luni, 28 martie 2016

MÂHNIT ESTE FIUL LUI DUMNEZEU ! SUFLETUL MÂNTUITORULUI, A IESIT PRIN PARTEA DREAPTA A GURII SALE.

                                                  Noapte de 26 - 27 Martie 2016 ,ora 2,05 !

                                                  Dragii mei ,

În aceasta noapte în timp  ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, văd dragilor, intr-un nor alb stralucitor, O SFANTA CRUCE de culoarea fagurelui  de  miere,cu multe raze albe stralucitoare ce ieseau din ea.


                                           .

Pe o astfel de Cruce, cu raze ca de Soare, era rastignit Însusi Domnul nostru Iisus Hristos,cu trup de carne si oase. 
Capul scumpului nostru Mântuitor,era lăsat înspre umărul drept .De pe fruntea Sa,curgeau râuri mici de sânge, la fel si din palmele Sale,si picioarele Sale, Prea Sfinte si Prea Curate. 
Dragii mei, văd cum din Gura Prea Sfanta si Prea Curata a Lui Iisus Hristos, se prelinge ceva alb si dens de forma unei lacrimi, sa a unei bobite de strugure ovala.
Acela dragilor, era Sufletul Scumpului nostru Mântuitor, care iesise din trup în acea clipă.
Era atât de trist si de dureros, ca sa vad chinurile PREA IUBITULUI nostru Mântuitor.
Dar in următoarea clipă,văd dragilor cum Mântuitorul Își elibereaza palma Sa stânga pironita pe Cruce, si mi-o arată mie roabei Sale, ca să văd că este gaurita tare de la piroanele groase, si cum îi curge Sângele Prea Curat si Prea Sfant din ea.
Aud dragii mei, un glas care oftează si spune înghițindu-și lacrimile:
                      ”Iisus Hristos,rastignit pe Cruce!
             Mâhnit , tare mâhnit este Fiul Lui Dumnezeu!”
Iar acum, nu-l mai văd pe IISUS HRISTOS rastignit,ci Îl văd cum priveste de pe Tronul Său,în jos spre Pământ.
Scumpul nostru Mântuitor,nu mai avea Chipul luminat,ci era negru de supărare.
Privea în jos la fiecare dintre noi, si nu găsea pe nimeni care sa priveasca către EL, în acele momente.  
                         .
Dragii mei, să nu mai privim pentru cateva clipe, nici în jos, nici in stanga si nici in dreapta. Ci sa privim numai către CERUL SFÂNT si sa spunem asa ridicând mâinile noastre:
              Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioara Maria, miluieste-mă pe mine păcătosul, dăruieste-mi Te rog, sănătate,iertare de păcate ,si putere ca sa pot duce Crucea pe care mi-ai dat-o.
Îti multumesc Doamne, pentru faptul că sunt în viață,sunt sănătos si mă mai bucur de încă un răsărit de Soare.
Tie iti daruiesc inima mea, sufletul meu, trupul si cugetul meu, ca sa faci din mine ,unealta Mîinilor Tale, Amin.   

                                                      Cu dragoste,Maria.
 
P.S.
Dragii mei, 
Acest articol a fost refacut si repostat,deoarece dintr-o neatentie s-a sters, si am fost nevoita sa-l refac. Cu pretuire,Maria.
    

57 de comentarii:

