luni, 14 martie 2016

PERICOL ÎN ȚARA NOASTRĂ !

                           13  Martie 2016,ora 6,20 dimineața !

                                               Dragii mei, 

Din nefericire, astazi dimineață  mă trezeste un glas tare îngrijorat,care exclama pur si simplu așa :

                           ”E Pericol în Țara noastră!
                      Pericol ”!

Dragii mei, chiar daca glasul nu a specificat despre care ȚARĂ este vorba, părerea mea este că, ROMÂNIA  este în pericol.
Acum dragilor, vom vedea la ce fel de pericol, este expusă România  Sfântă. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca să nu ne părăseasca s, ci să ne ocroteasca cu Mila si cu Dragostea Sa, Amin !
                                             Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. AȘA VA FI DOAMNA MARIA. DUMNEZEU NE VA OCROTI CU DRAGOSTEA SA SFÂNTĂ,ROMÂNIA SFÂNTĂ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal că va fi pericol în ţara noastră.Aţi spus că Rusia va începe războiul în 22,eu vă garantez că azi va începe și nu mă întrebaţi de unde știu.Acum un sfert de oră mă aflam în autoturismul personal și mă îndreptam spre casă,la un moment dat am oprit la semafor și au tranversat zebra 14 pietoni dintre care 3 femei. În mod sigur este vorba despre fatidica data și anume 14-03. Acum mă gândesc că Rusia va începe războiul chiar azi ori cutremur devastator prin sateliti HAARP.Cutremurele se fac de obicei pe calculatoare cu bază de Seleniu și Wolfram.Apoi sunt expediate cu ajutorul sateliţilor care planează deasupra statului respectiv.Să ne rugăm la sfânt DUMNEZEUL nostru să ne apere de toată putere vrăjmașului care planează deasupra capetelor noastre și copiilor noștrii.Măicuţa Domnului cea pururea fecioară să ne izbăvească de toate intrigile care orbitează deasupra sfintei noastre patrii. CONSTANTIN APĂTRULESEI,BRAȘOV,STR. FABRICILOR DE METAL,BLOC C45,SC.1,ET.2,AP.9.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Submarine rusesti si ozn-uri camuflate au ocupat deja insula Serpilor,avioane MIG24 traverseaza frontiera de la NV la SE pe unde exact nu pot sa spun ma tem de agenturile straine si de comunistii infiltrati. M.

      Ștergere
  3. În ţara noastră???Doamne iartămi toate păcatele mele păcătoasa și nu mă pedepsi după cum voiesc Vrăjmașii de la Putere.Binecuvântează Doamne pe mine păcătoasa și nu îngădui să mă prăpădesc atât eu cât și puiul meu bolnav de schizofrenie reumatoidă.Ultimi bani iam cheltuit la divorţ,deoarece soţul meu mă agresa puternic atât pe mine cât și pe puiul meu,cu palme,cu pumni și cu picioare.Dar Dumnezeu șia făcut milă de mine păcătoasa și desfrânata și a văzut vecinii și au alertat autorităţiile.Exact în acea zi am descoperit acest blog sfânt care este al lui Dumnezeu și viaţa mea sa schimbat foarte puternic.Merg zilnic la sfânta Biserica atât eu cât și puiul meu bolnav,îi cumpăr dulciuri și intrăm în biserică.Îngenunchiem în faţa sfintelor icoane și ne rugăm cu lacrimi fierbinţi pe obrăjori să ne ierte Dumnezeu de toată făcătura Satanei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din tot sufletul draga mea ! Dumnezeu nu voieste ca să suferim din cauza sotilor violenti. Ai procedat foarte intelept. Te imbratisez cu drag !
      Maria.

      Ștergere
  4. Ţara noastră are mult potenţial.Eu am plecat de jos din Mangalia și am ajuns unde am ajuns datorita mie.Mam rugat cu sârguinţă preasfintei fecioare Maria pururea fecioară și am ajuns în top.Felicitări Maria pentru această iniţiativă de a crea acest Blog care e al lui Dumnezeu nu al dumneavoastră.Acest Blog este al lui Dumnezeu personal.

