marți, 10 noiembrie 2015

SE VA ÎNTÂMPLA O CATASTROFĂ NUCLEARĂ !

                                                   9  Noiembrie 2015, ora 23,20 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta seară, în timp ce eram încă în faţa calculatorului, aud un glas care spune ceva catastrofal.
Daca până acum, vedeam tot felul de explozii,ce se asemănau cu cele de la Hiroshima si Nagasaki, si niciun glas nu spunea nimic , iata că, în aceasta noapte, un glas era foarte hotărât si spunea cu repeziciune ceva de parcă, Catastrofa era deja la geamul său.

Centrala nucelara de la Belene
 23 de ani de la explozia de la Cernobal.Hiroshima e Nagasaki,
Glasul spunea  tare si cu extremă îngrijorare aşa :

          "Catastrofă !
         Se va întâmpla, o Catastrofă  Nucleară !
         O Catastrofă Nucleară,
                            urmează  a  avea loc !"  

 După care dragii mei, văd spre Est, câţiva pomi cu frunze aurii, învăluiţi în lumină aurie, sub un Cer de ziuă.
Deasupra acestor copaci ,ce încă mai aveau frunze pe ei, o mână nevăzută, scrie cu negru în aer , asa precum am şi auzit, pentru ca să mă convingă, că asa va fi precum am auzit.
Iată, ce scria mâna nevăzută:

           Se va întâmpla ,O Catastrofă  Nucleară !

Dragii mei, mă cutremur si eu la propriu la gandul că, se va intâmpla si această  Catastrofă !
Cum  nicio Autoritate, nu pare să ţină cont de aceste MESAJE Divine, ci stau pasivi crezând că, am eu o imaginatie bogată, sau mai rău,că as avea eu vreo problema , vor fi puşi în faţa Catastrofei împlinite.
După mine cred că , va exploda vreo Centrală Nucleară pe undeva.
 Aceasta este părerea mea! 
Sau, cine stie ce gânduri mai au acei oameni care, deţin Bomba  Nucleară şi stau cu degetul pe butonul roşu.
ROMÂNIA  noastra, cei care conduc România noastră, ar trebui să fie bucurosi că primesc astfel de MESAJE corecte, de la un om înzestrat de Duhul  Cel Prea Sfânt, ca să audă al Său glas.
Dacă s-ar ţine cont, si s-ar lua în serios toate câte eu scriu de la BUNUL  DUMNEZEU, cu siguranţă, am putea preveni multe Catastrofe.  
Dar mândria si orgoliul multora, duc la Catastrofe si la pierderi masive de vieţi omenesti.
O să vedeţi dragii mei, că nimenea nu va misca niciun deget, nici de astădată. 
Se va trece cu uşurinţă si peste acest MESAJ Divin, care anunţă O Catastrofă uriaşă.  
Eu nu cunosc locul sau ziua, când va avea loc CATASTROFA  NUCLEARĂ .
 Dar dacă s-ar face cercetări amănunţite, în Ţările unde exista CENTRALE  NUCLEARE, cine stie, poate ,vom putea  evita această Catastrofă Nucleară.
Dragii mei, eu mi-am făcut datoria si de această dată ,în faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Mi-am făcut datoria si de această dată, faţă de Semenii nostri,cărora le datorez cinste si corectitudine totală, în toate câte eu scriu ,numai cu Voia Tatălui Ceresc ! 
Misiunea mea, este de a face cunoscut CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU !
Cine are urechi de auzit, să audă ,şi cine are ochi de văzut, să vadă! 
DOAMNE , TE  RUGĂM AJUTĂ -NE  ,SI  NE  APĂRĂ  ÎN  FIECARE  CLIPĂ , DE  TOT  RĂUL  SI  DE  TOATĂ SUFERINŢA !
                                    Cu dragoste, Maria. 