  1. NORMAL CĂ ESTE MÂHNIT IISUS HRISTOS CARE ESTE ÎNSUȘI BLÂNDEŢEA ȘI IUBIREA. VEDE CUM NE AUTODISTRUGEM CU SAU FĂRĂ VOIA NOASTRĂ. ACUM NU MAI ESTE LA MODĂ IERTAREA,E CEVA PENIBIL. ESTE LA MODĂ SĂ DEVENIM FIARE PUTERNICE VĂRSĂTOARE DE SÂNGE. IISUS HRISTOS NE ARATĂ CUM SĂ TRANSFORMĂM IADUL ÎN RAI PRIN ÎNSĂȘI RĂSTIGNIREA SA,RĂSTIGNIRE FĂCUTĂ DIN DRAGOSTE NU DIN PORUNCĂ. POPORUL (JURIUL) A HOTĂRÂT RĂSTIGNIREA,PILAT (JUDECĂTORUL) A ADMIS PROPUNEREA ȘI A PUSO ÎN EXECUTARE,IAR IISUS HRISTOS A ACCEPTATO CU DRAGOSTE. NU DIN MORALITATE,NU DIN FRICĂ CI CU PURĂ DRAGOSTE ȘI PLĂCERE NU DE MOARTE CI DE DRAGOSTE ȘI PLĂCERE DE SEMENI. SEMENII AU HOTĂRÂT RĂSTIGNIREA ȘI A FOST BINEVENITĂ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ascult foarte des invataturile Sfantului Siluan,ma ajuta foarte mult si m-am gandit ca poate v-ar placea si voua sa ascultati
    ttps://www.youtube.com/watch?v=F4IZfFgYQL0
    Iar in ultima vreme cand ascult ,nu stiu de ce, dar ma tot gandesc la LILIANA MURESAN,cu toate ca nu o cunosc...poate asa vrea Domnul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet anonim 12:26!Dumnezeu sa te binecuvanteze!
      Si pe mine, Iarta-ma Doamne Dumnezeule!

      Ștergere
  3. Daca azi hristos se va arata primii care il vor hulii si il vor rastignii iara vor fi oamenii bisericilor si cei ce il urmeaza.nici macar dupa chip nu vor fi in stare sa il recunoasca dar sa ii urmeze invataturile.hristos si-a pierdut increderea in oameni.apropo el este un om care face munca de jos adica ii place sa munceasca pamantul ci nu vreun paznic prin nu stiu ce mall din italia sau cascador.

    RăspundețiȘtergere
  4. "sa postim la răutate" foarte frumos spus...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mahnit Iisus? Oare de ce ? Cum o fi sa stai cu bratele deschise sa primesti atatea rugaciuni,tristete, disperare si sa fii ignorat la nesfarsit!
    Cum o fi sa daruiesti atata iubire pentru semenii tai si sa primesti rastignire an de an de doua mii de ani incoace!
    IL rastignim si apoi tot noi IL imploram sa ne dea ..... si sa aiba mila de noi!
    Care dintre noi suntem in stare de asa o mare iubire si intelegere, ca dupa ce esti batut si batjocorit sa te ridici si sa spui "iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac?"
    Cat tupeu putem avea sa celebram rastignirea si apoi sa cerem iertare!
    Ar trebui sa celebram INVIEREA pentru ca asta a fost scopul, sa ne invete IUBIREA LUI DUMNEZEU si sa ofere un exemplu prin invierea SA cum ca ASCENSIUNEA este posibila!
    Eu sunt mahnita aici si acum, pentru ca simt mahnirea cerului cand ne vede atat de talambi.

