miercuri, 2 noiembrie 2016

CUTREMUR ÎN NISA ! URMEAZĂ CUTREMUR ÎN NISA ! SI UN POTOP !

                                             2 Noiembrie 2016,ora 6,50 dimineața !          

                                                                           Dragii mei, 

Asa cum vă spuneam adeseori, sa nu ne temem de un CUTREMUR DEVASTATOR in ROMÂNIA,deoarece ,vom afla la momentul potrivit ,când acesta va avea loc. 
Iata cum, astazi dimineață primesc un MESAJ cutremurator,despre ceea ce urmeaza a avea loc în NISA ! 
Stim cu totii dragilor despre teroristul care a intrat cu ,camionul omorând zeci de oameni.
Iata linkul cu articolul meu:
  

VAI DE NISA ! DUMNEZEU TATĂL NE GRAIESTE : VAI DE NISA ...

https://plus.google.com/.../HaAkNfdvEKD
Mar 30, 2016 - VAI DE NISA ! DUMNEZEU TATĂL NE GRAIESTE : VAI DE NISA CELUI SCELERAT ! DIN NOU FRANȚA ??? VAI DE NISA !!!
Și care s- a adeverit după circa 4 luni de zile, cu durere in suflet spun acest lucru.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: NISA ( FRANȚA ) ! CUMPLIT S - A ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../nisa-franta-cumplit-s-...
Jul 15, 2016 - Scriam în noaptea de 29 Martie 2015,un articol cu titlul : ”Din nou Franța? Vai de Nisa !” Iată dragilor articolul: 29 Martie 2016,ora 23,55 ! 

Image result for NISA IMAGINI..
Astăzi dimineațăț dragilor treaza fiind ,aud glas care spune cu subiect si predicat ,asa:
                  ” Vești despre Cutremure!
             În seara zilei (glasul nu spune ziua),la NISA s-a mai produs un Cutremur !”
După care,glasul dispare dragilor, iar la nici 3 minute,aud un alt glas care spune incontinuu ceva tot la fel de cutremurator.
Citez:
              ”Potopul!

         Urmeaza Potopul la (aici fratilor nu am inteles bine,daca spunea NISA sau RISA).
Deci glasul spunea: 
             La Risa (Nisa)Potopul, Potopul!”   
Un alt glas,intreaba asa:
                Ce este ăla Potop?
Iar raspunsul era acelasi:
              La Risa(Nisa),Potopul,Potopul!”     
Dragii mei, din nefericire vom auzi cu siguranta de un CUTREMUR la NISA(de cel putin un CUTREMUR),dar vom auzi si de un POTOP, care va veni peste Risa sau Nisa,(nu am inteles bine cuvantul)
După cum vedeti dragilor,VESTILE ,desi triste,incep sa vina spre noi,cât mai aproape de exactitate.
Un CUTREMUR in NISA,care se va produce seara.
Apoi ,un POTOP care va fi peste RISA sau NISA. 
Eu nu stiu sa existe ,vreo localitate cu numele de RISA.
Stiu ca exista un HOTEL:
Iata:  

Booking.com: Risa Hotel All Inclusive , Bitez, Turcia - 41 Comentarii ...

www.booking.com › ... › Bodrum › Hoteluri din Bitez
Rating: 6.5/10 - ‎41 reviews
Situat la mai puțin de 100 de metri de malul mării, hotelul all-inclusive Risa se află în cartierul Bitez din Bodrum.
You've visited this page 2 times. Last visit: 11/1/16Cutremur de slabă intensitate la Nisa.
Nu ne rămâne fratilor,decât să ne rugam pentru Semenii nostri,care vor avea de suferit, si sa asteptam sa vedem ce se va intampla.
                                         Cu dragoste,Maria. 

58 de comentarii:

 1. Poate Pisa ? Adica iar Italia ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. zilele trecute ati prevazut un incendiu care avea loc intr-o cladire inalta http://m.mediafax.ro/social/incendiu-la-un-bloc-de-10-etaje-din-pitesti-pompierii-intervin-cu-5-autospeciale-video-15902099

   Ștergere
 2. Aici ati scris un articol despre Vatican :

  VATICAN ? O MARE ADUNARE A PREOTILOR ,ÎNTR - O CLADIRE ÎNVALUITĂ ÎN FUM NEGRU .

  24 Noiembrie 2015, ora 7,08 dimineaţa !

  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/vatican-o-mare-adunare-preotilor-intr-o.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Despre Vatican :

  duminică, 22 noiembrie 2015

  VATICAN ! SI VATICANUL VA INTRA ÎN ALERTĂ !

