miercuri, 2 martie 2016

PREMIERUL DACIAN CIOLOȘ ,VA DEMISIONA ???

      
                      
                                                         2 Martie 2016,ora 16,10 !

                                                                                 Dragii mei,

În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva ,ce nimeni nu se asteaptă.
Glasul spunea asa dragilor:

                             ”Cioloș !
                  Dacian Cioloș, si-a anunțat Demisia pentru că , românii nu-și au talent ! ”

                                         Image result for POZE DACIAN CIOLOS.
Asadar dragii mei, să ne asteptăm ca actualul Premier, sa-si dea DEMISIA,deoarece românii, au un altfel de Talent, si anume: acela de a nu se lăsa dusi de nas;acela de a nu se lăsa păcăliți de promisiuni desarte. 
DACIAN  CIOLOȘ ,va fi forțat de împrejurări ca să demisioneze !
Glasul spunea ceva de: (o zi de luni ,sau mâini,nu am inteles bine,aceste amănunte).
Esența este însă, că CIOLOS va Demisiona !
In ce conditii ,in ce împrejurări vom vedea cu totii.
În sfârsit, Românii se vor trezi din amortire!
                                       Doamne Ajuta! 
                                                          Cu dragoste,Maria. 

183 de comentarii:

  1. Pansela Buterchi2 martie 2016 la 16:50

    Sa speram ca va demisiona si mai astept pe altul sa demisioneze!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lume asteapa ca si celalalt sa demisioneze ...pentru ca nu sunt buni de nimic. Cu parere de rau dar faptele vorbesc, rezultatele de asemeni.

      Ștergere
    2. Maria ne spui multe lucruri adevarate si cred ca sunt de la Dumnezeu, dar de ce te compromiti repetand ca spun cei de la antena 3. Te lasi si tu spalata de creier? Ciolos ar trebui sa ramana, Johanis trebuie sa plece. Si nu nu a castigat plagiatorul de ponta alegerile. Johanis a fost ajutat din afara de diaspora, dar nu merita. Nu stiu cine ar putea fi presedinte bun acum. (Poate rege-Printul Nicolae)

      Ștergere
    3. Dar Maria primeste informatii Divine pe care trebuie sa la publice! Ea nu se compromite in nici un fel! Este un canal prin care vin aceste informatii! Face parte din misiunea ei! Cu drag!

      Ștergere
    4. Si te rog nu mai vorbi urat la adresa altora! Indiferent cine esti!

      Ștergere
    5. Anonim 4 martie 2016, 14:28(Poate rege-Printul Nicolae), nu te mai lega de Maria. Nu stiu cine-i spalat pe creier... Nu cumva dumneata? Daca atat de tare te framanta... indiferent cine esti!

      Ștergere
  2. Maria,a fost azi un cutremur mare in Indonezia de 7,9.Ai avut iara dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  3. La ora 19,49 (14,49 ora Romaniei).

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta!! Toti sa demisioneze, si-au demonstrat capacitatile!!!!
    Numai hoti!
    Cu stima doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As dori sa spun că : si-au demostrat INCAPACITĂȚILE !
      S-au facut de râsul ,râsului !
      Si-au tăiat craca de sub picioare.

      Au călcat pe CADAVRELE tinerilor de la COLECTIV,ca sa ajunga in functii.
      DUMNEZEU nu doarme!!! Le va da ceea ce merită, acest GUVERN impus dela Bruxelles !

      Ștergere
    2. Ei NU sunt straini de ce s-a intamplat acolo la COLECTIV, acest lucru este foarte clar. Doar nu sunt atat de naivi incat sa aiba iluzia CA NU NE-AM DAT SEAMA LA CE S-AU PRETAT... Romanii nu sunt prosti ... doar prea rabdatori insa vine momentul, si e aproapape, cand vom spune: STOP JOC, PANA AICI V-A FOST!

      Ștergere
  5. Recomand d-lui Ciolos/soros, sa i-si ia si liota cu care a venit in Guvern.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obligatoriu o va lua cu el ,că doar n-o să ne-o lase mostenire!
      O sa vedeti că va DEMISIONA !

      Va fi o adevarata BOMBA POLITICA, cand se va adeveri acest MESAJ!

      Ștergere
    2. Sa-l ia si pe Iohannis cu el/ei!

      Ștergere
  6. Dorinta psd si a dumneavoastra!Sa o vedem si pe asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O vom vedea, cu certitudine, te asigur! Scrie acolo Sus! Nu te mai tot umfla in pene...ca strica la "frumusete"!

      Ștergere
    2. Corect punctat, Anonim2 martie 2016, 17:43 !!!

      Ștergere
  7. Inseamna ca vor fi alegeri anticipate ?! Uneori sunteti atat de simpatica , doamna Maria , aveti un spirit complex , bun , sfatuitor, plin de umor, si seriozitate maxima . Sunteti tare , doamna ! Cu stima , S.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va citesc postarile in fiecare dimineata.Sunteti un miracol pe care il asteptam de mult. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru poporul asta atat de asuprit.

    RăspundețiȘtergere
  9. PRESUPUN CĂ ÎNAINTE VA FI CUTREMURUL CEL MARE. APOI VA
    DEMISIONA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa va auda Dumnezeu Dna.Maria,sa duca toti de unde au venit cu toata sleacta lor,Doamne Iisuse Hristoase nu ne lasa pe noi,poporul Tau cel bine credincios!

    RăspundețiȘtergere
  11. Este cel mai inteligent prim -ministru care al Romaniei!!! Nu a plagiat,nu a furat nu s a lasat manipulat de nimeni.Probabil ca nu o să publicati com.Daca demisioneaza,trec iar la putere toti hotii si vanzâtori de tară si rusii isi freaca mainile de bucurie Stiti de ce este acuzar C.Seres( P.S.D)?că a vandut secrete de stat RUSILOR. Daca ajungea Ponta presedinte,se construia in Bucuresti cea mai mare moschee din Europa.DE CE ??? Noi suntem ORTODOXI.Păcat de poporul ăsta Multumesc dna Maria si nu o sa va mai deranjez cu comentariile mele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 martie 2016, 19:15... nu mai tot vinde gogosi ca nu mai tine, zau asa...tu nu gandesti deloc, serios... ia priveste cum e acum: este ok? cu vanzatorii acestia sorosisti si mediocri...vezi ca ai implant pe creier... caci maine poimaine va iesi la iveala treaba cu COLECTIVUL... si zau asa CAM STIM AUTORII...

      Ștergere
    2. Anonimule 2 martie ora 19:15, nu te lega de Ponta caci omul acesta a facut ceva pentru economia tarii, pentru faptul ca nu a mai vrut sa ia imprumut de la FMI, pentru ca nu a mai vrut sa indatoreze poporul si pentru faptul ca nu a mai vrut sa faca jocurile de la Bruxelles si SUA a fost indepartat... Iar acest lucru este o realitate. Rusine celor care au omorat oameni ca sa poata ajunge cineva din gasca lor la guvernare.

      Ștergere
    3. Daca suntem atenti: Ponta a zgandarit Fiara. Nu s-a supus acesteia. Drept urmare Fiara a muscat din Romania...In prezent, in Romania se intampla lucruri foarte rele. Au inceput cu saracii tineri care au murit... pe urma s-au dedat sa indatoreze tara, ca apoi sa ne duca in situatia de a fi sclavii Fiarei. Pentru ca asa doreste Fiara: sa fim sclavii ei. Totul prin acesti pioni,slugile ei, care nu se mai pot numi romani ci mai degraba vanzatori de neam si tara. Daca vrem fonduri europene, nu se poate...caci nu se prea dau aprobari... dar imprumuturi FMI este obligatoriu, pentru ca numai asa pot sa subjuge tara si poporul. De ce credeti ca am fost acceptati in aceasta forma numita UE? Nu au mai putut ei de noi ca popor... insa ii interesa prada pe care o puteau smulge din Romania. Aceste este motivul pentru care am fost acceptati in UE. Trebuie sa ne trezim caci astia vor face din noi si din tara o "lada de gunoi" unde isi descara ei toate mizeriile.

