marți, 22 martie 2016

ROMÂNIA PE LISTA NEAGRA A TERORISTILOR ! POSIBILE ATENTATE ÎN ROMÂNIA ! CLIPE DE GROAZA !

                                                                          Dragii mei, 

Văzând teroarea de la BRUXELELS, m-am gandit că este bine să aduc in prim plan ,si ceea ce este posibil sa se intample si in România. 
Îmi doresc din toată inima ca Autoritățile române, să ia in serios aceste Mesaje, cu privire la TERORISTII ce sunt deja infiltrati pe teritoriul României, si care au de gand să pună la cale Atacuri teroriste.
Iata ce se intampla la Bruxelles: 

Atentat pe aeroportul din Brussels - Page 2 - Forumul Softpedia

forum.softpedia.com › E-Opinions › Poiana lui Iocan
2 hours ago - 18 posts - ‎15 authors
Atentat pe aeroportul din Brussels - Rhesus, on , said:Mă bucur enorm ! ... Rhesus, on 22 martie 2016 - 09:46, said: .... aeroporturi sa fie aruncate in aer, n-avem autostrazi sa le bombardeze, podurile cad singure sau sunt ...

Atentat pe aeroportul din Brussels - Page 3 - Forumul Softpedia

forum.softpedia.com › E-Opinions › Poiana lui Iocan
2 hours ago - 3 posts - ‎3 authors
Atentat pe aeroportul din Brussels - tomaso, on , said:Au scos trupele antitero pe străzi și este ... tomaso, on 22 martie 2016 - 09:55, said:.

Atac terorist pe un aeroport din Belgia. Zeci de raniti in doua ...

www.max-media.ro/atac-terorist-pe-un-aeroport-din-b...
Publicata la 22 Mar 2016 - 10:28am de Max-Media.ro ... Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud cu hartie igienica folosita ... în urma a două explozii produse la aeroportul internaţional Zaventem din Bruxelles, ... Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate.
Iată si articolele mele, despre care am scris mai sus:
                                         Dragii mei, 
       Scriam in 26 februarie 2016,un articol cu titlul:
                     ” Groaza ! Clipe de groază.
                   Noi Atentate , dar , în România !”

Din păcate, acesti monstri cu chip de om, nu au niciun Dumnezeu, si omoara pe Aproapele lor, precum ar omorâ o muscă.
Iata articolele: 


                                     26 Februarie 2016, ora 15,10.
                                     
                                                      Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care, m-a îngrozit si pe mine ,la propriu.
Glasul spunea asa dragilor:
                        ” Groaza ! Clipe de groază.
                   Noi Atentate , dar , în România !”

După care dragilor, glasul dispare,iar eu raman uimita de toate câte am auzit. 
Este al doilea MESAJ clar, cu destinatia România, in care se vorbeste despre ATENTATE.
Din nefericire dragilor, cred că si noi suntem ținta ATENTATELOR teroriste.
Să nădăjduim dragilor, că Autoritatile Române, vor fi extrem de vigilente la cine intra în Țara noastra, care a fost si este ,pasnica ,caldă si primitoare. 
Iata dragilor, si articolul anterior,care se referea tot la teroristi si atentate.
Dar si un articol din 21 februarie, când mi s-a arătat ceea ce urmeaza a se întampla în România:

duminică, 21 februarie 2016


ATENTATE TERORISTE ÎN ROMÂNIA ! 

Iata si articolul în care mi s-a arătat, si grait ,in dimineața zilei de 19 februarie 2016:

                       19 Februarie 2016,ora 6,20 dimineața !

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineață ,ma trezeste un glas care ma obliga ,strigand pe un ton poruncitor, ca sa privesc într-un anume loc.
Glasul spune asa:

                ”România ! România !
              Țara unde se fac toate relele!
              Uită-te aici ! 
              Uita-te aici ,căci nu e trucaj ! 
              Este adevarat !”

Clipă în care, vad dragilor înspre Est, vad cum în mai multe locuri, la distante nu prea mari unele de altele,mult fum negru si foc cu flacari mari.
 Image result for bombe exploziiImage result for bombe explozii
Păreau a fi ,mai multe explozii la distante mici unele fața de altele. 
Bombele  explodau în lanț ! 
Dragii mei, din nefericire, nelegiuirile celor care nu au niciun Dumnezeu, vor avea loc si in România , din păcate. 
Sa nadajduim dragilor, ca Autoritatile noastre vor fi pe fază ,si că vor dejuca Atentatele teroriste ,ce urmeaza a avea loc in România. 
                                        Cu dragoste,Maria. 

