joi, 10 martie 2016

LA CURTE , NU - I ALINARE ! LA CURTE , ESTE TOT MAI MULTĂ ASCULATARE !

                                     10 Martie 2016,ora 5,15 dimineața !     

                                                           Dragii mei, 

 În aceasta dimineață, îmi dă trezirea un glas care intreaba cu uimire așa :

                  ”E la Curte alinare ?

              E la Curte  alinare?

Dar un alt glas, raspunde cu profundă dezamăgire așa:

                  E tot mai mult la Curte, ascultare !

             La Curte, este tot mai multă ascultare!”   

Dragii mei, mai multe nu voi comenta,atunci când vine vorba de CURTEA  CONSTITUTIONALA  a ROMÂNIEI.

Căci despre aceasta CURTE este vorba! Aici nu se mai gaseste alinare, ci ascultare ! 

Ce fel de ascultare???

Iata linkurile de mai jos:     

Curtea Constituțională a DECIS: SRI nu e organ de ...

www.evz.ro/motivare-ccr-sri-nu-e-organ-de-cercetare-...
17 hours ago - Curtea Constituțională a DECIS: SRI nu e organ de CERCETARE PENALĂ, nu poate face INTERCEPTĂRI în dosarele aflate pe rol. Reacţia ...

Cine va face INTERCEPTĂRILE după ce CCR a decis că ...

www.mediafax.ro/.../cine-va-face-interceptarile-dupa-...
23 hours ago - Cu o decizie a CCR care a decis că interceptările efectuate de SRI la cererea ... Curtea Constituţională a României a motivat decizia legată de ...

Procurorii, ingrijorati dupa ce CCR a decis ca SRI nu mai ...

stirileprotv.ro/.../laura-codruta-kovesi-avertizeaza-vor-...
7 days ago - Cand Curtea Constitutionala va publica decizia prin care declara articolul neconstitutional, activitatea SRI se blocheaza partial. Asta s-ar putea ...

Curtea Constituţională a decis că interceptările din dosarele ...

www.ziuaconstanta.ro › Stiri calde
17 hours ago - CCR a declarat neconstitutional articolul din Codul de Procedura Penala in baza caruia se faceau interceptari de catre SRI Stiri calde ZIUA de 

România merge”ceas”. Hotii care au praduit ȚĂRISOARA noastra, sunt pe cale de a fi liberi si absolviti de orisice vină, chiar daca au palate si miliarde in conturi.
                             Cu dragoste,Maria.
Iata si aici: 

Curtea Constituțională a DECIS: SRI nu e organ de CERCETARE PENALĂ, nu poate face INTERCEPTĂRI în dosarele aflate pe rol. Reacţia DNA: "Aceste măsuri presupun un EFORT BUGETAR în valoare de aproximativ 10.415.000 euro"

Autor: Dodo RomniceanuMircea Marian | joi, 10 martie 2016 | 31 Comentarii | 2418 Vizualizari
Dosarele care au fost deja soluționate nu sunt afectate
Decizia se va aplica pentru cauzele aflate deja pe rolul instanțelor, se arată în motivarea publicată de Curtea Constituționalăa României. SRI nu e organ de cercetare penală, nu poate organiza interceptări, se mai arată în motivare.

UPDATE Direcţia Naţională Anticorupţie a emis un comunicat de presă. "Modificarea reglementărilor privind realizarea activităților de supraveghere tehnică, ca urmare a unei decizii a Curții Constituționale a României (C.C.R.), va impune detașarea, în cadrul D.N.A., a unui număr de 130 de lucrători de poliție și pregătirea specifică a acestora precum și achiziția de autovehicule și echipamente tehnice suplimentare.
Aceste măsuri presupun un efort bugetar în valoare de aproximativ 10.415.000 euro.
Asigurarea acestor resurse condiționează desfășurarea, în continuare, cu aceeași eficiență, a activității de investigare a infracțiunilor de corupție, de către DNA.
Având în vedere aceste aspecte, conducerea DNA a transmis Ministerului Justiției, în cursul acestei zile, o adresă în care se explică de ce este necesară promovarea unei hotărâri de guvern prin care să fie suplimentat numărul maxim de posturi al Direcției Naționale Anticorupție cu 130 de posturi de ofițeri și agenți de poliție judiciară, precum și rectificarea bugetului instituției cu suma anterior menționată.

