joi, 17 martie 2016

UN OZN PE PĂMÂNT , ALĂTURI DE EXTRATERESTRI !

                                             13 Martie 2016,ora ora 10,25 dimineața !  

                                                                          Dragii mei, 

Eram la Sfanta Biserică, la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.
Din strană, de acolo unde mă aflam, văd in dreapta spre Răsărit, un OZN  culcat pe o parte.
                       .
OZN-ul dragilor ,arăta exact ca acesta din poza de mai sus,numai că, era ”parcat”pe cant.   
Din partea de desuptul lui, cea de la Pământ, ieseau lumini orbitoare de toate culorile.
                                                                                        .
Lumini orbitoare de toate culorile,pulsau sub OZN -ul inclinat,precum si pe Pâmântul de sub el, si mai departe de el.
În jurul OZN -ului,omuletii gri deschis se plimbau ca la ei acasa.
 .
Dragii mei, vă asigur că ,va veni si ziua in care, Prietenii nostri eEtraterestri ne vor vizita live, stând cu noi față în față.
Atunci sa-i văd pe cei care , neaga existenta Extraterestrilor si improsca cu venin pe cei care, sustin existența acestor fiinte extrem de inteligente,extrem de evoluate.
Până atunci însă,eu voi continua sa scriu despre ei, si despre tot ce ei,Extraterestrii, doresc ca oamenii de pe Terra sa cunoasca, cu si despre ei.
                                         Cu dragoste,Maria.
 

166 de comentarii:

  1. Bună dimineață doamnă Maria.Mă gindesc ca femeia care va spus ca miroase a copil ar putea fi acea fetiță care va urma să se nască poate anul acesta.Doamne ce minune ar putea să se inimple în zilele noastre .Știu ca dumneavoastră stiti deja despre ce minune vorbă de sunteți așa de entuziasmată și mă bucur ca sunteți bucuroasa de asta .Va iubim mult și să ne rugăm și pt cei care nici nu vor să audă de asta.O zi bună .

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate se implinesc cu o repeziciune extraordinara,le vedem si le auzim dar mintea noasträ nu poate sä inteleagä mesajele pe care Dumnezeu ni le aratä si prin vise de noapte.Domnul ne vorbeste la fiecare persoanä care isi predä inima lui.Trebuie säi multumim Domnului in fiecare zi pe care ne-o da,cä ne tine in viatä,ne dä päinea ce-a de toate zilele in fiecare zi.Maria mä bucur cä Domnul te-a ales ca prin tine sä aduci multe suflete la credintä.Domnul te iubeste.Slävit,glorificat e numele Domnului.Amin O zi binecuväntatä cu toatä fam.sä ai.Te iubesc cu drag ANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Ajuta ! Aici voi fi zi si noapte ! Da ! Este vorba de PRUNCA LUI DUMEZEU ȘAPTE ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Fals . INTELESUL LUI SAPTE ESTE :
      SAP TE este A SAPA TE adica A DENATURA TRINITATEA ( TE-TEOS) adica FIICA LUI ANTICHRIST se va naste DACA DIAVOLUL NU MINTE, CA STIM CU TOTII CA E TATAL MINCIUNII .... atentie mare MARIA ca DIAVOLUL joaca si tu TE INSELI AMARNIC .... esti din pacate DACA NU TE INTORCI Inselata GRAV de demoni ( extraterestrii ) SI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VOR CERE SUFLETUL TAU facind ROLUL LOR .... ATENTIE MARE maria CA NU E DE JOACA CU INSELARILE si pe oricine vei duce in ispita si sminteala VA FI SOCOTIT PACATUL TAU .... E GREU SA VEZI , stiu , dar NU UITA CA AI FOST AVERTIZATA

      Ștergere
    3. Multumesc ANONIM 17 martie 11,09!
      Te inseli tu, amarnic !
      ȘAPTE este si va fi PRUNCA LUI DUMNEZEU,care va întări tot ceea ce eu am scris aici pe Blog, si care,va pregati CALEA VENIRII A DOUA ,A MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, in NOUL SĂU IERUSALIM -ROMÂNIA !
      Eu stiu mai bine decât tine si decât LUMEA intreaga de pe tot globul!
      ȘAPTE este in Ceruri, si va veni pe Pământ, ca PRUNCĂ A LUI DUMENZEU!!!
      Extraterestrii exista si nu sunt demoni. Cei care spun ca sunt demoni,sunt ei înselati de demoni, ca sa spuna asemenea bazaconii.
      DA ! Îmi asum si iau asupra mea, toate PĂCATELE LUMII intregi, asa cum IISUS HRISTOS le-a luat!
      DA ! Voi plati cu viata si cu sufletul ,pentru toate cate spun si afirm!Nu am nevoie de avertizarea ta! Te crezi mai puternic decat IISUS HRISTOS, care m-a imbratisat de multe ori, si care mi-a spus ceea ce urmeaza sa se inatmple?
      Tineti-ti te rog AVERTIZAREA pentru tine! TU ESTI CEL INSELAT DE DIAVOL, din păcate. Face din sufletul tau,ceea ce vrea el. Păcat!

      Ștergere
    4. Anonim 17 martie 2016, 11:53, NU AI INTELES NIMIC din spiritualitate! De fapt de unde? Biblia trebuie inteleasa prin revelatie! Or ca sa ai asa ceva trebuie sa muncesti mult cu interiorul tau! Asa sa sti: dogmatismul religios conduce la moarte iar Duhul lui Dumnezeu conduce catre viata vesnica!

      Ștergere
    5. De ce intristezi Duhul Sfant Anonim 17 martie 2016, 11:53?

      Ștergere
    6. Maria sper sa nu te superi pe mine dar ai tot amintit de "prunca sapte" ce urmeaza a se naste si mi-am amintit ceva din apocalipsa lui Ioan:

      "In stinga sus, Fiara cu SAPTE capete si zece coarne se ridica din MARE, si pe coarnele ei, zece steme, si era asemenea leopardului. Jos, balaurul ii da fiarei puterea si tronul lui si stapanire mare"

      Ai mai pomenit ca ai vazut si o caldare. (apa = mare)

      In biblie nu scrie nimic despre vreo "prunca sapte" care urmeaza sa se nasca ci doar despre aceasta fiara cu sapte capete care se ridica din mare (apa, caldare).

      Oare cuvantul lui Dumnezeu din biblie a fost denaturat in asa hal? Mai putem noi sa ne incredem in ce scrie in biblie?

      Ștergere
    7. Emanuel ! DA ! BIBLIA nu este ceea ce a lăsat IISUS HRISTOS !
      Iata ce am scris si primit depsre SAPTE,PRUNCA LUI DUMNEZEU:
      În altă zi dragilor, primesc de Sus un alt MESAJ, care-mi spune aşa :
      Şapte ,va veni pe Lume,în Ajunul Patimilor Domnului.
      Şapte este minunat, Şapte este luminat în fiecare clipă.
      Te vei bucura de fiecare clipă a vieţii tale.
      ŞAPTE, se va naste în Joia Mare!
      11 Stele va scrie pe Ea!
      11 Rogoz!
      Şapte, va apărea chiar ca o suliţă!
      Şapte va arăta al Lui Dumnezeu Cuvânt, pe care tu Îl scrii. Ale Lui Dumnezeu Cuvinte ,va arăta Şapte, pe care tu le scrii.
      Şi iarasi intreb in gandul meu:
      Dar unde se va naste ŞAPTE ?
      Clipă în care, aud Glasul rasunator al Lui Dumnezeu, care îmi vorbeste asa :
      Locul unde se va naste, se va sti! Se va sti !
      Eu îţi voi spune ,cu 3 zile înainte!
      Vei cunoaste cu 3 zile înainte ,când se va naste ŞAPTE!
      Dragii mei, doar atât pot să vă dezvalui despre PRUNCA LUI DUMNEZEU ,ce va purta numele de ŞAPTE, şi care Pruncă, se va naste în ROMÂNIA, şi va pregati CALEA VENIRII MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS.
      Din acest motiv ,vă spuneam adesea că, VENIREA LUI IISUS HRISTOS este mai aproape decât credem noi.
      Sa nu mai credeti in clevetirile oamenilor, care spun că vine sfarsitul lumii, căci nu este adevarat.
      Dragii mei, atunci când ŞAPTE se va naste, acea clipă va fi cunoscută de tot Pământul, de toată suflarea de pe Pământ, deoarece ,DUMNEZEU va arăta Semne pe Cerul Său; Semne pe care le vom vedea cu totii, precum vedem Soarele, sau Luna cu Stelele.
      DUHUL ADEVARULUI SI AL IUBIRII, Duhul lui Dumnezeu, Care Se roaga in ...
      Să nu vă îndoiţi nicio clipă, de toate câte v-am spus si scris, căci nu de la mine le-am scris, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT.
      În veacul zilelor noastre fratilor, vom trai si vom fi martori ,la MARI TAINE Dumnezeiesti, si la MARI SEMNE ,ce vor apărea pe CER.
      Toate acestea,vor veni ca sa ne bucure, si nicidecum ca sa ne-nspăimânte, pentru că ,Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci voieste ca sa fie viu si să se intoarca la EL.
      Asadar fratilor, nimic lumesc nu ar trebui ca să vă-nspăimânte!
      Bucurati-vă că traiti in acest veac, in care veti vedea si auzi, MARI TAINE Dumnezeiesti.
      Cu dragoste, MARIA.

      Ștergere
    8. Este artiolul din :
      vineri, 1 ianuarie 2016
      PRUNCA LUI DUMNEZEU ŞAPTE , VA PREGĂTI CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS , PE PĂMÂNT ROMÂNESC !

      Ștergere
    9. FECIOARA MARIA este singura prunca a lui Dumnezeu , care a adus Trinitaea pe pamint , orice alta prunca este mama ANTIHRISTULUI . E atit de simplu de inteles . SFINTA SCRIPTURA a fost scrisa DE LA DUHUL SFINT , prin patriarhi profeti , apostoli , etc si nu de oameni obisnuiti . Oamenii acestia AVEAU DUHUL SFINT . Ca si concluzie : ORICINE spune ca biblia a fost modificata HULESTE pe Duhul Sfint si ADEVARUL NU ESTE IN EI . Sa luati aminte .

      Ștergere
    10. Mai, mai, maaai...nu mai spune... te pomenesti ca adevarul o fi in tine Anonim 19 martie 2016, 09:02 atotcunoscatorul! Te crezi intelept? Stai calm ca mai ai pana acolo! ... Sa iei aminte!

      Ștergere
    11. Sa mergem pe o logica simpla . In Romania considerata ca fiind Gradina MAICII DOMNULUi care A DAT NASTERE Trinitatii IN FIUL LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS , se va naste o prunca care va netezi venirea DOmnului cu numele de sapte ? MAICA DOMNULUI FECIOARA MARIA , PRIMA DINTRE FEMEI NU E DE AJUNS ci vine alta care e in misiune ? WAW .... si asta e de la ´´ duhul sfint ´´ revelat ? Nu pot sa ma intreb decit daca oamenii in general gindesc si nu cred ca o fac din moment ce cred astfel de bazaconii . Demonii joaca doar cu cei care ii primesc ca ´´ invatatori ´´ si sint destui din astia si se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie ....

      Ștergere
    12. DA, vine O ALTA! Te deranjeaza Anonim 20 martie 2016, 15:45? Dumnezeu are de unde! Insa mintiuca ta e prea limitata ca sa poata intelege Maretia Planului Divin!

      Ștergere
    13. Anonim 20 martie 2016, 15:45... Demonii joaca cu cei carora nu au logica o complexa... ci numai una simpla... pentru ca pe aia ii subjuga mai usor... pentru ca sunt naivi... Asa ca incearca si tu sa mergi pe o logica mai complexa, daca ai pricepere, asa preventiv...sa nu te fure demonii!

      Ștergere
    14. https://www.youtube.com/watch?v=enZnYCDKUbI

      Ștergere
  3. Ce ma bucur ca ati spus-o dna Maria.Alina

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria,pe pagina atunci cand ati vorbit de prunca SAPTE parca ati spus ca vom sti toti cand se va naste,nu?Vor fi semne indiscutabile?

    RăspundețiȘtergere
  5. 11:11 - Declar cu încredere. Mici contacte au avut deja loc.

    Toate evenimentele din ultima noapte si ultima zi analizate, modelele de comportament, declarații, știri, liniile telex , etc.
    Am vazut rapoartele observatoarelor , comunicarile astronomilor , forumurile radio amatorilor .Totul adunat într-un întreg , unificat și cuplat cu un pic de eter.
    Am analizat în ansamblu.
    In mod sigur:

    Incepand de astazi - NU SUNTEM SINGURI IN ACEST SISTEM SOLAR

    Când va fi Marele Contact - Nu știu , dar mici contacte - au avut deja loc. Este un fapt.

    __________
    Tag-uri: sol, pini, OZN-uri, teorii ale conspirației, spațiu, vis.................................................................................................................iata ce spune azi prietenul nostru Artem Dragunov-------http://artemdragunov.livejournal.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Daca cunoasteti limba rusa poate ne ajutati si pe cei care nu o cunoastem cu o traducere.
      Multumesc!
      V.R.

      Ștergere
  6. In ceea ce priveste ,,,,inselarile ,,,, o logica simpla ne spune ca daca ,,,,,,acesti extraterestri ,,,,,,sau demoni ,sau ,,,,voiau sa ne faca rau ,puteau sa o faca din epoca cand aveam arcuri si sageti .Ramane sa constatam pe pielea noastra ----ADEVARUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Eugen!Bine punctat! Puteau sa ne faca rau de multa vreme... insa dintre cei care expun aici, unii, uita ca sunt limitati si ca nu cunoasc nici 1% din ce inseamna Unvers si Universuri... insa interesant este ca emit tot felul de verdicte. Fascinant mai este psihicul uman!

      Ștergere
    2. Indiferent ca ii spui univers sau universuri , toate sint pline de demoni . simplu .

      Ștergere
    3. Pai prin deductie tinand cont de ce ai scris
      Anonim 20 martie 2016, 15:32, si omul este tot un demon? Sau numai omul este divin si tot ce este in Univers/Universuri sunt demoni? Ce magnific mai esti! Funny!

      Ștergere
    4. 8.Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită,
      PETRU 5

      Ștergere
    5. Pe cine-i treaz nu-l poate inghiti nimeni... oricat de fioros ar fi! N-ai frica puiule! Ce putere ar avea Intunericul asupra Luminii? NIciuna!

      Ștergere
    6. https://www.youtube.com/watch?v=enZnYCDKUbI

      Ștergere
  7. Prunca a saptea se va naste in luna a sapte in ziua sapte la ora sapte si sapte minute la maternitatea din Iasi,sapte ingeri cu sapte trimbite va anunta momentul,lumea se va bucura,sapte zile vor tine festivitatile.m.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doar specualtii ! PRUNCA ȘAPTE, se va naste intr-o JOIA MARE,din saptamana PATIMILOR LUI IISUS HRISTOS. Dar nu stiu anul !Voi afla cu trei zile inainte de NASTEREA SFINTEI PRUNCI !

      Ștergere
  8. CATEGORIC NU !
    Maria este roaba Lui IISUS HRISTOS!
    Sau asa cum mi-a spus INSUSI MÂNTUITORUL: ”TU ESTI IMAGINEA MEA !”
    Cu dragoste,un suflet obisnuit !

    RăspundețiȘtergere
  9. O intrebare pentru dumneavoastra , doamna Maria : ajunge omul sa plateasca toate greselile sale in viata asta pe care o traieste pe pamant sau ale lui greseli cad generational pe urmasii sai ? Este corect ca eu , X sa platesc greselile predecesorilor mei ? Este corect ca la randul lui , copilul meu , sa indure consecintele greselilor mele ? Sau fiecare in parte raspunde pentru propriile fapte? Ne puteti da un raspuns care sa ne lumineze ? S .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna intrebare S.Dna Maria puteti raspunde intrebarilor lui S?Si eu m-am intrebat asta de cateva ori.Alina

      Ștergere
    2. Vă voi raspunde cu mare drag, cand ma intorc de la SFANTA BISERICA, de la CANONUL SFANTULUI ANDREI CRITEANUL !

      Ștergere
    3. RASPUNS pentru ANONIM 17 Martie 2016,ora 15,14.
      În mod corect ,fiecare platim pentru gresalele noastre.
      Dar exista diferite moduri, de a plati. De exemplu, vb la general:daca eu ca Părinte a copiilor mei, nu am credinta, ma desfranez,beau si injur,urasc pe Aproapele meu,nu merg la SFANTA BISERICA macar in Ziua Sfanta a Duminicii si ma bat cu pumnul in piept ,că eu sunt cel mai tare,si ca nimic nu ni se poate intampla.Atunci BUNUL DUMNEZEU ca sa nu ne piarda sufletul, ne pedepseste ,dar nu ne apărat personal. Ci ne loveste acolo unde ne doare cel mai tare, in copiii nostri. Le da cate o boala, le da cate un accident din care pot scapa sau nu pot scapa.Iara noi ca Părinti, ne doare sufletul pentru copilasii nostri, si unde sa ne indreptam,decat spre DUMNEZEU si spre MAICA DOMNULUI? Si uite asa,BUNUL DUMENZEU a reusit ca sa ne recupereze si sa nu ne pierdem sufletul.Suferinta celor dragi din jurul nostru, poate fi pentru păcatele celor care îi iubesc, pentru ca ei sa se indrepte. Da. Copilasii sufera ptr păcatele Părintilor, căci numai prin suferință (din păcate)inteleg oamenii ca se pot intoarce la Credinta,la Dumnezeu si la Măicuța Domnului.In ceea ce priveste păcatele predecesorilor nostri, platim si pentru ei, numai dac si noi facem aceleasi greseli. Daca suntem buni crestini in adevaratul sens al cuvantului, nu avem de ce sa platim pentru păcatele predecesorilor nostri.In viata de pe Pământ, platim pentru păcatele noastre personale,dar pretul este usturator, pentru ca DUMNEZEU ne pedepseste prin a da suferinta celor dragi noua,precum lumina ochilor. nostri.De vom duce o viata intru implinirea PORUNCILOR LUI DUMNEZEU, vom avea numai pace si liniste sufleteasca, ne vom simti ocrotiti de Divinitate,iar la JUDECATA de Apoi, nu vom avea nicio frica. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Multumesc mult, asa este , numai ca , ajungem la un punct nodal , si anume : viata , sanatatea acestor copilasi sa depinda de nestiinta , viciul , lipsa de morala si minima credinta a parintilor lor destinati sa-i creasca , sa-i ingrijeasca . Prostiile muritorilor, , nesocotintele lor atarna net, atarna categoric in balanta propriilor lor urmasi . Personal cred ca doar cu scoala , invatatura atat copiii cat si parintii pot ,,schimba'' o traiectorie destinica . Cu multumiri . S.

      Ștergere
    5. Cu DRAGOSTE , credinta si nadejdie va fi ADEVARAT ca si schimbare , restul de incercari sint sortite ESECULUI . Lumea asta si tot universul va fi distrusa prin FOC si totul va pieri .

      Ștergere
    6. Probabil mintea ta, eventual! Caci clocaie negativismul pe la tine!

      Ștergere
    7. 25. Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor.
      26. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina.
      33. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
      luca 21

      Ștergere
    8. Anonim 22 martie 2016, 08:59, pacatosii vor muri de frica... cel care este din DUH nu mai are frica de nimic, caci el cunoaste Adevarul care l-a eliberat! Staduieste-te!

      Ștergere
    9. Anonim22 martie 2016, 09:20
      SFINTA SCRIPTURA avertizeaza foarte CLAR
      CEL CARE SPUNE CA E FARA DE PACAT , MINTEEEE si ADEVARUL NU ESTE IN EL ... asadar mai usor cu ´´ ai duhul ´´ ca nu te scapa demonii si moartea . FARA IISUS HRISTOS , NU EXISTA adevar si NU ESTI ELIBERAT . ia aminte ....

      Ștergere
    10. DAR tu nu intelegi nimic: Cine a zis ca fara Iisus Hristos? Ce intelegi tu prin Nasterea din Duh? Ioan 3

      Ștergere
    11. 30. Pentru că suntem mădulare ale trupului Lui, din carnea Lui şi din oasele Lui.
      32. Taina aceasta mare este; iar eu zic în Hristos şi în Biserică.
      efeseni 5

      Ștergere
    12. Te intrebasem de Ioan 3!

      Ștergere
    13. Anonim24 martie 2016, 15:47
      NICI UN INTUNERIC ..... retine bine asta inainte sa vrbim de Duhul care ai impresia ca e cel adevarat ... DUHUL E A LUI ANTIHRIST in multi profeti mincinosi care apar ca ciupercile dupa ploaie si duc lumea slaba in eroare si iad
      5.Şi aceasta este vestirea pe care am auzit-o de la El şi v-o vestim: că Dumnezeu este lumină şi nici un întuneric nu este întru El.
      8.Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înşine şi adevărul nu este întru noi.
      1 IOAN

      Ștergere
    14. Ce insinuezi? Tu de care duh ai?

      Ștergere
  10. Doamna Maria va citesc cu mult drag articolele scrise va pup si va imratisez.Elena

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria,este adevarat ca extraterestrii sunt fratii nostri veniti din Pleiade?Tot de acolo venim si noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un anonim: In roiul stelar al Pleiadelor se afla o stea numita Al-Cyone, se citeste Al Sion. Suna cunoscut?

      Ștergere
  12. Din porunca lui Ptolomeu, regele Egiptului, Vechiul Testament a fost tradus din limba ebraica in limba greaca, de catre 70 de intelepti din Israel. Intre acestia s-a numarat si Simeon. Cand a ajuns la cuvintele profetului Isaia: "Iata fecioara va lua in pantece si va naste fiu“, s-a indoit, gandind ca nu este cu putinta ca o fecioara sa poata naste si, luand cutitul, a voit sa stearga aceste cuvinte. Dar ingerul Domnului l-a oprit si i-a zis: "Nu fi necredincios nu vei gusta moartea pana ce nu vei vedea pe Cel ce se va naste din Curata Fecioara, Hristos Domnul“. Dand crezare cuvintelor ingeresti, Simeon a asteptat venirea lui Hristos in lume. Dumnezeu nu a ascuns nimic fata de noi , mai ales lucruri care ne folosesc. Extraterestri care vor veni sunt draci care ii asteapta iudei. Antihristul cel infricosator. Mare grija.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti naiv, Anonim 18 martie 2016, 12:42... Biblia a suferit modificari si trunchieri. Nu este precum crezi!Dumnezeu nu a ascuns de oameni insa OMUL A AJUNS SA ASCUNDA DE CEILALTI OAMENI ADEVARUL SI CUNOASTEREA...

      Ștergere
    2. Deci mare grija Anonim 18 martie 2016, 12:42, caci esti vulnerabil din lipsa de cunoastere... Biblia nu este completa dar este si mult modificata in folosul unora, acest lucru nu este de acum ci vine din alte vremuri...

      Ștergere
    3. BRAVO, Anonim 18 martie 2016, 12:42
      Exact asa se intimpla si ca o completare la ce ai spus , ´´ extraterestrii ´´ care sint draci , vor aparea atunci cit mai clar cind omul de azi VA CERE sa vada aceste lucruri si nu vor mai fi oameni care sa ii apere cu rugaciunea lor ( sfinti parinti si credinciosi AUTENTICI )si din pacate multi se vor inchina lor .Sa pastrezi calea dreapta caci multi se vor duce pe cea strimba si LARGA direct la cei pe care ii propovaduiesc .Cind omul nu crede , fara sa vada DUMNEZEU ingaduie demonilor sa se manifeste CA sa nu afirme nimeni dintre oameni ca u a stiu ... atunci va fi vai si amar pentru MULTI care se vor pierde , din ALEGEREA LOR ....

      Ștergere
    4. Pai atunci de ce nu a putut si dreptul Simeon sa ascunda de alti oameni si ingerul a intervenit ? Dumnezeu e tainic in fiecare secunda langa noi, nu ai argumente pt ca tu si alti creati un Idol un Dumnezeu al vostru care este de acord cu gandirea voastra necredincioasa. Dumnezeu esti cel al lui Avram Isac si Iacov care s.a jertfit prin Fiul pt noi. Si Ap Pavel spune ca sa intelegi biblia dumnezeu sa aiba mila de tin sa iti ia marama de pe fata. Dreptul Simeon este clara si plua relatarea acestei intamplari care o gasim in biblie. Te mai sfatuiesc sa citesti relatarile despre deschiderea ochilor al unor credinciosi prin voia lui Dumnezeu pt a vedea ce se afla in jurul nostru. Eliseu ,Varlaam etc.

      Ștergere
    5. Prin dreptul Simeon Dumnezeu a aratat ca nimic din ce voieste si trebuie scris nu poate fi sters sau ascuns. De ce mai cititi biblia si va folositi doar de ce va convine ???. Dumnezeu a aratat clar , nimic din ce voiesc si eate spre folosul manturi omului nu poate fi ascuns.ce mai vreti ?atentie avem un timp limitat , cel mai sigur lucru este moartea. Salvati cat mai aveti timp sufletul. Iisus Hristos e singurul lucru ce ne trebuieste. Lasati prostiile , incarnarile si alte trepte universioniste de evolutie. Suntem chemati la mantuire , la Dumnezeu. Avem un timp limitat , nu fiti eretici. (M.am videcat de hernie intr.o seara la rugaciune , avem 6 luni de cand nu puteam sa merg pe picioare normal mai mult de 20 minute , acum ridic saci de porumb de 50 de kg si ajut la manastire, nu am folosit nici un medicament sau altceva) si sunt tanar. Dragilor exista multe feluri de stihii si alte aratari prin ceruri , nimic ce se presupune ca se vor arata , asa cum spune francisc care are un" zombie" pe cruce. ..si vor interveni si etc nu sunt decat draci si antihristul care il asteapta iudeii. Parerea mea . Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc , salvarea sa o asteptati tainic decat de la Domnul Nostru...nimeni nu a intervenit niciodata..decat Domnul Nostru Iisus Hristos. Doamne Ajuta. Alexandru , tot eu am scria mai sus.

      Ștergere
    6. Alexandru, Iisus era din neamul evreilor? Biblia pe care o citesti tu este scrisa de evrei sub insuflarea Dumnezeului?

      Ștergere
    7. Eu citesc Biblia care o citeste toata lumea , si da normal cu Dumnezeu poate pecetlui un om a nu se atinge de el nimic cum scrie si in apocalipsa si in alte scrieri asa si cu biblia.Da Duhul Sfant a vegheat mintea fiecarui om care a avut de transmis scrieriile sfinte. Atentie orice este iertat mai putin hula catre Duhul Sfant. Pt un om credincios nimic nu este intamplator. Omul credincios ii va vedea puterea Lui Dumnezeu la fiecare pas al lui. Si tin sa precizez ,cum nimic nu este intamplator poti fi tu budist , taoist , musulman , iudeu , sau Ateu tot pamantul este in timpul lui 2016 DUPA HRISTOS.

      Ștergere
    8. Anonim 19 martie 2016, 15:20, de ce?... pentru ca asa au vrut evreii? Ia gandeste-te mai bine! Nu cumva te inchini Dumnezeului evreilor? Parca asa scrie in Biblie... Pai ei sunt rai dar Dumnezeul lor e bun? Tocmai ai aici o contradictie!

      Ștergere
    9. Aici e o discutie mai teologica , si contribuie gradul de credinta din noi si biblia se citeste cu inima , dar in fine ...pe scurt credinta mea este ca Dumnezeu lucreaza prin oameni , nimic nu este intamplator..iar Dumnezeul meu este cel care a creat cerul si pamantul pe noi ai stapanul universului ..si care face parte din Sf Treime. Nu e al evreiilor doar clar. Iisus Hristos este fiul si cuvantul lui Dumnezeu ..a coborat prin el din vesnicie pe pamant ca noi fiinta umana sa numai fim prada mortii , cheile iadului sa numai fie la Diavol..A fost evreu pt ca e o intreaga istorisire cu acel popor mai intai cel mai credincios prin avraam iar pe umra tradatorii ai etc. Chiar ai astazi vedem , Culmea in Israel nu este recunoscut ca Mesia pe Iisus..ei inca mai asteapta. De aceea in Apocalipsa se spune despre iudei care la inceputuri au fost credinciosi iar mai pe urma l.a rastignit pe Iisus. " cei ce spun ca sunt iudei nu sunt iudei , sunt o sinagoga a satanei " si in fine...Dumnezeu a chemat toate neamurile la mantuire si prin Apocalipsa se spune ..este un singur Dumnezeu adevarat. Cel ce a varsat de bunavoie sange pt noi. Ramane sa te convigi singur/a cu trecerea timpului..

      Ștergere
    10. Pai cica evreii sunt poporul Dumnezeului (tau?), restul... ar trebui sa manance doar faraminturile, aminteste-ti ce scrie prin Biblie...

      Ștergere
    11. Daca Avraam cel mai credincios era Ungur poate ungurii erau alesi:) dar el a fost evreu si din el mai departe..pe ei i.a scos din egipt..etc iar tot ei l.au tradat. In psalmi daca citesti este profeti ca va veni un Mantuitor pt a spala pacatul lui Adam si a lua cheile mortii. Deci el a spalat pacatele intregi lumii si mai departe de atat..dar normal ca in israel a venit pt ai intoarce pe ei la credinta din nou asa cum au fost la Avraam ..asa cum insusi Iisus a spus ca a venit pt pacatosii dar atentie nu pentru PAGANI (ei se inchinau la idoli de lut animale draci etc)pe ei ii mustra..ca doar acolo se vb de frimituri cu femeia aceia din tinut paganesc Dar si acolo a aratat ca prin credinta si intoarcerea la Dumnezeu a vindecat.o...

      Ștergere
    12. Iisus este DIN IMPARATIA CERURILOR care NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA( PAMINT sau tot universul ) , din neamul DE SUS ´fiind Fiul Omului , Dumnezeu , deci NU ESTE EVREU ci a venit prin neamul ´´ALES ´´, PROMISIUNEA DATA PARINTELUI AVRAAM fiind astfel implinita.
      E CU SINGURANTA ORTODOX ( DREAPTA CREDINTA ) . Cine are urechi de auzit sa auda , si ochi de vazut sa vada .IISUS ESTE CRE-STI-N .

      Ștergere
    13. Bine, Anonim 20 martie 2016, 02:12! Iata ce mai produce manipularea evreiasca! Dar ... nu acest lucru se doreste la nivel mondial? Intocmai!Ce bine te incadrezi! Totul ca la carte, conform planului lor diabolic!

      Ștergere
    14. Evreii insasi majoritatea nu cred in Iisus Hristos ...nustiu ce manipulare dar in fine...manipularea va fi cand ne vor arata ei pe mesia care il asteapta ..sa vezi grozavie atunci:).

      Ștergere
    15. IISUS este DI-VIN, puiule! Nu are nici o alta incadrare! Este DI-VIN! Asa ca ia exemplu si fii si tu DI-VIN daca poti!

      Ștergere
    16. Anonim 20 martie 2016, 15:53, ti-am raspuns ca sa intelegi ca CINE este din Dumnezeu este dumnezeiesc! Fii DIVIN si este BINE!

      Ștergere
    17. Anonim 20 martie 2016, 20:03, stai linistit dragutule, nu te tot stresa, ca daca ai pe Dumnezeu in tine... nu te poate pacali nimeni! Deci straduieste-te mai bine, decat sa te gandesti la grozavii! Pare mai eficient asa!;)

      Ștergere
    18. Anonim20 martie 2016, 20:43
      NU POTI fi di-vin DACA NU ESTI MAI INTAI cre-sti-n . NU toate drumurile duc in IMPARATIA CERURILOR ci NUMAI UNUL - IISUS HRISTOS . Vorbele frumoase NU sint neaparat si bune . Diavolul a vorbit frumos cu eva SI A CAZUT DIN RAI si iata-ne pe toti CAZUTI . DECI LINGUSELILE nu ma impresioneaza . aviz ´´ puiule ´´ .

      Ștergere
    19. Mai dar ce tot ai cu Eva? Incercam sa subliniez ca nu vorbim de etichete aici! Cuvantul divin il cuprinde pe crestin, daca nu ai priceput inainte, puisorule!

      Ștergere
    20. Gresit .´´divin´´ e si lucifer si nu e crestin, puicuta . de asta e si eva luata in discutie . capisci?

      Ștergere
    21. Divin, cu adevarat, inseamna indumnezeit! Iar ai treaba cu Eva, puiule? Ce ti-au facut femeile draga de porti asa o plaga in suflet? Eva este si mama ta! Existi in trup pentru ca o femeie te-a adus pe lume! Nu fi tu judecator, caci nu esti in masura draga! Mai bine ai iubi decat sa judeci! Invata ca iubirea e mai buna decat furia, frustrarea, incrancenarea, frica! E mai buna pentru ca ea vindeca! Sufletul tau are o mare nevoie de iubire! Si tu sti acest lucru...

      Ștergere

    22. Anonim22 martie 2016, 09:36
      intai CINE este iubirea , apoi imi spui despre ea , papusa . CA de vorbe din astea ´´ IUBITOARE ´´ am cazut din rai cind EVA a vrut ´´ SA CUNOASCA ´´ ... NU FI EVA ca ajungi exact la SARPE si demonii joaca CU FEMEILE slabe . capisci ? prosteala poate tine la femei , la mine NU . o femeie m-a adus pe lume DUPA CE FEMEIA a fost scoasa DIN BARBAT ... deci femeia inainte de a naste SI A SE LAUDA cu asta , a fost scoasa DIN BARBAT ... INTELEGI PAPUSA ? deci facerea DIN BARBAT , a facut CA FEMEIA dupa CADERE sa nasca CA PEDEAPSA in dureri ...upssss STIU CA TE SUPARA adevarul , DAR IUBIREA te ajuta sa nu mai fi asa credula cu tot felul de LINGUSELI diavolesti . Cine a fost inainte de nasterea din femeie ? BRAVO - barbatul :-) emotiile tale in analiza te fac SA NU GINDESTI corect ( tipic gindire de femeie ) .... asadar oricit de ´´barbata´´ ai vrea sa fi , TOT FEMEIE ramai .

      Ștergere
    23. Of Doamne... mai dar tu de sensul figurat ai auzit? Tu chiar crezi ca a mancat dintr-un mar? Vorbim de sensul figurat aici puiule.
      (Daca as lua cum tu zici, a fost cam tampitel Adam sa manance din mar... scuza-ma... O fi primul, dupa tine, dar cam prostut... nah ce sa-i faci...)

      Ștergere
    24. Deci tu, urmasul lui Adam, ia aminte ... ai fost si esti naiv! Iti reamintesc: nu tot ce "creste pe copac" se si mananca, dragutule, precum ai crezut si ...crezi, conform genei tale! Asa ca mai invata si tu cate ceva din experienta...daca reusesti!

