marți, 22 martie 2016

ISIS,VA SEMĂNA TEROARE ÎN TOATĂ EUROPA !

                                                     Dragii mei, 

Scriam nu de mult ,un articol cu titlul:

ISIS !!! UN STEAG NEGRU LA EST, PE CARE SCRIA CU ROSU , ISIS ! 

Deoarece Bruxellul este sub teroarea teroristilor, ma simt obligată sufleteste, ca sa amintesc si despre articolele scrise de mine si graite de Duhul Cel Prea Sfant, cu ceea ce urmează a se intampla in Europa si in Lume.

Iata ce se intampla la Bruxelles: 

 

Atentat pe aeroportul din Brussels - Page 2 - Forumul Softpedia

forum.softpedia.com › E-Opinions › Poiana lui Iocan
2 hours ago - 18 posts - ‎15 authors
Atentat pe aeroportul din Brussels - Rhesus, on , said:Mă bucur enorm ! ... Rhesus, on 22 martie 2016 - 09:46, said: .... aeroporturi sa fie aruncate in aer, n-avem autostrazi sa le bombardeze, podurile cad singure sau sunt ...

Atentat pe aeroportul din Brussels - Page 3 - Forumul Softpedia

forum.softpedia.com › E-Opinions › Poiana lui Iocan
2 hours ago - 3 posts - ‎3 authors
Atentat pe aeroportul din Brussels - tomaso, on , said:Au scos trupele antitero pe străzi și este ... tomaso, on 22 martie 2016 - 09:55, said:.

Atac terorist pe un aeroport din Belgia. Zeci de raniti in doua ...

www.max-media.ro/atac-terorist-pe-un-aeroport-din-b...
Publicata la 22 Mar 2016 - 10:28am de Max-Media.ro ... Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud cu hartie igienica folosita ... în urma a două explozii produse la aeroportul internaţional Zaventem din Bruxelles, ... Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate.
Iata si articolul despre ISIS :


                      29 Februarie 2016,ora 3,10 zori de zi !

                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba stralucitoare, si astfel ,vad cu ochii închisi un Cer senin de zi, iar sub Cer, mai sus de Pământ, văd un Steag negru total, dar pe care steag ,scria cu rosu - violet , un singur cuvant.
                          Image result for DOLIU.
Din coltul stanga sus, si pana in coltul dreapta jos, pe steagul negru fluturand in aer, scria un cingur cuvânt:

                                   I S I S      .   
Dragii mei, acest cuvant infricosator, era scris de parca ar fi fost o panglică aplicată, exact cu acel rosu -liliachiu.
Ce pot sa mai spun? STEAGUL părea a fi in ROMÂNIA. 
De ce spun asta? Pentru ca il vedeam foarte indeaproape. 
Am mai scris dragilor despre JIHADISTI acum de curand, cum ca, urmeaza a  intra in România. Voi reposta articolul mai jos.
Dar oare,mă bagă cineva în seamă???
Oare chiar nu vad ei ,cum se implinesc in timp toate? 
Eu dragii mei, mi-am facut datoria in FAȚA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI, am scris ceea ce mi s-a spus si mi s-a arătat;stiti cum se spune : Dumnezeu iti dă,dar nu-ti pune si-n sac. DUMNEZEU ne previne,ca sa luam masuri. Dar mă aude oare, cei care trebuie sa ma audă???
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa fim ocrotiti si apărati ,de tot raul si de tot necazul.  
Să nădăjduim dragii mei, că AUTORITATILE române vor fi foarte vigilente, si nu vor lăsa sa intre astfel de indivizi pe teritoriul Țării noastre.  
Să speram ca vor fi verificati la sânge,pentru a nu se introduce la noi in Romania, arme distrugatoare in masa. 
Doamne Ajuta ,ca sa fie bine. 
                                         Cu dragoste,Maria. 

44 de comentarii:

  1. Un roman descrie infernul de la greci , ,,azilantii'' sunt de fapt africani si afgani :

    http://www.evz.ro/imaginile-pe-care-presa-le-ascunde-un-roman-descrie-infernul-pe-care-imigrantii-il-lasa-in-urma-lor-galerie-foto.html

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a adeverit si mesajul cu atentat in gara..

    http://www.mediafax.ro/externe/explozii-puternice-bruxelles-doua-aeroport-una-metrou-cel-putin-28-morti-zeci-raniti-atentatele-bruxelles-momentul-deflagratiei-surprins-camere-galerie-foto-video-live-15131547

    RăspundețiȘtergere
  3. AM visat un FOC MARE ca o EXPLOZIE! era undeva ca intr-un cinematograf, cu prezidiu cu multe steaguri ale ROMANIEI si STEMA pe perete. urlete! tipete! sange! raniti!

    Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca si sa ne fereasca de necuratul!

    Cu drag,
    Marilena

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati descris Casa Poporului , sedinta de plen a Senatului . ?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Isis,creat,finantat si condus de CIA,MI6 si MOSSAD....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine doreste sa citeasca:

      http://www.lovendal.ro/wp52/nu-e-nicio-coincidenta-ca-atentatele-teroriste-de-la-bruxelles-au-loc-pe-22-martie-in-ajun-de-luna-plina-11-13-si-22-sunt-numere-malefice-pentru-ocultisti-dovada-ca-teroristii-sunt-manevrati-din-u/

      https://searchnewsglobal.wordpress.com/

      http://www.justitiarul.ro/

      Ștergere
  6. Dna sunteti penibila, daca nu este cutremure sunt atentate. cum ati auzit de atetatele de azi ati si sarit imediat, dar dupa ce ati scris de cutremurul 4 ziile ati tacut si ati sters toate mesajele care nu v-au convenit. Acum vreti si bani pentru carte, si ce mai vreti? recumoastere mondiala, planetara. Iar daca indrazneste cineva sa va contrazica il besteliti ca la usa cortului, dar in schimb indemnati sa ne iubim aproapele, dvs de ce nu il puteti iubi pe cel care nu este deacord cu ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne, iarta-i ca nu stiu ce fac!
    Pe cei care fac si pe cei care-i sustin cu energia lor nestiind acest lucru!
    Dumnezeule mare, multa rabdare ai cu noi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa cum ti-am spus de dimineata ca voi merge la banca sa-ti trmit,la orele 14 am fost si ti-am trimis de la mine putin si de la Dumnezeu mult.Asa sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti tot ce ai pe inima sa faci.Domnul sa te binecuvanteze cu toti cei dragi ai tai.Maria am gresit in loc de GHIORGHIU am scris GEORGHIU roagate sai primesti am observat acum cand am ajuns acasa sa-ti scriu.Te sarut cu drag ANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANA ! Te pup si te imbratisez cu multa dragoste sufleteasca. Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa-ti inmulteasca DARUL pentru scoaterea la lumina, a CARTII cu al SAU CUVANT. Scrie-mi te rog si pe fb,in privat. Maine voi merge la BANCA si -ti voi spune daca au intrat in CONTUL CĂRTII .TE PUP.

      Ștergere
  9. Exploziile de la metrou pot fi incluse si in previziunea:posibil accident subteran.

    RăspundețiȘtergere
  10. ANONIM 22 martie 2016 ora 15,48!
    Ti-am publicat Comentariul pentru a-ti putea da un raspuns.
    Oare unde este Penibilul despre care vorbesti??? DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte,si sa-ti daruiasca sanatate, si toate câte doresti.
    In privinta banilor pentru CARTE,nu ai cunoscut in Vocabularul Limbii române, cuvantul DONATIE pentru o Fapta buna si bineplacuta LUI DUMNEZEU?
    Vai de sufletul tau ! În viata ,daca nu vrei sau nu poti sa faci un bine, nu judeca ! Ci infraneaza-ti limba! Este SFANTUL POST al SFINTELOR PASTE, si nu se cade sa porti ură in inima si-n sufletul tau. IISUS HRISTOS S -a lăsat rastignit pentru păcatele noastre,iar tu arunci cu venin. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte si sa te aiba in paza sa. Mă rog cu inima si cu sufletul la SFANTA TREIME si la MAICA LUI DUMNEZEU, ca sa-ti descopere tie, ADEVARUL SĂU, in ceea ce eu scriu din dragoste pentru Semeni. Doamne Ajuta! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria merita toți banii din lume...Mai oamenilor..unde va este ajutorul de semeni pe care vi-l cere Dumnezeu ca drept poruncă?Va reamintesc porunca"Ajutati-va unii pe altii" si mai completez daca e nevoie.Ajutorul pe care il faceti este pentru Dumnezeu.A venit Dumnezeu la voi si nu-l vedeti orbilor.Ajutati pe Dumnezeu,el vrea sa ne salvăm prin oameni isi face lucrarea de mântuire.Fiti m ilostivi ca si Tatăl sa se îndure de voi.
      Subsemnat Monica

      Ștergere
  11. Am trimis si eu dar nu mi a dat nimic sa completez,am dat banii,nr de cont ,mi a spus ca este pe numele Maria Gheorghiu,mi a dat sa semnez foaia de varsamint si...atit..felicia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicia ! Poti sa-mi scrii si in privat pe fb ! Iti multumesc din toata inima ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-ti inmulteasca DARUL. Fiecare bănut din Contulfacut public, se va duce strict catre CARTEA cu al LUI DUMNEZEU CUVANT. Te pup si te imbratisez cu multa drag. MARIA.

