sâmbătă, 26 martie 2016

CUTREMUR ! LUMEA POLITICĂ SE VA CUTREMURA !

                                                            26 Martie 2016 ,ora 14,35 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta după amiază,desi eram la bucatarie, aud un glas care spune ceva, ce m-a cutremurat.
Glasul spunea asa:
                    
                      ” Cutremur 
 Lumea politică ,se va cutremura din temelii! ”   

După care glasul dispare ,iar eu ma opresc din treabă si ma grabesc a scrie în caietul meu de suflet.  
Dragii mei, din păcate nu vom avea liniste si pace pe plan politic si social.
POLITICA României dragilor,va fi zguduită din temelii,iar populatia va iesi in strada.   
Și nu numai a României; ci si a Lumii intregi !
După cum vedeti dragilor, Ceasul lui Iohannis,merge numai înapoi ”ceas”. Parca niciodata nu am avut, un asemenea guvern incompetent. 
Cât despre Presedintele Iohannis, pot spune că i-a luat locul lui Ceausescu cu tot cu nevastă, căci numai de plimbari se tine cu asa zisa” primă doamnă”.
Dar gata cu politica !Vom trai si vom vedea!
                                     Cu dragoste,Maria.                             

72 de comentarii:

  1. Cine stie poate ca v-a fi vreun atentat la vreun presedinte de țară. Tot vreun atentat terorist.pe undeva.sau vre-o explozie nucleară. Si atunci omenirea v-a incremeni.Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic cu tot Alaiul din cer sa ne ocrotească de orice pericol.niculina

    RăspundețiȘtergere
  2. SĂ NU FIM RĂUTĂCIOȘI. CEAUȘESCU A OMORÂT OAMENI ȘI A PRIMIT CE A MERITAT. PROBABIL FACE PLIMBĂRI CU PRIMA DOAMNĂ ÎN INTERESUL NOSTRU. ESTE IMPORTANT SĂ AVEM ÎNCREDERE ÎN SEMENII NOȘTRII ÎN SPECIAL ÎN GUVERNANŢI. EU CE SĂ MAI ZIC? CĂ TRĂIESC DIN EVAZIUNE FISCALĂ? DE PE O ZI PE ALTA? DAR EU NU MĂ ÎMPOTRIVESC PUTERII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi esti haios tare ! Ma amuzi cu inocenta ta de multe ori . S.

      Ștergere
    2. Doamna Maria , domnilor comentatori ,

      Va invit sa vizionati in seara asta un film de exceptie in regia lui Roberto Benigni . Nu vor lipsi momentele comice care va vor bine dispune in acest sfarsit de saptamana . S :

      http://magazinweb.net/film-dracusorul-il-piccolo-diavolo-1988.html

      Ștergere
  3. Sa va auda Dumnezeu , doamna ! In 2 martie ati prezis demisia acestui guvern . S-a apropiat ceasul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cand va fi ceasul plecarii lui Ciolos,dar asa va fi, precum am scris, numai de la Duhul Cel Prea Sfant.

      Ștergere
    2. Toate la timpul lor....Nimic nu e intimplator.Probabil,vreo masura sau declaratie eronata va duce la plecarea lor .Si venirea altora, dornici de faima si putere.

      Ștergere
  4. E acum D-na Maria se vede de la depărtare ca nu va place de nici un fel Iohanis!!!ar fi mai bine sa stați la distanta de politica și sa va vedeți de mesajele dumneavoastră .... știm ca iubiți alta clasa politica, dar mai lasa-ți omul în pace!!! Acum ce sa facem dacă Ponta nu e președinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o amenintare aceasta Andrei terea?

      Ștergere
    2. Nu vorbesc cu anonimii!!!!

      Ștergere
    3. Cum nu vorbesti cu anonimii? Ai facut acesta deja, pe blog.

