miercuri, 15 octombrie 2014

AM VĂZUT ADEVĂRATA ARCĂ A LUI NOE ! ARCA LUI NOE, POTOPUL , AU EXISTAT CU ADEVĂRAT !

                                          Noapte de 14 -  15 Octombrie 2014 , ora 0,30 !

                                                  Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam pe Blog, văd spre Apus, desi eram cu ochii pe monitor, văd în faţa mea ,in acelasi timp, O  Apă mare de tot, ca si cum ar fi venit de pe un munte lat şi înalt.
Era daca vreti, ca O Cascada!
           
Apa era foarte mare, ca un perete înalt, si era tare învolburată şi mâloasă...
Pe această apă mâloasa şi foarte învolburată , cobora  O  CORABIE  imensă! 
Dragilor! Nu era UN  VAPOR de lux! Ci era O  BARCĂ imensă, ce avea formă de opincă!
Asa: 
                          

                                          ...

                                            Dragilor, 

Cerul foarte înorat, era aproape negru.
Asa:
                    
               ...

Sub un astfel de Cer fratilor, si pe o aşa  apă învolburată, maronie, înaltă de câţiva metri, venea cu vârful în jos, cu partea din faţă în jos, O  CORABIE  imensă, din lemn maroniu spre negru.
CORABIA  avea vârful din faţă si din spate, ridicat în sus, precum vârful la opincă.
Era închisă total. Ermetic, as putea spune!
Închipuiţi-vă dragilor, O  CORABIE  lungă, lată, cu cele două capete arcuite, că ar fi în varful Cascadei Niagara, si coboară fara ca să se răstoarne pe apa învolburata si mâloasă.




Poate fi posibil ,din punct de vedere lumesc, asa ceva?
Orice barca, orice vapor, oricat de mic ,sau oricat de mare ar fi fost, s-ar fi rasturnat cu faţa in jos, si nu ar fi stat ca si agaţată de peretele foarte înalt al apei maronii si învolburate.
PUTEREA  LUI  DUMNEZEU, a ţinut Corabia lui Noe, pe peretele Apei foarte mari.
I se spune Arcă, pentru că într-adevăr are forma de ARC!
   De aici numele de Arcă!
Are formă de ARC, cu vârfurile spre Cer
DUMNEZEU, i-a spus Lui Noe, Cuvânt cu Cuvânt ,cum sa-si construiască Corabia.
Chiar acum un glas in dreapta mea, in tampla mea dreapta, îmi spune aşa :
 
"Sub formă  de  ARC !"

Şi iarăşi aud un Glas din Cer,care spune tare şi clar asa :

"Una  Arcă  a  lui Noe !
Una  Arcă  a lui Noe!"

Şi văd dragilor, Arca lui Noe, stând ca si suspendată pe peretele de apă foarte înalt, apă învolburată şi mâloasă.  
 
 Arca lui Noe, statea cu varful în jos, aproape în intregime pe un asa înalt perete de apă învolburată.
Ceea ce omeneste nu este posibil!
Numai DUMNEZEU cu puterea Sa, purta ARCA  lui NOE, pe unde voia EL.
Nu era niciun om la cârmă!
Nu exista cârmă! 
O  CORABIE imensă, închisă ermetic, iar apa nu intra în ea! 
Corabia (ARCA ),avea si Corăbier la cârmă!
Pe DUMNEZEU !
Puterea Lui Dumnezeu!!! 
Dragii mei, acesta este ADEVĂRUL  de la Dumnezeu venit, cu glasul Său, despre ARCA  unică a lui Noe!
Arca lui Noe a existat, Potopul  a existat, iar in zilele noastre ,se presupune că ar fi fost găsită cu adevărat Arca lui Noe!
Dacă este asa sau nu, vă las pe voi dragilor ca sa decideţi.
Cu dragoste, Maria. 
                  
                              

                                            

Arca lui Noe a fost găsită oficial în munţii Turciei - Pemptousia

www.pemptousia.ro/.../arca-lui-noe-a-fost-gasita-ofici...Translate this page
Dec 10, 2011 - Iată ce spune referatul biblic cu privire la Arca lui Noe: „Atunci a zis ... că formaţiunea descoperită de către Ron Wyatt şi colegii săi conţine .
                                                  ......