      Ștergere
  12. Ca pleaca Ciolos nu imi pasa. Problema e cine vine. Ca nu prea ai ce alege, din pacate. Toti o apa si-un pamant.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dacian Ciolos a ajuns premier printr-o conjunctura foarte delicata si a fost propulsat in aceasta functie doar in urma calculelor tenebroase facute de politicienii nostri de toate culorile (inclusiv de cei care au fugit de la guvernare speriati de posibilele pierderi electorale), care ne ingroapa de 25 de ani.
    Asa cum ma inspira acest mesaj inclin sa cred ca va fi un gest de verticalitate din partea lui pe care se pare ca noi romanii il vom intelege mai greu, pentru ca atat ne tine talentul pe majoritatea la ora actuala... si in final vom vedea daca acest capitol scurt se incheie intr-adevar asa cum romanii fara talent isi inchipuie. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un gest de verticalitate: Iohannis, Cilos si guvernul de tehnocrati: DEMISIA!

      Ștergere
  14. De unde v-a mai venit si ideea asta? Iar spuneti prostii. De ce va bagati in politica? Ati ratat odata cand ati spus ca o sa fie Ponta presedinte. Vreti sa va faceti de ras iar? O sa publicati? Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21:18,daca tu consideri ca dna Maria spune prostii de ce le citesti?Dna Maria ne transmite ce i se spune!Din moment ce citesti ti-ai dat seama cu siguranta ca dumneaei are dreptate in ceea ce spune,altfel nu mai intrai pe blog.Serios acum.Alina

      Ștergere
    2. Citesc pentru ca vreau sa vad pana unde merge imaginatia boamnei Maria si cati naivi cred toate povestile ei . Credeti ca daca toate mesajele veneau de la Bunul Dumnezeu exista macar unul care sa nu se adevereasca? Oare cine ii transmite toaye aceste mesaje inexacte care o pun intr-o situatie jenanta? Ia ganditi! Sper sa fie publicat.

      Ștergere
    3. pai in realitate a iesit Ponta presedinte, doar ca s-au furat alegerile si s-au masluit ca cineva a avut interes sa iasa persoana care poate fi manipulata si prin care conduce si face ce vrea tot cine ne-a mai condus la dezastru 10 ani si acum conduce prin oamenii plantati acolo si prin ......fiecare cu misiuni precise .... asa cum a iesit si Geoana si iar au falsificat, au mintit, au masluit pana le-a iesit cum au vrut ..... vinovati suntem toti ca tacem si rabdam chiar daca le vedem si le intelegem toate .....









      Ștergere
    4. Asa este ! Ceea ce DUMNEZEU hotarâse,oamenii prin minciună au schimbat totul.VICTOR PONTA trebuia sa fie PRESEDINTE !

      Ștergere
    5. Subscriu! Acesta este un adevar!

      Ștergere
    6. Mă bucur mult, că mai exista cineva care sa-mi confirme acest ADEVAR ! Multumesc si Doamne Ajuta!

      Ștergere
    7. Da asa este, Ponta trebuia sa fie presedinte, cu certitudine! Au deturnat alegerile... este un adevar! Multe lucruri sunt ascunse ... in mod voit dar imi doresc ca ele sa iasa la suprafata pentru a fi cunoscute de toata lumea!Doamne ajuta acestui lucru!

      Ștergere
  15. Dna.Maria unde va fi un alt cutremur mare?multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un anonim: In tabara lui Iohannis si a lui Ciolos! Cat de curand... cu multe grade pe scara richter!!!

      Ștergere
  16. Oare demisionarea lui Ciolos sa aiba vreo legatura cu arestarea maestrului sau Bivolarul? Foarte posibil...

    Nu va spun cine suuunt :)

    RăspundețiȘtergere
  17. D-na Maria ! Nu de mult, va întrebam dka a-ti primit vreun mesaj in legătură cu acest,,guvernul meu"! Acum, mi-ati dat cea mai buna veste ! Stiu, nu e bine sa te bucuri,dar ,cu cat pleaca cu atât mai bine! Ăstia ,fac jocurile altora, nu sunt pt.români ! Sa plece dar, s-o ia si pe Livia Stanciu ,si pe Codlea, si pe Kiovesi si împreună cu Iohannis! Când vorbesti de stat de drept ,ei sunt primii care care nu respecta acest stat , acest popor frumos ! Ca daca i-a si pe ăstia poate atunci, vede si poporul ce-au votat ,si multe vor iesi la iveală ! Doamne-ajuta ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia toti, enumerati mai sus, NU RESPECTA POPORUL ROMAN, de fapt.

      Ștergere
    2. Da si sa trimfe PSD(adica hotii si tradatorii de tara). Se vede ca va petreceti timpul la haznaua TV antena 3.Rusine nu sunteti romani.

      Ștergere
    3. Masoara-ti cuvintele Anonim3 martie 2016, 12:21!

      Ștergere
  18. Anonim 19.15 ! Daca pleaca Ciolos, sa te ia si pe tine, ca vad ca tu o duci foarte bine ! Asta e tara ,, lucrului bine facut "? Ca eu si mulți altii ca mine , nu vedem nimic bun ! Decat haos ! Chiar nu vezi cine conduce Romania ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19.15 este "de-a lor", de aceea scrie aberatii. Nu vedeti cum pune problema... "daca pleaca gasca mea vin ailalti". Cam asa se observa modul cum vede lucrurile. Nu conteaza poporul, tara... important este pentru Anonim 19.15 sa fie "gasca mea" la putere nu altii... Tara este in colaps iar lui/ei ii arde de cine a plagiat sau nu. Parca ar conta la cate probleme are tara in prezent. Anonim 19.15, nu are importnata si nici impact asupra poporului smecheria cu plagiatul, ati folosit-o destul ca tehnica, cu comunistii si rusii, iara ati tooot folosit-o, s-a invechit "placa"... lumea s-a plictisit de tehnicile voastre expirate... Incepe lumea sa vada jocul vostru, voi credeti ca nimeni nu intelege ca acestea sunt tehnici de manipulare? Apasam butonul "plagiat", apasam butonul "comunisti", apasam butonul "rusii", astea sunt smecherii mai frate! Romanii incep sa vada acest lucru! Tocmai din cauza ca lucrurile nu merg bine si ne afundam tot mai tare in saracie si mizerie, cu acestia de acum la conducere. De fapt acesta era interesul sa dea guvernul Ponta jos sa vina "guvernul meu" sa-si duca la ineplinire Iohannis misiunea pentru care a fost inscaunat de Bruxelles (Merkel - P.E.) si USA ( Soros- pe care nu are sens sa-l mai descriem ca stim cu ce se ocupa...)Dar lucrurile acestea nu trec neobservate!

      Ștergere
  19. Ce nu-ti convine anonim 21:19 ? Daca crezi bine ,daca nu ...la fel !