41 de comentarii:

  1. Doamna dati detalii si tineti legatura cu autoritatile romane , degeaba stim noi , oamenii simpli, trebuie sa stie cine monitorizeaza asa ceva . Doar dvs. ii puteti coordona sa le sugerati pe unde ar putea intra , daca sunt deja aici , daca isi desfasoara activitatea pe ascuns, clandestin , sub protectia altora . Poate public , intr-o emisiune televizata vorbiti despre toate acestea , este interesul nostru al tuturor , mai bine sa prevenim , sa stim , sa fim uniti , nu sa minimalizam totul . Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai mult decat am scris de la Duhul Sfant nu am alte DETALII.
    Important este ca sa fie re-re-re distribuite toate aceste articole referitoare la România si nu numai.
    După cum ati văzut, nu m-a mai sunat nimeni de la TV, pentru a face publice pe o masă mai larga de public, toate aceste nenorociri ce urmeaza a se intampla. Eu imi fac datoria de suflet,si scriu aici ceea ce mi se arata si mi se graieste. DATORIA mea in FAȚA LUI DUMNEZEU ,este de a scrie! Cei care au urechi de auzit ,să audă! Cei care au ochi de văzut să vadă! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am distribuit tot ce ati postat ,sper ca se mai poate face ceva,ca autoritatile ia in considerare tot ce svrieti,le șeruiesc pe toate, sper ca lui Iohanis i a trecut pofta de refugiati...doamne ajuta. Felicia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet FELICIA,pentru tot si toate. Multumesc tuturor cititorilor care cred că în acest BLOG, este CUVANTUL LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
  4. Frica,frica cat mai multa frica! Oare cine are interesul sa aduca si sa intretina aceasta frica?

    Daca iti vei arunca privirea asupra vietii,vei vedea ca exista doar doua emotii fundamentale: IUBIREA si FRICA.
    Cele doua nu pot coexista,se exclud si se inlocuiesc reciproc; acolo unde nu este iubire, nu exista altceva decat frica,iar acolo unde exista frica, nu vom gasi niciodata iubirea.
    Asadar, intrebarea este;ce lipseste in viata ta ?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. Normal! Nu i-au legatura cu dvs autoritatile,televiziunile etc ptr ca nu vor ca noi sa stim aceste lucruri....vor sa le ascunda,cum fac cu alte multe lucruri! Sanatate multa Dna Maria,va multumim ca existati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din toata inima mi-as fi dorit sa nu se intample. Dar iata ca după jumătate de an de la postare,NEOROCIRILE s-au adeverit! DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace pe cei care nu mai sunt,ir pe cei raniti sa-i ajute sa se fac bine. Cu dragoste si cu lacrimi de durere in suflet, Maria.

      Ștergere
  6. D-na Maria ne puteti spune in cit timp vor fi atentate in Romania? măcar cu aproximatie(o sapt, o luna ,????)va rog mult de tot,daca cei de la Tv sau multi altii nu vor sa asculte sau nu cred in mesajele Duhului Sfint,macar pentru noi cei care credem si suntem prezenti aici pe blogul dv si ne rugam impreuna cu dv.Va rog mult Dna Maria.Va pup.Ramona

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a declarat terorism mondial.Ce penibili sunt acesti lideri ai lumii!! De unde si pana unde au tras concluzia asta cu alertă mondială.Sau scopul final este de fapt sa se ajungă la semnul fiarei 666 ca oricum Satana/Diavolul se grăbeste sa-si implementeze pecetea,făcând pe oameni sa-l adore.De aici si pana acolo nu mai e decat un pas.Noi sa nu cădem in capcana lor nu le dati atentie prea multa la aceasta manipulare Tv pentru ca jocul este controlat de elitele masonice ale globalismului.Se vrea semnul 666 cu orice pret.Nu va lasati inselati.
    Subsemnat Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal Moni! Asta cauta, sa ne "faca" sa acceptam microcipurile... creaza panica sa te faca sa crezi ca microciparea aduce siguranta....dar noi nu vom accepta orice ar presupune aceasta! Fie ce o fi! Pentru ca microciparea mai inseamna pe langa un control asupra persoanei noastre in timp real si controlul mintii si a gandurilor noasre! Nu vom mai fi stapani pe gandurile noastre... adica vom deveni un fel de roboti care vom munci numai pentru ei, fara alte reactii deranjante la adresa lor! Asta vor! Iar salariul va fi luat pe acel microcip implementat, care va juca si rol de card bancar. Deci sunt periculosi, foarte!

