luni, 9 noiembrie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! UN ALT CAP AL GUVERNĂRII A PICAT !


                                                         Dragii mei, 

Vă mai îndoiţi de cele scrise de mine, si grăite de Duhul Cel Prea  Sfânt ?
Iată: 

Scriam astăzi dimineaţă, un articol in care spuneam că va mai cădea un cap al guvernarii. Si iata dragii mei, cum doar peste câteva ore, GABRIEL  OPREA si-a dat Demisia din Guvern.
Iată articolul meu, linkul cu stirea,  dar si toata stirea copiata de mine, de pe net.

Gabriel Oprea a demisionat din Guvern -...

www.www.infoziare.ro/stire/5389315/Gabriel Oprea a...
Demisia lui Gabriel Oprea din funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Interne a ajuns la Biroul permanent al Senatului, ea fiind datată 6 noiembrie
iarul de iasi > NATIONAL
Iata articolul scris de mine, si spus de Duhul  Cel  Prea Sfânt, astăzi dimineaţă în zori :

              9 Noiembrie 2015, ora  6,15 dimineaţa !

                                          Dragii mei, 

În această dimineaţă, îmi dă trezirea un glas, care vrea nepărat să ne spună cu fermitate, aşa :

                        "Cu această  dată, lăsăm  să pice , un alt cap al guvernării !
                  Un alt cap al guvernarii, îl vom lăsa ca să cadă !"

După cum vedeţi dragii mei, cu totul tainic se vorbeste in aceste MESAJE.
Faptul că ni se spune: "Îl vom lăsa să pice", ne convinge că toate sunt stiute acolo Sus, si toate se intampla numai cu voia si cu stirea Tatălui Ceresc.  
Vom vedea împreună dragilor, care este data, si ce Cap asa de important al guvernării va fi lăsat să pice.
Din partea mea, sa dea Bunul Dumnezeu ca toti cei care au furat si devastat România si poporul român, să fie pedesipiti după Legile Ţarii, si sa li se confiste toate averile; toate sa vina în visteria Ţării românesti.
                                 Cu dragoste, MARIA.

Gabriel Oprea a demisionat din Guvern


Gabriel Oprea
Gabriel Oprea a demisionat luni din functia de ministru de Interne, pierzand automat si functia de vicepremier, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Oprea participase saptamana trecuta la o sedinta de Guvern dupa demisia premierului Victor Ponta, dar a anuntat ulterior ca a fost ultima sedinta la care ia parte. 
El anuntasera ca si-a delegat atributiile secretarului de stat Ilie Botos.
Gabriel Oprea a fost una dintre tintele politice majore ale zecilor de mii de protestatari care au iesit in pietele din marile orase. El a fost protagonistul a doua scandaluri uriase in ultimele luni: moartea politistului Bogdan Gigina, aflat in coloana sa, si scandalul de plagiat in lucrarea sa de doctorat si ale unor doctoranzi de-ai sai.
Demisia trebuie sa fie semnata de presedintele Klaus Iohannis si publicata in Monitorul Oficial.
Oprea era asteptat luni la "Ora Guvernului" in plenul Camerei Deputatilor pentru a raspunde pe tema respectarea Codului rutier si utilizarea Politiei Rutiere la insotirea demnitarilor, tema propusa de liberali ca urmare a accidentului tragic in care a murit Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea a DEMISIONAT din Guvern. Klaus Iohannis a semnat DECRETUL. Cine îi ia locul

Publicat: (acum 3 ore) // Actualizat: (acum 2 ore) // Sursa: romaniatv.net

Demisia lui Gabriel Oprea din funcția de viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne a ajuns, luni, la Biroul Permanent al Senatului, fiind datată 6 noiembrie și având rezoluția favorabilă a premierului interimar Sorin Cîmpeanu. Ulterior, Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care ia act de demisie şi îl numeşte interimar la Interne pe Sorin Câmpeanu, care este şi premier interimar.
Gabriel Oprea
Foto: romaniacurata.ro


