sâmbătă, 9 decembrie 2023

CASA MEA ,ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS !


              

                    

                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineaţă, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, aud glas dragilor, glas care spune tare aşa :
                 "Dar este înconjurată de Iubire !
                  De fapt, nu este înconjurată decât, numai de Iubire de oameni !
    La acest DAR, punem HARUL  Duhului Sfânt !"

În această clipă dragii mei, lacrimile-mi curgeau pe obraji, erau lacrimi de bucurie, iar glasul Sufletului meu, spune fără ca eu să deschid gura mea :
                     "Casa mea ,este Domnul Iisus Hristos!
                  Şi aşa Domnul meu, este Domnul Iisus Hristos, Cel mai presus de Ceruri!"

În faţa acestor Cuvinte, ce as mai fi putut spune ?
Am multumit Domnului Dumnezeului nostru şi Mântuitorului Iisus  Hristos, şi am promis că, în fiecare clipă din viaţa mea, Casa mea  este numai DOMNUL  IISUS  HRISTOS si a Prea Curatei Fecioare Maria cu Sfintii Sai.
Mantuitorul locuieste întru mine roaba Sa, iar eu întru EL, Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,la fel si Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, Cărora LI se cuvine toată cinstea, slava şi închinarea ,Amin !
                                       Cu dragoste, Maria.   

7 comentarii:

  1. John Leary. 29 Noiembrie 2023
    Iisus a spus: "Poporul Meu, ați citit din Daniel cum l-am pedepsit pe rege pentru că a folosit vasele sacre din Templu și s-au închinat la aur, argint, bronz și piatră, în loc de Mine. Scrisul de pe perete era un semn cum că regele va muri și împărăția lui va fi împărțită între dușmanii săi. În Evanghelie v-am spus cum oamenii vă vor urî și vă vor persecuta pentru că îmi purtați numele și urmați căile Mele. Când viețile voastre vor fi în pericol, vă voi chema la refugiile Mele, unde îngerii Mei vă vor proteja de cei răi și voi înmulți ceea ce aveți pentru supraviețuirea voastră. Așadar, nu vă temeți când veți avea suficientă hrană, apă și combustibili. Vă voi aduce chiar și căprioare pentru carne, iar voi vă veți face pâinea."

    Iisus a spus: "Fiul Meu, tu îți faci mai multe planuri pentru a avea mai multă energie electrică pentru luminile și dispozitivele tale mici cu baterii de litiu și noile tale panouri solare pentru a le alimenta. Acesta este un bun plan de rezervă pentru refugiul tău atunci când nu vei avea alte surse de electricitate. Este adevărat că vă puteți folosi banii acum, dar s-ar putea să nu mai aveți finanțe odată ce dolarul digital vă poate bloca banii. Pregătiți-vă să aveți o viață independentă în refugiul dumneavoastră. Aveți încredere în îngerii Mei pentru a vă proteja de cei răi și pentru a vă ajuta cu nevoile voastre electrice."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da tocmai ce se intimpla acum in zonele de razboi care se anticipeaza cu intreruperi de curent si alimente
      nevoia de surse a alternative de energie pentru a face fata razboiului ca panourile solare si generatoarele electrice sau de ce nu lemnele.
      Dar si de alimente pentru a face fata unui razboi dar si Globalizarii accelerate si fortate de factura neomarxista si anticrestina care bintuie deja prin vestul Europei inclusiv prin valul migrator musulman venit in Europa din Asia si Africa pornite de razboaie dar si de incalzirea globala.
      Putin tocmai a declarat ca va ataca tarile care adapostesc avioanele occidentale pentru Ucraina nominalizind si Romania care e nominalizata pentru pregatirea pilotilor ucrainieni alaturi de de Polonia.
      Deci Plan ca razboiul sa se se extinda inclusiv prin deschiderea de noi focare .
      Australia si Brazilia fac manevre militare pregatite pentru intentiile Venezuelei de a intra si anexa noi terenuri petroliere descoperite in tara vecina Guyana arata un plan premergator razboiului pentru acapararea resurselor de hidrocarburi inclusiv prin atacul de ieri cu rachete contra ambasadei americane din Irak si obligarea Sua de a reduce unitatile mici de pe teritoriul petrolier pentru a se apara in unitatile reduse dar mai mai si putetnice dar si mai departe de zonele petroliere.