      Ștergere
    2. Iar relatia cu Dumnezeu: va fi rupta pe vecie... caci gandurile oamenilor vor fi controlate de ei, prin tehnica. Cam asta doresc, inrobirea definitiva a rasei umane!

      Ștergere
  8. Sper ca DIICOT si SRI sa fie pe felie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si stau si ma gandesc.Au cum sa ne oblige sa acceptam acele microcipuri?Sa nu avem dreptul de a refuza?Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu vei putea vinde si nu vei putea cumpara nimic. Toti banii tai vor fi in forma virtuala pe acel microcip implementat! Acolo iti va fi "virat" salariul si de acolo vei face virmamente virtuale, caci banii fizici nu vor mai exista. Ei iti vor bloca sumele cand vor dori. Tot acolo va fi si evidenta sanatatii tale si retetele medicale. Deci cardurile pe care le folosesc oamenii nu sunt de cat umbra a ceea ce urmeaza. Au inceput sa va invete cu ele, mai apoi ele vor fi unificate toate in acel microcip. Asa te vor obliga! In prima faza vei putea refuza dar nu vei mai putea face nimic in societate, te vor "paraliza" in toate actiunile, conditionandu-te cu implementarea acest microcip in mana. Poate daca te refugiezi in pustnicie, in munti si traiesti cum iti ajuta Dumnezeu acolo. Pe urma acel microcip va fi obligatoriu, va fi infractiune sa nu-l doresti implementat! Urat!

      Ștergere
    2. Exact cum au interzis practic sa mai fumam asa o sa ne interzica sa nu avem microcip in noi.

      Ștergere
    3. Alina,noi care suntem copii al lui Dumnezeu,nu trebuie sa ne fie teama de aceste microcipuri
      Dumnezeu nu ne va lasa sa acceptam aceste microcipuri.
      Alina,noi care am ramas in credinta Adevarata,noi care marturisim ca Iisus este Domn si Mantuitorul nostru si credem din toata inima ca L-a inviat pe El din morti,suntem mantuiti.
      Draga Alina roaga-te mult,primeste-l pe Iisus in inima ta,si ai sa vezi cum teama incepe sa dispara....
      Nu te lasa influentata de invataturi false precum reancarnari,extraterestrii etc.
      Citeste din Biblie Noul Testament,dar mai inainte roaga-l pe Dumnezeu sa iti mareasca credinta ca sa poti intelege. Iti marturisesc ca pe mine,citind un verset din Biblie am simtit ca am fost mantuita.In mine s_a produs o schimbare miraculoasa,o transformare ,am devenit cu totul alta pesoana.Adica,inainte eram f agitata,imi era teama,am scapat de vicii etc).
      Deci,ca sa fi sigura ca Dumnezeu a patruns in inima ta,trebuie sa se produca aceasta transformare.
      Trebuie Alina sa iti doresti cu adevarat acest lucru!
      Sa sti,ca eu am lucrat multi ani intr-un sistem unde se castiga destul de bine,dar am avut puterea sa renunt la slujba,cu gandul sa ma lipesc de Domnul cat mai mult si sa acord mai multa atentie copilului meu.
      Deci, Alina prioritatea ta sa fie Dumnezeu apoi familia,slujba....
      Dumnezeu sa te lumineze si sa iti dea multa credinta!

      A... apropo... stii cine o sa primeasca aceste microcipuri? Cei care au cazut de la credinta cea Adevarata .. credinta "aia" dogmatica din Biblie,toti iluminatii si nu numai...

      Ștergere
  10. Nu vedeti,ca anul trecut in tara vecina se confruntau cu migrantii,de vreun an si jumate,aici macar nici nu s-a vorbit de migranti,anul trecut de abia la toamna a inceput sa se ia masuri.Iar cu plasarea de migranti,nu am fost întrebati,daca dorim sa vina la noi,sau nu,cu toate acestea,au sosit deja primii migranti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper să nu fie în ţara noastră. Vă urmăresc de ceva vreme blogul atât eu cât și puiul meu handicapat. Mă rog la Dumnezeu să ne binecuvânteze sa scapam teferi si nevatamati din aceasta lucratura diavolicească. Vrăjmașii de la putere au plănuit totul în detaliu. Rușine Soroș.Rușine Cioloș.Offff,Rușine medicilor care nu au vrut să îmi ofere asistenţă medicală la cap,deoarece soţul meu mia lăsat leziuni pe creier.A trebuit să vând mașina de cusut de pe balcon ca să pot face investigaţiile necesare atât io cât și puiul meu bolnav.Dar speranţa moare ultima întodeauna.

