marți, 10 noiembrie 2015

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT , ÎNSPRE SUD - EST !

                                               10  Noiembrie 2015, ora 3,21 zori de zi !

                                                  Dragii mei, 

Astăzi în zori, o lumină stralucitoare ca un fulger, ma trezeste ,facându-mă ca sa ma cutremur si eu la propriu în pat,  si astfel văd dragii mei, un Cer de noapte, si o cameră mai sus oarecum amplasata, faţă de locul in care eram eu.
În aceasta camera, vedeam un pat si o lumină aurie, semn că putea sa fie noapte, sau era becul aprins pur si simplu.
Brusc , ceva cutremurător se intampla.
Văd dragii mei, cum patul din cameră, asezat langa peretele dinspre Est, incepe a se cutremura foarte.
Patul sărea ca pe arcuri, atât de tare se cutremura.


                                                     .

În clipa următoare, totul dispare, iar eu ma grabesc a scrie in caietul de sub pernuţa mea, ceea ce tocmai am vazut .
Dragii mei, din păcate, vom auzi de producerea unui Cutremur de o intensitate mai mare.
Unde si când anume se va produce si acest Seism, eu nu stiu a vă spune, căci nu mi s-a descoperit de la BUNUL  DUMNEZEU. 
Ceea ce stiu cu siguranţă, este faptul că, ROMÂNIA este ocrotita si ocolită de CUTREMURE DEVASTATOARE.
Si nu sunt vorbe goale, ci sunt de la BUNUL  DUMNEZEU si de la MĂICUŢA  DOMNULUI.
                                                     Cu dragoste, Maria.  

11 comentarii:

  1. Sper din suflet sa nu mai fim loviti si de un cutremur.Trauma venita cu nenorocirea acestor tineri ne-a marcat ca natie, suntem mai saraci cu 49 de copii frumosi :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca va fi in Turcia (e doar o parere, nu am nici un fel de calitati para...)
    Am o sugestie pentru d-na Maria, pe care o respect si ii respect stradania de a se pune in slujba oamenilor si a divinitatii: evitati sa apareti in emisiuni cu oameni care nu se respecta nici pe ei, sa nu mai vorbim de altii.. Cine vrea sa va auda parerea sa va cheme intr-o emisiune separate fara carcotasi alaturi.. Moderatorul emisiunii isi facea audienta pe seama dumneavoastra si nici macar respectful cuvenit unui simplu cetatean nu vi l-a acordat ! Multa rabdare si intelepciune sa va dea Domnul sa va impliniti misiunea pe care vi-a dat-o !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-au invitat insistent in platou, dar i-am refuzat politicos.
      Spre deosebire de PREOTI, eu nu cer nimic la schimb. Eu daruiesc din inima si din suflet. Încerc sa conving pe Semenii nostri că, DUMNEZEU EXISTA, si cum altfel, decat postand ceea ce mi se descopera ?
      Eu nu urmaresc niciun scop anume. Ci doresc sa intregesc TURMA LUI HRISTOS ! Sa-i intorc pe semenii nostri la CREDINTA. Faptul ca am acceptat sa intru in repetate randuri prin skipe, mi-a adus multa bucurie sufleteasca, deoarece, am adunat multi PRIETENI care isi doreau sa citeasca din ceea ce eu postez.Si asta este cel mai important lucru.Nu am nevoie de laude, sau de faima. Ci doresc sa fac cunoscut CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Este o lupta grea, dar atunci când ai pe DUMNEZEU lângă tine si pe Măicuţa Domnului, poti invinge orice obstacol. Cu drag, Maria.

      Ștergere
    2. Felicitari doamna pentru aparitia la agentul VIP, poate pe viitor mergeti in platou,asa va vor cunoaste si asculta multi oameni,discutia ar fi mai ampla si poate asa cu un gand bun cu totii vom putea schimba in bine ce va sa vina.

