duminică, 6 martie 2016

SFÂNTA EVANGHELIE, DIN SÂMBĂTA MOSILOR DE IARNĂ !


                                                      Sfânta  Evanghelie,
               din Sâmbata Mosilor de  iarnă ,
               dinaintea Lăsatului  Sec de  carne !

                    



Sfânta  Evanghelie , de la Sfantul Apostol Luca !
                   ( XXI, 8-9 , 25-27 , 33-36 )

Zis-a Domnul : luaţi seama să nu fiţi amăgiţi ; căci mulţi vor veni în numele Meu , spunând că eu sunt şi că timpul s-a apropiat ; să nu vă duceţi după ei .Iar când veţi auzi de războaie şi de răzmeriţe , să nu vă înspăimântaţi , căci acestea trebuie să fie întâi , dar sfârşitul nu va fi curând. Şi vor fi semne în Soare, în Lună şi în Stele, iar pe Pământ va fi strâmtorare printre neamuri , care nu vor şti ce să facă la auzul urletului Mării şi al valurilor ;iar oamenii vor fi gata să-şi dea sufletul de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume;căci Puterile Cerurilor se vor clătina. Atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă.
Cerul şi Pământul vor trece , dar Cuvintele Mele nu vor trece . Însă luaţi seama de voi înşivă, să nu se îngreuieze peste măsură inimile voastre de mâncare si de băutură şi de grijile Lumii, şi ziua aceea să vină peste voi fără de veste. Căci ca o cursă va veni ea peste toţi cei care trăiesc pe faţa a tot Pământul. Privegheaţi deci în toată vremea şi vă rugaţi , ca să vă învredniciţi să scăpaţi de toate acestea care au să vină şi să staţi înaintea Fiului Omului !
Slavă  Ţie Doamne ,Slavă Ţie !
                        AMIN !
            
                            Dragii mei, 

Să ne rugăm şi noi zi si noapte, pentru ca nu cumva sa fim luati pe nepregatite, atunci când IISUS  HRISTOS , va veni pe norii Cerului. 
                                              Cu dragoste,Maria 

42 de comentarii:

  1. VA VENI PE NEAȘTEPTATE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ghiorghiu Maria daca EU SUNT DOMNUL SUPREM tu vei merge in IAD deoarece nu ai CREZUT si mai te-ai pus si cu ... MINE! A.M. zis!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maaaai Marius mai... Adrian, draga, de ce te autoproclami? De unde sti tu ca esti Domnul Suprem? Sa zicem ca ai dreptate... insa daca e asa cum sustii...sa sti ca sunt multi blonavi la trup si la suflet care au nevoie de vindecari (sunt pline spitalele... iar copilasii aceia... nu ti-e mila de ei ca sufera si ii lasi asa... cum este posibil, tu care zici ca esti cine sustii ca esti?), spune-le adresa ta bolnavilor ca sa vina la tine sa-i vindeci. Rezultatele ar trebui sa fie vizibile, nu-i asa? Deci te rog, unde te gasesc bolnavii?

      Ștergere
  3. Ghiorghiu Maria nu esti tu mai breaza decat multi altii sau multe altele asa ca nici nu iti inchipui si nu iti imaginezi cat de mult M.A. bucur ca o sa VA arunc in IAD pe multi dintre voi!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te nenica la doctor,s-ar putea sa scapi dar eu unul nu cred ca mai ai vreo sansa.....Si las-o in pace pe Maria,vezi-ti de gargaunii din capul si mintea ta!!!!!

      Ștergere
    2. Ce isus analfabet "avem"!
      I-am vazut poza pe fb. seamana parca cu Iuda.
      Nu intamplator il cheama Cretu(la minte)
      Domnul,sa-L vindece,saracul de el!