      Coreia de nord ajutata de Rusia vrea Coreea de Sud,
      China vrea Taiwanul ,Serbia vrea Cosovo
      iar Ungaria vrea slabirea Ucrainei pentru a lua Transcarpatia motiv pentru care se opune intrarii Ucrainei in Ue si in Nato cochetind cu Rusia si cu China cu ai caror conducatori tocmai s-a intilnit in Bejing
      Deci Ungaria mizeaza pe infringerea Nato in razboiul se se va extinde si victoria asiaticilor-craciun.

      Ștergere
  2. Australienii alarmati de inceputul la ei a verii cu temperaturi mai mari cu 10 grade fata de cele obijnuite perioadei cauzate spun ei de semnele Incalzirii Globale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. 5G REMOTE KILL VECTOR – Lucrarea științifică ce dezvăluie că semnalele telefoanelor mobile pot activa eliberarea de încărcături biologice din oxidul de grafen injectat în organism
    (sau, pe înțelesul tuturor: îmbolnăvire sau ucidere în masă de la distanță)
    (5G = Internetul Lucrurilor – 6G = Internetul Corpurilor)

    Iubiți de Dumnezeu, NU există alternativă: DOAR Sfânta Credință, Viu TRĂITĂ, ne poate salva.
    Dacă o parte dintre noi devenim Energie Vie a Luminii Lui Dumnezeu – Sursa Energiei și Creației – ne putem autoapăra și-i putem vindeca/apăra și pe ceilalți din jurul nostru. Prin Rugăciune și Credință neclintită!
    (cine dorește o lecție de Credință și Patriotism în viață, căutați video cu General în rezervă, Radu Teodoru, un Suflet și o minte genială la cei 90 de ani.
    La Mulți Ani – General al Credinței Viu Trăite!)

    ATENȚIE! Acesta NU este un general din hârtie,
    cuvintele lui sunt stâncă!
    Și, să nu uităm, pe Stâncă a Creat Hristos Biserica Lui!
    (Slavă Lui Dumnezeu, mai sunt oameni care îl promovează, unul, chiar cu putere, gen Adrian Dinu Robertin, unde puteți viziona multe materiale cu
    Generalul Românismului)

    Generalului (r) Radu Teodoru ar trebui să i se cânte Imnul Național zilnic, nu petru a I se umfla egoul (ar crede unii), ci pentru a ne trezii noi, cei care trăim în noroiul satanic și, le permitem celor aliați lui să ne îngroape, arma satanei: distruge prezentul pentru a nu mai exista viitor. Dar așa Îl poate lovi pe Dumnezeu, rănindui sau ucigândui Copii.

    Una din cărțile scrise de Patriotul și Seniorul Credinței:
    Satana
    coronavirus
    si
    Supermemorandumul de la Strasbourg


    https://luminaadevarului.com/2023/12/09/5g-remote-kill-vector-lucrarea-stiintifica-ce-dezvaluie-ca-semnalele-telefoanelor-mobile-pot-activa-eliberarea-de-incarcaturi-biologice-din-oxidul-de-grafen-injectat-in-organism/comment-page-1/#respond

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cite stiu eu veteranul Radu Teodoru a trecut acum de 100 de ani si inca mai scoate carti dar pe televiziuni e cenzurat de alogeni.
      Bravo lui-craciun

      Ștergere
  4. Sub orasul Helsinki la zeci de metri adincime in granit e o retea de tuneluri pentru aparare civila pentru un milion de oameni
    iar Finlanda de teama ca se repeta razboiul cu Rusia din 1939-40 a cerut si a primit aprobarea sa intre in Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. casa noastra este tot pamantul cu toate bunatatile si frumusetile naturii-mila DOMNULUI razbate in toata lumea -sa nu spunem si de STAPANA NOASTRA MAICA FICIOARA MARIA

    RăspundețiȘtergere