    Chiar nu va puneti intrebarea ;cine suntem noi sa credem ca avem puterea de de a-L rastigni pe Iisus la nesfarsit,iar EL sa nu aiba nici o putere de a se apara?
    Inca mai credeti ca aceasta este invatatura pe care a adus-o? EL ne invata cum sa iubim si sa ne inaltam din mocirla,iar noi sa-L rastignim!
    Oare cine sunt cei care au nevoie sa creeze la nesfarsit aceeasi energie negativa de supunere si sclavie?
    Cand veti intelege ca noi L-am rastignit atunci si tot noi IL rastignim si acum,iar daca nu ne trezim o vom face si in viitor!
    Treziti-va si puneti-va intrebari!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. In Curind se va arata dl nostru Iisus ASA CUM IL STIU CRESTINII SI VOM FI UIMITI DE ,,adevarul adevarat,,ACUM 2000 MII DE ANI iISUS A VENIT PE PAMINT SA NE INVETE ,,iUBIREADE DUMNEZEU SI DE NOI,,DAR NU S-A REUSIT ..CEI INTUNECATRI CARE LUASE DEJA FRIILE ACESTUI PAMINT,,AU INVINS MAI SIMPLU SPUS ATUNCI RAUL A INVIS ,,ACUM FORTELE BINELUI DEJA AU INVINS ,,,INTUNERICUL ,,CEL CE NU SE VEDE ARE O ,,PUTERE INFIMA,,ADEVARUL ESTE ACUM LA PUTERE ,Acest lucru daca aveti putina rabdare si daca aveti ceva mai multa intelegere ptru ceea ce se intimpla in aceste zile adevarul sau,,binele,,pe care oamenirea o merita va triumgfa,..oamenii vor avea cele necesare unei exstente decente,si mai mult,va duce o viata mai mult decat decenta ,bolile vor fi eradicate ,stiati ca orice boala poate fi vindecata inclusiv ACEL ,,CANCER,,MI-E MIE AIUREA SA SCRIU ACEST CUVINT PTRU CA EU PTRU UNII SUNT CHIAR UN ,,MIRACOL ACEI UNII SUN MEDICI DRAGII MEI ,,DAR SA STITI CA ORICE BOALA POATE FI VIDECATA ,,ORICE ABSOLUT ORICE,EU LA UNMOMENT DAT VA VOI SPUNE CUM SE POATE ACEST LUCRU ..acronimele sunt de la calculator trec de la o limba la alta mii de scuze .va iubesc dragilor dar un pic de scuturat se poate da '?incodata chiar va iubesc Maria C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA MARIA C. ORICE FORMĂ DE CANCER/TUMOARA POATE FI ERADICATĂ,DACĂ SE RENUNŢĂ LA CONSUMUL DE CARNE ȘI SE CONSUMĂ DOAR LEGUME ȘI FRUCTE ÎN EXCES ACOMPANIAT CU CEAI DE PELIN ACOMPANIAT CU O GÂNDIRE EXTREM DE POZITIVĂ,SĂ TE CREZI FIUL LUI DUMNEZEU LA PROPRIU. E IMPOSIBIL SĂ PROGRESEZE ORICE BOALĂ ÎN ASTFEL DE CONDIŢII. AICI AM FĂCUT PUBLIC O REŢETĂ SECRETĂ CARE ÎN MOD NORMAL NU TREBUIA SĂ O DEZVĂLUI DAR AM FĂCUTO SPECIAL PENTRU TINE MARIA C ȘI PENTRU LUCIA ȘI PENTRU DOAMNA MARIA GHIORGHIU.

      Ștergere
    2. Bravo.Gabriel,aceste secrete le detinem "unii", "unele",din pacate..dar daca le spui aceste cuvinte si celor "necredinciosi" s-ar putea sa sara si doi metrii de pe scaune caci nici nu vor sa auda de asa ceva din pacate :(

      Ștergere
    3. Imi dau seama ca stii mai multe decat cred altii,,si din care au ce invata si de la tine,,de fapt nimic nu mai e tinut in secret doar ca putini pricep/asimileaza adevarul.

      Ștergere
    4. Acest coment reposteaza-l de fiecare data poate va intra in subconstientul cuiva si ii poti salva viata..Da.am zis bine,ii poti salva viata..

      Ștergere
    5. Va rog sa ma scuzati ca intervin, cu tot respectul pentru blogul Doamnei Maria Ghiorghiu.
      REFERITOR LA COMENTARIUL LUI [ GABRIEL 28 martie 2016, 19:35 ] : "AICI AM FĂCUT PUBLIC O REŢETĂ SECRETĂ CARE ÎN MOD NORMAL NU TREBUIA SĂ O DEZVĂLUI" ... Cum poti sa afirmi ca tii pentru tine un "secret" sau "o reteta", care POATE ii ajuta sa se vindece atatia oameni, batrani sau copii nevinovati de cancer ??? Si pana la urma nu ai zis niciun secret nenea Gabriel cu reteta ta minune ! Pentru vindecarea de cancer trebuie post, rugaciune, spovedanie cu lacrimi de pocainta pentru pacate, Impartasanie, MASLURI, participarea la Sf. Liturghie, MIR de la SF NECTARIE, EFREM CEL NOU si multa credinta, citirea Actistelor si Paracliselor Maicii Domnului. ASTA E RETETA si ADEVARUL CARE TREBUIE SA O STIE TOTI CEI CARE AU NEVOIE !!!
      Cristian