83 de comentarii:

  1. pe cuvant ca nu am mai vazut asa ceva...va place dictatura ? va place sa stea in vacanta la puscarie pe banii nostrii ? sa li se ia bani si sa fie trimisi la munca !!! nu sa fim ascultati si violati in suflet, in corespondenta, pe net pe email...etc...ca asta niu-i democratie ci dictatura !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRIVILEGIUL IUBIRII,OBSERV CU BUCURIE ÎN FOTOGRAFIE UN "IISUS" MODERN AL ZILELOR NOASTRE.

      Ștergere
    2. Domnul meu așa va place??ca tot spuneți ca e dictatura:))

      http://www.romaniatv.net/mobi/eduard-hellvig-despre-motivarea-ccr-aceasta-decizie-are-un-impact-cert-asupra-securitatii-nationale_279440.html

      Ștergere
    3. http://www.romaniatv.net/mobi/avocatul-lui-sorin-oprescu-dupa-decizia-ccr-interceptarile-din-dosar-vor-fi-contestate_279461.html

      Ștergere
    4. http://www.romaniatv.net/mobi/mircea-geoana-dcizia-ccr-privind-interceptarile-un-urias-pas-inapoi_279514.html

      Ștergere
    5. Da,este Maestrul Inaltat Saint Germain! Flacara violeta!
      Beneficii:
      "Flacara violeta transmuta toata negativitatea gazduita in oricare parte a corpurilor noastre spirituale si fizice. Sunt incluse aici toate elementele negative, de la detestarea de sine pana la virusii fizici. Intrand in actiune, flacara violeta trece prin spatiile infundate dintre electroni si nuclee. Ea indeparteaza aceste particule de substanta densa din corp si le dizolva. Procesul acesta transmuta energia negativa in energie pozitiva si in reda puritatea initiala."
      Sursa: internet

      Ștergere
    6. Sfantul Germain?!Dar acesta de unde a mai aparut ca nu am auzit de el,vreun sfant care a trait in Germania?Fratilor,"luminati-ma",vorbiti despre el.Multumesc

      Ștergere
    7. SAINT GERMAIN – cunoscut şi sub numele: CONTELE DE SAINT GERMAIN. Este păstrătorul Flăcării Argintiu Violet. Îi poţi cere să îţi cureţe structurile folosind acest instrument. Dacă va accepta să lucreze cu tine, atunci te vei simţi învăluit de această energie care va curăţa impurităţile din câmpurile şi structurile tale energetice. Îl poţi ruga să te ajute şi să te ghideze pe calea evoluţiei spirituale şi a îndeplinirii misiunii personale în această viaţă.

      Ștergere
    8. Daca vrei sa citesti despre Flacara violet cauta cartea:
      Flacara Violeta - Elizabeth Claire Prophet

      Ștergere
    9. aaaa,va sa zica e si conte si sfant si pastrator!ohoo...
      Dar sa stii,ca n-am sa te cred si nici pe Elisabeta Profeta daca domnul conte si sfant,pastrator de flacari nu imi face o vizita in aceasta noapte.Am sa-ti spun maine...
      Dar sper sa nu ma faca violeta sau vanata,ooo,Doamne fereste!
      Deci pe maine!

      Ștergere
    10. Of Doamne cum pui problema! Mai cauta informatie sa te dumiresti cine este Saint Germain! Flacara violet nu este o inventie - este de ajutor! Insa nu ai avut contact cu informatii de acest gen! Poate te mai informezi! :)

      Ștergere
    11. Bine ar fi sa te faci violeta!;) (la sensnul figurat, caci aceasta nu se vede pe plan fizic, evident. Macar te-ai curata energetic! :)

      Ștergere
    12. Doamnaaa Maria Gheorghiu,te rog sa-mi spui tu daca crezi ca exista "sfantul duce Germain",eu pe tine te cred .
      Eu am mai vazut unul care isi spune "contele Incappucciato" si mai are si tupeul sa tot apara pe ecrane dupa ce a prostit o multime de lume, cu cartea mincinoasa "7 ani apocaliptici" si el vorbea de acest conte...
      Fratilor,puteti voi sa "lucrati" cu flacara ,culoarea violet mult si bine si cu contii vostri la fel;voi nu veti devenii nici mai puri si nici mai buni,ci faptele voastre de iubire va transforma in adevarati oameni si fii ai lui Dumnezeu!
      Bineinteles ca nu am vazut niciun conte Germain,precum nici voi;dar Domnul IIsus se lasa vazut de noi pamantenii de rand!

