marți, 22 martie 2016

CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT, VA APĂREA ANUL ACESTA !

                                    
                                  
                                                           Dragii mei,


                                Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

78 de comentarii:

  1. Care va fi pretul de achizitie al cartii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretul de achizitie va fi mic, si pentru toata lumea. Aprox.18 -20 de lei. Adica o,5 euro !
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. 18-20 de lei inseamna aproape 5 euro!!!!!Nu 0,5euro!?!?!?!

      Ștergere
    3. Ai dreptate! Din graba am gresit. Aproape 5 euro,va costa CARTEA. Multumesc că m-ai făcut atenta. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. Doamne ajuta Maria! Vei publica aceasta CARTE!

      Ștergere
    5. Vă multumesc din toata inima si din tot sufletul meu, vouă tuturor celor care ,ati contribuit si veti contribui după putere , la scoaterea la Lumină a acestei Cărti ,cu al Lui Dumnezeu Cuvant.
      Mă rog pentru voi si cei dragi, pentru ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului sa binecuvinteze DARUL fiecaruia dintre voi, si sa va întoarca înzecit înapoi.
      Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
  2. Mai mare avatar, ia donează si tu câțiva leuți din conturile tale si Mariei. Te lasă sufletul? Sau nu te lasă mintea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Lansarea cartii v-a fi la Bucuresti,noi din provincie cum am putea ajunge in posesia ei?Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria eu cu toatä inima si cu toatä dragostea astäzi merg la bancä sä iti trimit.Mä bucur din toatä inima cä bunul Dumnezeu ti-a pus pe inimä sa scri aceastä carte.Domnul sä te binecuvänteze.AMIN Cu drag ANA

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar din dar se face rai,ma. Bucur ca ați luat in inițiațiva asta doamna Maria ,abia. Aștept sa tipăriți cartea. Va pup. Bianca

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem convinsi ca in marea marinimie cartea doamnei Maria va aparea si online pe net asa cum sunt multe carti de pot fi citite chiar de tot omul de rand,nu doar cu bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ÎNCERCAŢI SĂ LUAŢI LEGĂTURA CU DOMNUL BECALI. EL A SUSŢINUT MEREU PROIECTELE SPIRITUALE.

      Ștergere
  7. MULTUMESC DIN TOATA INIMA ! Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvinteze! CARTEA va apărea intr-un număr de circa 3000 de exemplare! Toata lumea o va putea citi ! Cu dragoste si pretuire ,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNA MARIA,ANONIMUL 11:58 ESTE ÎNPOTRIVA DUMNEAVOASTRĂ ȘI SUSŢINE SĂ PUBLICAŢI CARTEA PE NET FĂRĂ BANI. CARE ESTE MOTIVUL DE ÎI MULŢUMIŢI? CĂ SUNT FOARTE CURIOS. AM OBSERVAT CĂ AFIȘAŢI UNELE COMENTARII CARE SUNT ÎMPOTRIVA DUMNEAVOASTRĂ,ȘI CULMEA LE MAI DAŢI ȘI DREPTATE. DECI CE SĂ ÎNŢELEGEM DOAMNĂ SCUMPĂ? CUM PERCEPEŢI DUMNEAVOASTRĂ REALITATEA ÎNCONJURĂTOARE? DACĂ VĂ CONTRAZICEŢI SINGURĂ. SUNT PREA MULTE ERORI NEEXPLICATE. ȘI E MARE PĂCAT CĂ EU CHIAR VREAU SĂ AJUT ACEST PROIECT AL DUMNEAVOASTRĂ,DAR SĂ NU NE ÎMBĂTĂM CU APĂ RECE.

      Ștergere
    2. Eu cred ca tu Gabriel,o iubesti pe doamna Maria..dar tie greu sa recunosti..si in plus vrei sa cooperezi si tu deci in concluzie esti atras de cele spirituale.

      Ștergere
  8. Vindecarea sufletului se face numai daca se invata lectia iubirii-compasiunii-acceptarii totale.
    Aici, pe acest blog eu vad orgoliul-imparat care improasca cu multa frica prin pareri de credinte care separa oamenii intre ei si nu ii uneste asa cum ar fi necesar in aceste vremuri!
    Credinta ca unii sunt "alesi" iar ceilalti sunt "habar n-am ce", inseamna SEPARARE-DUALITATE.
    DIVINITATEA inseamna UNITATE, inseamna ca toti suntem copii LUI Dumnezeu si suntem uniti prin linantul IUBIRE, care reprezinta UNIA-CREATORUL.
    Si diavolul crede si stie ca exista Dumnezeu dar asta nu inseamna ca experimenteaza Dumnezeirea atata timp cat nu stie sa iubeasca restul Creatiei. Credinta lui este ca este deosebit de ceilalti si ca are dreptul de a-i domina.
    Intrebarea mea este;cu ce ne deosebim de diavol daca avem aceleasi credinte? Unde este iubire si unitatea in credintele noastre?
    Credinta in Dumnezeu nu inseamna sa stii ca exista undeva in ceruri, ci sa stii ca atunci cand privesti pe cineva in ochi IL privesti pe Dumnezeu.Chiar si atunci cand cineva te injura, sau loveste un caine, tu il iubesti fiindca stii ca acel cineva care a uitat CINE ESTE, este tot Dumnezeu in manifestare umana.EU SUNT TU, IAR TU ESTI EU, iar DUMNEZEU ESTE TOT CEEA CE ESTE si TOTUL ESTE UNIA!
    DIVINITATEA DIN MINE SALUTA SI IUBESTE DIVINITATEA DIN TINE! Daca vreti sa aducem Imparatia LUI Dumnezeu aici pe Pamant, asta trebuie sa ne fie salutul si CREDINTA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria va Simt asa de bucuroasa :)
    Cu siguranta toti cei care cred in dvs vor doña bani ca sa puteti tipari Cartea ,puteti fi sigura de asta
    Va pup bianca