      Ștergere
    6. Si cati la numar s-au vindecat cum spui tu poti sa dai o cifra exacta?Gabriel a prezentat o alta varianta mai subtila si care este foarte des practicata si chiar da roade de vindecare toate enumerate mai sus de Gabriel, fiind si o metoda de autocuratire mentala combinat cu Credinta..in versiunea ta nu prea este acceptata de comunitati abia trezite din somnul ateismului,va trebui sa duci o munca de lamurire mai greu cu ei,iti spun din experienta.Sustin ideea lui Gabriel in continuare ,in mediul nostru se practica acest lucru la vindecarea bolilor fara leac unde nici doctorii nu mai dadeau sanse de viata.

      Ștergere
    7. Da' voi in ce mediu traiti ? Citeste marturii in carti , interviuri, articole pe internet. Oameni vindecati din metastaze... de Nectarie ... ce vorbim aici ?

      Ștergere
    8. CRISTIAN AȘA ESTE. DAR CU OIŢELE E MAI DIFICILĂ VINDECAREA. LA LUPI E MAI UȘOR PENTRU CĂ INTERVINE TARTORUL DRACILOR. ADICĂ ESTE MULTĂ DETERMINARE.O DETERMINARE MÂNIOASĂ DACĂ POT SĂI SPUN AȘA.

      Ștergere
    9. Pentru Cristian...Lucia sunt. Cristi, nu fii mahnit de ce spune Gabi...Lasa informatiile sa curga in pacea lor.Fiecare ia ce este de folos.Ce spune Gabi poate fi o parte din tratament.Dar,in umila mea opinie,ca om care observ lucrurile din interior,lucrand cu acesti pacienti , aceasta boala cancerul,se manifesta ca un organism viu,independent,cu inteligenta proprie...Asta ar schimba ecuatia si datele problemei.De aceea consider ca si ceea ce spune Gabi este esential,dar si ceea ce spui tu. Insa Vointa Divina si a sufletului nu o poti schimba oricat ar fi de mare mila si neputinta ta in fata suferintei bolnavilor si rudelor. In majoritatea cazurilor boala aceasta aduce mantuire.De aceea ,il rog pe Bunul Dumnezeu sa le aline suferinta dupa Sfanta Sa Vointa si te asigur ca aceste suflete sunt asistate de ingeri si sfinti sa poata suporta,dar trebuie sa constientizeze acest lucru.La mine aici vin cei in faza terminala.De aceea pentru ei moartea este o eliberare,dar si un miracol ar fi o minune a schimbarii de atitudine.Bunul Dumnezeu poate oricand sa reveleze tratamentul,dar aceasta boala multe suflete a dus in cer la El. De aceea nu-mi permit sa interferez planurilor Sale. Insa in mila profunda in fata suferintei lor,nu poti sta nepasator si ti-ai dori cu disperare sa le iei cu mana toata durerea.Cristi te rog inalta un gand si pentru mine in fata Domnului si Bunul Dumnezeu sa fie cu tine si cu noi toti mereu.Amin.Cu drag.

      Ștergere
  7. Acum intr-o buna zi vom afla ce e si cu aceasta rastingnire pe care foarte multi habar nu au ce e ,dam din gura sa facem ce ? ce insemna rastignit din punct de vedere spiritual ?ptru ce a veni Iisus acum 2000 de ani ? sa ne invete sa-l Iubim pe Dumnezeu..sa ne iubimpe noi sa ne iertam pe noi sa aflam defapt cine suntem,,NOi,,cine suntem Noi stiti uite in curind va veni Acel IIsus pe care voi credeti ca il cunosteti si va intreaba CINE SUNT EU;,oare ,,voi acesti ce huiduiti cum il veti cunoste dupa ce ? v-.ati gaindit daca seamana cu cel ce l-a descris ,,biserica,, voi dupa ce il veti recunoaste cum ii spunet ca l-ati asteptat atia ani ve-ti spune ,,DOAMNE TU ESTI FIUL LUI DUMNEZEU .. el va recunoaste ,,adevarul din voi,,Acum Iisus va veni pe un ;;CAl DE FIER PE CAREEL IL VA CONDUCE,,dragilor voi cei ce stiti tot pe ce va veni IIsus? cind va inchinati ce ziceti? sa fiti binecuvintati si sa va treziti ,,cu iubire Maria C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria C,sunteti profa noastra de mate?Sau doar o coincidenta de nume?Multumim.