      Ștergere
  5. Vedem săptămâna viitoare daca il demite si pe d.Raed Arafat. Poporul il iubeste pe d.doctor si sigur v-a iesi in stradă pentru sustinere.vom vedea.niculina

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne-ajuta sa plece toți ! Si asta cat mai repede ! Deja....e prea mult pentru noi ! Nu se mai poate ! Avem cel mai slab presedinte, dar si guvernul pe masura lui ! E o vorbă românească : Culegi ce-ai semănat Iohannis ! Dar, nu pe cârca poporului roman ! Ajunge ! Ai facut f.mult rau țării pana acum ! I-ati Incompetentii si pleaca ! Esti mult mai rau ca Băsescu ! Ba chiar, mai rau decat Ceausescu! Demisiile voastre domnilor ! Si sa zice-ti mersi ca vam facut domni , pt.ca, nici măcar asta nu meritati ! Asa ca , vedeti-va de drum, ca noi il avem pe-al nostru ! În dreptate si adevar , cu iubire de tara si de oameni ! Tu si guvernul tau de incompetenti : DEMISIA !

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriel ! Si-acum mor oameni ! Tot genocid se numeste ! Ba, mor mai mulți, decat pe vremea lui Ceausescu ! Acum chiar se moare de foame ! Dar, cred ca tu, nu ai trăit timpurile acelea ,care din pacate eu, am inceput sa le regret ! Daca l-am omorât, ca acum sa numai avem nimic din ce-am construit atunci eu regret timpurile acelea ! Ce-am castigat de la revoluție pana acum ? Daca, capitalismul asta inseamna ce am ajuns sa trăim acum , atunci eu numai vreau ! Tara e vândută, educația e la pământ, sănătatea e praf,droguri avem, terorism avem , justiția la pământ , politicile UE sa le urmăm orbeste, deci suntem praf la toate capitolele ! Am ajuns slugi in tara noastra ! S-a depasit demult limita ! Nu o lua ca un repros, dar, maiasculta si alte pareri , si-ai sa constați ca mulți o sa-mi dea dreptate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AVEAM 2 ANI ATUNCI. DAR ŢIN MINTE DE LA TELEVIZOR CÂND SE ÎNTRERUPEA POSTUL ȘI APĂREA PURECII PE ECRAN. MAI ŢIN MINTE MEMORIALUL DURERII ȘI MUZICA ACEEA DE PE FUNDAL. ACEA COLOANĂ SONORĂ ESTE ȘI ÎN IAD. EU CÂND AUZEAM MELODIA ÎNCEPEAM SĂ MĂ PANICHEZ FĂRĂ MOTIV.

      Ștergere
    2. Erai micut Gabi, nu ai cum sa-ti amintesti prea multe. Insa atunci era intr-un fel iar azi este un dezatru comparativ cu atunci. Totul a ajuns praf si viitorul nostru la fel. Ne-au subjugat marile puteri, de aceea l-au si lichidat pe Nicolae Ceausescu, aveau nevoie de resurse mai multe si ieftine iar acestea sa gaseau si in Romania iar populatia era foarte naiva, putea fi atat de usor manipulata si folosita. Ce stia romanul de rand in vremea lui '89 despre capitalism? Nu prea multe. Credeau probabil ca este ce au vazut prin filmul Dallas. Vedem, azi, ca totul a fost o mare minciuna si ca totul a fost si este un jaf la adresa tarii si a poporului nostru. Actiunea continua si in prezent, caci inca mai sunt resurse. Inca mai au ce jefui strainii din Romania, in tot acest timp populatia se simte sugumata tot mai mult. Fara indoiala ce a fost in '89 a fost o lovitura de stat orchestrata din afara Romaniei de interese straine tarii si poporului roman. Tot interese straine tarii ne dicteaza directia si in prezent.