  19 Noiembrie 2015,ora 5,38 dimineaţa !

  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/vatican-si-vaticanul-va-intra-in-alerta.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Maria Ghiorghiu, anunț CRUNT pentru OMENIRE: ”Urmează rânduiala” :

  http://spynews.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-anun-crunt-pentru-omenire-miam-notat-cu-lacrimi-in-ochi-116921.html  Maria Ghiorghiu a avut în noaptea de 31 Octombrie spre 1 Noiembrie o viziune cutremurătoare despre lume.
  După ce în ultima vreme s-au înregistrat cutremure puternice peste tot în lume, Maria Ghiorghiu își avertizează cititorii Dis de dimineață, clarvăzătoarea a fost trezită de un glas care i-a transmis un mesaj de avertizare despre ce urmează să se întâmple.
  ”1 Noiembrie 2016, ora 5:13 dimineața! Dragii mei, în această dimineață mă trezește un glas care îmi spune așa: <> Dragii mei, mi-am notat cu lacrimi în ochi și-n suflet, toate câte mi s-au transmis, iar acum le scriu aici pentru voi, pentru cei care au ochi de citit și urechi de auzit”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.
  Cutremure recente care ar confirma viziunea clarvăzătoarei
  În ultima vreme s-au înregistrat diverse seisme. După ce la cutremurul din 24 August din Italia și-au pierdut viața 291 de oameni, încă un cutremur a avut loc recent și a avut o magnitudine de 6,6 pe scara Richter. Și România s-a cutremurat în zona seismică Vrancea, înregistrându-se 4,1 grade.

  RăspundețiȘtergere
 5. O fi vorba de Tisa ? ....râul colector al apelor ce izvorăsc din Carpații Păduroși (Ucraina) ? In România curge pe o porțiune de 64,6 km la granița de nord a țării, cea mai mare parte a cursului este pe teritoriul Ungariei și Serbiei unde după ce colectează râurile din nord-vestul României se varsă în Dunăre.

  Tisa curge pe o lungime de 1378 km, cursul său despășește astfel pe cel al Rhinului.

  Până la granița cu România, Tisa este limpede și curge iute, prin văi strâmte. Apoi, traversează Ungaria, unde curge mai lent; parcurge câmpiile întinse din Est și se întâlnește cu Dunărea pe teritoriul Serbiei.

  RăspundețiȘtergere
 6. http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/simularea-de-cutremur-a-continuat-si-noaptea-604072

  RăspundețiȘtergere
 7. Doamne...ajunge și pe aici prin Franța.Bine eu nu sunt la Nis,dar nu se știe.Dinstanța e mare,cam 854km,7 ore distanță.Sunt pe undeva pe la:"Souppes-sur-loing". Doamna Maria,dacă se ìntâmplă ceva grav și pe aici,vă rog frumos să-mi spuneți!Nu e vorba de mine,dar am copii și vreau să-i protejez cu toată fiița mea.Vă mulțumesc pentru tot doamnă!Pace tuturor!🕊

  RăspundețiȘtergere
 8. Da mesajul este clar unde glasul spune clar prima oară despre anunțarea unor Cutremure după unul care s-a petrecut seara acest lucru ar putea însemna replici mai dure si tari care vor duce la inundarea coastei Nisa si la valuri tsunami.

  RăspundețiȘtergere
 9. Doamna Maria de ce tot cei nevinovati si cu credinta in Dumnezeu au de suferit?Suntem a patra generatie de sacrificiu,de cand stiu eu personal.Ma iertati,dar unde este iubirea lui Dumnezeu fata de oamenii nevinovati dar credinciosi in Domnul si Maica Domnului,cand tot ei au de suferit nu si conducatorii vinovati si Oculta Mondiala?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. esti judecat personal in viata asta ca si la comun, tara asta nu e batuta de soarta dupa cum ar Merita, adica prea putin e batuta de soarta si de asta nu se simte bine, o tara de curvari si de curve.
   Nimeni nu e nevinovat pe lumea asta.

   Ștergere
  2. Anonim 19.25 câti ani ai?Esti prea inteligent penru o tara de...Cred ca doar printre acestia traiesti tu,esti progenitura lui tata,de Dorobanti?Pacat.Mai reflecteaza!

   Ștergere
 10. Eu cred ca doamna Maria vede data cand se va intampla dar nu vrea sau nu poate spune

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu cred ca ne va spune,fiecare cu destinul lui.

