joi, 31 martie 2016

VREME INCENDIATĂ ÎN ESTUL ȚARII !

                                              31 martie 2016,ora 5,20 dimineața!

                                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, o lumină alba si extrem de stralucitoare, ma trezeste ,si astfel aud un glas care-mi spune ceva incendiar ,despre o vreme incendiată.(am folosit cuvintele din mesaj !
Iată ce spune glasul:

                    ”Vreme incendiată, în Estul Țării !”

Asadar dragilor, sa ne asteptam la o vreme extrem de calduroasa in Estul Țarii.

                              Image result for soare
Probabil că este vorba de România; dar ne putem gandi si la Europa. Cred ca se vor produce Incendii de vegetatie,din pricina ”vremii incendiate”. 
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumenzeu si la Măicuța Domnului, ca sa nu ne dea mai mult, decât putem duce fiecare in parte.
                                    Cu dragoste,Maria. 
 

67 de comentarii:

  1. Constiinta mea interpreteaza ca "vremuri incendiare".
    Multe se intampla in spatele scenei planetare.Energiile negative nu-si mai au locul aici, nu mai corespund vibratiei planetare, si trebuie sa plece sau sa fie transmutate in Lumina.Acesti intunecati care nu vor sa se intoarca la Dumnezeu sunt disperati ca-si pierd puterea si controlul si atunci ataca cat mai virulent ca altceva nu stu ce sa faca.Ei stiu sa creeze doar panica ca sa se poata hrani,altfel ar muri prin infometare.
    Detasati-va de drame, altfel ei se vor hrani cu fricile voastre,si aceste situatii nu vor inceta prea curand.
    Aceste atacuri asupra populatiei globale sunt intretinute de constiinta colectiva, altfel ei nu ar avea nici o putere asupra oamenilor, lor fiindu-le frica de puterea de creatie a oamenilor, fiindca spre deosebire de oameni ei stiu exaci cine sunt oamenii. Numai voi nu credeti in voi,asteptati pe cineva exterior voua sa vina sa va salveze.Nu va veni nimeni, puterea de eliberare este in fiecare,folositi-o!Aveti toate instrumentele si armele de care aveti nevoie,scoateti-le de la naftalina ca asteapta sa fie folosite!
    Aduceti CREDINTA catre voi! Fiinta voastra are nevoie de credinta voastra! Sinele vostru Inalt are nevoie ca voi sa-L recunoasteti si sa-L lasati sa va aduca tot ce aveti nevoie.In voi se afla tot Universul cu toata cunosterea SA. DESCOPERITI-VA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULŢUMESC DOMNIȘOARA DIDONA.

      Ștergere
    2. drag eu sint D, imi place ce scri dar de ce nu ne explici cum sa ne activam sinele cum sa ne descoperim interiorul caci fara indrumare nu stim eu sint L

      Ștergere
    3. D ,dorești cumva să ne îndemi tu la practicare cursurilor care au apărut de curând peste tot?

      Ștergere
    4. Didona doreste sa urmati invataturile lui Hristos si sa le si practicati! Stiti voi, alea din noul testament pe care va bateti cu pumnul in piept ca l-ati citit!

      Ștergere
    5. Emanuel Prichici 31 martie 2016, 20:24
      Dar calea noastră nu este același cu a ei (D).

      Ștergere
    6. Cristina 1 aprilie 2016, 18:53, calea ta este dogmatismul si indoctrinarea religioasa ... normal ca nu ai cum sa ai aceeasi cale cu a ei.