    RăspundețiȘtergere
  5. România în nici un caz.Cel mai probabil Bulgari care trece prin criză economică.Ieri am venit din Bulgaria și vreau să vă mărturisesc că nu mai are mâncare la magazine. Doar în locaţi special amenajate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria draga,de ce nu treci în titlu DUMNEZEU NE IUBEȘTE?Și treci un titlu negativ.Ca să dai o conotaţie negativă cititorului și săl umplii de frică?Eu de exemplu nu mai pot de înţăpături la inimă.Îţi mărturisesc că acum 6 luni am fost operat pe cord deschis și am văzut moartea cu ochii.Iartăma dar am simţit nevoia să îţi spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa sanatate si multa putere sufleteasca,iti doresc din toata inima! Doamne Ajuta !

      Ștergere
  7. Off si parca numai vesti negative....Sa ne rugam in continuare.Alina

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria , draga mea ! Nici nu stiu, ce sa mai spun ! La cum e tara de slăbită, la cum ne conduc ăstia....la haosul care este..e semn rau ! Aici s-a dorit sa se ajunga !Sunt tare dezamagita ! Superanța e la noi, la noi cei mulți ! Sa ne rugam toți, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne apere si sa nu permită sa li se împlinească ce vor sa facă ! Cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău pentru tine, dar eu nu am voie sa schimb sensul cuvintelor. Cine are pb din cauza acestui BLOG, in care se gaseste numai CUVANTUL LUI DUMNEZEU, este liber sa aleaga;este liber sa schimbe pagina,precum schimbă canalele TV. Nimeni nu obliga pe nimeni, ca sa citeasca ceea ce crede că îi face rău. DUMNEZEU ne spune asa: ”Sa muncim ca și cum nu am muri niciodata, dar sa avem grija de suflet, ca si cum am muri mâine!”Cui îi este frica de moarte,inseamna ca încă este departe de Credință si de DUMNEZEU.Cel care crede cu toata fiinta sa in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, îsi pune viata toata cu toate ale ei, in MÂINILE CREATORULUI.Vestile negative, sunt ca o nuielusă primita de la Dumnezeu PREA BUNUL, care nu vrea sa ne piarda sufletul.VESTILE negative,sunt spre indreptarea noastra. Cine intra in panica când citeste acest Blog, sa nu mai citeasca! Sa se amăgeasca cu placerile oferite pe tava,de cumplitul diavol.Mumai Diavolul are vesti placute, pentru oamenii cu puțina credinta sau deloc. El le sopteste in ureche, ca mai au timp de mers la SAFNTA BISERICA, ca mai au timp sa se spovedeasca, ca mai au timp pentru toate ale Lui Hristos, si ca e timpul sa se distreze in continuare.
      Numai ca ,nimnei nu stie cât timp mai are ca sa se pocaiasca.Si-atunci, precum MOISE acum 2000 de ani, care propovaduia CUVANTUL LUI DUMNEZEU, IISUS HRISTOS ne-a daruit acest BLOG, cu al Său CUVANT , curat si luminat de DUHUL CEL PREA SFANT,dar nu obliga pe nimeni ca sa creada.
      Cel care crede,trebuie sa fie convins ca este al SAU CUVANT, prin Dragostea infinita ce o are pentru SFANTA TREIME, prin Dragostea infinita pentru PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,prin Dragostea infinita pentru BISERICA LUI HRISTOS.Aceasta inseamna sa fii un bun crestin!Sa nu ai frica de nimeni si de nimic,decât de BUNUL DUMNEZEU ca sa nu-L mânii.
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. FRUMOASĂ EXPLICAŢIE DOAMNA MARIA. RECUNOSC DE MULTE ORI MAM ÎNDOIT DE DUMNEAVOASTRĂ. ÎMI CER IERTARE PENTRU TOATE ATÂT DUMNEAVOASTRĂ CÂT ȘI ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
    3. Gabriel! Eu te-am iertat din prima secunda, si m-am rugat la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa te ierte. Si sunt sigura ca te-au iertat. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. ACUM 2000 DE ANI A FOST IISUS HRISTOS.DE LA MOISE AU TRECUT PROBABIL 5000 DE ANI.

      Ștergere
    5. Ai dreptate GABRIEL ! Mai gresesc si eu, din graba ! Multumesc că m-ai facut atenta!
      Moise[1] (în ebraică משה, Moshe, citit Moșe cu accentul pe "e") este socotit de tradiția iudaică, iar pe urmele ei, și de cea creștină, un profet și etnarh, conducătorul triburilor israelite ieșind din Egipt (după una din cronologiile presupuse, în jurul anului 1250 î.Hr.)