      Ștergere
  4. D-na Maria, este bine ca mai lasati cate un "Madus" cu asemenea postari,deoarece asa ne dam seama cine sunt .
    Fr.Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FR IOAN SUBSCRIU. MADUS E FAVORITUL MEU. MAI ÎNTÂI A AVUT HARTA,APOI A PUS FETIŢA. ŢIN SĂ PRECIZEZ CĂ ȘTIE MULTE DAR ÎI PLACE SĂ SE PROSTEASCĂ. EU ÎL ADMIR!

      Ștergere
  5. Acest Marius-Adrian Cretu esteeeeeeeeeeeGABRIEL

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este GABRIEL !
    Gabriel are bun simt sifrica de DUMNEZEU:
    MARIUS ADRIAN CRETU, se crede DUMNEZEU!
    Marius esti un om simplu ! Un om obisnuit ! DOMNUL nu are nevoie de INTERNET ca sa vorbeasca cu FIII SĂI. Asteapta tu mult si bine,pana imi voi cere eu iertare de la tine, sau pana cand iti voi spune eu ca te iubesc,că doar după mintea ta,esti DOMNUL!
    Te rog nu-mi mai trimite sute de msj, căci nu le voi publica,si nu mă mai jigni si amenința, atât pe mine cât si pe cititorii blogului. Revino-ti in fire ! DUMNEZEU face MINUNI, si nu sta ascuns in casa, avand nevoie de bani si nu are conturi deschise la banci,ca sa-i puna lumea bani in conturi. MARIUS!!! De ce nu poti voprbi frumos, cu noi toti??? De ce trebuie sa te autointitulezi DOMNUL? Da, esti Domnul Marius Adrian Cretu, un om simplu.,un om ca noi toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria exista gabriel 1 2 si 3.

      Ștergere
    2. Felicitari Maria pt raspunsul dat Domnului Maruis sincer nu cred ca are toATE tiglele pe casa.Ana

      Ștergere
  7. Acest Cretu, mai bolboroseste si pe alte site-uri tot in cadrul comentariilor . Pare-se ca, asta-i ,,job-ul'' lui ! Deci nu face discutii deplasate doar cu D-na Maria , el de profesie e ,,opinionist ''ca sa ma exprim eufemistic .
    http://www.aparatorul.md/profetia-parintelui-elpidie-despre-ultimele-trei-imparatii-ale-lumii/
    http://spirituletern.blogspot.ro/2016/02/papa-francisc-face-public-clipul-cu.html
    E varza ce e in capul lui ( un amestec de ,,x'' religii si crezuri) e plin de ura si de frustrari .
    Intrati pe link-urile unde posteaza si va veti convinge ca acest om este o problema pentru EL INSUSI si nu pentru altii ! . S.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cu toate astea, in mod ciudat ceva ceva stie

      Ștergere
  8. Tastati ;postac Marius Adrian Cretu; si i-l veti vedea pe acest "zeu , fal , fal "in ceea ce se scalda el.

    RăspundețiȘtergere
  9. Marius, un lucru e bine sa-l faci: SA NU AMENINTI PE NIMENI! De ce ameninti? Te rog sa raspunzi pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  10. Marius Adrian Cretu ce problema ai?Eu nu inteleg!!!Doamne apara-ne si pazeste sa nu incep vreo cearta,esti incredibil omule.(si nu intr-un sens bun).Alina

    RăspundețiȘtergere
  11. In MAREA ZI o sa IMI raspunzi la ce nu ai CURAJ sa spui ACUM si AICI asa-zisule prooroc al LUI ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! M.A. judeci tu pe MINE sau invers?!?

    RăspundețiȘtergere
  12. Vei publica ADEVARUL ca "doar" nu faci ce vrei tu!?!

    RăspundețiȘtergere
  13. IO THOTH ce STIU, STIU de la DUMNEZEUL din EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! Sa spuna Didona daca IO DOMNUL SUPREM mint cu ceva!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o amesteca pe Didona aici, nu are nici o treaba cu tine si cu crezul tau!