      Ștergere
    7. Anonim 2 aprilie, 12:22
      Mersi! tu ai înțeles la ce mă refer
      și unde vreua să ajung. 😉

      Ștergere
  2. Din iarna sa preconizat o vara, si nu numai vara , ci din mai pana in chiar octombrie, ca temperaturile vor fi foarte ridicate ,caniculare .Daca ne vom inmulti cei care cred in MANTUITORUL IISUS HRISTOS , si vomface multa rugaciune pt a indeparta seceta torida,atunci DUMNEZEU poate i-si va face mila de noi.
    Fr. ioan

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria la ce ora din noapte face'ti rugaciuni as vrea sa ne strangem mai multi. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
  4. Didona , fata draga , ia spune tu ;ESTE IISUS HRISTOS si stapanul tau la fel ca si MATUITORUL tau?
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona , se cam joacă cu noi. Ne ispitește fără pic de rușine. Încetează în numele lui Iisus ! Dumnezeu te vede măi fată !
      În biblie nu e scris de aceste cursuri pe care voi le practicați în orbirea voastră. Dumnezeu să vă arate calea și adevărul! Amin!

      Ștergere
    2. Draga Cristina IN BIBLIE SCRIE ca Iisus si-a initiat si invatat apostolii cum sa vindece si sa scoata duhurile necurate iar celorlalti (adica prostimii) le vorbea doar in pilde.

      Caci tot Iisus spunea: "Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi", adica le spunea apostolilor sa pastreze cunoasterea pentru ei.

      Uite ce scrie IN BIBLIE la Faptele Sfinţilor Apostoli: Iar prin MÂINILE apostolilor se făceau semne şi minuni multe în popor, şi erau toţi, într-un cuget, în pridvorul lui Solomon.

      Ștergere
    3. Fr. Ioan, Iisus e fratele nostru, caci suntem stapanii nostri proprii. Suntem facuti dupa "chipul" si asemanarea lui Dumnezeu, deci si al lui Iisus, deci ... suntem cu totii in Unime.

      Ștergere
    4. Dragă Emanuel Prichici, Iisus e unicul ÎNVĂȚATOR .
      Sună urât(prostimii ).

      Ștergere
    5. Dar tu Cristina ai inteles invataturile Domnului Iisus Hristos? Nu te intreb daca le cunosti, te intreb daca le-ai si inteles.

      Ștergere
    6. Draga Cristina,

      Nu este unicul invatator. Au mai fost si multi altii, unii dintre ei chiar foarte renumiti prin istorie.

      Ștergere
  5. Prin basarabia se poate intampla ceva rau .din cate am vazut pe hotnews capetenia rebelilor din donbas ar vrea sa puna gheara si pe basarabia.ma gandesc ca incendiata se refera la un foc pus intentionat cum s-a intamplat la odessa.

    RăspundețiȘtergere
  6. DECLAR CU TOATA FORTA SUFLETULUI MEU: ISUS CRISTOS ESTE CALEA MEA, ADEVARU MEU SI VIATA MEA IAR PRIN ACESTEA IMI ADUC MANTUIREA!
    EU SUNT IN LUMINA
    EU SUNT IN IUBIRE
    EU SUNT IN ADEVAR
    EU SUNT IN UNIMEA LUI DUMNEZEU
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai cum să fi lumina tu. Lumina e scumpul nostru Tată, e atât de luminat încât nu-l putem privi.
      Nu ai cum să fi tu IUBIREA, Numai Dumnezeu Tatăl e iubirea infinită.
      Nu ai cum să fi în adevăr, nu îl cunoști.

      Ștergere
    2. Nu prea intelegi nimic cristina.a scris ca este "in lumina" nu ca este lumina.

      Ștergere
    3. Si tu ce esti Cristina, atunci?

      Ștergere
    4. Cristina si tu esti lumina, dar nu sti, caci in oglinda nu se vede. Si tu esti iubire, dar nu e neconditionata pentru moment. Mai ai putin de munca... Eu te iubesc si sunt convinsa ca si altii de aici te iubesc, fara sa te cunoasca!

      Ștergere
    5. Cristina draga, noi suntem farama din Dumnezeu. Daca doar Dumnezeu este lumina, tu unde te incadrezi... la intunecati?