      Ștergere
  12. Vezi, de ce raspunzi asa acid? De unde stii tu ca am ura in suflet, de unde stii ca nu fac bine oamnenilor? Imi pare rau ca gandesti asa! Raspunde oamenilor cu blandete daca tu consideri ca ei gresesc. Personal nu am nimic cu tine, dar nu cred ca este corect modul tau de abordare, asteptam altceva din partea ta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria contul pt străinătate este deschis in euro?pot sa trimit in lire?
    Cu drag Bianca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BIANCA ! Iti promit ca oim intreba maine la BANCA,si-ti voi da un raspuns. Te pup si te imbratisez cu multa dragoste sufleteasca. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa binecuvinteze DARUL TAU,pentru al SAU CUVANT. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. BIANCA! Tocmai am sunat la BANCA, si mi s-a transmis ca se poate depune in absolut orice moneda, deoarece eu in România îi voi primi in LEI.
      Multumesc din toata inima si ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI ca sa-ti binecuvinteze DARUL.Te pup si te imbratisez cu drag. Cu pretuire MARIA.

      Ștergere
  14. Va multumesc pentru răspuns doamna Maria
    Si eu va pup si va îmbrățișez
    Cu drag Bianca

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu voi fi maine la banca , doamna Maria , cum sa nu contribui si eu cu putin la ceea ce faceti ? De prima data de cand am deschis blogul acesta v-am simpatizat , o fatuca rotunda, simpatica, imbujorata, cu ochii negri ca ai lui Heidi din povestile copilariei, aparea discret la o masuta, in timpul unui interviu . Nu stiu daca ati gasit editura care sa va tipareasca cartea , dar eu am auzit multe pareri bune despre doamna Elena Rodica Lupu de la Editura Anamarol . Nu o cunosc , insa am auzit despre dumneaei ca are un suflet mare, ca sustine tinerii si talentele si toate proiectele frumoase . Cu drag, S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu va puteti închipui ,câtă bucurie am adunat si adun in sufletul meu, văzând cum rapsundeti cu atăta dragoste pentru BUNUL DUMNEZEU si pentru MAICA DOMNULUI si pentru toti Sfintii SAI.
      Asta inseamna dragii mei, că ati apreciat si apreciati pe deplin munca mea de suflet, si sunteti convinsi de ADEVARUL LUI DUMNEZEU pe care l-am scris si-l voi scrie toata viata mea. Mare rasplata veti avea voi toti cei care ajutati la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMENZEU, mai ales că este si SFANTUL si MARELE POST al PĂTIMIRILOR MÂNTUITORULUI IISUS HRISTOS. Multumesc din suflet S,pentru ajutorul tau,pentru DARUL minunat ,pe care il daruiesti in Numele Domnului. Va multumesc si voua dragilor, care nu aveti putere pentru a ajuta la editarea acestei CĂRTI, dar cu gandul ,cu inima si sufletul, sunteti alipiți de DUHUL SFANT si de MAICA DOMNULUI.Nu suma conteaza dragilor, ci dragostea de a dărui pentru O FAPTA DIVINĂ ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Oricine ii face un bine doamnei Maria,lui Dumnezeu ii face..Doamne Ajuta!

      Ștergere
  16. Bună seara! Care este numărul contului?as vrea sa contribui și eu!mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALEXANDRA, multumesc din suflet! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa primeasca si sa inmulteasca DARUL tau.Iata:Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.


      Contul pentru strainătate:



      Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU


      Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


      Contul pentru România:


      Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


      Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.

      Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.

      Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.

      P.S.

