luni, 7 martie 2016

UN OZN SUB FORMA TRIUNGHIULARĂ ,DEASUPRA ROMÂNIEI !

                                                                            
                                 27 februarie 2016,ora 23,45 !

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, brusc  văd un Cer de noapte spre Apus, iar pe Cer, un OZN mai puțin obisnuit.
Acest OZN ,care era foarte aproape de Pământ, avea formă triunghiulară.

                                  OZN negru 3.
Dragii mei, asa cum stam la semafor si se schimba culorile semaforului,tot la fel, se schimbau culorile luminilor: din alb in roșu, din roșu in galben,etc...
OZN-ul dragilor, era cam pe la înălțimea pe unde zboara Elicopterul cel mai sus.
 Deci,era foarte aproape de Pământ.
Avea circa 7 lumini aprinse ,dintre care, trei erau foarte mari și pulsau ,precum ne bate noua inima in piept.
 M-a bucurat prezenta acestul OZN, pe care il intalnesc mai rar. Am mai vazut OZN-uri ,cele mai multe ,sub forma de farfurie, dar si sub forma de cilindru, sau sub forma ovala, dar mai sunt si altele ,de care nu-mi aduc aminte acum.  
Dragii mei,OZN-ul din aceasta noapte,arăta ca un triunghi negru pe Cerul noptii, cu circa 7 lumini aprinse, ca in imaginea de mai sus. Trei dintre lumini,erau cele mai mari si rotunde. 
OZN-urile si Extraterestrii exista !
Că sunt si oameni sceptici, asta e problema lor.
Pentru mine, nu mai este o enigma prezenta lor, a OZN-urilor. 
Simt o bucurie imensa atunci când îi văd,si mai ales, daca sunt si prin preajma mea, asa cum a fost si acesta, chiar îi simt că nu ne vor răul.
Am caiete intregi scrise pe parcursul a 18 ani, in care am descris cu amănuntul, totul despre OZN,precum si despre EXTRATERESTRI. 
Cine crede ca suntem singuri in acest infinit UNIVERS, se inseala amarnic, si inseamna... ca nu stie nimic;dar se bate cu pumnul în piept, că el stie tot si toate.
                                    Cu dragoste,Maria. 

20 de comentarii:

  1. Pai atunci sa va zic ceva,doamna.
    Ce vedeti in vise, eu am filmat,nu marrfer la ozn asta ci la ozn-uri in general. Cu toate astea nu sant sigur ca e vorba de extraterestrii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai inteles nimic ! Eu nu scriu din vise!!! Eu scriu din toate cate traiesc! Asa cum fiecare dintre noi, vedem toate in jurul nostru, tot la fel vad si eu toate câte scriu. Dar nu din vise ! Nici nu mai am timp sa visez, căci dorm foarte puțin.

      Ștergere
    2. Da, eu credeam ca toate astea le vezi asa, in transa nu in realitate,greseala mea atunci Maria

      Ștergere
    3. ANONIM 02:18 DAR CARE E DIFERENŢA DINTRE REALITATE ȘI TRANȘĂ? PENTRU CĂ SPECTRUL REALITĂŢII E TOT O TRANȘĂ.

      Ștergere
    4. ANONIM 02:18 ȘTI CUMVA CE ESTE REALITATEA? ÎŢI SPUN EU. REALITATEA ESTE O TRANȘĂ SUPER VIE,GENERATĂ DE ŢESUT CEREBRAL SAU DE DUH. ŢESUTUL CEREBRAL E ÎN POZIŢI SIMULTANĂ CU DUHUL. MEDICII SPUN CĂ E ŢESUT,POPII SPUN CĂ E DUH.

      Ștergere
  2. AŢI ENUMERAT FARFURIE,CILINDRU,OVAL. POT FI SUB FORMĂ DE CUB,Z,Y,W,X,Ω,₪,៛,ฯ,§~,₩,Г,μ,#,*,₹,{,¬,°,¥,🌐,🍄,🌀, ȘI EXEMPLELE POT CONTINUA LA INFINIT ATÂT CA FORMĂ CÂT ȘI CA PROPRIETATE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu americanii prin zona, cum astia au tehnologie si dupa cum au interese mari in aceasta zona, mai ales ca Rusia e aproape... orice este posibil. Fie sa aiba ei tehnologie de aceasta forma fie au starnit interesul elienilor! Sau Romania este supravegheata de o rasa anume de extraterestri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai degrabă cred că e avionul invizibil american. Seamănă perfect în descriere.

