miercuri, 4 noiembrie 2015

O LACRIMĂ SI - O LUMÂNARE APRINSĂ , PENTRU SUFLETELE CELOR CARE AU MURIT , ÎN CLUBUL COLECTIV !

                                                           
                                               3 - 4  Noiembrie  2015, ora 0,34 !

                                                   Dragii mei, 

În această noapte , în timp ce scriam aici pe Blog, văd în spatele meu, desi eram cu ochii pe monitor, văd Măsuţa de la căpătâiul meu, pe care am multe cărti de Rugaciuni, Candela  Sfanta aprinsă, si câte o lumânare in sfesnic, atunci când mă rog, văd ceva uimitor.
Din Cerul  Sfânt, a coborât o lumânare aprinsă, inconjurată de o lumina alba.
                                                              
   
                                                Toaca - un ziar naţional de spiritualitate şi atitudine ortodoxă.

Uimirea mea , a fost mare ! 
Pe măsuţa mea, in acest moment, nu aveam nicio lumânare aprinsă, deoarece Sfanta Candelă arde în mijlocul Sfintelor Icoane, de pe peretele camerei in care dorm. 
Ochii mei firesti, erau pe sticla monitorului, dar cel de-al treilea ochi ,ochiul Divin, vedea ce se intampla în spatele meu.
Să aprindem si noi dragilor o lumânare, pentru cei care au murit arsi de vii, în clubul groazei.
Să spunem o Rugaciune pentru odihna sufletului lor, precum si pentru cei care zac pe paturile de spital. 
Să nu ne lăsam dusi de val, si sa aruncam cu venin, asupra acestor frumosi tineri, 32 la numar până acum, sunt cei care au murit.
Indiferent ce muzica îmbratisau, indiferent că erau credinciosi sau nu, noi trebuie ca sa-i iubim ca pe niste frati si surori, ce ne sunt intru Domnul  nostru Iisus  Hristos. 
DUMNEZEU  ne iubeste pe toti, căci toti suntem fiii Săi!
Daca avem 2, 3, 4 copii, si unul din ei ,este mai zvăpăiat, mai neascultător, inseamna că-l vom iubi mai puţin? Categoric Nu !
 Îi iubim pe toti la fel, pentru că sunt fiii nostri.
Tot la fel, si Bunul Dumnezeu ,ne iubeste pe toti la fel, pentru că suntem creaţi după Chipul si asemănarea Sa. 
Asa după cum stiti, eu am spus despre aceasta mare Tragedie cu 4 zile inainte de a avea loc, la TV - ANTENA  STARS, la emisiunea Agentul Vip. 

 .

AGENTUL VIP

Femeia răpită de extratereşti vorbeşte: "M-au absorbit ca un aspirator. M-au ţinut două ore la ei în OZN!" Mărturii halucinante!

Iată si imagini de la cumplita Tragedie :

  1. Mărturii din clubul morţii: oameni care ardeau de...

    stiri.tvr.ro/marturii-din-clubul-mortii--oameni-care...
    Oameni care ardeau de vii. ... s-a dus să ajute colegii care şi-au lansat albumul în clubul Colectiv. ... Am pus mâna să îl sting şi m-am ars.

 ... li s-ar fi interzis sa vină la locul tragediei de la clubul ColectivTragedie de Halloween într-un club din Bucuresti: 27 de morți, 155 ....
 .
                                                Cu lacrimi în inimă si-n suflet, Maria.

5 comentarii:

  1. De ce reactia aceasta tarzie , doamna ? Tragedia a avut loc in noatea de 30 oct ? De ce ati asteptat pana acum ? Ce indoieli aveti in suflet si de ce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna c[ nu ai citit deloc articolele referitoare la aceasta cumplita tragedie !
      Daca le vei citi cu atentie., vei vedea ca am fost in asentimentul celor suferinzi . Faptum ca am scris din nou, in care spuneam o lumanare aprinse, este că, si CERUL plange si a trimis la mine in camera o lumanare divina. Asa ca, te rog cauta articolele de cand s-a intamplat tragedia, si citeste-le cu atentie. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  2. Care-i rostul acestor mesaje , daca nu reusim sa le intelegem si sa le prevenim.?. Ce facem cu ele , doar ne mandrim ca s-au adeverit! Tare as vrea sa stiu pentru ce va sunt revelate, ca sa pot face ceva, sa le diminuez intensitatea negativa si sa le transmut in Lumina

    RăspundețiȘtergere
  3. draga curajos anonim,

    si eu i-am pus aceasta intrebare despre rostul revelatiilor d-nei Maria, caci nici eu nu vad rostul unor revelatii care sunt doar de amorul artei daca tot nu poti salva barem o viata cu ele.

    si da, vanitatea este cel ma insidios "pacat" dintre toate si este ultimul dintre "pacate" de care cu greu se scapa, un "pacat" care stie sa se ascunda in cele mai ascunse cotloane ale sufletului, un "pacat" care isi scoate capul la iveala si cand dai de pomana. (doamne uite ce bun(a) sunt eu la suflet, uite cum dau eu de pomana, uite cum ii ajut eu pe acesti sarmani = ce grozav(a) sunt eu) toti cei care au vrut sa urce spre lumina s-au luptat cu acest pacat dar nu toti l-au dovedit.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...TREBUIA SA SCRIETI PE BLOG DESPRE ACEST ARTICOL SI NU SA VA DUCETI LA TELEVIZIUNE CA SIGUR ERAU SALVATI ACESTI OAMENI...VATI DUS LA NECREDINCIOSII AIA !

    RăspundețiȘtergere