joi, 17 martie 2016

MARIA ! MARIA SINGURĂTATEA LUMII , ÎMPĂRTĂȘEȘTE FRUMUSEȚILE LUI DUMNEZEU !

                                                   
Fotografia de profil a Mariei Ghiorghiu                        17 Martie 2016,ora 4,28 zori de zi !   
              
                                                                                  Dragii mei, 


Mari si Dumnezeiesti Cuvinte, am auzit astazi pentru a doua oară, în cei 18 ani și mai bine,de când eu traiesc asemenea Minuni.
Desi dormeam, auzeam un glas care ma striga pe nume, de parcă ar fi vrut să mă trezeasca si sa aud ce urma să spună.
      Glasul striga asa dragilor:

                     ”Maria !
                  Maria, singurătatea Lumii, împărtășește frumusetile Lui Dumnezeu.
Maria, singurătatea Lumii, propovăduieste Cuvântul Lui  Dumnezeu din Biblia de Sus; din Biblia cerească !
 Maria ,este extrem de puternică în Credință !” 

Dragii mei, multi dintre voi cititorii Blogului, veti fi tentati să spuneti că, sunt lipsită de modestie. 
Dar nu este asa ! 
Așa cum scriu toate câte Bunul Dumnezeu îmi arată,tot la fel trebuie sa scriu si ceea ce se spune în Cer, despre mine roaba Lui Dumnezeu, pentru ca voi să fiti pe deplin convinsi, că tot ce eu scriu, este numai de la Duhul Cel Prea Sfant. 
Trebuie sa credeti cu adevărat, că toate câte scriu se vor adeveri ,în timpul hotărât de Bunul Dumnezeu.
Eu am mai scris despre BIBLIA Crestin Ortodoxa in care spuneam că, nu este Biblia completă, adică ,cea pe care Mântuitorul ne-a lăsat-o.   
Iată:    
              17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                                    Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE,trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!

Actualizare 02.02.2013 : Am început să pun într-o listă ...Recados animados de Trechos da Bíblia - ClickGrátis.
Unele dintre acestea ,sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da ,cu NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere ,si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum Sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE,  ca Duh si Dumnezeu, apoi si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos, stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca, şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate,cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL, nu I s-a pus capul pe un trunchi, ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău, din stând in picioare, eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul, chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate,si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos, a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului, si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA, L-a purtat pe IISUS  HRISTOS, timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat ,chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa ,cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA  CEREASCA, asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015, si care se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                 

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     Funny Quotes Contact Dmca
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.

Dragii mei, Dumnezeu și Măicuța Domnului sa va ocroteasca si sa va apere, de tot ce este rau si de tot ce vatămă inima și sufletul.
                           Cu dragoste,Maria. 

55 de comentarii:

  1. SCUMPA DOAMNA EU NU AM NICI O INDOIALA DESPRE TOT CE SPUNETI VA CRED CA SUNTETI ALEASA DE BUNUL DUMNEZEU SI CHEAR IMI DORESC SA POT SA VORBESC CU DUMNEVOASTRA VAROG DOAMNA SCUMPA SA VA RUGATI SI PENTRU MINE MULTUMESC BUNUL DUMNEZEU SA VA APERE DE TOATE RELE DRAGA DOAMNA..
    MA CHEAMA CATALINA

