sâmbătă, 9 decembrie 2023

ROMANIA ! O MARE TRANSFORMARE VA AVEA LOC IN ROMANIA, CUM N-A MAI FOST IN ALTA TARA!



                             Dragii  mei, 

Era tarziu in noapte,iar eu ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,cand aud glas din Cer care spunea tare asa:
                                       "Romania ! 
        Romania,o mare transformare cum n-a mai fost in alta Tara!"
Dupa care,glasul se opreste o clipa,iar eu raman cum e si firesc,foarte mirata de aceste Cuvinte divine.
Dar glasul revine si adauga:
       "Cuvantul Meu, peste cuvintele tale inverzite!"
Aceste cuvinte dragilor, m-au facut ca sa ma cutremur la propriu.
Am recunoscut Glasul bland al Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
Mi-au dat lacrimile de bucurie,auzind ca ale Lui Iisus Cuvinte erau puse peste ale mele cuvinte, care acolo Sus ,dar si pe pamant,au inverzit,au inmugurit in sufletele semenilor nostri.
Adeseori plang de bucurie ,atunci cand aud Glasul Lui Dumnezeu si Glasul Maicutei Domnului. 
Nu-i asa dragilor, ca de atatia ani de cand scriu aici pe Blog, de mai bine de 11 ani, in sufletelul fiecaruia dintre voi, a prins radacini Cuvantul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului?
Au inverzit in inima si-n sufletul fiecaruia dintre voi, prin faptul ca, eu le-am scris aici,intocmai precum le-am primit de La Duhul Cel Prea Sfant.
Nu-i asa dragilor, ca in acesti 10 ani v-ati apropiat mai mult de Mantuitorul Iisus Hristos si de Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu?
E minunat dragii mei, daca cuvintele scrise de mine din Graiul Duhului Sfant, au inverzit in sufletul si-n inima voastra.
Aceasta e cea mai mare bucurie,cea mai mare fericire pentru mine,ca sa stiu ca munca sufletului meu nu a fost in zadarnica.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa va daruiasca sanatate,bucurii si multe impliniri sufletesti .
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului, pentru fiecare clipa din viata noastra, pentru fiecare bucurie sau tristete. 
Sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si niciodata sa nu ne pierdem Credinta in Bunul Dumnezeu si -n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
                                           
                                          Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Da vremuri cu transformari istorice sint interesante vazute din exterior,
    dar grele pentru cei care le traiesc -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciolacu spunea ca inainte la Buzau a lucrat la o firma evreiasca de comert exterior. Acum apare dupa vizita din Sua cu o poza cu presedintele evreilor americani tinindu -l de umar.
    Din cauza agendei sale ascunse nu a dorit ca ambasadorul Romaniei Murariu de loc din Moldova sa fie la curent cu intilnirile sale americane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania trece de mult prin transformari cu efecte asupra oamenilor ca exemplu Anomali
    -De la capitalism la Comunism
    Aveam soti casatoriti dar locuiau toata viata in cartiere separate pentru ca la momentul casatoriei ambi aveau apartament si comunistii interziceau unei familii sa aiba in proprietate doua locuinte desi aveau copii impreuna
    Sau copii cu functii comuniste care si-au internat peste 25 de ani pina la moarte la nebuni parinti doar penntru ca aveau cu vederi anticimuniste si le puneau in pericol cariera comunista a copiilor
    La fel dujmanii intre copii cu vederi si situatii politice diferite in comunism sau dupa transformarile de dupa Revolutia din 1989
    Iar acum aceleasi divergente fata de noua Globalizare si lupta intre marile Puteri pentru Noua Ordine Mondiala si alte transformari ca vaccinurile sau Portmoneul Digital si in curind Robotizarea si Inteligenta Artificiala folosite cu doua taisuri mai ales pentru spionarea si controlul oamenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Om trai si om vedea ce ne rezerva bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului la fiecare persoana in parte pina atunci Dumnezeu cu mila Doamne ajuta sa fie Rominului bine caci relele au cam luat