      Ștergere
  7. Interviul cu dvs., doamna Maria de ieri seara :

    http://antenastars.ro/agentul-vip/o-noua-premonitie-uluitoare-despre-romania-atentatele-vor-avea-loc-intrun-oras-care-incepe-cu-litera-c-id30154.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am practicat nici-un curs, ca atare nu voi recomanda aceasta.
    Cea mai indicata invatatura este cea pe care Domnul Iisus ne-a lasat-o, dar pacat ca nu foarte multi o inteleg.
    Multi dau citate din invataturi fara sa inteleaga "o iota".
    Este foarte interesant cum sustin oamenii ca au o credinta oarba in Cristos, dar nu reusesc sa inteleaga lectiile pe care ni le-a lasat,simplul mod de abordare a vietii!

    Acum am sa dau doua definitii scurte depre cum inteleg eu lucrurile:
    EGOUL este sinele care se distinge de ceilalti,
    SPIRITUL combina SINELE si pe ceilalti intr-unul singur.
    Acum va rog sa va dati raspunsul la intrebarea :carui Dumnezeu ne inchinam fiecare dintre noi?

    Celor care cred ca eu stau in "pacatul"mandriei le pot spune decat atat:IUBIREA DE SINE ESTE STAREA NATURALA DE A FI.
    Daca nu-ti iubesti SINELE nu poti iubi nimic si pe nimeni,fiindca nu poti darui ceea ce nu ai.Iar de primit nu vei primii decat ceea ce daruiesti; aceasta-i Lege Divina. Dovada sta in felul cum arata tabloul vietii fiecaruia,asta arata toata daruirea voastra.Viata fiecaruia cuprinde strict;gandul,vorba si fapta sa.
    Deci, ce sunteti voi?
    EU SUNT D
    SPIRITUL combina SINELE si pe ceilalti intr-unul singur.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fr .ioan, spui, "daca ne vom inmulti cei care cred in MANTUITORUL IISUS HRISTOS",nu-i suficient sa crezi ca exista,pai si intunecatii cred in existenta SA, dar daca nu-I urmeaza calea de lumina si iubire, tot in intuneric stau! Intunericul acestei lumi a noastre stie exact ce lumina puternica este Iisus si ca invataturile SALE ne-a aratat calea de intoarcere la DUMNEZEU.
    Daca nu intelegem,ca, calea de intoarcere, este strict interioara cu multa munca de curatare a aspectelor si mastilor pe care le-am creat de-a lungul timpurilor, Mantuirea se lasa asteptata.
    MANTUIREA ESTE REAMINTIREA A CEEA CE ESTI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu ne mai stresa cu învățăturile tale, știm și noi ce avem de făcut. Dumnezeu să te întoarcă pe drumul cel bun! Amin!

      Ștergere
    2. CRISTINA,PE MINE NU MA STRESEAZĂ.AM NEVOIE DE ÎNVĂŢĂTURILE DOMNIȘOAREI DIDONA.PENTRU CĂ NU MĂ POT SĂTURA DE ÎNVĂŢĂTURILE DOMNIȘOAREI DIDONA ȘI MAI SUNT ALŢII CARE INTRĂ CUM AR FI MADUS,SORIN T,CONI,S ȘI MULŢI ALŢII CARE MIAU "SPART" CREIERUL CU ÎNVĂŢĂTURI MINUNATE.ȘI PESTE 2 ANI DACĂ VREAU SĂ ÎMI AMINTESC O TEORIE SAU CEVA,CE FAC?SIMPLU.INTRU PE ACEST BLOG AL DOAMNEI GHIORGHIU,CAUT ARTICOLUL CU PRICINA ȘI CITESC.