               Muntele Ararat - Arca lui Noe

                                                             Muntele Ararat - Arca lui Noe
Muntele Ararat este un lant muntos aflat la granita dintre Turcia si Armenia, renumit mai ales pentru mentionarea lui biblica. Astfel, in episodul biblic in care se relateaza potopul din vremea lui Moise, citim: "Dupa o suta cincizeci de zile, a inceput a se scurge apa de pe pamant si a se imputina. Iar in luna a saptea, in ziua a douazeci si saptea a lunii acesteia, s-a oprit corabia pe Muntii Ararat. Apa a scazut mereu, pana in luna a zecea; iar in ziua intai a lunii a zecea s-au aratat varfurile muntilor" (Facere 8, 3-5).
Muntele Ararat, alcatuit din varfurile "Araratul Mare", avand o altitudine de 5.165 metri, si "Araratul Mic", cu o altitudine de 3.896 metri, este un vulcan stins (ultima eruptie a avut loc in anul 1840), asezat in Podisul Anatoliei, pe teritoriul Turciei, foarte aproape de granita cu Armenia si Iran. Muntele Ararat este cel mai inalt munte din Turcia, iar sub numele de "Masis", el este cunoscut si ca simbol national al Armeniei.
Muntele Ararat - Arca lui Noe
Potrivit marturiei biblice mai sus amintite, Muntele Ararat este considerat drept locul unde s-ar fi oprit Arca lui Noe, dupa incetarea potopului si retragerea treptata a apelor. Pe langa Sfanta Scriptura, referinte despre potopul din vremea lui Noe, precum si Muntele Ararat, sunt prezente in "Epopeea lui Ghilgames" si in Coran.
Muntele Ararat - Arca lui Noe
Potrivit datelor biblice, arca lui Noe era o constructie simpla, paralepipedica, construita din lemn de chiparos, tencuita cu smoala pe ambele parti, lata de aproximativ 23 de metri, lunga de 140 de metri si inalta de alti 14 metri; ea avea un singur geam, de mici dimensiuni, si o singura usa, aflata la jumatate. La randul ei, "Epopeea lui Ghilgames" aminteste de un potop universal si de arca eroului Utnapistim, construita insa sub forma unui cub cu latura de 60 de metri.
Potrivit marturiei preotului babilonian Beresos (475 i.Hr), consemnata si de istoricul iudeo-roman Iosif Flavius, unele ramasite ale Arcei lui Noe puteau fi aflate inca pe culmea abrupta a unui munte, numit de el "muntele kurzilor". Totodata, mai multe fragmente ale acesteia puteau fi gasite in unele locasuri armene din vremea sa.
De-a lungul vremii, Muntele Ararat a constituit o atractie constanta in lumea arheologilor si a savantilor biblici. Astfel, in cautarea Arcei lui Noe, pe culmile abrupte ale acestui munte au fost efectuate nenumarate calatorii si expeditii de cercetare.
Muntele Ararat - Arca lui Noe
Astfel, in anul 1670, un cercetator olandez, anume Jan Struys, a intreprins o expeditie pe renumitul munte, in cautarea celebrei Arce; cu aceasta ocazie, el a intalnit un pustnic, care i-a daruit o cruce de lemn, confectionata din lemnul Arcei, potrivit marturiei aceluia. In anul 1840, manastirea armeana care sustinea ca poseda ramasite din Arca lui Noe a cazut prada unui incendiu, pierzandu-se astfel orice posibila urma a Arcei.
In anul 1856, trei cercetatori britanici au efectuat o calatorie pe Muntele Ararat, cu dorinta declarata de a anula "mitul" despre Arca lui Noe. Se marturiseste ca cei trei exploratori au gasit Arca, insa au ascuns descoperirea, sustinand mai departe inexistenta unui potop universal. Dupa moartea celor trei, descoperirea lor a fost aflata. Potivit insemnarilor acestora, jumatate din Arca se afla sub un ghetar, iar jumatate sub apele unui lac alpin.
In cautarea Arcei lui Noe au mai pornit si altii, dintre care cei mai de seama, potrivit descoperirilor facute, au fost urmatorii: tanarul armean George Ucell, care a pornit intr-o expeditie roditoare, intre anii 1902-1904; expeditia celor 150 de rusi, efectuata in anul 1916, la ordinul tarului rus Nicolae al II-lea; francezul Navarra, in urma mai multor expeditii, efectuate intre anii 1952-1954, a descoperit sub gheata o bucata mare de lemn negru. Ultima dintre descoperiri a fost si cea mai uimitoare, muntele fiind renumit pentru lipsa lui de copaci.
Muntele Ararat - Arca lui Noe
In anul 1972, un satelit lansat de NASA a surprins unele imagini detaliate ale Muntelui Ararat, imagini realizate cu precadere in zona mentionata de exploratorii amintiti. Rezultatul a fost uimitor: un contur nefiresc, masiv si de forma paralelipipedica, aflat la altitudinea de 4.000 de metri.
Una dintre ultimele expeditii efectuate in vederea aflarii Arcei lui Noe, condusa de un grup de cercetatori chinezi si turci, a scos la lumina o structura uriasa de lemn, aflata intr-un vechi ghetar, aproape de varful muntelui. Structura imensa, construita din barne de lemn, imbinate intre ele, este compartimentata si nu se aseamana cu nici o forma de locuinta umana. In urma datarii lemnelor cu C14 (carbon radioactiv), s-a constatat ca acestea au o vechime de aproximativ 4.800 de ani, datand cam din perioada in care se crede ca a avut loc potopul universal.
Teodor Danalache
Muntele Ararat - Arca lui Noe