35 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu se va intampla in Canada. Se va intampla in Est, dupa ce va erupe vulcanul. Posibil pe 15. Mie asa mi s-a aratat norul radioactiv de tip ciuperca, la fel cum i s-a aratat doamnei Maria. L-am vazut acum o luna. Trebuie sa-l caut in fotografii. Era chiar spre Nord - Est. Tind sa cred ca va fi tot in Japonia. Japonia va fi lovita de catastrofe foarte multe, pana va disparea. Se va scufunda insula. Este un popor departe de Dumnezeu cum mai sunt si altele. Nici Olanda, Franta Portugalia etc., multe tari care se afla pe tarmurile oceanelor lumii, nu vor avea o soarta prea buna, in primul rand SUA. Si cu toate acestea, nu apa va aduce sfarsitul, ci focul, caci foc va fi peste tot. Apa este sfantul Enoch strabunicul lui Noe, iar focul este sfantul Ilie, inainte-mergatorii venirii Domnului nostru Iisus Hristos. Dumnezeu sa va binecuvanteze, si sa ne aiba in paza.

      Ștergere
    2. Se intampla azi si maine in Danemarca si Suedia. E un exercitiu planificat de catastrofa nucleara la care participa 500 oameni.

      Ștergere
  2. Doamne fereste este tot ce mai lipseste !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Maria va multumim pentru grija dv de a ne preveni in nenorocirile care vor fi , multa sanatate .

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa ne apere de toate rautatile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bunul Dumnezeu să ne ajute pe toti. Multumesc doamnă că existați lui Dumnezeutatăl sși fiului sfînt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Haideti sa ne unim in rugaciune ca sa schimbam aceasta linie temporala cu o asa nenorocire, sa stiti ca o putem face, avem aceasta putere. Trebuie doar sa multumim Domnului ca nu s-a intamplat si o putem anula. Cred ca rolul acestor mesaje este ca noi sa aflam cam ce se poate intampla ,sa putem alege transmutarea lor in lumina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti sa schimbi nimic, si nimeni nu poate, caci tot ce a fost dat sa fie va fi. Nimic nu este intamplator pe aceasta lume si totul se intampla cum trebuie sa se intample. Singurul lucru pe care puteti sa-l schimbati, sunteti voi, caci nimic din tot ce stiti si cunoasteti, nu va mai fi la fel. Treziti-va constiinta si cresteti lumina din voi.

      Ștergere
    2. Singurul lucru pe care putem să-l schimbăm, suntem noi, căci nimic din tot ce ştim si cunoaştem, nu va mai fi la fel. Să ne trezim conştiinţa asupra a ne opi din PĂCAT si doar după ce spălăm cu fapte dumnezeieşti haina botezului uzată şi murdărită de PĂCAT să mulţumim lui Dumnezeu pentru a creşte lumina din noi.

      Ștergere
    3. Singurul lucru pe care putem să-l schimbăm, suntem noi, căci nimic din tot ce ştim si cunoaştem, nu va mai fi la fel. Să ne trezim conştiinţa asupra a ne opi din PĂCAT si doar după ce spălăm cu fapte dumnezeieşti haina botezului uzată şi murdărită de PĂCAT să mulţumim lui Dumnezeu pentru a creşte lumina din noi.

      Ștergere
  7. Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului sa fim aparati de tot ce va veni,dar foarte important este si ce transmitem.Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nimic nu este intamplator ! Ne-am inmultit , ne-am inrait , ne autodistrugem prin ignoranta dar mai ales prin ORGOLIU !

    RăspundețiȘtergere
  9. Si daca e la noi???Alminteri nu vorbeati de autoritatile care nu tin seama de mesajele dvs.Ca daca ar fi in alta tara, ce treaba au autoritatile noastre cu aia?,,cei care conduc România noastră, ar trebui să fie bucurosi că primesc astfel de MESAJE corecte"Deci...as spune eu ca acest eveniment e pe la..noi.Si ca nimeni nu va ia in seama cand avertizati.Pacat!!! Eu m-am convins ,in timp ,ca ce spuneti nu e doar o speculatie.Si eu am fost sceptica si circumspecta, multa vreme.Dar am urmarit cu atentie si rabdare si multe, foarte multe mesaje s-au implinit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e la noi. Pe noi doar rusul ar putea sa ne bombardeze nuclear, dar nu o sa o faca niciodata. Nu faci pipi contra vantului. Vorbesti de arma nucleara. Armele nucleare la ora actuala sunt de sute de ori mai puternice decat cele de la Nagasaki si Hiroshima. Moscova este la 1500 km de Bucuresti iar Sevastopol unde au baza strategica militara cu multa tehnica militara si personal, trupe stationate, este la 300 km de Constanta. Norul radioactiv si radiatiile rezultate in urma detonarii unui astfel de dispozitiv nuclear i-ar termina si pe ei. Ar fi sinucidere curata din partea rusilor sa ne bombardeze nuclear. Ne vor bombarda si ne vor invada, ca sa mute flancurile de razboi de la granita lor dar nu cu arme nucleare. Nu ne vor ocupa. Nu vor avea timp. Primim ajutor de la prietenii nostri. In jurul nostru va fi urgie pe pamant. In marea neagra sunt 2 nave triunghiulare de 300 km diametru. Una chiar la Sevastopol, alta la granita Turciei cu Georgia. Cand vor incepe nebunia, o sa intervina si aia. Aia nu sunt cu noi, sunt cu rusii.