      Ștergere
  17. Doamna Maria, sunt sigura ca multi cititori, chiar daca nu au postat comentarii niciodata, va vor ajuta mai mult decat va imaginati. Salut cu respect toti cititorii blogului. Sa va dea Dumnezeu sanatate, minte luminata si liniste sufleteasca. Alecs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din toata inima,tuturor ! ma rog pentru voi si pentru cei dragi voua. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  18. D.Maria am sa merg maine la banca plina de bucurie ca pot face si eu o donație pentru Cuvîntul Bunului Dumnezeu Creatorul (al Sfintei Treimi ) .Si stiti de ce ma bucur de îmi vine sa joc intr-un picior.pentru ca eu i-am cerut foarte mult Bunului Dumnezeu Creatorul si acum pot face si eu un mic lucru pentru Cuvîntul Bunului Dumnezeu. Sunt foarte fericită si va iubesc si va respect.niculina

    RăspundețiȘtergere
  19. Maria sper cä ai primit banii,eu dacä bunul Dumnezeu ma va ajuta am sa-ti trimit si Luna viitoare.Eu te rog din inimä dacä Duhul Sfänt iti va pune pe inima sä te rogi si pentru bäiatul meu cel mare säl ajute pentru gäsirea unui loc de muncä.peste tot pe unde merge are numai piedici.Numai bunul Dumnezeu poate face o minune si cu el de a gäsi un loc de muncä.Eu atät am avut sä te rog asta am avut indemnare.O zi binecuväntatä sä ai cu toti cei dragi ai täi.Te iubesc ANA

    RăspundețiȘtergere
  20. AȘA VA FI! ALLAHU AKBAR!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am fost cu toata dragostea si cu toata inima am depus.niculina

    RăspundețiȘtergere



  22. Anonim8 decembrie 2014, 17:40

    Multumesc ca dati sansa cititorilor sa fie mai exigenti in ce priveste acceptarea fara judecata temeinica a prezicerilor.

    Si ca sa intelegem cum sta treaba cu adevaratii prooroci...
    Conștiința unui fals prooroc poate ușor ajunge să-și întemeieze legitimitatea demersului pe șubrede fantasme mistice care nu diferă prea mult, în esență, de pretențiile de divină inspirație ale vreunui profet modern inselat, întemeindu-și propria sectă mai nou ...pe internet. La aceasta se adaugă dramatica (în consecințe) imaturitate spirituală a vizitatorilor acestor site-uri, lipsiți și de cultură teologică și de o temeinică experiență ascetică, dar ce conteaza? Foamea de sezational trebuie inconstient hranita. În lumea ortodoxă. deja se vorbește de ceva timp de astfel de fenomene de deviere mistica, mai ales dupa controversatul caz Tanacu . Acesta fiind un Exemplu Culminant, despre cum poate sa sfarseasca o credinta deviata de la Adevar, din exces de zel mistic sustinut din slava desarta si de mandria neascultarii.

    Obscurantismul misticoid (vehiculat și de opinii teologice receptate necritic), înlocuirea exigențelor morale autentice cu evlavii în fond individualizate, adica dupa plac, nu sunt elementele prin care este recunoscut adevaratul profet.

    Preotul Profesor Doctor Alexandru Moldovan de la facultatea de Teologie Alba Iulia ne creioneaza intr-o emisiune radiofonica “Atlas Biblic” portretul profetului fals.
    Spicuiesc: Profetul fals si cauta placerea oamenilor, cauta sa atraga atentia zugravindu-se pe dianfara cu simplitate si smerenie spre a-I insela mai bine pe oameni. Pe dinlauntru insa fiind plin de toate patimile, slava desarta si mandrie. O face pe invatatorul in public si asta pt a-si gadila orgoliul, pe spinarea oamenilor naivi. Profetii falsi urasc cel mai tare ASCULTAREA. (ca si d-ta care judeci preotii care te invata de bine, si nu vrei sa ascuti de duhovnicul d-tale). Atunci cand vocatia nu e autentica individul devine f repede sarlatan si impostor, cazand intr-un soi de misticism fals sau bolnav, acordand o importanta exagerata manifestarilor exterioare, fenomenelor extatice =extaz/fermecare/incantare/ si frenetice = frenezie/ pasiune (precum “revelatiile” d-tale la banda rulanta si vocile pe care le auzi,… marturisite pe blog).
    Adevaratul proroc nu face uz de imagini sunete etc ca sa-si explice mesajul divin si mai ales nu-l interpreteaza cu usurinta. Si nu-l prezinta in public decat dupa un timp de reculegere si reflectie. Dupa ce a meditat indelung in liniste si rugaciune mesajul pe care l-a primit de la Dumnezeu si pe care trebuie sa-l faca cunoscut poporului. Adesea prorocul autentic cauta sa scape de aceasta sarcina fara folos insa, daca este intr-adevar ales de Dumnezeu ca sa-I fie mesager intre oameni. Adesea are sentimentul neplacut ca misiunea sa e un fel de tiranie pe care Domnul o exercita asupra-i. O povara care-l copleseste si de care totusi nu poate scapa. (Deci, prorocul autentic cand trebuie sa faca cunoscut Cuvantul lui Dumnezeu, nu simte extaz si pasiune ca d-ta, d-na Ghiorghiu).