    RăspundețiȘtergere
  12. Amira te iubesc iti trimit cele mai sincere urări. Sa iti dea Bunul Dumnezeu Creatorul multa putere multa dragoste si mângâiere si sa te ajute asa cum m-a ajutat pe mine sa trec mai usor peste necazurile vieții. Si liniște sufletească. Niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet Niculina ! Ma bucucur nespus de mult, si te pup si te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  13. Draga Maria din tot ce scrii despre Romania ,se pare ca nu vom scapa de ei ,dar s-ar putea sa actioneze de Pasti.Sa tinem cont de avertismentele lor ,ca ceea ce spun asta fac.SRI ,DIICOT nu sunt atat de bine organizati ca ei de asta nu vom fi protejati.

    RăspundețiȘtergere
  14. Căutați pacea si iubirea in inima voastră voi ăstia pe care vă doare

    RăspundețiȘtergere
  15. A VENIT VREMEA CA TOŢI PĂCĂTOȘII SĂ FIE EXECUTAŢI! MARIA,NU TE TEME!!! TU EȘTI PROTEJATĂ! ȘTIM CINE EȘTI!!! ȘTIM CĂ EȘTI ALEASĂ!!! BUCURĂ-TE! CĂ AI DE CE! PĂCĂTOȘII ÎN SCHIMB VOR FI EXECUTAŢI PUBLIC ALĂTURI DE FAMILIILE LOR,ALĂTURI DE COPILAȘII LOR,SĂ SE ÎNVEŢE MINTE,SĂ SE RUȘINEZE,CĂ AU PĂCĂTUIT. ALLAHU AKBAR!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A VENIT VREMEA CA VOI CEI CARE VA INTITULATI ISIS SA VA INTITULATI SLUJITORII LUI SHEITAN CACI ASTA SUNTETI SI SA NU VA MAI ASOCIATI CU NUMELE ZEITEI ISIS!

      A VENIT VREMEA CA VOI ASTIA CARE VRETI EXECUTII PUBLICE SA CADETI IN GENUNCHI IN FATA DOMNULUI SI SA VA CERETI IERTARE CU LACRIMI IN OCHI PENTRU CA V-ATI LASAT INSELATI DE SHEITAN!

      A VENIT VREMEA CA VOI PACATOSILOR CARE CERETI EXECUTII PUBLICE SA VA CINSTITI PROPRIILE FEMEI SI SA NU LE MAI TRATATI CA PE NISTE VITE SI CA PE NISTE SLUGI NETREBNICE CACI NEMERNICII SUNTETI CHIAR VOI!

      A VENIT VREMEA CA VOI, JIHADISTII, SA DEPUNETI ARMELE SI SA VA PREDATI IN FATA LUI HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU CACI DOAR PRIN EL VA VETI MANTUI SUFLETELE BANTUITE DE SHEITAN, CACI DOAR EL ESTE CALEA, ADEVARUL SI VIATA!

      TE PROVOC SA INCERCI SA ROSTESTI ACESTE CUVINTE JIHADISTULE! TE PROVOC PE VIATA TA CA NU AI SA POTI ROSTI ACESTE CUVINTE:

      CRED INTR-UNUL DUMNEZEU TATAL SI IN FIUL SAU, IISUS HRISTOS! DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MANTUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL! INTRA DOAMNE IN MINTEA MEA SI LUMINEAZ-O SI INTRA DOAMNE IN INIMA MEA SI UMPLE-O DE IUBIRE! AMIN!

      FACEM PARIU CA NU AI SA POTI SA ROSTESTI ACESTE CUVINTE? TATAL MINCIUNII, SHEITAN, ITI VA PUNE LACAT PE BUZE, ITI VA INCLESTA FALCILE SI NU LE VEI PUTEA ROSTI, CACI TU LUI II APARTII DE ACUM INAINTE SI ASA ITI VEI DA SEAMA CUI II APARTII TU!

      DOAR HRISTOS TE MAI POATE SALVA DACA IL IMPLORI S-O FACA DAR ESTI PREA LAS CA SA I-O CERI!

      Ștergere
    2. în cazul în care o persoană are suspiciuni cu privire la un posibil risc terorist, poate apela linia telefonică gratuită TELVERDE: 0800800100, conform Agerpres.

      http://www.stiripesurse.ro/avertisment-clar-al-sri-asupra-cetatenilor-ce-trebuie-sa-facem_987553.html

      Ștergere
  16. :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-):-) Ce altceva mai știi măi Nenea ISIS,ia zi ce număr am la pantofi?