      Ștergere
    13. Dar tu de lucratori in Lumina ai auzit?

      Ștergere
    14. Uite, Anonim 11 martie 2016, 12:21, eu iti propun sa mergi doar pe informatia pe care o poti intelege! Este cel mai bine!

      Ștergere
    15. Pai mai Anonim 11 martie 2016, 12:21, normal ca un cuget curat te transforma in om a lui Dumnezeu, insa acest lucru inseamna sa ajuti si pe altii, nu? Pai daca ii poti ajuta de ce sa nu-i ajuti? Este o fapta buna si fireasca! :) Mai ales daca e vorba de oameni care sufera si sunt bolnavi... asa ca o mana de ajutor e binevenita! :)

      Ștergere

    16. Flacara Violeta - Elizabeth Claire Prophet
      English version:

      http://www.violetflame4u.com/violetflame/vfbook.pdf

      Ștergere
  2. Eu cred ca la curtea constitutionala au intervenit totusi agenturile straine.vor sa ne faca sa iesim in strada.iar agenturile astea cred ca vin din rusia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand vom curata tara aceasta de straini implicati in conducerea Romaniei?! Nu de alta, dar devin insuportabili si absolut jenanti pentru poporul roman! Capuse...

      Ștergere
    2. Și cum curățăm "tara de căpușe"?e așa de ușor de spus din gură...:))

      Ștergere
    3. Cand nu vom mai alege prost... cand nu vom mai alege straini, cand vom invata sa stim cine suntem! Cand ne va pasa cu adevarat de Romania si cand vom simti romaneste si nu ne vom lua dupa altii!

      Ștergere
    4. CUM: II ELIMINAM O DATA PENTRU TOTDEAUNA! ROMANIA TREBUIE SA FIE CONDUSA DE CEI CARORA LE CURGE IN VENE SANGE ROMANESC!

      Ștergere
    5. Afara din UE, trimis americanii acasa. Terminat cu pacaleala aceasta ieftina pe spatele romanilor... Ajunge cu batjocrura din partea strainilor ... trebuiesc anihilati lingaii, tradatorii de tara si de neam ... sa trimitem capusele acasa si sa-si ia laba de pe Romania! Caci NOI ROMANII nu le mai permitem. Destul! Ne-am scarbit de ei si de interesele lor egoiste, pe spatele nostru. Pana aici!

      Ștergere
    6. Ai cumva curajul sa te si semnezi Anonimule?

      Ca tine exista MII care latra din umbra dar care tremura si la vederea umbrei lor daca ii pui sa-si sustina ideile la vedere! Tu esti doar masa de manevra, atat si nimic mai mult. Un jurnalist invarte MII ca tine pe degete.

      Da, stim cu totii, numele tau nu este important ci doar GLORIOASELE TALE IDEI! De cei ca tine tara nu are nevoie!

      Valabil pentru toti GLORIOSII Anonimi de pe forum si pentru toate GLORIOASELE lor idei!

      Lasi ca si apostolii care s-au ascuns ca potarnichile cand il crucificau pe Hristos! Niciunul nu era de gasit, niciunul nu-l cunostea pe Hristos daca ii intrebai. Petru s-a dezis de Hristos de trei ori inainte sa cante cocosul si voi va bucurati ca invataturile lui au ajuns pe mana acestor oameni simpli care nici macar nu i-au priceput invataturile si le-au numit taine pentru ca mintile lor simple erau incapabile sa le descifreze?

      Ștergere
    7. De cine are nevoie tara? De alde Iohannis si Ciolos? De tehnocrati? Sau de nasii Merkel & Soros?

      Ștergere
    8. De ce te deanjeaza atat de tare cele scrise, Emanuel? Da, imi pasa de aceasta tara de de acest popor, ma doare suferinta si starea in care este... eu reprezint glasul poporului, tu pe cine?

      “Probabil Guvernul technocrat in frunte cu Iohannis care si-au aratat minunatele talente distructive la adresa natiei romanesti au nevoie de oameni GLORIOSI CA TINE, care sa-i serveasca cu credinciosie, ce zici? Asa suna mai bine?”