      Ștergere
    3. Draga anonim ai mare dreptate si eu am trait din plin in perioada aceea si acum o regret pt ca am termen de comparatie cu ce se intimpla azi.Ce sa-i ceri lui Gabriel care era un copil de numai 2 ani si se plangea ca se termina emisiunea la tv.Îl intreb aici pe Gabriel,care acum are vreo 29 de ani,ce folos ca astazi avem zeci de emisiuni tv si program nonstop,daca sint niste mizerii date pe post.Acum daca tot va lafaiti in democratie dragi tineri si aveti internetul la indemana intrati pe youtube si cautati acolo CONFESIUNILE UNUI ASASIN ECONOMIC-JOHN PERKINS si veti ramine uimiti de ce ne asteapta si pe noi.Oricum asasinii economici sint intrati si la noi in tara de mult timp,dar ascultati cu atentie ce dezvaluiri face acest om din Serviciile Secrete.Acest film care are 4 parti trebuie sa-l vada toti romanii pt a se destepta cit mai e timp.

      Ștergere
  8. In timpu lui Ceausescu munceai aveai stateai la coada si -ti cumparai mancare, casa dadea de la munca faceai un ceare si-l cumparai, pana si butelia ti-o dadea primaria . Acum muncesti pe bani putini totui sump si ia de te uita ca sunt de toate. primarii si ai mai mari din stat. se uita cine sa fure mai mult. Tineretu ce sa mai zic doar distractie nu mai e respectu de alta data fata de parinti sau mai in varsta. Munca nanai . Doar papa si caca .Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu comparam doua rele ! Este important sa facem mereu cate ceva pentru mai bine; Sunt sigur ca azi nu ai avea rabdare sa stai la rand nici macar 30 minute ..dar sa stai de la 5 dimineata cu patura-n cap numai sa fi printre cei care apuca ceva ... nu trebuie uitat ca altfel riscam sa retraim "binele" lagarului comunist !!!

      Ștergere
  9. si ce cand va fi cutremur????????????????

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci Ponta era mai bun? Care dintre oamenii politici e cinstit si cu sufletul pentru tara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ponta era mult mai bun, el si guvernul sau. De mii de ori mai bun decat actualul.

      Ștergere
    2. Nu era cu nimic mai bun!!! Ar fi minunat daca s-ar putea evita dezbinarea politica pe acest blog. Din pacate manipularea e in floare. Pacat. Insa asta e soarta noastra, a romanilor. Si pe ingeri i-am impartii in partide politice si ne-am scoate ochii pentru ele.

      Ștergere
    3. In comparatie cu ce avem acum, era mai bun. In guvernarea Ponta am avut crestere economica. Azi avem ce se vede: multa incompetenta! In prezent economia nu se indreapta intr-o directie buna iar despre masuri benefice sociale, nici nu are sens sa vorbim, se intampla o sfidare la adresa societatii romanesti. Deja au fost luate imprumuturi de la FMI, iar avem datorii la astia. Pe urma FMI isi va baga coada sa ne dicteze noua ce procente sa avem la taxe gen TVA sau taxe salariale... totul doar cu aprobare de la specialistii FMI. Este aceasta libertate? Nu prea cred. Te numesti sclav in tara ta. Se mai numeste subjugarea socialului, batjocorirea poporului. Macar in vremea guvernarii Ponta am scapat de FMI. Am admirat la premierul Ponta ca s-a opus contractarii unor noi imprumuturi. Bineinteles ca acest fapt a deranjat hienele din afara. Ei bine, actualii ne-au indatorat din nou. De fapt de aceea au fost numiti, exact acest lucru sa-l faca. Si o fac! Rau, foarte rau.

      Ștergere
  11. Gbriel,pari asa un om las,eu stiu ca motii nu sunt asa,tu esti MOT din CAMPENI.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce culoare are lumina din ochii tai Maria? Te întreb din propria experiență. Eu am văzut o altfel de lumina în ochii tăi. Ochiul tău din frunte , e de culoare albastru? Cineva ma privit în timp ce dormeam,dar problema e următoarea; și eu am lumina
    aceea în ochii și văd mai mult decât e normal. Dacă ai fost tu, știi la ce mă refer. Sper să fi receptivă la acest mesaj și să fii drăguță , să răspunzi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se pare ca omuletii verzi isi fac treaba bine si in romania.

    RăspundețiȘtergere
  14. Artem Dragunov insista asupra datei de 28 martie (plus/minus o zi ) .....data la care se pot intampla doua evenimente .....care ar putea zgudui lumea ....!