      Ștergere
  8. Frați întru HRISTOS,aveti grija la aceasta Maria C,în acest coment al ei aduce blasfemie MANTUITORULUI ,citi-tii cu atentie cimentul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria C.ști tu ce este acel "cal de fier" te rog să-mi răspunzi ca vad ca le cam ști pe toate,mulțumesc,Silvia

    RăspundețiȘtergere
  10. Iarta-mi nedumerirea Maria C,nu inteleg la ce te referi cand spui,,vom afla ce e si cu aceasta rastignire''.Ce mai este de aflat aici? Referitor la puterea lui Iisus de a se apara...crezi ca nu putea sa o faca? Putea dar Domnul nostru Iisus Hristos s-a adus pe Sine jertfa pentru pacatele noastre. Cum poti spune ca raul a invins ? A invins binele,iadul s-a cutremurat .Hristos a inviat si ne-a daruit si noua viata vesnica. A doua venire va fi diferita de prima. Acum va veni ca in calitate de Judecator .

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria C.e cam ciudata în unele comentarii,s-ar putea să fie profă de mate la debit verbal are fără a spune mare lucru.se crede aflate stiutoare,dar nimic concret?!

    RăspundețiȘtergere
  12. De unde ști Maria C ca ne va întreba Iisus "cine sunt Eu"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost ...candva.....profa de mate....in Romania....

      Ștergere
  13. Saraca maria c.a venit randul ei la zid.

    RăspundețiȘtergere
  14. Shi dai shi lupta shi dai shi lupta.

    RăspundețiȘtergere
  15. LA MULTE PERSOANE CARE AU EXPERIMENTAT MOARTEA,DUMNEZEU ÎNTREBA: TU CINE EȘTI? CARE E SCOPUL TĂU? CE AI FĂCUT? DUMNEZEU NU VREA SĂ FIM CINE VREA ALŢII,DUMNEZEU VREA SĂ FIM NOI. SĂ FACEM DOAR ȘI DOAR CE VREM NOI. ȘI NU CE SPUN ALŢII. DAR SĂ FACEM. SĂ NU UITĂM DE NOI. PENTRU CĂ AICI PE PĂMÂNT CONSTRUIM VEȘNICIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect spus,,tine-o tot asa Gabriel! Inainte nu-ti intelegeam postarile de nici un fel dar acum parca esti alt om.Mai cu experienta..ca sa zic asa.

      Ștergere
  16. Dar,ce Madus nu avem dreptate?mai citeste-i o dată comentariile,aiureli-aburite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 08:33 TU EȘTI O ABUREALĂ AIURITĂ,NU EU,PRIETENE.

      Ștergere
    2. ANONIM 08:33 ÎMI CER IERTARE. S-A PRODUS O EROARE GRAVĂ!

      Ștergere
  17. !!! SA NU FIE SECRET NICIODATA VINDECAREA SAU MANTUIREA PENTRU NIMENI !!!

    Va rog sa ma scuzati ca intervin, cu tot respectul pentru blogul Doamnei Maria Ghiorghiu.
    REFERITOR LA COMENTARIUL LUI [ GABRIEL 28 martie 2016, 19:35 ] : "AICI AM FĂCUT PUBLIC O REŢETĂ SECRETĂ CARE ÎN MOD NORMAL NU TREBUIA SĂ O DEZVĂLUI" ... Cum poti sa afirmi ca tii pentru tine un "secret" sau "o reteta", care POATE ii ajuta sa se vindece atatia oameni, batrani sau copii nevinovati de cancer ??? Si pana la urma nu ai zis niciun secret nenea Gabriel cu reteta ta minune ! Pentru vindecarea de cancer trebuie post, rugaciune, spovedanie cu lacrimi de pocainta pentru pacate, Impartasanie, MASLURI, participarea la Sf. Liturghie, MIR de la SF NECTARIE, EFREM CEL NOU si multa credinta, citirea Actistelor si Paracliselor Maicii Domnului. ASTA E RETETA si ADEVARUL CARE TREBUIE SA O STIE TOTI CEI CARE AU NEVOIE !!!
    Cristian
    !!! SA NU FIE SECRET VINDECAREA SAU MANTUIREA PENTRU NIMENI !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate ,unele lucruri chiar sunt tinute secret si inca multeee..care duc pe calea desavarsirii.Degeaba ca nu o sa intelegi nimic,aici este vorba de latura spirituala si nu de cea religioasa cum prezentati voi omenirii si chiar nu-i puteti salva sufletul dar nici trupul.Deocamdata ma abtin sa mai spun ceva..Poate cu alta ocazie.
      Mo