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga sora Maria,recunosc ca toate cate scrieti se intampla,deacord cu ce scrieti despre biblie,dar sa-mi fie cu iertare nu pot fi deacord si nu pot intelege deocamdata cel putin ,lipsa de smerenie de care ne vobesc sfintii parinti si chiar preotii la predica de duminica ,adica n-am auzit la nici-un parinte nici la parintele Cleopa ,la nimeni sa spuna ca Dumnezeu i-a laudat cum scrieti dv.ca va lauda(asta se intelege),si nici ca a facut milostenii(asacum pomeniti dv.ca dati zilnic apa la doi batrani-gest de toata lauda dealtfel),pentru n-ar mai fi fost smeriti iar jertfa lor,pomana pt.altii ar fi fost in zadar.Imi sunteti draga daca gresesc imi cer iertare in fata Domnului si a dv.,insa ...eu stiu ca facerea de bine nu se spune sub nici-o forma,si din cate cunosc eu din ce am citit Dumnezeu nu a laudat nici Sfintii Parinti ca pe dv.Smerenia va lipseste cu desavarsire.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna pentru tine Smerenie???
      Inseamna sa taci din gura si sa nu spui nimanui MINUNILE LUI DUMNEZEU???
      Pentru mine ,cuvantul SMERENIE, insemana sa ascult CUVANTUL DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS si sa fac numai VOIA SA , si nu a multor PREOTI mandri si egoisti ,care te indeamna sa-ti pui cenusa in cap! Aceasta inseamna SMERENIE: sa spui si APROAPELUI TĂU, MINUNILE pe care le traiesti, si nu sa tii LUMINA sub obroc.A explica ceea ce scriu,nu inseamna ca ma laud!!! Ci o fac din dragoste fata de Semeni, si nu am nicidecum nevoie de laude!!!
      LAUDELE oamenilor sunt desertaciune in fata LUI DUMENZEU.
      Dar nici nu pot sa cert oamenii ,pentru ca ma apreciaza fiecare in felul lor. Ci le multumesc din inima pentru ceea ce simt ei in sufletul lor,referitor la toate cate eu scriu.
      Daca vrei sa stai cu capul plecat si cu buzele pecetluite,nu ai decât ! Eu nu voi face aceasta,nici daca as plati cu viata mea !Asadar SMERENIA are mai multe intelesuri pentru oamenei ca tine. Depinde de CREDINTA si DRAGOSTEA fiecaruia,depinde de mandria si orgoliul fiecaruia. SMERENIA pentru mine, este a face BINELE si a nu astepta rasplata de la oameni; inseamna a indemna si pe altii ca sa faca bine. Faptul ca am spus ca duc apa zilnic la doi batrani,aceasta nu este nicidecum o lauda, ci e o fapta buna,pe care multi crestini ar trebui s-o faca,iar in cazul de față,făcea parte din context. Ori eu ,nu am voie sa schimb nimic din ceea ce mi se arata si mi se spune.Dar nu vei intelege ,pentru ca tu stai cu capul plecat si cu buzele pecetluite ! SMERENIA nu inseamna sa fii mut si posomorat! SMERENIA inseamna viata crestina, inseamna dragoste fata de Aproapele, mai inseamna DRAGOSTE infinita pentru DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. SMERENIA mai inseamna sa nu tii LUMINA sub obroc.In cazul de față, sa nu fii egoist si sa tii totul pentru tine, din motiv ca...trebuie sa fii smerit.Asadar ,nu te mai obosi sa/mi dai lectii de smerenie! Eu ascult numai de GLASUL SFINTEI TREIMI si al MAICii LUI DUMNEZEU! Cu dragoste față de Aproapele ,si cu smerenie față numai de BUNUL DUMNEZEU si față de MAICA DOMNULUI,Maria.

      Ștergere
    2. Doamna a descris ca de obicei o scena a viziunilor sale . Dumneata speculezi si crezi ce vrei. Malizia si veninul din suflet , pizma si cititul printre randuri va caracterizeaza . Smerenia dansei consta in faptul ca sta de vorba cu toti neispravitii . Se vede ca citesti putin , foarte putin si nimic in esenta ! S.

      Ștergere
    3. Savatie Bastovoi - despre smerenie si libertate :