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim 20:19 ! Cum iti permiți sa ne jignesti? Cum iti permiti sa ne faci ,, talentati" ? Unde trăiesti ,pe lună ? Nu ne manipulezi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ?!? cine este cel care jigneste aici ?!? sau este hotul care striga HOTII !!!
      iar daca este o ironie "nevinovata" atunci afla ca exista romani talentati, care muncesc pentru tara lor, dar numarul lor este inca insufficient ca sa putem beneficia noi toti in urma muncii lor, asa cum rezulta si din postarea de la 20:19

      Ștergere
  21. Nu anonim21:52 ! Legătură lui Bivolaru este Monica Moscovei ! Ea l-a protejat ! Daca cercetezi pic ,ai sa vezi ce-a facut ,mai ales cu procurorul care s-a ocupat de caz,cât a fost ministrul justiției ! Tot ea a schimbat si legile , tot ea a solicitat M.C.V.,tot ea ne-a trădat la Bruxelles mai ales cu referendumul si cate nu a mai facut ! Cât de rau a facut poporului roman ! Oare o sa plătească vreodată ? Or plății vreodată toți golanii ăstia, care au nenorocit poporul roman ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Respectiva este din garda lui Soros. Cred ca e absolut clar in ce directie merge. Cuvintele sunt de prisos. Legat de Bivolaru: lasand deoparte scoala dansului, posibil ca s-a amestecat "cu voie sau fara de voie" in lucruri prea adanci cu implicatii mari in lumea politica si a serviciilor.

      Ștergere
  22. Doamna Maria,batand apropo catre slabiciunea sau ma rog, protejatul dumneavoastra imi permit sa va spun o istorioara:
    Odata de mult mergea prin padure un inalt prelat, mai mult sfant decat om si cum mergea el asa din sens opus s-a intalnit cu un calugar shaolin; In bunatate si marinimia sa inaltul preot se dadu la o parte ,facandu-i loc si in acelasi timp dandu-i binete calugarului shaolin. Acesta, neatent, distrat sau neglijent trecu mai departe fara sa-i raspunda sfintiei sale la salut.
    Reactia prelatului a fost urmatoarea: a intrat pe rand in toate manastirile shaolin cunoscute nelasand piatra pe piatra sau suflare omeneasca,ulterior in istorie atacul a fost atribuit imperiului chinez, care in realitate nu a avut in clin sau maneca cu intamplarea..

    De ce a facut un aproape sfant asa ceva ? 2 motive era Nebun, si Puternic .Acuma va intreb ? Eu sant puternic si poate nebun, ce ar trebui sa fac ?? sper ca publicati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 00:40 NU AM ÎNŢELES FAZA CU PĂDUREA. DAR TOTUȘI CONSIDER UN MARE PĂCAT SĂ ÎNCEPI UN LUCRU ȘI SĂ NU ÎL TERMINI. SĂ ȘTI CĂ EU SUNT FOARTE DEZAMĂGIT. SPER CĂ AI SĂ ÎNŢELEGI.

      Ștergere
    2. ANONIM 00:40 SĂ NU ÎŢI IMAGINEZI CĂ NU ȘTIU CINE EȘTI. ȘTIU FOARTE BINE CINE EȘTI ȘI NOI DOI NE CUNOAȘTEM FOARTE BINE. CHIAR DACĂ POSTEZI SUB DIFERITE NUME. SĂ ȘTI CĂ MIE NU ÎMI PLAC APROPOURILE ASTEA ASCUNSE CARE LE TOT FACI MEREU ȘI JOCURILE TALE PERVERSE. TE-AM RUGAT CEVA ÎN REPETATE RÂNDURI IAR TU NU FACI ALTCEVA DECÂT SĂ ÎŢI BAŢI JOC. CREZI CĂ E OK CE FACI? TU NICI MĂCAR NU AI ÎNDEPLINIT CE ŢI-AM CERUT. ȘI AI TE RIDICI CU PRETENŢI???

      Ștergere
    3. NU MAI POT SĂ AM RĂBDARE! SĂ VINĂ ODATA DUMNEZEU SĂ FACĂ DREPTATE ODATĂ AȘA CUM ȘTIE EL.

      Ștergere
    4. Habar n-am de vreo rugaminte de a ta; ma confunzi, in rest vezi-ti de ale tale !

      Ștergere
  23. Răspuns pt.anonim 22,30 Unde erați când în 1990 a început JAFUL asupra României ?! Când petrolul a fost vândut, fabricile și uzinele țării vândute la fier vechi și multe altele .Cum va ți simțit la minirediada? Aveți idee câtă valută avea România de încasat și TOATĂ a ajuns în buzunarele lui Voiculescu???Din cauza lor învățământul și sănătatea sunt la pământ . Ar fi multe de spus . Mulțumesc dna Maria și bănuiesc că fiecare avem dreptul la o opinie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, mai nu mai spune... si cu JAFUL din prezent ce ai de zis? Chiar asa, aceasta gasca de vanzatori de neam care si-au vandut tara in combinatii mizere cu Bruxelles si cu Soros din SUA... o combinatie toxica iohanno-ciolos sorosista... acestia sunt de fapt tradatorii.

      Ștergere
  24. Nu va pleca,surse din presa media de astazi este ca i se pregateste premierului o a treia cale si inca 4 ani de guvernare.Deci sanse de demisie nu sunt mai ales ca este cel mai bun premier pe care l-a avut Romania pana acum.Sa stea acolo la guvernare pana voi zice eu sa plece.:)) Zambesc
    Subsemnat Monica .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica draga, va pleca! Speram din suflet muuulti romani acest lucru! Cel mai bun premier? Mai gandeste-te... Spune-mi pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie? Enumera ceva realizari clare cu impact benefic major pentru economia tarii! Asteptam cu interes!

      Ștergere
  25. De ce sa demisioneze D.Cilos?. Singurul prim-ministru (dupa 89) capabil si cinstit (mai putin guvernul). Un ardelean de nadejde. Dna Maria eu cred aproape tot ce ne comunicati.Se pare ca se doreste readucerea PSD la guvernare. Iar hoti, iar corupti. Vai de Romania cu acest monstru. De Regele Mihai de ce nu ne spuneti nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta...cinstit? Ohoo tu esti naiv anonimule 3 martie 2016, 12:18, chiar foarte naiv... ia gandeste-te mai bine si mai profund... caci tu vezi doar la suprafata.

      Ștergere
    2. LANTUL SLABICIUNILOR:
      Pe Iohannis, cel care a pierdut alegerile, in fapt, l-au instalat americanii respectiv Soros cu concurenta Bruxelles-ului la Cotroceni... niste hiene. Iohannis l-a instalat pe Ciolos, iar Ciolos si-a numit incompetentii de guvernanti tehnocrati. Deci mergand invers: guvernati tehnocrati incompetenti alesi de un incompetent pe care l-a ales tot un incompetent. Iar imbecilii de la Bruxelles si din SUA... au interese haine la adresa Romaniei. Pradatorii acestia normal ca si-au pus MARIONETE care sa le poarte ineresele! Romanii sunt cei care pierd.

      Ștergere
    3. ANONIM 00:01 ADEVĂRAT. AI SPUS O VORBĂ MARE. E ADEVĂRAT ȘI EU AM JUDECAT DOAR LA SUPRAFAŢĂ. OMUL SE MAI RĂZVRĂTEȘTE. EU DE FELUL MEU NU ÎMI PLACE RĂZVRĂTIREA. AM AVUT MOMENTE DE SLĂBICIUNE.

      Ștergere
    4. Ce ardelean? Omu' ii dus demult de acasa... prin strainataturi. Fa bine si nu amesteca lucrurile.

      Ștergere
    5. Draga Gabriel, nu te mai tot invinovati atata! Lasa totul in urma!A trecut! Hai sa vedem de aici incolo cum sta situatia, sa ne reasezam sufletelul si totul va fi bine! Oricum esti iubit! Deci schimbam atitudinea printr-o traire interioara divina! Lumina Divina coboara si corecteaza/schimba tot ce este incorect in noi,acum! Cu drag!