    RăspundețiȘtergere
  15. adevarat ca trebuie sa fii clarvazatoare f mare ca sa prezici asa ceva.o noutate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria a prevazut corect si atentatele de la Bruxelles. Deci urmeaza si cutremurul din lumea politica. Vom scapa si de tehnocratii acestia care nu fac nimic! Doamne ajuta! Asa este!

      Ștergere
  16. Andrei Terea,vad ca nu pricepi,tocmai asta e mesajul pe care l-a primit Maria despre politica,ce ai vrea sa nu-l publice?daca nu-ti comvine veziti de treaba ta,fa osanale pt.hoti si mincinosi notorii.Probabil ca esti si tu un lingau pe undeva si intri pe blogul Mariei sa vezi ce planuri mai are Dumnezeu cu antiromanii,schaizule!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaaaa și încă ceva ..fi și tu om o data în viața , nu mai scrie sub anonimat!!! Fi barbat

      Ștergere
    2. Andrei terea, important este ca se va implini. Stiu ca nu-ti place, dar nu te pui cu Dumnezeu. Te conformezi.

      Ștergere
    3. Andrei in toate timpurile a fost rău .dar atunci nu stiam decat din auzite ca nu era canale de televizor.acum da pe toate posturile numai nenorociri.cum deschizi televizorul vezi numai rău.Si nu te doare sufletul când vezi bebelusi bolnavi fara putere bătrâni săraci care isi doresc sa nu mai trăiască .copii fara carte.Si ca nu au ce mânca.iohanis isi trage birouri si depozite ( adică sala de spor) de 1 milion de euro .isi trage irigații in grădina cotroceniului de 533mii de euro .isi trage avion sa poată sa se plimbe mai usor in vacante.Si toate astea le face când acest popor geme de sărăcie .80 la sută. Tu ai curent in casă suntem in 2016 si sunt sate care nici curent nu are .Si copii invata la lumânare si merg cate 8. 10 km.pana la scoala. Ei in loc sa se ocupe de problemele grave ale acestei țări .Ei ce fac.se ocupă cu emigranți cu moschei cu cat confort trebuie sa aibă ei.cu grija pensiilor si salariilor lor .la apărați le da între 700 si 1200 lei .tie iti convine ce fac ei?niculina

      Ștergere
    4. Anonim 27/3/16,12:03 nu este oportun sa jignesti.Energia acestor cuvinte iti face rau in primul rand tie...Lasati schimbul acesta de cuvinte,cultivati pacea intre voi...Poti contrazice si amiabil.Cu respect.Sa ma ierti.

      Ștergere
    5. Niculina tu ai mare dreptate !!! Sunt deacord cu tine la tot...eu nu simpatizez cu nimeni ..cine nu face treaba JOS, dar D-na Maria de când a ieșit Iohanis președinte mereu îl critica!!!Sa ne amintim ca zicea ca Ponta câștiga !!!Cum nu a câștigat el ...înțelegi??? Multumesc Niculina

      Ștergere
    6. Andrei, in fapt presedintii nu sunt alesi cum credem ci sunt numiti. Asa se intampla, din pacate. Putem merge la vot ca si asa iese cine este numit din afara. Este doar un joc treaba cu mersul la vot, de ochii lumii. Nu a iesit Ponta pentru ca nu au vrut americanii. Nu le era de folos. Degeaba l-au vrut romanii ca a iesit cine a dorit Oculta.

      Ștergere
    7. Asa este cum a vazut ca tine un pic cu poporul imediat la dat jos .aceasta caracatita are atât de înfipte tentacolele in trupul acestui popor ca numai un ajutor divin ne mai poate scapa.eu ma rog sa avem liniste si pace si sa le lumineze Bunul Dumnezeu Creatorul mintea si sa si coboare privirea si asupra problemelor țării. niculina

      Ștergere
  17. Subscriu lui Adus.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  18. Madus fi mai explicit,ce vrei sa spui de omuleti verzi,chiar ma intereseaza,astept,multumesc,Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omuletii verzi sunt cei care au ocupat crimeea iar mai apoi au instigat la razboi in estul ucrainei.ei erau imbracati in verde si fara grade pe umar.iar in estul ucrainei se dadeau drept prorusi dar defapt erau rusi instigatori la razboi.