13 comentarii:

  1. Cuvantul "arca" NU are nici o legatura cu "arc"; in ebraica este un alt cuvant, care se refera in primul rand la cosul in care a fost pus pe apa Moise prunc si salvat astfel. Inseamna "container. A fost tradus o data ca ara, referitor la Noe si altadata-'chivotul sfant". Biblia asa cum o avem noi tradusa in diferitele limbi contine traduceri care nu au nimic de-a face cu versiunea ebraica.

    An ark isn't a boat - it is a place of refuge - a container that protects things.

    Jews place their Torahs in an "ark" - a special box made to preserve the contents.

    The ark of the covenant was a box that protected and preserved the 10 commandments, Aarons rod, and an omer of manna.

    The Hebrew word for the ark, teba, occurs only twice in the Bible: in the flood narrative and in the Book of Exodus, where it refers to the basket in which Jochebed places her son, the infant Moses. (The word for the ark of the covenant (Hebrew: אָרוֹן הַבְּרִית ʾĀrôn Habbərît, modern Hebrew pronunciation: Aron Habrit) is quite different in Hebrew). In both cases teba has a connection with salvation from waters. I

    More importantly, despite the fact that when you say "ark" most people think "boat," the point of the ark was not that it was seaworthy, but rather that it preserved the lives of the people stored in it.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am definit ARCA LUI NOE, din punct de vedere stiintific!
      Ci din punctul meu de vedere, pentru ca am văzut cu arăta,ARCA LUI NOE!
      Exact ca UN ARC cu varfurile spre Cer! Iar cand scriam la articol, un glas imi spune : "Sub forma de Arc!"
      Iar eu nu trec peste Cuvantul Lui Dumnezeu, numai pentru faptul că ,asa scrie în BIBLIE, sau in alte scrieri vechi.
      Eu scriu din toate câte aud si câte văd ! Nu consult Biblia sau alte CARTI,atunci cand scriu pe Blog! Nu fac comparatie! Ci scriu doar ADEVARUL trait de mine personal! Chiar daca in BIBLIE, sau in alte CARTI ar spune ca ceva este negru ,iar eu vad ca este alb, nu tremur de frica ,si gata scriu cum scrie acolo. Eu scriu asa precum mi le arată BUNUL DUMNEZEU ! Deci ,nu exista comparatie. Pentru mine! Eu nu doresc sa rescriu ceea ce altii au scris deja ! Ci împlinesc PORUNCA LUI DUMNEZEU, aceea de a scrie asa cum EL îmi spune ! ,Şi nu CARTILE indiferent de cine ar fi scrise ! Asa cum s-au scris atunci , eu scriu acum asa cum eu le traiesc! Diferenta este ca, eu respect întru totul Cuvantul lui Dumnezeu, si nu iau in seama gurile rele si criticii! În faţa LUI DUMNEZEU eu imi fac datoria. Si asta conteaza cela mai mult,pentru sufletul meu. Iar cititorii Blogului, au şansa de a afla CUVANTUL LUI DUMNEZEU, asa cum mi s-a spus de Sus.Fara adăugiri, fără a fi trunchiat!