UPDATE 15.25 Guvernul anunţă, într-un comunicat de presă, că, în urma demisiei lui Gabriel Oprea, Primul-ministru interimar Sorin Cimpeanu a preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne. În același timp, Primul-ministru interimar și-a delegat atribuțile de ministru al Internelor către Ilie Botos, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
______________________________________________________________
Biroul Permanent al Senatului a luat act, luni, de demisia lui Gabriel Oprea din Guvern.
"Am luat și noi act, din partea Guvernului, de această demisie adresată premierului interimar, demisia din funcția de viceprim-ministru pentru securitate națională și din cea de ministru de Interne și (...) delegarea atribuțiilor domnului secretar de stat Ilie Botoș. Demisia este din 6 noiembrie și are rezoluția favorabilă a premierului interimar", a afirmat vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru.
El a explicat că, din motive formale, este posibil ca demisia "să nu fi apărut în Monitorul Oficial, iar președintele să nu fi emis decretul respectiv".
"E o chestiune care ține de formalism și cred că astăzi Administrația Prezidențială va emite și decretul respectiv", a spus Chelaru.
Ulterior, Administraţia Prezidenţială a comunicat că președintele Klaus Iohannis a semnat luni, 9 noiembrie a.c., "Decretul prin care ia act de demisia domnului Gabriel Oprea din funcția de Viceprim-ministru al Guvernului României și Ministrul Afacerilor Interne şi constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului."
"De asemenea, Președintele României a semnat luni, 9 noiembrie a.c., Decretul prin care îl desemnează pe domnul Sorin Mihai Cîmpeanu ca Viceprim-ministru și Ministru al Afacerilor Interne, interimar", precizează sursa citată.
Una dintre cererile zecilor de mii de protestatari care au ieşit pe stradă revoltaţi de tragedia petrecută în clubul Colectiv a fost ca Gabriel Oprea să îşi dea demisia. Aceasta a survenit oficial abia astăzi, la 10 zile după incendiul în urma căruia şi-au pierdut viaţa 46 de oameni, alte zeci fiind răniţi în stare critică şi gravă.
CITEŞTE ŞI PNL a redepus la Senat moţiunea împotriva lui Gabriel Oprea
Partidul Național Liberal a redepus, vineri, la Senat o moțiune simplă intitulată "Gabriel Oprea trebuie să plece! Fără coloană oficială" și solicita ca dezbaterea acesteia să aibă loc, conform Regulamentului, în această săptămână.
Moțiunea a fost retrasă însă de pe ordinea de zi a plenului Senatului ca urmare a demisiei vicepremierului, potrivit unei decizii a Biroului permanent al Camerei Superioare a Parlamentului.
"Biroul permanent a aprobat astăzi (n.r. luni), luând act de situația creată prin demisia primului-ministru și, implicit, a Guvernului, inclusiv a domnului vicepremier Oprea, să scoată de pe ordinea de zi moțiunea", a afirmat luni vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru.
Inițiată de 48 de senatori PNL, moțiunea intitulată "Gabriel Oprea trebuie să plece! Fără coloană oficială" a fost depusă la Senat pe 4 noiembrie, după ce, la începutul săptămânii trecute, o altă moțiune simplă a fost retrasă de PNL de pe ordinea de zi a acestui for.
Liderul senatorilor, Ion Popa, a precizat că din cauza tragediei de la Colectiv a retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului moțiunea ''Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganță, abuz și dispreț în exercitarea funcției publice'', urmând să o redepună după ce "lucrurile vor evolua pe un făgaș normal".
Gabriel Oprea a anunţat vineri că nu va mai participa la şedinţele guvernului interimar şi că şi-a delegat atribuţiile de ministru al Internelor secretarului de stat Ilie Botoş. Anunţul lui Oprea a fost făcut la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis.

+

2 comentarii:

  1. Dumnezeu fie laudat! Nimic de adaugat. Fapte bune sa se adune, Romania la actiune!

    RăspundețiȘtergere
  2. A observat cineva detaliile din fotografia lui Oprea? Mie mi-a atras atentia acea sigla care seamana cu o aura in jurul capului sau, iar in jurul corpului apare o lumina ca un corp energetic. Oare cum s-o interpretam?

    RăspundețiȘtergere