      Ștergere
  19. Militaru Eugen,ce spune Artem Dragunov?

    RăspundețiȘtergere
  20. Fr.Ioan cred ca ai vrut sa scri Madus,pote pana la urma iese altceva,ma abtin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha,ha,ha,Andrei Terea,te inseli amarnic,arschlok...pe proba

      Ștergere
    2. Madus,vreau expicatii despre omuletii verzi,te rog,multam

      Ștergere
  21. Multumesc Madus,credeam ca e vorba de extraterestrii

    RăspundețiȘtergere
  22. Da , intradevar , am vrut sa scriu Madus, dar cred ca suntem dintre noi carora tastatura dar si mana , ne fac "pocinoage".
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  23. Vor veni vremuri si mai grele cand vom manca doi cartofi coptii si ne vom bucura pentru asa masa gustoasa. Asa ca nu va bucurati ca daca pleaca asta vine altu mai bun toti au acelasi ordin de SUS mai sus decat ne putem noi inchipui. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
  24. Subscriu anonim 15;43
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim 15:43 si 16:14,la ce va referiti?La vremea cu cipurile sau la altceva?detaliati!multumesc anticipat,Alina

    RăspundețiȘtergere

  26. Maria tu te ascunzi cumva sub anonimat pe aici și dai răspunsuri acide😑? Și mai e cineva din cealaltă pagină pe care o mai ai, tot pe aici. .. 😕.
    Nu vreau să dau nume, o fac de râs, mai să dă și credinciosă...da minte de rupe
    Dacă mințim și-n post...Ce fel de credincioși ne mai putem numi? ????😧

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM,28 martie ,06:18 !
      Tu judeci lumea,inclusiv pe mine, după felul tau de-a fi ????
      DUMNEZEU SI MĂICUTA DOMNULUI,sa te ierte pentru gandurile tale si pentru cuvintele tale ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  27. Da la vremea cu cipurile in Europa deja sau pus pe ici pe colo. Urmeaza si la noi cat de curand. Imi pare rau pentru voi va vor cerne, vor pune taxe si impozite de nu le puteti plati. Veti parasi casa si curtea si veti fugi in muntiu Fagarasului unde este protejat de Maica Domnului. Veti merge grupuri de cate 10-20 sa va puteti ajuta. Aceasta fuga a inceput deja. Dureaza 27 de ani. Sa ne intareasca Dumnezeu. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea sint vorbele Parintelui Arsenie Boca,care spunea ca multi vor pune ochii pe Romania si se referea la acesti asasinii economici care ne conduc,spunea vor pune taxe,va vor cerne,va vor lua tot si veti merge la moriminte sa va rugati sa iasa mortii de acolo si sa intrati voi de vi.Si acest lucru se va intimpla pt ca oamenii sint slabiti in credinta,tinerii stau prin cluburi de noapte,isi tatueaza corpul,se iubesc cu persoane de acelasi sex si asta ne va duce la pierzanie si distrugere.Toate previziunile Parintelui Arsenie s-au implinit pina acum si ne asteapta vremuri si mai grele,potrivit spusele acestuia,asa ca trebuie sa avem grija.Să ne rugam la Dumnezeu pina nu e prea tarziu.

      Ștergere
  28. Vad ca unii sunt idragostiti de presedintele Mutulica. Dar o sa aiba o deceptie si or sa ajunga sa-l urasca.V-o spune unul de aici din feuda lui Mutulica care nu l-a votat nici pe El nici pe Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim 07;18, te citez;....i-mi pare rau pt VOI, va vor cerne......
    Sa in teleg ca tu ai vreo "dispensa" si esti scutita de cernere?
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  30. vacantele lungi si dese , cheia marilor succese.