    RăspundețiȘtergere
  5. O.Z.N-urile au existat dintotdeauna,sunt si vor fi prezente mereu,noi pamantenii am fost si suntem supravegheati,pe mine nu ma sperie asa ceva,sa primim totul cu bucurie,ca toate sunt cu voia lui Dumnezeu sicele bune si cele mai putin bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. O.z.n.exista numai pt ca asta este vointa lui dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ozn sunt obiecte zburătoare neindentificate și au fost demonstrate de institutul inimii California în 2006.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu Gabriel,frate,una e transa si alta e TRANSA

      Ștergere
    2. Dragul meu Gabriel,frate,una e transa si alta e TRANSA.Si inca ceva Gabriel;cum de le sti tu pe toate,parca ai fi Profesor-Doctor,o seara frumoasa!

      Ștergere
    3. ANONIM 20:53 MULŢUMESC LA FEL!

      Ștergere
  8. Interesant doamna Maria chear as vrea sa citesc mai multe despre extraterestri pe care lati vazut i multumesc lui Dumnezeu ca ma trimis pe acest blog Dumnezeu sa va bine cuvanteze amin..

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria, nu cumva ozn-ul triunghiular si negru este al fiintelor nebenefice?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria stiti zilele acestea au sosit americanii cu 2 avioane Raptor 22 in forma triunghiulara in Romania .nu cumva aceste avioane le-ati vazut in mesajul de mai sus? Faceti o confirmare?

    http://www.realitatea.net/reactie-dura-a-rusiei-dupa-ce-sua-au-trimis-doua-avioane-f-22-in-romania_1928878.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Va uitati sa vedeti daca este vorba despre acel tip de avion imagini -video. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/CNN+Demonstratie+de+forta+in+Romania+cu+F22

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am vazut un triunghi negru cu trei lumini albe in fiecare colt la fel ca in imagine dar in mijloc nu era nimic.chiar m.am uitat la imaginea avionului raptor 22 american si nu are ninic de vazut.sa detaliez putin.ma aflu in spania de 11 ani.era in jur de 1 noaptea eram in apartament la etaj 2 cu fereastra deschisa in plina vara in fata blocului era un spatiu liber mai mare pana la blocul din fata,deci putea m sa vad cerul,luna.aveam fetita in patut,eram si gravida cu al-2-lea copil.ma uitam la tv.deodata am vazut o miscare pe cer din pat vedeam bine pe fereastra.am gandit:berze la ora asta?exact asta a fost gandul meu pt ca mi s.a parut o pasare mare ce se apropie.apoi am vazut triunghiul.am sarit din pat exact la fereastra am ramas in soc cateva secunde cred ca pana in 10 sec.apoi s.a deplasat spre parea dreapa a mea si a disparut nu am mai avut vizibiliatate din apartament.am fugit la sot in camera si i.am spus.m-a crezut si mama la fel.in rest nu e ceva sa povestesc pt ca cine nu vede nu crede.teama?da.dupa aceea ma gandeam ca eu eram gravida si daca sunt alta specie sunt mult mai evoluati decat noi.mi.am amintit de cazurile rapirilor.ma mai gandesc ca poate fi o nava construita de umani si tinuta secret.nu stiu...eu doar am povestit experienta mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am vazut un triunghi negru cu trei lumini albe in fiecare colt la fel ca in imagine dar in mijloc nu era nimic.chiar m.am uitat la imaginea avionului raptor 22 american si nu are ninic de vazut.sa detaliez putin.ma aflu in spania de 11 ani.era in jur de 1 noaptea eram in apartament la etaj 2 cu fereastra deschisa in plina vara in fata blocului era un spatiu liber mai mare pana la blocul din fata,deci putea m sa vad cerul,luna.aveam fetita in patut,eram si gravida cu al-2-lea copil.ma uitam la tv.deodata am vazut o miscare pe cer din pat vedeam bine pe fereastra.am gandit:berze la ora asta?exact asta a fost gandul meu pt ca mi s.a parut o pasare mare ce se apropie.apoi am vazut triunghiul.am sarit din pat exact la fereastra am ramas in soc cateva secunde cred ca pana in 10 sec.apoi s.a deplasat spre parea dreapa a mea si a disparut nu am mai avut vizibiliatate din apartament.am fugit la sot in camera si i.am spus.m-a crezut si mama la fel.in rest nu e ceva sa povestesc pt ca cine nu vede nu crede.teama?da.dupa aceea ma gandeam ca eu eram gravida si daca sunt alta specie sunt mult mai evoluati decat noi.mi.am amintit de cazurile rapirilor.ma mai gandesc ca poate fi o nava construita de umani si tinuta secret.nu stiu...eu doar am povestit experienta mea.

    RăspundețiȘtergere