      Ștergere
    9. Legea, steagul, imnul şi guvernul SOROŞ

      http://www.justitiarul.ro/legea-steagul-imnul-si-guvernul-soros/

      Ștergere
    10. Ma deranjeaza ca nu aveti curajul si taria de caracter sa va asumati cele spuse si sa va semnati cu nume si prenume. ASTA ma deranjeaza, lasitatea voastra!

      In rest nu-mi pasa de guvernul tehnocrat, de Iohanis sau de Ciolos pentru ca nimeni nu ajunge in pozitii de varf daca este curat ca lacrima pentru ca nu poate fi controlat, asa ca toti sunt manjiti.

      Cine credeti voi ca baga bani in fundul alesilor sa-i propulseze la putere doar din dragoste pentru adevar si pentru tara? Cei care o fac o fac din interes si daca o fac atunci se asigura ca ii si au cu ceva la mana pe cei pe care-i sustin financiar in campaniile electorale.

      Am mai scris si o repet: pana nu se schimba legea si modul de finantare a campaniilor electorale NU veti avea oameni cinstiti si de incredere in parlament si guvern. Degeaba va agitati voi. Romanul dupa 50 de ani de comunism are furatul in sange.

      Ștergere
    11. Si dupa parerea ta, glasul poporului trebuie sa fie anonim, nu?

      Ștergere
    12. Emilia, glasul poporului nu este anonim, il vom auzi mai profund peste tot in aceasta tara! Cat de curand!

      Ștergere
    13. Emanuel, trebuie sa ne scapam de strainii implicati, cei care hotarasc cine este presedintele in Romania. Doar nu crezi ca Iohannis a iesit pe drept? L-au instalat americanii...
      Poti sa vii cu multe proiecte de legi electorale daca nu vor americanii nu vor trece! Caci asa este. Asa canta cocosul in Romania!

      Ștergere
    14. Enache pridvoreanu12 martie 2016 la 22:37


      Mie, Prichici imi pari curios si agitator !

      Ștergere
    15. Ca sa scapi de straini trebuie sa inchizi granitele, altfel nu scapi de ei.

      Dar nu o sa te lase nimeni, tara asta are multe bogatii naturale si din nefericire nu ne putem apara singuri. Suntem curva tuturor, ba a rusilor, ba a americanilor ba a nemtilor.

      Am avut si oameni politici abili si de valoare care au stiut sa faca atat politica interna cat si externa dar astia sunt morti de mai bine de 50 de ani. Comunismul nu a invatat romanul decat sa fure. Comunismul nu este mort in Romania, inca traieste si acum prin politicienii corupti pe care nu i-a mai invatat nimeni la scoala ce inseamna aia tara, patriotism si datorie. Toti lihnitii dupa averi sunt acum la putere. Cand vorbea Vadim sa-i adune pe stadioane si sa-i impuste se soca lumea dar avea dreptate.

      @Pridvoreanu: Macar tu Enache te semnezi, bravo tie. Si da, sunt si curios si agitator, nu ti se pare :)

      Sunt satul de lichele si de oameni care nu se uita decat dupa bani si nu le pasa si de semenii lor. Sunt satul de preotii care citesc de mantuiala liturghia si se uita dupa spagi, sunt satul de toate vedetele astea de carton pe care le vedem pe la tv si care nu valoareaza nici macar cat o ceapa degerata, sunt satul de toti cocalarii care se dau cu masini scumpe si te injura sa te dai din calea lor, sunt satul sa vad oameni cersind o bucata de paine intr-o tara care era candva granarul Europei.

      Ah, unde esti tu Tepes Doamne!

      DAR in acelasi timp sunt satul sa vad atatea vaicareli de la niste lasi care nu au curajul barem sa se semneze. Vrei sa zici ceva? Foarte bine dar ASUMA-TI-O!

      PS: eu am votat cu Ponta pentru ca NU am incredere in sange strain. NU cred nici in comunism dar nici in capitalism. Din punctul meu de vedere capitalismul nu este decat GLORIFICAREA LACOMIEI UMANE DUSA LA EXTREM! Eu cred in calea de mijloc, sa lasi omul muncitor sa se dezvolte dar in acelasi timp sa impui niste reguli DURE corporatiilor care se hranesc cu sangele muncitorilor si carora nu le pasa decat de profit, sa platesti corespunzator profesorii si medicii si sa pui puscariasii sa-si plateasca casa, masa si paza!