    RăspundețiȘtergere
  5. Creste punctul de amenda la 165 idata cu salarul minim
    asa ca numai pentru nepurtarea centurii de siguranta auto amenda e de aproape 500 lei de la 1 ianuarie 2024-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Așteptăm cu mare drag a doua venire a Dumnezeului Iisus Hristos în România, cu mare bucurie, la gândul că se vor corecta toate faptele rele ale fortelor raului și vom urma doar invataturile dumnezeesti.Ne sant de mare folos aceste transformări pozitive pentru a urma drumul cel drept.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu s-a dat public dar ue in unanimitate au acceptat inteligenta artificiala- care este controlata tot de mintea umana-antihristul e pe metereze=CONTROLUL UMANITATII- oare Romanii de ce accepta asa ceva ,cand se va merge mai departe cu tari fara hotare?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred in marea transformare, da om vedea

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa înțeleg ca jigodiile cor deveni oameni? Ar fi o transformare.
    Slabe sperante

    RăspundețiȘtergere
  10. ce transformare! ca rusii trimit drone care ajung langa Tulcea-oamenii sunt speriati ,treziti noaptea- avioanele noastre incep survolul-avea dreptate sf ARSENIE BOCA cand spynea ca ne trezim intr-o noaptte cu rusii peste noi si etc

    RăspundețiȘtergere
  11. Transfirmarile vor fi faziale adica etapizat cam in ritmul fazelor Judecatii acelea care mai sint de venit cele principale.
    Stiu profetii cu detalii fiind pasionat de domeniul profetic (avand si eu desi doar citeva primite si mai mult despre lucruri trecute inca musamalizate biblice f importante)
    Romania pt a fi intai curatatajustitiar nu va sjunge asa de rau ca Israelul desi nici el asa rau ca Babilonul cel eschatologic VT ( Pakistan total depopulat pt 2 secole dupa urgie si razboiul anterior ei contra Indiei pe care o va ataca fanatic ca parte din marele jihad tabara gogului ) .
    Transformarile de bine vor avea deci loc dupa urgie cum s.ar z8ce de pefundul sacului cind unica directie posibila va fi in sus.
    Intai cele religuoase ca procent de crediblnta in favoarea miresei reale apoi 8mediat si politice dupa care si economice care se vor intensifica inclusiv cu ajutir extern dupa ce vom reusi sarenuntam inaintra noii Rusii in totalitate la viciul fumatului asta in c9ncurs lansat de Cineva Femeie ( Dumnezeu cu misiunile Duhului Sfibt promiscalauzitor care va locui cu oamenii o vreme mai scurta decit Iisus revenit) concursul avandca premiu mutarea Sa pt restul vietii in acea tara devenita asa si suplimentar favorizata ca binecuvantari si tara de nou pelerinaj planetar de care vor fi interesate toate tarile sa ii mearga bine in cit mai multe privinte inclusiv teritorial.
    Demografic fazial populatia care va supravietui Judecatii acea treime biblica din VT va fi valabilasi necesara si pt Romania insa ulterior ( simultan cu faza a doua de reducere demografica planetara) pt a raspunde nevoii de forta de munca totala cu tot cu agroturismul ecumenic pina la un total de populatie de 22 mil locuitori ( pelerini simultani 80 milioane ca tinta de atins) va fi nevoie de o completare cu emigranti selectionati chiar daca nr lor ca procent va fi mai mare decit al romanilor ramasi plus cei care vor reveni din diaspora noastra.
    Planificarea organizarii tarii si a acestui turism va fi brici pina acolo ca fiecare unitate de cazare ca fi dedicata fiecare pt pelerinii unei singure tari deci si cu o parte din angajati ( cooperatist dupa faza de patronat si sclavi liberi platiti ca azi) virbitori ai limbii tarii sau zone respective inclusiv ca bucatari pe specificul bucarariei lor alaturi de cei pe specific romanesc (sau si indian care va fi atunci ca si muzica si chiar portul religios) < la moda> in noua religie mireasa ).

    RăspundețiȘtergere
  12. nu mai ocoli mihai 35- se stie ca multi vazatori in DUH din India si alte tari- PAPII de la Vatican au spus de Romania ca fiind GRADINA MAICII DOMNULUI-asadar sf FECIOARA nu va cobora fara FIUL SAU- dupa distrugeri masive acest popor va supravietui ca pasarea PHOENIX din cenusa- cati raman?- DOMNUL STIE

    RăspundețiȘtergere