marți, 10 noiembrie 2015

APARIŢIA LUI IISUS HRISTOS LÂNGĂ MINE , ÎN TIMP CE MĂ RUGAM !

                                 Noapte de 8 -9 noiembrie 2015, ora 2,14 !

                                           Dragii mei,

În timp ce mă rugam la scumpul nostru Mântuitor, cu lacrimi fierbinţi mă rugam pentru tinerii arsi, precum si pentru sufletul celor care nu au supravieţuit, văd cum într-o clipă, pe Cărticica mea de Rugaciune, vine ca din Sfânta Icoană, O Sfanta Cruce ca din aur. 
  
                                                  

                                                    Crucea si sarpele de arama | romoflorin.

În Sfânta Cruce, pe suprafaţa  ei, Îl văd pe IISUS  HRISTOS răstignit.
Totul a durat circa 5 secunde, după care a dispărut. 
Şi am stiut dragii mei, că şi de această dată, Iisus  Hristos a  auzit Rugaciunea mea, si că-i va ajuta si pe acesti tineri care, au supravietuit Incendiului din Clubul groazei. 
Rugaciunea si Dragostea, dar şi Nădejdea si Rabdarea, sunt Virtuţi Dumnezeiesti, şi pe care, ar trebui să le ţinem unite foarte strâns.
Nu putem împlini Poruncile Lui Dumnezeu, dacă vreuna din ele, nu o implinim.
Dumnezeu si Măicuţa  Domnului , să ne ajute pe toti, si sa ne aiba în paza, si-n mila Sa,Amin!
                                                Cu dragoste, Maria. 

9 comentarii:

  1. Oare acestor tineri nu le-ar fi fost mai bine sa fie lasati pe pamantul pe care s-au nascut si care i-a hranit pana acum cu energia sa, sa nu fi fost trimisi in alte tari? Si oare de ce trebuie sa-i plangem - daca vointa Sa a fost ca ei sa plece, cine suntem noi sa fim tristi pentru ceva ce El a ingaduit?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ne puteti spune despre rugaciune, ce rugaciuni trebuie sa zicem?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nicunul din cei ce au plecat, nu se va mai intoarce. Cat despre ingaduit, ne-a mai ingaduit mai mult decat pe altii. Acum suntem in mana potrivnicului si buni si rai. Va putea sa distruga tarana dar nu va putea sa distruga lumina din noi, depinde de fiecare si de credinta lui. Acesti copii nevinovati le-a luat mintile necuratul si i-a adunat pe toti acolo. Si-a luat tributul pentru cele 6 luni in care nu i s-a ingaduit sa aduca urgia asupra noastra cum a adus-o asupra intregii lumi. Mai are doar 2 ani pe acest pamant, dar in acesti doi ani va aduce mai multa urgie pe pamant decat a adus de la facerea lumii si pana astazi. Pregatiti-va caci putin timp a mai ramas, si El vine. Nu va infricosati de cele ce vor urma, ci bucurativa caci Domnul Iisus Hristos este aproape. Aseara mi-a aparut 7 si urgie. 15, 16 mi s-au aratat de multe ori inainte. 7 zile cred ca au mai ramas. Cred ca duminica sau luni acum o sa se intample ceva rau. Cel mai rau o sa fie de pe 23 decembrie dar incepe usor pe 21, 22. Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa ne trezim constiinta, sa crestem lumina din noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Speram ca veti primi si mesaje pozitive

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa Maria, raul il poate face oricine, deci daca Dumnezeu se ocupa cu nenorocirile, cu alea bune cine se ocupa ca tu nu dai decat frica aici, vreau si sperante, nu sperante de genul "La anul si la multi ani"
      Domnul vede ce am scris si nici nu trebuie sa caute prea mult cine sunt ca mi-am dat numele real.
      Deci astept ca Dumnezeu sa-mi raspunda:
      De ce nu dai Doamnne si vesti bune, ca de-aste rele sunt ghiftuit????