      Ștergere
    3. Multumesc Gabriel pt. aprecieri. Nimic nu este intamplator in lumea asta :)

      Ștergere
    4. Of... GABRIEL și tu ești implicat în acest grup de oameni! 😢 Păcat de sufletul tău. Dumnezeu să te ajute să găsești calea cea dreaptă! Amin! 😭

      Ștergere
    5. Cristina 2 aprilie 2016, 11:12, nu acuza in primul rand, lasa pe Gabriel sa-si aleaga singur calea, nu-i incalca liberul arbitru prin apel la santaj emotional. Incalcarea liberului arbitru este infractiune. "Joaca-te" cu legile universale si vei primi ce meriti! Astfel, bine faci bine primesti (inmiit), rau faci rau primesti (inmiit)...

      Ștergere
    6. Anonim 2 aprilie 2016,12:28
      Mă doare sufletul când mai aflu că, mai cade încă un suflet în ghiarele voastre. Nu aveți nici un drept să le invadați credința și sufletul lor curat și pur!
      Aici sânt două tabere, unii cred în Dumnezeu Tată , iar cealaltă tabără
      se cred ei însuși Dumnezeu.
      Anonim de ce nu te arăți?

      Ștergere
    7. Anonim 2 aprilie, 12:28
      Nu mă tem de tine atâta timp cât Dumnezeu e alături de mine. Voi vă jucați cu cuvintele și dacă nu santem atenți , riscăm să fim prinși în capcanele voastre. Nu aveți cum să ne dovediți nimic din cea ce spuneți. Eu am văzut oameni care s-au jucat de-a Dumnezeu și au înebunit. Când faci un bine unui om
      , Dumnezeu e bucuros că tu vrei să faci ceva bun în lumea asta în care trăim acum. Voi v-ați îndepărtat de Dumnezeu și nu a-ți avut răbdare să așteptați. DUMNEZEU să vă ierte și să vă lumineze drumul cel bun , în viețile voastre!!!!

      Ștergere
    8. Vanatorul eschimos: "Daca nu as fi stiut nimic despre Dumnezeu si pacat, as fi ajuns in iad?"
      Preotul: "Nu, nu ai fi ajuns daca nu ai fi stiut"
      Vanatorul eschimos: "Atunci, de ce mi-ai spus?"

      Intrebare pentru Cristina: unde ajunge eschimosul?

      CE S-A INTAMPLAT CU MILIARDELE DE SUFLETE CREATE DE DUMNEZEU CARE N-AU AVUT SANSA SA AUDA DESPRE IISUS HRISTOS?!

      Ștergere
    9. Cristina, dar nu este asa! Ca sa ajungi la un anumit nivel traiesti cu Dumnezeu clipa de clipa. Experienta personala cu EL. Te ia Dumnezeu de mana si te trece prin multe pana intelegi. Ajungi sa-L cunosti tot mai bine, te patrunde atat de tare incat intelegi ca nimic de pe lumea aceasta nu este mai important decat EL. Se intampla sa cresti tot mai mult, pentru ca Dumnezeu lucreaza in sufletul omului, il slefuieste atat de bine pana devine un diamant! NU e nimic mai important decat Dumnezeu! Dar de ce sa te temi de mine? Nu ai de ce! Cum sa te joci de-a Dumnezeu? Asa ceva nu exista, exista sa cresti catre desavarsire! Exista sa te umpli cu Lumina LUI in inima si sufletul tau. Duhul Sfant se aseaza acolo unde este un loc curat si pur! Exista sa te lasi in mana Lui Dumnezeu ca EL sa lucreze prin tine aici pe Pamant! Dumnezeu este peste tot! Frumusetea divina o poti admira si aici pe Pamant! Daca te uiti la o floare cu cata migala e conceputa, frumoasa si atat de complexa in acelasi timp, cu un parfum atat de minunat! Nici cel mai bun inginer sau parfumier nu ar fi putut concepe asa ceva!

