luni, 14 decembrie 2015

UN ATENTAT ??? O CIFRĂ 95 , ALEASĂ ÎN MOD CU TOTUL SPECIAL DE O MÂNĂ !

                                 14  Decembrie 2015, ora 3,46 zori  de  zi !

                                            Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, mă trezeste un glas dragilor ,care face o alegere anume. 
Glasul spunea aşa :

                              "Ăsta nu; ăsta nu, ăsta nu" !

   Moment în care, văd spre Est un Tabel cu înscrisuri pe el,precum acele tabele de calatorie, de prin Gări, Autogari, sau ar fi putut fi,chiar asemănătoare cu acelea din Aeroporturi.
Sau putea fi ,un Tabel al cumplitilor teroristi, care pun la cale un nou Atentat.
Cert este că ,fiecare rubrică începea cu o cifră ,după care ,continua cu primul rând scris cu litere mari, si sub primul rând, mai urmau alte 2-3 rânduri scrise mărunt.
Nu vedeam ce scrie, dar vedeam acel Tabel, care avea mai multe rubrici; fiecare rubrica ,fiind separata de cealalta, printr-o linie la orizontal.
O mână, atinge cu degetul arătător de jos în sus, fiecare rubrică de pe tabel si zicea asa :
                     "Ăsta nu ; ăsta nu, ăsta nu,...."!
Iar când mai sunt 2 -3 rubrici, până la partea de sus a Tabelului,  văd cifra  95, iar glasul spune cu satisfacaţie, aşa :

                      "Ăsta ! Ăsta da !"

Şi vedeam dragilor, cum degetul s-a oprit pe cifra 95, după care ,erau scrise cuvinte cu litere mari, apoi mai vad alte 2 -3 randuri la aceasta rubrica, scrise marunt precum rândurile de pe ziar.
Totul a durat circa 10 secunde , după care a disparut.
Dragii mei, eu nu cunosc ce inseamna aceasta cifra 95, de pe  acel TABEL, cifra aleasa in mod anume de acea mână; dar nu pot, ca sa nu mă gândesc că, este posibil un viitor ATENTAT, in care sa moara 95 de oameni nevinovaţi .
Vom vedea dragilor, ce se va intampla cu aceasta cifra 95, şi ce anume ,a dorit glasul ca sa netransmită.
Noi trebuie sa fim optimisti, şi sa daruim din puţinul nostru si celor mai puţin norocosi ; sa-I multumim Domnului si Maicii  Domnului, pentru tot ceea ce ne-a dăruit si ne daruieste, în fiecare clipă a vieţii noastre.
                                          Cu dragoste, Maria. 

    

 

3 comentarii:

  1. Nu stiu cum le percepeti dvs.aceste voci, dar eu le simt tare neprietenoase! Mereu sau aproape mereu,transmit numai vesti rele sau chiar de groaza si niciodata nu dau nici macar o solutie! Doar indicii dezastroase care ne arata ca se infaptuieste ce zic iar neputinta noastra e doar martora! Eu una Credinta mea o pastrez cu inversunare, dar aceste voci pe mine nu ma calauzesc deloc spre aceasta, doar cuvintele dvs.!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    &
    IO ZAMOLXIS, PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREA INALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! IO ZAMOLXIS vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    http://www.dzr.org.ro/istoria-secreta-a-lui-zamolxe-zeul-suprem-al-geto-dacilor-care-i-a-facut-sa-se-creada-nemuritori/

    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

    http://romaniaesoterica.blogspot.ro/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_8807.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca multi romani nu stiu cine este Zamolxe, ce rol de sustinator energetic este pentru aceste tinutiri si nu numai.
    Mesajele sale sunt un suport de incurajare pentru romani, dar totodata ne indeamna si la trezire pentru a face ceea ce am venit sa facem, pentru ridicarea noastra din negura intunericului si mai ales somnul indus de controlul mental.
    Daca astazi ne-am trezii toti ,maine am trai deja in Rai. D

    RăspundețiȘtergere