      Ștergere
    2. Alexandru,nu il invinovati pe Dumnezeu pentru toate ce ni ce intampla noua.Toate nenorocirile astea vin din jocul celui rau care le-a si pregatit deja pentru toti care nu il iubesc pe Dumnezeu.Si acestia care nu au nici macar un dram de credinta adevarata nu vor mai fii pe acest pamant ei vor pleca definitiv , fiind alegerea si acceptul sinelui lor de a face jocul spre trezirea constiintei multora dintre noi.Deci Dumnezeu nu este amestecat in tot ce se intampla,el practic priveste de sus din cer la noi indurerat si chiar trist sa stie ca noi chiar credem in aberatiile pe care le spunem uneori dar el iarta mereu si mereu..Deci jocul pe pamant este al maleficilor de intunecati,al demonilor,este planul lor pentru a depopula omenirea pentru ca asta e visul de aur al lui Satan.Planul lui Dumnezeu este altu acela de a salva sufletele oamenilor si a trai vesnic intr-un regat care nu se aseamana cu nimic din ce este pamantesc.Dumnezeu da avertismente prin Alesi si nu pentru a induce frica si teroare in randul oamenilor ci tocmai pentru a da prilejul de a intoarce sufletele catre El Cat mai este timp.Cine nu asculta aceste semnale va fii vai si amar pentru ca noi am auzit si nu am dat ascultare de Tatal Ceresc.Doamna Maria este o binecuvantare a cerului si al tuturor romanilor pentru ca Dumnezeu ne-a dat-o noua spre a ne trimite semnale atat de profunde pentru a ne ridica spiritele catre lumina.Fericiti cei care au inteles adevarul si s-a eliberat de jugul intunericului.Doamne Ajuta!

      Ștergere
    3. Asculta o întâmplare din viața mea si nu o sa mai zici asta nici o data . Am cumpărat un teren cu o casuta in 2004 cu acte in regula cadastru , intabulare la notariat . Ulterior m am trezit cu vecinul care a cerut in instanța 600 de mp si un sfert din terenul de sub casuta . S-a facut o expertiza si vecinul a venit cu doi martori mincinosi. La expertiza a cerut expertei sa treacă cu hotarul prin casuta. Zis si facut . Experta fara sa țină cont de acte si schițele casei a trecut cu hotarul pe unde a vrut vecinul. Sentință finala vecinul a câștigat terenul de 600 mp si un sfert din teren de sub casa. Ulterior a solicitat granituirea in baza sentinței si s a dispus demolarea unui sfert din casa si eliberarea terenului. Mi-au anulat o parte din actul de vânzare cumpărare si m au executat silit. In noaptea din ziua executării silite plângeam si ii certam pe Dumnezeu ca m -apăsat singura ca el știe adevarul si de ce nu a facut dreptate . In tim Pul asta am auzit un glas care mi a spus clar si răspicat cu o blândețe in voce de nedescris " dar ce pe domnul Isus l am părăsit , daca așa au vrut oamenii " in minutul acela am înțeles totul numai prin câteva cuvinte am simțit o liniște sufleteasca si mi am dat seama ca am greșit enorm cand i am spus ca ma părăsit . Nu ma părăsise așa e ulterior au venit la poliție mai mult de jumatete din sat sa declare ca martorii au mintit , iar trei Experți au demonstrat ca expertiza într-alta este gresia . Si in prezent ma judec pentru dreptate dar de fapt dreptatea nu exista decât la Dumnezeu . Asta e legea in tara nostra.

      Ștergere
  5. Chiar asa Alexandru,felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca umplem spatiul numai cu "profetii" negative, numai noi suntem de vina.
    Ceva vesti bune nu mai aveti? Ca din cate am citit, ati incercat sa gasiti un "vinovat" - "Turcia cu nesat" amplificand deja ura crestinilor impotriva musulmanilor nativi de etnie turca. Lasati-ne va rog asa cum suntem, un popor format din mai multe natiii de confesiuni diferite si incercati sa aveti si "profetii" pozitive (ridicati entropia cu atatea negativitati, iar altii mai slabi de minte vor inceapa sa urasca, safie violenti, etc).

    RăspundețiȘtergere