      Ștergere
  3. Multumesc din suflet Silvia, pentru urarile sincere. Chiar daca as vrea eu sa merg in Platou, DUMNEZEU PREA BUNUL, mi-a poruncit ca să nu merg ! Dar interventia mea prin skipe, este foarte apreciata de toti cititorii si nu numai. Las totul in grija LUI DUMNEZEU, si numai EL le va orandui pe toate. Daca nu L-au crezut Preotii pe IISUS HRISTOS ca fiind FIUL LUI DUMNEZEU, si L-au rastignit pe Cruce, pe mine de e m-ar crede,daca sunt un om de rând,si nu sunt Preot ? Eu mai cunosc TAINE MARI de tot,pe care nu am voie sa le spun deocamdata, dar care, atunci cand se vor implini, LUMEA toata va fi uimita . Eu nu actionez după dorinta sau voia mea, eu respect si implinesc din dragoste, PORUNCILE care-mi sunt aduse de Sus ! Se vor convinge in curand, dar păcat ca trebuie sa moara oameni, pentru ca si cei care nu cred, si-n mod special PREOTII, ca eu spun ADEVARUL LUI DUMNEZEU, si ca nu cer nimic la schimb. Nici faima, nici bani, nici alte bunuri lumesti, nici laude nu doresc. Si chiar nu mi-i teama deloc de MOARTE. Am scris pe blog, si ziua si anul cand eu voi pleca la DOMNUL ! Cu drag, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari doamna pentru aparitia la agentul VIP, sa speram ca nu va mai fi cutremur anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! ROMÂNIA este ocolita si ocrotita de CUTREMURE mari, devastataoare!

      Ștergere
  5. Eu va urmaresc de multa vreme si sunt sigura ca va faceti doar treaba, cat de bine se poate. Ma bucur ca chiar si atat de putin cat va lasa sa vorbiti ati reusit sa mai treziti niste suflete- "e mare izbanda" cum zicea parintele Iustin Parvu ;)
    Insa ma doare sufletul cand vad ca nici macar moderatorul care ar trebui sa fie neutru , si nici invitatii nu va acorda macar sansa sa spuneti ce aveti de spus - ce sa mai vorbim de respect, iubire... Parca am fi in jungla ...
    In prezenta luminii, fiecare se comporta fara masca, asa cum este el in fata lui Dumnezeu...cam asa e si comportamentul lor Multa sanatate si putere sa va puteti face cat mai bine treaba !

    RăspundețiȘtergere
  6. buna seara. am inceput sa urmaresc postarile dumneavoastra , va urmarsc cu interes si apreciez efortul pe care il faceti sa aduceti oamenii spre Dumnezeu. ce nu am inteles ( poate pentru ca nu am citit postarile f vechi ) este daca romania va fi ocrotita doar de aceste dezastre naturale , cutremure sau si de alte dezastre ati scris ca va fi ceva cu arme nucleare , in acesta situatie romania va fi ocrotita de Maica Domnului si de Bunul Dumnezeu?
    rugati-va si pentru noi pacatosii cu inima impietrita sa picure bunul Dumnezeu bunatate si sa ne incalzeasca inimile.multumim si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  7. Providenta va aratat bine cu o zi inainte. Avand in vedere diferenta de fus orar si ora la care ati publicat.

    Doua cutremure puternice, cu magnitudini moment de 6,9 si, respectiv, 6,8 grade, s-au produs in Chile in ziua de miercuri, 11 noiembrie.
    Primul cutremur a avut loc la ora 1h54min UTC (ora locala 22h54min a zilei de 10 noiembrie). Potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean, epicentrul seismului a fost localizat in zona de coasta a provinciei Coquimbo, la 77 km nord-vest de Coquimbo.

    http://www.cutremur.net/2015/11/cutremure-puternice-cu-magnitudini-de.html

    http://i.stuff.co.nz/world/americas/73930347/magnitude-69-earthquake-hits-off-chile

    Cutremurul s-a produs la adancimea de 10 km si a avut magnitudinea de 6,9 grade pe scara bazata pe moment seismic. Miscarea seismica a fost resimtita intens in vestul provinciei Coquimbo.
    Al doilea seism a avut loc la ora 2h46min UTC (ora locala 23h46min in ziua de 10 noiembrie). Potrivit EMSC, epicentrul a fost localizat aproximativ in aceeasi zona.

    Seismul s-a produs la adancimea de 10 km si a avut magnitudinea de 6,8 grade pe scara bazata pe moment seismic.
    Dupa seismul violent de magnitudine 8,3 din 16 septembrie, zona de coasta a provinciei Coquimbo este afectata de o instabilitate seismica accentuata, care este de asteptat sa mai continue.

    RăspundețiȘtergere