joi, 1 august 2019

LONDRA ! FETELE RAPITE ,SUNT LA LONDRA ???


             Noapte de 31 Iulie -1 August 2019 ,ora 0,33 !

                               Dragii mei,

Abia ma bagasem in pat si cu lacrimi in ochi si durere in suflet,ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ma trezeasca atunci cand trebuie sa scriu ceva.M-am rugat si ma rog mereu ,pentru ocrotirea fetelor rapite de monstrul din Caracal si complicii lui .
Si astfel ,la un moment dat, aud un glas care intreaba asa:
                  "Unde-or fi dus fetele ?
Iar un alt glas spune cu tarie :
                  La Londra se tinde o manevra disperata.Disperată !"
După care, glasul nu mai spune nimic.
Dar tocmai cand ma gandeam ca este o urgenta si ca trebuie sa deschid din nou calculatorul si sa scriu,vad inspre Sud pe strada ,stationand o Dubă albastra cu ferestre fumurii.Sper sa nu me-nsel in privinta culorii la dubă,deoarece,Soarele stralucea pe Cer,iar partea de sus,cea de deasupra avea luciul in stralucirea Soarelui ,de culoare albastra precum culoarea cu,care scriu eu acum,sau poate ,putin spre violet. Oricum ,Duba era de culoare inchisa pana la bleumarin, si era mare ca un maxi taxi,aproape.
La mijlocul Dubei,lipita cu faţa de geamul mic, sta o fata tanara cu părul de culoare inchisa,(putea fi negru sau castaniu inchis) si plange necontenit.Priveste pe fereastra afara si lacrimile-i curg precum apa la cismea.Îi vad doar partea stanga a chipului,doar jumatate de chip care era lipit de geam. Părea ca are gropite in obraji.
Sa fi avut in jur de 17 -18 ani.
Daca semana cu una din fetele disparute? Da!
Semana cu Luiza,atât cat am putut eu s-o vad intr-o fractiune de secunda,dar,ar fi putut sa fie si altcineva.Tinerele seamana intre ele, atunci cand isi vopsesc parul.
Imagini pentru POZE LUIZA SI ALEXANDRA
Dragii mei, datoria mea de suflet este sa scriu ceea ce vad si ceea ce aud.
Mai departe dragilor,cine are ochi de vazut ,sa vada; cine are urechi de auzit,sa auda. 
Imi doresc din tot sufletul ca aceste doua fete si multe altele care au fost rapite ,sa fie gasite cat mai curand.
In Mesaj se spune ca "se tinde o manevra disperata";de aici se vede ca ,cei care le-au rapit pe fete se vede ca sunt disperati.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca Autoritatile române sa ia in considerare acest Mesaj ,si sa inceapa de urgenta cautarile in LONDRA!
Fetele sunt in mare pericol,daca rapitorii sunt disperati.
                                    Cu dragoste,Maria.

115 comentarii:

  1. Daca aceste fete ( Alexandra e minora deci fara semnatura parintilor nu poate fi scoasa din tara) au fost scoase din tara IN MOD SIGUR 100% FARA ABSOLUT NICI UN DUBIU SRI SI DIICOT sunt IMPLICATE IN ACEST TRAFIC DE PERSOANE. Probabil si de asta tergiverseaza anchetele cu tot felul de piste false, ba mai mult au aranjat si cenusa aceea cum ca in ea s-ar gasi resturi umane de la un copil... ce sa mai. Se stie ca mafia cea mai mare ESTE IN SERVICII JUSTITIE SI POLITIC. ASADAR RO NU SE VA FACE BINE NICIODATA CU ACEST SISTEM. ACEST SISTEM TREBUIE RAS DIN TEMELII. E DOAR MAFIE PURA. CU BANII IROSITI INUTIL SI PAGUBOS IN ACEASTA MAFIE RO era cat 100 de DUBAI-URI acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va rugati foarte mult la SFANTA FECIOARA MARIA,SFINTEI TREIMI,sa curete toata Romania de satana,care doreste sa puna stapanire pe foarte multe suflete.
      Va doresc un post plin cu fapte bune.

      Ștergere
    2. Cum sa nu fie mafie daca in justitie au ramas aceeasi de pe timpul lui Ceausescu. Ei nu pot fi schimbati, in plus au invatat aceleasi strategii noii generatii...

      Ștergere
    3. https://www.bugetul.ro/exclusiv-un-politist-craiovean-implicat-in-cazul-socant-din-caracal-coincidenta-stranie-audio/

      Ștergere
    4. Nu este obligatori .In urma cu cateva zile s-a facut o rotire de cadre la Deveselu.Aia nu au vama .Si atat .Mai mult nu este nevoie de zis .Ca au stiu si ei aia este alta parte dar nu ei le-au dus peste granita .

      Ștergere
  2. In tot acest timp Traficantul de copii din fruntea statului a fost in Vacanta de 5 zile la Neptun ,la mare.
    O fi si ris in sinea lui ca si Dinca din Caracal cind a vazut incadrarea dosarului si vazindu-se ingrijit in spital pe banii nostri si ai familiilor indoliate????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 01:52 ai rămas cu mintea de pe vremea lui Ceaușescu. Președintele nu aleargă după vânzătorii clandestini de pătrunjel asta o face guvernul psd. Pune mâna și citește constituția României dar la analfabetismul vostru funcțional o citești degeaba. Trebuie să ai multă minte ca să ceri președintelui să-ți prindă un infractor da multă minte.

      Ștergere
    2. Si n-ai vrea ca tu ca presedintele sa munceasca in locul tau?. Cred ca ar trebui sa si gandeasca in locul tau caci tu nu prea poti.

      Ștergere
    3. Ai idee unde a fost Dancila sau Tariceanu?
      ITI SPUN EU : La NEPTUN !

      Ștergere
    4. Mai nene, cand vrei sa fii reales presedinte nu te duci in vacanta, te faci cel putin pentru imagine ca te implici activ.
      O fi el guvernul si tot restul insa poti uita odihna si face ceva.

      Eu vad situatia de o gravitate extrema!

      Tare ma tem ca de fapt el concocteste cu odihna asta o alta miscare "colectiv" ca de asta e specialist

      Ștergere
  3. Ii prinde la granita daca s-au dat semnalmentele fetelor. Bineinteles daca nu "inchid" ochii granicerii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria am o întrebare dumneavoastra cum credeti cucuveaua cand canta la cineva pe casă aduce veste de moarte?si daca da cum putem evita moartea prevestita de ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim1 august 2019, 02:09
      Chiar daca ti-am raspuns cu intarziere (din lipsa de timp) ,pot sa te asigur ca nu e nimic adevarat precum ca frumoasa cucuvea ar aduce moarte. Este total fals ! CUCUVEAUA trebuie sa cante si ea pe undeva,asa cum canta si ciripesc si celelalte pasari ale naturii. Asadar,da-i de mancare daca tot vine si sta la tine, nu te mai speria degeaba !