      Ștergere
    2. Iubesc, cultura japoneza, istoria lor si tot ce tine de Japonia este extraordinar, dar din pacate, stati linistita, ce v-am spus de Japonia este valabil pentru intreaga lume. Am vorbit de Japonia fiindca sunt atasat de acea cultura, dar m-a marcat ce am vazut. Cat despre credinta in Dumnezeu, mai ganditi-va putin, cata credinta au ei in Dumnezeu. Au multe religii si credinte, unele chiar ciudate, demoni etc. Credinta in Dumnezeu este valabila pentru intreaga lume, de orice religie. Multi sunt slujitorii Domnului pe acest pamant, dar puti i sunt cei, ce-I slujesc cu adevarat. Despre nepotii din Japonia, copiii si parintiii de acolo, stati linistit, aveti si aici in tara, si peste tot in lume. Noi toti suntem fii si fiicele cuiva, parintii, bunicii sau nepotii cuiva. Faptul ca nu va spun eu, doamna Maria sau altcineva care primeste mesajele acestea, si traiti in ignoranta o viata desarta, si cand vedeti ca 7000 mii in Nepal mo de la cutremur sau ca 2200 in India mor de la caldura, ori in fiecare clipa pe acest pamant mor mii de oameni de boli, foamete, crime, razboaie etc. Spuneti doar ca va pare rau de ce vedeti, cand vedeti asa ceva ca se intampla pe pamant, si va vedeti de viata dumneavoastră mai departe. Dintr-o data cand mor 48 si vor mai muri pana la 75, in Romania, urlati o tara intreaga si spuneti ca e tragedie, dar ramaneti tot cu parerea de rau si va vedeti de viata voastra. Dar daca se intampla in Japonia, Italia, Spania, America, Franta, Germania etc, pe unde aveti neamuri, fii si fiice, neptoti, sau la voi in ograda, va pasa, caci e vorba de voi. Daca va spuneam acum o luna sa mai vine de o luna ca vor muri in flacari in chinuri groaznice acei copii in Colectiv, m-ati fi crezut? Mi-ati fi spus sa incetez, ca bat campii sau sa nu mai spun asemenea lucruri caci sunt copii si se tem. Cine a oprit ceva? Nimeni. Nici nu ar fi putut fiindca oricum se intampla. Iaca ce ti-am spus despre Japonia se va intampla. Si de vei evacua toata Japonia si o vei mura pe luna, se va scufunda luna, si tot se va intampla. Se va intampla nu ca vreau eu, nu eu hotarasc. Se va itampla fiindca asa trebuie sa se intample.

      Ștergere
    3. mi-ai luat vorba din gura. in fiecare secunda pe terra mor copii de foame, pe ei nu-i mai plange nimeni, nu se mai da nimeni cu capul de pereti. toata romania e in doliu ca au murit cativa tineri dar de milioanele de oameni de pe planeta asta care mor de foame nu-i mai pasa nimanui. ipocrizie. manipularea presei isi spune cuvantul.

      a, si ca focul ala care s-a extins mult prea repede si ca n-avea cum sa ia foc clubul ala de la artificii ci ca a fost o mana criminala nu mai ancheteaza nimeni. presa este interesata doar de rating. atat. de aflarea adevarului nimeni. acum toata lumea nu se uita decat pe cine sa mai crucifice astazi: pe presedinte, pe premier, pe ministru, pe primar, pe proprietar, pe isu, chiar si pe doctori etc. toti sunt vinovati, toata lumea sta cu furcile si cu topoarele in mana pentru ca in fond si la urma urmei lumea vrea CIRC. atat!

      imi este sila si scarba cand vad atata ipocrizie. imi vine sa vomit, dar ma abtin cu stoicism.

