joi, 10 martie 2016

ATENTAT TERORIST !!! UN AUTOBUZ ,SAU UN CAMION ,VA FI CUPRINS DE FLĂCĂRI FOARTE MARI.

                                                          9 Martie 2016,ora 5,05 zori de zi !

                                                    Dragii mei, 

Astazi dimineață, mi-a dat trezirea un glas care, se distra dând foc unui camion ,sau unui autobuz.
Vedeam spre răsărit o strada, si spatele unui autovehicul mare.
Glasul spunea asa:

                    ”Lasă-mă  să mă distrez!”

Moment în care, vad cum acel autovehicul este cuprins de flacari într-o clipită, dinspre partea de desupt stanga si se extinde cat am clipi peste tot. 
.
Era ca și cum, cineva nevazut ar fi pus benzină sub burta autovehiculului respectiv.
Dragilor, din păcate vom auzi si de un asemenea eveniment tragic.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICA DOMNULUI,ca sa nu moara oameni in acest INCENDIU, pus intentionat de mâini criminale.
                                                     Cu dragoste,Maria. 

14 comentarii:

  1. Ce m-ati speriat D-na Maria fiindcă nu ați mai scris nimic pe 9 martie,m-am gândit să nu fi pățit ceva rău Doamne ferește,dar acuma mi-a venit inima la loc.Va iubesc mult Sofi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au ajuns refugiatii la noi in tara....

    RăspundețiȘtergere
  3. ÎN RĂSĂRIT LA TURCI SAU AFGANISTAN?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai spun orientarea,pentru ca să nu mai primesc bobârnace că am scris la Est si s-a intâmplat la Vest,s-au am scri la nord si s-a intamplat la Sud.
      Întotdeauna se gasesc cititori care, sa se lege de acest amănunt orientativ.Dar asa vrea sa-i vad in locul meu, si sa vad daca se descurca cu fractiunile de secunda, in care apare informatia si orientarea. Pentru a nu mai da loc la astfel de rautati,nu o sa mai scriu orientarea,chiar daca o vad, si care uneori,recunosc,ca pot gresi in orientare.

      Ștergere
    2. Degeaba te superi. Aici e vorba de "sa moara capra vecinului". Daca tu spui ca sunt inundatii in est, spre exemplu, dar ele se petrec in vest normal ca lumea se supara. Cei din vest ca nu au fost avertizati iar cei din est ca s-au stresat degeaba. Asta-i omul; tot timpul nemultumit.

      Ștergere
  4. In cluj un autobuz a fost lovit de o cinsterna ce transporta gaz.sunt raniti.eu cred ca numai rugaciunile noastre au facut ca acel gaz sa nu ia foc si sa ucida oameni.doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. MADUS CUM LE ȘTI TU PE TOATE. ȘI FAC PARIU CĂ STAI ÎNTR-UN APARTAMENT ÎNTUNECAT,FÃRĂ ELECTRICITATE,FĂRĂ APARATE ȘI TOTUȘI STAI ȘI PE NET ȘI LE ȘTI ȘI PE TOATE.

    RăspundețiȘtergere
  6. NU MADUS.ERA O CISTERNĂ DE LAPTE. PROBABIL NU ÎȚI PLACE LAPTELE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze dar stirea initiala era cu gaz.probabil si ei au fost indusi in eroare de faptul ca cisterna apartinea firmei dumagas.

      Ștergere
    2. In 2013 am suferit cea mai grea operatie pe cord deschis mai suferisem anterior inca 2 dar dumnezeu m-a ajutat la cea de a treia operatie mi s-a dat sansa de scapare de 10 la suta si medici au zis si cu ajutorul domnului sansele cresc Dumnezeu m-a aparat si a treia oara multumesctie doamne pentru ca m-ai lasat in viata

      Ștergere
  7. http://www.meganunt.ro/stiri/atentat-cu-morti-la-londra-acum/

    RăspundețiȘtergere
  8. Si la Paris atentate sinucigase,morti si raniti.S-a declarat stare de razboi. Mii de islamisti ataca Franta.Cautati pe canal France 2.

    RăspundețiȘtergere
  9. Explozie intr-o statie de autobus in ankara.atentat terorist cu mai multi morti si raniti.digi24.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.mediafax.ro/externe/cel-putin-32-morti-si-75-de-raniti-intr-o-explozie-din-centrul-ankarei-galerie-foto-video-15105916

    RăspundețiȘtergere