luni, 14 martie 2016

RUSIA VA PORNI RĂZBOIUL !

                                                                 13 Martie 2016,ora 2,30 !

                                                     Dragii mei,  

În aceasta noapte dragilor, cand abia ma bagasem în pat, aud un glas care spune despre Rusia, precum că, va incepe Războiul.

                                         Image result for razboi
Glasul spunea așa :

                  ”Dacă pe 22 porneste Războiul Rus, ne vom ține în brațe ”!

Moment in care dragilor,văd doi tineri frumosi, o fata si un băiat, care îngenunchează unul în fața celuilalt, se privesc cu dragoste în ochi, si fiecare cuprinde cu bratele pe celălat.
Tinerii au rămas îmbratisati, si in genunchi.
Dragii mei, dragostea infinita a acestor tineri, i-a determinat ca sa-și jure CREDINTA unul altuia, in caz că, RAZBOIUL va incepe si le va pune viata in pericol.  
Noi să nadajduim dragii mei, că DUMNEZEU va ocroti ROMÂNIA, care este deja GRADINA  MAICII  DOMNULUI ,precum si Viitorul  al Doilea Ierusalim. 
IISUS  HRISTOS,DOMNUL SI MÂNTUITORUL nostru al tuturor,la noi în România va veni pe Norii Cerului, pentru a doua oara pe Pământ. 
Să ne închinăm Lui și Maicii Sale, cu inima ,cu sufletul cu intreaga noastra fiintă,acum si pururea si-n vecii vecilor, Amin!
                                                Cu dragoste,Maria. 
                          
                      

29 de comentarii:

  1. OOO,NAM EU NOROCUL SĂ MĂ TRIMITĂ DINCOLO AȘA UȘOR. SĂ NE ŢINEM ÎN BRAŢE EVENTUAL CÂND INTRĂ SOLDAŢI PESTE NOI IN CASĂ,ATUNCI PROBABIL SĂ NE ŢINEM ÎN BRAŢE CÂND NE FACE FERFELIŢĂ BĂTAIA GLOANŢELOR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum să nădăjduim dacă ne spuneţi că începe războiul? Dacă intenţia dumneavoastră este să ne îndreptăm cu adevărat la faţa lui Dumnezeu și Maicii Domnului,parcă nu putem,din cauza veștilor negative. KS

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare ma tem, ca asa va fi! Totusi, faca- se voia Lui Dumnezeu!Iris.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca la norii cerului nu va referiti a fiind ozn-uri :) ???? Ca vad ca prea repetati...? Alexandru. ( Nu de alta..dar iudeii sunt pregatiti sa il primeasca pe Mesia lor..venind un dracusor dintr.o nava salvandu.i bineinteles de razboi si sa il proclame Mantuitor, el fiind infricosatorul antihrist care va fi inscaunat de iudeii (Apocalipsa : iudeii sunt o sinagoga a satanei.) in Israel. Atunci va veni cutremurul cel mare peste pamant. Mare mare grija. Ca o pararela..dracu stiind scripturile a vrut sa imita lucrarea chiar din vechime cu horus...bineinteles esuata , aproape fara comparatie..dar si acuma va dori tot ca un salvator sa vina..cum altfel pt. A castiga sufletele oameniilor ??.
    Dar sa revenim..norii cerului credeti ca pot fi ozn-uri ?? Chiar as dori un raspuns. Multumesc .Alexandru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 07:59 AȘA ESTE. ORICE ARE 2 POLI.DOAMNA MARIA PENTRU UNI ADUCE PANICĂ ȘI PIERZARE IAR PENTRU UNII ADUCE SIGURANŢĂ ȘI MÂNTUIRE.PENTRU MINE ADUCE SIGURANŢĂ ȘI MÂNTUIRE. LEPĂDAŢI-VĂ TOATĂ LUMEA DE ORICE FEL DE FRICĂ. FRICA VĂ VA TRIMITE ÎNTR-UN MORMÂNT.ORICUM NU PUTEŢI GREȘI.IAR DOAMNA MARIA NU NEA CERUT NIMIC ÎN AFARĂ DE NĂDEJDE.NĂDEJDEA TREBUIE SĂ FIE UN ACT ÎMPLINIT ÎN TOATĂ DEPLINĂTATEA LUI.SĂ NĂDAJDUIM CĂ NE IUBEȘTE CU PREŢUL EXISTENŢEI SALE.DUMNEZEU "ESTE" CEL CE "ESTE" SCRIE ÎN SCRIPTURĂ ȘI NEA FĂCUT DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA LUI ATÂT TRUPEȘTE CÂT ȘI DUHOVNICEȘTE,PENTRU CĂ SUNT CONVINS CĂ DINCOLO NU EXISTĂ DOAR DUHURI,EXISTĂ ȘI TRUPURI.IAR UN DUH POATE CREA UN TRUP DAR UN TRUP NU POATE CREA UN DUH.EVENTUAL UN DUH DECĂZUT ASEMENEA TRUPULUI.DECI DINCOLO NU STĂM PE NORIȘORI DISIPAŢI NEAPĂRAT CI DUHUL POATE CREA NORIȘORI CU TĂRIE CA DE PIATRĂ ȘI TRUPURI LA FEL DACĂ SE DOREȘTE EXPERIMENTAREA ACESTEIA.DUMNEZEU POATE FACE ORICE.