    RăspundețiȘtergere
  31. Magdalena,Parintele Arsenie Boca a spus asta,dar ca va dura 27 de ani nu știam,tu de unde ști,mulțam pt.răspuns,Silvia P.

    RăspundețiȘtergere
  32. K.W.ROMERGAN=Eunuc Mutoman=Mutulica

    RăspundețiȘtergere
  33. Magdalena,Parintele Arsenie Boca a spus asta,dar ca va dura 27 de ani nu știam,tu de unde ști,mulțam pt.răspuns,Silvia P.

    RăspundețiȘtergere
  34. 800 de ani au luptat romanii si au platit cu milioane de vieti pentru a nu avea moschei in tarile romine si vine ADORMITUL din Sibiu si doar pentru o saorma dat de Erdogan lui si PRIMEI DOAMNE semneaza pentru moschee la BUCURESTI. Numarul tradarilor lui iohanis au inceput sa creasca.prima data cu antena 3 apoi tradeaza lupta anticoruptie a SRI-ului SI justitiei pentru casa sa de 600 mii de euro furate. Acum tradeaza chiar fiinta nationala si doar pentru o saorma. cu cit creste numarul tradarilor lui iohanis cu atit scade pretul tradatorului. care va promova noi tradatori. V-om avea inflatie de PRETURI ALE TRADARII odata cu cresterea numarului de tradatori.iohanis nu e doar mare mitoman ci si mare TRADATOR pentru preturi mici ordinare si ORDINAR.

    RăspundețiȘtergere
  35. O clasa politica de tradatori urmasi de fapt si de drept ai lui Ceausescu .nu-i intereseaza numai furtul lor cu orice pret si al tradarii tarii. Nudegeaba au ajuns romanii sa fuga in cele patru zari. Dar va veni si ziua socotelilor Ii vor astepta soarta inaitasului lor ,a lui Ceausecu. V-a veni si ora lor cind la fel ca Ceausescu or vrea sa dea totul ca sa scape dar la fel ca Ceausescu NU VOR SCAPA.

    RăspundețiȘtergere
  36. No si noi - v- om platii cu pretul singelui si al vieti pe la aeroport , la metrou , in autobuze si trenuri ,magazine si strazi .

    RăspundețiȘtergere
  37. Maria esti o persoana deosebita si-ti citesc mesajele regulat fiindca stiu ca tot ce spui si scri este curat sincer, nu oricine poate avea trairile tale si este bine ca le impartasesti pe acest blog. Dumnezeu sa te tina sanatoasa si sa-ti continui rugaciunile ptr poporul acesta roman atit de asuprit. VV

    RăspundețiȘtergere
  38. ce blestem o fi pe tara asta ,condusa dupa revolutie de un om fara copii si Dumnezeu, iar acum de unul fara copii dar imbogatit din nesimtire si trafic de copii.

    RăspundețiȘtergere
  39. Sa va spuna doamna Maria cat va dura acest razboi ca dansa stie si nu numai ea nea avertizat si Sf. Parintii si calugari in viata credeti ca pamantul se curata intr'o zi. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
  40. Dupa ce Iohannis s-a intilnit cu sultanul Erdogan si i-aoferit ca ciubuc pentru vizita la Stambul si un rahat turcesc ceia ce nici domnitorii romani pe vremea capitulatiilor nu au acceptat, dreptul musulmanilor la o mare moschee pe pamintul romanilor. Se rasucesc in morminte stramosii lui Iancu de Hunedoara, Stefan cel Mare, Brincoveanu si fii sai care si-au sacrificat singele si viata pentru sPiritul national. Tradator ordinar. La fel proceda cind vorbea de revolutie dar drepturile legale ale tinerilor la terenuri de constructie in cartierul Tineretului din Sibiu le acorda ocolind tragerea la sorti a loturilor pentru beizadele de securisti ca cel de pe str. KlaGENFURT nr 1. Singur fara urmasi lui Iohannis nu-i pasa de copii nostrii doar ca marfa de vinzare. Romania are nevoie de un presedinte nu de vizirul Iohannis-Coada de Topor.

    RăspundețiȘtergere