      https://www.youtube.com/watch?v=vapbHT8m7Dk

      Ștergere
    4. Doamna Maria,Anonim 16:27 cred ca se referea la acele laude pe care le aduce Dumnezeu omului si nu laudele omului catre om.Trebuie sa recunosc -dacă gresesc imi recunosc ignoranta - ca nu am citit,nici auzit pe nimeni sa spuna ca Dumnezeu l-a lăudat pentru ceva anume,fie credința,fapta etc.Ceva de genul : Bravo X,(Ioan Botezătorule,Abrahame,Cleopa,Arsenie).Esti minunat,mai rar om ca tine etc.Am un loc pregatit pentru tine aici Sus.Chiar dacă acest lucru s-a intamplat,ei nu au vorbit despre asta din SMERENIE.A spune ca LUMINA este tinuta sub oboroc dacă nu spunem asta despre noi ca indivizi,chiar daca Dumnezeu este sursa laudei mi se pare bizara.Asa cum inteleg eu Scriptura - si sunt un simplu mirean care merge l-a Biserica din an in Paste - LUMINA este HRISTOS.Cum dar il ascund pe Hristos dacă ascund oamenilor ca m-a lăudat?Ca doar nu m-a lăudat pentru altii!Daca A facut-o e pentru intarirea mea,nu a altora.Sa-mi fie permis a da un exemplu clasic,biblic : Imi apare Dumnezeu si-mi spune “Alexandrule,esti Alesul Meu,de credinta ta se bucura ingerii,dute in Bucuresti si striga pe Calea Victoriei oamenilor ca sunt păcătoși si dacă nu se pocăiesc trimit cutremur de nu ramane piatra pe piatra„.Daca eu omit prima parte a mesajului cum ca sunt ales si ca ingerii gasesc bucurie in mine înseamna ca ascund LUMINA sub oboroc.Eu cred ca este SMERENIE.Pocăinta oamenilor nu depinde de pozitia mea in fata lui Dumnezeu.Apoi as fi foarte sceptic daca “cineva“ de “Sus“ m-ar peria asa.Cercetarea duhurilor cred ca nu displace Cerului.Ar fi multe de spus dar nu este locul aici.E doar o opinie personală.Nu ma ascund sub pălăria anonimatului.Imi asum aceste opinii chiar dacă nu sunt in asentimentul multor “fani“ ai dumneavoastra.Am mai postat de cateva ori si repet,cred ca sursa mesajelor este reala,am dubii insa in ceea ce priveste scopul.Am o intelegere a ceea ce se ascunde in spatele lor dar nu sunt pregatit sa o spun.Nu aici.Oricum ar fi doar opinia mea personală.Daca scopul final al crestinului este mantuirea,ma ajuta aceste mesaje sa imi salvez sufletul?Eu cred ca pentru asta studiul biblic al vietii lui Iisus este de ajuns,asa incompleta cum vi s-a sugerat de “Sus“ ca ar fi Biblia.Ce relevantă are dacă Ioan a murit in picioare sau în genunchi, dacă extraterestrii exista sau nu sau dacă Iisus era îmbarcat in rosu,verde,sau alb,in lupta cu mine însumi pentru a cucerit Cerul?Diavolul se ascunde in detalii spunea cineva.Ma fac aceste informatii mai bun?Imi transforma inima daca stiu ca mâine are loc nu stiu ce eveniment nu stiu unde.Revenind la SMERENIE si cu asta termin.Cel mai bun exemplu il avem tot in Biblie,asa incompleta.Cand cineva i s-a adresat lui Iisus cu apelativul Bunurile Invațător ce a raspuns Mântuitorul? “ De ce imi spui Bun pentru ca numai Tatal este Bun“.(Citez din memorie).Asta este SMERENIE.Deci care va sa zica Iisus nu îndrăznea sa se considere Bun,iar noi cadem pe spate cum ne zice “cineva“ de “Sus“ ca avem trecere la Seful.Sunt ironic dar nu malițios.Fie ca LUMINA ADEVARULUI sa ne aduca LIBERTATEA promisa de EVanghelie.

      Ștergere
    5. Alexandru iar te pierzi in amanunte ... Orgoliul este cel care il schimba pe om, in rau. Tu trebuie sa sti ca Maria nu are orgoliu si nici mandrie desarta, este un lucru cert acesta! Daca tu ai avea cu adevarat conexie cu Dumnezeu ai sti acest lucru. Ar fi bine sa nu pui etichete... mai bine cerceteaza-te pe tine si schimba ceea ce nu e bine din sufletul tau, caci totusi mai ai de ajustat, inca! De restul se ocupa Dumnezeu!

      Ștergere
  3. Maria iti multumesc din suflet pentru urarea pe care ne-ai adresato,la fel si tie iti doresc Dumnezeu si maicuta Domnului sa te aibe in paza pe tine si intreaga ta familie.Cu dragoste ANA

    RăspundețiȘtergere
  4. asa este ! smerenia nu este umilita si credinta este de fapt o traire nu un gand al mintii dupa cum scrie si demonii cred si se cutremura dar nu sant credinciosi. in legatura cu biblia de sus cred ca unele informatii au fost date oamenilor dar au fost ocultate din pacate pt a controla mai usor oamenii . fiecare cautam adevarul pe drumuri diferite dar cum spunea Mihai Eminescu adevarul doar in inima il caut !

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na Maria , spuneti intr-o postare ca IISUS va spus ca d-voastra sunteti imaginea lui HRISTOS.
    Din cate stiu , nici macar unui APOSTOL sau vreun SFANT,nu i -sa spus ca ar fi careva imaginea lui IISUS.
    Ar trebui sa mai lucrati la capitolul SMERENIE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 martie 2016, 18:48, Ce a spus Dumnezeu?
      "Sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra"... DECI TOTI SUNTEM IMAGINEA LUI IISUS!
      Cine este cu gandul, cu inima si sufletul la Dumnezeu cum devine? Frumos si sfintit prin Duhul Sau! Asa este Maria! Frumoasa prin Duhul Sfant care locuieste in ea!Deci sa ne straduim sa avem toti fumusetea lui Iisus in noi si in sufeltul nostru!