    RăspundețiȘtergere
  17. D. MARIA va rog să vă rugați la Bunul Dumnezeu Creatorul sa va arate cine este acest I.S.I.S. Si daca vrea sa bage frica in oameni sa stie ca mie una nu îmi este frica pentru ca nu mor de doua ori si nu îmi pare rău de nimic nu sunt atacată de lucruri materiale chiar daca le am facut cu greu.Sa ii dea Bunul Dumnezeu după sufletul si ură din el tot ceea ce doreste pentru aproapele sau .niculina

    RăspundețiȘtergere
  18. Referiti Politiei Romane acest mesaj . Va fi gasit dupa IP . Ori e nebun ori e terorist !

    RăspundețiȘtergere
  19. Maria NU ITI ESTE RUSINE SA PUBLICI UN ASTFEL DE COMENTARIU?

    Asta se vroia BLOGUL LUI DUMNEZEU, nu al jihadistilor!

    DOAR PENTRU CA A ZIS CA TU ESTI ALEASA SI PROTEJATA te-a dat gata si l-ai lasat sa-si posteze mizeriile pe acest blog? ESTI ALEASA DE CATRE CINE? DE CATRE DUMNEZEU SAU DE CATRE JIHADISTI? (SATANISTI CACI ASTA SUNT, CU SHEITAN, CU TATAL MINCIUNII!!!)

    Cata FATARNICIE ai in tine, te dai crestina si cu Dumnezeu pe fata dar in urechea ta Tatal Minciunii iti sopteste vorbe dulci ca esti plina de Duh Sfant si ca esti minunata, sa scoti carti si sa apari la televizor, rostesti cuvantul dragoste din varful buzelor dar in inima ta nu simt dragostea!!! Pe toti cei care te critica mai ca nu-i afurisesti pe fata si ii ameninti cu semne divine! Tatal Minciunii te-a prins bine de tot! Te-a orbit si te-a surzit si ti-a impietrit inima!

    Fie ca Domnul nostru Iisus Hristos sa-ti Lumineze mintea, sa-ti umple inima de Iubire si sa te aduca in Adevar! AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 23 MARTIE ,13,56
      DUMNEZEU sa te ierte pentru cuvintele tale jignitoare si rautacioase! Ai inima împietrita si sufletul în întuneric. Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI sa -ti daruiasca tie, sanatate, pace si lumina in suflet, iertare de păcate, si mai ales sa-ti descopere ADEVARUL SĂU . Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Si tie anonim 13:56, ce iti mai place sa faci diversiuni!
      Isis=anonim 13:56
      Ai grija,nu te mai juca asa!
      Esti o persoana deosebita,ai un suflet minunat!Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    3. Cine esti tu Anonim 23 martie 2016, 13:56 sa judeci? Esti INVIDIOS?

      Ștergere
  20. D. Maria va rog nu le mai publicați la acesti dusi cu capul comentariile.sunt niste neica nimeni care nu are ce face si vor cu orice preț Sa ii băgați in seama .Eu aici gasesc liniste pace si multa credință. In rest poate sa scrie pana le intepenesc mâna. Nu ma abate cu nimic de la credința mea in Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic Tatal Universului cerului pământului si Al nostru. Niculina

    RăspundețiȘtergere
  21. Haideti sa nu fim copii.una la mana nu ar sta unul din ISIS sa scrie pe un blog .apoi ganditiva ca el scrie ca Maria e protejata de ce?ea il slujeste pe dzeu nu?aatunci nu prea se pupa ceea ce spune dnul ISIS parerea mea este ca e vorba despre un frustrat care vrea sa iasa in evidenta si nu stie cum. Kamy

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu cred ca acest personaj se ascunde sub acest nume doar pentru a pune credita unora la incercare,mai degraba "intarata" pe cineva anume.Acesta, esta cineva care comenteaza de ceva vreme aici,doar ca vrea sa afle cam cine este suficient de treaz pentru a vedea "visul"

    Cei care ziua dorm si noaptea se odihnesc,cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la realitate?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. ASTA CRED ȘI EU DOMNIȘOARA DIDONA.

    RăspundețiȘtergere
  24. http://m.adevarul.ro/news/eveniment/Seful-diicot-reinfiintat-biroul-terorism-exista-suspiciuni-finantare-terorismului-romania-1_56f50e785ab6550cb836c69c/

    RăspundețiȘtergere
  25. http://www.zf.ro/business-international/mohamed-abrini-euro-2016-este-tinta-principala-a-gruparii-teroriste-isis-15233296

    RăspundețiȘtergere
  26. EXCLUSIV | Teroriștii ne-au pus pe lista neagră! România a devenit o „țintă legitimă”
    http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/romania-tinta-legitima-teroristi-1575594?utm_source=realitatea&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

    RăspundețiȘtergere