CA NU HAINUTA SI HRANA VA LIPSESC,CI CREDINTA ,SUFLETE DRAGI.ACELASI SERB ILIE-SORINEL,VA MULTUMESTE DUIOS IN NUMELE LUI IISUS AL LUI HRISTOSUL,FIUL LUI DUMNEZEU,AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  14. am mai scris pe blogul d-nei Maria ca rusii si americanii se tatoneaza --sunt 2 puteri mari--ma refer la arme conventionale
    si neconventionale--si asa ca un eXemplu sa nu-i minimalizam pe rusi ca ce arme si orase intregi sub pamant au in Siberia si verificate din spatiu de americani[care stiu ei ce stiu]--rusii au arme psihotronice de nu ne mai trebuie cele conventionale armele atomice din celelalte tari a lumii sunt verificate tot de rusia si america prin mijloace ascunse cunoasterii noastre--NOI SA NE RUGAM LA DUMNEZEU MAICA DOMNULUI SI SFINTI CA E MAI DE FOLOS DECAT DISCUTII STERILE--SANATATE SI RUGACIUNE

    RăspundețiȘtergere
  15. Stiti de ce a sprijinit rusul Putin alegerea lui Tramp ,pentru ca prima doamna slovena are afaceri cu ceasuri,boala rusilor care la intrarea in Romania i-si faceau colectie de ceasuri si le legau ceasurile de masa la git.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://m.ziuanews.ro/stiri/mesajul-masonic-al-lui-barack-obama-indiferent-de-rezultat-sorele-va-rasari-570744

    RăspundețiȘtergere
  17. Dupa razboiul declarat de Rusia ,Uniunii europene si NATO-lui , areusit doua victorii ;prin valul de emigranti facut de rusi in Siria cu bombardamente intentionat cu racete de croaziera si bombe neselecive au impins reusind retragerea Marii Britanii din UE slabindu-i puterea si au reusit slabirea NATO prin victoria lui Tramp in SUA sustinut de Putin pentru intentia lui de slabire a NATO in UE.Acum au in UE un interlocuitor principal german ca in anii 30 ai secolului trecut,RUSIA lui Putin vrea un nou acord geopolitic dupa vechiul model Ribentrop -Molotov scop pentru care a lansat nesolicitata de nimeni problema Ardealului si zonei Liovului in japonia,totodata prin finantarea fortei drepte in Ungaria dar si in Vestul Europei si trezirea conservelor KGB-iste in estul Europei.Rusia actioneaza in stare ofensiva de razboi militar si propagandistic declarat si nu poate fi oprita prin cedari ca in secolul trecut ci doar prin actiuni puternice de contraactune,singura sansa de evitare a unui razboi european.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''si au reusit slabirea NATO prin victoria lui Tramp in SUA sustinut de Putin pentru intentia lui de slabire a NATO in UE''

      Vrei sa vezi cum arata Rusia in flacari ? Atat intreb... Se poate aranja.

      Valeriu

      Ștergere
  18. Daca vrei pace trebue sa te pregatesti de razboi,singura sansa in fata noului expansionism rusesc al orgoliosului Putin,altfel dupa sacrificii si anexari fara focuri de arma ca in Crimea vor uma razboaie ca in Dombas care va antrena in final zeci de milioane de crime in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim 20 37, ai facut o analiză corecta dar nefolositoare.
    Singura solutie e deja pe cale de disparitie...

    RăspundețiȘtergere
  20. Plasa ruseasca e bine pregatita si va duce la escaladarea antagonismelor,numai orbii nu ar vedea-o.,dar nu le garanteaza succesul final.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dragi prieteni, am citit ce spunea parintele Arsenie Boca de cat de pacatosi sunt americanii si se ruga pentru ei.Dar ce-am gasit azi pe net intrece orice logica, simtire, omenie si alte atribute crestine. Si ma intreb mereu cat ai mai rabda Dumnezeu pe acesti necurati?

    http://galacticconnection.com/bombshell-obama-clinton-podesta-soros-epstein-alefantis-all-connected-to-pedophilia-claims-by-p

    RăspundețiȘtergere