      Ștergere
    2. ANONIM 23:38 Toti AR TREBUI sa fim imaginea lui IISUS . VEZi diferenta ? CADEREA din rai NU MAI E IMAGINEA lui IISUS .
      ´´Fara mine NU PUTETI FACE NIMIC´´ . a zis IISUS . nu te imbata cu apa rece . IISUS E SINGURUL CARE NE POATE FACE IMAGINEA LUI prin CRUCEA LUI si MAICA SA , SFINTA FECIOARA A TRINITATII , MARIA si asta numai prin ORTODOXIE , restul sint povesti care nu duc DIRECT in iad si demonii de abia asteapta conform adevarului ´´ diavolul umbla pe intreg pamintul si tot universul si racneste ca un leu si doreste sa ne inghita pe toti .

      Ștergere
    3. Mai draga, Anonim 20 martie 2016, 16:32, observ ca esti fascinat de demoni... Ia asculta aici la mine: tu crezi ca tot oamenii sunt cazuti dragutule? Poate tu esti... dar sunt oameni la un nivel la care tu nici nu visezi puiule! Stai cumintel si mai gandeste un pic, caci totul este mai complex! Nu este atat de simplu cum ai "cetit" tu! Stai linistit, gandeste mai mult si cauta adevarul, caci nu l-ai gasit inca, doar crezi ca l-ai gasit ... Si apropo... apa rece nu imbata doar trezeste... asa ca enjoy it!;)

      Ștergere
    4. Anonim21 martie 2016, 00:12 Observi ´´ complicat ´´ . Nivelul oricarui om IN COMPARATIE cu IISUS HRISTOS este cazuttttt . DESPRE CE VORBESTI ? aha , scuze . mandria proprie . deci DEMONII te ajuta :-) E chiar si mai simplu de cit pot eu sa discut :-) mintea complicata a omului E DE LA Cadere , Adevarul E INTOTDEAUNA SIMPLU , SI la VEDERE , SI PENTRU CA E ATIT DE SIMPLU nu e vazut de astia care se cosidera ´´ complicati ´´ = dereglati = cazuti = dezechilibrati etc etc etc . ADEVARUL este IISUS HRISTOS . Ce spui sa caut ? Apa rece nu trezeste MORTII .

      Ștergere
    5. Efeseni 6
      11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
      12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

      Ștergere

    6. Anonim 21 martie 2016, 12:26, ti-a fost recomandata apa rece pentru trezire, insa tocmai te-ai autocatalogat, nefiindu-ti de folos!...
      Pe urma te inscrii bine in peisajul demonilor tai... subiectul tau preferat care te fascineaza permanent, predominand astfel in mintea ta, obsesiv, clipa de clipa... ai grija ca ce semeni aia vei culege, puiule! Si te transformi in ce gandesti! Daca la demoni gandesti ... la demoni te duci! Am identificat doua obsesii la tine: demonii si femeile... mai relaxeaza-te si tu asa putintel la nivel mental, mai linisteste furia din tine... iubeste cu adevarat, e frumoasa iubirea sa sti! Schimba starea ta in Lumina! Apreciaza lucrurile frumoase si astfel tu vei avea parte de frumusete in suflet! Este un sentiment frumos si divin!

      Ștergere
    7. 5.Tot aşa şi voi, fiilor duhovniceşti, supuneţi-vă preoţilor; şi toţi, unii faţă de alţii, îmbrăcaţi-vă întru smerenie, pentru că Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har.

      Ștergere
    8. Răspuns-a Iisus şi i-a zis ei: „Tot cel ce va bea din apa aceasta va înseta iarăşi. Iar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face întru dânsul izvor de apă săltătoare întru viaţa veşnică”



      Noi ştim că va veni Mesia, Care Se cheamă Hristos; când va veni Acela, va spune nouă toate”.

      Zis-a ei Iisus: „Eu sunt, Cela ce grăiesc cu tine”

      Ștergere
    9. Pai, tocmai Anonim 22 martie 2016, 10:28, staruieste dupa Duhul Sfant si astfel rezolvi toate problemele care te macina pe dinautru! Inclusiv fricile! Astfel vei intelege Adevarul si te vei elibera! Nu vei mai fi insetat!Sa vezi atunci cata liniste vei avea si pace!