      sunt curios cand ajung acasa pe cine o sa mai crucificam astazi caci lumea trebuie sa se distreze! (si asta este o forma de distractie, nu va pacaliti singuri)

      Ștergere
  10. Mai terminati cu asta nu ne speriati si dati exemple de Japonia avem copii,nepoti acolo nu vreau sa ma gandesc.Si de unde sti ca oamenii de acolo sunt departe de dumnezeu??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul că am pus câteva poze de pe net, nu inseamna ca se va intampla acolo. Le-am alesla intamplare, pentru a fi ca un exemplu la ceea ce scriam. Daca te deranjează ceea ce citesti, poti alege a nu mai citi. Asa putem spunesi despre Moartea fireasca, a fiecaruia dintre noi. Un om care nu se gandeste ca va muri vreodata, est un om care are CREDINŢĂ puţina sau deloc. Trebuie sa privim MOARTEA, asa cum este : o trecere de la viaţa vremelnică la cea vesnica. Eu una, abia astept sa ma cheme BUNUL DUMNEZEU la EL. Asadar, cui îi este teama de ceea ce citeste pe acest Blog, sa renunte a mai citi. Sa caute ceva ce-i aduce lui multumire si fericire vesnica.

      Ștergere
    2. De multe ori am crezut ca nu sunt in toate mintile, ca nu imi gasesc nicaieri locul unde sa ma simt cu adevarat ACASA pe Terra. Iubesc pamantul românesc in asa fel incat cand am lipsit 15 zile din tara si m-am intors am inteles ce inseamna sa iti vina sa il saruti pur si simplu. Si totusi, nevoia de a pleca Acasa este un sentiment dureros de multe ori. Fiti binecuvantata!

      Ștergere
  11. Acum ceva timp citeam ca Divinitatea a luat liberul arbitru al oamenilor in privinta exploziei bombelor, rachetelor sau orice de natura nucleara, iar pentru aceasta treaba au fost desemnati sa supravegheze pamantul pe directia asta extraterestrii.
    Daca este adevarat si extraterestrii isi fac treaba nu o sa fie nimic de genul asta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Da asa este doamna Maria.Uneori ne este frica de adevar.....Destinul nu il poate schimba nimeni .DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru cei care isi fac griji si se sperie de moarte, va pot asigura ca toti cei care nu se ridica la nivelul vibrational al acestei planete, o vor parasi (intr-un fel sau altul). Nimic in Univers nu se pierde, totul se transforma. Credeti oare ca Dumnezeu poate sa-si distruga creatia ? Cati dintre dumneavoastra v-ati putea ucide copilul mult iubit ? Poate nu este o comparatie foarte reusita, dar Dumnezeu ne iubeste pe toti.
    De ce credeti ca nu se specifica in detaliu locatiile unde se vor petrece viitoarele catastrofe ? Tocmai pentru ca totul este bine pus la punct, decurge dupa planul perfect al lui Dumnezeu, iar El fiind perfect nu face greseli (deci nu mai incercati sa judecati).
    Multumim d-na Maria ! Si v-as sfatui pe viitor sa evitati sa va justificati...va irositi energia degeaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Calin, ce inseamna "nivelul vibrational acestei planeta"? Daca vorbim despre Dumnezeu, sa stiti ca si-a ucis pe singurul Sau Fiu, atat pentru mine cat si pentru dumneavoastra si pentru intreaga lume. Inca un lucru vreau sa va amintesc, Dumnezeu nu distruge lumea si nu ucide pe oameni, la Dumnezeu este inca Har, judecata omenirii o sa vina. Acum este la lucru Satan, el este vrajmasul lui Dumnezeu, el este distrugatorul si nimicitorul creatiei. Cititi Biblia si o sa gasiti ceea ce v-am scris aici.