      Ștergere
    2. Frumos mesaj mi-a plăcut urmăresc mesajele dumneavoastră de la Dumnezeu dacă ei ar urmări că Dumnezeu vb cu dumneavoastră ar fi bine nu ia seamă cuvintele lui Dumnezeu păcat și trist

      Ștergere
    3. Doamna draga, eu am una care imi canta in nuc de ani de zile si nu mi s a in tamplat nimic grav....acolo are ea cuibul facut...eu ii zic Neserioasa :))

      Ștergere
  5. Mai tine-ti minte postarea:Fug oitele de la Deveselu ?
    Eu da.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da-ti acest mesaj d-na Ghiorghiu pe facebook-ul d-lui Alexandru Cumpanasu .
    Trebuie alertat Interpolul si toata diaspora romaneasca , este nevoie de o actiune ampla cu lipire de afise in toate statiile de metrou , fluturasi pe strazi , in cluburi, pub-uri in limba romana si engleza.
    Astia se invart ca curca beata aici langa criminalul oligofren si se pierde timp pretios iar fetele sunt scoase din tara .

    https://ro-ro.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 06:47 altă treabă nici nu am decât să caut prin Londra presupusa prezență a celor două fete. Da de ce nu vă luați voi bilet de avion și nu veniți aici ca să le căutați? Hai că bani și timp aveți.

      Ștergere
  7. Bine ar fi ca fetele sa fie in viata ,chiar si la Londra.Poate mai primiti in mesaj cu locatia unde se afla ca sa poata fi gasite...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar fi bine ca acest mesaj sa ajunga la dl. Alexandru Cumpanasu (unchiul Alexandrei) care stie ce sa faca in aceasta situatie si pe cine sa alerteze. Romania este o tara plina de clanuri si retele mafiote care au doborat statul si statul nu mai are putere asupra lor. Persoanele care reprezinta statul (politisti, procurori, politicieni cu functii inalte) au fost cuprinse in aceste retele mafiote si nu au interes sa dezvaluie adevarul. Suntem un stat esuat si o tara in deriva si vulnerabila. Trebuie o schimbare majora si nu este cine sa o faca fiindca mafiotii din sistemele statului nu au interes. Capo di tutti capi la toate astea a fost (probabil mai este) a fost Dragnea iar Johannis este incababil si neputincios cu un guvern opozant lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A ajuns mesajul la Alexandru Cumpanasu. L-am rugat sa ia serios in considerare ce scrie in postare...

      Ștergere
    2. http://www.justitiarul.ro/elitele-mondiale-sunt-implicate-in-traficul-uman-pentru-pedofili-satanisti-si-sacrificiile-umane-ale-arsistocratilor-nu-va-grabiti-cu-eticheta-fake-news-mai-intai-cititi-iii/

      Ștergere
    3. An.09.23 in ce tara traiesti? Care-i sefu mare care tine in brate procurorii, judecatorii, securistii, sts-isti??? iohanis!!!
      Iti mai amintesti ce a facut iohanis in ani '90????
      Iar acum se pun bete in roate la ancheta... Ce rusine!ce teroare fac acesti incompetenti plati barosan!!

      Ștergere
    4. 15:13 Eu nu cred ca esti naiv ,ci vrei sa dezinformezi .
      Asa iti putem aduce aminte ca Ponta si Robert Negoita au fost cercetati de parchet intr-un dosar cu trafic de persoane, proxenetism.

      Ștergere
  9. Doamne ai grija Doamne Măicuță Domnului de aceste copile,sa fie găsite la timp.
    Pazestele Doamne de acei călăi,spurcat.

    RăspundețiȘtergere
  10. MULTUMESC,MULTUMESC,MULTUMESC,SFANTA TREIME,si TU MAICA DOMNULUI,ca imi auziti rugaciunile,sa se faca dreptate si in aceasta tara,care multi nu doresc sa mai auda de ia,caci sunt prea multe rele.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://realitateposibila.blogspot.com/2019/08/et-ca-acasa-pe-terra.html#more

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.trezireainteligentei.ro/corrado-malanga-suflet-spirit-minte-uneste-totul/

    Cand ti-ai vindecat interiorul vei vindeca si ceea ce te inconjoara, deci el este o imagine speculara a ta. Sferele tale (suflet, spirit, minte) se desprind caci ele inteleg ca pentru a intelege/invata este nevoie de a se divide. Si deci procesul de intelegere, a invata trebuie parcurs. In clipa in care ai inteles asta, atunci intelegi si ca pentru a reveni la ceea ce esti, adica de a avea completa constientizare de tine, trebuie sa te reunesti. Dar daca esti unit nu te divizi si deci nu termini experienta. Dar daca faci experienta, trebuie sa ramai separat si nu te poti uni. Aceasta este bucla initiala. Noi avem aceeasi bucla atunci cand vrem sa ne vindecam. Sunt bolnav sau sunt rapit, care este acelasi lucru, am o raceala, este acelasi lucru. Vreau sa ma vindec, dar pentru a ma vindeca trebuie sa am constientizarea de mine iar pentru a avea constientizarea de mine trebuie sa traiesc fenomenul boli si sa-l inteleg, mergand sa vad bucata cu bucata ceea ce se intampla dar daca fac asta voi suferi, decid sa ma vindec dar nu decit sa sufar, ma sucesc si bucla se va repeta.

    Vizioneaza clipul selectat cu traducere:

    RăspundețiȘtergere
  13. Dinca dus acum la expertiza psihiatrica la IML.
    Acolo ar fi trebuit sa fie dus si Iohannis de mult ,de cind tot scrie despre 'afacerile' lui ziarul Justitiarul sibian,in timp ce asta ne tot ride in fata.
    Trebue sa ne recuperam DEMNITATEA si peste 3 luni sa alegem un national-crestin roman sa scapam de' neamtul' asta luxemburghez care doar boicoteaza pe romani ca la Referendumul pentru familie si identitate nationala crestina si nu se intretine decit cu minoritari lui Kelemen Hunor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Renumita masina pentru rapiri a redevenit ALB-astra ,dar cei la granite ce patesc,doar MITA??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este mafie in toata regula, nu ne mai indoim de aceasta.

      Ștergere
  15. Stie cinebCum il cheama pe cel care l-a dus cu masina albastra pe Dinca ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Uite aici de ce a luat Drganea insula Belina prin Tel Drum: https://adevarul.ro/locale/alexandria/video-dezvaluiri-despre-orgiile-fete-vedete-insula-belina-nici-politia-frontiera-n-avea-acces-aici-1_5d4293dc892c0bb0c613a667/index.html
    Un fragment dintr-un nou episod al serialului „Belina - Insula Fărădelegii“ a fost publicat în plin scandal al dispariţiei fetelor din Caracal. Insula Belina, aflată pe Dunăre la graniţa judeţelor Olt şi Teleorman, a fost trecută de Liviu Dragnea în limita Teleormanului, apoi luată de Tel Drum şi închisă pentru folosire cu circuit închis. Aici aveau loc chefuri de pomină cu ştabi, la care erau aduse, ca desert, fete pentru prostituţie. Există în România locuri unde nu există statul Român ci statul Dragnea sau Stănescu sau Tel Drum.