      Ștergere
    10. Anonim22 martie 2016, 12:31
      15.Nu iubiţi lumea, nici cele ce sunt în lume. Dacă cineva iubeşte lumea, iubirea Tatălui nu este întru el;

      Ștergere
    11. Mai parca esti un papagal, scuza-ma, puiule... Nu tot reda in forma copy/paste, hai sa discutam pe o tema. Uite sa discutam despre materialism vizavi de indumnezeire, daca tot ai facut referire mai sus! Ce parere ai vizavi de aceasta tema? Dar scrie cu cuvintele tale, ca sa exprimi si tu o idee, caci pasajele din biblie le luam de acolo, nu mai trebuie sa le redai... mergem pe biblia on-line!

      Ștergere
  6. va apreciez ca ganditi astfel. noi mirenii, avem mare nevoie de oameni care propavaduiesc cuvantul lui Dumnezeu cu IUBIRE DE Dumnezeu! prin manastiri este o „moda„ sa iti pecetluiesti gura, crezand ei ca asta e adevarata smerenie?! de aici reiese ca acolo exista invidie ??? o frica de deschidere venita de la...
    ducem lipsa de oameni deschisi/nu fricosi iubitori de Dumnezeu/dar si de aproape care se ingrigesc nu numai de propria persoana ci si alte suflete ratacite cauta sa le de-a pe drumul cel drept, atat prin rugaciune dar si prin fapte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de mult conteaza , sa ai sufletul frumos, curat !Sa doresti si sa faci bine la toata lumea ! Cat de mult conteaza, sa fii om ! Maria ,noi te iubim si bine ca existi ! Cu toata dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria este plina de har...Iisus sa va binecuvanteze!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ”Maria !
    Maria, singurătatea Lumii, împărtășește frumusetile Lui Dumnezeu.
    Maria, singurătatea Lumii, propovăduieste Cuvântul Lui Dumnezeu din Biblia de Sus; din Biblia cerească !
    Maria ,este extrem de puternică în Credință !”

    Maria este plina de har si de Duh Sfant....sa va intre bine in cap...pentru cine nu intelege..Amin!

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria Ghiorghiu este cu Dumnezeu....Duhul Sfant ii face dezvaluiri in masa...AMIN!

    Intelegeti, neamuri si va plecati. Caci cu noi este Dumnezeu!

    ROMANIA ESTE POPORUL LUI DUMNEZEU...

    Mantuieste Doamne Poporul Tau Romania si binecuvanteaza mostenirea Ta....Intelegeti, Neamuri si va plecati,,Caci cu Noi este Dumnezeu!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu noi este DUMNEZEU ! Sa implinim din Dragoste PORUNCILE SALE, pentru a fi si noi cu DUMNEZEU !
      Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere
  11. Cu noi este Dumnezeu
    https://www.youtube.com/watch?v=q7zMdCgDukw

    RăspundețiȘtergere
  12. Despre Smerenie
    Din Predica Sfantului Ioan Gura de Aur la Duminica Vamesului si a Fariseului

    Smerenia nu inseamna ca un pacatos sa se socoteasca pe sine cu adevarat pacatos, ci aceea este smerenie, cand cineva se stie pe sine ca a facut multe si mari fapte bune, si totusi nu cugeta lucruri inalte despre sine, ci zice ca Pavel: "Cu nimica pe mine nu ma stiu vinovat, insa aceasta nu ma indrepteaza pe mine" (1 Cor. 4,4). Si iarasi: "Iisus Hristos a venit in lume ca sa mantuiasca pe cei pacatosi, dintre care cel dintai sunt eu" (1 Tim, 1,15). Aceea este smerenie, cand cineva cu faptele cele bune ale sale este mai presus de toti, si totusi, se injoseste inlauntrul sau.