   Ștergere
 11. Poate la Rizza in Italia. E langa Verona.

  RăspundețiȘtergere
 12. Pe 3 septembrie la ora 21 a avut loc un cutremur la Nisa. Cine stie ce va fi!

  RăspundețiȘtergere
 13. Astazi ma duc sa ridic cartea de la posta va multumesc mult si va iubesc. Dumnezeu sa va ocroteasca impreuna cu cei dragi si sa ocroteasca tot sufletul de roman si crestin oriunde ar fi el

  RăspundețiȘtergere
 14. Sa urmarim daca apare vreun un taifun sau uragan cu numele Larisa. De obicei acestea primesc nume de femei. Si aduc caderi masive de ploi, produc un adevarat potop unde se lovesc de tarm.

  RăspundețiȘtergere
 15. Doamna Maria sincer va zic, nu vreau sa va suparati pe mine,dar de cand va citesc Blogul stau numai intr.o frica si stres de ce va veni.stiu si eu ca bine nu va veni..stiu ca nu mai este mult si Iisus va veni pe norii cerului,dar pana atunci va fi ff greu peste pamanteni..va fi razboaie,cutremure,cipul,si multe altele..imi este frica de Dumnezeu Tatal ,imi este frica de Iad..dar din toata frica asta ma face sa ma pocaiesc mai mult,sa fiu mai buna,sa incerc sa nu mai pacatuiesc cu voie sau fara voie .caci știu ca suntem un abur ce apare putintel si apoi disparem.tot ce este va ramane aici pe pamant important este sufletul,faptele noastre ..daca vreti nu este neaparat sa imi publicati mesajul meu.. imi doresc ca toti cei ce il IUBESC PE DUMNEZEU dintr.o inima sincera si curata sa vada pe Dumnezeu la sfarsitul calatoriei..si pe ceilalti care nu cred in El sa ii ajute Dumenzeu sa vada ca Exista caci altfel in ziua judecatii va fi asa de greu .iar in Iad ,iazul cu pucioasa.va fi un chin vesnic nu 30,40,50,60 de ani cat traiesc aici .acolo va fi o vesnicie..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E normal sa ne fie frica de Dumnezeu si sa fie Singurul de care sa ne fie frica pentru ca suntem în Mîinile Lui .El nu ne Lasa cu nici un chip pentru ca santem lucrarea Lui dar nici noi sa nu dormim pe o ureche Iisus e în noi prin credinta pe care o avem rostindu-i Numele si recunoscându-L ca Fiu al Lui Dumnezeu de restul se ocupa Bunul Dumnezeu grijile sa le lasam Lui toate!Amín!

   Ștergere
  2. Dumnezeu este iubire, cum sa-ti fie frica de El?
   Frica este de la diavol. Si e principala piedica in drumul spre Dumnezeu.

   Luc.

   Ștergere
  3. Cand am zis ca imi este frica de Dumnezeu..m.am referit ca imi este frica sa nu am parte cu El.prin purtatea mea.prin vorbele.mele.prin faptele mele..de aia imi este frica ...Dumnezeu este iubire.da...dar si Iadul exista ..imi este frica sa nu fac ceva gresit sa nu supar pe Dumnezeu. " Frica de Domnul este inceputul intelepciunii"
   Frica de Dumnezeu este temelia umblarii noastre in caile Lui,a slujirii Lui ...

   Ștergere
  4. Adyna, ridica-te la alt nivel, fata draga. Inspira iubire divina adanc si apoi da-o mai departe. Esti prea incorsetata. Iubeste, elibereaza-te, straluceste. Da jos tot ce te leaga. Frica este ceva negativ, nu avem treaba cu ea.

   Ștergere
  5. Dumnezeu nu se supara.
   Faptele si gandurile noastre rele se intorc ca un bumerang, pentru ca totul se plateste.
   Raul ni-l facem noi singuri, nu ne pedepseste Dumnezeu.

   Luc.

   Ștergere
  6. Da, Luc, dar, mai pot exista si unele aspecte care, in unele cazuri, actioneaza sub Gratie si nu sub Lege. ;)

   Totul este in ordine!