      Ștergere
  14. IO DOMNUL SUPREM avertizez pe toti care mint si vor sa M.A. minta dar IMI si gresesc!?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ghiorghiu Maria ai vorbit cu "duhul" acela cu care te lauzi ca vorbesti si ti-a spus ca EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) mint?!? Pai daca IO DOMNUL mint tu minti si mai mult!?! Dar de fapt si de drept IO DOMNUL spun ADEVARUL iar tu minti!?!

    RăspundețiȘtergere
  16. Alina nu merg nicaieri daca nu simt sa merg asa ca vezi tu ce fapte o sa IMI faceti si OM trai si OM vedea ce si cum, camd si unde in ... MAREA ZI!?! Apropo, sa nu mai aud de prenumele "Alina care alina toate sufletele" ca fac alergie la prenumele de ... Alina!?! Vedeti ca ati luat lectii de Eva voi femeile asa ca lAsati-va de bancuri cu ... MINE!?!

    RăspundețiȘtergere
  17. A.M. o problema mare sau mica cu Ghiorghiu Maria ca a mintit in ce M.A. priveste!?! Asai Ghiorghiu Maria?!?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ghiorghiu Maria tineti NE-CREDINTA pentru tine ca pe MINE deja mai convins!?! De cand pana cand sluga(Ghiorghiu Maria) ii spune STAPANULUI(IO DOMNUL) cine este EL sau ce sa faca?!?

    RăspundețiȘtergere
  19. Carevasazica Ghiorghiu Maria nu ai CURAJ sa iti ceri nici Iertare de la IO DOMNUL tau sau nu asa ca ce sa mai ITI spun sau sa ITI povestesc?!?

    RăspundețiȘtergere
  20. Marea majoritate a celor ce au bacalaureatul sau chiar diplomă sunt “ignoranţi” din punct de vedere al esenţelor şi valorilor spirituale, dacă n-au o VIAŢĂ MEDITATIVĂ. A citi, studia, fără a medita la valori şi esenţe, echivalează cu a încremeni în ignoranţă. Evoluţia mentalului este “ETERNA EVOLUŢIE ÎN CUNOAŞTERE”. IERARHIA TREPTELOR DE ENERGIE este în fond ierarhia cunoaşterilor. Energia şi lumina treptelor superioare este rodul cunoaşterii. DUMNEZEU însuşi, PARINTELE LUMINILOR, este vârful suprem al celor ce VĂD, al celor ce CUNOSC.
    Să revenim însă la schema noastră.
    Mentalul superior este deci marcat de treapta CONTEMPLAŢIEI.
    LEGE:
    Nu poate contempla decât cel ce a acumulat un material bogat prin informare, studiu, cercetare. Nu poate contempla decât cel ce a meditat continuu, paralel cu studiul şi cercetarea. Numai cel ce a meditat intens şi profund, numai cel a adâncit cele studiate şi cercetate poate urca la treptele contemplaţiei.
    Aceste trepte sunt absolute, ele nu se pot sări, treptele trebuie urcate cu efort de gândire continuă, neîntreruptă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu dai informatii din cartile scrise de GEORGE VASII. Nu iti apartin, Marius!

      Ștergere
  21. Ghiorghiu Maria tu ai fost vreodata internata in vreun spital la sectia de Psihiatrie?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIUS DAR TU AI FOST INTERNAT VREO DATĂ LA SFÂNTA SECŢIE DE PSIHIATRIE? DEPARTAMENTUL MESIANICI? EU NU AM FOST,DAR ÎŢI SPUN SIGUR CĂ AM STUDIAT FENOMENUL. ACOLO SUNT MULŢI HRISTOȘI ȘI PROOROCI AȘA DE RANGUL TĂU. DE CE NU MERGI SĂ TE ALĂTURI LOR ȘI SĂ INCEPI O ADEVĂRATĂ APOCALIPSĂ? IA DEMONSTREAZĂ CĂ SPUI ADEVĂRUL ȘI TE INTERNEAZĂ ASTFEL TE MILOSTIVEȘTI DE CEILALŢI HRISTOȘI ȘI VĂ UNIŢI FORŢELE ACOLO.