      Ștergere
    6. ANONIM 11:56 MULŢUMESC MULT!!!

      Ștergere
  26. Da ! F.capabil ! Când va aud asa ....! Dar, f.Bine! Ne meritam soarta ! E asa de bine la noi ! Avem numai lapte si miere ! E asa de cinstit ,ca din cauza lui stau niste oameni nevinovati in puscărie ! Păcat !

    RăspundețiȘtergere
  27. Iar cu Voiculescu ?M-ati inebunit cu asta ! Pai, Voiculescu a condus tara asta ? Nu cumva au condus-o alții ? Reveniti-va va rog !

    RăspundețiȘtergere
  28. Pe Regele Mihai , ma rezum la atat : respect si admirație !

    RăspundețiȘtergere
  29. Bravo anonim 00:01 ! Subscriu la ce ai spus! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  30. Stiti ce ne mai trebuia tichie de mărgăritar adică imigranți pe cap .ca in rest le avem pe toate.Nu vedeti ca nici nu ii intereseaza de acest popor.ne tratează ca pe niste nimicuri mai ales pe copii si pe bătrâni. Bunul Dumnezeu Creatorul sa le lumineze mintea .niculina

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu faceti jocul intunecatilor certandu-va intre voi, caci asta si urmaresc sa destabilizeze si sa infurie populatia.
    Conducatorii unei natiuni sunt reprezentati de nivelul constiintei colective, asa ca-i vina tuturor pentru ce avem in fruntea tarii. Decat sa ne certam mai bine ne-am uni sufletele in rugaciune cu cei care chiar stiu cum sa sustina energia pozitiva pentru binele cel mai inalt al acestei tari.
    Constientizati ca aici se cearta egourile intre ele, crezand ca dreptatea este a fiecaruia!
    In spatele ecranelor tv acesti politicieni sunt toti buni prieteni de afaceri, certurile lor publice sunt fictive pentru a ne tine pe noi "prostimea"in separare si dezbinare, altfel ei nu ar reusi sa-si pastreze fotoliile.
    Certandu-ne intre noi cadem in plasa lor. Sunt maestrii in manipularea mentala. Trezindu-va o veti recunoaste!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Didona! Ai mare dreptate insa cei care stiu sa sustina energia pozitiva pentru binele tarii sunt mai putini decat cei care nu cunosc aceasta. Acestia din urma sunt cei care cad victime, adesea manipularii. Stim ce se intampla cand avem o minoritate si o majoritate covarsitoare. Acest lucru este valabil.Ai dreptate atunci cand toata vremea postezi ca este necesara trezirea, dar din punctul meu de vedere cu cei care nu cunosc trebuie sa se lucreze in sensul indrumarii si invatarii cum sa ajunga la performanta de a putea sustine energia pozitiva. Aici e cea mai mare problema. Nu-i usor deloc. Pentru ca acest lucru presupune deschidere si dorinta de cunoastere. Or am vazut ca exista si baraje, unul fiind dogmatismul religios.

      Ștergere
  32. Anonimi 00,1 și oo,22 vă recomand să vă documentați ce JAF a putut să facă un nimeni care îl cheamă Remus Truică dor că era mâna dreaptă a lui Adrian Năstase .Românii ,în general, au început să se trezească . Mulțumesc Dna Maria ! Vă rog să mă iertați, am promis că nu mai scriu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 martie 2016, 10:38 Noi vorbim de PREZENT. De ceea ce se intampla ACUM. Eckhart Tolle zice ca trebuie sa traim in prezent, si are dreptate! Este singurul care poate fi modificat, ca baza pentru viitor... Deci ce avem noi aici? Un Guvern incompetent care joaca jocurile intereselor straine! Ups... niste tradatori, hmm... Cum nu vii tu Tepes Doamne... zice Eminescu in opera sa!Dar de cine a fost numit acest minunat "guvern al meu"? Wowwww... cum nu vii tu Tepes Doamne, dragul nostru Eminescu... cata dreptate are!

      Ștergere
    2. Daca unii cetateni nu au avut discernământ şi au votat niște hoți in TRECUT (Adrian Nastase,Voiculescu,etc.)de ce am crede că discernământul i-a lovit peste noapte in PREZENT.Orbii de ieri au devenit subit clarvăzătorii de azi?.S-au poate pomenile socialiste au puteri tamaduitoare?

      Ștergere
  33. http://www.mediafax.ro/social/un-barbat-catre-ciolos-de-ce-permiteti-sa-fie-adusi-migranti-islamisti-in-romania-video-15096620

    RăspundețiȘtergere
  34. Bravo anonim 14:12 ! Subscriu la ce-ai spus! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  35. "Dati cezarului cele ce sunt ale cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu." (Matei, 22)
    "Tot sufletul sa se supuna stapanirilor, caci nu este stapanire decat de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt randuite." (Romani, 13)
    ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest lucru, daca Biblia nu a fost modificata si cenzurata in folosul cezarului din acea vreme! :) Stim bine cate modificari, adaptari si vorba lui Emanuel eviscerari a suferit Biblia! Dar daca Romania are karma ajunge sa si-o plateasca prin conducatori slabi si incompetenti. Deci sa ne straduim sa ardem aceasta karma! Si astfel vom scapa de toate platile!

      Ștergere
    2. Ipotetic: daca la carma tarii ajunge un nebun (caci orice se poate... in zilele noastre)... trebuie sa-i dam lui supunerea dupa cum zice in Biblie: "Tot sufletul sa se supuna stapanirilor"? Pai daca e nebun... nu vom deveni toti nebuni dupa el. Cred ca raul trebuie eliminat pana nu produce gangrena.

      Ștergere
  36. Doamne ! Te rugam ! Sa se întâmple cat mai repede ! Va salut prieteni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare tie, prietene! SE VA INTAMPLA, n-ai grija!

      Ștergere
  37. Daca cineva este sarac, bolnav si traieste intr-o tara condusa de incompetenti (eventual un nebun), cine e de vina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Karma Romaniei, draga Luc! Cea produsa pana in prezent la nivel colectiv de noi, romanii. Insa trebuie sa facem un pas spre o schimbare, nu-i asa? Nu ne putem lasa la fund asa usor... Ce am produs pana acum am vazut. Este important ce facem de acum incolo! E necesara schimbarea pe linie spirituala, din temelii si cat mai repede, daca este posibil.

      Ștergere
    2. Nimeni nu plateste decat pentru pacatele sale.
      Crezi ca in in viata anterioara ai fost tot roman?
      Luc

      Ștergere
    3. Ti-am raspuns candva la aceasta intrebare!:) Se platesc Luc! Un exemlu: femeie cu Hiv naste copil cu Hiv. Deci copilul din start are de platit...Iar cu pacatul originar cum ramane? Parca asa a ajuns omul si urmasii muritori, nu? Si in prezent, tot muritori...

      Ștergere
    4. In ce priveste karma colectiva, iata o situatie:

      "Părintelui Arsenie Boca îi spunea odată cineva: «Părinte, Ceauşescu strică bisericile». «Nu el, mă, ci păcatele omenirii!» - i-a răspuns Sfântul."