   Cu drag,
   Lucia Dobrea (Bistrita)

   Ștergere
 16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru cei care cunosc foarte bine geografie si nu din fotoliile lor calde de acasa, adica de pe teren, se stie ca Nice face parte in regiunea PACA- Provence Alpes Côtes d'Azur si departamentul 06 al Alpilor Maritimi este o regiune cu risc seismic foarte mare! Au avut si un mic tzunami de 3 grade, în 1979 cu un val doar 3.5 metri...au mai avut si la 1 decembrie 1924 între Antibes si Nice, ca urmare unui fenomen meteorologic marin.

   Ștergere
  2. Multumesc, draga Anonim 20:39 ! Chiar vroiam sa aflu cateva informatii despre zona aceea si iata ca au venit!

   Doamne ajuta!

   Lucia Dobrea(Bistrita)

   Ștergere
  3. – Predictiile clarvazatorilor de la Institutul de Previziuni pentru luna Noiembrie… Explozie nucleara sau eruptie vulcanica majora cu distrugerea unui oras de coasta? Decizii politice majore se vor lua in aceasta luna…

   Ștergere
 17. Care suntem alesi de bunul dumnezeu si maicata domnului si avem credinta si ne rugam inainte o sa scapam de ce va fi pe pamintul asta nu va pierdeti credinta maicata domnului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca sa ne ocroteasca europa si copiii nostri si familia

  RăspundețiȘtergere
 18. :))) dupa aprobarea cui?

  RăspundețiȘtergere
 19. "În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi."

  Luc.

  RăspundețiȘtergere
 20. Este o instiintare sfanta pentru voi care Ma urmati,pt voi care vreti sa fiti salvati zice Domnul.Iata iata,plansete si vaiete se pregatesc ,zice Domnul.Un mare razboi in scurta vreme cum n-a fost si minte de om nu poate gandi,zice Domnul.Se pregateste pe intreg pamantul,si un mare cutremur ,zice Domnul.Rugati-va rugati-va , ca fuga voastra sa nu fie iarna.Zilele sunt scurte pana se vor implini aceste lucrari,Multi vor sarbatori sarbatorile neamurilor cu lacrimi pe obraz.Mult sange va fi varsat,unii isi vor plange mortii.Iata iata se pregatesc aceste lucruri in ascuns,.Iata ca deja sunt suflete care ma pun la indoiala,celor care le vorbesc chiar in clipa aceasta.Pentru ca multi nu vor ca Eu sa vin.Vor ca Eu sa mai zabovesc pentru ca-s lipiti de pamant si de gunoaiele pamantului,Dar iata ca sunt suflete care gem si striga zi si noapte ca vor sa se intalneasca cu Mine,.Nu pot suporta pacatul si faradelegea.De aceea am Sa grabesc lucrarea,am Sa grabesc aceste zile ,ca sa.mi iau Mireasa.Iata ca Mireasa Mea este in pregatire.Ttraieste asuprirea in aceata vreme,dar vine vremea cand o ridic la cer.Siliti-va siliti-va sa faceti parte din Mireasa.Putine sunt zilele de staruinta si multa este faradelegea,.Rugati-va rugati-va cum nu v-ati rugat sa-i ocrotesc pe cei care i-ati adus inaintea Mea.Sa trezesc tot ce am de trezit,sa pazesc tot ce am de pazit,.Nu va ingrijorati de sufletele care trec la Mine,ca le trec la mantuire,,nu pentru nimicire.Fie ca tanar sau batran ,mic sau mare ii trec ca sa-i scap de suferinta si ca sa le dau mantuire.
  De accea va instiintez ,pregatiti-va pregatiti-va ca vin vremuri de mare stramtorare si tara voastra va fi zguduita,tara voastra va trece prin acest razboi,.Scurta scurta scurta este vremea cand veti auzi aceasta veste ,.De unde va porni si unde se va opri .Daca pana astazi ai avut timp sa stai la targuiala cu Mine in anumite lucruri,in anumite scopuri pamantesti,de astazi nu mai sta la targuiala,Hotaraste-te paseste pe drumul fara intoarcere catre Imparatie ,si nu te mai poti intoarce inapoi in mocirla .Sunt gata sa primesc pe toti cei care sunt curati ,pe toti cei ce sunt sinceri pt ca sunt Bland si Indurator.Dar aceasta blandete, aceasta indurare se va termina in scurta vreme si voi veni cu haina razbunarii Mele.Cristos este Domnul

  RăspundețiȘtergere
 21. Am ridicat astazi cartea! M-am apucat de citit! Mi se Ridica parul pe mâini! Va Multumesc! Ajutați-ne sa fim mai buni!