      El este cunoscut la evrei ca Moșé Rabenu („Moise Învățătorul nostru”) sau, mai rar, Moșé ben Amram, Moise, fiul lui Amram, și este, după tradiția lor religioasă, cel care a primit Legea divină (Tora) pe Muntele Sinai și fondatorul religiei evreilor - iudaismul. De aceea, această religie e uneori numită și mozaism, după Moise.

      Ștergere
  9. Maria draga Domnul sa ne auda ruga si sa aibe mila si indurare de toate sufletele de pe acest pämänt.Sä nu se uite la päcatele noastre si la färädelegile noastre care päcätuim in or ce ceas,ci sä se indure de noi päcätosi.Eu märturisesc inaintea Domnului cä sunt cea mai päcätoasä,dar el prin indurarea lui cea mare sä aibe milä si-n durare de noi toti.Ce e scris toate se vor implini,venirea Domnului este foarte aproape. O zi frumoasä iti doresc si Domnul sä te aibe in pazä pe tine si fam.ta.Cu drag ANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru gandurile frumoase. Toate cele bune iti urez si eu din toata inima.Pup

      Ștergere
  10. cu iohanis la bucuresti precis e pericol .cel putin la copii bucurestenilor.sau acum vinde TARA.vinde pe toti romanii deodata.aviz SRI-ului tradat in lupta anticoruptie de non combatul lui iohanis prin neraspunsul sau la solicitarea curtii constitutionale care solicita parerea scrisa a presedintiei cu privire la intentia de a igradi puterea SRI-ului de a face interceptari ale coruptilor[din parlament] a se vedea ca acum avem conform noii ordonate aprobate de cetateni de doua categorii uni mici care pot fi interceptati de oricine si parlamentari mari si corupti care au nevoie de aprobari de sus pentru a fi interceptati.

    RăspundețiȘtergere
  11. S-a petrecut exact ce ati prezis , acel carambol de masini :

    http://www.antena3.ro/externe/carambol-accident-proportii-masini-spitale-345933.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria,cum putem ajunge la nivelul in care sa nu ne mai fie frica de nimic(doar de Dumnezeu)?Adica sa citim pe blogul dvs si sa nu avem teama?Credeti in vorba aceea:Ce ti-e scris in frunte ti-e pus,?putem schimba destinul sau avem o cruce de dus care trebuie dusa fara sa putem schimba nimic noi ca oameni?Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Alina,trebuie sa stii ca destinul nu poate fi schimbat nicicum de catre noi,oamenii.El seamana cu o calatorie intre doua puncte,sa zicem Iasi-Bucuresti.Vom ajunge negresit la Bucuresti dar unii dintre noi vor merge prin Tecuci,altii prin Bacau,altii prin Brasov,etc.Si sigur ca ne ducem fiecare crucea noastra...Numai bine!

      Ștergere
    2. Anonim 14 martie 2016, 18:38, in functie de ce este destinul omului?

      Ștergere
  13. Sfinte Iisuse Hristoase Mantuitorule! Miluieste-ne pe noi pacatosii romani cu tot neamul nostru,acum si-n ceasul mortii noastre! Amin!
    V.R.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu va suparati, dati apa la moara la toti nebunii care se simt si ei vizionari, ii incurajati sa scrie si sa raspandeasca toate tampeniile. Mai bine vorbiti despre Dumnezeu si de frumusetea vietii, lasati lucruriile astea panicarde si deprimante. Nu mereu(de cele mai multe ori) ati gresit cu previziunile: ponta, cotabita..etc. Daca vreti sa faceti un bine in numele credintei cel mai bine e sa le vorbiti oamenilor despre iubire si frumos, nu despre teroare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e cel rău ne-a ținut in teroare si spaima de mii de ani.Ne-au indus frica inconstient ca sa ne fie frica si de ziua de maine si sa nu mai putem construi/clădi nimic cu viziunea noastra.In schimb Duhul lui Dumnezeu ne invata lucruri de maretie ,de exemplu sa-l slăvim pe Creator si sa sa iubim toata creația lui de la planta pana la om.Dumnezeu spune si acum lumii întregi :Iubeste ,iubeste si iubeste pentru ca Eu Dumnezeu sunt IUBIRE Infinită necondiționată.Asta inseamna ca vom ajunge la mântuire deplină prin Dumnezeu Fiul.Amin!