    RăspundețiȘtergere
  17. Atatea dovezi ca statul roman este un stat mafiot si nimeni nu are puterea sa puna piciorul in prag. Sa nu ne miram ca intr-o zi vom fi cotropiti si invadati de un strat strain fiindca avem in stat atatia nemernici (in parlament, politie, procuratura, justitie, fisc, presa) care distrug tara de nici nu ne putem inchipui.

    RăspundețiȘtergere
  18. Despre situaţia din Teleorman Carmen Dumitrescu, jurnalista care, cum o descria Liviu Dragnea, "umblă liberă prin Teleorman", scria astăzi următoarele: "De la Alexandra încolo e cazul să intrăm într-un mare alt subiect de presă: fetele traficate şi puse pe tavă politicienilor din fiecare judeţ la orgiile lor. Asta e o speţă despre care se vorbeşte cu tonalitate joasă prin multe judeţe, inclusiv în Teleorman. Şi ieri am auzit aceeaşi schemă în Caracal. Oamenii politici importanţi se adună la un chef într-un loc retras şi, la un moment dat, vine "responsabilul cu fetele". De aici ies filmări care îi ajută să se ţină unii pe alţii în şah."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MegaSubiect, MegaCauza faradelegilor, abuzurilor, dementei mixte. Obsedati sexuali - pericol public ne-au adus tara (valabil si la niv planetar) in prapastie. Subdezvoltare, degradare, regres, psihoinvolutie, extinctia rasei umane, din pacate.

      Ștergere
  19. Unui avocat i-a fost rupt piciorul demonstrativ în centrul Craiovei, după ce s-a implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism a doi frați, unul fost polițist!
    Citeşte întreaga ştire: Unui avocat i-a fost rupt piciorul demonstrativ în centrul Craiovei, după ce s-a implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism a doi frați, unul fost polițist! https://www.libertatea.ro/stiri/unui-avocat-i-a-fost-rupt-piciorul-demonstrativ-in-centrul-craiovei-dupa-ce-s-a-implicat-intr-un-dosar-de-trafic-de-persoane-si-proxenetism-a-doi-frati-unul-fost-politist-2711916
    Oare asta-i tara in care ati spus ca va veni Iisus Hristos a doua oara pe pamant?.

    RăspundețiȘtergere
  20. 10,49 Diversionistule,cum sa umble presedintele dupa traficanti de carne vie,eu spuneam ca documentele si el spunea in campania electorala ca s-a ocupat cu trafic de copii,cel putin a copiilor din Rasinari-Sibiu,iar niste smecheri l-au impus presedinte cu votul Naivilor,deci e din tabara traficantilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Binenteles ca-i din tabara traficantilor impreuna cu anumiti procurori, judecatori, politisti care acum deviaza si incetinesc ancheta, se vede in tv.Si acesta este oameni buni presedintele Romaniei! Base a creat statul mafiot iar ioha la continuat, rezultatele se vad la fiecare pas.Dumnezeu o sa-i descopere pe toti.

      Ștergere
  21. https://www.romaniatv.net/dezvaluire-bomba-a-unui-martor-alexandra-nu-este-omorata-au-mutat-o-cu-alta-masina-trei-persoane-care-o-tineau-legata_484890.html?fbclid=IwAR1wLKCk08Glnm0brkhnZFOxys2a_3FwL5EjbpwuQ5FCVsWgRzvDugFsJdo

    RăspundețiȘtergere
  22. IML ;'Dinca nu are coaste rupte sau leziuni'.
    Eu zic ca stie sa le simuleze,miine va fi supus testului cu detectorul de minciuni,ar fi bine sa-l puna la el si pe Traficantul Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohanis un presedinte care ne face cinste!I love Iohanis!

      Ștergere
    2. anonim 16:02 in IAD vei merge cu iubitul tau president...va fan cullo.. cu tot iubiu tau...

      Ștergere
    3. 18:20, Dumnezeu sa aiba mila de tine. Te vei ruga sa te ajute... Vai.vai.vai.

      Ștergere
    4. 22:04, tu ce crezi ??? Esti crestin doar cu numele ??? Cum poti sa spui celui de la 18:20 asa ceva ? nu iti merge mintea ? sau esti unul dintre Epoleti mancatori ?

      Ștergere
    5. Vreti nu vreti domnul presedinte Iohanis va castiga detasat un al doilea mandat.De ce ? Pentru ca merita!Pentru ca ne reprezintă cu cinste si demnitate!I love Iohanis!I love Romania!

      Ștergere
  23. Vecinii lui Dinca reclama ca au vazut lucruri dar spun ca nu-i intreaba nimeni.
    Lipsa de profesionalism sau complicitate?
    Ies la iveala mereu cazuri similare in Bihor,Teleorman etc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Corect! Ati dat un raspuns intelept! Este bine sa ne debarasam de superstitii!

    RăspundețiȘtergere
  25. Procurorul REZIST Cristian care nu i-a lasat pe politisti sa intre la criminalul Dinca a intrat spre a fi cercetat la CSM.
    Cind era pe scarile Curtii de Apel la PROTESTUL Politic era mai vorbaret acum tace ca...Dinca.

    RăspundețiȘtergere
  26. Marti a mai disparut o fata tinara in sectorul 3 din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sincere felicitari doamnei Maria pentru rugaciunile facute in favoarea celor doua fete disparute! Toti cei care intrati aici pe blog, rugati-va pentru gasirea lor in viata!

    RăspundețiȘtergere
  28. Horia Georgescu intervine în cazul Caracal și propune autorităților sprijinul FBI: 'Nu e nici o slăbiciune să ceri un sfat de la cel mai bun'.


    Dacă aș fi fost decident în aceste zile, când cazurile de la Caracal răscolesc societatea, aș fi solicitat imediat sprijinul informal al FBI.

    Sunt sigur că ar fi răspuns cu celeritate și în mod pozitiv, în baza relațiilor de parteneriat dintre țările noastre.

    Au mai existat situații complexe pe glob în care sprijinul acestei instituții în cazuri similare a fost solicitat.

    Este un caz foarte complex iar SUA are cei mai buni specialiști în domeniu și, mai important, metode și un istoric de cazuri unic în lume. Metodele lor de investigare a crimelor în serie nu au termen de comparație.