      Ștergere
    2. Doamna Maria, simt nevoia de a interveni cu o observatie.Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu , insuflat prin Duhul Sfânt! Daca in Biblie se spune ca. Ceva e ALB, atunci e ALB, si daca D-voastra aveti ceva din partea lui Dumnezeu, niciodată nu contravine Bibliei! Ati face un lucru bun sa consultati Biblia , astfel puteți verifica sursa inspiratiei pe care o aveti, nu de alta dar anumite informații vin si din partea diavolului!D-voastra nu puteți împlini Cuvântul lui Dumnezeu, nici asculta de Cuvântul Lui atâta vreme cat nu cititi Biblia!Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu , iar daca cititorii d-voastra vor sa afle Cuvântul lui D-zeu sa pună mana sa citească Biblia!

      Ștergere
    3. Multumesc de recomandare, dar nu era nevoie !!! Ce te face sa crezi că nu am citit BIBLIA ?
      Şi în BIBLIE se pot strecura anumite greseli cu voie sau fara voie! Eu scriu aici CUVANTUL LUI DUMNEZEU, fara prescurtari ,fara adăugiri, fara teama că cineva m-ar batjocori ! Adica, scriu CUVANTUL LUI DUMNEZEU, exact asa cum îmi este spus de Sus din Ceruri.
      Si BIBLIA a fost scrisa tot de oameni! Apoi depinde si de ce fel de minţi înţelepte sau mai puţin înţelepte au stiut sa o traduca corect. Eu nu am nevoie de traducere! Eu primesc CUVANTUL LUI DUMNEZEU în româneste. Daca cineva doreste sa afle CREDINŢA CEA ADEVARATA ,sa urmareasca acest Blog, si sa faca comparatie si cu BIBLIA ! Dumnezeu spune : CREDE SI CERCETEAZĂ !

      Ștergere
  2. Totdeauna mă uimeşte faptul că, deşi lucruri despre care am fost învăţaţi că sunt adevărate se dovedesc mai târziu ca fiind false, unii dintre noi rămân “blocaţi” pe ideea veche, greşită. Majoritatea dintre noi acceptăm ca adevărate lucrurile despre care suntem învăţaţi, doar pentru că toată lumea crede în ele. Dacă îndrăzneşti să “mergi împotriva curentului”, dacă pui la îndoiala veridicitatea axiomelor trâmbiţate oficial, cel mai adesea te alegi cu epitete specifice. De exemplu, dacă ieşi din tiparele religioase, atunci eşti numit “sectant”; dacă ai o altă părere decât cea oficială despre ordinea ştiinţifică, eşti categorisit ca “visător” – în cel mai bun caz; dacă nu eşti de acord cu părerile politice, devii extremist...
    Cu toată cultura şi civilizaţia la care a ajuns Pământul, din punct de vedere sufletesc s-a instaurat o cumplită secetă. Filozofii rătăcesc în noţiuni abstracte sau prea primitive, iar artiştii, poeţii şi muzicienii sunt lipsiţi de idei. În ultimul timp, sufletele superioare stau resemnate, nevrând să revină pe Pământ. De ce?Pentru că luciferienii conduc totul din umbră, mascat, acoperindu-şi tâlhăriile şi minciunile pe care opinia publică le crede. Nu vreau să intru în detalii, deşi noi cei din Opal cunoaştem toate ascunzişurile lumii luciferice, care crede că biruinţa este asigurată de bani şi de arme, dar aceasta înseamnă dezastru…Dezastru este, într-adevăr, aproape, pentru că niciodată pe Pământ n-a fost atâta dezordine şi nedreptate ca în acest secol al celor mai mari fărădelegi. De aceea nu va întârzia pedeapsa! Judecata vine! … se apropie şi nu va cunoaşte mila şi iertarea! Va fi mai întâi o purificare a atmosferei pământene care va arde emanaţiile negative ale ticăloşilor. Din Opal vor izvorî radiaţiile “DURAN” care vor arde tot ce e particulă, atom sau microorganism răufăcător. Vor fi purificate mai întâi văzduhurile, oceanele prin DURAN”, apoi vor ţâşni radiaţiile “TRITON”, care lent, vor începe să descompună minţile celor ticăloşi, să-i facă să mărturisească singuri, în mod public, fărădelegile lor … dar căinţa lor va fi zadarnică …nu va exista pentru nimeni şi pentru nimic, căci mai presus de milă este DREPTATEA DIVINĂ Apoi va veni potopul flăcărilor arzătoare ale “TRININULUI”, care, va mistui lent corpurile sufleteşti ale celor întunecaţi, coborând atât pe Pământ, cât şi în lumea luciferică, distrugând-o până la totala nimicire cu toate locaşurile ei.Va fi spaimă, va fi groază pe întregul Pământ, capetele toate se vor pleca şi fiecare îşi va recunoaşte partea sa de vină. Atunci multe cărţi se vor deschide, care au stat de veacuri închise şi adevărul celor ce au prorocit va ieşi singur la lumină. Într-o lume purificată vom putea relua conducerea prin cei ce îi vom trimite pe Pământ. Desigur, marea majoritate a celor ce vor rămâne pe Pământ vor primi comunicările noastre şi vor urma sfaturile care vor fi primite prin mediumnitate. Vom trimite mediumuri destul de multe, pentru ca fiecare ţară să aibă instrumentul necesar comunicărilor, astfel ca să poată exista o strânsă legătură între suflete şi cei de pe Pământ. Vor mai rămâne însă şi din cei ce vor prefera să rămână credincioşi religiilor tradiţionale. Nu-i vom împiedica, fiecare va rămâne liber să opteze pentru calea pe care o va considera proprie înţelegerii sale.Doresc însă ca Pământenii să-şi unifice eforturile pentru a realiza o unică concepţie despre viaţă şi existenţă. Arderea nu va cruţa pe mulţi cu pete pe spiritul lor, care vor crea probleme conducerilor. În orice caz, dorim ca orice abatere de la LEGI să fie aspru pedepsită. Păcatul, fărădelegea nu trebuie iertate. Nu trebuie iertate: MINCIUNA, CALOMNIA, INSULTA ŞI CU ATÂT MAI MULT, FURTUL SAU LOVIREA.Dorim ca fiecare ţară să fie condusă de iniţiaţi şi filozofi care vor fi trimişi de noi şi vor fi comunicaţi prin mediumuri. Heruvicle, călăuzitorul tău şi fratele nostru, are acum cuvântul, să continue el şi să vă spună ce are de spus.
    George Vasii-Tainele Univerului Spiritual