    Trebuie sa stii ca un pacatos smerit intrece pe un drept mandru; adu-ti aminte de fariseul si vamesul din Evanghelie.
    Iata ce spunea fariseul: "Multumesc Tie Dumnezeule, ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, desfranati, sau ca si acest vames" (Luca 18,11). O, ce nebunie! Mandria acestui fariseu nu numai ca il facea sa se inalte mai presus de tot neamul omenesc, ci intr-un chip nebunesc batjocorea pe vamesul, care sta nu departe de dansul.
    Dar acesta ce a facut? El nu a rasplatit ocara cu ocara, nu s-a aprins prin batjocorire, ci a suferit totul cu ingaduinta.
    Insa sageata vrajmasului a fost pentru el leac de vindecare, ocara i-a adus lui marire, cununa de cinste. Astfel de bine este smerenia, astfel de castig urmeaza, cand cineva nu se tulbura de batjocoriri si nu se iuteste de semetia altora. Ca noi, si de la cei ce ne batjocoresc putem trage mare folos, precum aceasta s-a intamplat cu vamesul.
    Totusi, in toate acestea nu se zice ca noi am putea pacatui ca vamesul, ci numai ca noi trebuie sa fim smeriti ca dansul.

    Mai aduceti-va aminte si de fiii lui Zevedeu, care ar fi vrut sa aiba pentru dansii locurile cele dintai.
    Iata ce le-a zis Iisus: "Care vrea sa fie cel mai mare, acela trebuie tuturor sluga sa fie. Daca voi voiti sa dobanditi locul cel dintai si cinstea cea mai inalta, sarguiti-va a fi cei mai de jos, cei mai smeriti, cei mai mici si cei mai ascultatori".
    Asadar, fapta buna a smereniei da cinstea cea mai inalta, precum si Fiul lui Dumnezeu S-a smerit pe Sine, spre a intemeia imparatia Sa cea mare.

    Iar tu, crestine, te vei teme oare ca nu cumva sa te injosesti prin smerenie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo .
      Eu as spune mai simplu si pe intelesul tuturor. Petru a fi smerit e de ajuns sa te uiti la IISUS HRISTOS si iti dai seama ca in comparatie cu el , ESTI PACATOS . Greseala omului sub influenta demonilor este ca el in general se comparata cu cei pe care ii considera mai pacatosi decit ei , neluind in calcul ca pentru a te inalta te uiti la cei de deasupra ta , nu la cei de dedesubt . Marea inselare a diavolului este asta . Concluzia simpla este : Oricit bine ai face , NICIODATA nu va fi atins BINELE SUPREM FACUT DE IISUS HRISTOS pentru toti , iar daca pastrezi asta in minte SMERENIA devine a doua natura a ta si atunci cuvintele MANTUITORULUI devin o bucurie de nedescris ´´ toti cei care se smeresc , se vor inalta , si toti cei care se inalta se vor smeri ´´

      Ștergere
    2. Anonim 19 martie 2016, 09:26, tu cel pasionat de demoni, te intreb... tu te vei sfinti vreodata? Ce zici? Nu de alta dar tocmai ti-ai autoagatat de gat o greutate mare pe care scrie PACATOS... Sti cum se numeste ceea ce omul isi face singur? Lucru manual! Deci tin-te bine ca te trage tare la pamant tablita pe care tu ti-ai scris numele de PACATOS.

      Ștergere
    3. AAnonim21 martie 2016, 00:21 Cind nu o sa mori SA MA ANUNTI si atunci o sa vad ca esti fara de pacat conform ADEVARULUI

      12.De aceea, precum printr-un om a intrat păcatul în lume şi prin păcat moartea, aşa şi moartea a trecut la toţi oamenii, pentru că toţi au păcătuit în el.

      ce zici ?

      Ștergere
    4. Anonim21 martie 2016, 00:21
      17. Căci, dacă prin greşeala unuia moartea a împărăţit printr-unul.....
      18. Aşadar, precum prin greşeala unuia a venit osânda pentru toţi oamenii,.....
      21. Pentru că precum a împărăţit păcatul prin moarte......

      mandria ta ESTE pacat de MOARTE ... capisci ?

      Ștergere
    5. Trupul omului este temporar... Vai de cei care insa isi pierd sufletul! Deci sa reasezam lucrurile! Cerceteaza bine! Intelege Biblia! Pentru cei sub Har... nu exista moarte, ca sa intelegi mai bine care e miza: SUFLETUL! Lasa trupul de carne in pace... caci e doar un vehicol pentru a putea fi aici... Nu amesteca una cu cealalta!

      Ștergere
    6. Gresit din nou . Anonim22 martie 2016, 12:16
      Omule e facut din TRUP si suflet . altfel LA a doua venire NU S-AR UNI cele doua , asadar mai mediteaza ca demonii joaca tare cu necunoscatorii . IIsus a INVIAT cu TRUPUL . Daca iti amintesti cind a murit pe cruce MORTII s-au ridicat SI S-AU DUS la IERUSALIM .cu ce s-au ridicat ? cu TRUPURILE ... MATEI 27 51. Şi iată, catapeteasma templului s-a sfâşiat în două de sus până jos, şi pământul s-a cutremurat şi pietrele s-au despicat;
      52. Mormintele s-au deschis şi multe trupuri ale sfinţilor adormiţi s-au sculat.
      53. Şi ieşind din morminte, după învierea Lui, au intrat în cetatea sfântă şi s-au arătat multora.