      Ștergere
    10. Numai experiențele pe care le trăim
      în viața ne face să înțelegem și să observăm adevărul. Da , trebuie să trecem prin multe în viață pt a ajunge să-l descoperim pe Dumnezeu. Nu îndrăznesc să ridic capul în fața Lui Dumnezeu.
      Dumnezeu știe unde ne e locul la toți. Dar depinde ce alegem....

      Ștergere
    11. El comportä o" pedagogie divină " specială: Dumnezeu se comunică treptat omului, îl pregătește în etape să primească Revelația supranaturală pe care o face despre sine însuși și care culminează în Persoană și misiunea Cuvântului întrupat," IISUS ".

      Ștergere
    12. Deci fiecarui om, Dumnezeu i se reveleaza treptat iar aceasta diferit de la un om la altul; precum ai spus: El comporta o "pedagogie divina" dar cu fiecare in parte. Intelegem ca nimeni nu este identic cu celalat chiar si sub acest aspect al revelatiei!

      Ștergere
  10. nu stiu unde sa incadrez stirea... va las pe dvs.

    http://m.zf.ro/eveniment/cinci-raniti-in-urma-unei-explozii-cauzate-de-o-scurgere-de-gaz-in-paris-15185703

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule D a ti putea scrie in loc de anonim la inceput si D la sfarsit direct D la inceput...

    RăspundețiȘtergere
  12. DRAGA GABRIEL ACUMA TI-E MA ADRESEZ CU DRAG.EU PERSONAL MA INCHIN SI MA APLEC LA CRUCEA DOMNULUI IISUS HRISTOS CARE SA RASTIGNIT PENTRU MINE PACATOASA.SI CRED DIN TOATA INIMA MEA CA A INVIAT SI SE VA INTOARCE DUPA SCRIPTURII.O SCURTA RUGACIUNE;DOAMNE IISUSE TU CARE AI MURIT PENTRU MINE,RASTIGNIT PE CRUCE,TU CARE AI INVIAT PENTRU MINE,FAMA SI PE MINE COPILUL TAU,INTRA-N VIATA MEA,INTRA-N CASA MEA.DOAMNE IISUSE TU CARE AI INVIAT DIN MORTII SI AI PURTAT PE CRUCE NEPUTINTELE MELE,RIDICA-MI POVARA,RIDICA-MI NEPUTIINTA MEA,RIDICA-MI PACATUL,RIDICA-MI BOALA.ATINGEMA CU INDURAREA TA SI DA-MI BINECUVANTAREA TA. FA SA INTRE-N MINE VIATA DIN TINE,VIATA DIN PUTEREA INVIERI.DOAMNE ISUSE STAU LA DISPOZITIA TA.FAMA COPILUL TAU.AMIN.TOTI CARE INTRATI SI CITITI ACEST BLOG AL SCUMPEI SI DRAGEI MELE MARIA PE CARE O IUBESC DIN INIMA DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE CU MULTA IUBIRE.CU DRAG ANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana tu nu esti Elena?Scrisul imi pare tare cunoscut...

      Ștergere
    2. Iara incepi Anonim 2 aprilie 2016, 13:27? Dar ce conteaza?

      Ștergere
    3. Poate o cheamă ANA Elena.

      Ștergere
  13. Cristina , pe ce te bazezi cand spui ca " EU SUNT D " nu poate fi lumina si nu poate fi iubirea? Pentru ca are alte conceptii despre existenta lui Dumnezeu? Pentruca iese din tiparele biblice?
    Sa stii ca Dumnezeu se descopera fiecaruia dupa intelesul lui, dupa nivelul lui de intelegere si de evolutie.
    Daca o persoana nu accepta ( sau nu intelege) o anumita doctrina, Dumnezeu i se descopera asa cum il poate el accepta si intelege.
    Fiecare om il cauta pe Dumnezeu, dar , fiecare are drumul sau, cautarile sale si intelegerile sale.