      Ștergere
    2. Unde ai auzit tu preot sa salveze trupul dar si sufletul? Hai sa fim seriosi..:))

      Ștergere
    3. Doar IISUS HRISTOS este si ramane SINGURUL INVATATOR al tuturor timpurilor care a venit sa arate ceva omenirii si sa dea mai departe uneltele,dar Pacat ca invataturile si minunile lui nu sunt puse in practica ,neantelegand VE-TI RAMANE IN STAGNARE SAU REPAUS cum ii mai spune,,si asta este Grav.Doar la a te limita nu poti evolua spiritual pe mai multe trepte duhovnicesti ,si aici iese din schema RELIGIA.
      Doamna Maria stie ce spun, este cu constiinta deja mult peste bariera infinitului de unde poate vedea si auzi lucruri care nici un om obisnuit nu ar putea sa le inteleaga,,acestia sunt SFINTII autentici sau PROROCII de care ati auzit in vechime ai zilelor noastre,dar iar inca nu intelegeti nimic si mie ca vorbesc degeaba.Sper sa nu ma trezesc cu o piatra caci o astept...:))
      Mo

      Ștergere
    4. si am zis eu ceva de doamna Maria Ghiorghiu? NU ! Am zis eu ceva de Mantuitor ? NU! Vorbeam de vindecari adevarate... Sunt dovezi vii ale oamenilor vindecati. Citeste, documenteaza-te si vezi cifre exacte. Daca crezi ca eu nu inteleg si tu detii adevarul ...chiar nu avem ce dezbatem. Multi cred ca detin adevarul, dar tot la fel de multi sunt rataciti.

      Ștergere
    5. Mai documenteaza-te MO sau cum te-o chema baiatule

      Ștergere
    6. Inca ceva: asta cu "evolutia" spirituala si cu stagnarea spirituala sunt invataturi ale REINCARNARII. nu cred ca vorbim aceeasi limba.

      Ștergere
    7. Nenea Cristiane, expresia ,, sa versi farfuria săracului '' iti spune ceva ? Vai si amar când nu o faci...

      Ștergere
  18. Sf.Pr.Arsenie Boca spunea:"în general,cei care se îmbolnăvesc de cancer nu au ținut niciodată post".Intr-adevar postul e foarte benefic,o zi binecuvântată va doresc,Silvia

    RăspundețiȘtergere
  19. ... Oameni care detin secrete... Sincer, si eu am citit de vindecarile Parintelui Argatu, Arsenie Boca, Sf. Nectarie de Eghina, Ilie Lacatusu.... si sunt mii pe internet. Si noi ne limitam sau stagnam spiritual ? Asta e secretul vindecarilor ??

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai , Mo, spui ca putem evolua spiritual, dar trebuie sa iesim din schema RELIGIEI?
    Si, eu vreau sa cred ca D-na Maria NU stie la ce te referi cand spui ca "D-na Maria stie ce spun".
    SI, nu o sa dam cu pietre, asa cum zici tu , dar ne rugam la DUMNEZEU pt tine,caci se vede ca esti inselata de duhuri,si chiar i-mi este mila de tine.
    FR.Ioan


