vineri, 18 noiembrie 2016

O DUMINICĂ , CARE NU SE VA MAI REPETA NICIODATA !


                                                       
                                 10 Noiembrie 2016,ora 6,23 dimineața !

                                             Dragii mei,

Asa cum reiese din titlul articolului, vom avea parte de o altfel de Duminică,o Duminică care, nu se va mai repeta vreodată.
Iata ce spune un glas,atât de dimineață:

                ”Le-am spus:
          O astfel de Duminică,nu se va mai repeta niciodată!”
 Dragii mei, oare ce Duminică ne asteapta in viitorul mai apropiat, sau mai îndepărtat? 
Să nădăjduim dragii mei, ca va veni o DUMINICĂ in care toata suflarea de pe Pământ sa se bucure, si sa se întăreasca în CREDINȚĂ. 
Este bine dragilor, ca sa fim pregatiti pentru o astfel de Duminică, si sa ne spovedim la Părintele duhovnic in fiecare post de peste an, pentru a ne invrednici sa primim SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASANIE,ca sa ne gaseasca curati sufleteste si trupeste.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,Amin! 
                           Cu dragoste,Maria. 

28 de comentarii:

  1. Probabil va fi dumineca cand se va vota, sau dumineca cand vor fi dati jos pradatorii Romaniei. Oricum Dumnezeu sa ne aduca fericire pentru noi toata umanitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria despre ce data este vorba ?
    dumineca din data de 20 noi.?
    ati scris 10 noi.2016 ora 6.23 dimineata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În 10 noiembrie am primit MESAJUL.
      Când va fi aceasta DUMINICĂ,.si ce va fi atunci, vom afla impreuna!

      Ștergere
  3. Ce vrea sa insemne mesajul acesta Doamna Maria?

    RăspundețiȘtergere
  4. Duminica,20.11.2016 nu va mai repeta niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Singura duminica care nu s-a repetat si nu se va mai repeta este invierea Domnului,sau se poate intimpla ceva bun pt omenire intr-o diminica.Nu vreau sa leg de ziua asta sfinta ceva de rau ca m-am saturat de atitea necazuri ce sunt in lumea asta mare.Sau poate si mai frumos nu or sa mai imprastie criminalii astia dira mortii pe cerul lumii.De cind au venit americanii numai moarte ,,curge,, din cer zi de zi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai degraba cred ca este vorba de un eveniment ,probabil negativ.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=tuWwheIXrdg

    RăspundețiȘtergere
  8. Priviti dragi prieteni cine sunt angajatii lui soros din Romania !!! Halucinant, nici nu va-ati fi gandit...dar va las sa cititi si sa meditati :

    https://georgevalah.wordpress.com/2016/11/17/de-rerum-naturare-cine-sunt-angajatii-lui-g-soros-din-romania/comment-page-1/#comment-25117

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mizerabili... mai trebuie completata lista si cu Iohannis, plastilina lui Soros caci este membru intr-un ONG a demoniacului.
      Soros= Soarele Negru. Sugestiv, nu-i asa?

      Ștergere
    2. Lista nu e completa ,unde sunt ceilalti membrii,care fac acum campanie electorala si vor sa manipuleze tinerii.Nicusor Dan, Clotide Armand si toata suita de asasini economici in frunte cu Klaus Iohannis.Sper ca lumea sa deschida ochii la vot si sa nu voteze cu PNL si nici cu USR ca ne vor distruge.DS

      Ștergere
    3. Da DS asa este! Toti cei enumerati pe lista si cei enumerati de tine sunt niste tradatori si vanzatori de neam si tara. Sunt vinovati de inalta tradare impotriva Romaniei si a poporului roman.

      Ștergere
    4. http://jurnalul-manipularii.blogspot.ro/2014/02/reteaua-mafiota-rothschild-george-soros.html

      Ștergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=cPDp9a5BHMM

    RăspundețiȘtergere
  10. Conform astrologilor , luna va cobori la picioarele fecioarei si va intra intr-un ciclu de 9 luni ce se potriveste cu inceputul apocalipsei conform bibliei

    RăspundețiȘtergere
  11. Duminica asta o sa auziti de Argeșul binecuvântat.pe TVR 1.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si de ce l-ati postat tocmai acum?...ce stiti dumneavoastra si noi nu avem acces?...daca l-ati postat dupa 8 zile inseamna ca se apropie acea duminica si mai aveti si alte informatii in legatura cu acest mesaj...altfel la-ti fi putut posta si la anul. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 noiembrie 2016, 01:04
      Ce minunat ar fi,sa am tot timpul din lume,numai pentru a scrie!
      Dar pentru a supravietui,trebuie sa mai si muncesc,iar din fericire,mai am si familie,de care trebuie sa am grija. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Misiunea du.neavoastra nu e deloc usoara! Cu drsg Maria J

      Ștergere
  13. Probabil ca in ziua de duminică va avea loc cutremurul cel mare in România,din duminica spre luni.Doamne fereste-ne de toate cele rele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai gândi negativ ......De ce sa nu fie o duminica plină de lucruri bune ?

      😇😇😇🌺🌺🌺🌺

      Ștergere
  14. Si problema e, doamna Maria,ca timpul s-a scurtat,24 de ore,e de fapt 16 ore,intram intr-o alta dimensiune,de aceea ni se pare,parca nu ne ajunge timpul pentru toate,si tot alergăm toată ziua!

    RăspundețiȘtergere
  15. Putin strige plasa pregatita Europei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria nu poate spune chiar totul in clar .....mura-n gura .....fara ca sa isi puna libertatea in pericol !Vorba lui Dragunov ---inchideti televizoarele si dati drumul la creiere!

    RăspundețiȘtergere
  17. d-nule eugen militaru--sa stiti ca nici unui mare vizionar sau prooroc nu-i este permis de la DUMNEZEU sa spuna tot ce-a vazut sau auzit--stiu de la duhovnicul meu si de la pustnicii cunoscuti de mine pentru ca sunt taine mari---nici IISUS HRISTOS DOMNUL nu a spus apostolilor tot ce stia --e posibil si pentru protectie si pentru ca oamenii sunt duali--cu stima

    RăspundețiȘtergere
  18. timpul a fost 16 ore .,actual sant doar 12 ore si un pic desi pt unii poate fi o ora ei nu constientizeaza si spun ca esti nebun !

    RăspundețiȘtergere
  19. Duminica care nu se va mai repeta niciodata' este aceia in care a fost ales Iohannis,A-ti vazut la tv intrunirea lui cu romanii reveniti din emigratie programata cu trei luni inainte el nu s-a prezentat decit dupa o ora si a plecat imediat.CE-i pasa lui de romani,cum ii pasa si laSibiu unde nu a tinut nici o audienta in 14 ani,pe el il interesa doar casele romanilor sa le smangleasca ,sa ia bani prin incompatibilitatea lui de la canal-apa unde sibienii platesc cea mai scumpa apa din Ardeal.De aceia duminica alegerii lui nu se va mai repeta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim 21 nov 08:41 ști ce e curios că romanul uită repede și il votează din nou.Eu am vazut zilele trecute un interviu cu persoane din Sibiu,Brasov,Cluj și oamenii spuneau că e bun Iohannis si o să-l voteze.Îți dai seama că pentru acești imbuibați nu contează cine cîstigă alegerile că ei sunt mulțumiți de asasinii economici.DS

    RăspundețiȘtergere