      Ștergere
    5. Un copil se naste cu HIV pentru ca merita asta. N-are nicio legatura cu mama lui.
      Pacatul originar? Pamantul trebuia sa fie un spatiu foarte evoluat, dar a decazut. Asta e tot. Trebuia sa fie o casa pentru suflete evoluate, dar a ajuns o casa pentru 3D.
      Karma colectiva? Pai eu in viata anterioara am fost canadian. Platesc eu acum in Romania karma colectiva a Canadei?
      Este foarte simplu. Esti 3D, traiesti viata 3D. Esti mai evoluat, traiesti bine oriunde. Nu patesti nimic orice ar fi, pentru ca esti protejat. Doar daca alegi tu altfel.

      Ștergere
    6. Draga Luc, tu crezi ca numai o viata anterioara ai avut? Tu in Romania ai mai fost, de mai multe ori!
      Cu siguranta si eu am fost prin Canada, ca intrupare, caci omul umbla in aceasta viata pe unde a mai fost intrupat! De asemeni am mai fost in Romania si eu dar si prin alte parti foarte spiritualizate...ti-am mai zis asta!:)

      Ștergere
    7. Iti scriu un pic mai incolo despre Karma.

      Ștergere
    8. Vorbeam de viata anterioara celei de acum.
      Am trait si in Romania, dar nu de multe ori.
      Nu sunt mai apropiate de mine sufletele tarii asteia decat altele. Toti facem parte din aceeasi creatie.

      Ștergere
    9. Luc, spre surpRinderea ta dar ai trait mai multe vieti in RO decat in CA, cu aceasta viata, ai proportia 5/1!

      Ștergere
    10. Se pare ca sursele noastre difera.
      Mie mi-au fost povestite vietile astea.
      Tu de unde stii?

      Ștergere
    11. Ai vreun e-mail?

      Ștergere
    12. Stiu Luc! Dar nu-mi cere sa scriu pe blog informatii sumplimentare...

      Ștergere
    13. Sufletele cand vin la intrupare, vin cu o datorie karmica care inseamna suma tuturor erorilor produse si necorectate in toate vietile pana la intruparea actuala. Ele nu vin la intamplare. Vor veni la perechea de parinti care au probleme similare cu ale aceluia,respectiv asemanatoare si in locul care ii va permite indeplinirea misiunii sale.E un fel de rezonanta. Va prelua in ADN ceea ce are acel neam de corectat pentru ca acele corectii cumva sunt si corectiile lui de alta data. Ideea este ca daca va ajunge sa evolueze si sa isi corecteze greselile de acum din aceasta viata si de alta se va mantui pe el si va mantui acel neam in care a venit.

      Ștergere
    14. Salut Luc! Am luat in considerare!

      Ștergere
  38. Gabriel,rabdarea e o virtute,unu la mana,doi la mana,chiar tu vorbesti de jocuri perverse?sau tu ai drepturi depline si altii nu?!

    RăspundețiȘtergere
  39. ANONIM 21:13 IARTĂ-MĂ! UNEORI MAI CAD PRADĂ SLĂBICIUNILOR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca si Anonim 4 martie 2016, 21:13 mai care prada slabiciunilor, nu-i asa Anonim 4 martie 2016, 21:13? Deci Gabi, nu esti sigurul, stai linistit!Important este sa invatam din aceste intamplari ca sa ne inteleptim!:)

      Ștergere
    2. Dar ce a fost a fost, conteaza de aici inainte! :) Asa ca privim intotdeauna din prezent inainte si nu inapoi! Asa este mai intelept! Deci va fi bine Gabriel! Iar observatorii rautaciosi sa se uite la ei in primul rand daca nu cumva au barne prin ochi iar apoi sa faca afirmatii la adresa altora! Toate bune!

      Ștergere
  40. vreau sa stiti de la iceput ca nu l-am votat nici pe iohanis nici pe ponta. dar veau sa va spun ceva ca sa-l itelegeti psihologic pe iohanis care nu a tinut niciodata audiente la primaria lui iar acum arunca vorbe cu libetatile aduse de revolutie.el selauda ca nu tine audiente intrucit sta de vorba cu oamenii pe drum. intro-o zi se intilneste pe drum cu presedintele asociatiei ranitilor de la revolutie care incepe sa-i explice niste probleme ce le au si in toiul discutiei ii itoace spatele fara sa spuna nimic si pleaca in direcie opusa lasind omul vobind singur ,pur si simplu fara a-l saluta sau ceva. un nesimtit cel putin la care vorbele nu au acoperire in fapte de aceia nu l-am votat .o sa va mai pot spune si altele pe parcurs. un bla bla politruc veritabil desi el spune altceva- ca nu fura dar e prins cu rata n gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte urat din partea unui presedinte de stat.

      Ștergere
  41. stiti cum a ajus iohanis inspector scolar. taranistii pe vremea conventiei democrate aveau un post de inspector si din generozitate l-au oferit forumului german in sediul caruia aveau si ei sediu judetean si carora le plateau chirie. deci iohanis ia postul prin concurs . dar concurs de inprejurari. si stiti cum le-a multumit el taranistilor dupa ce a ajuns primar. i-a dat afara pe taranisti din sediul inchiriat de la forumul german. aflat la citeva case distanta de casa lui pe care a pierdut-o pe motiv ca a fost cumparator de rea credinta utilizind la baza un act fals.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai urat! Ce exemplu poate fi el pentru aceasta natiune? Nu ne reprezinta!

      Ștergere
  42. Acest. (Guvernul meu) sunt pusi numai pentru a face rău.nimic bun.A pus A.N.F.-ul sa controleze pe cei care vindeau o floare de 1martie pentru o pâine .nenorociții Nu se duc acolo unde sunt probleme grave .la fabricile de lapte .oare sunt asa de chiori ca 17 copiii din Galati au ajuns in spital.alți 10 din Argeș la fel .este strigător la cer .Acesti copii ce putere sa aibe sa se revolte.sunt nevinovați nenorocitilor ce aveti cu ei v-a ti pus pe capul lor .loviți copii loviți familii sărace loviți bătrâni .Ce aveti de gand sa faceti cu tara asta tu ciolos cu toata sleapa ta cu tot.sunteți o banda de mafioți care invartiti milioane de e euro .Nu v.ar mai răbda pământul va intreb ce aveti cu acesti copii?stiti ca de foame musca momeala voastră. Niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa aiba de gand Niculina? E simplu: vor sa o distruga, caci acesta este ordinul din afara.

      Ștergere
  43. in anul 2004 iohanis face cu mare tam tam tragere la sorti pentru loturile de teren acordate tinerilor de o lege psd-ista ca sa aflam ca cele mai bune si mai mari loturi au fost ocolite de iohanis si apoi si de altii din primarie de tragere la sorti fiind date direct unor beizadele de securisti si alti favorizati, deci regulile sunt doar pentru cei mici care trag la sorti terenurile mai nefavorabile pe alei inguste sau orientate spre nord. in acelasi timp el vorbeste de revolutie dar pentru nici un ranit sau revolutionar nu a dat nici un teren asa cum prevede legea, multi din acestia au fost si au ramas oropsiti locuind in gazda la 26 de ani de la revolutie.pentru ca ei au drepturi legale dar ele sunt date beizadelelor cu orice mijloace icalcind legea prin faforitisme. favoritisme a la iohanis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis ar trebui sa-si dea demisia! Poporul cere acest lucru!

      Ștergere
  44. pentru unii muma, pentru altii ciuma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 18:38 IAR AI SPUS O BOMBĂ. SĂ LUĂM AMINTE!!!