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa contribui si eu cu o suma nesemnificativa,atit cit pot, din tot sufletul cu toata dragostea,joi sau vineri dupa ce mi vine pensia ,asa cite putin de la fiecare precum banul vaduvei sa puteti lansa cartea..felicia

    RăspundețiȘtergere
  11. N am mai asteptat pina joi, am fost la agentia Raiffeisen- rebreanu bucuresti , am depus o suma ,atit cit mi am permis,( ca banul vaduvei) si sper cu ajutorul lui D zeu sa ajung si atunci cind veti lansa cartea ,iar tu Maria sa faci cunoscut cuvintul lui D zeu pe mai departe...felicia

    RăspundețiȘtergere
  12. felicitari draga Maria,am sa urmaresc blogul tau si voi contribui si eu cu banuti la carte ,NAMATE Maria C

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamnă,m-ați dezamăgit.Așteptam și eu o carte dar nu cu viața dumneavoastră și nici cu mesaje nespuse pe blog.Așteptam Biblia aia incompletă.5000 de pagini,500 de euro.Aș fi donat 1000 de euroi.(Azi sunt mai ironic decât de obicei,de,sunt zile și zile)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALEXANDRU ! Imi pare rau ca te simti dezamagit,dar nu ai dreptate. CARTEA va incepe cu inceputul MINUNILOR pe care le traiesc si va continua cu ce nu este scris pe Blog,si cu multe alte TAINE. De exemplu, stie cineva cand si cum va veni SFARSITUL LUMII? In aceasta CARTE, veti gasi raspunsul. Si multe altele. Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere
    2. Pe bune ?
      matei
      23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
      24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
      maria . IA AMINTE ....
      42. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.

      44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.

      maria , ´´nu stiti , nu ginditi´´ ..... VINE ... deci ce spui tu e de la demoni citire .... a treia avertizare ....
      demonii vor sa VINA de asta tot spun ca ´´ timpul se apropie ´´ DAR ATENTIE ca NU SINT DECIT AMAGITORI .... TIMPURILE nu le decid ei ci DUMNEZEU , TATAL .... ORICINE SPUNE ca stie MINTE si e cu davolul . atentie mare .....


      Ștergere
    3. Foarte bine spus Anonim28 martie 2016, 11:14. De acord cu tine.

      Ștergere
  14. Maria pana acum te bateai cu pumnul in piept ca:

    1. tu NU esti interesata de bani si ca faci asta din iubire fata de Dumnezeu si ca pe tine nu te intereseaza decat imparatia lui Dumnezeu.

    2. tu SCRII TOT ce ti se "dicteaza" de sus fara sa ascunzi nimic (ceea ce s-a dovedit a fi FALS prin propria ta marturisire)

    3. ca nu te intereseaza faima si gloria si sa fi preamarita de semenii tai ci doar sa fi bine placuta lui Dumnezeu.

    ACUM, ai nevoie de bani ca sa scoti o carte SI de o lansare televizata pe mai multe televiziuni!!! de ce? aici pe blog de ce nu scrii ce o sa fie in carte si cine vrea sa-ti cumpere cartea bine, cine vrea sa citeasca pe blog iarasi bine.

    DE CE ai tu nevoie de bani ca sa scoti o carte? NU e chiar nicio editura interesata sa ti-o editeze fara sa platesti? Pe orice autor care scoate o lucrare de valoare se bat editurile care sa-i publice lucrarile FARA ca autorul sa plateasca niciun ban, ba mai mult, autorul incaseaza bani din orice exemplar tiparit de editura.

    Pentru mine un om de valoare este un om care nu-si calca propriul cuvant in picioare dupa cum ii convine lui. Pentru mine un om de valoare este omul care-si tine cuvantul chiar daca ii convine sau nu, chiar daca ii este usor sau greu. A, ca un om poate recunoaste ca a gresit si ca s-a inselat si o recunoaste public, jos palaria, dar nu mi se pare ok sa te bati cu pumnul in piept ca tu nu faci si ca nu dregi si de fapt sa faci exact ceea ce ai zis ca nu o sa faci.

    De aia se cunoaste pomul bun dupa fructele (faptele) sale si nu dupa frumusetea sa (vorbele sale).

    Crezi ca sfintii isi scoteau carti sa le vanda? Iti spun eu ca nu, ALTII scoateau carti dupa spusele sfintilor. Sfintii nu isi scriau propria biografie ci ALTII aveau aceasta chemare din dragoste pentru sfantul respectiv.

    Adevarat este ca mandria este singurul pacat care se naste din virtuti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuil, aceasta este părerea ta si ți-o respect! Am sa-i rog si pe ceilalti cititori ca sa-si spuna părerea ,referitor la comentariul tau ,de-a dreptul egoist si rautacios. Cu dragoste,Maria!