      Ștergere
  15. Azi-noapte am avut un vis! O dna cu care trebuia sa ma vad azi pe seara mi-a zis ca amanam intalnirea.....incredibil azi am primit mesaj de la dna respectiva ca nu ne putem vedea! Iar in vis mi-am zis asa: Ce bine ca s-a amanat ca o sa fie cutremur....

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 10.08 ! Nu cred ca, ai inteles bine cea ce s-a intamplat ! Curtea Const.a decis ca, interceptarile sunt ilegale ! Nu poți aresta pe cineva numai pe baza de interceptari, ci pe probe . Probe, indubitabile,probe solide ! Înțelegi ? S.R.I făcea astfel de interceptari, mai ales, cerute de D.N.A, multe dintre ele, fiind ținte politice ! S.R.I trebuie sa se, ocupe de ce are in fisa postului : terorism, siguranta națională, infracțiunile cibernetică etc...Acuma, ,,guvernul meu", C.S.T.cu girul lui IOHANNIS, au încălcat constituția, modificând trei acte normative ! Constituția spune ca, nu ai voie sa modifici trei legi organice prin ordonanta de urgenta ! Numai parlamentul!Dar, ei ce-au facut ? Au dat ordonanta de urgenta, si prin asta au sporit puterile in instituțiile de forță ! Dar, ce domnule suntem toți o tara de corupți ? Si va reamintesc, marii corupti sunt liberi, au ramas si cu banii si cu averile! Ex: Cocos,Dinu Pescariu,Berceanu, Videanu, Stelu, Udrea, Blaga , Basescu (astia sunt istoria recenta a Rom.) etc...Asa ca, asa face D.N.A dreptate ?P-astia de ce nu-i executa? Nu vi se pare, ca ni se arunca cu praf in ochi?Asta, mai este stat de drept ? Ne flutura la tv.numai oameni politici,e adevarat multi vinovati,dar, multi nevinovati pentru ca, pe multi instanta i-a pus in libertate ! Si, cine plăteste ? Nimeni ! Plătim tot noi, pentru ca mulți castiga la C.E.D.O. Asa ca, avem nevoie de instituții puternice, dar , sa nu mai acționeze la comenzi politice! Sa respecte si ei legea, asa cum o respectăm si noi ! Dar, ma îndoiesc , la haosul care e....Niciodata tara asta, nu a fost condusa asa prost...si daca mai sta ăstia mult ...va fii vai de noi ! Si-asa este destul de rau acum , trăim lucruri pe care, noi ,multi dintre noi n-am votat asa ceva , nu le meritam ! Multumesc , si cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga 13,19 Maria ne transmite ce i se arata,ce ai dori mai mult sa se roage lui Dumnezeu in locul tau?Maria bineinteles ca se roaga muuuuuuuult mai mult ca alti oameni,dar sti vorba aceea"nu ne poate baga si in traista".Cat priveste frica,teama de moarte,daca nu ai facut rau,daca ai facut fapte bune atat cat ai putut,nu avem de ce sa ne fie frica.Mie personal cu mana pe inima va spun tuturor ca nu mie frica,cu drag Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  18. Modalitatea de a reduce durerea pe care o asociem cu experientele si evenimentele noastre (personale si colective) este prin a schimba felul in care le privim. Evenimentele exterioare au fost create de o multime dintre noi cu gandurile noastre si ca sa transformam asta, e necesar sa schimbam experienta interioara. Durerea provine din faptul ca judecam lucrurile. Dumnezeu NU ne judeca, ci ne iubeste neconditionat si nici nu ne pedepseste, noi ne pedepsim singuri prin neiubire.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pericol e si va fii in tara asta pt ca toti cei de la putere nu stiu cum sa si mareasca vilele si conturile si noi....tragem la nesfarsit au vandut o parte din tara acu urmrmeaza sa mai vanda ceva gen....porturi vai vai ..vom ajunge sclavi in tara noastra mai ceva ca sclava Izaura

    RăspundețiȘtergere
  20. Am uitat sa ma semnez Ana

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca despre pericolul acesta este vorba in mesajul de sus..http://www.b1.ro/stiri/externe/romania-e-in-pericol-avertizeaza-germania-sute-de-mii-de-refugiati-vor-intra-in-bulgaria-video-143686.html

    RăspundețiȘtergere