      Ștergere
  45. probabil ca schimbarea guvernului ciolos sa fie asemanatoare cu evenimentul care la impus ,un eveniment grav ca de exemplu rasunsul prost la un eveniment cum ar fi cutremurul profetit;

    RăspundețiȘtergere
  46. Sa inteleg ca atunci cand romanii au schimbat guvernul condus de Victor Viorel Ponta care are si dosar penal s-au lasat dusi de nas dar daca schimba guvernul Ciolos care a demonstrat pana acum integritate se lasa pacaliti. Pana acum guvernul Ponta a avut initiative bune cum ar fi legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Bun asa. Oricum tot PSD face legile cum vrea ca e majoritar in parlament. Am zis ca nu mai intru niciodata pe acest site da vad ca nu m-am putut abtine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 martie 2016, 19:51, nu romanii au schimbat guvernul Ponta! Cand vei intelege substratul? Da, Ciolos a demonstrat integritatea unei slugi adevarate fata de Bruxelles & Soros. Si a mai demonstrat integritatea incompetentei impreuna cu cei pe care i-a numit!

      Ștergere
  47. Ooo da, Iohannis cel cu casa obtinuta prin fals! Bravo Iohannis asa face un presedinte al Romaniei! Excelenta treaba!

    RăspundețiȘtergere
  48. Oare in Codul Penal unde este incadrata aceasta fapta: obtinerea prin fals a unei case... Anonim 6 martie 2016, 19:51, ce zici tu?

    RăspundețiȘtergere
  49. Ia cititi aici, cine are pofta de lecturare in asta seara:
    PLANURI ŞI SCENARII ACTUALE VIZÂND DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI (I)
    http://www.justitiarul.ro/7058-2/

    RăspundețiȘtergere
  50. apropo iohanis. dupa ce nu primea in audienta nu raspundea nici la telefon si nu este vorba de cele de la cetateni se izolase ca intr-un turn de sticla nu raspundea nici latelefoanele institutiilor statului si o stiu direct nu din auzite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce? Ii era teama sa vorbeasca cu oamenii si la telefon? Probabil sa nu fie luat "pe nepregatite".

      Ștergere
  51. ce nu s-a vazut in campaia electorala cu iohanis este filmul cind bunica copiilor din rasinari a caror infiere[3 frati din care unul avea atunci circa9 ani] doamna iliut acum decedata povestea la televizor cum dupa multi ani de incercari si cautari sa dea de urma copiilor ei dusi in canada a mers la iohanis sa-i ceara ajutor insa acesta a injurat-o si i-a dat un picior in fund. cei curiosi pot sa o vada pe doamna iliut pe ;http/www.youtube.com/watch v=cgzighk3iyy

    RăspundețiȘtergere
  52. lipseste un semnul intrebarii intre watch si v , pe care nu am stiut cum sa-l scriu.

    RăspundețiȘtergere
  53. Anonim 19:51 ! Mai bine te abtineai ! Daca făceai filozof ramaneai! Vorbesti prostii ! Ce dosar are Ponta? Un dosar fabricat ?Nu vezi ca tara nu e condusă ?E haos ! N-avem presedinte, n-avem guvern pentru ca, sunt INCOMPETENTI ! Cel mai prost guvern ! Cine e prea bun si iubeste tara asta ,pentru ei nu e bun ,ii fabrica dosare ! Asa, vrei tu sa trăiesti ? Eu nu vreau sa traiesc asa ! Nici eu, nici copiii mei ! Vreau dreptate dar, si adevar ! Sa nu fim cinici ! Chiar, ne iei de prosti ? Poate manipulezi pe altii, dar, si noi suntem mulți, chiar f.mulți care gândesc ca mine si ,,ghinion" pentru tine, ca tot esti cu BASESCU- IOHANNIS-CIOLOS ! SA FII SANATOS !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Anonim7 martie 2016, 11:47! Te sustin!

      Ștergere
  54. cind era primar iohanis a distrus un parc intreg[cu toate ca sibiul sta mult sub norme la acest capitol] aflat intre calea cisnadiei si calea dumbravii, dind autorizatie de constructie pentru doua blocuri mamut peste 5 etaje intr-un cartier vechi care au in jur numai case cu un singur nivel,nici macar mansardate. oare caror interese a raspuns iohanis in nici un caz ale cetatenilor din acest cartier carora le-a luat nu doar parcul dar si locurile de parcare nerespectind coeficientul de utilizare al terenului construind aceste blocuri fara parcare.si nu sint singure in sibiu el a abuzat de increderea sibienilor care i-au acordat-o prin votarea preponderenta a forumului german dar nu s-a multumit nici cu atit a mai folosit si hotariri ale consiliului local semnate in alb .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte grav! Dar cetatenii Sibiului au acceptat asa ceva? De ce nu au facut orice demers pentru a iesi in evidenta abuzul la care au fost supusi, ca sa stie toata tara ce s-a intamplat acolo!

      Ștergere
  55. este notoriu ca iohanis nu participa la manifestarile din sibiu cind era primar, cuprilejul aniversarii la 1 decembrie a zilei natonale a rominiei cind in centru toate partidele depuneau coroane linga o cladire unde dupa unirea de la alba iulia s-au intilnit marii barbati ai neamului crene-u lasat o romanie mare si dodoloata[ si care apoi au fost omoriti de comunisti prin inchisori luind peste un milion de ani de temnita grea de exterminare] si care atunci in 1918 s-au intrunit prima data a consiliului direcor in aceasta cladire din centrul sibiului la care iohanis a refuzat totdeauna sa depuna o floare. deci nu este deloc intimplator ca dupa ce a ajuns presedintele romanilor a refuzat sa onoreze cum se cuvine aceasta sarbatoare nationalaA in decembrie anul trecut si sa destupe o sticla de sampanie cum se cuvine. probabil ne-ar vrea ca si hitler stramutati in crimeia sau si mai rau pe Volga.

    RăspundețiȘtergere
  56. este notoriu ca iohanis nu participa la manifestarile din sibiu cind era primar, cuprilejul aniversarii la 1 decembrie a zilei natonale a rominiei cind in centru toate partidele depuneau coroane linga o cladire unde dupa unirea de la alba iulia s-au intilnit marii barbati ai neamului crene-u lasat o romanie mare si dodoloata[ si care apoi au fost omoriti de comunisti prin inchisori luind peste un milion de ani de temnita grea de exterminare] si care atunci in 1918 s-au intrunit prima data a consiliului direcor in aceasta cladire din centrul sibiului la care iohanis a refuzat totdeauna sa depuna o floare. deci nu este deloc intimplator ca dupa ce a ajuns presedintele romanilor a refuzat sa onoreze cum se cuvine aceasta sarbatoare nationalaA in decembrie anul trecut si sa destupe o sticla de sampanie cum se cuvine. probabil ne-ar vrea ca si hitler stramutati in crimeia sau si mai rau pe Volga.

    RăspundețiȘtergere
  57. Ciuma bruna s-a corcit cu ciuma rosie.

    RăspundețiȘtergere
  58. Iohannis NU simte romaneste, el simte ... soros-este... nu are nimic in comun cu natia romaneasca. Nu reprezinta poporul acesta ci pe altcineva!

    RăspundețiȘtergere
  59. Un pion inscaunat sa faca totul pentru interesele anti-romanesti! El si cu toata clica lui de tradatori.

    RăspundețiȘtergere
  60. apropo stiti care este bautura preferata alui iohanis. aceiasi ca si a lui basescu .wischi.

    RăspundețiȘtergere
  61. cit il dore pe iohanis de tara asta. cit este el de comod si iubitor de lux. asa se explica numarul record de vacante de anul trecut si delegarile numeroase a altora pentru sedintele in momente vitale de la bruxel.