      TRUPURILE sfintilor .... deci NU E NICI UN VEHICOL de aici cum te invata cei MINCINOSI ...

      Ștergere
    7. Este un vehicol, in aceatsa lume. Cand trupul din carne se degradeaza, moare iar sufletul nu mai este in lumea vizibila, tridimensionala... Ce se va intampla CANDVA vom vedea!Deocamdata situata se prezinta asa: ce e trup din carne se intoarce in tarana iar sufletul merge mai departe... restul VOM VEDEA CE VA FI! Insa hai sa mergem la esenta: OMUL vizavi de sfintire, caci aici este punctul FORTE!

      Ștergere
  13. In loc sa ne bucurăm si multumim Bunului Dumnezeu Creatorul ca a ales-o pe d.Maria si este de a noastra. Putea Bunul Dumnezeu sa aleagă din alta țară si atunci nimeni nu mai putea vorbi nici de rău nici de bine pe acea persoana.Ce face d.Maria nimeni nu poate .sa îmi spuneti cine ar putea sa aibe aceste viziuni.Ce lumina puternica are in aceste viziuni.Eu am vrut astăzi sa ma uit la soare câteva secunde si când am intrat in casă nu am mai vazut nimic.Eu ii multumesc Bunului Dumnezeu Creatorul ca am descoperit-o si ca ne împărtăseste si noua despre Cuvântul Bunului Dumnezeu despre Bunul Nostru Iisus si Maicuta Domnului Si pe zi ce trece îmi întăreste credinta.niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata dragostea, si din suflet multumiri pentru cuvintele sincere,calde si frumoase.

      Ștergere
  14. Îmi permit sa adaug un comentariu care în opinia mea explica cum sta treaba : Daca dai ceva cuiva de la care astepti fie si cea mai mica răsplată atunci se considera ca ti-ai primit plata ! Da-i atunci unuia care nu iti multumeste, ba poate te si înjură si atunci de abia primi-cei adevărată răsplată.
    Asadar aceeasi faptă poate sau nu avea o rasplata-faci greseala sa o ceri aici, nu o mai primesti nici aici nici în alta parte; si totusi eu cunoscând asta as putea astepta premeditat aici tocmai pt a fi sigur ca nu voi primi vreo rasplata, poate Maria chiar nu vrea sa primească rasplata, oricum cert este ca asteptând recunoastere aici, face o greseala. Asta vrea sa spună probabil Parintele anonim care a comentat despre smerenie. În cazul de fata, daca nu gresesc, vad adevarul 70 la 30 in fac.sa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Urmaresc cu interes blogul dumneavoastra de aproape doi ani.Au fost cazuri si cazuri,profeti implinite si neimplinite.Daca stam sa ne uitam observam ca multe dintre viziuni sau adeverit iar asta imi intareste convingerea ca spuneti adevarul.Dar todeauna exista un dar si mas bucura daca ati binevoi sa imi raspundeti la o intrebare care totusi nu pot sai gasesc o explicatie concreta.Ati spus de Ioan botezatorul i sa taiat capul pe un trunchi in biblie.Am citit biblia si nu scrie de trunchi in biblie,mas bucura daca ati da o explicatie in acest sens desi stiu ca nu aveti nici o obligatie,dar eu personal vreau sa cred in dumneavoastra si ar fi pacat pentru o neintelegere sa va pierd.

    RăspundețiȘtergere
  16. De unde stim ca IISUS HRISTOS trecea prin ziduri?Cu dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cand viata omului se apropie de sfarsit , exista semne care anunta , prevestesc ultimele clipe ? Care sunt acestea in conceptia dumneavoastra ? Cu cat timp inainte i se arata omului ca e timpul sa ajunga in alta lume? S.