      Ștergere
    16. Emanuel, niste cineva au permis strainilor mafioti sa subjuge aceasta tara. Iar FMI?... iar imprumuturi? Trebuiesc stopate acestea, pentru ca la aceste imprumuturi ne obliga, dar fonduri europene nu prea vedem, decat foarte greu cu aprobare, pe care ti-o dau numai cand vor... iar daca te imprumuti vin ei sa-ti faca reguli in propria ta casa! Acestea sunt un rau de care trebuie sa scapam! U.E. nu ne-a adus mare lucru, mai degraba obligatii! Iar pe cei care toata ziua fac pe lingaii la Merkel si la americani, cum sa ii numim? Si de acestia trebuie sa ne scuturam cat mai repede ... caci ne paraziteaza existenta.

      Ștergere
    17. Avem parveniti destui... astia nu-s comunisti, sunt altceva, mult mai periculosi: lipitori si hiene. Acestia au vandut tara strainilor ... pentru bani ar vinde orice ... avem destule exemple contemporane. Sacali!

      Ștergere
    18. Ai zis de Vadim... am o banuiala ca a fost redus la tacere...

      Ștergere
  3. Pansela Buterchi10 martie 2016 la 12:19

    Ce sa ne mai asteptam d-na de la astia??? pe zi ce trece ne minunam tot mai mult,ce se poate face?????? sa mergem cu ..furci si topoare.. peste ei???? zau nu stiu O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Curtea sunt "EI" cum tot EI sunt legea,justitia,ordinea,finantele,etc.EI sunt totul pe-acest pamant ,in filme,la toate televiziunile,in toate functiile de conducere si decizie,proprietarii vietilor noastre,stapanii nostri,ai tuturor.....Cum sa nu stiti cine sunt EI?Itzic,Strul si Rahela.. :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. PRESUPUN CĂ RAHELA ESTE O FEMEIE FOARTE FRUMOASĂ.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai, tocmai ca Curtea Constituțională, a luat o decizie corecta ! Din aceasta cauza, i-a gasit dracii pe toți ! S.R.I sa sa ocupe numai cu siguranta statului, cu ce ii scrie in fisă postului !D.N.A-sa se ocupe de toți care fac nelegiuiri, dar in mod profesionist, cu probe indubitabile, nu ce ne serveste noua acum , nu au dreptul ei sa judece ! De judecat, judecă judecătorul, el decide ! Nu D.N.A da sentințe ci judecătorul ! De când D.N.A e mai tare decat puterea judecătorească ? Câți oameni nevinovati au nenorocit ? Cine plăteste ? Daca e cum se-aude : Băsescu sa revină la putere cu Kiovesi presedinte in 2019, fapt care este din ce, in ce mai vizibil, pentru ca daca, functiona justiția nu era liber acum ! Încă, Băsescu face toate jocurile acum ajutat de cei care i-a pus in funcții cheie in instituțiile de forță ale statului ! Si ce este mai grav, este ca mulți , încă il mai cred ! Parca, le-a spălat creierul ! Da , stiu, mulți o sa spună ca Iliescu, ca Năstase ,ca Ponta bla, bla... Fratilor ! Stânga a condus 10 ani , iar , dreapta a condus 15 ani ! Iar, guvernările de dreapta , toate un esec ! Sa ne trezim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și totuși,dacă nici stânga nici dreapta nu a fost bună,pe cine sa votăm??:((

      Ștergere
    2. bravo !!! uite o minte clara si isteata !!!

      Ștergere
    3. Incercati cu centru vreo 15ani

      Ștergere
    4. Care sunt cei de centru?

      Ștergere
    5. SUNT UN SUSŢINĂTOR AL CENTRULUI.

      Ștergere
    6. Cum pe cine sa votam?!Pe sfantul Germain,eu pe el il propun.Da,da!

      Ștergere
    7. Vai s-amar de noi cum numaram anii; stanga si dreapta ne-au condus 25 de ani, indiferent unde ii numarati - uite de exemplu cum ne conduce acum stanga in anii numarati la dreapta:

      http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=663596&title=incredibil-un-deputat-a-fost-dat-afara-de-dragnea-din-psd-pentru-ca-a-indraznit-sa-spuna-ca-imbolnavirea-bebelusilor-ar-putea-fi-de-la-vaccinuri-

      si putem continua tot asa...