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Religia te indobitoceste,,evolutia spirituala te urca pe treptele duhovnicesti..mai documenteaza-te Frate Ioan. Romania ocupa locul 1 la nivel de spiritualitate,RELIGIA ESTE SECTA.Pe Terra avem enorm de multe SECTE=RELIGII.Si nu vreau sa le dau nume cred ca le cunosti si tu. IISUS nu ne-a invatat sa credem in religie ci Invatatura lui s-a bazat in principal pe CREDINTA SI IUBIRE. IUBIREA DE DUMNEZEU.
      Si apropo nici nu stii ce inseamna cand spui "esti inselat de duhuri" dar in realitate aceasta afirmatie este gresita..Nu exista DUHURI ci un singur DUH CARE ESTE Diavolul si Egoul Mental din partea emisferei stangi.Aproape zilnic esti dus in eroare de acest mare viclean Egou,si este mai siret ca vicleanul diavol.Adica te controleaza aproape in totalitate si iti influnteaza negativ gandurile ca sa-ti declanseze tot ce diavolul doreste de la tine,adica tot ce e rau scoate afara ex.(cearta,ganduri rele,clevetire,dusmanie,ura etc.).Daca ai fii fost pozitiv si te-ar fii condus Sinele Superior in gandurile tale reactia ta ar fii fost alta decat cele spuse de tine mai sus,nu ai fii gandit asa.Doar gandul sa ATACI. Si uite asa rade vicleanul diavol de noi.Eu iti raspund cu IUBIRE,si nu cu reactie dura la adresa ta,asa cum ai facut tu,pentru ca DUMNEZEU ESTE IUBIRE ,si cand vrei sa mai ataci pe cineva gandeste-te ca il ataci pe Dumnezeu.Orice om este in Dumnezeu si Dumnezeu este in om.AMIN!

      Ștergere
    2. Religia nu a indobitocit pe nimeni,ci a conservat bunele atitudini in fata vietii. Minciuna este ceea ce ne indobitoceste. Cu respect...

      Ștergere
  21. Fr. Ioan. aceeaqsi parere o am. evolutia spirituala se refera decat la teroii pagane ale reincarnarii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Auzi,prietene Gabriel,nu de tine era vorba,cu abureală ci de Maria C.Mai zgaiestete puțin prin comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cum poți sa fi atât de inselat/a sa spui ca Religia te indobitoceste.Numai un satanist poate zice asa ceva.
    DUMNEZEU sa te ierte si sa te lumineze.

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca tot stii atatea despre emisfere, ego-uri... cum se scot demonii prin exorcisme ? Ai citit ceva de la parintele Argatu ? NU . te-am pupat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Si DA stiu mai mult decat crezi tu :)

    RăspundețiȘtergere
  26. m-ai convins cate stii.... esti doxa . nu trebuie sa fi frustrat / frustrata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimeni frustrat/frustrata Anonim 30 martie 2016, 08:14, fii in pace!

      Ștergere
  27. esti atat de tare incat stai sub Anonimat. Iesi din rand daca stii "sa predai" ceva. dar sub anonimat, la tastatura toti stim, toti suntem tari...

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu va mai jicniti, nu mai lasati egoul sa va stapaneasca creeandu-si atitudinea de" cel mai cel", toti sunteti cufundati intr-o apriga amnezie a ceea ce suntei voi si CEEA CE ESTE DUMNEZEU!
    Habar nu aveti(nu toti, doar majoritatea,) ce inseamna REALITATEA DIVINA!
    Nu va mai atacati intre voi ca sunteti frati creeati din aceeasi ESENTA! Eu si cu voi UNA Suntem!
    Daca eu jicnesc pe cineva, ma atac pe mine si IL agresez automat pe Dumnezeu.
    Va rog nu-L mai agesati pe Dumnezeu, caci EL este doar IUBIRE pentru toti fii SAI, si nu pierde pe nimeni, ca asteapta pe fiecare sa-si aminteasca de Esenta SA, ca doar are vesnicia la dispozitie.
    Dumnezeu va plimba in brate prin viata, lasand urme pe nisip, ca sa stiti ca este acolo. Acceptati-L si nu-L mai renegati.
    DUMNEZEU piveste prin tine in ochii celuilalt, iar DUMNEZEU din semenul tau te imbratiseaza.CREDE ACEASTA, ESTE ADEVARUL!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere