vineri, 8 decembrie 2023

SA NE SPOVEDIM SI SA NE IMPARTASIM LA PARINTELE DUHOVNIC !

                                                        Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata,ma trezeste un glas care plangea cu amar si spunea asa:

              "Făcându-i de Tânguire deasupra mortii, asteptand luminata şi ..."
    Clipă în care ,am in faţa ochilor inchisi ,un Mormant ,iar pe mijlocul Mormantului vad o tava pe care era o Coliva de grau.
Afara ,Cerul era de ziua.
Aud doar un glas care, spune cu durere asa:
              "Iar daca apare întunericul,mergeti in spomena noptii!
Si daca am plecat de acolo,voi pleca si de aici nemiruit,nespovedit si neimparatasit!"

În aceasta clipă dragii mei, am in faţa ochilor inchisi un barbat care, sta in genunchi in curtea Sfintei Biserici.
Acest barbat era chiar in faţa USILOR inchise ale Sfintei Biserici, plangea si spunea cuvintele din Mesajul acesta:
"Iar daca apare întunericul,mergeti in spomena noptii!
Si daca am plecat de acolo,voi pleca si de aici nemiruit,nespovedit si neimparatasit!"

Vedea ca nu mai este nimeni in Sfanta Biserica,Usile erau zavorâte,iar prin curte nu mai era nimeni,decat,acel Mormant care avea pe el tava cu o farfurie de Coliva de grau.
Si-n timp ce el se tânguia in genunchi in faţa usilor inchise, din stanga lui ,de la coltul Sfintei Biserici apare ceva minunat.
Vedeam dragilor ,cum a aparut in chip nevazut si minunat ,o Sfanta Cruce mare din lemn maro.
Crucea sfanta, avea circa 2 metri inaltime, poate chiar puţin mai mult.
Pe Sfanta Cruce fratilor, statea rastignit in carne si oase,Insusi Mantuitorul nostru drag si scump.
Iisus coborase in mod nevazut din Cer,asa rastignit pe Cruce.
Barbatul care statea in genunchi ,Il vede pe Mantuitorul si-I striga asa:
                 "Slava Ţie Doamne Dumnezeule !
                Slava Ţie Hristoase Dumnezeule !"

Iar in acest moment dragilor, apar in mod tainic doua Maini care aprind o sfanta Candela, si pe care o aseza jos la baza Sfintei Cruci,in faţa Sfintei Cruci cu IISUS rastignit pe ea.
După ce Candela sfanta a fost asezata jos pe pămant la picioarele Lui IISUS HRISTOS, in aceasta clipa fratilor, O vad pe Maicuta sfanta intre doi stalpi ,inconjurata fiind de multe flori si de multa verdeata.
Prea Curata Fecioara Maria era vie,era in carne si oase si tinea pe Mainile Sale sfinte ,tinea un VESMANT colorat,un Vesmant exact precum este Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului.
Maica Domnului Îsi tinea sfantul Acoperamant pe bratele Sale sfinte.In aceasta clipă, vad doua Mâini care leaga la Sfanta Cruce pe care era rastignit Iisus Hristos,mult,foarte mult Busuioc verde.
Bietul barbat era uimit de ceea ce vedea ,iar lacrimile-i curgeau siruri pe obraji.
Mantuitorul a auzit glasul de tanguire al acestui suflet, a vazut cat de mult se caieste si cât de mult isi doreste ca sa fie spovedit si-mpartasit,si-ndata a venit la el. Si precum i-a zis talharului de pe Cruce,tot la fel,prin aparitia Sa, a iertat pe acest Suflet si l-a impartasit cu Trupul si Sangele Său de pe Sfanta Cruce.
Imagine similarăImagini pentru SFANTUL POTIR
Sa mergem si noi dragilor la Sfanta Biserica, la Părintele Duhovnic,sa ne spovedim si sa ne impartasim ,deoarece,numai asa vom putea avea Haina noua pentru sufletul nostru, si vom fi primiti in Impartia Lui Dumnezeu ,la Masa Lui Dumnezeu.
                  Imagini pentru SFANTUL POTIR
Fratilor,nu suntem singuri niciodata!
Chiar daca ,de multe ori simtim si traim astfel de momente, sa-ngenunchem si noi in faţa Sfintelor Icoane ,si cu lacrimi de cainta si pocainta sa chemam in ajutorul nostru pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Fistul ministru al sanatatii Voiculescu acuzat pentru vaccinul AntCovid
    - Decizia era a lui Citu dar nici o decizie importanta nu se lua fara domnul presedinte Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ziua Cea Mare este mai Aproape Decât Vă Puteți Imagina
    Mesaj de la Sfântul Anton. De Eduardo Ferreira. 12 Noiembrie 2023
    Pace și bunătate [pentru voi]. Marea Zi este mai aproape decât vă puteți imagina. Pregătiți-vă în rugăciune pentru a nu fi luați prin surprindere sau pentru a nu adormi. În această seară am venit în acest loc pentru a vă vorbi. Treziți-vă și întâmpinați vocea care vine din cer către voi, frații și surorile mele. Domnul vrea să restaureze sufletele voastre care sunt corupte de păcat. Acceptați aceste mesaje: nu respingeți mesajele celor Trei Inimi [ale lui Iisus, Maria și Iosif]. Nu le îndepărtați, nu le sufocați, nu le disprețuiți. Ascultați-le. Acesta este un semn din cer pentru Brazilia, vocea celor Trei Inimi care vine la Sao José dos Pinhais. Ascultați-le. Vă cer doar să iubiți și să vă schimbați viața. Căutați calea spre perfecțiune împreună cu aceste Trei Inimi. Vă cer mult, este mult pentru voi, [dar] mesajul meu de astăzi este să iubiți și să respectați cele Trei Inimi. Lăsați cele Trei Inimi să pătrundă în inimile voastre. Aceste inimi vor să fie centrul vieților voastre și al familiilor voastre. Dăruiți-vă în totalitate lui Iisus, Mamei cerești și Sfântului Iosif.

    Vă cer să vă rugați mai mult pentru preoți. Rugați-vă pentru Biserică, rugați-vă pentru preoți, pentru ca Duhul Sfânt să-i lumineze. De asemenea, vă cer să opriți și să puneți capăt gălăgiei din interiorul Bisericii; intrați pentru închinare și nu pentru conversații inutile. Câte conversații sunt în Biserică? Rugați-vă pentru ca instrumentele zgomotoase să fie eliminate. Credeți, iubiților, că muzica zgomotoasă îi place lui Iisus? Vă spun că nu, nu Îi place Lui, dar da, voi îi mulțumiți pe oameni. Când intrați în Biserică, plecați-vă, plecați-vă în fața lui Iisus. Închinați-vă și recunoașteți că sunteți nimic. Închinați-vă și recunoașteți-vă mizeria. Iubiți [la plural], rugați-vă pentru convertirea preoților săraci. Rugați-vă, fiți perseverenți în rugăciunile voastre. Nu pierdeți timpul cu lucruri care vor trece.

    Fiți alături de mine, cu toții, pentru că va veni ziua în care cei care sunt împrăștiați vor plânge de pocăință pentru timpul pierdut cu iluziile care vă atrag. Acest timp este timpul harului. Ereziile pun stăpânire pe umanitate, chiar și în cadrul Bisericii lui Hristos. Veți suferi nenorociri și deznădejde pentru că v-ați păstrat spiritul.* Mulți dintre voi vor duce o luptă de insulte în ceea ce va urma. Ipocrizia și pestilența îi vor distruge pe mulți. Cei care stăpânesc această lume vă vor obliga să negați adevărul scris de profeți. Trebuie să fiți una cu Dumnezeu pentru a avea putere în lupta împotriva răului. Întăriți-vă sufletul nemuritor cu rugăciuni. Pedeapsa se va abate asupra națiunilor care nu-l acceptă pe Mântuitorul. Fiți ascultători față de Dumnezeul vostru pentru ca în ceasul care va veni să nu vă clătinați. Fiți perseverenți, blânzi și activi. Nu vă ascundeți de aceste mesaje, ci trăiți-le pentru propria voastră mântuire. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

    * adică după ce v-am ferit duhurile voastre de erezie. Nota traducătorului

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii l-au sfidat pe Creator și se îndreaptă spre un mare abis.
    Mesaje de la Maica Domnului, Regina Păcii, către Pedro Regis 2 Decembrie 2023
    Dragi copii, eu sunt Maica voastră Îndurerată și sufăr din cauza a ceea ce vi se întâmplă. Rugați-vă. Căutați-l pe Iisus care vă iubește și vă așteaptă cu brațele deschise. Oamenii l-au sfidat pe Creator și se îndreaptă spre un mare abis. Întoarceți-vă repede. Domnul meu a pregătit pentru voi ceea ce ochii oamenilor nu au văzut niciodată. Viața veșnică alături de Dumnezeu va fi răsplata pentru cei drepți. Nu vă retrageți. Iisus al Meu are nevoie de voi. Veți avea încă ani lungi de încercări dificile. Trădătorii credinței vor nega dogmele și ceea ce este sacru va fi aruncat la gunoi. Curaj! Chiar și în mijlocul încercărilor, mărturisiți că îi aparțineți lui Iisus. Arma voastră de apărare este adevărul. Mergeți înainte fără teamă! Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesaje de la Maica Domnului, Regina Păcii, către Pedro Regis. 30 Noiembrie 2023
    Dragi copii, nu permiteți ca flacăra credinței să se stingă în voi. Căutați putere în cuvintele lui Iisus al meu și în Euharistie. Trăiți o perioadă de durere și numai prin rugăciune și prin fidelitate față de Iisus puteți purta greutatea crucii. Așa cum am mai spus, Biserica se îndreaptă spre un mare naufragiu. Doar cei care rămân credincioși Bisericii lui Iisus al meu vor fi salvați. Nu abandonați lecțiile din trecut. Sacrul va fi disprețuit și veți vedea orori peste tot din cauza păstorilor răi. Preoții credincioși Fiului meu Iisus vor fi persecutați și dați afară. Eu sufăr din cauza a ceea ce vi se întâmplă. Ascultați-mă. Nu vreau să vă forțez, dar ceea ce vă spun trebuie luat în serios. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere
  5. Razboiul ascuns
    Ambasada Sua din Irak atacata dupa metoda terorista dar cu Rachete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mircea Cosea fost ministru economist
    -E o perioada de distrugere a tarii
    Citu trebue judecat nu numai pentru miliardul de vaccin la care platim miliarde dobinzi,
    El trebuie judecat pentru
    Incompetenta a facut datorii imense pentru ce??
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ponta
    -Dupa mine Voiculescu a fost trimis in Romania sa distruga sistemul medical Romanesc
    Cosea
    -Romania a pierdut enorm in aceasta perioda , ne asteapta un an dificil la care bugetul nu face fata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Senatorul Usr Palarie amendat pentru ca a stat 15 minute in fata la Cotroceni cu o lozinca despre Romania educata unde 50 mii de elevi nu s-au inscris la Bac, pe motiv ca a stricat o petrecere a lui Iohannis.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Guse -La buza de 10 procente in sondaje PNL se indreapta spre Cimitir pentru ca a fost folosit de la Basescu pina la Iohannis si servicii.
    Ciolacu a propus in Sua alegeri simultane parlamentare cu prezidentialele pe 24 noiembrie pentru ca sint disperati
    Usr cu forta Democrata nu intra in Parlament fara prezidentiabil in turul doi.
    La New York seful congresului mondial evreiesc de 30 de ani Lauder face o poza cu Marcel Ciolacu tinindu-l de umar cum facuse si cu Gioana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Zilele astea am avut vis despre doi oameni in care unul i-a spus celuilalt ca tot spun unii oameni ca vine Domnul IIsus Hrisstos,si i-a spus nu cred ca mai vine,apoi imediat s-a auzit o voce nu cred ca era a celuilalt om cu care vorbea,parea o voce din Cer,sau necunoscuta,care i-a spus,le-a spus nu e treaba voastra sa nu mai aveti speranta si nadejde si sa cartiti in inimile voastre abondonand credinta si faptele sfinteniei,ci sa le impliniti,fie ca vine Domnul IIsus Hristos,fie ca intarzie,voi trebuie sa va pregatiti,sa vegheati in pocainta si sfintenie!Acest vis imi aduce aduce aminte de epistola sfantului apostol Petru care spune ca in vremurile de pe urma vor veni batjocoritori care vor umbla dupa poftele inimii lor,spunand unde este promisiunea revenirii Domnului ca de cand au adormit parintii lor toate lucrurile au ramas la fel de la facerea lumii,dar apoi apostolul Petru a spus ca Domnul Iisus Hristos nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui cum cred unii,ci are o indelunga rabdare ca toti sa vina la pocainta si nimeni sa nu piara,dar ziua Domnului va veni ca un hot noaptea in care Cerurile,Pamantul,elementele si toate faptele vor arde,si asadar noi trebuie sa ne pocaim si sfintim grabind venirea Domnului,astfel de oameni implinitori ai Tuturor Poruncilor Domnului IIsus Hristos si veghetori,pt ca apostolul Petru a intrebat ce fel de oameni ar trebui sa fim noi stiind ca toate aceste lucruri vor trece,vor pieri,dar cel ce face Voia Lui Dumnezeu se va mantui!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hurezeanusibianul si omul lui Iohannis pus ambasador si sef de castel de Sibiu ne vinde si el Gogosi cu intrarea in spatiul Schengen
    ca si Ciolacu cu eliminarea vizelor pentru America-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Inca un mesaj implinit
    Ploi torentiale cu alunecari de teren ininsulele Seisel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Noua Dictatura europeana

    Portofelul digital ,

    omul va ajunge ca un animal condus de Roboti—Inteligenta Artificiala omul va fi doar o grupa de cifre
    va fi deliciul hacherilor
    Cum s-a intimplat acum azi cind 800 ooo romani au ramas fara asugurarea platita la auto Insurence si bonusurile pentru plata regulata a asigurarii dintr-un singur …clik nelegal -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. cu regret in suflet va spun ca sunt crestini doar cu numele-persoane carora le este greu -din mult orgoliu -sa -si spuna pacatele cele mai mari, oare ce astepta sa vina Domnul sa le spuna in fata ce au savarsit! sunt ANONIM 5 si chiar intre rudele mele sunt persoane care nu s-au impartasit de ani buni iar eu nu-i pot convinge desi stiu adevarul- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  15. Putin anunta ca va candida pentru un nou mandat in Rusia
    Chiar aveam emotii pentru el …pe lumea cealalta la cazanul cu smoala.
    Mai longeviv decit Stalin =omul de otel -craciun.

    RăspundețiȘtergere