      Ștergere

    2. Hai sa stam stramb , dar sa judecam drept :
      1. Doamna nu este interesata de bani : a mentionat de fiecare data ca ei sunt pentru tiparirea cartii si din vanzarea lor vor fi dati in beneficienta .
      2. De ,,n'' ori a specificat ca spatiul blogului , in aceasta platforma- on line nu poate mentiona anumite lucruri , asta nu inseamna ca le omite , ci ca din diverse motive , nu poate . Va invita in privat , pe facebook , pe mail sa va adresati eventualele neclaritati .
      Blogul nu este o carte , o carte dainuie in timp , ramane, are o valoare afectiva aparte . Faptul ca isi publica memoriile , marturiile pentru care a fost aleasa , nu este un lucru de incriminat , iesit din comun , mai ales ca oricine azi poate sa publice orice .
      Afirmatia dvs. peiorativa referitoare la : ,, NU e chiar nicio editura interesata sa ti-o editeze fara sa platesti? '' aici cred ca va trebui chiar dvs, sa-i indicati doamnei Maria acea Editura X care tipareste gratis 3000 de volume ... asa declarativ e reductiv, practic poate ii dati o mana de ajutor in a-i sugera sursa !
      Mai faceti referire si la vietile sfintilor a caror biografie a fost scrisa de ,,Altii'' . Aici ati luat-o rau pe aratura , dansa e un om simplu , nu s-a autoproclamat in niciun fel , nu a santificat-o nimeni . Este sotie, mama, bunica, licentiat in teologie si doar un om caruia, Dumnezeu i-a dat un har. Ce frumos ! Caile Domnului sunt necunoscute , iata de ce nu suntem alesi toti ! Multi chemati, putini alesi !
      In ceea ce priveste notiunea ,,a dona '' o poate face oricine , nu este niciodata o obligatie sa donezi pentru sanatatea cuiva , pentru tiparirea unei carti , pentru copiii care mor in Africa , pentru adoptii la distanta , pentru prietenii care au nevoie etc . Cine iti pune pistolul la tampla sa dai ? Daca dvs. ati avea o problema si v-ati adresa oamenilor , pe acest blog ori pe alte bloguri , credeti ca cine vrea sa doneze , nu v-ar dona ? M-as indoi . Eu personal cand o fac , o fac din inima si din convingere , nu sunt spalata pe creier si nu ma spala nimeni !
      Si as mai vrea sa adaug ceva : nimeni nu a pus la indoiala ceea ce faceti dvs. blogul , munca, activitatea din care va castigati existenta . Nimeni nu stie cat de mare maestru Reiki sunteti , discipolul cui ati fost sau ce alte calitati aveti . Ceea ce reiese din polemica de mai sus , este acea lipsa de respect a unui om , barbat care se adreseaza la per tu unei doamne . Cu stima , S.

      Ștergere
    3. D-na Maria, v-ati gandit sau vi s-a spus sa tipariti o carte. Foarte frumos pana aici, dar din pacate acea carte va avea un tiraj de 3.000 de exemplare. Spuneati ca informatia (Cuvantul lui Dumnezeu) trebuie sa ajunga la toata lumea. De ce doar 3000 dintre noi vor fi "privilegiati" sa afle informatii pe care le-ati "tainuit" pana acum ?!?
      Eu in locul dumneavoastra as publica cartea intai in mediul online si credeti-ma ca daca va avea un succes rasunator, edituriile se vor bate sa va tipareasca cartea. De asemenea va trebui sa fie tradusa (cel putin in limba engleza).
      In zilele noastre mediul online poate ajuta la "mutarea muntilor" sau la alegerea unui presedinte (Iohannis).
      Va rog sa va mai ganditi la aceasta solutie, deoarece au mai fost scriitori care si-au publicat intai GRATIS (online) cartile si abia apoi au fost tiparite pe hartie. Pe langa succesul pe care l-a avut continutul cartilor, bineinteles ca aceasta atitudine de a oferi gratis munca lor, a adus o multime de aprecieri pozitive...nu prea se mai ofera nimic gratis in societatea zilelor noastre.

      Ștergere
    4. Emanuel, dar tu de ce iei bani cand faci terapii? De ce nu le faci GRATIS? Vorba aceea: dar din dar...

      Ștergere
    5. Eu nu am declarat niciodata despre mine precum ca as fi plin de Duh Sfant, ca sunt deasupra banilor, ca ma intereseaza doar imparatia cerurilor, ca ma lauda Dumnezeu sau ca sunt vreun sfant sau vreun profet sau cine stie ce mare maestru de Reiki etc. Eu stiu ca lucrurile acestea apar din mandrie si eu ma feresc de mandrie ca dracul de tamaie. Incerc sa fiu smerit. Incerc sa ajut cat de mult pot.

      Eu ma consider un simplu om pacatos care cred in Iisus Hristos si nu ma intereseaza nicio preamarire din partea nimanui. Eu nu am primit initieri Reiki gratis ci am investit o gramada de bani, timp, studiu si practica pentru a ma putea perfectiona in acesta terapie. Eu mi-am luat zile libere de la servici ca sa ma duc sa invat Reiki, am preferat sa investesc bani in Reiki decat sa-mi cumpar altceva de banii aia (si nu au fost putini - am investit peste 10.000 lei noi pana acum si probabil pana cand voi termina pregatirea pe care vreau s-o fac voi mai investi inca 40.000 lei noi) pentru ca sa invat si sa ma perfectionez pentru ca vreau sa fac un lucru de calitate.

      Pe de alta parte terapia Reiki necesita timp pentru a da roade. Nu bat din palme, nu bolborosesc cateva cuvinte, nu dau din maini desenand si incantand frenetic simboluri cum se face pe la noi sub titulatura de Reiki modern ci imi petrec foarte mult timp cu persoana care vine la terapie. O sedinta de Reiki Traditional dureaza intre o ora si o ora si jumatate. Nu se asemana cu hocus-pocus-ul de pe la noi care se numeste Reiki modern.

      Pe de alta parte, eu am promis (si chiar daca o sa-mi fie greu) sa ajut si gratis lumea care nu are bani. Stii cati doritori de terapie gratis au fost de pe acest blog? ZERO! In schimb o persoana de pe acest blog a venit si a facut cursul de gradul I de Reiki Traditional cu mine si daca o sa binevoiasca sa lase o marturie scrisa o s-o impartasesc cu voi.

      Alte marturii scrise puteti gasi aici:
      http://reiki-traditional.ro/index.php/marturii-reiki-traditional/

      Ștergere
    6. Pentru mine Reiki inseamna invatatura lui Hristos. Atat si nimic mai mult.