      Ștergere
    8. Anonim 10 martie 2016, 23:15, ca dreapta e pura, nevinovata? Misto cu gandesti...

      Ștergere
    9. basescu,pe numele adevarat braunovich,jidan khazar ,reprezinta cea mai mare nenorocire pentru aceasta tara!Si cel mai mare dusman al acestui popor!Dar sunt atat de multi prosti,idioti,tampiti si orbi in tara asta incat ne meritam soarta....

      Ștergere
    10. Pentru cei care gandesc sanatos (si nu misto), ideea postarii (23:15) este agenda prestabilita pe care ne-o impune atat ceea ce numiti stanga cat si ceea ce numiti dreapta.
      Si pentru ca remarc ca nu v-a placut subiectul si ati deviat din condei esenta lui, gasiti aici si alte opinii: http://daniel-roxin.ro/index.php/2016/03/06/agentii-sistemului-se-dau-de-ceasul-mortii-ca-lumea-vede-pericolele-vaccinarii-iata-probele-trimite-mai-departe/

      Ștergere
    11. Anonim11 martie 2016, 11:24...El impreuna cu pionii care se cred la putere...

      Ștergere
    12. DEMISIA IOHANNIS! DEMISIA CIOLOS CU TOT CABINETUL!

      Ștergere
    13. Basescu, Iohannis, Ciolos, Blaga, Ungureanu, Predoiu, Gorghiu sunt in aceeasi barca! Doar nu se arata! Toti stau drepti in fata lui Merkel si a lui Soros!

      Ștergere
    14. Merkel ii cheama la raport, totul este controlat! Este monstruos! Dumnezeu sa ne ajute!

      Ștergere
  7. La CCR este ascultare în sensul că execută ordinele din afară. Deși ultima soluție pate corectă, în spatele ei se află alte interese.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da Gabi,tocmai am vazut-o pe Rahela in slapi si cu fusta mini pe la"zidul plangerii"la Ierusalim,Rahela asta chiar se crede frumoasa daaaaaaar,NU E,baaaar!sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar poate e vorba de Curtea Regala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de Curtea regala! Acolo este lupta urmasilor pentru bogatiile României.
      Nu plange nimeni, după fostul rege Mihai. Are o varsta frumoasa si nimeni nu este vesnic.
      Noi nu mai avem CURTE REGALA!!! Aveam atunci cand existaREGELE in functie. Acum toti se bat ca sa obtina cât mai mult din bogatiile României. Aceste averi ale fostului rege Mihai, nu ar trebui sa fie mostenite de ceilalti urmasi, ci sa revină in PATRIMONIUL ROMÂNIEI. Regele s-a servit de ele cât a fost in functie si cât va fi in viață. Eu asa as fi facut legea. Dar la noi in ROMÂNIA, toti cei care ajung in scaune înalte, toți fură si se îmbogatesc peste noapte, si nu pătesc nimic.Corb la corb ,nu-si scoate ochii.

      Ștergere
    2. Ati pus punctul pe i) ! Sunteti o poezie , doamna Maria ! S.

      Ștergere
    3. Din păcate ! Toata Mass Media vorbeste de REGE ca și cum ar fi în functie ! Gata ! S-a terminat cu MONARHIA încă din anii 1947 ! Iata :Mihai I (n. 25 octombrie 1921, Sinaia)[1][2] a fost rege al României între 20 iulie 1927 și 8 iunie 1930, precum și între 6 septembrie 1940 și 30 decembrie 1947. Este unul dintre puținii foști șefi de stat în viață din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Nu mai putem vorbi de CASA REGALA,pentru ca ea nu mai exista oficial în functie. Putem spune de fosta Casa Regala. Nu mai avem prinți si printese, principi si principese,pentru ca nu mai avem MONARHIE! Dar toate aceste titluri, au un singur scop: sa nu se piarda AVERILE imense, pe care le mostenesc urmasii fostului REGE MIHAI. Nu sunt de acord , ca atunci cand fostul REGE MIHAI nu va mai fi in viata,ca AVERILE imense din PATRIMONIUL ROMANIEI,sa treaca la mostenitori. Iata: ...
      Averea colosala, miza razboiului dintre Regele Mihai si ...
      stirileprotv.ro/.../disputa-regala-continua-numai-roma...
      Translate this page
      Feb 15, 2012 - Membrii familiei Regale au detinut 12 palate si castele si peste o suta ... Toate acestea, spune Regele Mihai, ii apartin de drept fiindu-i lasate ...
      Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica ...
      www.hotnews.ro/stiri-esential-20838545-regele-mihai...
      Translate this page
      Mar 2, 2016 - Regele Mihai (94 de ani) a fost supus recent unei operatii ... tara de bunuri necuvenite(domenii,imobile,palate,castele,terenuri,paduri,)fara ca ...