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până să trăiesc eu însumi toate aceste MINUNI, credeam întru totul toate câte citeam, toate câte auzeam , toate câte mi se spunea, atât de oamenii de stiintă, cât mai ales de Preoţi !
      Dar de 16 ani încoace, am învăţat ca sa cred numai în ceea ce vad si aud, de la BUNUL DUMNEZEU! Asa cum ne auzim unii pe altii, fara vreun efort special, asa cum ne vedem unii pe altii cu ochii firesti, tot asa si eu de 16 ani încoace, vad cu ochii inchisi stand, aud nu cu urechile firesti, ci direct în tâmpla dreapta, oriunde as fi si orisice as face in acel moment.
      Faptul că, nu m-am lăsat intimidata de cuvintele si povetele majoritatii PREOTILOR, si a oamenilor din diferite domenii de specialitate ,este numai Puterea Lui Dumnezeu. Atunci cand esti sigur pe ceva, cand simti ajutorul Divin, cand auzi Glasul Lui Dumnezeu, cand toate cate le scrii si se implinesc rând pe rând, cum ar mai putea fi loc de vreo îndoială?
      Pe mine chiar nu ma afectează în niciun fel, criticile si răutăţile oamenilor. Dimpotrivă, gasesc putere si mai multa de a ma face înţeleasă,de către Semeni.
      Dragii mei, când ai ca Învăţător pe IISUS HRISTOS, cand auzi Glasul Lui Dulce si Sfant, care iti spune mereu ca sa nu te temi, si ca EL iti va pune Cuvintele in gura ta, ca sa stii ce sa vorbesti si ce sa scrii, de cine să te temi ? De oamenii de stiinta , care se lauda cu stiinta lor, uitand ca este de la Domnul ? De Preotii Bisericii, care nu vor sa accepte sub nicio forma faptul ca, si- n zilele noastre sunt oameni simpli, care aud Cuvantul Lui Dumnezeu ?Dragilor! Nu trebuie sa fii Preot, Episcop, PATRIARH sau PAPĂ ,ca sa auzi Cuvantul Lui Dumnezeu! Ci trebuie sa ai Dragoste de Semeni, Credinţă şi Nădejde în Dumnezeu şi-n Maica Domnului, şi să împlinesti PORUNCILE SALE, din dragoste si nu din frica, şi puteti fi convinsi că,.într-o bună zi DUMNEZEU se va descoperi fiecaruia dintre noi!
      Credeti numai, rugati-va Lui Dumnezeu şi MAICII DOMNULUI, iar MINUNILE se vor revarsa din plin asupra voastra!
      DUMNEZEU ,POATE FI VĂZUT DE ORISICARE OM, CU CREDINTA TARE SI CU DRAGOSTE FATA DE APROAPELE SĂU !