      Eu din dragoste pentru Hristos sunt dispus sa fac initieri Reiki gratuite si sa invat ORICE persoana sa-si faca autotratament Reiki.

      Mie imi este mai usor sa initiez o persoana (adica sa-l invat sa pescuiasca) decat sa-i fac eu tratament Reiki (sa-i aduc eu pestele) pentru ca o initiere Reiki dureaza doar 5 minute si inca 5 minute sa-i explic omului pozitiile de palme pentru autotratament in comparatie cu un tratament care dureaza 1-1,5 ore.

      DA, initieri Reiki gratuite sunt dispus sa fac cu cea mai mare placere pentru ca eu consider initierea Reiki ca botezul cu foc despre care vorbea Ioan Botezatorul. Consider ca energia Reiki este de la Hristos si ca este a Lui si nu a mea si daca el mi-a dat-o mie eu sunt dispus s-o dau si altora gratuit (chit ca eu am platit pentru ea), asa cum spuneai anonim: dar din dar (chiar daca nu a fost dar)

      In schimb marea mea problema este cu timpul pe care eu trebuie sa-l investesc in terapia altor persoane, timp care din punctul meu de vedere este normal sa fie recompensat cumva.

      A, ca ma roaga cineva sa-l pomenesc in rugaciunile mele NU ma doare gura, sa aprind o lumanare pentru omul respectiv iarasi NU ma doare mana dar sa petrec ore in sir facand terapie Reiki gratis iti spun sincer ca nu-mi convine dar o fac si p-asta pentru ca am promis si eu nu valorez decat atat cat valoreaza cuvantul meu. Cert este ca persoanele care o sa plateasca o sa aiba prioritate dar NU voi refuza pe nimeni care o sa-mi ceara sa-l initiez in Reiki sau sa-l tratez cu Reiki chit ca are bani sau nu! Promisiunea asta mi-am facut-o eu mie insumi, sa impartasesc Reiki cu cati mai multi oameni indiferent de situatia lor materiala.

      Reiki iti schimba viata la propriu. Au fost persoane pe care le-am tratat cu Reiki doar o ora si jumatate si au scapat de dureri atroce, au fost persoane care se plangeau ca sunt singure si dupa ce le-am initiat in Reiki si-au gasit jumatatea (eu nu ma laud, IL LAUD PE HRISTOS, caci a lui este energia, eu sunt doar un canal prin care se manifesta energia)

      Adevarat va spun ca Hristos este Calea, Adevarul si Viata si asta am invatat prin Ortodoxie si am VERIFICAT prin Reiki Traditional.

      Ștergere
    7. Emanuel, tu ca sa primesti ceva, o invatatura, ai platit ceva! Asa si cei carora le este dat sa citeasca informatii si invataturi din cartea Mariei, si ei trebuie sa plateasca ceva! Si este normal asa! Sti bine ca schimbul trebuie sa se produca! Caci asa este legea in univers! Nu poti primi ceva daca nu dai altceva! Un calugar ca sa ajunga la un anumit nivel da si el multe: timpul sau, trairea cu Dumnezeu, invatatura, post, rugaciune! Este nazuinta aceasta! Dar merita! Un om are Duhul lui Dumneseu pentru ca merita acest lucru! De acum sau de alta data... Maria isi da timpul ei pentru a scrie cartea, putea face altceva in acest rastimp... Deci e ok sa puna un pret cartii si e ok sa se plateasca pentru a intra in posesia informatiilor din carte! Este just asa! Pe urma Maria va face ce considera cu banii de pe urma vanzarii cartii, cu siguranta ii va dona celor in necaz si lucrarii Domnului! Pentru ca asa este Maria, nascuta din Duh!

      Ștergere
    8. Ca si o completare: te sustin insa, Emanuel, in ceea ce priveste Reiki! DA, este un sistem benefic! De aceea, iti doresc multe realizari pe calea aceasta! Cu bine!

      Ștergere
    9. BRAVO , Emanuel Prichici despre maria ... ai totala dreptate
      cit despre reiki E FALS ce spui si atentie ca demonii initiaza usor si esti adeptul lor ...

      Ștergere
    10. Anonim28 martie 2016, 11:18 e usor sa arunci cu piatra fara sa te informezi mai intai in prealabil.

      Reiki Traditional se diferentiaza fata de Reiki modern asa cum se diferentiaza si Ortodoxia de catolicism. NU sunt acelasi lucru si energiile sunt diferite. Enegia din Ortodoxie este diferita fata de cea din catolicism si la fel este si cu energia din Reiki Traditional versus energia din Reiki modern. Energia din Reiki Traditional este foarte asemanatoare (daca nu identica) cu cea din Ortodoxie.

      In Ortodoxie marea lacuna este ca s-a cam uitat cum sa se lucreze cu aceasta energie pentru vindecarea trupeasca a omului, preotii nu stiu cum s-o foloseasca si s-o dirijeze spre vindecare caci daca ar fi fost asa majoritatea credinciosilor s-ar fi dus la preot pentru vindecare si nu la doctor. Iisus vindeca fara medicamente, prin privire, suflare si atingere, lucruri care se fac si in Reiki Traditional.

      Ortodoxia si Reiki-ul Traditional sunt asemanatoare ca doua picaturi de apa.

      Eu asta caut sa fac prin Reiki Traditional, sa aduc vindecare si sa alin suferinta semenilor mei.

      Zici ca demonii fac asta? De ce nu te uiti tu frumusel pe net sa vezi cata informatie exista despre satanisti si despre practicile lor, despre sacrificiile animale si umane pe care le fac acestia pentru demoni, despre violurile si incesturile si bataile pe care le practica pentru a capata puteri si favoruri de la acesti demoni.