      Ștergere
  14. Tare rau imi pare sa constat nivelul scazut al constiintet din citirea acestor pareri.Cate tragedii trebuie sa se mai intample ca oamenii sa iasa din mintea critica si justitiara in care s-au cufundat? Barfa, criticismul, judecarea, ridiculizarea reprezinta magia neagra. Cuvintele si gandurile au putere de creatie pentru ca ele intruchipeaza frecvente de vibratie ale energiei.Natura energiei pe care o emitem cheama entitati de aceeasi frecventa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Liberul arbitru nu a fost luat oamenilor, drept dovada sta nevativitatea care este creata din frica, dar prin decret Divin a interzis folosirea armelor nucleare deoarece este afectata planeta si chiar universul prin distrugerea la nivel de atom.Este adevarat ca fiintele de lumina (extraterestrii) care inconjoara planeta au grija sa intervina in intentia de folosire a acestora. Problema grava este cu centralele nucleare de furnizare a energiei electrice.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://m.adevarul.ro/international/in-lume/vladimir-putin-rusia-intentioneaza-sa-si-consolideze-arsenalul-nuclear-capacitati-sistemelor-antibalistice-1_56421740f5eaafab2c78fe00/index.html
    Sa speram ca nu este vorba despre noi..suntem in vizorul Rusiei pentru acel scut de la Deveselu
    Nu ne ramane decat sa ne rugam din suflet sa fim protejati!

    RăspundețiȘtergere
  17. Da de cand aveti aceste previziuni,doamna Maria...adica ce le.a declansat...appo va stimez mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De când ma stiu! Numai ca din 1997, am costientizat ceea ce se intampla!
      Nu am avut vreun motiv anume, doar faptul ca sotul meu era ateu pe-atunci. Si ma rugam la BUNUL DUMNEZEU ca sa ma ajute ,să fiu DOVADA VIE a necredinţei sotului meu, si apoi a LUMII întregi.
      Treptat, treptat, am primit tot mai mult, tot mai mult, si am adunat sute de caiete scrise, din 97 incoace.Si am reusit ca sa-mi aduc sotul la CREDINŢĂ ! Fireste nu e meritul meu, ci numai PUTEREA DUHULUI SFÂNT!

      Ștergere
    2. doamna Maria,dar oare eu cum sa procedez sa-i determin pe copiii mei(doi la numar)plecati in occident de 25 si 21 de ani,sa se intoarca catre Dumnezeu cu totul.Nu ca nu ar avea credinta,insa doar din gura si doar sa ceara ajutor.Degeaba le transmit eu multe indemnuri,multe postari interesante despre divinitate.acestia au replicile lor. Ma rog la fiecare Sf,Liturghie numai si numai pentru acest lucru.Cred ca Bunul Dumneze ma va auzi. Datorita lipsei lor de practicare frecventa a credintei,nici nu le merge prea bine. Adica jumate dai jumate primesti ,ca sa ma exprim asa.

      Ștergere
  18. Singurul lucru pe care putem să-l schimbăm, suntem noi, căci nimic din tot ce ştim si cunoaştem, nu va mai fi la fel. Să ne trezim conştiinţa asupra a ne opi din PĂCAT si doar după ce spălăm cu fapte dumnezeieşti haina botezului uzată şi murdărită de PĂCAT să mulţumim lui Dumnezeu pentru a creşte lumina din noi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Peste 500 de oameni vor participa la o simulare ampla de catastrofa nucleara planificata in Danemarca si Suedia, miercuri si joi. In limba romana nu am gasit nimic. Citit aici:

    http://www.thelocal.dk/20151111/terror-and-nuclear-catastrophe-to-hit-denmark-in-drillsterror-and-nuclear-catastrophe-to-hit-denmark-in-drills

    http://cphpost.dk/news/denmark-to-be-struck-by-an-atomic-disaster-this-week.html

    http://www.thelocal.se/20151111/nuclear-catastrophe-drill-off-west-sweden-coast

    RăspundețiȘtergere
  20. Deci s-a adeverit. Atatia oameni care fac exercitii pt catastrofe are un anumit impact in subconstientul colectiv, deoarece acei oameni exerseaza ca si cum ar fi real.
    Dar de ce asemenea pregatiri in nordul europei?
    Pentru ce anume fac asemenea exercitii?

    RăspundețiȘtergere
  21. Rugaciune, fapte prin credinta, intoarcere la inceputuri. Fara inchinare la idoli, moaste si tot felu de scarbosenii in fata Domnului. Inchinare la Dumnezeu prin Hristos ! Singurul mijlocitor este Fiul Hristosul, atat !sa se pocaieasca lumea de faptelerwle, de faradelege ! Sa se intoarca lumea la Dumnezeu, prin inchinare in Duh si Adevar !

    RăspundețiȘtergere