    Nu conteaza ce drum alegem, important este sa ajungem la El.
    Dn Maria ma bucur ca prin intermediul blohului dv. am cunoscut oameni minunati
    " EU SUNT D " lasa te rog o adresa unde putem citi si postarile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yna 2 aprilie 2016,10:47
      Tu observi ce notezi pe acest blog? Te-ai cam fâstâcit... Nu e nimic.
      Contează foarte mult drumul pe care-l alegem aici pe pământ, eu am învățat din greșeli.
      Dumnezeu ma ridicat de câte ori am căzut,ma împins de la spate pe drumul cel bun, s-au întâmplat în viața mea multe miracole pe care Dumnezeu ma lăsat să le descopăr.
      Schimba-te și lasa-l pe Dumnezeu Tatăl să te îndrume pe drumul cel bun în viața! 😔

      Ștergere
  14. Draga Yna,tu spui ca nu conteza ce drum alegem si ca important este sa ajungi la El.
    Eu iti spun ca exista doar un singur drum,o singura Cale,si aceasta este Iisus Hristos.
    Numai si numai prin Iisus Hristos putem ajunge la Dumnezeu!
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  15. Aceasta D.sau cum se mai recomanda ea(el)e sctara,sectele sunt ale diavolului,ar face bine sa plece de pe acest blog,ii trag si pe ceilalti dupa ea,ex. GABRIEL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ca nu-i sectara, Anonim 2 aprilie 2016, 12:10!

      Ștergere
    2. Anonim 2 aprilie 2016,14:06
      Dar ce anume e? Tu de unde ști, ești de-a lor?
      Nu are cum să fie "D" însuși Lumină. Știe ea ce înseamnă lumina Dumnezeiască? Nu știe te asigur. Dacă l-am fi văzut pe Dumnezeu măcar o data în viață, nu ai mai fi dus atâta lume în ispită și minciuni deșarte.

      Ștergere
    3. Este IN Lumina ti-a spus... nu te grabi cand citesti...

      Ștergere
    4. Cristina, cum se reveleaza Dumnezeu omului?

      Ștergere
    5. Anonim 2 aprilie 2016, 18:04
      Din iubire,Dumnezeu s-a revelat și s-a dăruit omului.El aduce,astfel, un răspuns definitiv și supraabundent la întrebările pe care omul și le pune asupra sensului și scopului vieții sale.

      Ștergere
    6. Te intrebam despre modalitati!

      Ștergere
  16. A fost un incendiu de vegetatie in judetul Dej.Inseamna ceva?

    RăspundețiȘtergere
  17. DRAGA MEA PE ACEST BLOG AL MARIEI INTRADEVAR A MAI SCRIS O DOAMNA ANA IN AFARA DE MINE ANA.NU INTELEG CE TE DERANJEAZA POSTARILE MELE EU ANA M-AM ADRESAT NUMAI MARIEI SI IN ACEASTA DIMINEATA MI-A PUS DUHUL SFANT PE INIMA SA-I ADRESEZ LUI GABRIEL ACEASTA RUGACIUNE PE CARE AM POSTATO MAI SUS.EU SUNT DESTUL DE INAINTATA IN VARSTA SI TRECUTA PRIN VIATA CA SA POT FACE GLUME DE PROST GUST.EU VA DORESC LA TUTUROR DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA OCROTEASCA PE UNDE VA AFLATI.CU DRAG ANA