    În colaborare cu autoritățile române, care ar trebui să înființeze o celulă de criză, am putea afla adevărul în această situație, pe orizontală și pe verticală, până la ultimul detaliu și am ști și a cui este responsabilitatea, fie ea personală, instituțională sau politică.
    Nu e nici o slăbiciune sa ceri un sfat de la cel mai bun!”, scrie Horia Georgescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja hans klem a vizitat inopinat ministru de interne...ce i-o fi spus? s-o lase mai domol???

      Ștergere
  29. Parintii au primit ulterior telefoane ca fetele plecasera in Anglia exact ca in viziune,dar lui Dinca i s-au dovedit in telefon legatura si cu un politist care se pare ca a sunat la telefonul de la care vorbise Alexandra iar Cumpanasu a depus o plingere ca avea si o legatura cu o judecatoare care i-a fost amanta criminalului.

    RăspundețiȘtergere
  30. Procurorul REZIST Cristian Popescu a fost suspendat din functie si e investigat la CSM de toate dosarele pe care le avea

    RăspundețiȘtergere
  31. Gata, oameni buni, incetati cu speculatiile gen : sunt la Londa, sunt legate in nu stiu ce pod de casa. Au mai doborat militienii in niste case la indemnul unei clarvazatoare de pe nu stiu ce coclauri. Ni va ganditi la parintii acelor fete? Oamenii aia sufera foarte mult, nu va bateti joc de simtamintele lor. Gata, toate au o limita!

    RăspundețiȘtergere
  32. Doamna Maria sper din tot sufletul si din toata inima ca unchiul fetei DOMNUL Cumpanasu sa nu se lase si poate vede mesajele dv.
    Doamne Ajuta si Măicuță Domnului,ocrotește Doamne aceste copilite nevinovate.
    Sunt atât de revoltată ca nici somn nu mai am.

    RăspundețiȘtergere
  33. Chiar ma rog și eu,si nu concep ca sunt moarte doamna Maria are dreptate.
    Nu s-a găsit nimic care să confirme moartea lor.
    DOAMNE MAICUTA DOMNULUI ACOPERA-LE CU SF. ACOPERAMANT,AI MILA DOAMNE DE ACESTI COPII NEVINOVATI.
    INCET,INCET VOR IESI TOATE LA LUMINA TOATE ADEVARUL VA TRIUMFA.
    DOAMNE AJUTA LA TORI FII TAI.

    RăspundețiȘtergere
  34. Chiar ma rog și eu,si nu concep ca sunt moarte doamna Maria are dreptate.
    Nu s-a găsit nimic care să confirme moartea lor.
    DOAMNE MAICUTA DOMNULUI ACOPERA-LE CU SF. ACOPERAMANT,AI MILA DOAMNE DE ACESTI COPII NEVINOVATI.
    INCET,INCET VOR IESI TOATE LA LUMINA TOATE ADEVARUL VA TRIUMFA.
    DOAMNE AJUTA LA TORI FII TAI.

    RăspundețiȘtergere
  35. Drama unui tată care și-a pierdut fiica! „Fata mea a fost vândută din curtea prietenului ei”. Geanina a fost răpită în Caracal, traficată și ucisă în Grecia .

    Ies la iveală informaţii terifiante despre o posibilă reţea de traficanţi de carne vie din zona Caracalului.
    Un bărbat a povestit cum şi-a pierdut fiica în urmă cu 20 ani.
    S-a luptat în van cu autorităţile la acea vreme, iar după 15 ani de căutări, dosarul de dispariţie al fiicei sale a fost clasat.
    O altă fată care a avut şansa să scape din mâinile traficanţilor o cunoscuse pe Geanina. Veştile erau cumplite.
    La doi ani de la răpire, fata a fost ucisă în Grecia de traficanţi.

    „În 1999 fata mea a fost vândută din curtea prietenului ei. L-am dus la Poliție și cu martori care au văzut toată scena.

    Fiica mea a fost legată de mâini și urcată în mașină. Cazul a fost prescris. Ultima dată a fost reperată în Milano.

    Nu trebuia să fiu informat și eu? O altă fată răpită care a reușit să scape a declarat că a asistat când a fost omorâtă fata mea, că nu a vrut să se prostitueze.
    Din Italia au fost duse în Grecia și acolo a fost omorâtă fiica mea.

    Eu nu cred că fetele astea sunt moarte (Mihaela Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - cele două fete dispărute în Caracal). E punctul meu de vedere”, a spus bărbatul.






    RăspundețiȘtergere
  36. Doamna Maria fetele cel puțin una este minora și trebuie să treacă granița mai multor țări.oare cum pot trece fara verificare?!nu cred aceste cuvinte decât dacă însuși poliția locală poliția de frontieră sunt implicate în trafic de persoane și nu doar poliția de frontieră de la noi ci la nivelul mai multor țări. dar acum cred că mesajul se referă la ceva din viitorul apropiat care știu eu sigur care legătură cu Londra.Dumnezeu mi a explicat că războiul începe în Orientul mijlociu dar flacăra izbucnește în Londra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O frontiera este f. usor de strapuns , mai ales una fluviala cum este Dunarea ! Crezi ca pe Dunare sunt senzori sau alte chestii ?#

      Ștergere
    2. https://www.libertatea.ro/stiri/cautarea-alexandrei-coordonata-de-clanuri-de-interlopi-care-i-au-trimis-pe-politisti-la-adrese-gresite-2712925?fbclid=IwAR0tgC0zwnU8zypU_x9BgaHfnUpK2QXa2IazGjk_P9TUZeVmJX26_M4ExRc

      Ștergere
  37. Anonim1 august 2019, 16:37
    Daca ai fi in locul Părintilor fetei,nu ai vrea sa te agati de absolut orice INFORMATIE ? Te-ai resemna si ai spune: "Gata, oameni buni, incetati cu speculatiile gen : sunt la Londa, sunt legate in nu stiu ce pod de casa.
    Au mai doborat militienii in niste case la indemnul unei clarvazatoare de pe nu stiu ce coclauri. Ni va ganditi la parintii acelor fete? Oamenii aia sufera foarte mult, nu va bateti joc de simtamintele lor. Gata, toate au o limita?"
    Ai fi multumita si ai putea dormi ??? Nu te mai gandi la Părinitii fetei ca vad tot felul de INFORMATII! Ei se bucura ca le mai da un strop de speranta. Asadar,termina cu astfel de Comentarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi probabil de ajutor dacă ați anunța măcar pe unchiul Alexandrei dacă nu chiar autoritățile

      Ștergere
  38. DISTRIBUITI CU TOTII IN TARA SI IN AFARA ! CRIMINALII TREBUIE GASITI !

    Alexandru Cumpănaşu, dezvăluire de ultimă oră: „Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Mor cu ei de gât” .

    Alexandru Cumpanaşu a scris pe Facebook că principalul suspect, Gheorghe Dincă, face parte dintr-o reţea de trafic cu minore şi are complici în mai multe ţări europene.