  RăspundețiȘtergere
 22. Doamna maria este pacatul dumneavoastra ca nu ati vrut sa publicati o rugaciune care am scriso acea rugaciune mia dato prin vis bunul dumnezeu ne

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am sters nicio RUGACIUNE. Daca poti mai trimite-o o dată, pentru ca la mine nu a ajuns. Cu drag,Maria.

   Ștergere
  2. Cred ca rugaciunea dvs este la a doua vedenie...nu? Sau ma insel eu

   Ștergere
 23. Doamne tu esti dumnezeul inimii mele si eu cu toata increderea iti dau sufletul meu cea ce te rugam doamne este sa ne inhumezi cu dragostea ta dumnezeasca ca sa te iubim cu toata inima doamne in minele tale cele autoputernice ce imi pun viata mea cu tot trupul cu inima si tot sufletul meu si al copiiilor mei si al nostru cuget cu toata fiinta mea te rog facase voia mea amin va pup dulce doamna maria

  RăspundețiȘtergere
 24. Aceasta rugaciune mia fost data prin vis de tatal nostru mia aparut pe cer inconjurat de ingeri in fiecare seara se coboara un porumbel alb si mia pare preveziuni mia zis ceva dar mia spus nul publica ca nu este timpul potrivit cind o fi o sa-ti spun sal publici este doar un mesaj ce se poate intimpla cu europa sa nu ma credeti nebuna doamna maria

  RăspundețiȘtergere
 25. Adyna asta rugaciune mia dato prin vis bunul dumnezeu tatal nostru daca nu vreti sa ma credeti este pacatul vostru el mia spus sa o public la mai multe persoane care au placere si credinta divina sa se roage va pup

  RăspundețiȘtergere
 26. Nu stiu exact unde am citit in Cartea Adevarului (mesajele Mariei Milostivirii Divine - din Irlanda ) sau in cartea MARTORII CRUCII-Faptele apostolilor ( mesaje primite de J.N.S.R. -din Franta ) ca Domnul permite in anumite locuri dezastre pentru a impiedica planurile de distrugere a omenirii stim noi de catre cine..... MB

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Posibil, draga Anonim 22:35!

   Doamne ajuta!

   Lucia Dobrea (Bistrita)

   Ștergere
 27. NIMENI nu ne hotaraste soarta ci noi singuri. Tot ce traim este rezultatul gandirii noastre. Asa am fost manipulati, sa nu vedem puterea din noi. Gandurile, emotiile, sentimentele noastre au o putere creatoare imensa. Daca eu emit ganduri de pace, energia gandului pluteste in univers si se asociaza cu ganduri de aceeasi energie si se reintoarce la fiecare emitator, multiplicata. Adica "ce dai, aia primesti" si " la inceput a fost cuvantul" nu-i asa? Nu va mai lasati prinsi in plasa fricii de razboi, de cutremur, boli si alte nenorociri. Imaginati-va ce VRETI sa aveti, nu ce NU vreti. Dumnezeu e iubire si e in tot ceea ce exista, inclusiv in noi si ne-a dat si liberul arbitru pe care nici el nu il incalca. De cate ori aud/vad mesaje de cutremur, razboi si altele asemenea, eu schimb imaginea cu una de pace, fericire, bogatie, etc. Ceea ce va rog sa faceti si voi. Credeti-ma ca functioneaza intotdeauna. Eu am testat cu lucruri mai marunte si Dumnezeu nu m-a dezamagit niciodata. Creati imaginea dorita, multumiti anticipat pt realizarea ei si apoi bucurati-va ca si cum s-a si implinit. Veti fi uimiti de rezultate cum am fost si eu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Coni, asa este!O spun din propria experienta. Dar trebuie lucrat foarte mult cu interiorul nostru. Totul se afla in mintea noastra. Noi suntem creatorii propriei noastre realitati, chiar daca credem asta chiar daca nu.Trebuie sa ne conectam la sinele nostru Divin, adica la Dumnezeu.El este mereu cu noi este in interiorul nostru este ingerul nostru pazitor, este si Dumnezeu este si Sfintul Duh, adica tot ce cautam noi in exterior este de fapt in noi.Daca ne programam sa gandim tot timpul pozitiv, sa iertam, sa iubim, sa ajutam aproapele nostru, totul se va schimba.Stiu, este la inceput greu, dar nu este imposibil. Doamna Maria este mesagerul lui Dumnezeu.O urmaresc de la infiintarea blogului. O iubesc mult!