      Ștergere
  5. Sa speram ca nu se va intimpla asa ceva...Daca va fi, sa vedem impotriva cui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai ..asta e ideea , anonim 05:22 ! Sa ne rugam ! Sa ne rugam !

    RăspundețiȘtergere
  7. stiti cum caracterizeza noii tari rosii ROMANIA ca un drum intortocheat pe un loc drept datorita obstacolelor coroanei carpatilor asa ca tarile nordice sint pentru ei mult mai accesibile . la noi ii intereseaza doar tezaurele nationale atunci cind au ajuns suficient de mari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Razboiul va incepe cu siguranta si ,,,,,chiar bate la usa .Cine va incepe acest razboi acela il va si pierde ,,,,,,nu ca ar conta prea tare .Inainte de inceperea razboiului va trebui sa trecem peste cutremur si peste o noua revolutie ,,,,,,,Dumnezeu sa ne ajute !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O noua revolutie?Pai in 89 n-a fost nici-o revolutie,au murit cateva mii de fraieri ca sa preia puterea fii si nepotii comunistilor sositi pe tancurile sovietice in 1944(Walter Neulander-adica tatal lui Petre Roman,Giszela Vass-Bogdan Olteanu si Andreea Paul Vass,etc.)precum si urmasii tortionarilor din conducerea securitatii,criminalii a milioane de romani(toata intelectualitatea,oamenii de cultura si personalitatile politice si militare in frunte cu Maresalul Antonescu).Ei l-au tradat pe Ceausescu,tara-ntreaga si pe noi toti,ei sunt vinovatii pentru distrugerea Romaniei si tot ei o vor vinde,bucata cu bucata pana nu va mai ramane nimic!!!!Si tu ne vorbesti de revolutie,inca o revolutie!!!Rusineeeeee......

      Ștergere
  9. ȘI IISUS HRISTOS A FĂCUT PREVIZIUNI NEGATIVE. "NU AM VENIT SĂ ADUC PACE".ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ IISUS HRISTOS NEA BĂGAT ÎN SPERIEŢI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti multumesc gabriel pt raspunsul tau , nu are legatura cu ce am intrebat eu ...ma interesa f mult rasp doamnei Maria ..dar si tacerea e un rasp...si este rasp care se regaseste chiar in intrebarea mea. Norisori pt doamna Maria sunt ozn-urile..prietenii dansei conduc norisori. Daca nu era asa spunea doamna din prima. Alexandru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandru, raspunsulu tau il gasesti aici: https://www.google.ro/search?tbm=isch&tbs=rimg:CUravkD4p58_1IkBhmK3ZTEU-jdWl8ClRlClVdqed_1KGiq8RoGvyf4nHQnKWsK_1sWxNLov5S8NkDHRtCZikLlmD0BToS1l0ykBHeUKhIJYZit2UxFPo0RMPBIU_1y6VS4qEgnVpfApUZQpVRE8PpUaNE5EiioSCXannfyhoqvEEZx3DseEwXAoKhIJaBr8n-Jx0JwRHxRBcDdHIncqEgmlrCv7FsTS6BFxZ9Tw_1MsZKioSCb-UvDZAx0bQEVWrYgtFqFldKhIJmYpC5Zg9AU4RlyNYLWRvRDQqEgmEtZdMpAR3lBGCqPtD8ammBQ&q=jesus+christ+on+clouds+ufo&ei=-7fmVpiKFMGb6ATen5PACw&emsg=NCSR&noj=1#imgrc=8QevnTobPuhbaM%3A

      Ștergere
  11. Dl Militaru, a ti avut vre o viziune ? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. SA OPRIM ORICE POSIBIL RAZBOI! PUTEM! ...

    RăspundețiȘtergere
  13. O REZONABILĂ IPOTEZĂ:PE NORII CERULUI VA VENI NIȘTE RACHETE CARE NE VOR RADE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI,IAR ACELE RACHETE AR FI ÎNSUȘI IISUS HRISTOS ȘI NE VA DUCE DIRECT ÎN ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU.DAR NU TREBUIE SĂ NE TEMEM.VA FI O TRECERE INSTANT.