    RăspundețiȘtergere
  62. pe cine numeste iohanis primii ministri/// un ciolos care in ungureste inseamna trisor. ungureanu care a tradat strabunii vinzind fundatia gojdiu de la budapesta pentru interesele sale nu pentru ale rominilor un helving. e unu din oamenii astia de baza ai sai roman .de ce nu are el incredere in romani.pentru ca procedeaza asa ca si la sibiu cind pe strada dealului aducea doar noaptea pe ascuns materiale pentru a repara fostul sediu al liceului sanitar dobindit de forumul german.asa procedeaza hotii si cei cu constiinta incarcata.

    RăspundețiȘtergere
  63. Cine se aseamana se aduna.

    RăspundețiȘtergere
  64. asta e psihologia lui iohanis,psihologie de hot de case

    RăspundețiȘtergere
  65. si nu numai hot de case,iohanis e si hot de masini pe care le-a luat definitiv de la sibieni si le-a dus la tursib pe calea dumbravii unde directorii erau prieteni ai sai de la chefuri care au ateliere de reparatii auto ca cel de pe strada laptariei. unul din acestia nu l-a iertat Dumnezeu si anul trecut pe vremea asta s-a sinucis.. dar iohanis semneaza acte de deposedare a cetatenilor de masini cu haine bani acte si alte valori in ele in timp ce proprietarii sint la sute de km sub operatii si perfuzii pe inima, fara sa-i pese de constitutie pe care el a jurat sa respecte dreptul de proprietate care este inprescriptibil fara ai tremura nici un muschi de pe fata lui de teuton tot asa a intimplat si cu hotaririle judecatoresti definitive pe cxare refuza sa le respecte si sa le puna in aplicare.el crede ca acest juramint se refera doar la proprietatile lui obtinute prin furt si la foloasele lui necuvenite ca autoturismul pe care l-a folosit ani in sir de la o firma germana, probabil un troc pentru numeroasele lucrari contractate in sibiu cu firmele germane .firme straine care au lucrat si pentru strazi unde la cei fara relatii le punea in fata garajuluiborduri inalte pe care sa faca salturi cu masina iar celur favorizati le-a pus borduri inclinate de intrare cu masina si acolo unde nu au curte sau garaje.

    RăspundețiȘtergere
  66. johanis se face ca nu stie ca infiere de copii este atunci cind o familie primeste un copil- dar atunci cind el a luat bani pentru 3-4 copii de la acelasi cuplu,se numeste trafic de carne vie sau organe,cum e cazul nepotilor doamnei iliut din rasinari si pe care de un sfert de secol nu ii mai gaseste nimeni. nu degeaba Dumnezeu l-a facut sa nu poata avea copii. un om cu constiinta in locul lui ar fi fugit prin padurile sibiului,nu sa mai si candideze la presedintia romanilor vorba aia PROSTU parca nu-i destul daca nu e si FUDUL. el face doar prostitutie politica e o papusa a papusarului this cel trimis din doiceland - care a umblat si pe la usatii din republica moldova.

    RăspundețiȘtergere
  67. concluzia ar fi ca oricit de mult ar obtine iohanis prin jocul democratic ,bani ,situatii de lux,el tot ar incerca sa ia mai mult,mult mai mult decit i se cuvine.ATENTIE ROMANI, naravu din fire nu are lecuire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai spus, Anonim 10 martie 2016, 18:28! Desi vrea sa para intr-un fel... totusi degeaba ascunzi pisica intr-un sac, caci ii ies ghiarele si tot se da de gol!Sper sa inteleaga romanii cine este acesta... si pe cine se presupune ca au votat!

      Ștergere
  68. Semne proaste. In cartierul presedentieiSIBIANULUI iohanis, Cotroceni un copac acazut peste un autocar venit de la SIBIUcu un grup de 40 de studenti SIBIENI de la facultatea de drept dinSIBIU.Noroc ca in momentul in care autocarul dinSIBIU a fost facut praf in el nu se aflau calatorii SIBIENI.Deci nici o victima.Stirea a fost anuntata azi dimineata la ora oo la postul Romania TV--- SEMNE PROASTE PENTRU ROMANIA sau iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  69. si daca vreti sa mai spuneti ca este o pura intimplare fara nici o semN-ificatie sa mai adaugam ca studentii SIBIENI se aflau in timpul prabusirii copacului peste autocarul din SIBIU in vizita la palatul cotroceni la prezidentiabilul SIBIAN iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  70. Iar cu 24 de ore mai inainte curtea constitutionala tocmai motivind ca la solicitarea in scrisa . prezidentiabilul SIBIAN nu a catadicsit sa trimita nici un raspuns vizavi de intentia curtii de a anula autorizarea SRI-ului de a mai face urmarii in cazurile penale de coruptie.Un ajutor mult sperat hotilor care pot ramine si cu marile averi dobindite prin coruptie dar si cu libertatea inclusiv cei condamnati pina acum .Sa nu-mi spuneti ca si asta este tot o intimplare.

    RăspundețiȘtergere
  71. complicitatea de clan a clasei politice dar si a lui iohanis e destul de transparenta. i-au marit salarul lui iohanis de trei ori -dar si propriile salarii ale lor parlamentarilor iar pentru asta iohanis s-a facut ca nu observa sprijinul dat coruptilor din parlament-intarit prin non combatul prezidential. acum mai urmeaza sa vedem cum iohanis este salvat prin justitie de pierderea celei de a doua casa obtinuta prin acelasi fals cu prima casa pierduta definitiv. curat murdar vorba lui Caragiale. un exemplu de prostitutie politica marca iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  72. ipocrizia lui iohanis care anterior spunea ca lupta anticoruptie e o problema de stat iar acum prin refuzul de a raspunde in scris la solicitarea curtii constitutionale a actionat invers vorbelor sale contribuind la reducerea luptei anticoruptie si a contribuit la blocarea SRI-ului in aceasta lupta .daca iohanis face aceasta pentru casa sa ,un interes murdar de 600 mii euro ce va face cind soarta tarii va fi in joc pentru avantaje propri mult mai substantiale. aviz SRI-ului tradat si al serviciului se spionaj extern. CINE TRADEAZA O DATA VA MAI TRADA SI ALTA DATA/

    RăspundețiȘtergere
  73. sa ne uitam ce urma pe lista justitiei;Cazul EADS care viza toata clasa politica si de ce nu si doiceland,si-o sa vedem ca e tradata si justitia-si ea areceva de spus pentru cazul cu casa necuvenita ,luata printr-un act fals de iohanis.Dar aicie vorba deja de un act de tradare nationala. Aviz SRI-ului tradat de johanis.

    RăspundețiȘtergere
  74. Nu este o intamplare!Acesta este un lucru cert. Vorba aceea: O MANA SPALA PE ALTA. COMPLICITATE LA NIVEL INALT! CORUPTIE SI MIZERIE LA NIVEL INALT!

    RăspundețiȘtergere
  75. johanis e periculos nu numai cind se retrage ca la sibiu in turnulsau de fildes ca la sibiu , prin inactivitate dar si prin vizitele exagerat de lungi ca cea de 6 zile din israel ,vacante la care nici macar Ceausescu nu si-ar fi permis mai ales cind avea probleme inportante si vitale pentru tara la bruxel.

    RăspundețiȘtergere
  76. Un mare NESIMTIT,avea dreptate Basescu cand spunea ca e un om ascuns,un varan ce sta la panda sa prinda momentul oportun(prada)un om viclean,ca acei caini care nu latra dar musca vara de veste.Trebuie sa scapam de el neaparat,specific:nu sunt basista,o sibianca.Doamne ajutane sa scapam de acesti "oameni"marsavi.