      Ștergere
    4. Multumesc frumos S, pentru aprecieri.

      Ștergere
    5. Si tu,S,esti o poezie ca ai apreciat corect cele spuse de Maria.

      Ștergere
    6. Toate vestile despre Casa Regala, au venit la timp sa distraga atentia poporului de la criza de incapabilitate a guvernului. Se vede din avion! Ce mai potriveala...mai sa fie... iar ne cred naivi... dar poporul se trezeste si nu le mai tin aceste lucruri ieftine... sunt identificate aceste tehnici de manipulare, pentru ca despre acest lucru vorbim!

      Ștergere
  10. Ei, .....si nu e tot . Desi starea Altetei Sale este critica, va avea loc un Garden Party la Peles. E un proverb latin care spune : ,,un tata e bun pentru 100 de fii, insa 100 de fii nu sunt buni pentru un tata !'' Petrecerea pentru sarbatorirea a 150 de ani de la monarhie , se putea amana pentru un motiv valid : sanatatea Regelui . Insa stau ca vulturii pe cadavru si numara orele . Trist S .
    http://www.libertatea.ro/ultima-ora/ultimele-vesti-de-la-casa-regala-toti-romanii-sunt-invitati-1309634

    RăspundețiȘtergere
  11. Toata stima si respectul pentru Alteta Regala, dar,a fost, e trecut ! Noi, trăim in prezent ! Oameni buni ! Cum vom trai noi, de-acum încolo ? Ce se va intampla cu noi, cu tara asta ? Niciodata n-a fost condusa asa de prost , haotic !

    RăspundețiȘtergere
  12. si nu este nimic intimplator. parlamentul mareste de trei ori salariul lui iohanis .apoi iohanis ii ajuta pe corupti din parlament prin actiunea lui de non combat neraspunzind la solicitarea curtii constitutionale la intentia comunicata in scris lui iohanis de a anula dreptul SRI-ului de a mai face urmariri electronice ale coruptilor salvindu-i pe parlamentarii anchetati dar si pe cei judecati salvindu-le si librtatea dar si averile dobindite prin furt si coruptie.aceasta inactiune complicitara a lui iohanis il face direct partas la marea coruptie. dar iohanis nu o face gratuit el asteapta ca in viitor sa fie iertat in injustitie de pierderea celei de a doua case dobindite prin actul fals pri care a mai pierdut o casa desi decizia a fost definitiva lui i s-a aprobat ca fost PREMAR de sibiu si prezidentiabil o cale extra -ORDINARA de atac neaprobata muritorilor de rind.sa nu uitam ca sint in joc si cei 600 mii de euro incasati necuvenit de familia iohanis. de aici se observa prostitutia politica aplicata de iohanis care deja a devenit o marca. MARCA iohanis. IPOCRIZIA lui iohanis care in vorbe spunea ; coruptia este o problema de siguranta nationala , dar faptele lui arata invers ca ii sprijina pe corupti fiind direct partas la coruptie.el a oprit de fapt lupta anti coruptie a SRI-ului pri actiunea lui de non combat neraspunzind la momentul oportun in scris solicitarii scrise a curtii constitutionale.CURAT MURDAR voba lui Caragiale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca iohanis a tradat lupta anticoruptie pentru interesele sale marunte care am vazut ca se ridica la 600 de mi de euro necuveniti lui ,ce va face atunci cind in joc sint interesele tarii pentru sume mult mai mari. Aviz de a lua la cunostiinta SRI-ului tradat si serviciului de informatii externe.CINE A TRADAT ODATA VA MAI TRADA SI ALTA DATA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa ne uitam ce urma pe lista justitiei; cazul EADS care viza toata clasa politica si de ce nu si doiceland si-o sa vedem ca e tradata si justitia-si ea are ceva de spus pentru cazul cu casa necuvenita luata printr-un act fals de iohanis Dar aici e vorba deja de un act de tradare natonala.