    RăspundețiȘtergere
  14. Alexandreu incerc sa-ti raspund eu,O.Z.N-urile sa pot sacunde dupa nori,adica ele chiar pot forma acesti nori in jurul lor daca nu doresc sa fie vazute.Maria te rog sa ma scuzi,Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  15. Alexandru,tu chiar crezi ca Maria nu mai are si altceva de facut numai sa stea pe net?de ce esti rautacios?....Silvia

    RăspundețiȘtergere
  16. urmariti:INGER RUS https://www.youtube.com/watch?v=K4brBd_D7ks

    RăspundețiȘtergere
  17. ADICĂ CE VREI SĂ SPUI ALEXANDRU CĂ IISUS VA VENI CU UN O.Z.N.?MAI DEGRABĂ ANTIHRISTOS VA VENI CU UN O.Z.N. CEL MAI PROBABIL NEGRU TRIUNGHIULAR IAR RELIGIILE SE VOR DESFIINŢA DIN TEMELII.VA FI O SINGURĂ RELIGIE.RELIGIE CARE POATE ÎNVIA MORŢII,RELIGIE CARE NE VA FACE NEMURITORI CU TRUPUL,RELIGIE CARE VOM ARUNCA MUNTII ÎN MĂRI ȘI AȘA MAI DEPARTE.IAR DE LA ATÂTA PUTERE PRESUPUN CĂ NE VOM AUTODISTRUGE LA UN MOMENT DAT.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu știu și nici nu pot sa înțeleg de ce trebuie sa se ajungă la război? În loc ca toate tarile sa fie Unite și sa se ajute una pe alta în caz de dezastre ele se distrug..nu înțeleg de ce trebuie sa ne distrugem..sa moara oameni nevinovați :(

    RăspundețiȘtergere
  19. daca vas trimite numele ati putea avea viziuni sa vad ce se intampla! cu respect va saut

    RăspundețiȘtergere
  20. Razboaiele din lume sunt pentru orgolii. Cei care le pornesc si terorizeaza populatia pasnica nu inteleg ca planeta Pamant este a tuturor vietuitoarelor,iar granitele sunt niste linii imaginare. Niciun om nu este stapanul planetei. Nimeni nu detine adevarul absolut. Multe razboaie au origini religioase. Insa niciun conducator nu intelege ca Pamantul este singura casa pentru oameni, doar aici este viata.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru putere care inseamna muuuuulti bani Alexandra Ivan,acum intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  22. azi noapte am visat cum niste trupe de ocupatie luptau cu populata civila pentru a o controla. era vara spre toamna ,civilii se refugiau prin porumb care era mare si era vis mult prea lung si real ca sa nu fie premonitie Cred ca retragerea rusilor din siria a fost doar o diversiune in sud pentru a putea actiona mai liber undeva mai la nord .sa fie Ucraina//craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Oare acest 22 nu are legàturà cu ce s-a întâmplat astàzi la Bruxelles? Si aceastà zi cu tragediile ei,nu ar putea fi declansatoarea unui al treilea ràzboi mondial???

    RăspundețiȘtergere
  24. din pacate prorocirea s=a adeverit 10.13 azi au reinceput pro rusii atacul cu mortiere grele asupra ucrainei.

    RăspundețiȘtergere
  25. Toate aceste lucruri se pot schimba daca jumatate din populatia tarii s-ar ruga din suflet. Dumnezeu ne avertizeaza prin oameni alesi ceea ce urmeaza daca nu ne vom schimba si nu ne vom intoarce la adevarata credinta. Fiecare sa se roage din suflet pentru familia lui si pentru tara sa aprinda o lumanare alba la rugaciune si sa faca cruce pe ea si s-o numeasca pentru Dumnezeu sau Fiul Sau Iisus Hristos si atunci se vor schimba multe necazuri in bine. Din aceasta cauza tot suntem avertizati. Acum cativa ani era sa sa fim rasi de pe fata pamantului de suflul exploziei din Marea Neagra (deseuri). Numai rugaciunile credinciosilor au facut ca Dumnezeu sa intervina si sa ne salveze.

    RăspundețiȘtergere
  26. teroristi arestati la paris aveau arme dinamita si 5000 gloante din ucraina sa fie semn ca putin vrea sa-si ia revansea pentru ca occidentalii au refuzat sa mearga la olimpiada de la soci-dupa amenintari teroristii erau pregatiti pentru meciul iaugural de vineri de la paris Romania -Franta,asta o fi fost visul meu cu pesonajul malefic putin -craciun

    RăspundețiȘtergere