      Or fi demonii inselatori dar ca sa le slujesti lor nu te poti tu inchina la Hristos asa cum fac eu si ei sa te ajute, intelegi? Un om nu poate sluji lui Dumnezeu si lui Mamona in acelasi timp!

      Ori eu ma rog lui Hristos in fiecare zi si nu fac nicio tampenie de genul amintit mai sus. Nu invoc nicio entitate in Reiki Traditional (in afara de Hristos si asta nu este din Reiki Traditional este din faptul ca eu sunt crestin ortodox si cand fac tratamente Reiki ii cer ajutorul si lui Hristos). Am un altar dedicat lui Hristos in casa.

      Oamenii cand vin la tratament Reiki Traditional pleaca mai linistiti, mai senini, mai calmi, mai luminati la fata si simtindu-se mai bine. Asta e inselare demonica? Poate tu nu stii ce inseamna sa lucrezi cu satana si ce sacrificii implica asta, sacrificii de sange si multe alte murdarii.

      Preotii nostri ar trebui sa faca vindecari cu energia din Ortodoxie dar ei nu mai stiu cum s-o faca. Rareori se mai lumineaza si se mai dumireste cate un preot cu har si imediat se face coada la el. Astfel de vindecari poate face oricine care este instruit CUM sa o faca.

      Si eu sunt convins ca in Reiki modern lucrurile nu stau tocmai cum trebuie si ca se folosesc si se invoaca tot felul de entitati dar repet, aceasta practica nu este si in Reiki Traditional.

      Asa cum Ortodoxia este dreapta credinta asa si Reiki Traditional este Adevaratul Reiki!

      Initierile din Reiki Traditonal sunt din punctul meu de vedere comparabile cu botezul si hirotonisirea din Ortodoxie.

      Am in plan sa ma duc la cativa preoti si calugari si sa stau de vorba cu ei despre Reiki Traditional. Trebuie sa gasesc cativa preoti si/sau calugari cu har, care au experimentat cum se simte Duhul Sfant ca sa avem o baza de comparatie caci sunt prea multi preoti pe la noi care habar nu au de Duhul Sfant in afara de ceea ce au citit. Nu l-au simtit, nu l-au experimentat si nici nu cred ca este posibil asa ceva, ori toti apostolii au fost initiati de catre Hristos si au fost instruiti cum sa lucreze cu Duhul Sfant. De atunci si pana acum se prea poate sa se fi pierdut multe pe drum.

      Amintiti-va ca apostolii lui Iisus vindecau oamenii si toti preotii ar trebui sa stie cum sa vindece oamenii.

      Ștergere

    11. Emanuel Prichici28 martie 2016, 12:46
      Pe bune ?
      mai ai sa imi spui ca reiki inseamna duhul sfint si ai spus tot .... TIMPENII din astea spuse de tine le-am auzit de ani de zile DE LA ALTII si fi convins ca NU STII CE VORBESTI .... DUHUL SFINT NU ARE NICI O TREABA CU REIKI . reiki E INVENTATA de unu numit USUI care ´´ a primit o lovitura in cap de lumina si a ´´ priceput ´´ CUM VINDECA IISUS ... PE BUNE ? TE ELIMINA CALUGARII cu demonii tai (initieri reiki ) din start , stai linistit ..... reiki comparabi cu botezul ?????reiki comparabil cu hirotonirea ? Tu VEZI ce spui ? sau vorbesc demonii prin tine? mergi repejor la o spovedanie ca demonii joaca in tine si in jurul tau de nu mai stii ce e ADEVARUL , CALEA SI VIATA ....

      Ștergere
    12. Emanuel Prichici23 martie 2016, 22:48
      Pentru mine Reiki inseamna invatatura lui Hristos. Atat si nimic mai mult.
      Serios ? IA VEZI AICI CUM DUHUL MINCIUNII te are in mrejele sale ....ANTIHRISTOS e ce spui tu .... asa ca IA AMINTE

      1 corinteni 1

      19. Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
      20. Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?

      Ștergere
    13. Tocmai a fost preotul astazi sa faca o sfestanie in casa asa ca stai linistit, nu te mai agita atat de tare :)

      Cand mi-a vazut preotul altarul inchinat lui Hristos, cu Hristos mare pe perete se tot minuna de unde am facut rost de panza cu Iisus.

      Dogmatici ca tine au fost si evreii care l-au rastignit pe Hristos acum 2000 de ani.

      Sa stii ca n-am facut crize, n-am facut spume la gura, nu mi-a fost rau cat preotul a facut slujba in casa si niciunui membru al familiei nu i-a fost rau asa ca repet, stai linitit, nu joaca demonii ca n-au loc de Hristos.

      Si da, Reiki inseamna Energie Spirituala, Forta Spiritului, Duh Sfant.

      Nu stiu ce Reiki ai facut/vazut/auzit tu dar sigur nu era Reiki Traditional. Toti ciumpalacii de prin Romania se lauda ca sunt maestri Reiki dar ei sunt vai de mama lor.

      Iar despre Usui sunt multe povesti si legende urbane si majoritatea sunt false. (ca si despre Reiki de altfel) Pe mine ma umfla rasul si ma apuca si groaza cand vad cate un asa zis "maestru Reiki" pe la televizor cum explica el cum sta treaba cu Reiki cand el este HABARNIST in adevaratul sens al cuvantului.

      Dar tie iti recomand sa nu te abati de la Ortodoxie caci este o cale foarte buna cu toate ca este aprofundata mai mult decat superficial de majoritatea crestinilor care citesc si inteleg doar la suprafata.