    Cumpănaşu susţine că acesta are multă influenţă şi este protejat.

    „Dragi romani, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT .

    NU este un singuratic psihopat. Este parte din retele de trafic de minore!!!!.

    Are complici in mai multe tari europene.

    Si multa protectie din Romania. Va rog ajutati ma sa punem presiune pe toate institutiile sa o gaseasca!!!

    VA ROG. ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 TARI unde monstrul impreuna cu posibil familia lui a rapit si trimis fete sarace.

    MOR CU EI DE GAT. Trimiteti va rog mesaje catre toate institutiile si persoanele din Romania care pot face dreptate. #112vreausatraiesc.

    Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent.

    Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!”, a scris Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, pe pagina sa de Facebook.

    https://www.antena3.ro/actualitate/alexandru-cumpanasu-dezvaluire-de-ultima-ora-monstrul-care-a-luat-o-pe-alexandra-este-protejat-mor-532232.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Mosul are zilele numerate , el ii protejeaza pe proxeneti fara sa realizeze ca primul pe care-l vor elimina e chiar el .

    Tataie ti-ai sapat singur groapa si tu si toti cei din familie care te acopera .
    Toti ai lui stiu , de aia au venit ca ulii din Italia.

    Auzi la ei , dau declaratii presei peste 2 zile !!!!!

    Traim in tara in care o nemernica de procuroare taraste un copil de la cei care au crescut-o 7 ani si in tara in care un nebun duce de nas ancheta cu toate smecheriile si minciunile de care se agata.

    Bine spunea cineva : puneti fierul rosu pe el , lasati-l la intuneric fara apa si mancare si daca nu scoateti nimic de la el , injectia letala .



    Cumunicati cu FBI-ul , avem protocoale prin ambasada , faceti dracului ceva , sugeti zeci de mii de lei pe luna ca sa va incuscriti cu interlopii si criminalii .

    Nu va intreaba nimeni de unde aveti vile si masini scumpe , ANI doarme . ??????

    De ce pe oligofrenul de Dinca nu l-a intrebat nimeni de unde are 2 miliarde de lei in conturi !!!!!!!!!!!!! Din service auto ????? E nu zau ????!!!!
    L-a puscarie cu doctorul care I-a dat avizul psihologic fara sa considere ca asta e nebun cu acte .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se doreste o ancheta corecta, se trag sfori, se pare ca pute rau ceva la nivele inalte...
      Si cand te gandesti ca acesti nemwrnici ne conduc...

      Ștergere
    2. Doctorul care i-a eliberat asa ceva a primit un pumn de bani. La Iasi is specialisti

      Ștergere
  40. Unchiul Alexandrei detoneaza o noua bomba! „Acest nemernic este un om dintr-un angrenaj foarte mare. Este amantul unei foste judecatoare! Sunt implicati si oameni politici!”.



    Ipoteza unei retele de trafic de carne vie incepe sa se contureze din ce in ce mai bine in cazul disparitiilor de la Caracal, dar intre timp procurorii nu afla nimic nou de la Gheorghe Dinca.
    „Acest nemernic este un om dintr-un angrenaj foarte mare.” Se pare ca Alexandru Cumpanasu a aflat mai multe detalii despre criminalul din Caracal decat au facut-o anchetatorii pana in prezent.

    Presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei si unchiul Alexandrei a declarat ca Gheorghe Dinca face parte dintr-o retea mai ampla si ca sub nicio forma nu ar fi actionat singur.

    Din spusele lui se pare ca in acest lant ar fi implicati si oameni politici si ca Dinca nu este nici pe departe nebunul si criminalul pe care il crede opinia publica.
    Cumpanasu incearca sa induca ideea unei retele foarte bine organizate si asteapta ca autoritatile sa verifice si ele informatiile pe care el le-a aflat deja.

    „Pot să vă spun cu certitudine un lucru – acest nemernic, acest individ nu este un nebun de serviciu, cum credem noi, este un om dintr-un angrenaj foarte mare, fiind amantul unei foste judecătoare din Caracal. Mă refer la Dincă.

    La rândul lor, ei fiind parte dintr-un angrenaj care include şi oameni politici, dar nu spun mai mult”, a declarat Alexandru Cumpănaşu .

    RăspundețiȘtergere
  41. ANUNT


    Orice informatie aveti despre disparitia Alexandrei si Luizei, trimiteti-o pe facebook d-lui Cumpanasu - unchiul ei .

    Nu va incredeti in Politie !!!!!!! Tot oamenii o vor gasi si vor da detalii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca politistii aia mari mafuotii sunt cu salarii si pensi babane!Bravo popor roman!!!

      Ștergere
  42. 16,02 Nu se spune 'love Iohannis', ci love-lele traficantului de copii Iohannis,aparat de voi E....ti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, aparat de mafia pe care la randul lui o apara!!!

      Ștergere
    2. Nu. Mafia din POLITIE a instaurat-o PSD -ul cu ajutorul lui Dracnea si Carmen Dan ! Nu mai dezinforma ca Presedintele nu are putere si atributii.

      Ștergere
    3. Te inseli grav. Mafia e de pe timpul raposatului dar care s-a intarit dupa revolutia pe care au pus-o la cale

      Ștergere
  43. ROMANI,

    Distribuiti fluturase in aeroport la Londra cu Alexandra , lasati la biserica si in magazine , in orice loc public, pe autostrazi , imagini cu ea ca este cautata si exploatata .


    Politia romana ar trebui sa ofere recompensa celor care dau detalii .


    E un caz grav , o lupta intre institutiile statului , intre mafiotii care sunt la putere , intre sistemul aflat in cangrena si Servicii .


    Romania este in prezent in pragul unui feminicid identic cu cel din Ciudad Juarez, la care se adauga prostitutia, disparitia, cartelul drogurilor.


    Pentru destructurarea acestor retele avem nevoie de ajutor din afara specializat si nu jucatori de popice care trag mata de coada si se suna intre ei .

    RăspundețiȘtergere
  44. Doamna Maria , o vor gasi pe Alexandra si pe Luiza?

    RăspundețiȘtergere
  45. Acesta este un caz de Siguranta Statului . Unde sunt specialistii ?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.17

      Dar avem specialisti in Siguranta Statului ???? Nu .

      Ștergere
  46. Doamna Maria vreau sa sa țineți minte aceste cuvinte pentru ziua când le veți auzi ...
    "NU POT FI REGELE UNUI POPOR PE CARE IL URĂSC PENTRU CA AM AJUNS SA -L CUNOSC."
    Când veți auzi aceste cuvinte poporul acesta va regreta tot ce-a făcut în ultimii ani.dar mai ales referendumul lui Băsescu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai arhanghele tu ti cu PSD-ul ?! Ai fost la Rahova la Dracnea ,mentorul tau ?Ai grija la portofel ...

