marți, 1 noiembrie 2016

O  CUMPLITĂ  TRAGEDIE , VA AVEA  LOC  LA  VATICAN !
                                 
   18  August 2015, ora 7,20 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În această dimineaţă ,trează fiind , mai leneveam în pat. Brusc aud glas speriat, care spune aşa  :


                         "Basilica ! Basilica ! "

Clipă în care dragii mei, am în faţa ochilor închisi, un Cer de noapte albastră, si sub mijloc de Cer, BASILICA ST. PETER-S !
Asa ca in această poză :  

                 Description StPetersBasilicaEarlyMorning.jpg

Nu era nimic în faţa Basilicii, nu erau oameni. 
Dar un fum extrem de dens si negru ca abanosul, s-a ridict de peste tot de jos de la pământ, şi asa în valuri valuri , a înconjurat totul din jur, si-n mod special CATEDRALA .
.
 ..
 Fraţilor !
Aşa cum stau acesti credinciosi aici în faţa CATEDRALEI, tot asa stătea fumul negru dens, deasupra solului. Nu vedeam oameni, ci numai fum negru.
Asa arăta fumul din faţa BASILICII, care apoi a cuprins si BASILICA toată. 
Dragii mei, din mijlocul fumului negru din faţa BASILICII ,s-a ridicat o pasăre mare neagra, cât un vultur de mare, o pasare care s-a indreptat direct spre acoperisul BASILICII.
  Fig.6. Incendii de pădure surprinse pe o imagine nocturnă..
Asa cum sunt muntii înveliti în ceata alba, după ploaie, de zici ca a coborât Cerul pe varful muntelui, tot la fel fumul negru dens , a prins ca într-o plasă toată BASILICA.
Dragii mei, 
Acum când scriam aici, aud un glas care confirmă cele ce am scris mai sus. Citez:

                 "Basilica ! 
              Nu stim ce se întâmplă, unde se intâmplă şi când se întâmplă!"
Şi văd dragilor, câteva Măicuţe îmbrăcate în negru, si care ţineau în mâna dreapta câte o lumânare aprinsă. Măicutele aveau pânză neagra pe cap, dar cu alb la marginea care venea pe obraji. Măicuţele veneau dinspre CATEDRALA din Vatican. 
Dragii mei, ceva cumplit, ceva tragic se va petrece la VATICAN.
Ce anume va fi şi când, eu nu stiu !
Dar stiu cu siguranţă ca asa va fi, precum mi s-a arătat.
Veti vedea ! 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului , fratilor, ca sa fim si noi ocrotiti dar si cei de la VATICAN.
Am adus aici ,un articol despre PAPA de la VATICAN:  
                                   Cu dragoste, MARIA 

Anunţul neaşteptat făcut de Papa Francisc. Ce se va întâmpla în fiecare an, la data de 1 septembrie

de A.M.P   •   10 Aug 2015   •   18:52 
Anunţul neaşteptat făcut de Papa Francisc. Ce se va întâmpla în fiecare an, la data de 1 septembrie 482
Foto:huffingtonpost.com
Papa Francisc a instituit o 'Zi mondială de rugăciune pentru ocrotirea Creaţiei', pe care Biserica Catolică o va celebra anual, cu începere din 2015, la 1 septembrie, în eforturile de a atrage atenţia asupra problemelor mediului înconjurător, a anunţat luni Vaticanul, potrivit EFE, AFP și Reuters.

PUBLICITATE
'În calitate de creștini, dorim să ne aducem contribuția la soluţionarea crizei ecologice cu care se confruntă în prezent omenirea', a afirmat suveranul pontif, într-o scrisoare adresată președintelui Consiliului Pontifical pentru Justiţie şi Pace, cardinalul Peter Kodwo Appiah Turkson, și președintelui Consiliului Pontifical pentru Promovarea Unității Creștinilor, cardinalul Kurt Koch.

În scrisoare, papa a afirmat că această inițiativă răspunde preocupării sale, împărtășită de patriarhul ecumenic Bartolomeu I, pentru viitorul Creaţiei şi a subliniat că celebrarea acestei zile în același timp cu Biserica Ortodoxă constituie o mărturie privind 'comuniunea din ce în ce mai mare cu fraţii ortodocşi'.

'Trăim într-o vreme în care toţi creştinii înfruntăm provocări identice și importante, cărora trebuie să le dăm răspunsuri comune dacă dorim să fim mai credibili şi eficienţi', a afirmat sfântul părinte.

Papa Francisc a apreciat că această Zi oferă fiecărui credincios și comunităților o valoroasă ocazie de a-și reînnoi vocația de 'custozi ai Creaţiei', de a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru minunata sa lucrare încredințată omului și de a invoca milostivirea lui pentru păcatele comise împotriva lumii în care trăim.

Această iniţiativă a Papei Francisc este strâns legată de enciclica asupra mediului înconjurător intitulată 'Laudato si (Slavă ţie). Despre ocrotirea casei comune', publicată la 18 iunie, prin care a cerut guvernelor și persoanelor particulare o revoluţie 'verde' pentru salvarea planetei.

Instituirea 'Zilei mondiale de rugăciune pentru ocrotirea Creației' reprezintă o nouă acțiune prin care Papa Francisc se alătură preocupărilor referitoare la viitorul planetei manifestate în această perioadă de pregătire a summitului asupra schimbărilor climatice care va avea loc sub egida ONU în decembrie la Paris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu