luni, 7 martie 2016

UN CUTREMUR MARE !

                                                     

    Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc niciodată ,dacă vom avea Credință ,măcar cât un graunte de mustar!  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu. 

                          7 Martie 2016,ora 7,10 dimineața !

                                        Dragii mei, 

Astăzi dimineață ,treaza fiind,mai stateam in pat si priveam cu ochii inchisi ,atât Cerul cât si lucrurile din camera mea; căci le vad conturul ,chiar daca le privesc cu ochii inchisi.
Și astfel văd dragilor la Sud-Vest ,o incăpere îngustă cu multe rafturi goale, iar langa rafturi ,se afla o femeie de varsta medie,până in 40 de ani, dar care avea culoarea pielii intre bruneta si creola.
Asa ca in imaginile de mai jos,era culoarea pielii la această femeie:

..
Dragii mei, femeia cu capul descoperit și cu părul negru strâns la spate intr-o coada, se apropie de acele rafturi din lemn ce păreau a fi goale,din ceea ce vedeam eu, se sprijină cu partea dreapta a trupului de acele rafturi, si exclama uluită :
                      ” Fetele! 
                  Un Cutremur mare !”
După care ,totul dispare precum imaginea la televizor.
Dragii mei, din păcate vom auzi de un alt Cutremur mare,care se va produce pe undeva,in lumea asta mare.
Aici, cu siguranta era intr-un loc public, magazin sau orice alta institutie,de s-a exprimat femeia cu: ”fetele”.
Eu nu stiu in ce ȚARA va avea loc, si nici când;am descris doar ,ceea ce mi s-a arătat si ceea ce am auzit.
Să ne rugam împreună dragii mei, ca si fratii si surorile noastre intru Domnul, să fie ocrotiti si păziti de toate dezastrele.
Nepalul in ultima perioada de timp, este campiona la CUTREMURELE foarte mari si foarte dese, din nefericire.
Rugaciunile noastre,bunatatea inimii si a sufletului, Postul si milostenia, CREDINȚA si mersul la SFANTA  BISERICĂ, sunt ”armele” noastre, pentru a -I înbuna inima LUI DUMNEZEU,si să nu ne piarda pe noi Fiii Săi.
                                                Cu dragoste,Maria.

   

67 de comentarii:

  1. Poate fi din nou o explozie intr-un apartament in s-v.vecinii vor spune ca au crezut ca e cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne-ajuta ! Apara si ocrotește pe toata lumea , de toate relele ! Cu toata dragostea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Calugarii si preotii de la Manastirea Antim din Bucuresti au cazut in erezie . Majoritatea sunt impotriva lui Arsenie Boca
    E un fel de secta acolo care a alungat din mijlocul ei si pe Irineu Curtescu sau Parintele Gherman . Rusine sa le fie la 300 de ani de la martirizarea Sfantului Antim Ivireanul. Va veni Patriarhul Georgiei si-i va blestema fara sa mai discute cu ei despre Arsenie Boca si fara sa mai le arate greselile Sfantului Gavriil din Georgia .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anoni. 13 56
      Pt. un parinte este de neiertat sa spui ca trebuie sa te inchini la soare, porunca 2 sa nu ai alti Dumnezei ( si deci sa nu te inchini la nimeni si nimic ! ) - Probabil de aici si disputele ...

      Ștergere
    2. Parintele Arsenie Boca a fost un Parinte TREAZ IN DUH si ESTE un Sfant al Lui Dumnezeu. Deci atentie ce postezi!

      Ștergere
    3. Deci Anonim7 martie 2016, 20:12, MARE ATENTIE, nu-l judeca, caci habar nu ai!

      Ștergere
    4. Domnul zian boca a fost un ratacit

      Ștergere
  4. Teofil Bărbulescu7 martie 2016 la 15:21

    NAMASTE! Vă salut cu toate respectele,cunosc pe cineva la Timisoara doctor specialist care deţine un test poligraf avizat de ministerul sănătăţii. Ca să terminăm acest circ odată pentru todeauna,ieu acopăr toate cheltuielile+transport. Dacă dumneavoastră susţineţi că viziunile dumneavoastră sunt reale și nu sunt o născocire a celebrităţii atunci trebuie făcut un astfel de test. Voi reveni mai târziu și voi lăsa un număr de contact. Sau comunicăm prin mail,am înţeles că aveţi mail.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau sa ma testezi pe mine daca sant sau nu cel mai puternic om din lume ! Astept raspuns.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru amabilitate ! Dar eu nu fac CIRC aici!!! Cei care se indoiesc, sunt circarii! Cine vrea sa creada, e bine! Cine nu vrea sa creada,e problema sa. La momentul oportun voi face nu un TEST,ci o suta de TESTE, dar numai la recomandarea SPECIALISTILOR in PARANORMAL.Daca tu TEOFIL crezi ca pe acest BLOG,se face CIRC,nu te obliga nimeni sa-l citesti .