      Ștergere
    2. adica crezi ca nu i ajung 1 milion si jumatate de euro sau crezi ca nu are ferari luat chiar de Dumnezeu doar ca sa se amuze de ceilalti care radeau de el ca este sarac ...sau crezi ca nu are totul pus la punct de catre Dumnezeu si singura lui grija sunt banii...crezi ca fondatorul ONU care este implicat in toate si tot si conduce industria muzicala din lume si cea producatoare de filme artisticew seriale pe care le urmariti peste tot ar avea o ultima grija portofelul.El este securrea si sabia Lui Dumnezeu mania aprinsa...stii ce-i mai rau ca de el depind vietile tuturor...si tu il atingi ca ai grija de portofel...daca iti da ARHANGHELUL DOAR UNUL DIN CONTURILE SALE TI IA MINTEA SI PORTOFELELE RAZNA SI TOT CE SCRIU ESTE ADEVARAT...
      CINE CREDEAI CA A FAURIT ONU SI TOATA MAFIA AMERICANA ESTE INSPAIMANTATA DE EL SI-L RESPECTA CA PE DUMNEZEU CHIAR SI MAI MULT.
      VAI DE CAPUL SI COMMENTURILE VOASTRE BAGATORI DE SEAMA CE SUNTETI...SA-TI SCRII NUMELE CURAJOSULE SA TE CUNOASCA SI ARHANGHELUL DACA AI CURAJ...

      Ștergere
    3. Anonim 23:21 ...știi ce nu am eu un pic de sănătate... atât.se va îngriji Dumnezeu și de asta curând și vorbind de asta nu cred că Dumnezeu vorbește minciuni când spune că curând voi vindeca absolut toate bolile bolnavilor.
      Dar referitor la tine știi eu am mai spus asta de multe ori:
      Nu mă știi nu mă cunoști dar vorbești
      Eu zic sa mi ascultați cuvintele pe care lrle scriu pentru voi in melodii în muzică exact cum a fost profețit căci noi cei care au cântat suntem învingătorii fiarei...
      Caută piesa aceasta a lui Vescan de parcă mă cunoști.

      Ștergere
  47. IN ATENTIA D-LUI BECALI !

    Cine se pricepe , sa postaze anuntul pe facebook-ul dansului .

    Aveti 3 fete , pe una dintre ele o cheama tot Alexandra .

    Sunteti singurul care poate oferi o recompensa de 1 milion de euro celor care o gasesc .

    Dumneavoastra aveti si bani si putere .

    Ajutati aeasta familie si pe cea a Luizei sa isi stearga lacrimile .


    https://ro-ro.facebook.com/GigiBecaliFCSB/


    Fan Steaua

    RăspundețiȘtergere
  48. IN ATENTIA CONDUCATORILOR DE TIR SI TAXIMETRISTILOR !

    Puneti poza Alexandrei pe parbriz , aveti si voi copii acasa !


    Multumim ca sunteti solidari cu noi .

    Alexandra , Luiza toti va cauta .

    Parintilor o imbratisare si toata speranta .

    RăspundețiȘtergere
  49. 18,20 comentariul de la 16,02 e al unui EPOLET din serverul din Bucuresti sau SIBIU,oricum tot ei care a mai scris 'love' intr-un comentariu clonat pe numele doamnei Masinca la 17,36 in ziua de 30 iulie la viziunea de luna trecuta;'Trafic de carne vie,Fetele traesc' publicata Luni 29 iulie 2019.

    RăspundețiȘtergere
  50. Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine


    Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Mâceșanu, copila de 15 ani dispărută la Caracal, le-a dat un ultimatum autorităților.

    Cumpănașu a anunțat, în emisiunea lui Tudor Barbu de la B1 TV, „Se întâmplă acum”, că, dacă „până mâine” autoritățile nu o vor găsi pe Alexandra, va veni cu dezvăluiri-bombă despre acest caz.

    Alex Cumpănașu a declarat, joi, că Gheorghe Dincă, cel care a declarat că le-a omorât pe Alexandra Mâceșanu și Luiza Melencu la Caracal, este fostul amant al unei importante judecătoare din Caracal.

    RăspundețiȘtergere
  51. Anchetatorii au GĂSIT în telefonul lui Dincă numere de telefon ale polițiștilor din Caracal și ale unor interlopi

    Scenariul unei rețele din care face parte Gheorghe Dincă prinde contur.
    Conform unor informații pe surse, în telefonul lui Gheorghe Dincă au fost găsite numere de telefon ale unor polițiști din Caracal, dar și numere de telefon ale unor interlopi.
    Informația nu fost confirmată de șeful DIICOT Felix Bănilă, însă întrebat despre situație, acesta a precizat că nu poate da astfel de informații, lăsând să se înțeleagă că informația nu este una falsă.

    RăspundețiȘtergere
  52. Apropo,Epoletilor ,si sa va luati masinile de la geamul meu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  53. Complicele' lui Gheorghe Dincă îl amenință cu PROCESUL pe Alexandru

    Cumpănașu - Unchiul Alexandrei i-a postat fotografia pe Facebook


    Mihail Zamfir, bărbatul despre care Alexandru Cumpănașu spune, cu subiect și predicat, într-un mesaj pe facebook, că ar fi complicele monstrului Gheorghe Dincă, a reacționat.

    'Complicele' bărbatului din Caracal a sunat la asociația lui Cumpănașu - Coaliția Națională pentru Modernizarea României - și a amenințat că îl va da în judecată pe unchiul fetei, cel care a făcut aceste acuzații.

    Concluzie :
    Daca a iesit viermele din ascunzatoare , inseamna ca e la curent cu ce e in tara .
    Sa vedem ce avere are proxenetul, cu ce se ocupa , din ce zona si familie provine si ce cazier are.
    Pun pariu ca vor iesi si victimele curand.
    Buba e sparta , incepe sa iasa puroiul .


    Felicitari d-nule Cumpanasu si asteptam si numele amantei care s-a coborat la un mos criminal si nespalat. !!

    RăspundețiȘtergere
  54. da, da,EPOLETILOR si masina cu numarul B-LL-135 ,sa v-o luati de la geamul meu din ...stiti voi de unde.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  55. Da ,da,numere de Berlin,la astia ne vindeti voi cu Traficantul de copii Iohannis ,inainte erau alte doua masini...-craciun

    RăspundețiȘtergere
  56. Cine are cunostinte pe FB in diaspora din Londra este bine sa trimita mesajul D-nei Maria. Poate au posibilitatea sa actioneze. Sa alerteze acest caz.

    RăspundețiȘtergere

  57. Fost criminalist-șef:

    Gheorghe Dincă se întărește. În 33 de ani de profesie n-am văzut așa erori

    Fostul șef Serviciu Investigații Criminale din IPJ Prahova, Andrei Banu (71 de ani), a declarat joi la Antena 3 despre cazul Caracal:

    Dupa 33 de ani de profesie in politie criminalistica si judiciara, am crezut ca le-am vazut pe toate, m-am inselat amarnic, nu am crezut ca se mai poate intampla asa ceva in ziua de azi, plecand de la modalitatea de sesizare a disparitiei, primele masuri care se iau in caz de disparitie, e ceva incredibil.

    E un caz de cercetare care intra in ABC-ul muncii judiciare, un sir intreg de erori, de la momentul sesizari pana la declansarea activitatii

    Am vazut sute de disparitii in calitate de politist, aici trebuia santier arheologic, cort, nu pleci de acolo politist criminalist, acolo mananci, acolo bei, faci arheologie pe metru patrat, cauti modificari.

    E munca, dar trebuie carte pentru asta, nu mai invata nimeni, notiunile de psihologie, psihiatrie, logica, sociologie, nu se mai stie nimic, se invata aiurea.

    Noi nu aveam nici GPS, nici telefonie mobila, aveam schimb de informatii, cunoasterea teritoriului, a populatiei.

    Pai cand a zis fata cum era gardul ajungeai acolo imediat. Fata asta a murit cu zile, domnule.

    Prezenta lui (Dinca) la fata locului nu e obligatorie, poate sa fie un avocat, familia, sau poti sa iei doi martori de pe strada.
    Astea sunt rupturi in descifrarea codului lui mental.
    El vazand ca noi bazbaim, asta se intareste in aparare.

    RăspundețiȘtergere
  58. Alexandru Cumpănașu: 'Eu le spun că trăiește' + Detalii despre rețeaua din care face parte Gheorghe Dincă


    Alexandru Cumpănașu a declarat, joi seara, la România TV, că el consideră că nepoata sa, Alexandra Măceșanu, este în viață și este victima unei rețele de trafic de carne vie.
    Cumpănașu îi acuză pe anchetatori că nu au făcut suficient de mult pentru a o găsi pe fata de 15 ani și dezvăluie că Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut uciderea celor două fete în Caracal, face parte dintr-o rețea în care este infiltrată și fiica acestuia.

    DIICOT a preluat la București dosarul, iar procurorul-șef al structurii, Felix Bănilă, alături de alți șefi din instituție, va coordona ancheta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banila la scos basma curata pe Ponta in dosarul "Sex cu minore" ...

      Ștergere
    2. Antena 3 a scos din joben un asa-zis fost criminalist care spune ca e vorba doar de un psihopat, in nici un caz de o retea de trafic de persoane ...

      Ștergere
  59. Are curaj vreun anchetator să-i răspundă Sorinei Matei?


    Într-o postare publicată aseară, deci la scurt timp după prezentarea stării anchetei în cazul de la Caracal, cunoscuta jurnalistă de investigații și realizatoare TV Sorina Matei face un sumar excelent al situației reale.

    Și, mărturisesc, este o listă atât de clară și completă, încât imediat mi-am pus întrebarea – mai poate avea DIICOT o replică?

    De fapt, DIICOT nici nu ar trebui să replice prin fapte – ci prin bifarea fiecărui punct de pe listă. Care, atenție – toate încep cu NU – iar anchetatorii ar trebui să schimbe aceste NU-uri cu DA și/sau cu explicații.

    Desigur, pentru unele puncte din listă, cercetările/analizele sunt în curs; dar, atenție, suntem în ziua 8!

    Iată lista (postarea) Sorinei Matei, fără comentarii – decât un îndemn de a o citi atent, integral, pentru a înțelege situația reală, nu speculații, cum din păcate fac unele mass media.

    - NU au teste genetice preliminare;

    -NU ştiu ce tip de fragmente osoase au fost găsite;

    -NU exclud ca fetele să fie în viaţă;

    -NU e un butoi, e sobă, e un butoi fără capace, fără fund, e un arzător/sobă improvizată;

    - NU ştiu unde-s fetele. Ba sunt în sobă, ba sunt în lac;

    - NU au făcut căutări pe stradă;

    -NU au finalizat cercetările la faţa locului;

    -NU au mai făcut percheziţii domiciliare;

    -NU au mai căutat în alte imobile;

    -NU au mai analizat gropile, canalele, tuburile improvizate din casa şi curtea nebunului;

    -NU se mai axează exclusiv pe declaraţia nebunului;

    -NU au găsit nimic atunci când s-au plimbat cu nebunul, nebunul e confuz;

    -NU au găsit nimic nici în Olt, nici în Dunăre;

    -NU îşi mai aminteşte nebunul traseul;

    RăspundețiȘtergere
  60. NU l-au testat încă pe nebun cu poligraful;

    - NU au elemente clare că fetele sunt decedate;

    -NU a recunoscut iniţial nebunul faptele;

    -NU ştiu de ce iniţial n-a recunoscut şi apoi de ce a recunoscut;

    -NU au făcut experimentul judiciar;

    -NU au mai căutat în gropi că nu mai e nimeni în viaţă;

    -NU caută în gropi fără nebunul confuz de la Jilava;

    -NU caută în canal, beci, că astea-s vechi;

    -NU neagă că ar mai avea complici;

    -NU are interdicţie nebunul în Italia;

    -NU a fost cercetat nebunul în Italia;

    -NU e încă nicio legătură între dosarul din 2012 şi acum. Singurul lucru pe care îl neagă cu vehemenţă;

    -NU neglijează că nebunul ar fi într-o reţea;

    -NU ştie dacă au fost audiate toate rudele nebunului;

    -NU cunosc întreaga familie a nebunului;

    -NU a mai părăsit nebunul casa după 12, deşi sunt filmări!!!!

    -NU mai deţine nebunul alte imobile pe care să le folosească;

    -NU a recunoscut nebunul că face parte dintr-o reţea;

    -NU a mai dat nebunul altă declaraţie;

    -NU au observat numărul maşinii nebunului, în cazul Luizei!!!

    -NU au identificat nebunul în cazul Luizei, deşi puteau, aveau fotografii cu maşina şi el;

    -NU au identificat nebunul în cazul Luizei, deşi aveau totul de 3 luni;

    -NU au mai făcut cercetări în amănunt la faţa locului;

    - NU au luat decât târziu imaginile de pe camerele de supraveghere, după presă.

    Concluzia Sorinei Matei – ”#Total #DISASTER. #Day 7”.

    Sare în evidență un detaliu de care ne-am ocupat și noi - ”NU e încă nicio legătură între dosarul din 2012 şi acum. Singurul lucru pe care îl neagă cu vehemenţă” – scrie Sorina Matei.

    Ei bine, negarea asta a pornit de la presupusa legătură între suspect și procurarea de fete pentru militarii SUA de la Deveselu (legătură făcută de presa locală, ca urmare a unor ”surse”). DIICOT a negat existența acestei legături, atitudine pe care a avut grijă să o provoace presa de tip G4Media.