      Ștergere
    25. Anonim22 martie 2016, 15:21
      Tu vorbesti despre ce vrei , DAR DUPA CE citesti CU ATENTIE despre ce vorbesti . ca ´´ parerologi ´´ sunt destui si pamintul si tot universul MERGE RAU din cauza lor .
      Si daca tot discutam ADAM a fost timpitel CA A ASCULTAT-O PE FEMEIE ( eva ) si de acolo tot dezastrul CADERII DIN RAI . aviz celor care asculta de femei si mame ....Asta asa ca pentru o femeie care vorbeeste nu numai fara sa stie , dar si fara sa gindeasca .

      Ștergere
    26. Anonim22 martie 2016, 15:46
      Experienta despre care vorbesti tu este cea DIN COPAC si lasa-o acolo ca NU DUCE NICAIERI si nici nu te ajuta dincolo ... Nu ma astept sa intelegi tu , dar daca citesc si altii sa nu spuna ca nu au aflat ...

      Ștergere
    27. Anonim 23 martie 2016, 15:52, ... tocmai iti scrisesem in stilul tau... dar nu ai remarcat!;)
      Legat de Biblie, acolo sunt prezentate lucrurile la sensul figurat... doar nu le consideri la propriu? Doar nu crezi ca a luat o coasta de la Adam sa faca un alt trup... Atunci tie, fiind un Adam (sa zicem), ar trebuia sa iti lipseasca una...iar tu trebuie sa sti: coastele in corpul uman sunt perechi in numar de 12, ar trebui sa ai o coasta fara pereche, respectiv 11 perechi si 1 coasta, iar una lipsa ... ceea ce daca studiezi anatomia omului vei vedea ca nu este asa... deci? Fii atent ca Biblia nu se ia ad-literam!Poate iti faci o radiografie la coaste, sa constati... ca ai 12 perechi, nelipsindu-ti una, ci esti absolut complet cu cele 12 perechi...

      Ștergere
    28. Anonim23 martie 2016, 16:24
      AD LITERAM , ca DUHUL ADEVARULUI nu filosofeaza .
      Cit despre coasta , e una lipsa , asa ca ... Asta e problema cind omul are ochi SI NU VEDE . Dumnezeu ce zice si face . LA DUMNEZEU CUVINTUL ESTE FAPTA . ...Mai studiaza ... tainele nu se dau toate celor care sint porci ´´ nu dati margaritare porcilor ´´ .... asa ca poate cindva si la momentul potrivit vei afla ce e cu coasta si unde era .... si ca sa fiu un pic domn iti dau si un indiciu unde era ... coasta lui Adam e legata de nasterea din eva .... hai ca e simplu daca tot esti ´´ doctorita ´´ spunindu-mi sa fac radiografie .... :-).....am spus eu inca de la inceput ca la femei lipsa capului a dus la caderea din rai .... :-)

      Ștergere
    29. Bravo tie! Cum vorbesti! Spune cate perechi de coaste ai? :)

      Ștergere
    30. Mai draguta puisor... gandeste mai profund, caci realitatea arata ca tu ai cele 12 perechi de coaste... esti complet,intreg fara nici una lipsa! Deci coasta aia din Biblie e un simbol...Citeste si tu ceva genetica, daca te pasioneaza asa de mult treaba cu femeia si barbatul...

      Ștergere
    31. Dupa cum spuneam mai sus . Ramine valabil :-) ochi aveti si nu vedeti ....

      Ștergere
    32. Vedem foarte bine puiule, dar avem si suflet si materie cenusie caci de aceea ne-a dat Dumnezeu!;)

      Ștergere
    33. Cu mintea plina de pacate ? Da , vedeti foarte bine cu materia ´´ cenusa ´´ .

      Ștergere
    34. Mai tu de ce te raportezi numai la rau? Tu te-ai gandit vreodata ca exista oameni foarte avansati spiritual? Nu inseamna ca toti oamenii din aceasta lume sunt pacatosi... nu este asa, uite un exemplu este Parintele Arsenie Boca!

      Ștergere
    35. https://www.youtube.com/watch?v=enZnYCDKUbI

      Ștergere
    36. 35..... şi Scriptura nu poate să fie desfiinţată -
      ioan 10
      36. Despre Cel pe care Tatăl L-a sfinţit şi L-a trimis ...... Fiul lui Dumnezeu sunt?
      37. Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu credeţi în Mine

      Daca insusi FIUL LUI DUMNEZEU a spus ca DACA NU FACE LUCARILE TATALUI sa nu il credem si ESTE FARA DE PACAT , atunci ORICINE ALTCINEVA ESTE PACATOS , daca inca nu s-a lepatat de sine IN TOTALITATE( si nici un om nu poate face asta singur ) ... NICI UN SFINT nu a spus ca este fara de pacat si PAVEL A CONFIRMAT ASTA : 15. Vrednic de credinţă şi de toată primirea e cuvântul că Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu...... ....
      1 TIMOTEI 1
      ARSENIE BOCA nu a spus NICIODATA ca e fara de pacat . ATENTIE MARE astia care il denigrati prin aceste vorbe de hula puse in gura Sfintului Ardealului ....

      Ștergere
    37. IOAN 1
      8.Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înşine şi adevărul nu este întru noi.


      Ștergere
    38. Mai eu subliniam un exemplu de om avansat spiritual... "unde dai si unde crapa", mai stai putintel si gandeste... iti spuneam sa nu vezi lucrurile doar in negru, pentru ca exista si oameni Luminosi prin Duhul Lui Dumnezeu, Parintele Arseine Boca este un exemplu!

      Ștergere
    39. Adevarul E UNUL SINGUR SI ALB COMPLET -
      NICI UN INTUNERIC ..... retine bine asta inainte sa vOrbim de Duhul care ai impresia ca e cel adevarat ... DUHUL E A LUI ANTIHRIST Si multi profeti mincinosi care apar ca ciupercile dupa ploaie si duc lumea slaba in eroare si iad
      5.Şi aceasta este vestirea pe care am auzit-o de la El şi v-o vestim: că Dumnezeu este lumină şi nici un întuneric nu este întru El.
      8.Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înşine şi adevărul nu este întru noi.
      1 IOAN

      Ștergere
  13. D-na Maria dar dacă pica pe cineva păcatele pana in al 9-lea neam,cum vine asta? Mulțumesc pentru răspuns.Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18 martie 2016, 16:56, daca se intampla asa e necesara: credinta, evolutie, mantuire! Te vei mantui tu si prin tine tot neamul din care te tragi!

      Ștergere
    2. Anonim 19 martie 2016, 00:15 iți mulțumesc pentru răspunsul frumos care m-a bucurat. Îți doresc multă fericire-n viață. Cu drag.

      Ștergere
  14. Si inco intrebare pt adepti extraterestrilor salvatori atat de benefici, unde au fost ei la nagasaki si hirosima , la primul razboi ? Al doilea ? Unde au murit milioane de oameni ? La acele lagare infricosatoare. Alooooo. La al 3 vin sa ne conduca sufletele, parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18 martie 2016, 20:53, tu crezi ca ei intervin asa din bun senin? Sa o crezi tu! In Univers exista Legi care trebuiesc respectate! Nici Dumnezeu nu a intervenit la cele mai sus enumerate de tine mai sus. Sti de ce? Pentru ca noi le-am facut aceste erori, tot noi trebuie sa realizam ca nu a fost bine si tot noi trebuie sa intelegem ca trebuie sa ne oprim din aceste rele! Nu se va baga nimeni la aceasta! Crede-ma... NOI TREBUIE SA INTELEGEM!

      Ștergere
    2. Extrateretrii sint demoni . Cind vor interveni atunci sigur va incepe batalia finala si multi se vor pierde , caci ´´ minunile ´´ vor fi atit de inselatoare incit vor incerca sa ii insele chiar si pe cei alesi .... nu e necesar sa ne temem acum dar sigur atunci , cind va fi timpul demonilor sa se manifeste , posibilitatea de a ne mai pregati impotriva lor va fi inexistenta pentru cei care nu sint pregatiti din aceste timpuri si sint inselati atit acum , nestiind sa faca diferente Clare , atunci vor fi cei ´´ bucurosi ´´ de ai primi . Vedem aceste lucruri ca se manifesta la nivel mondial cu tot felul de ´´ religii ´´ si credinte din orient si multi NU fac diferente intre o gramada de minciuni si ADEVARUL SUPREM . Pacea nu va fi pe ACEST pamint si nici in ACest univers , CI AMBELE VOR FI DISTRUSE PRIN FOC deoarece demonii ( extraterestrii ) sint fffffffff multi . E mult de vazut si povestit si destui contesta ce nu stiu cu vehementa , dar sfatul meu este sa CERCETATI FFFFFF BINE si sa NU CREDETI usor toate ´´ minunile ´´ sau manifestarile sau daca nu aveti timp sa o faceti , atunci mergeti sigur pe calea ortodoxiei , pe care au mers multi inaintea voastra si au ajuns la calea adevarul si viata care i-a facut cu adevarat liberi .... NU ESTE DE GLUMA si NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA . Prefer sa fiu ´´ dur ´´ acum si sa va ajutati mergind pe calea dreapta si sa ´´va scot din sarite´´ , decit sa plingeti amarnic dupa si sa o faceti vesnic ( timp nu mai exista dincolo) .....

      Ștergere
    3. Dumnezeu sa te binecuvanteze anonim 08:52!Doamne Dumnezeule te rog sa-i mantuiesti pe toti care viziteaza acest blog!

      Ștergere
    4. Anonim 19 martie 2016, 08:52, ce naiv esti! Extraterestri exista. Ei sunt de doua feluri vorbind evident la modul general/simplificat: buni si rai, asa cum si omul poate fi bun sau rau. Depinde cine ii stapaneste sufletul. Asa cum omul este o specie la fel si ei sunt specii, locuitori ai acestui Universului sau Nvers-urilor. Cum in corpul tau (microcosmos) sunt mai multe celule: unele sunt sanatoase altele sunt bolnave... tot asa este si in macrocosmos, avem specii bune si specii "virusate". Si pe planeta noastra , nu mai departe de specia umana: avem oameni buni dar si rai...

      Ștergere
    5. Wowww, extraterestrii sunt foarte multi ai zis Anonim 19 martie 2016, 08:52, dar de unde sti mai frate? Aaaaa, inteleg, ai avut o viziune.... Esti perfect!

      Ștergere
    6. Va ti întâlnit cu demoni anonim 8.52.Si dumneavoastră sunteți fara de păcat de ne vorbiti numai noua .va credeti DEA Dreapta Domnului? Ati avut viziuni? De ne certați atât? Eu cred ca in acest univers nu suntem singuri.Nu suntem noi buricul universului .numai cine are viziuni de a putut trece cu puterea minții in alte dimensiuni poate vorbi si ne poate spune si noua.iar daca noi vrem sa credem bine daca nu nu. Noi suntem prea mici .asa ca ne dăm si noi cu parerea din ce citim din bibilie. Din ce auzim.oare vechii oameni de unde stiu ?au avut viziuni sau a scris din capul lor. Ortodoxia si alte religii cine le a inventat?niculina

      Ștergere
    7. BA exact , Noi , OAMENII suntem buricul pamintului si DEMONII ( toti extraterestrii ) stiu bine asta . NU EXISTA ExTRATERESTRII buni sau rai , caci DEMONII sint rai . Asadar dupa cum am spus in prima mea interventie , NU VA JUCATI cu ce nu stiti SI NICI CU MANTUIREA VOASTRA . Cind o sa fi momentul veti afla mai multe . Momentan ATI AFLAT si e bine sa tineti minte . Si ca sa raspund si la intrebarea cu : de ce ne certati atit ? raspunsul este :mantuirea nu e de unul SINGUR avind in vedere ca TOTI am cazut din rai prin eva ... deci cu cit mai multi oameni SE VOR MANTUI cu atit bucuria celui care ´´ cearta ´´ va fi mai mare :-) .Cu acelasi scop cu care IISUS HRISTOS i-a certat pe farisei etc . Iar cei care mistocaresc , sa ia aminte ca O FAC spre pierderea lor .

      Ștergere
    8. ANONIM 08:52 ÎNSEAMNĂ CĂ ANIMALELE DIN PĂDURE SUNT DRACI,DUPĂ JUDECATA TA. OMUL ESTE UN ANIMAL ȘI EL ȘI NU SE DIFERENŢIAZĂ CU NIMIC DE UN CĂŢEL. NOI AVEM FALSA IMPRESIE CĂ SUNTEM DEASUPRA,CĂ AVEM ȘTIINŢĂ,TEHNOLOGIE ȘI AȘA MAI DEPARTE. EXACT ACELAȘI LUCRU GÂNDEȘTE ȘI UN CĂŢEL DAR SUB ALTĂ FORMĂ. TOŢI SUNTEM DOBITOACE ȘI SUNTEM EGALI CA SUPREMAŢIE,NU ESTE UNUL MAI PRESUS SAU MAI PREJOS.

      Ștergere
    9. Anonim 20 martie 2016, 09:05, te pomenesti ca Pamantul nu-i rotund. O fi plat si e centrul universului... si totul se invarte in jurul omului, dupa mintea ta. Mai sa fie! Cata intelepciune! Laudabil! Aplauze va rog! Galileo.

      Ștergere
    10. Asa este Gabriel tot si toate sunt creatiile Bunului Dumnezeu Creatorul.sa il rugam pe Bunul Dumnezeu Creatorul să ne dea înțelepciune. Bunătate blândețe si sanatate.Si sa ne ierte toate păcatele si greșelile. Niculina

      Ștergere
    11. EFESENI 6
      10. În sfârşit, fraţilor, întăriţi-vă în Domnul şi întru puterea tăriei Lui.
      11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
      12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
      13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.

      Ștergere
    12. 1. Iar despre ani şi despre vremuri, fraţilor, nu aveţi nevoie să vă scriem,
      2. Căci voi înşivă ştiţi bine că ziua Domnului vine aşa, ca un fur noaptea.
      3. Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.

      Ștergere
    13. Iar tu Anonim 21 martie 2016, 13:07 trebuie sa sti ca omul cu inima si suflet bun, cu Duhul Sfant in el, are putere sfanta, duhurile rele nu stau unde este Lumina lui Dumnezeu! Omul acela Lumineaza pe unde trece!

      Ștergere
    14. Deci fiind îndreptaţi din credinţă, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Iisus Hristos,

      PRIN Iisus HRISTOS ,omul lumineaza caci este scris : EU SINT CALEA , ADEVARUL SI VIATA . Daca calea este GRESITA duhul lui antihrist ESTE PESTE OAMENI . Tot pamintul si tot universul E PLIN de demoni . Nu poti sluji la doi stapini si vorbele frumoase si ´´ de pace ´´ sint minciuni .Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea,

      Ștergere
    15. 12.De aceea, precum printr-un om a intrat păcatul în lume şi prin păcat moartea, aşa şi moartea a trecut la toţi oamenii, pentru că toţi au păcătuit în el.
      Romani 5

      Ștergere
    16. Pai, nu acesta e rostul Invataturii? Sa devenim Lumina? Pai nasterea din Duh ce o fi? :) Cine e nascut din Duhul lui Dumnezeu e doar a Lui Dumnezeu!Pentru ca lumea cu toate din ea (materialismul cu tot ce presupune) nu mai are nici o putere asupra lui. Deci sa ne nastem din Duh! Conditie esentiala!

      Ștergere
    17. Anonim22 martie 2016, 09:58
      FARA IISUS HRISTOS NU PUTEM FACE NIMIC . deci Duhul de lumina despre care vorbesti , ATENTIE sa nu fie antihrist . Nu tot ce PARE LUMINA este si lumina .. vezi sa nu fie FOCUL IADULUI .

      Ștergere
    18. Ioooan 3 puiule! Hai ca tu te razboiesti aici in van! Cine a zis ca fara Hristos, mami?

      Ștergere
    19. Puiule, Lumina= Duhul Sfant! Iar Acesta este inconfundabil... lasa tu pe demoni, caci aia vand iluzii usor de recunoscut pentru cei in Lumina! Daca pe tine te pot prosti ... e problema ta!

      Ștergere
    20. SI BECUL TOT LUMINA ESTE , asa ca DEMONII se pot folosi DE ORICE SURSA DE LUMINA ca SA VA PROSTEASCA si stim asta ´´ SATANA SE PREFACE IN INGER DE LUMINA ´´ .... cita naivitate sa crezi ca pe tine nu te prosteste ca este ´´ inconfundabil duhul ´´... MAndria mare duce in IAD DIRECT . DEMONII SINT PESTE TOT pe pamint , in pamint , si TOT universul .
      1 ioan 4 1. Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume....... tu nu le cerceta ca NU E NEVOIE CA ´´ DUHUL SFINT ´´ e inconfundabil ... multi NAIVI si ´´ parerologi ´´sunt prostiti de DEMONI ffff usor .

      Ștergere
    21. 15.Nu iubiţi lumea, nici cele ce sunt în lume. Dacă cineva iubeşte lumea, iubirea Tatălui NU ESTE întru el;
      Ioan 2

      Ștergere
    22. Pai mai puiule nu asta spuneam? Ia zi tu cum intelegi nasterea din Duh, caci trebuie sa clarificam treaba aceasta! Dar cu cuvintele tale, nu tot da copy/paste ca si eu am citit Biblia, poate inaintea ta!Deci expune-ti parerea frumusel!

      Ștergere
    23. Nu papusa
      cuvintele DOMNULUI IISUS HRISTOS nu sint copy-paste ci DUH DE VIATA ... deci asta cum inteleg eu nasterea din duh ESTE O ABERATIE ... se poate intelege DOAR INTR-UN SINGUR FEL . CEL scris IN BIBLIE adica ´´ copy paste ´´ ... deh femeie ... fara logica divina esti ´´ papusa ´´ .... mai studiaza ca nu pot dialoga cu cineva care nu are logica la el ... si femeia nu are ... .-)

      Ștergere
    24. Iar nu ai priceput puisor: te rugasem sa nu mai faci copy/paste din Biblie direct ci sa discutam pe tema cu cuvintele noastre, caci Biblia o avem, spune doar cap. si versetul! Posteza cu cuvintele tale ce ai inteles... aici discutam nu redam, acesta ar fi rolul, nu? Caci daca facem doar copy/paste... ne uitam pe Biblia online si e acelasi lucru!Nu? :)

      Ștergere
    25. Becul este un obiect, nu este lumina puiule!

      Ștergere
    26. Dar tot nu ai spus cum e cu nastere din Duh, papusel!Ia scrie mataluta cum e cu aceasta!

      Ștergere
    27. Daca ai fi citit , ai fi priceput DE CE se vorbeste asa :
      femeie slaba care vorbeste fara sa stie
      22. Femeile să se supună bărbaţilor lor ca Domnului,

      6. Nimeni să nu vă amăgească cu cuvinte deşarte, căci pentru acestea vine mânia lui Dumnezeu peste fiii neascultării.

      19. Vorbiţi între voi în psalmi şi în laude şi în cântări duhovniceşti, lăudând şi cântând Domnului, în inimile voastre,

      Ștergere
    28. Anonim23 martie 2016, 17:59
      bravo , te-ai prins dar mai departe nu ai reusit sa mergi
      exemplul cu becul si lumina a fost ales tocmai pentru A DIFERENTIA obiectul de lumina
      Becul este un obiect CARE reda lumina si ASA si diavolul se foloseste de ORICE LUMINA DIN UNIVERS ca sa VA prosteasca si universul TOT e plin de demoni si asa se explica ´´ tehnologia ozn -becul in cazul discutat ´´ folosita de demoni( extraterestrii ) CA SA PROSTEASCA OAMENII . aveti mult de meditat la ce am scris si e destula informatie . toate bune si la revedere ...

      Ștergere
    29. Mai Adamel, ia zi tu cu nasterea din Duh, cum este?

      Ștergere
    30. 5.Şi aceasta este vestirea pe care am auzit-o de la El şi v-o vestim: că Dumnezeu este lumină şi nici un întuneric nu este întru El.

      Ștergere
    31. Mai, tocmai aici e diferenta! Dar iarasi nu stai sa gandesti, numai te arunci... Pai daca e un obiect normal ca emite prin conectare la o sursa lumina artificiala. Insa repet din nou, cel care are Lumina Duhului Sfant nu are cum sa se insele... nu are decat sa vina diversi cu tot felul de iluzii ca nu tine!

      Ștergere
    32. NICI UN INTUNERIC ..... retine bine asta inainte sa vOrbim de Duhul care ai impresia ca e cel adevarat ... DUHUL E A LUI ANTIHRIST in multi profeti mincinosi care apar ca ciupercile dupa ploaie si duc lumea slaba in eroare si iad
      5.Şi aceasta este vestirea pe care am auzit-o de la El şi v-o vestim: că Dumnezeu este lumină şi nici un întuneric nu este întru El.
      8.Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înşine şi adevărul nu este întru noi.
      1 IOAN

      Ștergere
    33. Anonim24 martie 2016, 09:45
      ioan 3
      13.Şi nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.
      Dupa cum spuneam : FARA IISUS HRISTOS nu exista nastere din din Duh ..... deci nu ai priceput asta de tot intrebi .... tot ce am spus pina acum RAMINE VALABIL si duhul lui antihrist este in tine prin PACATE , daca nu ai reusit sa percepi lucrurile pina acum .....

      Ștergere
  15. Anonim 20:39, ai dreptate!Iris.

    RăspundețiȘtergere
  16. Adaug si eu ca aceste minti bolnave ar fi in stare sa arunce planeta in aer.Nu vedeti ce sofisticate au inceput sa faca tot felul de arme.omenirea prin nebunia ei se distruge .Si de multe ori s-a spus aici ca Planeta Pământ sta sub tălpile Domnului. Si atunci când a fost războiul (război e de când e pământul ) dar nu ca acum cu tot felul de arme chimice si cu atata aparatura sofisticată. Concluzia mea e ca la turnul Babel când oamenii a facut o scara sa urce la Dumnezeu. Si de atunci se zice ca Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic le a amestecat limbile de nu sau mai inteles între ei.asa si acum v-a fi sfarsitul acestei planete nu v-a fi nici odată niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca omenirea nu se indreapta din raul in care se complace... nu va fi bine!Sa facem urmatorul scenariu: daca omenirea aceasta ar avea tehnica si mai sofisticata si ar putea umbla prin Univers dupa bunul plac, pe orice planeta, ma intreb ce ar face cu planetele unde ar fi viata dar omul ar putea trai si el acolo? Le-ar invada?

      Ștergere
    2. Apocalipsa vine si daca vrem sau nu vrem , asa ca PAMINTUL SI TOT UNIVERSUL ASTA VA FI DISTRUS, trierea va fi cumplita si orcine crede ca va fi pace pe pamint SI IN UNIVERS si doreste asta SA FIE SIGUR CA ATUNCI a coborit deja ANTIHRISTUL si prigoana cumplita a inceput . Pacea toata a pamantului va fi inceputul APOCALIPSEI .

      Ștergere
    3. Wahhh ce dramatic gandesti tu Anonim 20 martie 2016, 16:23... Nici nu vreau sa-mi imaginez ce ganduri te anima... Adevarate SF-uri de tipul horror. Si ne miram ce programam... Revino-ti in benefic fratiorule, caci faci rau planetei cu asemenea ganduri si noua, oamenilor, implicit!

      Ștergere
    4. Fac rau planetei zici ? Diferenta dintre mine si tine este ca eu nu zic de la mine ci dupa cum ZICE IIsus : CERUL SI PAMINTUL VOR TRECE ..... , ´´ VA FI CER SI PAMINT NOU ´´ etc etc etc .... iar tu zici de la tine FARA NICI O BAZA . Sigur ca IOAN , apostolul CEL MAI IUBIT A LUI IISUS nu stia ce vede IN APOCALIPSA , ca stii tu mai bine ce si cum . ADEVARUL E UNU si fi sigur ca nu e la tine . Dur, comentariu ? Stiu . Nu e bai , o zgaltaiala din somn e buna la TREZIRE .

      Ștergere
    5. 1. Iar despre ani şi despre vremuri, fraţilor, nu aveţi nevoie să vă scriem,
      2. Căci voi înşivă ştiţi bine că ziua Domnului vine aşa, ca un fur noaptea.
      3. Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.

      Ștergere
    6. Lasa ca zici tu Anonim 21 martie 2016, 12:00 din intelegerea ta marunta! Ce sa facemn cu tine, "zi-le Loredana!" ... caci numai atat poti intelege! Normal ca faci rau planetei: pentru ca tu gandesti numai spre negativ. Gandurile acestea te vor hartui mai incolo... dar ce sti tu in afara sa redai texte interpretate dupa gandul tau? Ca sa intelegi cuvantul lui Dumnezeu iti trebuie intelepciune divina frate! Iar la tine nu se afla!

      Ștergere
    7. https://www.youtube.com/watch?v=V2fcdVCWYOQ

      Ștergere
    8. Recomandare: iubeste, iubeste, iubeste... nu te mai satura sa iubesti! Astfel sufletul tau va deveni Lumina! Tu vei deveni Lumina, raul va fugi de tine... caci nu va putea sta in prezenta ta! Intotdeauna Intunericul fuge de Lumina, pentru ca il invinge! Nu te mai tot intoxica cu negativisme ... caci nu vei mai sti sa iubesti! Repet: omul devine ceea ce il anima! Iubirea sa-ti fie gandul in permanenta si vei simti prezenta Lui, clipa de clipa!

      Ștergere
    9. Anonim21 martie 2016, 22:54. despre ce intelepciune vorbesti ? hmmm . iata-o pe a ta .
      1 corinteni 1

      19. Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
      20. Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?

      FI CU BAGARE DE SEAMA , ginditorule ca nu te salveaza ´´ gindirea pozitiva ´´ . Planeta e plina de demoni ´´ intelepti ´´ si de abia asteapta sa ´´ va invete ´´ ....

      Ștergere
    10. Anonim 22 martie 2016, 12:02, tu asculta bine: adevarata gandire pozitiva este un efect a celui din Dumnezeu, oare de ce pricepi asa greu? Pacea, serenitatea nu exista decat in cel in care Dumnezeu exista prin Duhul Sau! Cel care nu-i din Dumnezeu nu are liniste, e cuprins de tot felul de grozavii si iluzii.

