sâmbătă, 5 martie 2016

PLOI TORENTIALE GRAVE !

                                                 Noapte de 4 -5 Martie 2016,ora 0,06 !

                                                     Dragii mei,  


Doar ce am terminat de scris articolul anterior, văd dragilor în ograda mea, deși eram cu ochii pe monitor,văd cum afară plouă torential.
                                                                                                             

Image result for PLOIImage result for PLOI.
Iar pe strada ,masinile împroscau cu siroaie de apă,din pricina bălților care s-au făcut sub ploaia torentială.
Dragii mei, vom auzi si trai, zile intregi cu ploi torentiale.
Multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,pentru aceste binecuvantate ploi, si sa ne rugam dragii mei,ca sa ne dea doar atât cât să se sature pământul.
                                     Cu dragoste,Maria.
 

11 comentarii:

  1. VA DA EXACT CÂT TREBUIE. TREBUIE SĂ NE RUGĂM CĂ DOAR PRIN RUGĂCIUNE PUTEM COMUNICA CU DUMNEZEU. IAR NOI VOM PRIMI DUPĂ OGLINDA SUFLETULUI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci sa ne rugam Gabriel cat mai des cu putinta, incat oglinda sufletului nostru sa fie curata! Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Ploile decodate:ploile sunt benefice planetei pamant.datorita lor temperatura medie a planetei este mentinuta constanta.ele sunt un fel de cooler al planetei.asa cum o masina are nevoie pt a raci motorul de un radiator.asa cum un calculator are nevoie de un cooler pt a nu se supraincalzi.asa cum corpul uman transpira pt a mentine temperatura constanta si pt a se racori atunci cand depune efort(asta e chiar o asemanare cu creatorul nostru planeta terra-atunci cand transpirati vara se observa aburii care ies din corp).pt noi poate uneori sunt distructive dar pt terra sunt benefice

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu exista asa ceva ! Iisus Hristos a murit pe Cruce si a inviat a treia Zi.EL este sus in Ceruri in dreapta TATALUI CERESC. Sunt fantezii ce scrie pe acel blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. CHIAR IISUS HRISTOS A SPUS CĂ TOATE VOR TRECE. ACEASTĂ VORBĂ ARE MULTE ÎNŢELESURI PROFUNDE. DECI? MAI DEPARTE NU MAI CONTINUI.

    RăspundețiȘtergere
  5. ȘI TOTUȘI CONTINUI. CONSIDER CĂ FIECARE VOM AVEA UN LOC ÎN ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR. ȘI CHIAR DACĂ A SPUS CĂ CEL MAI MIC ESTE IOAN,DE FAPT,TOŢI VOM FI LA FEL. PENTRU CĂ NU EXISTĂ DIFERENŢIERE ȘI MĂSURĂ,DOAR DREPTATEA LUI DUMNEZEU. IMAGINAŢI-VĂ DREPTATEA LUI DUMNEZEU. ESTE LETALĂ. DEPĂȘEȘTE MINTEA OMENEASCĂ DIN ŢĂRÂNĂ.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poti sa explici de ce dreptatea lui Dumnezeu este letala?sau arunci cuvinte asa sa fie cat mai pompos comentul,da niste explicatii,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. ANONIM 08:32 PENTRU DRAGOSTEA UNUI DREPT AR UCIDE O MIE DE NEDREPŢI,SUNT ȘI ÎN BIBLIE CÂTEVA EXEMPLE CLARE,NU ARE ROST SĂ LE CAUT ACUM,DAR LE VEI GĂSI DACĂ VREI.

    RăspundețiȘtergere
  8. ŢINEM POST NEGRU 7 ZILE,IAR NIVELUL DE ÎNŢELEGERE SE SCHIMBĂ. ȘI LA UN MOMENT DAT,VOM VEDEA DACĂ ESTE SAU NU LETAL. DACĂ E MAI PRESUS DE MINTE,EVIDENT E MAI PRESUS DE VIAŢĂ. ESTE SUPER VIAŢĂ. CE TRĂIM AICI NU ESTE VIAŢĂ. SUNTEM ÎNTR-UN MORMÂNT LA PROPRIU.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriel ! Te rog , nu mai scrie cu majuscule ! Te rog !

    RăspundețiȘtergere