    RăspundețiȘtergere
  77. am cunoscut un sibian care ii dorea lui iohanis sa ajunga presedinte, numai ca sa scape sibiul de iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  78. Te cred 14,35,dar trebuia sa doreasca sa-l ia dracu de prefacut ordinar,un ipocrit,credeti-ma ca mi-e lehamite de el numai ca-l vad pe ecran,asa un om fals,un fatarnic tipic nemtesc.Credeti-ma ca traiesc de cativa ani printre ei,asa sunt toti,falsi,falsi,falsi si foarte sgarciti,fereasca Dumnezeu!tot sibianca

    RăspundețiȘtergere
  79. ar mai fi de spus ca prin itemediul familiei iohanis s-au mai intermediat si alti copii de care nu e straina nici doama;unii vorbesc mai multe si unele au aparut si in presa locala din care cel mai documentat este ziaul Justitiarul de sibiu care poate fi gasit usor pe intrnet.

    RăspundețiȘtergere
  80. dar biografia lui iohanis de pe internet , este intentionat eronata in sensul ca inainte de revolutie nu a fost profesor de liceu ci la o scoala de comuna dincolo de agnita ude i-a permis media obtinuta. dupa revolutie a predat la liceul energetic din sibiu unde elevii se cam amuzau------

    RăspundețiȘtergere
  81. si sa nu uitam ca prezidentiabilul iohanis nu este la prima tradare a SRI-ului si a luptei anticoruptie si ajustitiei prima este atunci cind a facut declaratia referitoare la evacuarea postului antena3 .iar caracterizarea care i-o face cotidianul german Der Spiegel ca DILETANT este cel putin igaduitoare, eu l-am caracterizat conform contestatiei sale facuta pentru casa in justitie ca ORDINAR.

    RăspundețiȘtergere
  82. apropo de prezidentiabilul iohanis stiti unde era punctul in care isi tranzactiona si lua Doamna banii pentru copii .era tot acolo la intercontinental BUCURESTI asa ca atentie ca si acum e pe acolo . ATENTIE la copii BUCURESTENI daca vreti sa nu patiti ca sibienii de la rasinari prislop si alte localitati carora le spunea ca au si ei o fata pe care o dau la export desi Dumnezeu ia pedepsit sa nu aiba copii.Ca de aceia a murit si doamna iliut din rasinari de suparta cind a aflat ca iohanis siDoamna nu au avut niciodata copii.

    RăspundețiȘtergere
  83. ultima stire iohanis a numit o noua beizadea ,fiul lui gradinaru de la canal apa unde iohanis a fost incompatibil in sibiu ,la numit ambasador in danemarca. o noua dovada de ipocrizie a luptatorului anticoruptie io-HA-HAnis.

    RăspundețiȘtergere
  84. simbata trecuta presedintele a fost huiuit si pe buna dreptate.Atita nesimtire la presedintele iohanis sapte case furate.

    RăspundețiȘtergere
  85. ciolos anunta o ordonanta de urgenta cu scaderea salarului presedintelui si sefilor celor doua camere parlamentare.BRAVO CIOLOS nici nu meritau ba chiar iohanis ar trebui verificat la cheltuelile fara rost pentru lux la cotroceni care am inteles ca a inceput controlul la curtea de conturi.

    RăspundețiȘtergere
  86. lui iohanis tocmai i s-a retras la cadastru dreptul de proprietate pe a doua casa furata cea din centrul sibiului str nicolae balcescu nr 29 urmeaza cea cumparata cu declaratie mincinoasa de la stat si celelalte 3 obtinute cu bani dobinditi din chiria celorlalte 3 furate de io-HA-HA-nis.

    RăspundețiȘtergere
  87. dar basescu a spus ca ar mai avea case iohanis si la maiami altii si in germania, dar ar trebui verificati si prietenii ca cel cu fiul ambasador nou numit in danemarca,caci lacomia lui e mare.

    RăspundețiȘtergere
  88. stiti ce va face iohanis cel iubitor de lux si vacante ,va face ca la sibiu va solicita la toamna toata puterea adica cum a facut la sibiu cu localele va solicita un vot ca sa-si poata face un guvern 'alsau',dupa care va abuza ca si la sibiu de aceasta putere si vaface abuz de putere ca la sibiu cind nu-i ajungea aceasta putere mai folosea si hotariri ale consiliului local anticonstitutionale,uneori chiar semnate in alb.

    RăspundețiȘtergere
  89. io HA-HAnis vrea sa dea baii doar pe ultimile 5 luni pe casa smecheita de doua ori o data cu actul fals si a doua oara cu lungirea artificiala a procesului la care el juca ilegal la doua capete ca proprietar si ca primar.ARtrebui sa ne dea sinoua penalizarile platite de la primaria sibiu pentru neplata la timp ataxelor pe imobile.

    RăspundețiȘtergere
  90. faptul ca nemtii au renuntat la fabricarea motorului de Mercedes in romania pentru polonia e o dovada ca ioHA-HAnis a fost in afara terenului de joc ,aut .ar meita ca ciolos sa dea o ordonanta sa-i reduca salarul ca are vacante prea dese-cheia marilor ''succese''.

    RăspundețiȘtergere
  91. tot ceea ce gandim este voia unora care ne manipuleaza , trebuie schimbat sistemul complect , daca englezii au votat pt independenta trebuie sa ne trezim si noi ,numai simplu fapt ca avem preturi europene pe salarii de mizerie este de ne acceptat plus toate bogatii le tarii noastre care cica nu ne mai apartin ! ne spala astia creerele cu minciuni !

    RăspundețiȘtergere
  92. Draga mea tara scumpa Românie te iubesc.Dumnezeu alege conducatorul tari .si prin voturi a fost Victor Ponta.aveți dreptate doamna Maria Gheorghiu.cu respect.anonim.

    RăspundețiȘtergere
  93. Draga mea tara scumpa Românie te iubesc.Dumnezeu alege conducatorul tari .si prin voturi a fost Victor Ponta.aveți dreptate doamna Maria Gheorghiu.cu respect.anonim.

    RăspundețiȘtergere
  94. Draga mea tara scumpa Românie te iubesc.Dumnezeu alege conducatorul tari .si prin voturi a fost Victor Ponta.aveți dreptate doamna Maria Gheorghiu.cu respect.anonim.

    RăspundețiȘtergere
  95. Doamne ocrotește pe Români.

    RăspundețiȘtergere
  96. Doamne ocrotește pe Români.

    RăspundețiȘtergere
  97. Doamne ocrotește pe Români.

    RăspundețiȘtergere
  98. Doamne ocrotește pe Români.

    RăspundețiȘtergere
  99. Din toate zonele tari vin la mormântul lui Arsenie Boca si își pling amarul si durerea lor.îmi vine în minte un citat."străin si gol fără adăpost mi-ai pus pe umeri cit ai vrut ,si cîine iu iiam fost."

    RăspundețiȘtergere
  100. Din toate zonele tari vin la mormântul lui Arsenie Boca si își pling amarul si durerea lor.îmi vine în minte un citat."străin si gol fără adăpost mi-ai pus pe umeri cit ai vrut ,si cîine ieu ți-am fost.'amin.

    RăspundețiȘtergere
  101. Din toate zonele tari vin la mormântul lui Arsenie Boca si își pling amarul si durerea lor.îmi vine în minte un citat."străin si gol fără adăpost mi-ai pus pe umeri cit ai vrut ,si cîine ieu ți-am fost.'amin.

    RăspundețiȘtergere
  102. Din toate zonele tari vin la mormântul lui Arsenie Boca si își pling amarul si durerea lor.îmi vine în minte un citat."străin si gol fără adăpost mi-ai pus pe umeri cit ai vrut ,si cîine ieu ți-am fost.'amin.

    RăspundețiȘtergere