      Ștergere
    14. Amice , nu exista alt adevar in afara de HRISTOS .... USUI nu AVEA TREABA CU HRISTOS .... USUI S-A LEGAT DE SURSA ( LUCIFER ) , nu a stiut sa o descrie si a numit-o ´´ universala ´´ ... deci CINE A VERIFICAT SURSA despre care vorbeste usui ? NIMENI ... ca ai tu altar cu IISUS HRISTOS asa nu impiedica demonii sa joace tontoroiul in casa ta .. DE CE ? simplu .... insusi SATANA l-a ISPITIT ... deci pe tine te ARE fara sa clipeasca ... INTELEGI ? SI SINGURUL ADEVAR ESTE IISUS HRISOS SI reiki NU E IN IISUS HRISTOS ... deci faci exact ´´ initieri ´´ CU DEMONI (universul e plin de ei ) ATENTIE MARE .... reiki inseamna demonologie universala cind ai nevoie de INITIERI .... gindeste .....NU ESTI CU NIMIC MAI BREAZ DECI SATANISTII , SPIRITISTI , YOGHINI , etc etc etc , care toti initiaza in ´´ sursa universala ´´ .... demonii JOACA CU TOTI si ii are pe toti prin ´´ initieri ´´ .... habar nu ai ce inseamna reiki amice .....

      Ștergere
    15. TU IL RASTIGNESTI pe Hristos de cite ori faci reiki ... ca nu e de ajuns el si ai tu un alt adevar .... ROMANIA ca si neam te va elimina atunci cind HRISTOS va fi propovaduit CU ADEVARAT pentru ca esti ERETIC .... un profet a lui antihrist ....

      Ștergere
    16. Emanuel Prichici28 martie 2016, 23:36 citat
      ´´ ca eu sunt crestin ortodox si cand fac tratamente Reiki ii cer ajutorul si lui Hristos). Am un altar dedicat lui Hristos in casa.´´

      TU GINDESTI inainte sa vorbesti in scris ??? ... daca ai gindi LOGIC , din ce spui este ca IISUS are nevoie de reiki ca sa vindece sau alta concluzie simpla caci GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE si DEMONII SE MANIFESTA PRIN GURA TA este acel ´´SI ´´ cind faci diferente clare intre reiki ´´SI´´ Hristos ........ morrr de rassss ... deci textul tau ARATA CLAR ca HRISTOS nu e DE AJUNS cind faci tu tratamente ca si reiki e necesar ... initierile IN DEMONI ti-au luat simtul RIDICOLULUI cind afirmi astfel de bazaconii .... asa ca spovedanie dura ca demonii sint cu tine , linga tine si in tine ....

      Ștergere
    17. Adevărat spunea Hristos: "Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi."

      Ștergere
    18. Asa cum tot sustii cu inversunare ca demonii se manifesta prin oameni asa iti spun si eu tie ca Hristos si Duhul Sfant se manifesta tot prin oameni in caz ca nu te-ai prins.

      Logica ta e viciata de furia, mania si frustrarea care zac in tine.

      Cand preotul se roaga lui Hristos pentru vindecare, Hristos se manifesta prin preotul ala. E acelasi lucru si cu tratamentele Reiki, doar forma difera.

      Si Hristos cand vindeca, folosea energia Sfantului Duh care in japoneza se numeste Reiki.

      Eu canalizez energia Sfantului Duh cand fac tratamente Reiki si il invoc SI pe Hristos ca sa binecuvanteze acel tratament.

      Duhul Sfant = Duhul datator de VIATA pe care l-a folosit si Dumnezeu cand a "suflat" in narile lui Adam si i-a dat VIATA!

      Ștergere
    19. Amice , din nou esti pe linga .UITE CE SPUNE HRISTOS ....MATEI 4 ,23 23. Şi a străbătut Iisus toată Galileea, învăţând în sinagogile lor şi propovăduind Evanghelia împărăţiei şi tămăduind toată boala şi toată neputinţa în popor.
      FARA ORTODOXIE nu intri in imparatia cerurilor . reiki NU ARE TREABA CU DUHUL SFINT . Tu habar nu ai ce este Duhul Sfint iar dobitocirea( animalitatea ) ca il si canalizezi e cea mai mare timpenie pe care am auzit-o vreodata . MANDRIA amice te duce direct in iad , atit pe tine cit si pe cei pe care ii ´´ initiezi ´´ IN DEMONOLOGIE
      GENEZA NU O STII si confunzi lucurile intr-un mod NEW-AGE-IST ---- NU TE DEOSEBESTI DE RESTUL IN NICI UN FEL ..... ESTI HABARNIST SI ORTODOX DOAR CU NUMELE ....

      TU NU AI NICI UN DUH SFINT , AMICE , CI imaginatia ta PLINA DE DEMONI ... HRISTOS NU BINECUVINTEAZA NICI UN TRATAMENT REIKI .....
      CIT DESPRE VIATA tu din nou esti pe linga
      viata CAZUTA nu are nici o treaba cu viata IN DUH ..... DOUA LUCRURI DIFERITE ..... DECI mai studiaza si spovedeste timpeniile pe care le faci la duhovnic ca esti pe drumul GRESIT . AVIZ AMATORILOR care te asculta si care te vor judeca amarnic ca I-AI DUS IN ISPITA si cad cu tine in iad .....

      Ștergere
    20. Emanuel Prichici29 martie 2016, 21:47
      ´´Cand preotul se roaga lui Hristos pentru vindecare, Hristos se manifesta prin preotul ala. E acelasi lucru si cu tratamentele Reiki, doar forma difera.´´

      Amice , vezi ca NU AI LOGICA
      preotul SE ROAGA si HRISTOS VINDECA ... reiki NU SE ROAGA nimanui ci face ´´ initieri ´´ CU DEMONI .... capisci ? deci comparatia ta este PUERILA si DE CRESA .... FORMA DIFERA ... prima e de rai si a doua de IAD .... sint TOTAL despartite ....mor de rassss cum spui adevarul CLAR si TOT NU VEZI ..... e post si demonii DIN TINE prinsi IN NUMELE LUI HRISTOS spun adevarul ... IA AMINTE .... o mica exorcizare asa ca sa inteleaga toata lumea ca nu e de gluma .... sa continuam cu iesirea demonilor din tine ...