    RăspundețiȘtergere
  18. MARIA DRAGA MEA NUMAI TU POTI STI ADEVARUL SI POTI VERIFICA IN CONTUL PE CARE L-AI POSTAT IN VALUTA NUMELE MEU ADEVARAT ANA.P.... SI PE 20 APRILIE FAC FRUMOASA MEA VARSTA DE 59 DE ANI.EU NU POT MINTI,NU POT PACATUI,TRAIESC CU FRICA DE DUMNEZEU NUMAI LUI VREAU SA-I SLUJESC.TE IUBESC DIN INIMA MARIA SI MULTUMESC DOMNULUI CA PRIN TINE DOMNUL ARE O MARE LUCRARE DE FACUT.TE INBRATISEZ SI EU CU DRAG.ANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea ! Chiar te rog sa nu-ti faci griji deloc !
      Sunt si oameni foarte sceptici,oameni care cauta doar sa critice ,si nicidecum nu-L cauta pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI.
      Iti multumesc din suflet ANA, pentru ajutorul tau, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, in CARTEA pe care o voi scoate in toamna.
      Din toata inima mii de multumiri tuturor celor care ma ajutati sa scot aceasta CARTE in toamna. Va iubesc cu sufletul si ma rog pentru voi toti.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  19. MARIA NIMIC NU-I LA INTAMPLARE.NOI CU MINTEA NOASTRA NU PUTEM SA INTELEGEM PE DEPLIN LUCRAREA LUI DUMNEZEU.FIECARE DIN NOI COPII LUI AVEM CATE-O MISIUNE DE INDEPLINIT PENTRU A PROPOVADUI EVANGHELIA.DOMNUL SA NE INTAREASCA,SA NE DE-A LUMINA SI INTELEPCIUNE,SA NE RIDICE ATUNCI CAND SUNTEM DOBORITI.SA NU UITI CE TI-AM SPUS ,,DOMNUL ARE O MARE LUCRARE PRIN TINE DE FACUT,,O SA VINA SI ACEA ZI MARE SI SA-TI ADUCI AMINTE DE MINE ANA,CA NU-I NIMIC LA INTAMPLARE CA SA DESCHIZI ACEST BLOG SA NE CUNOASTEM SI SA INTORCI LA CREDINTA ATATEA SUFLETE CARE POATE ERAU PIERDUTE SI FORTE DEPRIMATE.IAR TU CU A TA INVATATURA AI INVATAT SI INDRUMAT PE FIECARE CA NU POATE FI MAI MARE SI MAI PUTERNICA DECAT RUGACIUNEA DIN TOATA INIMA CATRE TATAL,FIUL SI DUHUL SFAN SI MAICUTA DOMNULUI CARE SE ROAGA PENTRU NOI CU LACRIMI FIRBINTI.CU DRAG TE IMBRATISEZ ANA

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.desprevremuriledinurma.ro/

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Maria eu te urmaresc chiar daca sunt foarte mica , si sunt uimita de credinta ta in Tatal nostru Dumnezeu ..... Ai un dar rar intalnit... Bravo!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria eu te urmaresc chiar daca sunt foarte mica , si sunt uimita de credinta ta in Tatal nostru Dumnezeu ..... Ai un dar rar intalnit... Bravo!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri.Dar cum se face ca ai scris exact aceleasi cuvinte cu Unknown ?
      Iata:
      Doamna Maria eu te urmaresc chiar daca sunt foarte mica , si sunt uimita de credinta ta in Tatal nostru Dumnezeu ..... Ai un dar rar intalnit... Bravo!! la VREME INCENDIATĂ ÎN ESTUL ȚARII !
      Eliminați conținutul | Ștergere | Spam

      Unknown De ce trebuie sa ne ascundem sub 1000 de anonimate ???

      Ștergere
  23. Dragii mei degeaba vreti sa băgați cu forta pe gât învățăturile voastre trăirile voastre pentru ca fiecare om trebuie sa înțeleagă singur (stiti e o vorbă trebuie sa dai cu capul de sus sa il vezi pe il de jos) pana nu treci printr un soc pana nu te scutură Bunul Dumnezeu bine .Nu poți intelege.trebuie sa ai liniste si sa te bucuri de orice minune .Si daca te întrebi cine a creat o .Si iti dai singur raspuns .atunci crezi cu adevarat in Bunul Dumnezeu Creatorul. Niculina

    RăspundețiȘtergere