      Ștergere
    3. Dumneata mai ai nevoie de confirmarea testului de la poligraf ca sa vezi daca este minciuna sau nu?
      Cred ca nu va dati seama ce inseamna frica de Dumnezeu.Si ma refer aici la dna Naria Gheorghiu.
      Demersul cred ca este inutil.Parerea mea....

      Ștergere
    4. Dragon ! Undeva in articolele mele, am scris despre un glas care-mi spunea ca voi fi supusa la multe TESTE lumesti,ca voi fi dusa la toti medicii din lume, dar sa nu-mi fie teama, căci DUHUL SFANT va vorbi in locul meu, prin gura mea. Din acest motiv, am spus ca la momentul hotarat de BUNUL DUMNEZEU, voi face 1000 de TESTE si nu unul. Dar deocamdata nu e cazul. Mai sunt multe nescrise, iar din cele scrise ,inca nu s-au implinit. Dar se vor implini.Voi sti cand va veni momentul ca sa accept ”n” TESTE, pentru ca lumea sa nu se indoaiasca. Toate cele bune, si apreciez mult toate Comentariile tale.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    5. Domnule draga, d-na Maria nu are nevoie de testul dumitale, este un om credincios, cu frica de Dumnezeu si care face voia Lui. Probabil ca, daca Isus ar trai astazi in Romania ati sari sa-L testati si pe El! Vedeti-va de treaba si nu mai duceti grija " circului" de pe blog provocat de personaje asemenea dumneavoastra. Mai bine v-ati pocai si v-ati intoarce la credinta strabuna si mai lasati-ne cu ereziile dvs. Judecata lui Dumnezeu este dreapta si nu ai cum sa te ascunzi in fata Lui. El isi alege mesageri prin care isi face cunoscute planurile sale. Dumneata esti liber sa crezi sau nu, sa intri pe acest blog sa citesti mesajele sau nu. Credinta nu iese la testul poligraf. Mira

      Ștergere
    6. ANONIM 19:49 DACĂ EȘTI CEL MAI PUTERNIC DIN LUME ATUNCI VREU SĂ VĂD CUM VINE ANUL ĂSTA DUMNEZEU PE CER ȘI ÎȘI REVARSĂ SLAVA SA INFINITĂ PESTE OMENIRE,ASTFEL SĂ ÎNNEBUNIM DE SLAVĂ DUMNEZEIASCĂ ȘI PACE ȘI SECURITATE MONDIALĂ. POŢI ASTA? AI ÎNGĂDUIT SĂ ÎŢI TESTĂM PUTEREA. VREAU SĂ-ŢI VĂD PUTEREA. AI ȘI TIMP PÂNĂ LA FINELE ANULUI. DECI? ACCEPŢI PROVOCAREA MEA? ȘI NE ÎNŢELEGEM. ORI ECONOMIC ORI SPIRITUAL.

      Ștergere
  5. Tot legat de O. Pacific; Indonezia, Nepal, etc. desi persoanele din imagine par a fi din America de Sud.

    RăspundețiȘtergere
  6. ANONIM 19:29 NU ÎNŢELEG CE AI CU MINE. EU CE AM POSTAT ARE LEGĂTURĂ CU DUMNEZEU. ÎMI PARE RĂU CĂ MĂ ASOCIEZI CU MARIUS. ÎNSEAMNĂ CĂ NU AI DISCERNĂMÂNT.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ai tastat gresit 19 29 si te refereai cumva la 19 49,adica eu, nu era nici o gluma sau subanteles,chiar vreau sa ma intrebe pe mine la detector daca sant sau nu , cu adevarat, cel mai puternic om din lume, Ok ?

    RăspundețiȘtergere
  8. ANONIM 20:17 NU AM TASTAT GREȘIT.DOAMNA MARIA A ȘTERS COMENTARIUL RESPECTIV. EȘTI CEL MAI PUTERNIC DIN LUME,TE CRED PE CUVÂNT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel, eu nu pot sterge cuvinte din Comentarii. Ori sterg tot Comentariul,ori nu-l sterg deloc. Dar Cuvinte din Comentarii nu le pot sterge.

      Ștergere
  9. EU NU AM SPUS DOAMNA MARIA,CĂ AŢI ȘTERS CUVINTE.AŢI ȘTERS UN COMENTARIU.

    RăspundețiȘtergere
  10. EU NU AM SPUS DOAMNA MARIA,CĂ AŢI ȘTERS CUVINTE.AŢI ȘTERS UN COMENTARIU.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gabriel, nu mi s-a părut potrivit Comenatariul acela! Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara dna Maria,vreau sa va multumesc pt ca m-ati schimbat in bine.Am fost la biserica,m-am spovedit,am devenit un om mai darnic si astea toate datorita dvs si invataturilor dvs pe care le-ati repetat si repetat pana mi-au intrat in minte.Alina

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa este! Datorita doamnei Maria am trezit in noi acea lumina. Citind zilnic ceea ce ne transmite prin aceste mesaje ne transformam in sens pozitiv. Sa ne ierte Dumnezeu pacatele si sa nu ne lase din bratele sale.
    Bunul Dumnezeu sa o protejeze si pe Maria noastra care ne ajuta sa devenim mai buni prin scrierile sale de la Duhul cel Preasfant. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 2o,12,nu-ti dai seama ce scri,ce debitezi oare va putea cineva vreodata sa ajunga la Soare,oare de ce NU va putea?dar nu vreau sa-mi dai un raspuns,cu siguranta esti un raspopit invidios pe SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA ,este in ceata DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS asa ca ia seama ce debitezi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Te asigur stimate, ca nu sant vreuvreun raspopit, sant doar un simplu observator care incearca sa ti arate doar o posibila explicatie; pe de alta parte gata, arunc cat colo Decalolul si si te ascult doar pe tine, stapane...asa iti place ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 martie 2016, 01:52, Decalogul sa nu fie un SET DE LEGI pe care te chinui ca nu cumva sa le incalci ci acestea sa fie in inima ta, in natura ta ca fiinta, in manifestarea ta zi de zi, respectiv o chestie naturala, o emanatie a sufletului tau... altfel nu-i ok, esti sub lege si nu sub har... ceea ce nu duce decat la moartea spirituala. Noul Testament.

      Ștergere
    2. Ba da set de legi sa fie, intarite de simtul si inima ta curata si uite asa ti-as putea da exemplu de cateva ,,teste'' din biblie. Un exemplu:
      Cum te simti daca ai un copil care ingheata de frica cand vii acasa de la servici; acuma vezi vorba ca sa nu-ti fie frica decat de Dumnezeu-eu nu cred ca e respect dsa ti fie frica de El ci ofensa.
      Si credema ca as putea sa-ti dau zeci de exemple de acelasi fel.
      Dar astea le-am descoperit abia dupa ce am reusit respectarea, timp de cateva secunde a decalogului, si da , intr-adevar nu numai a lui !

      Ștergere
    3. Frica nu exista in relatie cu Dumnezeu. Nu are ce cauta acolo. E aiurea. Daca cineva are frica de Dumnezeu, acela are un zid intre el si Dumnezeu. Sunt Anonim 8 martie 2016, 20:26.

      Ștergere
    4. Anonim8 martie 2016, 21:51, m-am referit:
      "sa nu fie un SET DE LEGI pe care SA TE CHINUI ca nu cumva sa le incalci" ... Legi sa fie dar adanc in inima ta, mai degraba sa fie caracteristici ale fiintei tale! Adica natura ta asa sa fie. Sunt Anonim8 martie 2016, 20:26

      Ștergere
  16. Si cum banuiesc ca esti fara pata, mai pune mana pe o piatra ceva si trage.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria trebuie să.ți multumim datorită acestui blog și credinței dv neam antors foarte mulți cu față spre Bunul Dumnezeu,Maică Domnului siDomnul Isus Hristos

    RăspundețiȘtergere
  18. Stai linistit,nu traiesc infeudalism,dar nu am sa permit la nimeni sa aduca acuze la adresa Pr.Arsenie Boca,a facut mult bine romanilor in sens spiritual-relgios si nu numai,si da "sa ne inchinam la Sfantul Soare"fara de care nu am putea exista,sa ai o zi insorita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim cu totii intr-un feudalism modern:1).exista proprietate asupra pamantului(baietii destepti fura cat pot din avutia tarii si cumpara proprietati imense de pamant si paduri.asta in timp ce prostimea il munceste cu carca sau traiesc in cutii de chibrite asteptand sa castige la loto avand si ei senzatia ca au o proprietate sau ceva pe lumea asta). 2)exista relatii de vasalitate(suntem supusi uniunii europene care defapt este fragila in calea factorilor naturali si politici). 3)ce sa mai zic de B.O.R. care detine o vaste proprietati si domenii si nu prea ii intereseaza de suferinta oamenilor bagandu-i in seama doar cu ocazia imbulzelilor la moastele sfintilor.ai vazut ce reactie a avut cand s-a intamplat incendiul de la colectiv.

      Ștergere
    2. Parintele Arsenie Boca- Sfantul Ardealului, SFANTUL ROMANIEI! Il iubiiim mult! Doamne ajuta!

      Ștergere
  19. Da, si la sfantu aer, si la sfantu pamant, la sfantu asteapta si la sfantu n-ai inteles nimic
    Eu nu-l contest pe parintele Arsenie Boca, iti explic doar pozitia unei parti din BOR (sa fie clar, e opinia mea personala despre asta)
    cate nu vrea sa incalce Decalogul.
    Gandind cu un singur neuron, privind dintr-un singur unghi, nu faci altceva decat sa judeci; daca gandirea ta e o masa, atunci ai grija sa fie rotunda si sa privesti situatia din cat mai multe parti a mesei, folosind o masa in colturi si o gandire simplista, iata la ce rezultat ajungi: ajungi sa contrazici cu seninatate una dintre cele 10 Porunci si pe deasupra mai si inveti pe altii sa o faca...
    Acum as vrea sa alegi: daca ai inteles greseala pe care ai facut-o cine ai vrea sa te ,,pedepseasca''( zic asta desi eu nu fac vreodata asa ceva ) unu ca tine sau unu ca mine ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decalog zici huh? Uite cum incalca BOR decalogul:

      „Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești.”

      ICOANELE SI PICTURILE DIN BISERICILE ORTODOXE NU INCALCA ACEASTA PORUNCA CUMVA? :)

      Ștergere
    2. Emanuel depunde ce inteleg ei prin icoane. Daca ei în acea întruchipare venereaza puterile LUI Dumnezeu arătate oamenilor, atunci e ok. Daca vad chipul din icoana drept Dumnezeu, atunci acela se inchina la pictura si nu la Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Ba da, le incalca

      Ștergere
    4. De ce zici ca le incalca?

      Ștergere
    5. Ei...cand mergi in biserica si vezi sfinti pictati pe pereti, mai treaca-mearga. Dar cand vezi ditamai pictura cu oamenii din BOR ce mai spui? Sau, frumusel langa intrare ii zaresti in marime naturala pe cei care au dat niste bani pt ridicarea bisericii, cum e?

      Ștergere
    6. Da, aia nu au ce cauta pe pereti, exceptie Parintele Arsenie Boca!

      Ștergere
  20. Dragii mei sa ii mulțumim Bunul Dumnezeu Creatorul ca ne-a lăsat si aceasta minune SOARELE.Si ce frumos este când este soare si frumos afara totul e plin de viata si fata oamenilor este luminată si tot ce a lăsat si creat Bunul Dumnezeu este plin de viață. Iti mulțumim Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic Tatal Universului cerului pământului si Al nostru ca avem parte de aceasta minune în viata noastra.niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soarele este creatia lui Dumnezeu de aceea nu se cuvine sa ne inchinam creatiei, ci numai Creeatorului. Soarele este cel care ajuta la mentinerea vietii, insa inchinarea este pentru Dumnezeu pentru ca fara vointa Lui soarele n-ar exista.

      Ștergere
    2. Pana si eu, pot ,,ruga '' soarele sa vina, sa plece...
      Mira, datorita ,,samburelui'' de credinta pe care-l ai, cat de usoara e intelegerea pt. tine,chiar daca este partiala... De ce spun asta? pt. ca poti simplifica mult mai cu tarie spunand : Dumnezeu care a facut tot si toate ti-a cerut sa nu te inchini la nimic, sa nu ai alti Dumnezei decat pe El !
      Da daca minte putina este, atunci te poti inchina la sfanta pensie, sanatate sau mai stiu eu ce. Oricum Dumnezeu stiind dinainte ce fel santem, in bunatatea, marinimia si stiinta Lui tot ne-a facut, dand-ui fiecaruia posibilitatea de a intelege,repet, chiar daca stia dinainte rezultatul.
      Am o luna de cand sant pe blogul asta, v-am expus cateva probleme la un mod necunoscut gandirii normale, si nimeni nu observa...
      Am cheia de la majoritatea problemelor voastre, dar voi santeti ca in reclama cu biscuitii Oreo, de zice fetita, tati tu nu esti pregatit inca sa gusti:((

      Ștergere
    3. Pai atunci Anonim8 martie 2016, 21:38 scrie pe intelesul celor multi de aici, acest lucru este important, sa poti expune informatia incat sa inteleaga lumea si sa ajungi tot la performanta dorita!

      Ștergere
    4. Parerea mea: te inchini lui Dzeu si respecti Soarele. Nu stiu cum e gandirea mea dar eu consider ca trebuie sa te inchini numai celui plin de iubire si lumina ( pt mine nu exista Dzeu rau si razbunator). Nu ma pot inchina la ceva care cuprinde si binele si raul (iar soarele face parte din aceasta categorie). In schimb il respect si ii multumesc pt ceea ce-mi ofera.

      Ștergere
    5. ANONIM 21:38 ÎMPĂRTĂȘEȘTEMI ȘI MIE O PARTE DIN CHEILE TALE.

      Ștergere
  21. Nu va tot contraziceti atat... caci si asa nu avem TOATA CUNOASTEREA ca sa intelegem cum sta situatia IN ADEVAR. Eu personal il cred pe Parintele Arsenie Boca. Omul acela a fost un iluminat adevarat al lui Dumnezeu, pe cand BOR... lasa de dorit... sa fim seriosi, distanta mare intre el si preotii de acum. Este o realitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19 05- orice ai spune nu intelegi ca nu poate fi vorba nici unui Sfant mai corecta decat una din Porunci; si tocmai, e mai simplu sa respecti Poruncile si apoi sa incerci sa intelegi ce a vrut sa spuna parintele Arsenie, tocmai daia cred ca nu intelegi, pt. ca nu respecti ordinea dpdv al importantei.

      Ștergere
    2. Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine, sa nu-ti faci chip cioplit ca sa I te inchini lui.... Porunca I din cele10 pe care Dumnezeu le-a scris cu degetul sau in piatra.

      Ștergere
    3. Vreti sa ne mai distram?

      CATI SFINTI SUNT PICTATI IN BISERICI SI CATI SFINTI APAR SI IN ICOANE SI LA CATE MOASTE DE SFINTI SE INCHINA CRESTINII?

      "Sa nu ai alti Dumnezei in afara de mine". Credeti ca este respectata porunca asta? CRESTINII SE INCHINA LA SFINTI SI PUPA SI MOASTELE SFINTILOR PENTRU CA ASTA I-A INVATAT BISERICA ORTODOXA ROMANA! PUPATUL DE MOASTE SI INCHINATUL LA ICOANE!

      ASTA ESTE BISERICA LUI HRISTOS?

      CATI DINTRE CRESTINI URMEAZA INVATATURA HRISTOSULUI? CATI INTELEG ACEASTA INVATATURA SIMPLA: IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI SI CATI O APLICA?

      Caci nu pupatul de moaste si nici inchinatul la icoane nu mantuieste omul!

      Stiti ce e aia o rugaciune adevarata? O fapta buna, o vorba buna, un gand bun! AIA este adevarata rugaciune! Nu da-mi, fa-mi, drege-mi!

      MILA VOIESC SI NU JERTFA! MILA FATA DE APROAPELE VOSTRU! MILA FATA DE ALA CARE NU ARE CE MANCA! MILA SI NU JERTFA!

      CRESTINUL SE ROAGA LUI DUMNEZEU CA SA-I MEARGA LUI BINE si apoi mai are si TUPEUL SI NESIMTIREA sa ceara MANTUIREA, UN LOC CALDUT IN RAI!

      NU S-A INTELES NIMIC DIN INVATATURA LUI HRISTOS! NIMIC!

      Dar pe blogul asta toti crestinii se bat cu pumnul in piept cu decaloage si alte nebunii dar in acelasi timp sunt surzi si orbi!

      STITI CE FACE SOARELE? VA DA LUMINA SI CALDURA CHIT CA SUNTETI BUNI SI DREPTI SAU NETREBNICI, ASA CA DA, AR TREBUI SA VA INCHINATI LUI, SA CADETI IN GENUNCHI SI SA MULTUMITI IN FIECARE DIMINEATA CAND DESCHIDETI OCHII, CACI FARA SOARE ATI FI MORTI SI PUTREZITI! FARA SOARE NU ATI MAI AVEA SANSA SA AJUNGETI LA DUMNEZEU! D-AIA SOARELE ESTE FIUL LUI DUMNEZEU CACI DATORITA LUI AVETI SANSA SA URMATI INVATATURA CARE V-A FOST DATA VOUA!

      TOATA INVATATURA HRISTOSULUI SE REFERA LA SPIRIT IAR VOI NU VA GANDITI DECAT LA CARNE! SA VA FIE VOUA BINE SI DACA SE POATE UN PIC MAI BINE DECAT VECINULUI!

      HAIDETI CU PIETROAIELE!

      Ștergere
    4. Tu ai citi Herto Valus?

      Ștergere
    5. Aveti perfecta dreptate anonim 21:21!Fiti lumina si semnati-va,macar un nume sau prenume...

      Ștergere
    6. Nu arunc cu piatra (ati observat ce des e folosita expresia asta pe blog?). Din punctul meu de vedere, in mare parte ai dreptate Emanuel. Dar, si un soare arzator, puternic te poate ucide. E adevarat ca iti aduce multe beneficii dar trebuie sa recunosti ca poate provoca si multe dezastre.

      Ștergere
    7. Pt Liliana, e mai bine sa raman anonim, nu te ajuta cu nimic numele meu, iar sa pun unul aiurea nu prea e corect, dar iti vei da seama cand scriu eu.

      Ștergere
    8. Pt. Emauel: lasa mereu parte din magazie goala, cand mai apare cate o grana sa ai unde o depozita !

      Ștergere
  22. In spatiu se poate fara soare, dar nu se poate fara aer,stie si un copil de 7-10 ani , asta pt ca ma provocati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca cel care a creeat intregul univers a fost destept, a stiut cum sa combine elementele intr-un mod atat de echilibrat incat doar Lui i se cuvine inchinarea. Cum ar fi sa ne inchinam la bec doar pentru ca lumineaza in lipsa soarelui? Universul are o durata de viata, Creeatorul este vesnic! Haideti sa nu facem confuzie intre creatie si Creeator si sa terminam cu inchinarea la idoli, fie el numit Soare.

      Ștergere
  23. La Multi Ani Niculina,sa te ajute Bunul Dumnezeu asa de mult dupa cum ai fost de necajita,imi plc tare mult comentariile tale,sa fi sanatoasa si sa ne bucuram de Sfantul Soare,cu mult drag Silvia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preotii de astazi sunt fiii nostrii.Parintele Arsenie spunea ca acestia oglindesc educatia pe care fiecare a primit-o in familie si intreba cate mame isi doresc copii pe care sa-i fagaduiasca lui Dumnezeu? Daca ne dorim preoti buni trebuie sa crestem copii bine. Fiecare neam are pastorii pe care ii merita

      Ștergere
  24. Domnule Teofil Bărbulescu ! Cred ca, nu a-ti inteles nimic ! Ce text poligraf ? Despre ce vorbiti dumneavoastra ? D-na Maria, primeste niste mesaje de la Dumnezeu ! MESAJE ! MESAJE SI ATAT ! Nu viziuni ,nu altceva ! Sunt niste mesaje,pe care , ni'le transmite si noua ! Cine are credința ,stie,simte despre ce este vorba ! Nimic nu e întâmplător ! Aici, nu suntem la interogatoriu ! Nu vrea nimeni celebritate !

    RăspundețiȘtergere
  25. Soarele este creeatia lui Dumnezeu si nu am cum sa ma inchin creatiei, ci Creeatorului. Tot ce a creeat Dumnezeu este bun, deci si soarele este bun, si norii si ploaia. Totul. Creeatia este minunata, e plina de viata, insa nimic nu ar fi fost daca Dumnezeu n-ar fi existat si n-ar fi creeat. Ma minunez in fata creeatiei, dar ma inchin doar lui Dumnezeu. Mira

    RăspundețiȘtergere
  26. Da anonim 22.41 te poate arde poate provoca si dezastre soarele.Dar oare nu tot omenirea este de vina?ca a construit atatea betoane .A tăiat pădurile .cu atâta poluare .ne întrebam de ce natura a luat o razna .Eu cred ca din cauza noastra .ca daca am planta un pom si am sta la umbra lui nu ne ar mai arde soarele.niculina.

    RăspundețiȘtergere
  27. http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-cutremur-cu-magnitudinea-6-6-a-lovit-doua-capitale-cu-milioane-de-locuitori-oamenii-au-iesit-pe-strazi.html

    RăspundețiȘtergere