miercuri, 16 martie 2016

ȘI S -A ADEVERIT DIN PĂCATE ! CUTREMURUL DIN CHINA A AVUT LOC.

                                                                       Dragii mei, 

Scriam în ianuarie 2015, ca va fi un Cutremur mare in China!
Nu am mai urmărit evenimentele din lipsa de timp. Astăzi însă,am gasit informatia cum că, in 3 iulie 2015, chiar a fost un Cutremur mare în China.
Am readus pe pagina articolul meu, precum si informatia pe larg. 
Am dorit ca sa amintesc de acest Cutremur care s-a produs in iulie 2015,deoarece, CHINA este in continuare sub teroarea unui posibil Cutremur si mai mare. Voi scrie astazi,intr-un articol.
Iata:

                               Noapte de 18 - 19 Ianuarie 2015, ora 2,20 !

                                                                           Dragii mei, 

În această noapte, când încă mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului , m-am cutremurat la propriu de cele auzite.
Un glas fratilor, spunea tare aşa :

                "Cutremur  în China !
               Cutremurul  din China!
            Se  cutremurăăăă, Sfinte  Sisoeee!!!"

Dragii mei, din nefericre, CHINA  va trece printr-un Cutremur puternic!
Când se va produce , eu nu stiu; nu mi s-a spus. 
Eu mi-am facut datoria de suflet si am scris aici, toate câte vin de la DUMNEZEU. 
Mai mult nu pot face .  O să mă rog si sa ne rugam împreuna, atât pentru poporul chinez, dar si pentru toate popoarele lumii, ca sa aiba grija Bunul Dumnezeu de noi toti,  si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi .                                                                                   

                                                           Cu dragoste, Maria.Iata si Informatia:

CUTREMUR cu magnitudine 6.7 în China. Cel puţin patru replici seismice şi trei morţi

Publicat: Vineri, 03 Iulie 2015 06:50 // Actualizat: Vineri, 03 Iulie 2015 09:56 // Sursa: romaniatv.net
Cutremur în China la o adâncime de doar 10-12 kilometri, anunţă USGS. Seismul a fost urmat de cel puţin patru replici
Cutremure mari în Asia
China a fost lovită de un cutremur puternic în această dimineaţă. Potrivit USGS, cutremurul a avut o magnitudine de 6.7 şi s-a produs la o adâncime de cel mult 12 kilometri. Un seism puternic, cu magnitudine 5.8, a avut loc şi în Insulele Andaman, care aparţin de India.
Un cutremur moderat cu magnitudinea de 5,3 grade s-a produs joi, 2 iulie, in Pakistan.

Sursa foto: EMSC

Potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean, epicentrul seismului a fost localizat la 105 km nord-est de capitala tarii, Islamabad. Seismul s-a produs la adancimea de 10 km si a avut magnitudinea de 5,3 grade.
Cutremurul a fost resimtit in localitatile din apropierea epicentrului, dar si in capitala tarii. Pana la aceasta ora nu au fost transmise informatii privind eventualele pagube. Cutremurul s-a produs în apropiere de deșertul Taklamakan, vastă întindere nepopulată. În ceea ce privește autoritățile chineze, acestea au anunțat producerea unui seism cu magnitudinea 6,5.

Cel puțin trei persoane au murit în urma seismului în districtul Pishan, unde s-a aflat epicentrul, a anunțat Biroul pentru seisme al guvernului regional. Acest district, cu o denstitate a populației foarte scăzută, numără 258.000 de locuitori, dintre care marea majoritate uiguri, musulmani turcofoni.

De asemenea, potrivit autorităților regionale, seismul a avut patru replici cu o magnitudine mai mare de 4 grade.

Cutremure au loc frecvent în China, în special în provinciile Yunnan și Sichuan, regiuni muntoase situate în sud-vestul țării. În urma seismului produs în august 2014 în provincia Yunnan, cu o magnitudine de 6,1 grade, au murit 600 de oameni. În provincia Sichuan, una dintre cele mai populate din China, a avut loc un seism devastator în mai 2008, cu magnitudinea de 7,9 și soldat cu peste 80.000 de morți sau persoane date dispărute.

Cutremur mare in China: "Cladirile se clatina toate!"

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 09:13
   
Cutremur mare in China: "Cladirile se clatina toate!"Foto: Arhiva Hepta.
Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,1 a avut loc vineri in regiunea Xinjiang, in vestul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS, soldat cu cel putin trei morti si aproximativ 20 de raniti
Seismul, de suprafata, a fost localizat la aproximativ 160 de kilometri nord-vest de orasul Hotan (sud), in apropiere de comitatul Guma, la o adancime de aproximativ zece kilometri, potrivit USGS, relateaza Reuters in pagina electronica.

Cel putin trei persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost ranite la Pishan, a anuntat televiziunea de stat CCTV intr-un mesaj postat pe Twitter.

Guma este o regiune saraca agricola, cu peste 200.000 de locuitori, majoritatea etnici musulmani uiguri.

Magnitudinea a fost revizuita, dupa ce initial s-a anuntat ca seismul a avut intensitatea de 6,3. O serie de replici au fost raportate imediat dupa cutremur, cea mai importanta cu magnitudinea de 4,7, potrivit USGS.

Utilizatori ai site-ului chinez de microblogging, care scriu ca se aflau la fata locului, afirma ca au fost socati de puterea cutremurului.

"Cladirile se clatina toate si sunt oameni peste tot, afara", scrie un utilizator pe Weibo.

 

2 comentarii:

  1. SUNT MULT MAI MULTE ADEVERIRI NEȘTIUTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce ne ajuta toate aceste "anuntate nenorociri" ? Nu spune oare Hristos "sa nu-i credem pe cei care ne prezic viitorul...?" Ceasul fiecaruia vine doar stiut de Dumnezeu. Mai lasati "premonitiile astea si concentrate-va pe schimbarea voastra interioara. Pentru fiecare dintre voi o sa fie un sfarsit, asta e sigur..., important este doar ce veti fi facut pana atunci cu viatat voastra.

    RăspundețiȘtergere