   Ștergere
  2. Ai dreptate Coni.si eu am primit multe dovezi in sensul asta.de aceea in gândurile mele spun mereu:Argesul este binecuvantat.o rugaciune buna este si:da-mi doamne putere sa sterg toate gandurile negre pentru a fi la fel de bun astazi cum am fost si ieri.

   Ștergere
  3. Madus, este mult mai eficient cand ii ceri ceva lui Dumnezeu, sa eviti expresia "da-mi Doamne ...", pt ca asta arata ca subconstientul percepe o lipsa si vei manifesta mereu lipsa a ceea ce ceri. Dorinta se indeplineste daca o formulezi asa: "multumesc Doamne pt gandul bun si inspiratia binecuvantata deja primita". Apoi detaseazate de cerinta, muta gandul. Experimenteaza si sa-mi zici cum este 😉😉

   Ștergere
  4. .... si fii un pic mai generos Madus, largeste aria binecuvantarilor si dincolo de Arges ... :))

   Ștergere
  5. Merci Coni.putin cu putin face mult.mult cu mult face foarte mult si se darâma.ceilalti ar trebui sa binecuvanteze regiunile unde se afla.daca nu se prind va trebui sa zic si binecuvântata este România.;-))

   Ștergere
  6. Nu se darama Madus, se inmulteste si se intoarce la tine sub alta forma, dar tot minunata. Asa cum am mai scris. Numai bine iti doresc

   Ștergere
 28. DOAMNE STAPANE SI DUHULE SFANT--TE RUGAM IN CUGET SI IN CANT-SA-TI PLECI ARIPIOARA FRANTA SPRE NOI--SA NE MANGAI SUFLETUL CA SUNTEM GOI-OAMENII,AR TREBUI CU CAPUL PLECAT--SA-NTELEAGA, ODATA DE CE SA-NTRUPAT--FIUL TATALUI IN CHIP DE ROB--SFARSIND PE CRUCE BATUT SI GOL--- SA NE GANDIM DOAR UN MINUT CE SACRIFICIU A FACUT IISUS MANTUITORUL NOSTRU SI TOATE CELELALTE LUMESTI NE VOR APAREA INSIGNIFIANTE --SI DURERILE NOASTRE FIZICE SI SUFLETESTI O PICATURA DIN SACRIFICIUL LUI CU STIMA

  RăspundețiȘtergere
 29. Oameni buni ce e cu voi,atit de mult va ginditi la razboi si calamitati de v-ati umplut sufletele cu frica din aceea sora cu paranoia.Calmati-va nu va mai ginditi la rau,ci ginditi mai bine la masuri de supravietuire. Mesajele le primim sa nu fim luati prin surprindere, iar rugaciunea cea mai puternica este ce a inimii.
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL/A! Aceasta rugaciune cuprinde totul,
  faceti-o corect pe respiratie,si vizualizind in minte miezul inimii acolo e salasul lui DUMNEZEU. Asa va disparea frica cea care hraneste pe cel rau. Tot ce este scris in comenturile voastre il ingrasa bine pe sarsaila.Ati uitat de zicala, DE CE TIE FRICA DE AIA NU SCAPI?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 💗💗💗💗💗👍👍👍👍👍

   Ștergere
 30. FRICA DE DUMNEZEU ESTE O PROBLEMA LEGATA DE LECTIA DE PE PAMANT PT FIECARE-DUPA CUM A GANDIT- A VORBIT-SI A FAPTUIT--MAI ALES CAND VOM AJUNGE LA JUDECATA--AICI PE PAMANT LE SAVARSIM DE TOATE --FARA SA NE GANDIM--LA CONSECINTE---FRICA FIZICA E NORMALA STIIND CA PE PAMANT S-AU INTTAMPLAT CALAMITATI DINTOTDEAUNA--ASTA E CU STIMA

  RăspundețiȘtergere
 31. 1 iulie 2016 PLOAIE CU FOC

  RăspundețiȘtergere
 32. 1 IULIE 2017 PLOAIE CU FOC

  RăspundețiȘtergere
 33. DUHOVNICUL MEU A ZIS ASA--PRIMA DATA A FOST CURATAT PAMANTUL PRIN APA-POTOPUL LA VENIREA A DOUA A MANTUITORULUI PAMANTUL VA FI CURATAT PRIN FOC-PRIN DUHUUL SFANT--ASA CA SA NU NE MIRE FAPTUL CUM SE ZICE CA DUHUL SFANT ESTE FOC SI AER CU STIMA

  RăspundețiȘtergere