    RăspundețiȘtergere
  15. DE LA VACCIN ESTE! RUSINE GUVERNANTI TEHNOCRATI! RUSINE CIOLOS! RUSINE IOHANNIS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăștia sa aibă rușine?!:))

      Ștergere
    2. Anonim 11 martie 2016, 21:45, astia au un obraz gros, nu stiu de rusine, dar ar trebui sa le fie! Isi vor plati pacatele pe care le fac impotriva Romaniei! Sa nu uite acest lucru! Doamne ajuta, cat mai repede! Dumnezeu sa ocroteasca Romania si poporul nostru!

      Ștergere
  16. Anonim 12:59 ! Aveti un punct de vedere, care poate privit si asa ! Curtea Constituțională a facut ce trebuia sa facă demult timp ! Pt.ca, in nici-o tara din lume, nu se arestează pe interceptari! Avea, prea multa putere D.N.A. si S.R.i ! Ce-au facut pana acum? Ne-au aruncat praf in ochi ! Toți, care au facut jaful , jafurilor, sunt bine mersi ! Sunt liberi si vad ca raman si cu banii ! Cine nu e cu ei, o interceptare, un dosar si la beci ! Eu, nu cred ca, e normal ! Nu e bine sa te joci, cu libertatea unui om (vezi cazul Rarinca)! Da, de-acord, sa-i depisteze pe corupți, sa-i ancheteze dar pe probe indubitabile , si de judecat sa judece judecătorul , nu D.N.A.! LUPTA pentru putere e mare ! Si, mai cred, pt.ca nu-mi dau seama , deocamdată, ca Băsescu nu e străin deloc de ce se intampla ! E ceva ce îmi scapa, dar, o sa vedem ! Pentru ca el asta a facut, timp de 10 ani ! A întărit aceste instituții, el le-a dat putere, i-a promovat in funcții , si-acum se lupta care sa conducă Romania ! Numai jocuri ! Jocuri care le fac pe spinarea noastra ! Putin le pasa de noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca le tine! Why not? Nimeni nu-i opreste... Urat, foarte urat... o mizerie...

      Ștergere
  17. Dupa ce Curtea Constitutionala a luat o hotarare istorica ,a-si putea spune, adică, nu e bine ca o instituție ,respectiv D.N.A. sa aibă toata puterea , astăzi-seara ,, guvernul meu", a dat o ordonanță de urgenta , schimbând trei acte normative , impotriva constituției țării (dar,probabil nu au citit-o ,sau se prefac c-o stiu ) au sporit puterea si mai mult , in toate instituțiile de forta: S.R.I,D.N.A.,DIICOT,PARCHETUL GENERAL, etc..cu girul lui IOHANNIS , ca tot l-au votat 6000.000 milioane de romani ! Au ales cea fost mai prost ! Deja, un an s-a dus din mandat , si ce vedem -concluzie : rau foarte rau ! S-alege praful ! Nici pe vremea lui Ceausescu nu era atat de multa securitate ! Ce vor ăstia, sa nu mai putem spune nimic, ce vor ? Ca oricum, am ajuns slugi în tara noastra ! Păcat ! Din 2004 s-a vazut ca manipularea a dat roade si, ne-au adus acolo unde au vrut ei ! Sunt dezamăgită ! Nu-mi dau seama ce-au vazut bun la Iohannis ? Oare sunt mulțumiți acum ? Pentru ca, putin ii pasa de noi si tara asta ! Si după cum se vede, vor urma lucruri si mai rele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i Romania lucrului bine facut! Conform promisiunilor! Bravo Iohannis! Esti de cuvant!

      Ștergere
    2. Anonim11 martie 2016, 23:24, din pacate ai dreptate, foarte mare dreptate!

      Ștergere
  18. Multumesc anonim 00:57 ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag si pentru tine, romancuta iubita!:) Doamne ajuta Romaniei noastre! Mult bine tarii si poporului!

      Ștergere
  19. DE CE MOR COPII IN ROMANIA? Sindromul hemolitic uremic și vaccinurile:

    http://www.justitiarul.ro/de-ce-mor-copiii-in-romania/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un vaccin experimental cu destinatia kazahstan sa ratacit undeva in romania.ghiciti unde?

      Ștergere
    2. Ohhh Doamne... iar cineva nu si-a vazut de treaba, iar se repeta Colectiv?

      Ștergere