      Ștergere
    2. *deşi noi cei din Opal cunoaştem toate ascunzişurile lumii luciferice,*

      Care noi bre Cristian Racovita, esti cumva extraterestru si-ti expui ideile matale aici pe blogul Mariei?
      -Esti cumva fara pată ca Iisus Hristos să ne judeci pe noi pamântenii?

      Ștergere
    3. Dar si el este tot pământean ! Nu vine din nicio zona galactica! Incearca sa castige adepti, dar nu va reusi ! Întotdeauna Adevarul Lui Dumnezeu, biruieste si va birui ! Totul e ca sa nu-i dam apă la moara, si sa nu ne lasam intimidati de cuvintele mieroase, care ne duc la pieire1

      Ștergere
    4. Lasa-ne bre Cristian Racovita cu teoriile tale,noi intram aici pentru Maria.Punct.

      Ștergere
    5. Ma bucur din suflet ! Cu dragoste, Maria!

      Ștergere
  3. No comment la aceasta replica. Vina mea ca am mai avut iluzii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai nicio vină! Crede-mă! Eu nu pot scrie ceea ce deja se stie de Semenii nostri! Eu scriu din ceea ce eu traiesc ! De multe ori sunt întrebata de cate cineva: ai citit cartea x,sau y? Iar eu spun că nu, nu am citit-o! Si ramane uimita ,cum de n-am citit-o!
      Cand sa mai citesc ,daca eu abia reusesc sa selectez din ceea ce eu deja traiesc si le scriu in caiete? Apoi, nu doresc sa ma las influenţată de ceva sau cineva. Sa am indoieli că in CARTEA X, scrie intr.un fel si eu cum sa scriu altfel ? Mai bine asa! Merg la Sfanta Biserica,ascult cu dragoste toate cate spune Preotul, dar in acelasi timp cu si mai mare dragoste, cu infinita dragoste, scriu ceea ce eu păcătoasa de mine, vad si aud numai cu Voia Lui Dumnezeu. Cred cu toata fiinta mea, în MINUNILE scrise de Sfintii Părinti, dar cand ceva se schimba din ceea ce scrie in CARTI, prin trairile mele, nu dau înapoi cu niciun preţ! Ci am curajul ,sa spun lucrurilor pe nume, pentru ca nu am ce pierde! Am numai de castigat pentru sufletul meu! Apoi , mă bucur din tot sufletul că am şansa ca să.mi ajut Semenii, asa cum DUMNEZEU ma ajuta pe mine, cu acest MARE DAR!

      Ștergere
  4. Credeti numai, rugati-va Lui Dumnezeu şi MAICII DOMNULUI, iar MINUNILE se vor revarsa din plin asupra voastra!
    DUMNEZEU ,POATE FI VĂZUT DE ORISICARE OM, CU CREDINTA TARE SI CU DRAGOSTE FATA DE APROAPELE SĂU !

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8_fngwpFOhc

    DESCHIDE POARTA INIMII TALE , SI UMPLE CU MIRESME LOCUL CEL GOL !
    Acesta este mesajul Dlui EMINESCU , de dincolo """ transmis catre sufletul sau pereche MANA LUZ , alias ANA MATEI din DEJ si contemporana , despre care nu stim mare lucru , tembe-iluziunile sunt ocupate cu stiri macabre
    Am trimis email catre :VIATA LIBERA , RTV , ANTENE , dar nu cred ca au timp de
    astfel de informatii , privind salvarea oamenilor din IZVOARELE , GALATI .
    BREAKING NEWS , de acest gen , creeaza panica , poporul-ui ii sta bine adormit ,
    asa stiu SATANISTII , s-a salveze vieti omenesti , de aceea orice ar veni din ,CER ,
    nu poate fi mai rau , decat planul demonic care-l traim astazi .

    RăspundețiȘtergere