      Ștergere
    11. 1.Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.

      Ștergere
    12. Anonim22 martie 2016, 12:39
      8 .Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul, pentru că de la început diavolul păcătuieşte.
      ioan 3
      Ce zici pozitivule ? demonii te joaca ffff simplu . vezi daca TU NU STII nu ai cum SA VEZI ca deja esti cu ei .... ´´ pozitiv si CU duhul lui ANTIHRIST - dumnezeul minciunii despre care vorbesti ´´

      Ștergere
    13. Mai pui, cum o fi ala nascut din Duhul lui Dumnezeu? Spune si tu: negativ sau pozitiv?

      Ștergere
    14. Anonim23 martie 2016, 16:32
      ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu......
      Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul....

      Ștergere
    15. Ausculta tu mititel: Cine este din Duhul lui Dumnezeu recunoaste duhurile, deci no problem!

      Ștergere
    16. Aha , DACA ARE MINTEA LUI HRISTOS . omul PLIN DE PACATE , nu recunoaste PROPRIILE NEGRELI si are MANDRIA ca are duhul sfint ???? ... din duhul LUMII si a lui antihrist ESTI . Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul.

      Ștergere
    17. Mai puiule eu iti pun o intrebare simpla si relevanta: te-ai nascut din nou, din Duhul lui Dumnezeu?

      Ștergere
    18. Din ortodoxie .

      Ștergere
    19. Cum vezi tu aceasta nastere din nou, respectiv din Duhul lui Dumnezeu? Discutam pe baza a ce scrie in Biblie Ioan 3... mai ales Ioan 3:8...

      Ștergere
    20. 1 ioan 1
      10.Dacă zicem că n-am păcătuit, Îl facem mincinos şi cuvântul Lui nu este întru noi.

      Ștergere
    21. Anonim24 martie 2016, 11:24
      1 Timotei ...
      1. Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea.
      12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
      13. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva.
      14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă

      Ștergere
    22. Eu te-am intrebat de:
      nasterea din nou, respectiv din Duhul lui Dumnezeu. Ioan 3... mai ales Ioan 3:8... Deci aici astept un raspuns de la tine, pe aceasta tema!

      Ștergere
    23. Nope! Si Adam a fost amagit, sorry! ... si el a calcat porunca, el putea sa spuna Evei: /nu pap din marut/... insa a fost pofticos la fel ca si Eva ...so, e si el exact la fel de vinovat... sa fim seriosi, putea sa se opreasca la timp... nu e mai departe decat Eva cu nimic... asa ca nu te tot umfla in pene... nimeni nu e mai presus decat celalalt... puisor!

      Ștergere
    24. Draga anonim 13:33 Dia,tot dai cu nasterea din Duh.
      Sa fi sigura ca tu nu esti nascuta din Duhul lui Dumnezeu.
      Ca sa fi nacuta din acest Duhul lui Dumnezeu trebuie sa treci prin pocainta.Tu si altii ati sarit peste etapa
      aceasta.Ati vrut mult mai mult,sa experimentati diferitr stari,aiureli....Clar ca nu esti nascuta din Duhul lui Dumnezeu.Dumnezeu nu vrea experinte,Diavolul este dornic de acestea...Numai prin smerenie,sa fi constienta tot timpul ca esti supus greselilor,sa fi constienta ca fara Dumnezeu nu poti face nimic,numai si numai atunci Dumnezeu revarsa harul peste tine...
      Asa ca nu mai incerca sa-ti impui intelepciunea ta,ca iti mai repet odata,daca ti-ai pierdut sufletul l-ai pierdut pe Dumnezeu.

      Ștergere
    25. Doamna Liliana iti recomand: nu te intereseaza de restul, nu e treaba ta cum sunt altii, habar nu ai, tu pe mine nu ma cunosti cum nici eu nu te cunosc pe tine! Deci fi cu atentie, nu emite judecati! Ce sti tu despre un om, prin ce a trecut sau nu? Vorbesti in necunostinta de cauza, imi pare rau pentru tine... te raportezi doar la ce citesti pe postari insa nu este destul...

      Ștergere
    26. Auzi Dia ,cred ca tu faci aluzii,intr-o postare,,nu-i duce".
      Macar fi sincera si spune de ce ai intrat pe blogul acesta? Ai de transmis ceva? Atunci transmite...
      Spune deschis,ce vrei?

      Ștergere
    27. Pardon? Asculta-ma, nu e treaba dumitale de ce un om intra pe un blog sau nu! Ok? Vezi de treaba ta, caci eu nu am cu tine nimic, nu te cunosc, deci vezi de drumul tau! Treaba dumitale este: de ce intri tu pe un blog, nu de ce intra altii!

      Ștergere
    28. Dia,
      Daca citeai pricepeai ca tot ce se discuta este legat de ce intrebi tu , dar se VEDE ca nu ai facut-o. DEH , femeie .
      ioan 3
      13. Şi nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.
      deci FIUL OMULUI , IISUS HRISTOS , determina nasterea de SUS APOI VINE DUHUL , daca NU AI NICI UN PACAT ... deci duhul lui antihrist vorbeste prin tine , femeie ....si ai si logica lipsa . postarile SE ANALIZEAZA nu cine sau cum esti tu ..... si DIN POSTARI se VEDE ce si cum .... sau sa intelegem ca vorbeste gura fara tine ????? deh ....

      Ștergere
    29. Anonim24 martie 2016, 19:29
      6. De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit,.....

      deci femeia ´´ a gindit PROST ´´ si am cazut din rai .... upssss ..

      Ștergere
    30. Anonim25 martie 2016, 14:24
      ai spus ´´te raportezi doar la ce citesti pe postari insa nu este destul...´´
      ESTE DESTUL , femeie - VEZI DACA NU CITESTI
      MATEI 12
      37. Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, şi din cuvintele tale vei fi osândit.

      deci ai fost prinsa ca NU STII de nenumarate ori si tot NU VEZI . hai fuguta la studiu ca demonii te joaca rau cind inveti de la ei si te pierd cind le faci jocul ....mandria , bat-o vina .

      Ștergere
    31. Anonim28 martie 2016, 10:59, ESTI BOLNAV! sa nu te superi dar demonii tai te chinuiesc rau...

      Ștergere
    32. Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul.

      Ștergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=Eifsm2oqDMk

    RăspundețiȘtergere
  18. EXTRATERESTRI GRI care va viziteaza sunt rasa negativa numita ZETA RETICULI SAU MICI CENUSII.Acestia sunt marionete ale reptilienilor si efectueaza rapirile si testele,adica fac treaba murdara pentru ei.Nu ati citit niciodata despre ei sa vedeti ce hram poarta?Pana si ezoteristii,care cred in totii extraterestrii lui peste prajit sunt de comun acord ca aceasta este o rasa agresiva.De fapt,impropriu spus rasa,ei sunt creati prin inginerie genetica,jumatate fiinte si jumatate masinarii.Executa ordine si sunt lipsiti de orice sentimente.Pentru DUMNEZEU,inainte sa ii prezentati ca benefici,fiti putin mai atenta la ce vise aveti si la cum se comporta ei.Va pot induce orice doresc,inclusiv ca va sunt prieteni,daca asta va face sa stati cuminte si sa cooperati cu ei.Stiu asta,nu din carti,ci din experienta personala,nu vorbesc sa adorm copiii.
    Mai multa vigilenta,spirit critic si ochii mari deschisi!
    EI NU NE SUNT PRIETENI SI NICIODATA NU VOR FI!

    Cu respect.O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu contesta nimeni ca nu ar exista extraterestri dar ati citit ce spun Sfintii Parinti despre ei,ca sunt de partea intunecata?Cititi ce spune si clarvazatorul roman,singurul din lume cu clarvedere Adamica,Nicolae Eugen Gasca,cine sunt ei defapt si cine sunt Oamenii http://www.scribd.com/doc/34220781/EUGEN-NICOLAE-GISC%C4%82-MISIUNEA-ROMANIEI-OBSERVAT%C4%82-PRIN-CLARVEDERE

    RăspundețiȘtergere
  20. D-na Gheorghiu,eu vä cred si fac precizarea cä sunt dpuä feluri de farfurii Zburätoare;unele venite de pe alte planete,asa czm ai väzut D-ta si unele construite de oameni.
    La sfarsitul celui de al doilea räzboi mondial,soldatii americani au gäsit in Germania(Austria) un model de farfurie zburätoare.Au luat-o si transportat-o cu mare grije in America,dupä care au construit si ei Farfurii Zburätoare.
    Data viitoare,sä incerci sä intrii in legäturä cu extraterestrii,telepatic.Se poate. ...
    Anuntä-mä pe adresa mea de E-mail:nfluturel@gmail.com

    RăspundețiȘtergere