marți, 22 martie 2016

BRUXELLES ! CRUNT S -A ADEVERIT ! UN POSIBIL ACCIDENT SUBTERAN !

                                                              Dragii mei, 

Mă cutremur la propriu ! 

Iata ce scriam acum 4 zile în urmă:

                 ”Un posibil accident subteran !”
 
                      17 - 18  Martie 2016, ora 0,30 !

                                                Dragii mei, 

In aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, brusc nu mai sunt cu sufletul in fața calculatorului, ci sunt in aer liber sub un Cer de ziua, la o mare intersectie înspre Răsărit.
Aici pe strada ,vad cateva scanduri ce acoperea o mare lucrare sub Pământ. Am fost dusa pe marginea acelei lucrari subterane, in care vedeam multi barbati cu salopete albastre si cu casca pe cap. Toti lucrau la lumina curentului electric.Părea a fi ca la METROU, locul unde muncitorii se agitau.
In momentul cand mi s-a arătat ceea ce se intampla sub Pământ ,privind vreo 10 metri in jos,pana la oamenii  care munceau fara incetare,am avut o senzatie de teama, de parca asa fi fost pe varful celui mai inalt munte.
Dragii mei, vom auzi de o astfel de Lucrare subterana, probabil secreta, sau de vreun accident de munca, de vreo surpare a unei strazi, sub care se afla un loc public.
Nu stiu anume ce va fi, dar din nefericire vom auzi de aceast posibila tragedie, la care locul nu era asigurat corespunzator.
                                                 Cu dragoste Maria. 

Din păcate, astazi a fost nenorocire la Bruxelles .
Scriam in articolul meu dragilor, cum că ,vedeam ceva ce se asemăna cu o STATIE DE METROU,iar oamenii in salopeta se plimbau de colo -colo..
Iar articolul in care ,eu am scris despre ATENTATE TEORISTE intr-o gară,se pare că este vorba de METROUL de la Bruxelles.
Iata articolul :

ATENTIE ! ATENTATE TERORISTE PE CALEA FERATĂ, ÎN FAȚA UNEI GĂRI !


                                     Noapte de 14 -15 Martie 2016, ora 1,00 !

                                               Dragii mei,

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe BLOG, văd în stânga mea, desi eram cu ochii pe monitor, văd o Gara si primele doua linii de lângă peron.
O mână criminală aruncă ceva fumigem, în vreo trei -patru locuri, si-n mod special pe prima linie de lânga peron.
 Image result for bombe fumigeneImage result for bombe fumigene.
Puteau fi grenade,puteau fi bombe, care erau aruncate cu câteva clipe inainte de a veni trenul.
Afara era ziua dragilor, iar acele obiecte fumigene care sfârâiau, erau gata sa arunce în aer,primul tren care ar fi intrat in acele momente in gara respectiva. 
Dragii mei, din nefericire,vom auzi de un ATENTAT terorist,intr-o GARA. Unde anume si când,eu nu stiu a vă spune.
Cert este ca ,am vazut ambele linii goale, iar intre linii au căzut 3 -4 obiecte de mărimea unei portocale mai mari,care fumegau si sfârâiau. 
Din păcate dragilor, vom auzi si de o astfel de tragedie,care va avea loc pe undeva.
Sa avem grija dragilor, sa nu ne lăsam dusi de val,  si sa stationam mai mult decât este necesar ,in locurile super - aglomerate. 
                                         Cu dragoste,Maria. 

Din nefericire, astazi Bruxellul a fost îngenuncheat! 
Iată: 
 ...

Atentate la Bruxelles. Patru explozii s-au produs în staţii de ...

www.antena3.ro/.../atentate-la-bruxelles-patru-explozii...
6 hours ago - Patru deflagraţii au avut loc în mai multe staţii de metrou din Bruxelles, dintre care una în apropiere de instituţiile UE, iar mai multe persoane au ...

Imagini live din Bruxelles, paralizat de atentate teroriste | Click

www.click.ro/.../imagini-live-din-bruxelles-paralizat-d...
6 hours ago - Toate zborurile au fost anulate sau deviate. Alte patru explozii au avut loc la metroul din Bruxelles. Toate stațiile de metrou din capitala ...

Explozii in Bruxelles: atentate pe aeroport si la metrou. Un ...

stirileprotv.ro/.../explozii-pe-aeroportul-din-bruxelles-...
7 hours ago - O serie de explozii s-au inregistrat marti dimineata pe aeroportul Zaventem si la mai multe statii de metrou din capitala Belgiei, in urma unui ...

UPDATE: Atentat la Bruxelles! AFP: 34 morţi şi 130 de răniţi ...

www.capital.ro/atentat-la-bruxelles-o-noua-explozie-s-...
3 hours ago - Trei explozii s-au produs la Bruxelles, în aeroport şi într-o staţie de metrou din apropiere de instituţiile UE, relatează RTBF, care precizează că ...

7 comentarii:

  1. Ne indreptam spre tot mai rau.Nu pot sa inteleg cum oamenii omoara oameni in conditiile in care ti-e mila si o musca sa omori.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, tu esti o persoana buna, insa pe lumea aceasta exista oameni rai, care nu vad decat interesul banului, ar face orice pentru acest interes!

      Ștergere
  2. Ce nu intelegi?pt cei care fac aceste crime moartea e la fel de pretioasa precum viata pt noi.deci ei se bucura de moarte asa cum noi ne bucuram de viata

    RăspundețiȘtergere
  3. razboiul acesta este ultimul trebuie sa avem credinta intunericul este de foarte mult timp zorile diminetii se aproprie de noi . Stapanul vine cand noi nu ne asteptam !

    RăspundețiȘtergere
  4. SUNT OAMENI FOARTE DURI. MERCENARI DE ELITĂ. EI NU CUNOSC MILA PENTRU CĂ MILA E UN DEFECT PENTRU EI,O BOALĂ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un anonim spunea că va începe războiul pe 22 martie și se pare că data de 22 martie a marcat ceva. Ne poate da detalii dl anonim ??? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda cineva a scris ceva legat de 22 dar nu prea multe ar fi interesant sa ne spuna mai multe pt ca nu a zis va fii nu stiu cand a spus clar pe 22

      Ștergere