      Ștergere
  22. Ghiorghiu Maria ai CURAJ sa te supui la un test la detectorul de minciuni?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Am publicat o parte din zecile,chiar sutele de MESAJE pe care le primesc de la acest MARIUS ADRIAN CRETU, ca sa va convingeti de faptul că, nu este un om normal, asa ca noi toti care citim si comentam aici.
      Începând din acest moment, MARIUS ADRIAN CRETU, va comenta pe toate cate sunt ale lui personal ,si nu pe acest BLOG. Un om care nu are toate mintile la el, nu ne poate da noua lectii. MARIUS ADRIAN CRETU, mie nu-mi plac provocarile si nici nu ma plictisesc. DUMNEZEU sa te ajute sa-ti revii,si sa cunosti ca esti o fârâmă de nisip, pe un Pământ atât de mare.Din Pământ ai fost facut si in Pământ vei merge.,ca noi toti de altfel. Esti ridicol !!!!

      Ștergere
  23. https://www.facebook.com/mariusadrian.cretu.3

    Care aveti CURAJ VA astept pe facebook!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se gasete unul sa-ti blocheze contul pe fb?
      Scutim lumea de poluarea unui dezaxat.

      Ștergere
  24. DOAMNA MARIA ARE CURAJ SĂ MEARGĂ LA DETECTOR DAR TU? TU NU AI CURAJ. DOAMNEI MARIA NU I SA PROPUS SĂ MEARGĂ LA TESTUL POLIGRAF,CĂ AR MERGE. DOAMNA MARIA DACĂ SIMTE ȘOCURILE DIN FRIGIDER,IMAGINAŢI-VĂ LA TESTUL POLIGRAF CE AR IEȘI.

    RăspundețiȘtergere
  25. Marius Adrian Crețu ! Cred ca, tu ai probleme serioase !Cred, ca tu esti cel care, ar trebui , sa mergi, la psihiatrie ! Măi baiatule, ai mari probleme ! Du-te maica, si te cauta ,ca-i păcat! O curiozitate : asa iti respecți si părinții ? Educația ta....adică, la comportamentul acesta pe care-l afisezi....nu ai !De fapt, ce pretenții am avea de la tine ! Ai jignit o doamna, ai jignit o mama ! Locul tau, nu-i aici cu noi , pentru ca aici, sunt oameni frumosi, oameni curați ! Locul tau intre oameni ca tine nedemni care nu produc nimic in societatea asta ! Deci, fa-ti un control, urgent !

    RăspundețiȘtergere
  26. Ghiorghiu Maria esti o PANARAMA, SMINTITA(MINCINOASA) dar si o PRAMATIE ORDINARA si de abia astept ca SA TE arunc in iadul din care ai iesit candva, cumva si undeva in ... MAREA ZI!!! A.M. zis!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIUS ADRIAN CRETU !!!

      Ce ti-am facut de-mi vorbesti asa?
      Ma cunosti de undeva? Ce stii tu despre mine?
      Eu nu te cunosc si nu te-am jignit niciodata.
      Ce-ai spune daca Comentariul tau,ar ajunge la un PROCUROR??? Te rog sa-ti stapânesti vorbele si sa ai frica mare de DUMNEZEU,deoarece EL nu-ti va ingadui ca sa-mi vorbesti asa. Am publicat Comentariul tau,ca sa vada lumea ca ti-ai schimbat numele, si ca esti acelasi lup in blana de oaie.
      Ai grija MARIUS ADRIAN CRETU,căci toate câte tu imi adresezi,se vor intoarce asupra ta. Si nu eu spun aceasta ,ci asa lucreaza DUHUL CEL PREA SFANT. Si te mai dai că tu esti DOMNUL ! Asa vorbeste DOMNUL din tine ? Mi-i milă de sufletul tau!Si Cu dragoste,Maria.

      Ștergere