    RăspundețiȘtergere
  18. S, nu este o regula generala. Depinde, de la caz la caz. Cu cat esti mai aproape de Dumnezeu, cu atat esti mai constient de clipa in care vei pleca. Daca nu ai avut decat preocupari materialiste toata viata, nici dupa ce ai plecat dincolo nu stii ce ti se intampla si trece multa vreme pana constientizezi ca nu mai esti in 3D.
    Toma, Iisus e fost (si este) Dumnezeu. Nu-mi amintesc de un episod in care se povesteste despre trecut prin ziduri (inainte de Inviere), dar daca putea merge pe apa, nu crezi ca putea trece si prin ziduri?
    Moise, nici eu nu am vazut ca ar fi scris in Biblie despre taiatul capului pe trunchi. Este mai degraba o reprezentare iconografica pentru zona noastra -unde intr-adevar asa se faceau decapitarile. In Orientul Mijlociu si Apropiat dintotdeauna (din pacate si astazi) decapitarile se faceau si se fac cu osanditul ingenuncheat sau in picioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bune explicatiile si la obiect , in spirit teologic . Va multumesc . S

      Ștergere
  19. Când IISUS a aparut in casa unde erau ucenicii lui HRISTOS după inviere, ei sau întrebat pe unde a intrat,deoarece usa o închisese,ei fiind prigoniți.

    RăspundețiȘtergere
  20. Toate aceste semne ni le-a proorocit Parintele Arsenie prin anul 1945-1946 si ne-a citit [talmacit] din Biblie de la Apocalipsa ca se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane.

    Parintele ne-a spus: “Nu va spun de la mine. Asa scrie in carte, in Biblie”. Biblia,ramane un adevar absolut pentru noi.Daca nu mai credem nici in biblie...nu e bine.Cand va voi DOMNUL,la sfarsitul timpurilor doar pentru cei ramasi va schimba biblia,evanghelia.DAR pana atuunci acestea raman repere pentru noi.Parca cu acest blog DUMNEZEU ne incearca credinta.MM

    RăspundețiȘtergere
  21. DACĂ DUMNEAVOASTRĂ DOAMNA MARIA SUNTEŢI EXTREM DE PUTERNICĂ ÎN CREDINŢĂ,ÎNSEAMNĂ CĂ ȘTIŢI TEMELIA VIEŢII. ÎNSEAMNĂ CĂ,SIMPLUL FAPT CĂ TRĂIŢI AICI PE PĂMÂNT,VĂ CHINUIEȘTE. ÎNSEAMNĂ CĂ NUMĂRAŢI ZILELE PÂNĂ ÎN 2039. ÎNSEAMNĂ CĂ ABIA AȘTEPTAŢI SĂ PLECAŢI DINTRE NOI.

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca mai are zile , ca pacatul aduce moartea MAI REPEDE . Nu ajunge in 2039 la pacatele facute impotriva ADEVARULUI , CAI SI VIETII , ca Demonii isi iau prada repede , ca stiu bine ca cu cit sta pe pamint mai mult SE POATE INDREPTA . Aviz , amatorilor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22 martie 2016, 10:21 gandesti tragico-comic! Serios... dar esti profetul demonilor tai! Vezi mai bine de tine... caci esti o prada usoara pentru ei, de fapt se observa ca toata vremea numai la demoni te gandesti... se subintelege...

      Ștergere
    2. Anonim22 martie 2016, 12:23
      PACATUL ADUCE MOARTEA , deci DEMONII care profetesc prin ea ISI DISTRUG prada atit trupeste cit si sufleteste . duhul lui antihrist este prezent si il propovoduieste dar dincolo e vai si amar ca a dus IN SMINTEALA pe multi . Moartea II OPRESTE smintelile ( pacatele )

      Ștergere
    3. ANONIM 16,36 : Daca asta este părerea ta despre mine si despre ce scriu eu de la DUHUL CEL PREA SFANT, de ce mai citesti acest Blog? Esti musafirul meu pe acest BLOG, si te rog sa te porti ca atare, dacă vrei să-ti mai public Comentariile.

      Ștergere
    4. Anonim 23 martie 2016, 16:36, cred ca esti posedat de demonii tai! Serios acuma, alte subiecte nu mai ai de discutie?

      Ștergere
  23. Buna draga Maria ,dupa mine afi smerit inseamna a trai in Credinta ,cu demnitate a trai in adevar si da Dumnezeu ne iubeste si Da ne lauda suntem,,copii,, lui ,noi nu ne laudam copii si este mine sa spunemdrept ,adevarul despre noi ,felicitari simt ,te simt ca ESTI ASA CUM ESTI,fii binecuvantata ,NAMASTE MARIA C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc scumpa mea ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sa te binecuvinteze. Te imbratisez cu drag.Maria.

      Ștergere