      Ștergere
    21. Emanuel Prichici29 martie 2016, 21:47 te citez :
      ´´Cand preotul se roaga lui Hristos pentru vindecare, Hristos se manifesta prin preotul ala.´´
      ´´cand fac tratamente Reiki si il invoc SI pe Hristos ´´
      iti recuosti textul de mai sus , da ???


      AMICE , UTE IARA DEMONII cum se dau de gol
      deci comparam DIN TEXTUL TAU ....
      preotul SE ROAGA - IISUS HRISTOS
      tu IL INVOCI´pe ´´ antihrist SUB FORMA DE HRIST ´´ . -RITUAL SATANIST - DECI antihrist LUCIFER ... tu cu gurita ta faci diferenta CLARA si GOL GOLUT SPUI ADEVARUL ..... aviz tuturor celor care doresc SA VADA manifestari de demoni care vorbesc prin oameni ....

      DECI INVOCAREA ´´ INITIATICA ´´ este DEMONOLOGIE ....
      TOATE TEXTELE TALE pentru cine VEDE sint pline de demoni care vorbesc .....



      Ștergere
    22. Anonim, care nu ai nici macar bunul simt sa te semnezi, poti sa faci cate exorcizari vrei tu, eu nu ma opun. Vino cu 70 de preoti ca nu ma deranjeaza. Poate asa o sa te convingi de prostia ta.

      Ștergere
    23. Emanuel Prichici30 martie 2016, 15:29
      lasa vrajelile ..... la momentul potrivit , multi o sa PLINGETI vai si AMAR .... sa ti minte dialogul asta cind va fi ACEL MOMENT .... si inca ceva ... BANII NICIODATA NU ITI DAU SPIRITUALITATE PRIN CURSURI .... deci tot ce ai facut tu ESTE PROSTEALA si pe romaneste ´´ AI LUAT TEAPA de la toti ´´ maistrii ´´ LA CARE AI FOST .... bani aruncati IN BUZUNARELE SARLATANILOR ..... tU ESTI UN CAZ CARE SE POATE FOLOSI SIMPLU ca avertisment PENTRU TOTI de ´´ ASA NU ´´ .... nu tot ce zboara se maninca ......

      Ștergere
  15. D-na Maria,când spui ca ai primit în dar de la DUMNEZEU,tot în dar trebuie sa oferi.
    Aici sunt de acord cu Emanuel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar voi uitati ca suntem intr-o societate? Mergi si ia ceva fara bani de la magazin, vezi primesti? Nu cred... Maria are nevoie de sprijin financiar pentru ca editurile nu publica nimic fara bani... orice actiune inseamna cheltuieli. Ori daca stiti voi vreo editura care publica gratis va rog sa postati informatia, caci e de folos!

      Ștergere
    2. Emanuel are dreptate d-na Maria!!!cu drag Alina

      Ștergere
    3. Spre deosebire de altii, Maria va face danii din banii care raman dupa plata cheltuielilor de editare, deci e tocmai un ajutor pentru cei necajiti! Voi nu intelegeti lucrarea dumnezeiasca!

      Ștergere
  16. SUBSCRIU LILIANA MUREȘAN.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai bine donati pentru oamenii necajiti pentru copiii orfani, pentru batranii bolnavi, pentru cei care nu au un acoperis deasupra capului. Ati declarat pe blogul Dumneavoastra anul trecut ca sunteti pentru eutanasierea cainilor, si anume ca mai bine sa moara caînii decat copiii nostri muscati de maidanezi. VA rog sa ne explicati acest aspect si sa dezvoltati. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, dar din dar se face rai.
    Asa cum ne invata cuvantul DOMNULUI, ce primim in dar , in dar sa dam.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu cred ca Dumnezeu va cerut ceva ,atunci când va dat aceste viziuni.

    RăspundețiȘtergere
  20. Subscriu Emanuel Practici.
    Fara supărare d-na Maria.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu ma alatur celor ce spun ca banul este ochiul dracului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banii sunt energia muncii si a timpului vostru,nu-l numiti asa.Daca banul ofera o usoara posibilitate de a exprima lacomia,si alte defecte,asta este tot vina omului...

      Ștergere
  22. Domnul Emanuel a relatat doar ceea ce ati spus dvs., eu nu percep rautati.Daca reflectati un pic, veti observa comentariul ca pe o oglinda!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. Scopul nobil al vanzarii acestor carti este beneficienta catre persoanele defavorizate . Nici o publicare on line nu ar fi exclusa , insa poate ne informam cumva si gasim o Editura dispusa sa tipareasca gratuit . Eu nu am auzit oricum de asa ceva . Cine stie , sa spuna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi cea mai fericita,sa gasim o asemenea EDITURA.
      Banii din vanzarea CĂRTII editate GRATIS,i-as dona până la ultimul bănuț, as aduna copilasii de pe strazi ,pe cei orfani si necajiti, si cu ajutorul si-a altor oameni cu suflet sa le costruim un acoperis deasupra capului, si -un loc unde sa poata fi spalati,hraniti ,educati ca sa devina oameni mari si sa stie sa se descurce in viata. MĂNĂSTIRILE au atatea chilii goale, si atâta mâncare si donatii in bani, incat ar putea hrani si adaposti până la majorat, câteva sute de copii ai nimanui. Sau batrani necajiti si amărâti. Acesta ar trebui sa fie scopul MANASTIRILOR,pe langa RUGACIUNILE de aici.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Maria aceasta carte face parte din misiunea ta, este lucrare divina,continua ce ai inceput!Bani vor fi iar cartea se va publica!Dumnezeu ajuta intotdeauna!

