joi, 3 martie 2016

CUTREMUR !!! S - A ADEVERIT ÎNTOCMAI, DIN NEFERICIRE ! SUNT MORTI SI RĂNIȚI ,PRECUM SI SUTE DE CASE AVARIATE !


                                              Dragii mei, 

Din nefericire, CUTREMURUL  PUTERNIC scris pe Cer, s-a adeverit întocmai.

Indonezia, lovita de un cutremur puternic cu magnitudinea 7 ...

stirileprotv.ro/.../indonezia-lovita-de-un-cutremur-cu-...
8 hours ago - Un cutremur cu magnitudinea 7,9 a lovit coasta sud-vestica a Indoneziei, relateaza Institutul Geologic dinSUA.
Din păcate, sunt si morti ,sunt și raniți ,sunt si case multe avariate, a anunțat acum un Post TV.
Iata dragilor, si articolul meu,scris cu 2 saptamani in urmă: 

                     Noapte de 15 -16 Februarie 2016,ora 23,25 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad deasupra mea , cam pe unde zboara elicopterele,pe un cer senin bleu,vad un nor oval alb la ,interior ca o coala de hartie, si care Nor,era la exterior plin de linii negre, dese si lungi;asa ca la un seismograf, ca in poza de mai jos: 
                       .

Dragii mei, inchipuiti-va Cerul bleu senin de ziua, iar in locul Soarelui, sa vedem un nor alb si neted ca o coala de hartie,prins in ghearele liniilor negre ,furioase,si foarte aproape de Pământ.
Din nefericire dragilor, vom auzi de un Cutremur puternic,de un Cutremur natural si nu de unul provocat,asa cum se practica in ultimul timp.
Unde si cand va fi acest CUTREMUR intens,eu nu stiu.
Când scriam mai sus dragilor, despre Cutremur ca va fi intens, un glas imi spune ca sa scriu:
                  ”Un Cutremur puternic!”
Dar noi, trebuie sa avem Credință si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului,trebuie sa devenim mai buni si mai milostivi, sa ne intarim in Credință,si cu siguranta DUMNEZEU ne va ocroti de aceste Cutremure devastatoare.
                                         Cu dragoste,Maria. 

Indonezia, lovita de un cutremur puternic cu magnitudinea 7 ...

stirileprotv.ro/.../indonezia-lovita-de-un-cutremur-cu-...
8 hours ago - Un cutremur cu magnitudinea 7,9 a lovit coasta sud-vestica a Indoneziei, relateaza Institutul Geologic din SUA.

Indonezia, lovita de un cutremur puternic cu magnitudinea 7,9. Autoritatile au emis alerta de tsunami

indonezia cutremur
Un cutremur cu magnitudinea 7,9 a lovit coasta sud-vestica a Indoneziei, relateaza Institutul Geologic din SUA.
Seismul a avut loc la 10 kilometri adancime, in sud-vestul insulei Sumatra, iar epicentrul s-a aflat la 808 kilometri de Padang. Pana acum, nu au fost raportate victime sau pagube insemnate.
Autoritatile au emis insa o alerta de tsunami.
Initial, magnitudinea cutremurului a fost estimata la 8,2, apoi la 8,1, pentru ca in final sa fie stabilita la 7,9.
Miscarile tectonice s-au simtit in unele zone din Singapore, a declarat un martor pentru AFP, precizand ca pamantul s-a zguduit timp de aproximativ 15 secunde. Autoritatile au emis o alerta de tsunami si pentru zone din vestul Australiei.
indonezia cutremur
"Simteam cum mi se misca patul. M-am gandit ca este un cutremur intr-o tara vecina pentru ca acelasi lucru s-a intamplat in urma cu cativa ani, in timpul cutremurului din Sumatra", a declarat W. Ong, care locuieste in Sengkang, relateaza rt.com.
In 2004, Sumatra a fost lovita de un cutremur de magnitudine 9.1, iar la scurt timp a avut loc un tsunami violent care a facut peste 230.000 de victime in 14 tari.
indonezia cutremur
Indonezia se afla de-a lungul "Cercului de foc al Pacificului", o zona seismica foarte activa, din cauza intersectarii a doua placi tectonice.

7 comentarii:

  1. ASTA FACE NECREDINŢA SAU FRICA SAU PĂCATELE.

    RăspundețiȘtergere
  2. SĂ NE RUGĂM PENTRU ACESTE SUFLETE. ORICUM TOŢI SUNTEM LA FEL. CHIAR DACĂ NOI AVEM BISERICI NOI NU AJUTĂM APROAPELE. SPANIOLII DEȘI NU SE PUNE ACCENT PE BISERICĂ,EI AJUTĂ APROAPELE. CONCLUZIA? ACELAȘI ALUAT SUNTEM TOŢI

    RăspundețiȘtergere
  3. Adika nu va fi in romania cutremur?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria a primit un mesaj in care se specifica clar ca va fi cutremur in Romania.Doamne ajuta sa nu fie!Dna Maria,Adina Neagu spunea ca atunci cand o sa fie cutremurul lumea va fi anuntata si ca vom sta intr-un fel de "adaposturi".Sa fie posibil doamna ca bunul Dumnezeu sa ne anunte chiar o data anume?Multi ar ramane muti,incepand cu sotul meu care nu crede in astfel de lucruri.Ce credeti?Cu drag,Alina

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la urma in romania va fi sau nu cutremur..pupici.Ana

    RăspundețiȘtergere
  6. DOAMNA MARIA A SPUS FOARTE CLAR CĂ VA FI CUTREMUR ÎN ROMÂNIA. A FOST ȘI MESAJUL CU 4 ZILE. CARE DIN FERICIRE PENTRU NOI NU S-A ADEVERIT. ÎNCĂ. TOTUȘI AZI E POSIBIL SĂ FIE UN CUTREMUR PUTERNIC ÎN LUME CONFORM MESAJULUI. CONSIDER CĂ,CUTREMURUL CEL MARE VA FI ÎN ROMÂNIA ȘI VA FI DESTUL DE PUTERNIC. DAR NU ȘTIM CÂND.ASTA O SPUNE STATISTICILE CÂT ȘI PREVIZIUNILE GENERALE. DACĂ NE CONSIDERĂM OCROTIŢI DE DUMNEZEU,POATE FI CUTREMUR DUPĂ CUTREMUR CĂ NU NE AFECTEAZĂ SUB NICI O FORMĂ. E CA O JUDECATĂ DE CONSTATARE. DACĂ E ALBĂ,PĂI E ALBĂ.

    RăspundețiȘtergere
  7. In Romania sunt mai mereu cutremure. E adevarat, de mica intensitate. Iar un cutremur mai mare e normal sa fie. Deci problema nu e daca va fi sau nu cutremur ci cand va fi cutremur.

    RăspundețiȘtergere