    Dar ce spune Sorina Matei e mai extins – legături cu rețeaua din 2012, chiar dacă nu apărea Dincă în dosarul de la vremea respectivă.

    Dosar care, să fim serioși, e ciudat rău, odată de americanii implicați NU au fost supuși anchetei - deși ”cumpăraseră” serviciile sexuale ale unor minore! – ci au fost supuși unui investigații interne!

    Deci, negarea asta a DIICOT – și vehemența presei pro-SUA - este suspectă, în contextul unor evidențe. Și anume: rezistența rețelelor de prostituție locale, în condițiile unei zone sărace, cu o singură excepție cu bani – Deveselu.

    Și, se știe, pe lângă orice garnizoană înflorește ”industria” străveche… dar aici e vorba de minore – și, iată, de dispariții.

    Concluzia noastră?
    Cât timp există jurnaliști ca Sorina Matei, nu se pot mușamaliza așa ușor cazurile grave, indiferent cine s-ar afla în spatele lor.


    RăspundețiȘtergere
  61. Alex Cumpănașu riscă tot: acuzație pe față, care poate aduce probleme României!

    Evident, ”protecția” de care scrie Alex Cumpănașu nu e numai în România - ci și în statele respective - și tot la nivel înalt!

    Am scris în repetate rânduri – preluând diverse surse – că scandalul de la Caracal trimite direct la legături cu străinătatea.
    Că e vorba de fete (adolescente!) pentru Deveselu sau pentru Occident, un fapt e clar: persistența uneia sau mai mult rețele de trafic și prostituție, în ciuda dezvăluirilor presei, încă de acum câțiva ani!

    Are legătură cu scandalul din Caracal vizita fulger a ambasadorului SUA la Guvern?

    Ieri seară, Alex Cumpănașu – controversatul dar curajosul unchi al dispărutei Alexandra, arunca o primă bombă: legături cu Anglia.

    ”Am rămas mut, am rămas absolut uluit - omul acesta (Dincă) are un partener - e un clan mai mare”, a declarat Cumpănașu. ”Domnul acesta (”partenerul”) - e în Anglia”.

    Sorina Matei și alți ziariști prezentau date despre fostul ginere al lui Dincă, un milionar italian decedat în februarie 2019, anchetat pentru spălare de bani, deținere de arme și muniții – și alte probleme.

    ”Dragi români, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJAT!!”, a scris acum puțin timp Cumpănașu. ”NU este un singuratic psihopat. Este parte din rețele de trafic de minore!!!!”.

    Și, atenție: ”Are complici în mai multe țări europene - și multă protecție din România”.

    ”ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 ȚĂRI unde monstrul împreună cu posibil familia lui a răpit și trimis fete sărace”, scrie Cumpănașu.

    Deci, unul dintre cei mai informați ONG-ști din țară, amic cu ambasadori, diplomați și oameni din servicii formulează o acuzație clară față de rețele din două state de prim rang al Europei.

    Evident, ”multa protecție” de care scrie Cumpănașu nu e numai în România - ci și în statele respective. Și tot la nivel înalt – fiindcă nu vorbim de o simplă trimitere de prostituate, ci de trafic cu minore! Ori, așa ceva costă mult, sunt implcații majore – mai ales că sunt fete dintr-o țară UE, nu dintr-o zonă ”bananieră”!


    Klemm, obligat să explice public: E o legătură între americani și scandalul Caracal?

    Iar Alex Cumpănașu – ”Ambasador România” – știe ce implicații sunt aici.

    Vizita lui Hand Klemm la Fifor, noul interimar de la Interne, arată că scandal pune pe jar partenerii strategici și pe cei europeni!

    Vorba lui Cumpănașu – „nu numai Italia și Marea Britanie” – poate însemna probleme mari pentru România, dacă nu e tratat serios cazul! Adică adevărul scos la lumină, nu compromisuri care vor duce la un periculos cerc vicios al șantajului european.

    Asta în condițiile în care, nota bene, Alex Cumpănașu are Dreptate – și demonstrează că are și nebunia să se bată cu oricine pentru ea!

    ”Vă rog ajutați-mă să punem presiune pe toate instituțiile să o găsească!”, scrie disperat Cumpănașu. ”VĂ ROG. MOR CU EI DE GÂT. Trimiteți vă rog mesaje către toate instituțiile și persoanele din România care pot face dreptate. #112vreausatraiesc”.

    Alexandru Cumpănașu a postat și o poză ”a unui complice dovedit al acestuia (Dincă) cu orice risc – pentru că anchetatorii nu acționează transparent”.

    RăspundețiȘtergere
  62. Visul Alexandrei;'voia sa devina politista'-titreaza Antena 3 si eu glumeam acum citeva zile pe un comentariu, ca daca s-a reicarnat va fii o politista adevarata,nu ca panaramele astea de militieni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare de ce dorea asta,pentru avantaje?

      Ștergere
    2. Cat de cinic si dezumanizat poti fi, an.06.31 ?

      Ștergere
  63. Toate serviciile statului secrete sunt atotștiutoare ei știu tot ce mișcă în țara

    RăspundețiȘtergere
  64. Cumpanasu spune ca bijuteriile Alexandrei ,din argint, gasite in cenusa din butoi nu erau topite-afectate de caldura si de aceea crede ca fata traieste

    RăspundețiȘtergere
  65. Să nu uităm, oameni buni!/Cum a dispărut Ponta din dosarul „Sex cu MINORE la PSD”! Tot DIICOT a „rezolvat” dosarul liderilor PSD!

    https://www.comisarul.ro/articol/sa-nu-uitam-oameni-buni!/cum-a-disparut-ponta-din-_1011442.html

    RăspundețiȘtergere
  66. Dezvăluiri despre orgiile cu fete şi vedete de pe insula Belina. „Nici Poliţia de Frontieră n-avea acces aici”

    https://www.comisarul.ro/articol/video-dezvaluiri-despre-orgiile-cu-fete-si-vedete-_1011480.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezistule acum e vorba de fete

      Ștergere
    2. Anonim 2 august 2019, 02:05

      Rezistac e taica'tu !

      Ștergere
  67. sa presupunem ca fetele sunt in viata VA ASIGUR CA POLITIA LONDONEZA NU FACE NIMIIIIC-se plimba prin metropola ca gasca pe apa-va spun din experienta fiicei mele a carei casa a fost sparta in mijlocul Londrei -nici dupa 6 ani nu a fost sunata sa -i dea semnalmentele si nici ancheta nu s-a facut-niste smintiti!

    RăspundețiȘtergere
  68. 22,48 Acum se intelege de ce erau intacte bijuteriile,pentru ca Dinca spunea ca a fiert-o in ulei deci nu putea sa ajunga la o temperatura peste 500 de grade.
    Vesti tot mai triste din casa groazei

    RăspundețiȘtergere