      Ștergere
    3. Nadajduiesc ,ca voi putea sa public acest prim volum !
      Va multumesc din suflet dragilor, pentru sustinerea morala si financiara pentru CARTEA DIVINĂ !
      Cu dragoste,Maria .

      Ștergere
  24. Cam asa se imparte costul unei carti in format tiparit :

    10% drepturi autor
    35-40-45% - distributia ( retele de librarii )
    15-25% tipar
    25-40% cheltuieli editorile incluzand redactor , tehnoredactor , traducator (daca e cazul) , costurile cu livrarea la lanturile de distributie , promovarea si profitul editurii .

    Deci practic singura sansa de "imbogatire" este sa scrii un best-seller, altfel degeaba.
    Concluzie : degeaba o acuza unii sau o suspecteaza de ceva , caci asa cum personal a precizat, banutii care se strang , merg in beneficienta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Anonim 23 martie 2016, 16:48! Maria nu scrie cartea pentru a se imbogati!Ea are aceasta misiune, pentru ca ce va fi in acea carte ca informatie va ajuta oamenii! Si se va infaptui caci face parte din Planul Divin!

      Ștergere
  25. In dar ati primit,in dar sa oferiti,subscriu Emanuel

    RăspundețiȘtergere
  26. subscriu pentru Emanuel.

    RăspundețiȘtergere
  27. D.Maria stiti cum vad eu aceasta carte .ca pe un pui de porumbel.ca sa zboare il ajuta părinții. Asa si aceasta carte pentru a fi publicată trebuie ajutată. Si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa o publicați ca tare frumos o sa fie.niculina

    RăspundețiȘtergere
  28. ADEVĂRUL NU MAI POATE FI DESCIFRAT. SE ÎMBINĂ AȘA PERFECT ADEVĂRUL CU MINCIUNA,1000 DE VORBE,O MIE DE ÎNŢELESURI.ÎNTRE PROBABILITATE ȘI CERTITUDINE.SE FORMEAZĂ CONVINGERILE NOASTRE.PURĂ NEBUNIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu am citi multe carti online,iar cele pe care le-am considerat foarte bune le-am comandat si cumparat ca sa le pot reciti.
    Nu vad nimic in neregula in a face donatii.Problema este atunci cand una sustii, si alta faci.Nu poti aduce acuzatii si judecati de valuare fara ca acestea sa nu se intoarca la tine.De aceea spun, fiti administratorul constient al propriei vieti,altfel deveniti administrat si nu va convine cand vi se arata oglinda!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  30. Cum bine va ziceam mai demult, pe masura ce un guru sau altu prinde puteri, forță ii indriguieste intr-o cutie, altfel cine stie ce ar face lasati de capul lor.- In cazul de fata cutie egal bani.
    Publicati doamna si nu o luati in nume de rău (valabil si pt. domnu) mai bine încercați sa va va schimbați in bine.

    RăspundețiȘtergere
  31. Maria, sigur Dumnezeu te va ajuta sa publici primul volum deoarece aceasta este cartea LUI. Nimic nu este intamplator.
    Eu am fost astazi la banca si am facut o donatie atat cat am putut dar din tot sufletul meu.Esti hrana mea zilnica sufleteasca. Nu prea am timp sa scriu pe blog. Te iubesc si te sarut! Jeni(Eugenia din Iasi)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EUGENIA, multumesc din toata inima pentru DARUL TAU ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ocroteasca. Ma rog pentru tine si cei dragi. BOGDAPROSTE pentru DARUL TAU, pentru INTARIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.
      Te pup cu drag.

      Ștergere
  32. PRIETENI dragi,
    Va ,multumesc cu inima si cu sufletul, pentru DARUL vostru, ca sa pot scoate la toamna CARTEA LUI DUMNEZEU.
    Va iubesc si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi. Nadajduiesc din tot sufletul ca pana la toamna sa pot strange cei 6000 de euro, de care am nevoie pentru circa 3000 de exedmplare a primului volum. DUMNEZEU vede DARUL vostru si cunoaste inima voastra.,iar voi va veti convinge de aceasta, prin DARURILE pe care le veti primi de la DOMNUL. Înzecit veti primi inapoi de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI. In asta seara voi fi in direct la B1 TV, prin tel,la ora 19,iar la ora 23 cu aprox, voi fi la NATENA STARS prin SKIPE. Cu dragoste,Maria.Va imbratisez cu dragoste sufleteasca , din IZVORUL INFINIT al DRAGOSTEI LUI DUMNEZEU pentru noi toti. Cu pretuire,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prieteni dragi,
      Am fost astazi si mi-am verificat CONTUL pentru CARTE, si cu bucurie mare in suflet va spun,că mai sunt oameni cu suflet mare printre voi,care ati depus puțin câte puțin,pentru ca aceasta CARTE, ca sa poata fi scoasa de la EDITURA,prin toamna. Nu stiu cine a depus, nu conteaza suma, ci conteaza ca DUMNEZEU vede tot, si vă va rasplati voua tuturor,care imi dat o mâna de ajutor,pentru a scoate primul volum.Orice bănuț la urmă,va putea fi VERIFICAT, pentru a se arăta că , a fost folosit numai pentru CARTE !
      Nu pot cere zilnic extras de Cont de la banca, ci doar verific in fiecare saptamâna. Sigur ca suntem departe de suma necesara,dar pana la toamna cand voi termina de scris CARTEA, mai e vreme.Ma rog pentru voi toti, si din toata inima ,mii de multmiri.Imi puteti scrie si in privat pe fb,sau pe maill: mariatecuci61@yahoo.com
      Cu dragoste si pretuire, Maria.

      Ștergere