    Si revenid la cutremur, ca asta e subiectul articolului,. Bagati de seama d-na Ghiorghiu ca ultimul cutremur din Vrancea s-a propagat spre d-ta, “proorocita” care ne tot indeamna la “somn linistit” in loc de pocainta si rugaciune neincetata…Sa nu fie “incantat” Dumnezeu de “ucenica” Sa? ”Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, seismul cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter produs duminică seara, la ora 23:04, a avut loc la o adâncime de 38 de kilometri, oraşele cele mai apropiate de epicentru fiind: -Tecuci (21 km), Adjud (22 km), Focşani (24 km) şi Oneşti (49 km).”

    Cine are minte, sa ia aminte! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 martie 2016, 16:20, explicatiile tale nu sunt relevante... imi pare rau... pe acest segment la care ne referim, lucrurile nu merg dupa un anumit tipar. Iar ce ai insinuat despre cutremurul din Vrancea... este e o aberatie...

      Ștergere
  23. Anonim 17.40 sunteți preot?

    RăspundețiȘtergere
  24. Cu cat cineva propavaduieste cuvantul Domnului , cu atat sta altuia in gat . Mergi pana intr-acolo tinere de intri in ,,noaptea mintii'' si de la tine citire , cu tupeu, imparti prorocii in adevarati si falsi . Ca sa te erijezi in judecatorul cuiva , pentru ca scrieti ca doamna Maria este ,, cea care aude voci, are revelatii, simte extaz si pasiune '', - inseamna ca esti pus ori de cineva sa denigrezi , ori esti denigrator anonim de meserie , obscur, slabut spiritual. Nu ajung toti la struguri ...ca sunt acri ! Stai bine insa la capitolul : apropouri, mistouri , te bagi si in cazul Tanacu .... Nimic altceva ??

    RăspundețiȘtergere
  25. E un copy - paste al cuiva , o postare din 8 decembrie 2014. E preot cum sunt eu dresor la circ .

    RăspundețiȘtergere
  26. ARE MULTĂ CUNOAȘTERE. ÎN NICI UN CAZ PREOT.

    RăspundețiȘtergere
  27. De la simpla citire a mesajului mi-a tresarit in minte ,este PREOT ?! Cu siguranta da,simpla lui insiruire a cuvintelor denigratoare nu exprima altceva decat fanatism religios , si stiti ce inseamna asta? UCIDERE din CULPA.prin VORBE.
    Acest har il au doar preotii cei mai de seama invatati avand cunostinte zdrobitoare de la simpla lor cugetare pura,,cand de fapt ei nu stiu nimic.Sunt praf cu spiritualitatea divina,dar in schimb se pricep cel mai bine la dogmatism/religie/teologie :)) emoticon smile
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  28. Am verificat in postarile doamnei Maria din 7-8 decembrie 2014 , si am gasit textul de mai sus . Deci individul nu este preot , mai degraba un Gica contra , cineva care la vremea aceea era urzicat tare cu proorocii; ar putea fi chiar ziarist : a se observa termenul folosit ,,foamea de senzational'' , utilizat in presa . Nu este preot , dar lucreaza prin urmare in domeniu . Apoi cel care a preluat si a postat din nou comentariul din 2014 este unul care rascoleste ceva prin blogul dansei si a dat de asta . Concluzie : deci blogul e citit , rasfoit si analizat . Nu exclud nici varianta doamnei Monica ca persoana poate fi un fanatic religios , lupi in blana de oaie ? S.

    RăspundețiȘtergere
  29. noi aratam la fel dar santem foarte deosebiti in interior , un sfant spunea ce ete doctorie pt unu este otrava pt celalalt s au daca vrei sa faci pe cineva exact ca tine il omori !

    RăspundețiȘtergere
  30. CRISTIAN NU AM ȘTIUT ASTA. MULŢUMESC. NU O SĂ MAI SCHIMB PE NIMENI. DAR DACĂ FACEM SĂ ÎI PLACĂ CE ÎMI PLACE MIE,TOT MOARE? NU.

    RăspundețiȘtergere
  31. CRISTIAN RESPECT LIBERUL ARBITRU. ȘI NICIODATĂ NU O SĂ SCHIMB PE NIMENI FĂRĂ ACORDUL LUI. DEȘI POT ASTA,NU O FAC.

    RăspundețiȘtergere